Tünaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Şurası burası derken selam verene kadar öğlen oldu..
Bugün akşam mesutum gelecek o yüzden pozitif enerji doluyum
Ya en sevdiğim ifadeleri kaldırmışlar aşağıdan arayıp bulmak zorunda kalıyorum
canım çok saol bugün bir velim de kilomu söylediğimde o kadar göstermiyorsun dedi ve sevindim doğrusu...kızlar hepinizi çok özledim...arada girip okuyorum ama yazamıyorum diğer arkadaş yıllık iznini kullanıyor mutfak bölümünde tekim...pazar günü iş görüşmesine gideceğim pazarları çalışılıyor haftaiçi bir gün izin ve saat 10:00-20:00 arası bakalım hayırlısı geç eve dönmek ve pazar çalışma fikri hiç hoş deği lhakkımda hayırlısı olur inş...burada hala aynı yerde çalışıyorum daha ii şartlarda(maaş)iş arıyorum sadece....
öncelikle sevda güzelim bende resmi kaçırıp göremeyenlerdenim...o saatte malum evde kuzeyimle ilgileniyor hiç internete girmiyorum...artık bizim için önceden haber vererek tekrar paylaşırsın meraktan öleceğim çok güzel yorumlar var:)Sanırım burcumla diyet yapıyorsunuz...inş.sonucu güzel olur...
Burcu tekrar aramızda görmek çok güzel özlemişim hoş sohbetini renkli yazılarını...bakalım diyetinin sonucu nasıl oalcak inş.ii sonuç alır bizlerlede paylaşırsınız...
deryacım hakkınızda hayırlısı olsun bu dönemde işletmesi olmaktansa çalışan olmak en doğrusu hem stres yok, hem sermayeye gerek yok...olmadı başka iş olur ama işler ters gider elindeki sermayeyi kaybedersen hayatın boyunca toparlanmaya çalışıyorsun...abim su işi yaptı ilk etapta herşey çok güzeldi fakat markalar çoğaldı ve herkes en ucuz suyu alınca hatta musluktan kullanmaya başlıyınca elde avuçta ne varsa gitti(araba ve ev)çok zor güzelimmm inş.abimde ii şartlarda iş bulur sizlerde...yeni bir blog açtın galiba paylaşırsan bende bakıyım....inş.biran önce dükaknın satışı gerçekleşir...
gülaycım bu aaralar maşallah menülerin ii ve farklı tatlar oluyor menünde ne güzel alışıla gelmiş şeyler değil...en son havuçlu-sütlü çorba demişsin...insan bazen sıkılıyor aynı şeyleri yemekten...birde senin gibi seda sayan da kibrit kutusunu yere döküp tek tek toplayanlardan bazen benim de aklımdan geçiyor zorunlu hareket olur:)toplamak şart....
nilgün canım çok geçmiş olsun inş.biran önce iyileşirsin....walla maşallah sana sabahın o saatinde nasıl kalkabiliyorsun keşke bende kalksam herşeyim daha düzenli olur...çoğu zaman kahvaltı hazırlarsam makyaj yapamıyorum kısacası sabahları hep geç kalıyorum ve işe giderken arabada kemerimi,küpemi takıyorum rujumu sürüyorum...biegünde evden tam hazır ve eşimden önce çıkamadım bazen abartıp ayakkabımı bile arabada bağlıyorum...yinede uyku bana yetmiyor...gece 12-1 gibi yatıyorum çok nadir 2 oluyor...sabah 7-7,30 da ancak kalkıyorum....maşallahın var canım okula eve çocuklara ve bize zaman ayırabiliyorsun...yinde kendini çok yorma bol bol vitamin al...biran önce toparla canımmm..
ayşecim resimlerine bayıldım sanki 60 kilo duruyorsun bu kadar incelme süper maşallah kızlara katılıyorum her iki resimdede yüzün çok güzel,şirin güzel anne...ve kilo verdikçe yaşın ortaya çıkmış...
banucum kayrayı ve denizi öpüyorum...inş.hemen sağlığına kavuşur kayracım...
arzucum nasılsın pek rastlaşamıyoruz...inş.keyfin yerindedir...
filizcim adaşım allah gönlüne göre verir inş...hala kilo verimine devam tebrikler...
zekiye canım senin menülerde güzelleşti kesin ii sonuçlar veriyordur...aynen devam...
izlem ve nihal dönmedi sanırım....gülçin'de katılamıyor galiba ders çalışıyordu...kızlar sizleri özledimm..
sağlıkçı bir arkadaşımız vardı(irongirl-irem) menülerin gayet güzel...hiç bozmadan devam bir bakmışsın ki kilolar 1 er 2 şer gitmiş....
echoo seninde menülerin çok güzel tebrikler...
fusuncum sana diyecek bişey yok sen hepimize güzel bir örneksin...geçmişte bir yazı dikkatimi çekti 3 yıldır etek giyemiyorum demişsin...isteyince oluyor...inş.hedefine ulaşırsın...
senacım nihayet istediğin bedene düşmüşsün artık yeni resim eklersin yeni pantolonunla...aylar önce banyoda çekildiğin bir resmi paylaşmıştın...yenisinin zamanı çooktan geldi...
nurancım nişanlandı eskisi gibi girmiyor galiba fırsat bulamıyor.inş.diyete devamdır...düğüne kadar hedefe ulaşmak için bırakmamak şart....
