80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok sıkkın(
okulda bir velimle gerildik. evde yüzümü yıkarken bir baktım suratım kireç gibi dudaklarım mosmor olmuş o an sinirlerim öyle bozulduki ağladım hiç değmeyecek insanlar yüzünden. neyse geçti gitti...

gelelim diyete,
sabah: 1yumurta(tavada yağsız), domates, peynir, 3 zeytin, 1 dlm ekmek
ara: 5 fındık
öğlen: 2 kepçe tarhana çorbası, 1 yk kıtır ekmek
akşam: 3-4 kepçe çorba, salata
şuan da tarçınlı naneli yeşilçay.

Son düzenleme:
canım saol dikkat atmeye çalışıorum sayenizde
inşallah canım biz senle aynı zamanda başladık galiba biraz dikkatle gidecek kilolar eminimm
canım öyle güzel anlatmışsınki bende yaşadım olayları sanki sizinde ne kocaman bi yüreğiniz varmışki bulmuşsunuz ve ilgilenmişsiniz tebrik ederim canım o askerde cenazem var diyen vicdan azabıla hergün ölüyordur eminim tamam herşey allahın takdiri ama yalan söleyip kalleşlik yapmak hiç yakışmamış allah a havale artık
hadi bakalım neler olacak bu hafta kaçamak olmazsa daha ii ama insan dayanamıyor dimi
canım şehit ailesi olmak ne büyük onurdur ne büyükl gururdur sizlerin kardeşleri yada kimisinin evladı eşi sayesinde biz sokağa çıkıyor rahat ediyoruz kardeşinin mekanı cennet olsun inşallah

boşver arkadaşım bnmde eşim öğretmen terbiyesiz velilerde çok uğraştırıyolar takma kafana

kızlar tıcker yaptım sonunda rahatladım dahada motive eder inşallah beni menümü yaziim

sabah:1 d k ekmeği beyaz peynir 1 tane domatez yeşillik

öğlen :k.ekmeğinden 1 tane tost 1 bardak ayran

akşam :1 tabak tavuk çorbası 4 kaşık tazefasulye 3 parça haşlama tavuk

3 kupa yeşil çay 3 lt su ve bir t kahvesi belki birazdan bi tane daha içerim

kızlar bişi sorcam dr bana arada kayısı ve ceviz verdi ama baze olmuyo işim oluyo ama geceleride acıkıyorum o ara öğünü geceye kaydırsam bana kilo olarak dönermi aceppp

birşey olacağını sanmıyorum...ben diyestisyene giderken ara öğünlerimin hatta ara öğünlerimin yerlerini değiştirebliyordum sorun olmuyordu...akşam meyve yiyor zaten çoğu arkadaş..

Ne büyük gurur ama ne büyük acı..Başınız sağolsun..Hep uzaklarda bir yerlerdeki birilerinin acıları gibi geliyor ama ne kadar yakınız aslında bu acıları yaşamaya..Artık kimse yaşamasın bu kabusu..Kendi ırkımdan umudum kalmadı, allahımdan istiyorum bunu sadece.

Denizcim ne oldu hayırdır..Oh okullar açıldı çocuklardan kurtuluyorum diye düşünen annelerin olduğu bir ülkede sormaya bile gerek yok gerçi kimbilir ne demişlerdir gene..

Kızlarrrrrrrr

Slim in 6 - Body Transformation in 6 Weeks with Debbie Siebers (2 of 2) - YouTube
bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
slim in 6 'nın etkilerini gösteriyor
sonuçlar muhteşem

Değişimler harika, yapacağımı bilsem indirirdim, zaten denemediğim bir bu kaldı..

Kızlarrrrrrrr

Slim in 6 - Body Transformation in 6 Weeks with Debbie Siebers (2 of 2) - YouTube
bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
slim in 6 'nın etkilerini gösteriyor
sonuçlar muhteşem

evt cnm bayağı incelmiş hatunlar , ve spor gösterdiği kadarıyla hareketli sıkmayan bir spor tam benlik.

