80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihalcim seni görmek ne güzel uzun zamandır bende yoktum üzüldüm netin yasaklanmasına zaten yogun çalışıyordun bide bu eklenmiş üstüne.sigarayı bırakmana çok sevindim sakın sigarayı bırakınca kilo alıyorum diye başlama yeniden bende yaklaşık 4 sene önce bıraktım o döenm biraz kilo alıp sonra diyete başlamıştım.hem bırakıp hemde zayıflanıyor merak etme canım

Herkese günaydın.. Yeni bir gün ve aynı maraton... Okul nöbet ve ben.. Bi de şu adey çıktı ayşe derya nilgün sizlerde yapıyomusunuz şu e okuldaki adey ve ridefi..
canım o ne ya başka bişi daha da mı çıkardılar şimdilik bilgim yok ayyy bunaltı geldi bu ıvır zıvır işlerden...
nihalcim cee ee deyip gitmişsin sigaraya çok sevindim yaaa ama dikkat et bol su iç... sakız çiğne...
darısı bizim başımıza...
bilip de akıl verene bakın boğazım acıo ama hala içiom hasta olcak gibi yanıyo ama ben bu konuda çok iradesizim....

selamlar herkese okuldan geldim ama ev soğuk nasıl yorgunum yatasım var sıcak sıcak ...

ılık bişiler içeyim de içim ısınsın....

Rabbim sabırlar versin aqlayarak okudum...Allah belalarını versin daha nekadar sürecek bu..insanın eline silahı alıp daqlara atası geliyor kendini...hiçbişey yapmamak elikolu baqlı olmak çok zor...çatışmanın olduqu yer daqların en çukur yerinde..neden bu güzergahlar en tepeye kurulmaz...resmen kkkkkkkkkkkkkkkklerin gözünün önünde mehmetçiklerimiz...askerin yeri belli...apaçık..ama o şerefsilerin yerleri belirsiz..canları istediqinde gelip saldırıyorlar..ama biz bunu yapamıyoruz..çünkü onlar nerdeler belli deqil...sayısız kere lanetliyorum... ALLAH sayısız kere belalarını versin..bnm eşimde çatışmadan saq çıkan bir gazi...o geceyi anlattıqında kendinden geçiyor...defalarca rüyasında hala çatıştıqını görüyor...20 gün varken tezkeresine bu gecenin sabahı olmıcak sanmış...öyle bir çatışma yaşanmışkiii......bir arkadaşı varmış 2 hafta olmuş kızı dünyaya geleli...kızını görmek için izine çıkmak üzereyken başka bir arkadaşı sen kızını her zaman görürsün bnm cenazem var..ben gidip geleyim sen öyle gidersin demiş...cenaze deyince izin hakkını diqer askere vermiş...ve o asker cenaze nedeniyle izine çıkmış...ve o gece işte çatışmanın olduqu son gece...eşim gece nöbetinde...gözlerini kırpmadan etrafa bakıyor...bir anda bir gölge gördüm gibi oldum ve o anda ''KALKINNN GELDİLERRRRRR''' dememle çatışmaya girmemiz bir oldu...simsiyah gökyüzünde bir ışık şöleni gibi karşılıklı gidip gelen mermiler hayel gibi geliyor insana...bitmek tükenmek bilmeyen dakikaların saat olduqu 4 saatlik bir çatışma..bu gecenin sabahı yok diye düşündüm hep...ve 2 şehit verdik o çatışmada...o 2 şehitten biri cenazesi var diyerek izin hakkını diqer askere veren arkadaştı...helikoptere bindirirken bir ara gözlerini açıp ''ben daha kızımı bile görmedim'' dedi ve hastaneye gidemeden yolda can verdi...daha sonra cenazem var diyerek şehit olan askerin izin hakkını kullanan kişinin aslında cenazesi olmadıqı sırf çatışmaya girme korkusundan izin kullandıqı anlaşılmıştır...eqerki böyle bir yalan söylemeseydi şimdi sedanın babası hayatta olacaktı diye anlatır eşim...
eşim bana bunları ilk anlattıqında gidelim şehit askerin ailesini bulalım eşini ve kızını görmek istiyorum dedim...araştırdık..ve onları bursanın bir köyünde bulduk..adreslerini tesbit edip attık kendimizi yollara...nasıl heyecanlıydım..aqlaya aqlaya bitirdim yolu...kapıyı güzel yüzlü bir bayan açtı...şehit ÖMERİN evimi dedik..evet buyrun dediler...eşim ''ben ömerin asker arkadaşıyım'' dedi...ve bizi aqlayarak içeri davet ettiler..içeri girdik...şehidimizin kızı SEDA koşarak geldi yanımıza...eşime bir sarıldıki sanki babasına sarılıyor gibi...gözyaşları sel oldu o anda...SEDA eşimin yanına oturdu...abi nolu bana babamı anlat...ne biliyosan anlat...herşeyi bilmek istiyorum dedi...eşim baştan sona şehit babasını anlattı SEDAYA hep beraber hem dinledik hem aqladık...babamı çok görmek istiyorum...dualar ediyorum rüyamda olsun göreyim diye..ama yüzü hep karanlık..yüzünü hiç göremiyorum babamın dedi..evlerindeki duvarda baştan başa babasının resmi vardı...seda ne dese gözyaşlarına boqulduk..bu arada biz gittiqimizde seda 15 yaşındaydı..şimdi 19 yaşında...annesini daha sonra eşinin erkek kardeşiyle evlendirmişler...neden böyle bişey yaptın diye sorduqumda bayana; ''duvardaki o resim varya dedi kimse bana o resmi oradan indirtemez...eqer başkasıyla evlenseydim o resmi bir gün iki gün astırır 3. gün söker atardı...burası köy yeri çalışma imkanım yok..kızıma bakmak için evlenmek zorundaydım..böylesi daha hayırlı oldu dedi...(kaçarak evlendiqi için ailesinin yanınada gidememiş)tabi bu onun kendi düşüncesi şartlarını bilmediqim için bişey diyemiyorum...ama ben asla böyle bişey yapmazdım heralde...sedaya hediyeler almıştım...sena ablacım ben bunları babamdan gelmiş kabul ediyorum ve çeyizime koyucam dedi..bu beni son derece mutlu etti...içi rahat etmemiş olacakki oda bana 1-2 şey verdi.. 1-2 saat oturup ayrıldık evden...şimdi hala telde facede görüşüyoruz..bir ihtiyacın varmı diye soruyoruz...bu şekilde deqişik hikayeleri olan yüzbinlere şehit aileleri var...ve her geçen gün yenileri ekleniyor...inşallah bu ailelere o kkkkkkkkkkkkkkkklerin yaşattıkları bu acılar yanlarına kar kalmaz...

