Canım allah sabır versin bu hiç bitmeyen acınıza bugün tüm şehitlerimiz gibi ağabeyin için de dua edecğim....
canım saol dikkat atmeye çalışıorum sayenizdeiyiyim canım sağol hala hastalıkla uğraşıyorum.
sen de o acıyı yaşadın tekrar değil mi..Allah hepimize sabır versin.Allah hepsinin cezasını versin.askerimize uzanan elleri kırılsın.geçmiş olsun canım.
afiyet olsun çok güzel..
gözün aydın diyeceğim de yine gidecekmiş.ne iş ypıyor eşin?
inşallah olmuyorsundur benim hala geçmedi ya..geçmiş olsun..
afiyet olsun güzel menü..
genelde dengeli ama kahvaltı daha kuvvetli olabilir..
zaten ilk başlarda zorlanırsın sonra yapacaksın 3-4 gün kendine şans tanı..
canım dinlenmek istiyorum da..hadi öğrencileri düşünmedim diyelim.ama benim 2 kızın kreşi okulu var.eşim onları götüremiyor saatleri uymuyor.mecburen ben götürüyorum.zaten büyük kızım benim okulumda öğrenci.onu götür derken evden çıkacağım zaten.götür getir falan.en iyisi sabah derse girmek öğleden sonra dinlenmek..zaten derslerde daha fazla oturmaya başladım.yormuyorum kendimi..sağol düşündüğün için..
sıkıcı geliyor herkese ama ben harteketleri ezberledikten sonra açmıyorum videoyu..istediğim bir şeyi seyrederken yapıyorum call i.
geçen arkadaşa gittiğimde eliptik gördüm hemen atladım yaptım biraz.o kadar zevkliki..bence koşu bandından daha yararlı.mutlaka onu al derim.
gayet güzel..
hoşgeldin ben nilgün.bebeklerin hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah.emziriyor musun?eğer öyleyse asla diyet yapma.aslında emizrsen de emzirmesen de mantık şu.bol su,sebzze ve meyve.asla hamurişi tatlı vs olmyacak.bunu uygularsan zaten hareketin vardır verirsin hemen.
akşam 8 de yattığım için sabah 5 te rahat kalktım.günaydın bu arada.ben hala hastayım.ilaçları kkullanıyorum.ama bu regl mahvetti beni ya.şu kahrolası spiral nasıl baskı yapıyor bu sefer..her reglde rahim aşağıya iniyor diye biraz hissediyordum ama bu sefer resmen battı ya..üzerine de sancı eklenince bittim mahvoldum yani..haftasonunun iple çekiyorum valla.elimi bir şeye sürmeyeceğim.menü yazmıyorum saçma ama yazayım.
sabah: cappucino
kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği,peynir
öğle: kaşarlı tost ve çay
akşam: 1 tane hamsi,2 çatal salata (2 akşamdır içim almadı yemek,yiyemedim)
ara: 1 küçük dilim havuçlu cevizli paykek (eşim almış canım istedi diye yedim ama pek güzel değil)
2 lt su (suyumu arttırıyorum)
günaydın bu arada.gülay yazdıkların çok fena.allahım sabırlar versin sana.dün trafik bile o kadar durgunduki balıkesirde sanki herkese şehitlerin acısı düşmüştü.taksilerde türk bayrakları vardı.kimse hızlı kullanmıyordu kimse korna çalmıyordu.sesizce akıp gitti trafik.
