80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Denizcim her gördüğünde üşenmeden detaylıca dertlerime sıkıntılarıma ortak oluşundan biliyorum zaten ne kadar yüreğinde hissettiğini..Bunun için gerçekten teşekkür ederim..Ankaraya sadece 2 kez gittim biliyor musun? Ve o kadarcıkla bile resmen aşık oldum, düzenine, tertibine, ata kulesine :)

Ben de daha iyi olacağımıza inanıyorum, sadece 4 yıldır kendi işimizi yaptığımız için, başkasının yanında çalışmak biraz zor gelecek ama bu da aşılamayacak şey değil, allah iyileriyle karşılaştırır inşallah..
Her şey için çok sağol..

Denizcim sana facebook adresimi yollayacaktım ama mesaj almıyormuşsun, istersen eklersin kızların listeden bulursun beni

deryacım inşallah herşey gönlünce olsun canım bigün gelir yeniden kendi işinin sahibi olursun.Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi.arkadaşım olman gerekiyor galiba mesaj atman için hiç anlamıyorum şu özelliklerden.bende diger kızların face leri yok canım hemen arkadaşlık teklif edeyim sana neden daha önce etmediysemmmm

deryacım kızlar ben kaçtım eşim vuracak yoksa beni derya sen bidaha dene canım mesaj atmayı inşallah bu sefer olur herkese iyi geceler öptüm hepiniziiiiii

sana güzel sözlerin sonu yok ablam, CANIM ABLAM !
her günümüz bir öncesinden daha güzel olsun insallah, seni cok seviyorum..
ve her animda yanimda oldugun, hickimsenin veremedigi destegi bana verdigin icin tesekkür ederim :*
huzurlu geceler :)

sedacım hoşgeldin aramıza ben deniz tanıştıgımıza memnun oldum canım.deryacım bitanedir bitane .azmin daim düşlerin gerçek olsun inşallah.sen yeterki iste eninde sonunda zafer senin olacak

merhaba deniz :)veya abla mi demeliyim? yasinizi bilmedigim icin saygida kusur etmek istemem..
bende cok memnun oldum, tesekkür ederim!
gercekten öyle derya ablam benim, güzel kalbini güzel kalbi olan herkes anlar :)
iyi dilekleriniz hepimiz icin gecerli olsun :)
zaten siz cok güzel kilo vermissiniz, masallah!
iyi geceler diliyorum :)

canlarım günaydın..bu hastalık mahvetti beni ama çok şükür artık kendime gelmeye başladım.daha da iyi olacağım.ama sohbetlere katılamıyorum kusura bakmayın çünkü ilaçlar uyku yapıyor.erkenden yatıyorum.aklımda ne kaldı bakalım..

seda katılmış aramıza hoş geldin ben nilgün..

deryam ankaraya gitmeye karar vermişsiniz.hayırlısı olsun.inşallah kafe satılır ve hayatınıza istediğiniz yerden istediğiniz şekilde devam edersiniz.

ayşe canım ridef vs bize tanıtıldı.öğrencilerle ilgili anketler ama çok detaylı canımız çıkacak yine.tanışırsın bir kaç gün sonra.4 kasım sonmuş bilgilerin girilmesi için..sınıfın yok mu senin?

angelteacher tatlım ilknurmuydu hatırlayamadım neyse slim in 6 3 bölümden oluşuyor ya..bu üçününde mi etkilerinden bahsediyor ben de sadecee start it up var..

denizciğim evine alıştın mı tatlım..allah bizlere de nasip eder inşallah..

irem hastane nasıl gidiyor?menülerin süper canım..

menü diyince gülay bravo sana çok güzel menüler ..bugün güzel bir sonuç bekliyorum senden..