kızlar bişi sorcam sebze yemeyi mesela ıspanak pırasa istediyimiz kadar yiyebilirmiyiz onunda bi ölcüsü varmı acaba ben kendime göre yapıyorum eşim cok sevmez zaten hiç yag koymuyorum cevp verirseniz sevinirim

hayır cnm onun bir ölçüsü yok...doktorlar 7 kaşık olarak veriyor ölçüyü ama 7 kaşık yiyemez kimse heralde...

sen içim şişti ağlamaktan,nasıl bir acıdır yaşanılan...Allahım nolur yeter artık...Sen ki herşeye ol diyince oldurursun...Şu itlerin kökünü kurut ya rabbim.....

menüm kızlar
kahvaltı

1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqinden tost
yarım domates
yarım salatalık
çeçil peyniri
bitkiçayı

ara
1 armut

öqlen
ızgara balık
salata
bitkiçayı

ara
1 incir

akşam
1 bardak süt
1 tabak çeçil peyniri

3 litre su...

ya sorma her öğrenci için her biri 40 soruluk tam 4 anket dolduruyosun düşün... ama ilköğretimdeyim ben size demediler mi? cuma son dediler valla kurum işlemlerinden en altta adey yazıyosa yapıyosun demektir bak bi..

ağladım yaaa..nasıl yazmışın öyle eline sağlık...şehit ailelerimizin başı saolsun

ÇOK üzüldüm canımm içim yandı resmen

bunu yapanları allah kahretsinnnn ama artık gerkli olan şeylerde yapılsın hakedene hakkı verilsinnn.

anneleri evlatları eşleri nasıl üzülüyordurlar kahrolmuşlardı ne emeklerle büyütüyoruz çocuklarımızı yazık değilmi nası bir zihniyet hiç anlamıyorummm

çok üzülüyorm çok GÜÇLÜ İNSANLARIN AMAÇLARI İÇİNNN ZAYIF İNSANLARIN EVLATLARI BİR HİÇ UGRUNA PARA UGRUNA VE DAHA BAŞKA SAÇMA ŞEYLER UĞRUNA HARCANMASIN yeter artıkkkkkkkk yeterr

sena Allah razı olsun senden ve eşinden şehit eşine ve yavrusuna gösterdiğiniz vefadan dolayı.inan şuan bogazıma bi taş oturdu.ne acılar yaşanıyor şu yeryüzünde.bizde kendi derdimizi dert zannediyoruz.Allah bugünlerimizi aratmasın hakikaten çok nankör olabiliyor insanoglu sahip olduğu nimetlere karşı.cenazem var ben senin yerine izne gideyim diyen asker içinde bişey demek istemiyorum can çok tatlı neler yaptırıyor insana eminimki vicdanıyla boguşuyordur yıllardır.büyük bi kul hakkına girmiş.Allahım sen dualarımızı kabul et bitsin artık bu zulüm Yarabbi!!!