şehitlerden biri iskenderunluymuş.inşallah tanıdık biri değildir.eşim polis ya..şehit olan polislerden birinin cenazesi bugün balıkesire geliyormuş .ona eşlik edeceklermiş.dünden beri ağzını bıçak açmadı.allah devletimizi milletimizi korusun.ülkemize uzanan tüm elleri kırsın inşallah.topunun allah belasını versin...
inşallah canım biz senle aynı zamanda başladık galiba biraz dikkatle gidecek kilolar eminimmsabah maydanoz suyu sonra 2 bardak ılık su 1 kayısı
kahvaltı 1 hşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatası 2 dilim cavdar ekmeyi
öglen 1 bucuk tabak ıspanak 3 kaşıkta yogurt
akşam 1 kase kuru fasülye kıvırcık salata ile
bide cayiçerken 2 tane kramalı bisküvi yedim cok küçükler ama
bide yeşil cay içiyorum kızlar 1 saate yakında spor yapmışımdır
yarın İNŞALLAH kilo vermiş olarak gelirim yanınıza
canım öyle güzel anlatmışsınki bende yaşadım olayları sanki sizinde ne kocaman bi yüreğiniz varmışki bulmuşsunuz ve ilgilenmişsiniz tebrik ederim canım o askerde cenazem var diyen vicdan azabıla hergün ölüyordur eminim tamam herşey allahın takdiri ama yalan söleyip kalleşlik yapmak hiç yakışmamış allah a havale artıkRabbim sabırlar versin aqlayarak okudum...Allah belalarını versin daha nekadar sürecek bu..insanın eline silahı alıp daqlara atası geliyor kendini...hiçbişey yapmamak elikolu baqlı olmak çok zor...çatışmanın olduqu yer daqların en çukur yerinde..neden bu güzergahlar en tepeye kurulmaz...resmen kkkkkkkkkkkkkkkklerin gözünün önünde mehmetçiklerimiz...askerin yeri belli...apaçık..ama o şerefsilerin yerleri belirsiz..canları istediqinde gelip saldırıyorlar..ama biz bunu yapamıyoruz..çünkü onlar nerdeler belli deqil...sayısız kere lanetliyorum... ALLAH sayısız kere belalarını versin..bnm eşimde çatışmadan saq çıkan bir gazi...o geceyi anlattıqında kendinden geçiyor...defalarca rüyasında hala çatıştıqını görüyor...20 gün varken tezkeresine bu gecenin sabahı olmıcak sanmış...öyle bir çatışma yaşanmışkiii......bir arkadaşı varmış 2 hafta olmuş kızı dünyaya geleli...kızını görmek için izine çıkmak üzereyken başka bir arkadaşı sen kızını her zaman görürsün bnm cenazem var..ben gidip geleyim sen öyle gidersin demiş...cenaze deyince izin hakkını diqer askere vermiş...ve o asker cenaze nedeniyle izine çıkmış...ve o gece işte çatışmanın olduqu son gece...eşim gece nöbetinde...gözlerini kırpmadan etrafa bakıyor...bir anda bir gölge gördüm gibi oldum ve o anda ''KALKINNN GELDİLERRRRRR''' dememle çatışmaya girmemiz bir oldu...simsiyah gökyüzünde bir ışık şöleni gibi karşılıklı gidip gelen mermiler hayel gibi geliyor insana...bitmek tükenmek bilmeyen dakikaların saat olduqu 4 saatlik bir çatışma..bu gecenin sabahı yok diye düşündüm hep...ve 2 şehit verdik o çatışmada...o 2 şehitten biri cenazesi var diyerek izin hakkını diqer askere veren arkadaştı...helikoptere bindirirken bir ara gözlerini açıp ''ben daha kızımı bile görmedim'' dedi ve hastaneye gidemeden yolda can verdi...daha sonra cenazem var diyerek şehit olan askerin izin hakkını kullanan kişinin aslında cenazesi olmadıqı sırf çatışmaya girme korkusundan izin kullandıqı anlaşılmıştır...eqerki böyle bir yalan söylemeseydi şimdi sedanın babası hayatta olacaktı diye anlatır eşim...
