80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
bu hafta diyet adına çok randımanlı olduğunu düşünmüyordum hatta bir dilm kek yemiştim g. ctesi misafirlerim vardı kaçamaklar olmuştu ona rağmen kilo vermiş olduğumu görmek beni çok mutlu etti.
tabii geçen hafta tartıldığımda tuvalet sorunu yaşıyordum bu hafta daha iyiyim onunda çok etkisi var.

kilo bildirimim:
başlangıç:90
g.hafta:76.6
bu hafta:75
giden:1.6 (nasıl oldu hala anlamış değilim)
toplamda giden: 15
hedef:68
boy:168
beden:44
spor:150 dk.

Son düzenleme:
selamlar canlarımmm

bugün hava çok güzel ama yinede üzücü bir gün az önce şehitlerimiz için liseli erkek öğrenciler yürüyüş yapıyorlardııı...

ben kilo bildirimi yapımm

Başlangıç 83,3 kg
geçen hafta 81,6 kg
bu hafta 81,3 kg
gidenn: 300 gr
toplamda giden 2 kg
hedef 58
boy 168
beden 42-44
spor :40 dk

reglim henüz bitti belki 1-2 güne daha çok inerimmm

rejime tam olarak eylülün 12 de başladım şimdi ekimin 21 i ve ben sadece 2 kilo verdimmm ama olsun yılmak yokk

şöyle hesapladım yani ben 40 günde 2 kilo veriyor isemmmmm 360/40:9*2:18

yani 1 yılda 18 kilo verebilirim hadi bunu 3 ünü düş kalsın 15 .....81-15: 66

kızlar inanın hep bu hayaller ile devam ediyorum eğer siz olmasaydınız eskisi gibi yine lanet edip bırakmıştımmm

bu hafta sabahları erken kalkıp spor yapıcam bakalım etkisi olacak mı

öptümm güzellerr

bence güzel canımm gülaydı dimi canım senin adın sen ne zaman başlamıştın diete sanırım aynı zamanlarda kk geldik öyle dimi

sıkma canını deyacım regldendir 1,1-500 farkediyo bazennn hemen iner inş. haftaya canım

Merhaba güzeller :)
hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim, hosbulduk!!
bildirim icin hangi ayrintilari yazmam gerekiyor bilmiyorum ama :) ben bi siralayim siz gereken detaylari arasindan cekersiniz

diet baslangic tarihi: 21.10.2011
Baslangic kilo: 82,4
uzun dönem HEDEF: 60
boy: 1.60
yas: 21

:) herkese güzel bir haftasonu diliyorum!
ayriyetten hayirli cumalar, dualarimizda askerlerimizi unutmayalim..

bence güzel canımm gülaydı dimi canım senin adın sen ne zaman başlamıştın diete sanırım aynı zamanlarda kk geldik öyle dimi

evet canım Gülay ben....
valla ben temmuzda geri dönmüştüm kk ya ama diyete yani spora nisanda başladım yani ekimide sayarsan 7 kilo yani ayda 1 kilo benim durum daha vahim ....b-fit üüyeliğimde bittiyor yarın yeniledim 3 ay daha ...yani benim ocak ayında hedefime ulaşmam lazımmmmmmmmmmm...umarım beraber başarırızzz..

Merhaba Arkadaşlar

Kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum.Sabit kalanlar yada artıda olanlar haftaya inş.daha ii sonuçlar alırsınız...

Ben bu sabah evden nasıl çıktım anlatamam,geç kaldım tartılmak aklımın ucundan bile geömedi mecburen yarın sabah bildirimi yapacağım...

gülaycım ocak ayına kadar aslında hedefine bakılınca ulaşılamıyacak bir rakam değil fakat 7a ayda 7 kilo ise demek ki yavaş veriyorsun...yada düzenli yemiyorsun...bende ilk etaplarda çok güzel veriyordum ipin ucunu bırakınca kilo verimi duruyor.ben inanmıyorum kilo veremiyorum, su içsem yarıyor laflarına boğazı tutunca illa ki veriliyor...hele birde spor yada yürüyüş olursa en zor yerlerin bile inceliyor...iş ki boğazı tutmak düzenli yemek ve en az haftada 3 gün 45'er dakika yürüyüş...ben dönem dönem bozuyorum.sonra kendime çok kızıyorum(iş işten geçince) o yüzden sürekli duraklamar ve artışlar yaşıyorum hiçbir zaman dörtdörtlük bir diyet spor yapamadım elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım herşeyden az yedim.inanıyorum ki bazı arkadaşların menüleri var onalar gibi az düzenli ve uzun süre yapsam kesin şuan 36 beden bile olmuştum...geçmişe dönüp benden sonra başlayıp benden önde giden arkadaşlara baktım bu kadar fark nasıl olabilir diye ve hayran kaldım hiç nerdeyse kaçamakları yok ve menüler hep aynı, hiç sıkılmadan aylarca aynı şeyler yenilmiş...benim gibi bugün yılbaşı ,yok bayram ,özel gün ,her zaman yemiyorum diyerek yaptığım hiç bir kaçamağı göremedim...kendime çok kızlyorum...bu mağazada iki bayan arkadaşım var öyle özeniyorum ki kendimi paspal kötü hissediyorum...en çok istediğim şey mus çorak mini şort,elbise yada etek öyle giyiniyorlar...özeniyorum içten içe de kıskanıyorum onlar 36-34 beden giyerken ben 42-44 giyiyorum...ikiside 2 şer çocuk doğurmuş ve yediklerine dikkat ediyorlar...çok konuştum yine kısacası gülaycım olur niye olmasın...inş.bende ocak ayına kadar hedefime ulaşırım:)