Off Sena Ablaaa Agatti Beni Yazin Yaa
Her $ehitimizin Hikayesini ve Tezkeresinin Süresini Duyunca Icim Parcalaniyor Zaten ..

Binkat Bela Okuyorum Günah Oldugunu Bildigim Halde , Ama Malesef O Bile Icimi Rahatlatmiyor ..

Sözün Bittigi Yer Resmen .. Sedaya Cok Selam Söyle Bizlerden Ablacim Öpüyoruz O Güzel Kizimizi

sabah
1 hamburger ekmeği içine somates,sucuk,peynir tost

ara:kahve

öğle 1 bardak süt-yarım pk.çubuk kraker

ara:eti karam bitter yarım paket (200 cl aldım ama tatlı krizim tuttu)

akşam :barbun tava,salata,1 kase çorba

ara:meyve yicem ,bugün aldım taze tazeeeeeeee

kaçamak var tabi ,ama oldukça ölçülü dikkat ettim bu hafta nolcam çok merak ediyorum çünkü bugün hariç,en katı haftamdı bu hafta

kızlar bişi sorcam sebze yemeyi mesela ıspanak pırasa istediyimiz kadar yiyebilirmiyiz onunda bi ölcüsü varmı acaba ben kendime göre yapıyorum eşim cok sevmez zaten hiç yag koymuyorum cevp verirseniz sevinirim

genelde diyet listelerinde 7-8 yk sebze yemeği diyor. ben ilk başladığımda 6-7 yk yiyordum artık 3-4 yk yiyorum. ben 1 yk zeytinyağı kullanıyorum.

SENA çok acıklı bir hikaye, okurken etkilenmemek ağlamamak elde değil.
senden ve eşinden Allah razı olsun cnm.

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve bir pınar beyaz 5 tane çeri domates

ara:üzüm

öülen:kuru fasulye ve 4 kaşık pilav

ara:activya

ara:5 badem ve 5 fındık

aksam:yarım kase sehriye corbası 3 tane haşlanmış tavuk baget ve lahanayı rendeleyip içine ceviz kırıp 4 kaşık yağsız yoğutt ile karıştırdım...sanırım bu bir meze ama ben adını bilmiyorum

yatmaya yakın süt veya meyve olablir...

2 litre su ve yeşil çay da var bu arada...

gülaaaayyyyy...bir haftadır o çikolata ile bakışma halindeyiz... ama almadım...ama canıım pek istiyor..

Gülaycım yaşadıklarınızı öyle iyi anlıyorum ki.Farklı tarihlerde aynı olaylar bizim evimizde de yaşandı.Abim şehit düştüğünde oğlu 3 günlüktü,yeni tayin yerine gitmesine 12 gün vardı.Hiç göremedi oğlunu,oğlu da babasını sadece fotoğraflardan tanıyabildi bu kalleşler yüzünden.Şimdi 10 yaşında aslan yeğenim benim ama kkkkkkkkkkkkkkkkler yüzünden hep bir yanı eksik kalacak.Bütün şehit çocukları gibi.Acımız hiç bitmiyor,özlem büyüdükçe acımız daha çok büyüyor ve her şehit haberinde kanayan yaramız,dayanılmayacak şekilde sızlıyor.

leslienin gözünü seveyim ben hiç yapamıyorum ki bu call hareketlerini(

nilgüncüm halletcim canım çok sağol...
İremcim lessliyi yapmak daha kolay ama call'da çok sıkılaştırıyormuş.Ben de deneyeceğim inşallah.

Canım acımız hiç bitmiyor ki ama her şehit haberinde daha çok katmerleniyor.Bir yanımda gururlu şehit kardeşi olduğum için ama bir yanımda korkuyor aynı zamanda asker eşi olduğum için.7 ay sonra bizde doğuya gideceğiz,çok acı ki kendi ülkemizde gideceğimiz yerden korkuyorum.Allah asker ve polislerimizi korusun inşallah.

Canım allah sabır versin bu hiç bitmeyen acınıza bugün tüm şehitlerimiz gibi ağabeyin için de dua edecğim....

Bugün kü menüm

ballı,limonlu,ılık su

sabah:1 dl tb ekmeği üzerine sürülmüş 1 çatal lor

ara:10 badem

öğle:80 gr ton balığı,3 kaşık yoğurt,1 dl tb ekmeği

ara:8 badem

akşam:6 yk yağsız domates ve biber soslu haşlanmış tavuk,1 tabak karnabahar salatası

ara :1 mandalina,1 bardak süt olacak

bugün spor yapamadım çok halsizim

3 lt su,3 kupa yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…