80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çantana evden çıkarken bir meyve mutlaka koy
veya kayısı cevzi badem fındık vee benim favorim kuru üzüm nasıl dengeliyor kan şekerini anlatamam..
yaz sıcağındada ayran muhteşem oluyor ara öğün olarak....

iyi geceler kızlar tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun allahım onları cennet bahçelerinde yaşatsın inşallah

menümü yazii

m ve çıkiyim insanın içinden hiç bişey yapası gelmiyo

sabah:1 k ekmeği 1 yumurta 1 domates yeşillik beyaz peynir

ara:1 kupa yeşil çay

öğlen:3 köfte 2 dilim k ekmeği 1 b. ayran

ara:t.kahvesi 1 kupa yeşil çay

akşam:5 6 kaşık taze fasülye salata

ara:4 kayısı 3 ceviz

merhaba hanımlar..
ben de aranıza katılabilir miyimm?

adım aysegul.24 yasındayım.agustos ayında iki pire dogurdum :) ardından üzerimde 20 kg kaldı ve ben hala aldıkça alıyorum midem mi genişledi nee:S
bu işe bi dur demek gerek..ve ben ilk ihtarımı yapıyorum kendime....
birlikte motive olursak sevinirim...

hoşçakalın..

iyiyim canım sağol hala hastalıkla uğraşıyorum.

sen de o acıyı yaşadın tekrar değil mi..Allah hepimize sabır versin.Allah hepsinin cezasını versin.askerimize uzanan elleri kırılsın.geçmiş olsun canım.

afiyet olsun çok güzel..

gözün aydın diyeceğim de yine gidecekmiş.ne iş ypıyor eşin?

inşallah olmuyorsundur benim hala geçmedi ya..geçmiş olsun..

afiyet olsun güzel menü..

genelde dengeli ama kahvaltı daha kuvvetli olabilir..

leslienin gözünü seveyim ben hiç yapamıyorum ki bu call hareketlerini(

nilgüncüm halletcim canım çok sağol...

zaten ilk başlarda zorlanırsın sonra yapacaksın 3-4 gün kendine şans tanı..

canım dinlenmek istiyorum da..hadi öğrencileri düşünmedim diyelim.ama benim 2 kızın kreşi okulu var.eşim onları götüremiyor saatleri uymuyor.mecburen ben götürüyorum.zaten büyük kızım benim okulumda öğrenci.onu götür derken evden çıkacağım zaten.götür getir falan.en iyisi sabah derse girmek öğleden sonra dinlenmek..zaten derslerde daha fazla oturmaya başladım.yormuyorum kendimi..sağol düşündüğün için..

irongirl sana katılıyorum ben call yapaken sıkılıyorum ve belim çok ağrıyor. bende leslie yapıyorum yada bandda yürüyorum.

sıkıcı geliyor herkese ama ben harteketleri ezberledikten sonra açmıyorum videoyu..istediğim bir şeyi seyrederken yapıyorum call i.

benim bantım yok maalesef.bir hekim arkadaş elipotik bisiklet önermişti bana.alırsam hangisini alayım bilemiyorum.ama her halukarda şimdi almayacağım 10 kilo verince ödül olarak alırım insallah...

geçen arkadaşa gittiğimde eliptik gördüm hemen atladım yaptım biraz.o kadar zevkliki..bence koşu bandından daha yararlı.mutlaka onu al derim.

gayet güzel..

hoşgeldin ben nilgün.bebeklerin hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah.emziriyor musun?eğer öyleyse asla diyet yapma.aslında emizrsen de emzirmesen de mantık şu.bol su,sebzze ve meyve.asla hamurişi tatlı vs olmyacak.bunu uygularsan zaten hareketin vardır verirsin hemen.

akşam 8 de yattığım için sabah 5 te rahat kalktım.günaydın bu arada.ben hala hastayım.ilaçları kkullanıyorum.ama bu regl mahvetti beni ya.şu kahrolası spiral nasıl baskı yapıyor bu sefer..her reglde rahim aşağıya iniyor diye biraz hissediyordum ama bu sefer resmen battı ya..üzerine de sancı eklenince bittim mahvoldum yani..haftasonunun iple çekiyorum valla.elimi bir şeye sürmeyeceğim.menü yazmıyorum saçma ama yazayım.

sabah: cappucino

kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği,peynir

öğle: kaşarlı tost ve çay

akşam: 1 tane hamsi,2 çatal salata (2 akşamdır içim almadı yemek,yiyemedim)

ara: 1 küçük dilim havuçlu cevizli paykek (eşim almış canım istedi diye yedim ama pek güzel değil)

2 lt su (suyumu arttırıyorum)

günaydın bu arada.gülay yazdıkların çok fena.allahım sabırlar versin sana.dün trafik bile o kadar durgunduki balıkesirde sanki herkese şehitlerin acısı düşmüştü.taksilerde türk bayrakları vardı.kimse hızlı kullanmıyordu kimse korna çalmıyordu.sesizce akıp gitti trafik.