ugly canım sen de harikasın..(aman neden kendine çirkin diyorsun ya..eminim çok tatlı ve güzelsindir)

deniz canım velilere üzülmemeyi öğrenemedin mi hala..her zaman çok bilmiş saygısız ve yapılanı verilen emeği takdir etmeyen veliler olacak karşımızda.veririm cevabını zerre kadar takmam bebeğim.sen de o güzel yüreğini üzme.sevdiğimiz diğer güzel velilerimizi düşümn..iyi ki onlar var valla..

aklıma gelmiyor boğazım ağrıyor.giyinmem lazım.bugün banuyu da arayacağım.unuttum dün onu aramayı.izlemi de arayayım ne yaptılar merak ediyorum.

tülin nerede ya çok uzamadı mı bu tatil..inşallah hastalık yoktur.sizi çok seviyorum iyi ki varsınız..

herkese günaydın...sabah erken saatte vaka tartışmamız ve aksam a da nöbetim var...ben bildirimi erkenden yapayım fırsat olduğu gibi zaten yanınızdayım!

başlangıç:87.2(23,09,2011)
geçen hafta:83.8
bu hafta:82,5
bu hafta giden:1,3
toplam giden:4,7
spor :leslie gecen haftadan daha az ama
beden:44-46
boy:172 cm

deniz lütfen üzülme bu tip şeyler iyi insanları çok yıpratıyor maalesef...nilgüncüm atlatmana sevindim canım:) haftasonu da geliyor bir güzel dinlen insallah...seda hoşgeldin...insallahsende sağlıkla istediğin kiloya kavusursun canım....haftanın son günü nöbetin tek tesellisi yarın sabah eve gelebilecek olmak:) bu saatte erkenden kalkıp da kahvaltımı da ihmal etmediğim için kendimi tebrik ediyorum...kendinize iyi bakın..mutlu ve umutlu günler...

ağladım yaaa..nasıl yazmışın öyle eline sağlık...şehit ailelerimizin başı saolsun

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı bildirimler

kursa gitmeden kilo bildirimimi yapayım dedim..

kilo bildirimi

başlangıç 90
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.9
qiden 700
toplamda 27100
hedef 60
beden 36

Arkadaslar merhaba
bu hafta asırı is yogunlugumdan ne girebildim ne okuyabildim belki bugun biraz gecmise bakmaya calısacagım
herkese selamlar, sevgiler
tüm kilo verenleri ve haftanın birincisini gönülden kutlarım

başlangıç:93,6
geçen hafta:82,3
bu hafta:82,3
bu hafta giden:000
toplam giden:11300g
beden:44-46
boy:163
spor yok

2 litre su ve yeşil çay da var bu arada...

gülaaaayyyyy...bir haftadır o çikolata ile bakışma halindeyiz... ama almadım...ama canıım pek istiyor..
ben de irem 1 haftadır reklamlarda o amcayla bakışıyordum kiiiiiii son anda elindeki çikolatayı fark edince,amcayı alamıyoz bari elidekini alıyım modunda koştum markete...allahım çok güzeldi....Bu arada amcada çok karizma heeee
melek öğretmenim Allah sabırlar versin,sen canını kayebtmişsin...Diyecek sözüm yok,bilirim işte nasıl birşeydir....Çocuğuna ömür boyu huzur ve sağlık diliyorum.
valla benim elayda 5 yaşında bu sene başladı anaokuluna,bizim okulda asla vermez ,dediğin gibi geçen gün hatta belki yarım saat dil döktü adam...ustasının çocuğuymuş ,ama asla vermediler ve veli dünkü toplantıda teşekkür etti özür diledi...Veliller çok çok düşüncesiz cahil olabiliyor...Sabır valla zor iş...