eşim bana bunları ilk anlattıqında gidelim şehit askerin ailesini bulalım eşini ve kızını görmek istiyorum dedim...araştırdık..ve onları bursanın bir köyünde bulduk..adreslerini tesbit edip attık kendimizi yollara...nasıl heyecanlıydım..aqlaya aqlaya bitirdim yolu...kapıyı güzel yüzlü bir bayan açtı...şehit ÖMERİN evimi dedik..evet buyrun dediler...eşim ''ben ömerin asker arkadaşıyım'' dedi...ve bizi aqlayarak içeri davet ettiler..içeri girdik...şehidimizin kızı SEDA koşarak geldi yanımıza...eşime bir sarıldıki sanki babasına sarılıyor gibi...gözyaşları sel oldu o anda...SEDA eşimin yanına oturdu...abi nolu bana babamı anlat...ne biliyosan anlat...herşeyi bilmek istiyorum dedi...eşim baştan sona şehit babasını anlattı SEDAYA hep beraber hem dinledik hem aqladık...babamı çok görmek istiyorum...dualar ediyorum rüyamda olsun göreyim diye..ama yüzü hep karanlık..yüzünü hiç göremiyorum babamın dedi..evlerindeki duvarda baştan başa babasının resmi vardı...seda ne dese gözyaşlarına boqulduk..bu arada biz gittiqimizde seda 15 yaşındaydı..şimdi 19 yaşında...annesini daha sonra eşinin erkek kardeşiyle evlendirmişler...neden böyle bişey yaptın diye sorduqumda bayana; ''duvardaki o resim varya dedi kimse bana o resmi oradan indirtemez...eqer başkasıyla evlenseydim o resmi bir gün iki gün astırır 3. gün söker atardı...burası köy yeri çalışma imkanım yok..kızıma bakmak için evlenmek zorundaydım..böylesi daha hayırlı oldu dedi...(kaçarak evlendiqi için ailesinin yanınada gidememiş)tabi bu onun kendi düşüncesi şartlarını bilmediqim için bişey diyemiyorum...ama ben asla böyle bişey yapmazdım heralde...sedaya hediyeler almıştım...sena ablacım ben bunları babamdan gelmiş kabul ediyorum ve çeyizime koyucam dedi..bu beni son derece mutlu etti...içi rahat etmemiş olacakki oda bana 1-2 şey verdi.. 1-2 saat oturup ayrıldık evden...şimdi hala telde facede görüşüyoruz..bir ihtiyacın varmı diye soruyoruz...bu şekilde deqişik hikayeleri olan yüzbinlere şehit aileleri var...ve her geçen gün yenileri ekleniyor...inşallah bu ailelere o kkkkkkkkkkkkkkkklerin yaşattıkları bu acılar yanlarına kar kalmaz...
hayır cnm onun bir ölçüsü yok...doktorlar 7 kaşık olarak veriyor ölçüyü ama 7 kaşık yiyemez kimse heralde...
hadi bakalım neler olacak bu hafta kaçamak olmazsa daha ii ama insan dayanamıyor dimisabah
1 hamburger ekmeği içine somates,sucuk,peynir tost
ara:kahve
öğle 1 bardak süt-yarım pk.çubuk kraker
ara:eti karam bitter yarım paket(200 cl aldım ama tatlı krizim tuttu)
akşam :barbun tava,salata,1 kase çorba
ara:meyve yicem ,bugün aldım taze tazeeeeeeee
kaçamak var tabi ,ama oldukça ölçülü dikkat ettim bu hafta nolcam çok merak ediyorum çünkü bugün hariç,en katı haftamdı bu hafta
canım şehit ailesi olmak ne büyük onurdur ne büyükl gururdur sizlerin kardeşleri yada kimisinin evladı eşi sayesinde biz sokağa çıkıyor rahat ediyoruz kardeşinin mekanı cennet olsun inşallahGülaycım yaşadıklarınızı öyle iyi anlıyorum ki.Farklı tarihlerde aynı olaylar bizim evimizde de yaşandı.Abim şehit düştüğünde oğlu 3 günlüktü,yeni tayin yerine gitmesine 12 gün vardı.Hiç göremedi oğlunu,oğlu da babasını sadece fotoğraflardan tanıyabildi bu kalleşler yüzünden.Şimdi 10 yaşında aslan yeğenim benim ama kkkkkkkkkkkkkkkkler yüzünden hep bir yanı eksik kalacak.Bütün şehit çocukları gibi.Acımız hiç bitmiyor,özlem büyüdükçe acımız daha çok büyüyor ve her şehit haberinde kanayan yaramız,dayanılmayacak şekilde sızlıyor.