Denizcim ne oldu hayırdır..Oh okullar açıldı çocuklardan kurtuluyorum diye düşünen annelerin olduğu bir ülkede sormaya bile gerek yok gerçi kimbilir ne demişlerdir gene..

..

deryacım biz anaokulunda akşam çıkış saatinde çocucukları tanımadığımız kişiye teslim etmiyoruz doğal olarak.
bu akşam çocuğu almaya dedesi gelmiş tanımıyorum anne baba bundan sonra haber versin diyorum anneyi arıyorum dedesimi alıcak bilginiz varmı diye neyse adam okulun içinde bağırdı çağırdı nasıl vermezsiniz böyle şeymi olur, dedim lütfen sakin olun ben çocuğunuzun öğretmeniyim tavrınız güzel değil mutlu olmanız lazım ne kadar güvenilir bir yer diye falan diyorum adam bu seferde "öğretmensen ne olmuş görevin bu senin yapıcaksın tabi, maaşını heray çatır çatır alıyorsun" gibi inanılmaz çirkin cümleler kullandı. m. yardımcısı müdahale etti, onada çattı.

kafama takmıyorum tabi ama daha dönemin başındayız ve böyle şeyler küçükte olsa yıpratıyor insanı.
ve inan o kadar çok didiniyorum ki 5 yaşındalar, tuvalet temizliğinden tut, kıyafet giyme ayakkabı giyme birde işin eğitim boyutu hepsiyle uğraşıyoruz emek emek ama bazı veliler nankör olabiliyor. Allah kalplerine göre versin.

bi ne oldu dedin içimi döküverdim şişirdim kafanı kusura bakma.

ya sorma her öğrenci için her biri 40 soruluk tam 4 anket dolduruyosun düşün... ama ilköğretimdeyim ben size demediler mi? cuma son dediler valla kurum işlemlerinden en altta adey yazıyosa yapıyosun demektir bak bi..
canım bende ilköğretimdeyim ama hiç haberimiz yok böle bişiden ...
canım tekrardan başınız sağolsun inan senanın yazdığının üstüne bu da tuzu biberi oldu allahım bildiği gibi yapsın bu pislikleri diyecek başka bişi yok allahım onun ömrünü çocuğuna eşine versin babasız kalan bir çocuk ve hiç tanımamak babayı...
sen evlatlarımızı eşlerimizi askerlerimizi polislerimizi koru yarabbi...
canım menün çok mu az banamı öyle geldi ben daha fazla yiyorum sanki..
bu arada bizlerde zaman zaman velilerle böyle sorunlar yaşıyoruz bu da bizim mesleğimizin cilvesi emin ol ...
bu anlattığın olayı okulun daha ilk günü bizim okulda yaşandı ve çocuk nasıl yaptıysa okuldan kaçmış daha 6 yaşında düşünün komşusu geldi arkadaş teslim etmedi ve o arada çocuk kayboldu ve arabalarla aramaya gittiler bi baktık evine gitmiş nasıl gerginlik anlatamammm...
gelen komşusu bağırır çağırır çocuğu verin diye daha ilk gün öğretmen arkadaş da diyorki sen annesini ara beni arasın öyle vereyim dedi ama kadın ısrarla biz konuştuk verin dedi ve o arada çocuk pırrr...

allah korusun emanet çocuk yani düşünün bugün okuldada iki kız arka arkaya fenalık geçirdi birini kendine getiremedik kasıldı kaldı hemen 112 yi aradık ve gelen doktorun ilk söylediği bu çocuğu kim kızdırdı da böyle oldu sanki biz okulda işkence yapıyoruz yani anlamayan bilmeyen herkes yorum yapabiliyor...