şehitlerden biri iskenderunluymuş.inşallah tanıdık biri değildir.eşim polis ya..şehit olan polislerden birinin cenazesi bugün balıkesire geliyormuş .ona eşlik edeceklermiş.dünden beri ağzını bıçak açmadı.allah devletimizi milletimizi korusun.ülkemize uzanan tüm elleri kırsın inşallah.topunun allah belasını versin...

Son düzenleme:
günaydın herkese...grip için bi laf var tedavi edersen bir hafta etmezsen 7 günde iyileşir diye aynen öyle valla..benim metabolizmam karar veremiyor şu an grip olsa mı olmasa mı...alarm da kurmadan yatmısışım tesadifen kaktım yahu...hepinize kolay gelsin...ve şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum tekrardan...

Herkese günaydın.. Yeni bir gün ve aynı maraton... Okul nöbet ve ben.. Bi de şu adey çıktı ayşe derya nilgün sizlerde yapıyomusunuz şu e okuldaki adey ve ridefi..

ayşe ve derya sizi çok öpüyorum,teşekkür ediyorum ayrıca ......

dünkü menüm

sabah:çeyrek simit,2 lokma peynir,şekersiz çay

ara:yapamadım

öğle:1 tabak yoğurtlu karnıbahar yağsız tuzssuz,bol pulbiberli

ara:sade kahve

akşam 5 küçük biber dolma az pirinçli,bol yoğurt pulbiberli

ara:1 sade kahve 3-4 çubuk kraker

Aramıza hoşgeldin, varlığın ve azmin daim olsun

Herkese günaydın.. Yeni bir gün ve aynı maraton... Okul nöbet ve ben.. Bi de şu adey çıktı ayşe derya nilgün sizlerde yapıyomusunuz şu e okuldaki adey ve ridefi..

Canım e-okul ile ilgili bir şeyden bahsettin sanırım ben öğretmen değilim :)

selam kızlarrr

nasılsınız bakalımmm

ben fena sayılmam dün akşam ev ile uğraltım giremedim nete

kurbana kadar halılarım kurusun diye hepsini topladımm yıkmaya verdim çamaşır koydum yemek yaptımm buaşık tuna ortalıkkk ayyyyyy tutmayın beni geliyomm anacımm

şimdi sırada menüm var

kahvaltı 2 dilim tahıllı ile güzel bir kahvaltı yarım yumurta

ara mandalina

öglen 5 kaşık patlıcan 2 dilim ekmek

akşam

1 kase tel şehriye çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

ara
4-5 şekerli leblebi
2 mandalina

gece 12 de bir elma

2 yeşilçayy

menüm fazlamı yoksa iyimi canlarımmm

bu arada banudan haber var mı geçmişi okuyamadım henüz ama

yaaa biz göremiyoz yazık bize...
canım buraya koncak bi foto degill maleseffff facede gördü arkadaslar ki ordanda hemen kaldırdım eşim sagolsun

canım hoşgeldin hayırlısıyla büyüt inşş. evlatlarınıı
boll suu sebzee meyvee düzenli yee zaten gider merak etmee
az yaglı az tuzlu yee,,ekmegi asla kesme ama azalt beyaz ekmek yerine tam bugday yada çavdar ye canım sakın sıkı diyetlere kalkışmaa hem sütünden hemde saglıgından olursunn azmin daim olsunn

EŞLERİ dönen kızlarr gözünüzzz aydınnnn

GÜLAYCIMMMM inan bakamıyorum artıkk üzüntüdennn seni çok iyi anlıyorummm
heleki yakın olunca nasıl kahrolur insann.. ki kaldıki bizler perperişan oldukkk

valla yine sehitlerimiz hakkında konuşunca kafamda ne varsa unuttummm
kusura bakmayın dünden beri çok moralim bozukkk
hatta dün gece diyetimi bozdummm eşim videoları izliyoo perişan haldee o kadar üzülmüşkiii
gencecik hayatlar yıkıldııı beraberinde kaç kişi daha diyooo
yapabilecegimiz tek şeyy dua etmek dedimmm Rabbim sabır versin ne diyimm
Kör şeytanlarından bulsunlar inşşşş. bıktım artıkk bu sonu gelmezzz canların yitip gitmesin yuvalara ateş düşmesindenn

slm kızlar, bende ev işlerini anca bitirdim birazdan hazırlanıp okula gidicem. sizlere bakıyım dedim.
bu hafta çok iç açıcı bir diyet olmadı kendi adıma. genelde akşam yemeklerim 8 e sarktı.
ve geçen haftaya göre spor az oldu. ben spor yapmadığımda gram gram gidiyor. beklentim çok değil o nedenle.

