fatma öğretmenim çizelge oluştursana hedefine daha ii motive olursun ....
Sagol Nilgün Ablacim Diyet Gayet Iyi Gidiyor :)
Sen Nasilsin Iyimisin ?
*************************************************************************************
Valla Kizlar $ehit Haberi Herkez Gibi Benide Mahfetti, Icim Ürperiyor 26.Sayisini Hatirladikca ..
Heleki Ailelerini Düsündükce Daha Bi Fena Oluyorum ..
Benimde Bi Arkadasim Hakkari Yüksekovada Askerlik Yapiyor Ve Ablasindan Duydugum Kadariyla Haber
Alinamiyormus , Telefonlar Kilitlenmis Ulasilmaz Vaziyetteymis O Bölgeler ..
Haberlere Sehit Isimlerine Bakmaya Korkuyorum ..
Allahim Tüm Sehit Ailelerine ve Yakinlarina Sabir Versin Aminnn ...
İyi akşamlar kızlar
bugün nutkum tutulmuş durumda,bu acının tarifi yok
ateş düşen evlerin durumunu o kadar iyi biliyorum ki nefesim kesiliyor düşündükçe
Rabbim bize böyle günleri tekrar yaşatmasın,başka anneler,babalar,eşler,kardeşler yanmasın
bugün ağlamaktan hiçbirşey yiyemedim
sadece sabah yediğim 1 dl ekmek ve biraz peynir
migrenim de tuttu
şimdi gidip yatacağım
iyi akşamlar kızlar. nasılsınız.
bugun temizlige kalktım sonunda.
menümü yazıp çıkayım birazdaha işim var.
çay keyfi yaparken okurum sizi artık
ibugünkü menüm:
sabah/öglen:
2 t.bugday ekmegi
peynir
yarın domates
3 biber
gün boyu
1 sütlü kahve
10 fındık
1 yesil elma
akşam:
kıymalı kanıbahar (1 tabak)
1 kase yogurt
ara:
1 meyva yerim
selam kızlar,
haliyle tatsız bir gün. Acı çok büyük. haberleri seyretmeye yüreğim dayanmadı(
Allah ailelerine sabır versin.
böyle haberlerden sonra ne yazsam boş gibi geliyor. yazıp yazıp siliyorum.
gözün aydın deryacım, benimde kocam bu akşam dönüyor şuan yolda. ama haftaya tekrar gidicek.o gidince bütün düzenim bozuluyor.
sabah 7de bir yumurta ve bir elma
ara:yok maalesef
öglen:vişne suyu ve tost
ara:bir elma
ara:7 fındık 4 badem bir kayısı
aksam6 köfte büyüklüğünde kırmızı et kendi yağı ile pişmiş şekilde ve salat
grip oluyorum ve korktuğum başıma geliyor spor yapamayacağım...
adet yerini bulsun diye yazıcam menümü.kaç gündür yazamadım çünkü.
benimde ağlamaktan başka birşey gelmedi elimden.sinirdende başım ağrıyor.
sabaheynir,zeytin,çok az tereyağ,domates,2dilim t.b.ekmek
ara:1elma
öğle:ciğer sote,kabakkavurma,salata,yoğury,2dilim kepek ekmek
ara:3 hurma,çay
akşam:2kase çorba,1dilim kepek ekmek
gece:meyve,süt
spor:1 saat bantta yürüycem.şimdi.
hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.
merhaba arkadaşlar cok yorgunum hemen menümü yazıp çıkıyorum.
dünkü menüm:
sabah: bir dilim denge ekmek üzerine krem peynir,1 küçük bardak süt
öğle:5-6 kaşık çorba,hindi sote
ara:1 adet muz
akşam:4-5 kaşık taze fasulye,80gr tonbalıgı,
ara:2 ince sarma(kermes vardı)
bugünkü menüm:
sabah:1 dilim denge ekmek üzerine krem peynir
ara:2 kuru kayısı,6 tane fındık
öğle:5-6 kaşık domates corbası,2 kaşık et sote,2 kaşık patates püresi,4 kaşık salata
ara:6 badem,1 armut
akşam:1 yumurta 1 kabaktan kabaklı omlet,4-5 kaşık bezelye,1 kepçe corba
çok mu oldu az mı oldu karar veremedim ya.iki gündür sabahları uyanamıyorum ayak üstü ekmege peynir sürüp yiyorum.mecbur..
hepinizi öpütm iyi geceler
leslienin gözünü seveyim ben hiç yapamıyorum ki bu call hareketlerini(
nilgüncüm halletcim canım çok sağol...