kızlar illaki unuttuklarım oluyor kusurabakmayın hepinizi öpüyorum...
canım ii olmalarına sevindim tekrar görüşürsen de bizlerden de selam söyle allahım gelmiş geçmiş etsin...ben ameliyat sabahı yani dün 11 de aradım meşguldü.sonra akşam 5 te aradım.her şey iyi gitmiş ama narkozdan biraz çırpınarak uyanmış yavrum.elleiri bağlamışlar kıyamam ya.şimdi serum varmış ve sonda takılmış.isterseniz gidin eve ama kesinlikle so ndanın oynamaması lazım demiş.banu da nilgün şimdi eve gitsem gelen giden olur sağolsun çocukla ilgilenemem diye hastanada kalacağım dedi.6 gün kalacaklarmış hastanede.6 gün sonunda sonda çıkınca bir sorun var mı belli olacakmış.ama dr ameliyat çok başarılı geçti demiş.
kızlar ben sabah girip yazayım dedim ama bakım vardı yine.çok fenayım.ilaç alıp uyuyorum sadece.rapor almak istemedim.sürünüyorum işte.akşam yine girmeye çalışırım.hem regl hem hastalık hem de dün nöbetçiydim mahvoldum ya..gözüm bile şişti hastalıktan bilmiyorum neden kaşımın orda yara çıktı.dr sırtımı dinledi ama yok bir şey dedi.ama ciğerlerim de acıyor.inşallah çabucak iyileşirim.
herkese selamlar ve öpüyorum..
gülaycım bugünkü haberleri aldığımda artık yuh dedim bu kadar olamaz dedim dediğin gibi o kadar yuvaya ateş düştü kaç ana kaç çocuk kaç eş acaba yüreği yandı ben artık bişiler yapılmalı diyorum...Siz hiç şehit cenazesinde bulundunuz mu ?
Ben bulundum,o acıyı,o kemiklerine iliklerine kadar sinen acıyı yaşadım....
Eki Görüntüle 276163 Eki Görüntüle 276162 Eki Görüntüle 276161
buda hakan nın resmi,diğeri güzel kızı ,babasını hiç görmedi ,baba ne demek bilmiyor ama şehit ne demek çok iyi biliyor..diğer resimde hakandan sonra ayaklanan köy halkı.
Biri kuzenim Nur'un kıymetli eşi hakan'dı....Hakan la nur çocukluk aşkıydı evlendiler,8 aylık evlilerdi... diyarbakıra tayinleri çıktı...Batmanda çatışmada mayın patlaması sonucu şehit oldu.Öldüğünde Nur 15 günlük hamileydi ve şuan kızı Özüm 6 yaşında .
Diğeri annemin kuzeni Barış...Barış evli falan değildi ama babasının anasının tek kuzusuydu...Oda erzincanda mayın sonucu Şehit oldu ..Ve sadece vucudunun 10da 1 i defnedilebildi.....
Eki Görüntüle 276164
bu barışın resmi ...
Böyle koca koca arabalarla büyük komutanlar gelir evine,yanlarında ambulanslar olur....zaten sen komutanları görünce anlarsın ,deli gibi haykırır feryat edersin,sonra sağlıkçılar gelir sana iğne vururlar...Olduğun yere yığılırsın....sonra o komutanlar ve bilimum kodaman insanlar 7 gün boyunca gelir-giderler,sonra unutulursun.kimse gelmez hele giden şehit hiç gelmez.....
Ben Barışın annesini gördüm yaz günüydü ayakları çıplak apartmanın önüne yığılmış,ayağına sürekli konan onlarca sineği kovamıyordu....hiç birşeyy hissedemiyordu...Hala ağlar aradan tam 3 yıl geçti....Hiç dinmedi acısı.....
Allah kimseye tekrar yaşatmasın çok çok çok acı .... Herkese sabır versin...Titriyorum sinirden,üzüntümden....
Başınızı ağrıttıysam özür dilerim ,ama paylaşmak istedim sadece
fatma öğretmenimmmm
yeni gelen duyguya benden bahsetmişsin ayyy nasıl duygulandım teşekkür ederim umarım hedeflerimizi de gördüğümüz günler yakındır...
deryacım canım herkes birşeyler yazmış ama inan tek diyebileceğim sana canını sıkma rızkınız bittiyse eğer bu işten allahım mutlaka daha güzel bir kapı daha açacaktır buna emin ol...
belki şehir değişikliği senin için de bir ekmek kapısı olur bak denizliye de beklerim yolunuz düşerse...
hakkınızda hayırlısı olsun 4.5 yıldır evliyim bu ve bunun gibi maddi sıkıntılarımız hiç bitmedi biteceğe de benzemiyor artık bu yıl takmamayı öğrendim karnım doydumu gerisi yalan...
sağlığımız bozulmasın o yeter....
yanlız akşam 3 dilim fazla olmuş bence..
sabah 2 öğlen 1 akşam 1 ye bence 6 dilim sankiii çok olmuş gibi geldi...
irongirl sana katılıyorum ben call yapaken sıkılıyorum ve belim çok ağrıyor. bende leslie yapıyorum yada bandda yürüyorum.
irongirl sana katılıyorum ben call yapaken sıkılıyorum ve belim çok ağrıyor. bende leslie yapıyorum yada bandda yürüyorum.
ayşe eskilerden epey güzel listeler paylaştığınız gördüm acaba 85 için kaç kalorilik öneriliyor ortalama tabi...kafam karıştı da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?