Seda merhaba canım..Öncelikle nickini çok beğendim...Ben derya ile aynı yaştayım,o ablaysa bende ablayım Adımda Gülay....Çok memnun oldum,inşallah hedeflerine ulaşır mutlu biri olarak ayrılırsın burda.Bol paylaşımlar canımmmmm

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75.6kg
bu hafta 75,4 kg
gidenn: 200 gr
toplamda giden 6.6 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :240 dk.salon çalışması

200 gram gitmiş,halbuki çok dikkat etmiştim....ama yine durdu benim meto..bişi yapmalı heyyyyyyyyyyy

Verenleri alınlarından öpüyom,vermeyenlerde üzülsünler çok ,haftaya daha dikkat etsinler....kendilerine gelsinler lütfen

deryacım kızlar ben kaçtım eşim vuracak yoksa beni derya sen bidaha dene canım mesaj atmayı inşallah bu sefer olur herkese iyi geceler öptüm hepiniziiiiii

Bu sefer atabildim denizcim çok garip illa arkadaş olmak gerekmiyor özel mesaj için, senin profilinde bir ayar ona göredir bence, neyse yollayabildim ya önemli olan o

Cansın, tekrar hoşgeldin...

deryam ankaraya gitmeye karar vermişsiniz.hayırlısı olsun.inşallah kafe satılır ve hayatınıza istediğiniz yerden istediğiniz şekilde devam edersiniz.

Nilgünüm hasta mısın geçmiş olsun
Bende de dün başladı nefret ediyorum hasta olmaktan nefret :84::84:
İnşallah canım, sağolasın...

Kızlar ifadelerin bir kısmını ayrı kutucuğa almışlar sinir oldum hem de en kullandığım ifadeleri ara dur her seferinde

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 75
gelen 1800
toplamda giden 12
hedef 68
spor yok
boy 1.77
beden 44

Bu kadar da beklemiyordum, dün gece regl oldum davul gibiyim, bir de zaten beklediğim artılar eklenince böyle bir felaket çıktı işte..

Bildirim: 21.10.2011
Rumuzrofit
Başlangıç tarihi:15.10.2011
Başlangıç kg:88.800
Geçen hafta: 88.800
Bu hafta: 86.900
Fark:2kg
Toplam fark:2kg
Beden:46
Spor: haftada2saat salon sporu
Boy:148
Hede70

bende bildirim yapıyım

salı günü başladım ama bildirim günü cuma oldugu için bende artık cumadan cumaya tartıya cıkıyım

Bildirim

Başlangıç 86
Geçen hafta 82.600
Bu hafta 81.100

bu hafta giden 1.400
toplamda giden 5

hedef 68
spor günde yarım saat koşu bandınd yürüyüş yarım satte mekik ve diyer spor
boy 1.65

beden 46

Son düzenleme:
Günaydiiiiiiiiinnn Citirrrrlaaar
Nabersinizz Bakimmmmm ... Sedacimm Ho$geldinn Güzelimmmm , Deryo$ Ablamdan Seni Duymu$tum .. Aramiza Katilmana Cok Sevindimm
Azmin Ve Iraden Bol Olsunn Ve Kilocuklaaar Ucup Gitsin Canimmm Ben Burcu 21 Ya$indayim

Ve Kilo Bildirimiim :

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 73.2
Bu Hafta: 72.5
Giden: 700gr
Toplam Giden: 15.5
ilk Hedef: 65
Spor: 90 dk
Beden: 40
Boy: 1.68

Kizlar Mutluyum Verdigim Kiloyla Cünküü Diyetime Pazartesi Basladim Ve Pazartesi Günü ''74'' Cikmi$tim Tartida
Yani Aslinda 700 gr.dan Daha Fazla Verdim , Ama Gecen Hafta Cumadaki Bildirimim 73.2 Oldugu Icin Böyle Bildirim Yaptim Haksizlik Olmasin Diye ..
Daha Pazartesi Günü 1.Hafta Olacak Kampa Gireli Ve Pazartesiden Pazartesideki Giden Kilo Beni Daha Cok Ilgilendiriyor ..
Memnunummm Halimdennn Anlayacaginiz .. ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUNN AMINN

Kilo Verenleri Tebrik Ediyorummm , Veremeyenlerde Haftaya Insallah Daha Iyi Sonuclar Alirsiniz Güzellerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…