İremcim lessliyi yapmak daha kolay ama call'da çok sıkılaştırıyormuş.Ben de deneyeceğim inşallah.
Canım acımız hiç bitmiyor ki ama her şehit haberinde daha çok katmerleniyor.Bir yanımda gururlu şehit kardeşi olduğum için ama bir yanımda korkuyor aynı zamanda asker eşi olduğum için.7 ay sonra bizde doğuya gideceğiz,çok acı ki kendi ülkemizde gideceğimiz yerden korkuyorum.Allah asker ve polislerimizi korusun inşallah.
canım çok sıkkın(
okulda bir velimle gerildik. evde yüzümü yıkarken bir baktım suratım kireç gibi dudaklarım mosmor olmuş o an sinirlerim öyle bozulduki ağladım hiç değmeyecek insanlar yüzünden. neyse geçti gitti...
gelelim diyete,
sabah: 1yumurta(tavada yağsız), domates, peynir, 3 zeytin, 1 dlm ekmek
ara: 5 fındık
öğlen: 2 kepçe tarhana çorbası, 1 yk kıtır ekmek
akşam: 3-4 kepçe çorba, salata
şuan da tarçınlı naneli yeşilçay.
kızlar tıcker yaptım sonunda rahatladım dahada motive eder inşallah beni menümü yaziim
sabah:1 d k ekmeği beyaz peynir 1 tane domatez yeşillik
öğlen :k.ekmeğinden 1 tane tost 1 bardak ayran
akşam :1 tabak tavuk çorbası 4 kaşık tazefasulye 3 parça haşlama tavuk
3 kupa yeşil çay 3 lt su ve bir t kahvesi belki birazdan bi tane daha içerim
kızlar bişi sorcam dr bana arada kayısı ve ceviz verdi ama baze olmuyo işim oluyo ama geceleride acıkıyorum o ara öğünü geceye kaydırsam bana kilo olarak dönermi aceppp
Gülaycım yaşadıklarınızı öyle iyi anlıyorum ki.Farklı tarihlerde aynı olaylar bizim evimizde de yaşandı.Abim şehit düştüğünde oğlu 3 günlüktü,yeni tayin yerine gitmesine 12 gün vardı.Hiç göremedi oğlunu,oğlu da babasını sadece fotoğraflardan tanıyabildi bu kalleşler yüzünden.Şimdi 10 yaşında aslan yeğenim benim ama kkkkkkkkkkkkkkkkler yüzünden hep bir yanı eksik kalacak.Bütün şehit çocukları gibi.Acımız hiç bitmiyor,özlem büyüdükçe acımız daha çok büyüyor ve her şehit haberinde kanayan yaramız,dayanılmayacak şekilde sızlıyor.
[/B]
canım çok sıkkın(
okulda bir velimle gerildik. evde yüzümü yıkarken bir baktım suratım kireç gibi dudaklarım mosmor olmuş o an sinirlerim öyle bozulduki ağladım hiç değmeyecek insanlar yüzünden. neyse geçti gitti...
Kızlarrrrrrrr
Slim in 6 - Body Transformation in 6 Weeks with Debbie Siebers (2 of 2) - YouTube
bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
slim in 6 'nın etkilerini gösteriyor
sonuçlar muhteşem
Kızlarrrrrrrr
Slim in 6 - Body Transformation in 6 Weeks with Debbie Siebers (2 of 2) - YouTube
bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
slim in 6 'nın etkilerini gösteriyor
sonuçlar muhteşem
Denizcim ne oldu hayırdır..Oh okullar açıldı çocuklardan kurtuluyorum diye düşünen annelerin olduğu bir ülkede sormaya bile gerek yok gerçi kimbilir ne demişlerdir gene..