dün dediğim gibi nöbetçiydim eve geldiğimde birden tansiyonum düştü, tüm gün nerdeyse ayakta kalmaktan dolayı galiba bilemiyorum , tezgahın üzerinde kek vardı hemen attım ağzıma anca gözlerimi açtım. bu aralar çok sık gözüm kararıyor düşcek gibi sendeliyorum hayrolsun.

neyse öpüyorum akşama görüşürüz kızlarr, cansınız....

merhaba kızlar dünden beri gelip gidiyorum bir türlü bişeyler yazamadım çok üzgünüm şehitlerimize Rabbim mekanlarını cennet eylesin geride kalanlarada dayanma gücü sabır versin inşallah.

geçmişe bakamadım ama umarım herkes iyidir.benim dünden beri heryanım agrıyor sanırım şimdi çıkıyor evin stresi yerleştirme telaşı heryerim dökülüyor evde yatsam daha beter olacagım diye işe geldim ama hiç iş yapasımda yok

selam kızlar hepinize..çok özledim sizleri..bizim işyerinde net yasaklandı kaçak kuöuk giriyoruz aralarda ya a öğle arasında da pek vakit olmuyor..akşamları da giremiyordum zaten biliyorsunuz..merak edip soranlara çok tşkler..ben iyiyim..tatil güzel geçti..ama gelir gelmez işyerinde birsürü saçmalıklar falan derken innaılmaz bunalmış durumdayım..bayram sonrası kpss e gircem diye kursa yazıldım ona başlıcam..bayağı yoğunluk..sigarayı bıraktım p.tesiden beri içmiyorum..işallah devamı gelir..kilo meselesine gelince valla ben aldım ..sizlerden uzak kalınca alınıyor zatne biliyorsunuz canım sıkıldıkça yedim,sigarayı bırakınca da iştah açıld süreklia ğzımda bişiler istiyorum derken 4 günde 1 kilo almışım bile hemen salatalık yığdım masama şimdi onunla oyalancam..off selmanın kardeşinin kaybını da duydum deryadan nasıl üzüldüm..şehitlerimiz bir yandan..Neyse kızlar hakkımızda hayırlısı ...kendinize iyi bakın aralarda kaçtıkça gelir yazmaya çalışırım..öpüyorum hepinizi..
..

sagol canım cevap verdiyin için bundan sonra kabuklarını koymam bide zencefil yoktu onsuzda bişi olmaz herhalde

sanada cok gecmiş olsun
okurken cok agladım ALLAHIM sabır versin ailelerine cok zordur gencecik insanlar şehitlerimize ALLAHIMDAN rahmet ailelerine başsaglıgı diliyorum

hoşgeldin ayşegül bebeklerinde ALLAHIM analı babalı büyütmek nasib etsin İNŞALLAH darısıda benim başıma ve isteyen herkesin başına olsun İNŞALLAH

sabah maydanoz suyu sonra 2 bardak ılık su 1 kayısı

kahvaltı 1 hşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatası 2 dilim cavdar ekmeyi

öglen 1 bucuk tabak ıspanak 3 kaşıkta yogurt

akşam 1 kase kuru fasülye kıvırcık salata ile

bide cayiçerken 2 tane kramalı bisküvi yedim cok küçükler ama

bide yeşil cay içiyorum kızlar 1 saate yakında spor yapmışımdır

yarın İNŞALLAH kilo vermiş olarak gelirim yanınıza

kızlar bişi sorcam sebze yemeyi mesela ıspanak pırasa istediyimiz kadar yiyebilirmiyiz onunda bi ölcüsü varmı acaba ben kendime göre yapıyorum eşim cok sevmez zaten hiç yag koymuyorum cevp verirseniz sevinirim

nihalin alıntısından gördüm şimdi selma ablamın kardeşi vefat etmiş Allah sabır versin ablacım sana ve tüm geride kalanlara çok üzüldüm Rabbim kardeşinin mekanınıda cennet eylesin inşallah. içim daraldı Rabbim sen kimseye kaldıramacagı yükler yükleme

elay canım seninde yakınların şehit olmuş Allah geride kalanlara sabır versin genç ve ani ölüm çok zor Allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…