canım çok saol bugün bir velim de kilomu söylediğimde o kadar göstermiyorsun dedi ve sevindim doğrusu...
başka bir velimde 77 iken diyetisyene gitmiş o listeyi getirecek bana yarın yazarım ihtiyacı olanlara...
canım ii olmalarına sevindim tekrar görüşürsen de bizlerden de selam söyle allahım gelmiş geçmiş etsin...
sana dedim ben ortim iki gün dinlen diye bence halaaa şansın var bak gittikçe kötü oluyorsunnn..
gülaycım bugünkü haberleri aldığımda artık yuh dedim bu kadar olamaz dedim dediğin gibi o kadar yuvaya ateş düştü kaç ana kaç çocuk kaç eş acaba yüreği yandı ben artık bişiler yapılmalı diyorum...
bu kadar basit olmamalı bu işler...
bi evlat kolaylıkla mı yetişiyor bir düşünün her anında emek var allahım daha bu acıları kimseye yaşatmasın....
irongirl sana katılıyorum ben call yapaken sıkılıyorum ve belim çok ağrıyor. bende leslie yapıyorum yada bandda yürüyorum.
benim bantım yok maalesef.bir hekim arkadaş elipotik bisiklet önermişti bana.alırsam hangisini alayım bilemiyorum.ama her halukarda şimdi almayacağım 10 kilo verince ödül olarak alırım insallah...
iyi geceler kızlar tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun allahım onları cennet bahçelerinde yaşatsın inşallah
menümü yazii
m ve çıkiyim insanın içinden hiç bişey yapası gelmiyo
sabah:1 k ekmeği 1 yumurta 1 domates yeşillik beyaz peynir
ara:1 kupa yeşil çay
öğlen:3 köfte 2 dilim k ekmeği 1 b. ayran
ara:t.kahvesi 1 kupa yeşil çay
akşam:5 6 kaşık taze fasülye salata
ara:4 kayısı 3 ceviz
merhaba hanımlar..
ben de aranıza katılabilir miyimm?
adım aysegul.24 yasındayım.agustos ayında iki pire dogurdum :) ardından üzerimde 20 kg kaldı ve ben hala aldıkça alıyorum midem mi genişledi nee:S
bu işe bi dur demek gerek..ve ben ilk ihtarımı yapıyorum kendime....
birlikte motive olursak sevinirim...
hoşçakalın..
merhaba hanımlar..
adım aysegul.24 yasındayım.agustos ayında iki pire dogurdum :) ardından üzerimde 20 kg kaldı ve ben hala aldıkça alıyorum midem mi genişledi nee:S
hoşçakalın..
Herkese günaydın.. Yeni bir gün ve aynı maraton... Okul nöbet ve ben.. Bi de şu adey çıktı ayşe derya nilgün sizlerde yapıyomusunuz şu e okuldaki adey ve ridefi..
canım buraya koncak bi foto degill maleseffffyaaa biz göremiyoz yazık bize...
merhaba hanımlar..
hoşçakalın..
sagol canım cevap verdiyin için bundan sonra kabuklarını koymam bide zencefil yoktu onsuzda bişi olmaz herhaldesağol canım dikkat etmeye çalışlıyorum.
bulacağına eminim canım..sana güveniyorum.
hiç esnaf tanıdığım yok hepsi devlet memuru.işin çok zor.seni anlamaya çalışıyorum ama sıkıntını içimde hissedebiliyorum.öncelikle borcunu ödemek hedefin olsun.Allah razı olsun ki babanızdan kredi çekmiş ödemiş borcu.Allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar.hakkına hayırlısı olsu.şunu yap bunu yap diye öneride bulunamam.bilgim yok.ama canım arkadaşımın hep yüzü gülsün isterim.hayırlısı olsun canım.dualarım seninle..
almışsın zaten ısıtıcını canım güle güle kullan.ben de ufo yok bilmem diyecektim ben de.
ilknur canım yazın ben de inanılmaz bir etki yaptı bunu belirtmek isterim.arkadaşlar hep su için diyordu ama su içmememnin bu kadar zararı olduğunu bilmiyordum.yazıyı okurken kafamda şimşek çaktı resmen.su içmen lazım yoksa vüudun yazğlanıyor,asit üretiyor diye.artık hep su içiyorum sağol.
telefon erimesi de çok komikmiş bu arada..
hoş geldin ben nilgün.
harikasın sporlarına çok özeniyorum.