..
canım bende ilköğretimdeyim ama hiç haberimiz yok böle bişiden ...ya sorma her öğrenci için her biri 40 soruluk tam 4 anket dolduruyosun düşün... ama ilköğretimdeyim ben size demediler mi? cuma son dediler valla kurum işlemlerinden en altta adey yazıyosa yapıyosun demektir bak bi..
canım tekrardan başınız sağolsun inan senanın yazdığının üstüne bu da tuzu biberi oldu allahım bildiği gibi yapsın bu pislikleri diyecek başka bişi yok allahım onun ömrünü çocuğuna eşine versin babasız kalan bir çocuk ve hiç tanımamak babayı...Gülaycım yaşadıklarınızı öyle iyi anlıyorum ki.Farklı tarihlerde aynı olaylar bizim evimizde de yaşandı.Abim şehit düştüğünde oğlu 3 günlüktü,yeni tayin yerine gitmesine 12 gün vardı.Hiç göremedi oğlunu,oğlu da babasını sadece fotoğraflardan tanıyabildi bu kalleşler yüzünden.Şimdi 10 yaşında aslan yeğenim benim ama kkkkkkkkkkkkkkkkler yüzünden hep bir yanı eksik kalacak.Bütün şehit çocukları gibi.Acımız hiç bitmiyor,özlem büyüdükçe acımız daha çok büyüyor ve her şehit haberinde kanayan yaramız,dayanılmayacak şekilde sızlıyor.
Canım acımız hiç bitmiyor ki ama her şehit haberinde daha çok katmerleniyor.Bir yanımda gururlu şehit kardeşi olduğum için ama bir yanımda korkuyor aynı zamanda asker eşi olduğum için.7 ay sonra bizde doğuya gideceğiz,çok acı ki kendi ülkemizde gideceğimiz yerden korkuyorum.Allah asker ve polislerimizi korusun inşallah.
canım menün çok mu az banamı öyle geldi ben daha fazla yiyorum sanki..canım çok sıkkın(
gelelim diyete,
sabah: 1yumurta(tavada yağsız), domates, peynir, 3 zeytin, 1 dlm ekmek
ara: 5 fındık
öğlen: 2 kepçe tarhana çorbası, 1 yk kıtır ekmek
akşam: 3-4 kepçe çorba, salata
şuan da tarçınlı naneli yeşilçay.
bu anlattığın olayı okulun daha ilk günü bizim okulda yaşandı ve çocuk nasıl yaptıysa okuldan kaçmış daha 6 yaşında düşünün komşusu geldi arkadaş teslim etmedi ve o arada çocuk kayboldu ve arabalarla aramaya gittiler bi baktık evine gitmiş nasıl gerginlik anlatamammm...evt cnm bayağı incelmiş hatunlar , ve spor gösterdiği kadarıyla hareketli sıkmayan bir spor tam benlik.
deryacım biz anaokulunda akşam çıkış saatinde çocucukları tanımadığımız kişiye teslim etmiyoruz doğal olarak.
bu akşam çocuğu almaya dedesi gelmiş tanımıyorum anne baba bundan sonra haber versin diyorum anneyi arıyorum dedesimi alıcak bilginiz varmı diye neyse adam okulun içinde bağırdı çağırdı nasıl vermezsiniz böyle şeymi olur, dedim lütfen sakin olun ben çocuğunuzun öğretmeniyim tavrınız güzel değil mutlu olmanız lazım ne kadar güvenilir bir yer diye falan diyorum adam bu seferde "öğretmensen ne olmuş görevin bu senin yapıcaksın tabi, maaşını heray çatır çatır alıyorsun" gibi inanılmaz çirkin cümleler kullandı. m. yardımcısı müdahale etti, onada çattı.
kafama takmıyorum tabi ama daha dönemin başındayız ve böyle şeyler küçükte olsa yıpratıyor insanı.