sonradan arkadaşlarından öğrendiğime göre kızın sevgilisi varmış daha bu kız 8. sınıf ve çocuk 1 ay önce intihar etmiş ölmüş maaalesef ve nasıl bir travma düşünün..
asla eleştirmiyorum olabildiğince anlayışlı bir öğretmenimdir böyle konularda...
yani hepimizin yaşadığı çocukluk aşkı mutlaka olmuştır velhasıl demek istediğim işimiz zor...
tam gün bir okuldayım ve her teneffüs 5 dakika 2. tenefüs 20 dakika ve her tenefüs mutlaka bir sıkıntı var bugün 2. tenefüste ara öğünümü yapamadım telaştan eşim ilk yardım belgesi almıştı ondan bildiğim kadarıyla ayaklar havaya baş yana dil kaçmasın diye ve herhangi birşey yedirip içilmeyecek aklınızda bulunsun ve tabiki hemen doktor çağırılmallı....

angelteacher canım okurken çok duygulandım şehit kardeşi olmak .... Rabbim sizlere geride kalan tüm sevdiklerine sabır versin mekanı cennet olsun inş. kardeşinizin.

inşallah yeni görev yerinde sorunsuz rahat bi görev olur eşiniz için tabiki sizin içinde Allah hepinizi hepimizi korusun....

denizcim kendini haddini bilmez insanlar maalesef okadar çokkiii senin sevinmen lazım torunum nekadar güvenli bi ortam diye düşüneceğine bide neler yapmış Allaha ıslah etsin

iki gündür anlam veremediğim bir şişlik var regle de daha var ve wc sıkıntım var bugün tartı artmaya başladı her çarşamba perşembe böyle oluyor giden gidiyor sonra artmaya başlıyor sinir bir durum bugün iki form çayı içtim yanlış biliom ama tahammülüm yok artık böyle dikkat ederken artıya...

Hey allahım insanlarda ki mantığa bak..Estağfurullah denizcim tabi ki anlatacaksın..
Ben de geçmişte kısa bir süre anaokulunda çalışmıştım hani anne diyor ya çocuklar o şekilde..Biz de vermiyorduk tanımadığımız kişiye ki doğal olan da budur zaten dediğin gibi mutlu olması gerekir ebeveynlerin..Önceden anne babasının getirip tanıştırması gerekir dedesini..

Anaokul öğretmeni olduğunu bilmiyordum, verilen emeği kendi gözlerimle gördüm, normal çocuk büyütülür gibi ilgileniliyor küçük oldukları için..Aldırma canım arada çıkar bu tip düşüncesizler hepsi de böyle değildir ya can sıkmaya değmez.

İyi akşamlar kızlar, yarın vereceğim rezil bildirim için çok çok çok üzgünüm...Ama kızgın değilim kendime, gerçekten çok gergin bir hafta geçirdim..Kızgın değilim ama çok üzgünüm..

aycancım geçmiş olsun canım epey stresli bi gün geçirmişsin sana ve diger tüm ögretmenlerimize Allah kolaylıklar versin insanla ugraşmak çok zor.bende sınıf ögretmenliği düşünmüştüm annem sen yapamazsın dediğinde çok kızmıştım ama şuan düşünüyorumda hakikaten yapamazmışım nilgünü seni denizi ve diger ögretmen arkadaşların hayatlarını yakından tanıdıkça anlıyorumki gerçekten büyük emek gereken bi meslek

deryacım sıkıntıların stresli günlerin inşallah enkısa zamanda sona erer canım .yeni iş için kredi çekmekten bahsetmişsin yanlış hatırlamıyorsam bence borç üstüne borç yapmayın canım sizi dahada sıkıntıya sokabilir bu durum.eşinin diploma olayından bahsetmişsin.aklıma şöyle bişey geldi küçük sanayi sitelerinde atolyeler bilgisayar işleri için bilgisayarcı çagırıyorlar mesala format attırma yada antivirüs program yükleme veya bilgisayarla ilgili diger sıkıntılar için kimse bu işler için diploma sormaz canım günümüzde güvenilir insan işini düzgün yapan bilgisayarcı çok az eminimki eşin kısa sürede çevre yapar kendine ama sanayi bölgesine yakın olmak gerekir karacabeyden biraz zor olur gelip gitmesi