böreğin bö sü bile kalmamış canım.çok güzel beslenmişsin.
bak ne güzel dikkat etmişsin harikasın.
sağol canım.
tatlım nasılsın nasıl gidiyor diyet?
akşam çok az olmuş canım ya..yorgunluktan mı yemedin?
ben ameliyat sabahı yani dün 11 de aradım meşguldü.sonra akşam 5 te aradım.her şey iyi gitmiş ama narkozdan biraz çırpınarak uyanmış yavrum.elleiri bağlamışlar kıyamam ya.şimdi serum varmış ve sonda takılmış.isterseniz gidin eve ama kesinlikle so ndanın oynamaması lazım demiş.banu da nilgün şimdi eve gitsem gelen giden olur sağolsun çocukla ilgilenemem diye hastanada kalacağım dedi.6 gün kalacaklarmış hastanede.6 gün sonunda sonda çıkınca bir sorun var mı belli olacakmış.ama dr ameliyat çok başarılı geçti demiş.
oh allah kavuştursun.artık hasret bitiyor sevindim.azmin yine tavan yapmış maşallah..nihalle konuşursan selamımızı ilet.
canım iş konusunda en hayırlısı olsun inşallah.erken kalkmaya alıştım artık.sen de bir iki kalksan alışırsın zaten.
canım ben de ilk yaptığımda felaket acı oldu.meğer limonun kabuğunun acısı çıkmış.aynı cins limon evde olduğu için ben de hep limonun sadece suyunu sıktım.kabuklarıyla atmadım.sen de öyle yap istersen.
kızlar ben sabah girip yazayım dedim ama bakım vardı yine.çok fenayım.ilaç alıp uyuyorum sadece.rapor almak istemedim.sürünüyorum işte.akşam yine girmeye çalışırım.hem regl hem hastalık hem de dün nöbetçiydim mahvoldum ya..gözüm bile şişti hastalıktan bilmiyorum neden kaşımın orda yara çıktı.dr sırtımı dinledi ama yok bir şey dedi.ama ciğerlerim de acıyor.inşallah çabucak iyileşirim.
herkese selamlar ve öpüyorum..
okurken cok agladım ALLAHIM sabır versin ailelerine cok zordur gencecik insanlar şehitlerimize ALLAHIMDAN rahmet ailelerine başsaglıgı diliyorumSiz hiç şehit cenazesinde bulundunuz mu ?
Ben bulundum,o acıyı,o kemiklerine iliklerine kadar sinen acıyı yaşadım....
Eki Görüntüle 276163 Eki Görüntüle 276162 Eki Görüntüle 276161
buda hakan nın resmi,diğeri güzel kızı ,babasını hiç görmedi ,baba ne demek bilmiyor ama şehit ne demek çok iyi biliyor..diğer resimde hakandan sonra ayaklanan köy halkı.
Biri kuzenim Nur'un kıymetli eşi hakan'dı....Hakan la nur çocukluk aşkıydı evlendiler,8 aylık evlilerdi... diyarbakıra tayinleri çıktı...Batmanda çatışmada mayın patlaması sonucu şehit oldu.Öldüğünde Nur 15 günlük hamileydi ve şuan kızı Özüm 6 yaşında .
Diğeri annemin kuzeni Barış...Barış evli falan değildi ama babasının anasının tek kuzusuydu...Oda erzincanda mayın sonucu Şehit oldu ..Ve sadece vucudunun 10da 1 i defnedilebildi.....
Eki Görüntüle 276164
bu barışın resmi ...
Böyle koca koca arabalarla büyük komutanlar gelir evine,yanlarında ambulanslar olur....zaten sen komutanları görünce anlarsın ,deli gibi haykırır feryat edersin,sonra sağlıkçılar gelir sana iğne vururlar...Olduğun yere yığılırsın....sonra o komutanlar ve bilimum kodaman insanlar 7 gün boyunca gelir-giderler,sonra unutulursun.kimse gelmez hele giden şehit hiç gelmez.....
Ben Barışın annesini gördüm yaz günüydü ayakları çıplak apartmanın önüne yığılmış,ayağına sürekli konan onlarca sineği kovamıyordu....hiç birşeyy hissedemiyordu...Hala ağlar aradan tam 3 yıl geçti....Hiç dinmedi acısı.....
Allah kimseye tekrar yaşatmasın çok çok çok acı .... Herkese sabır versin...Titriyorum sinirden,üzüntümden....
Başınızı ağrıttıysam özür dilerim ,ama paylaşmak istedim sadece
merhaba hanımlar..
hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?