Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75.6kg
bu hafta 75,4 kg
gidenn: 200 gr
toplamda giden 6.6 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :240 dk.salon çalışması
200 gram gitmiş,halbuki çok dikkat etmiştim....ama yine durdu benim meto..bişi yapmalı heyyyyyyyyyyy
Verenleri alınlarından öpüyom,vermeyenlerde üzülsünler çok ,haftaya daha dikkat etsinler....kendilerine gelsinler lütfen
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75.6kg
bu hafta 75,4 kg
gidenn: 200 gr
toplamda giden 6.6 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :240 dk.salon çalışması
200 gram gitmiş,halbuki çok dikkat etmiştim....ama yine durdu benim meto..bişi yapmalı heyyyyyyyyyyy
Verenleri alınlarından öpüyom,vermeyenlerde üzülsünler çok ,haftaya daha dikkat etsinler....kendilerine gelsinler lütfen
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 75
gelen 1800
toplamda giden 12
hedef 68
spor yok
boy 1.77
beden 44
Bu kadar da beklemiyordum, dün gece regl oldum davul gibiyim, bir de zaten beklediğim artılar eklenince böyle bir felaket çıktı işte..
bence güzel canımm gülaydı dimi canım senin adın sen ne zaman başlamıştın diete sanırım aynı zamanlarda kk geldik öyle dimi
Merhaba Seda hoş geldin ben filiz:) umarım hedefine sağlıkla ve bizden ayrılmayarak kavuşursun...
Deryacım nasılsın...regl şişkinliğidir moralini bozma canım bir anda 1,800 kilo alınmaz...seda ile nerden tanışıksınız aynı yerde mi oturuyorsunuz?
Filzicim tamam çok kaçamağımda oldu ama bu kadar beklemiyordum
Ayrıca dün harikaydı menüm.. Regl olduğu kesin neyse umutlar haftaya diyelim..
Sedamla 1,5 sene önce başka bir zayıflama sitesinde tanıştık ben 92 kiloyken :)
Sonra ben buraya geçtim, onun vakti olmadı ama hiç kopmadık facebooktan telden görüştük hep. O kadar iyi bir insan ki...Bu almanya da beni çeken bir şey var ama ben anlamadım..Önce sedam, sonra yasemin, gülçin, burcu..Kimi çok sevsem almanyada kaderimde gurbetlik var ondan mıdır bilemedim :)
Şimdi benim son 7 kilom kala tekrar çıktık bu yola inşallah artık o da ben de hiç bırakmayacağız..Benim yolum bitse de hep onun yaşam koçluğuna talibim :)
evet canım Gülay ben....
valla ben temmuzda geri dönmüştüm kk ya ama diyete yani spora nisanda başladım yani ekimide sayarsan 7 kilo yani ayda 1 kilobenim durum daha vahim ....b-fit üüyeliğimde bittiyor yarın yeniledim 3 ay daha ...yani benim ocak ayında hedefime ulaşmam lazımmmmmmmmmmm...umarım beraber başarırızzz..
canım güzel kilo vermişsin tebrik ederimmmGünaydiiiiiiiiinnn Citirrrrlaaar
Nabersinizz Bakimmmmm ... Sedacimm Ho$geldinn Güzelimmmm , Deryo$ Ablamdan Seni Duymu$tum .. Aramiza Katilmana Cok Sevindimm
Azmin Ve Iraden Bol Olsunn Ve Kilocuklaaar Ucup Gitsin CanimmmBen Burcu 21 Ya$indayim
Ve Kilo Bildirimiim :
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 73.2
Bu Hafta: 72.5
Giden: 700gr
Toplam Giden: 15.5
ilk Hedef: 65
Spor: 90 dk
Beden: 40
Boy: 1.68
Kizlar Mutluyum Verdigim Kiloyla Cünküü Diyetime Pazartesi Basladim Ve Pazartesi Günü ''74'' Cikmi$tim Tartida
Yani Aslinda 700 gr.dan Daha Fazla Verdim , Ama Gecen Hafta Cumadaki Bildirimim 73.2 Oldugu Icin Böyle Bildirim Yaptim Haksizlik Olmasin Diye ..
Daha Pazartesi Günü 1.Hafta Olacak Kampa Gireli Ve Pazartesiden Pazartesideki Giden Kilo Beni Daha Cok Ilgilendiriyor ..
Memnunummm Halimdennn Anlayacaginiz .. ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUNN AMINN
Kilo Verenleri Tebrik Ediyorummm , Veremeyenlerde Haftaya Insallah Daha Iyi Sonuclar Alirsiniz Güzellerimm
slm kızlar
bu hafta diyet adına çok randımanlı olduğunu düşünmüyordum hatta bir dilm kek yemiştim g. ctesi misafirlerim vardı kaçamaklar olmuştu ona rağmen kilo vermiş olduğumu görmek beni çok mutlu etti.
tabii geçen hafta tartıldığımda tuvalet sorunu yaşıyordum bu hafta daha iyiyim onunda çok etkisi var.
kilo bildirimim:
başlangıç:90
g.hafta:76.6
bu hafta:75
giden:1.6 (nasıl oldu hala anlamış değilim)
toplamda giden: 15
hedef:68
boy:168
beden:44
spor:150 dk.
herkese günaydın...sabah erken saatte vaka tartışmamız ve aksam a da nöbetim var...ben bildirimi erkenden yapayım fırsat olduğu gibi zaten yanınızdayım!
başlangıç:87.2(23,09,2011)
geçen hafta:83.8
bu hafta:82,5
bu hafta giden:1,3
toplam giden:4,7
spor :leslie gecen haftadan daha az ama
beden:44-46
boy:172 cm
ablammmmmm :) 2009un bahar aylari diye hatirliyorum ben ya :) iki bucuk senemizi dolduruyoruz, artik yildönümüde mi kutlasak :))
birakmayacagiz birbirimizi allahin izniyle! :) sen sahip olabilecegim en mükemmel yasam kocusun, seni birakmayi hic düsünmüyorum :)
e buraya kadinlar kulübünede üye öylesine olmadik, burayida insallah birakmak istemiyorum :)
kizlar tskr ederim hosbulduk tekrar, zamanla hepinizle daha iyi tanismak isterim :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?