Denizcim yok zaten kredi çekmeyeceğiz dediğin gibi bir de onun borcuna girmek büyük risk..İş yeri açmak için batırmaktan korkmayacağın bir birikim olmalı..
Karar verdik zaten ankaraya gideceğiz, çok bunaldık bu karacabeyden, hem ufak yer, hem insanları..İstediğimiz gibi dolaşamamak, giyinememek yordu artık bizi..
Hem de dostlarımıza ve ailemize daha yakın olacağız orada.. Mesut illa ilk etapta bilgisayarcı bulamasam da başkja bir işe girerim diyor, benim iş bulmam zaten bir şekilde olur. Sanırım en hayırlısı bu olacak canım, bakalım önce şu kafenin satılması lazım..Ayrıca o dediğin ufak işler çevre genişleyince yavaş yavaş gelir, e belli olmaz sermaye toparlarsak belki orada açma şansımız olur neden olmasın..

merhaba :)
derya ablam bir kac gün önce benden bahsetmisti, yalniz üyeligimin aktiflestirilmesi biraz sürdü.
birazda ben sehit haberlerimizin etkisini üzerimden atamadim, afedersiniz bu yüzden daha erken sizinle tanisma firsati bulamadim.
öncellikle burdan derya ablama ne kadar mükemmel biri oldugunu söylemek istiyorum.. kendi ablam olsa belki bukadar anlasamazdim, sevemezdim belki..
senin yerin farkli derya ablam, cok hemde ! sizlerde biliyorsunuzdur zaten onun iyi yüregini..
onunda bana verdigi destekle tekrar kendimde güc buldum, sizden de cok bahsetti :) ne kadar iyiliginizin dokundugunu ona..
bende simdi sizinle tanismak icin sabirsizlaniyorum, yarin allah izin ederse tartilip Start vermek istiyorum bu yolculuga sizlerle kabul ederseniz..
acelem yok, yavas yavasda olsa gitsin de fazlaliklar - bana yeter.. artik sadece huzurlu, saglikli yasamak istiyorum..
umarim daha fazla sohbet etme imkani buluruz..
simdilik kucak dolusu sevgiler, mutlu geceler..
Seda

deryacım açıkçası ankaraya taşınma olayınıza çok sevindim inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.eşinde sende işe girince şimdikinden enazından kafa olarak daha rahat edeceğinize eminim.dediğin gibi eşin başka bi işte çalışırken yan gelir olarak bunuda yapabilir belki ilerde işler ilerler çevre edinir ve kendi yerinizi açmak nasip olur.bu arada bursada duraklarda heryerde ankaranın yaşanılacak en iyi şehir olarak 4.kez seçildiği yazıyor ankara size ugurlu gelsin inşallah canım senin sıkıntılarını inan yüregimde hissediyorum Allah size hayılı kapılar açsın inşallah canım

Sedam, canımm seni bu aynı nickle, bu sözlerle burada görmek öyle güzel ki inan anlatamam...
En büyük destekçilerimden biriydin hep, burada da öyle olacağına eminim...Bu artık çok zorlandığım yolda, senin bu kararınla inan ayrı bir güç geldi bana...

İy,i ki geldin, iyi ki varsın...Aramıza gönülden kocaman bir hoşgeldin
Azmimiz daim olsun sedam...

sedacım hoşgeldin aramıza ben deniz tanıştıgımıza memnun oldum canım.deryacım bitanedir bitane .azmin daim düşlerin gerçek olsun inşallah.sen yeterki iste eninde sonunda zafer senin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…