ve inan o kadar çok didiniyorum ki 5 yaşındalar, tuvalet temizliğinden tut, kıyafet giyme ayakkabı giyme birde işin eğitim boyutu hepsiyle uğraşıyoruz emek emek ama bazı veliler nankör olabiliyor. Allah kalplerine göre versin.
bi ne oldu dedin içimi döküverdim şişirdim kafanı kusura bakma.
deryacım biz anaokulunda akşam çıkış saatinde çocucukları tanımadığımız kişiye teslim etmiyoruz doğal olarak.
bu akşam çocuğu almaya dedesi gelmiş tanımıyorum anne baba bundan sonra haber versin diyorum anneyi arıyorum dedesimi alıcak bilginiz varmı diye neyse adam okulun içinde bağırdı çağırdı nasıl vermezsiniz böyle şeymi olur, dedim lütfen sakin olun ben çocuğunuzun öğretmeniyim tavrınız güzel değil mutlu olmanız lazım ne kadar güvenilir bir yer diye falan diyorum adam bu seferde "öğretmensen ne olmuş görevin bu senin yapıcaksın tabi, maaşını heray çatır çatır alıyorsun" gibi inanılmaz çirkin cümleler kullandı. m. yardımcısı müdahale etti, onada çattı.
kafama takmıyorum tabi ama daha dönemin başındayız ve böyle şeyler küçükte olsa yıpratıyor insanı.
ve inan o kadar çok didiniyorum ki 5 yaşındalar, tuvalet temizliğinden tut, kıyafet giyme ayakkabı giyme birde işin eğitim boyutu hepsiyle uğraşıyoruz emek emek ama bazı veliler nankör olabiliyor. Allah kalplerine göre versin.
bi ne oldu dedin içimi döküverdim şişirdim kafanı kusura bakma.
deryacım sıkıntıların stresli günlerin inşallah enkısa zamanda sona erer canım .yeni iş için kredi çekmekten bahsetmişsin yanlış hatırlamıyorsam bence borç üstüne borç yapmayın canım sizi dahada sıkıntıya sokabilir bu durum.eşinin diploma olayından bahsetmişsin.aklıma şöyle bişey geldi küçük sanayi sitelerinde atolyeler bilgisayar işleri için bilgisayarcı çagırıyorlar mesala format attırma yada antivirüs program yükleme veya bilgisayarla ilgili diger sıkıntılar için kimse bu işler için diploma sormaz canım günümüzde güvenilir insan işini düzgün yapan bilgisayarcı çok az eminimki eşin kısa sürede çevre yapar kendine ama sanayi bölgesine yakın olmak gerekir karacabeyden biraz zor olur gelip gitmesi
merhaba :)
derya ablam bir kac gün önce benden bahsetmisti, yalniz üyeligimin aktiflestirilmesi biraz sürdü.
birazda ben sehit haberlerimizin etkisini üzerimden atamadim, afedersiniz bu yüzden daha erken sizinle tanisma firsati bulamadim.
öncellikle burdan derya ablama ne kadar mükemmel biri oldugunu söylemek istiyorum.. kendi ablam olsa belki bukadar anlasamazdim, sevemezdim belki..
senin yerin farkli derya ablam, cok hemde ! sizlerde biliyorsunuzdur zaten onun iyi yüregini..
onunda bana verdigi destekle tekrar kendimde güc buldum, sizden de cok bahsetti :) ne kadar iyiliginizin dokundugunu ona..
bende simdi sizinle tanismak icin sabirsizlaniyorum, yarin allah izin ederse tartilip Start vermek istiyorum bu yolculuga sizlerle kabul ederseniz..
acelem yok, yavas yavasda olsa gitsin de fazlaliklar - bana yeter.. artik sadece huzurlu, saglikli yasamak istiyorum..
umarim daha fazla sohbet etme imkani buluruz..
simdilik kucak dolusu sevgiler, mutlu geceler..
Seda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?