Merhaba Seda hoş geldin ben filiz:) umarım hedefine sağlıkla ve bizden ayrılmayarak kavuşursun...

Deryacım nasılsın...regl şişkinliğidir moralini bozma canım bir anda 1,800 kilo alınmaz...seda ile nerden tanışıksınız aynı yerde mi oturuyorsunuz?

Filzicim tamam çok kaçamağımda oldu ama bu kadar beklemiyordum
Ayrıca dün harikaydı menüm.. Regl olduğu kesin neyse umutlar haftaya diyelim..

Sedamla 1,5 sene önce başka bir zayıflama sitesinde tanıştık ben 92 kiloyken :)
Sonra ben buraya geçtim, onun vakti olmadı ama hiç kopmadık facebooktan telden görüştük hep. O kadar iyi bir insan ki...Bu almanya da beni çeken bir şey var ama ben anlamadım..Önce sedam, sonra yasemin, gülçin, burcu..Kimi çok sevsem almanyada kaderimde gurbetlik var ondan mıdır bilemedim :)

Şimdi benim son 7 kilom kala tekrar çıktık bu yola inşallah artık o da ben de hiç bırakmayacağız..Benim yolum bitse de hep onun yaşam koçluğuna talibim :)

Son düzenleme:
selam kızlarrr
kurstan geldim bi bakayım dedim...
bu sabah kendime ödül verdim kahvaltıda simit yedim...öqlenide k-flaks le tamamladım..çünkü akşam arkadaşıma davetliyiz..yemekmi hazırlıcak yoksa çayın yanına bişeylermi hazırlıcak bilmiyorum..akşam ne yiyeceqim kapalı kutu olduqu için k-flaks yiyerek şimdiden dengelemek istedim...her hangi bir olumsuz duruma karşı :26:
bu arada kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederimmmm

Hayirli cumalar

Baslanguc 84
gecen hafta 73,2
Bu hafta 72,9
Giden 300gr
toplam giden 11,1 kg
benden 40
Boy 1,71

Spor yok

pek ugramiyorum su aralar moralim yerinde degil okul istedigim gibi olmadi yine sistemi degismisler mezunlugum uzayacak gibi

3-4 gecedir uyuyamiyorum sanirim kafama takildigindan

ablammmmmm :) 2009un bahar aylari diye hatirliyorum ben ya :) iki bucuk senemizi dolduruyoruz, artik yildönümüde mi kutlasak :))
birakmayacagiz birbirimizi allahin izniyle! :) sen sahip olabilecegim en mükemmel yasam kocusun, seni birakmayi hic düsünmüyorum :)

e buraya kadinlar kulübünede üye öylesine olmadik, burayida insallah birakmak istemiyorum :)
kizlar tskr ederim hosbulduk tekrar, zamanla hepinizle daha iyi tanismak isterim :*

merhabalar arkadaşlar.
iki ündür erken kalkmaya başlamıştım,bugünbir uyandım saat 12.30.
yok ben adam olmam.diyet ve spor tamam ama düzensiz uyuyunca olmuyor işte .
yine canım sıkkın.ve artıdayım.şimdide reglim gelir.ve bayrama 73 olmak hayal olur.
kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim.
kilo bildirimi:
başlangıç:80
geçen hafta:76.5
bu hafta:76.9
gelen:400 gr.
spor:210 dakika ağırlıklı yürüyüş ve bisiklet
hedef31:

merhabalar arkadaşlar.
iki ündür erken kalkmaya başlamıştım,bugünbir uyandım saat 12.30.
yok ben adam olmam.diyet ve spor tamam ama düzensiz uyuyunca olmuyor işte .
yine canım sıkkın.ve artıdayım.şimdide reglim gelir.ve bayrama 73 olmak hayal olur.
kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim.
kilo bildirimi:
geçen hafta:76.5
bu hafta:76.9
gelen:400 gr.
spor:210 dakika ağırlıklı yürüyüş ve bisiklet
hedef:65

Slm kızlar

Hayırlı cumalar herkese

bildirimim

geçen hafta:78.400

bu hafta:77

bu hafta giden:1.400

toplam giden:3

hedef:65

boy:1.77

beden:40

spor:60 dk lessli,35 dk start it up

sabah tartıda ki rakamı görünce uçtum sevinçten
çok iyi geldiniz bana hepinize çok teşekkür ediyorum
şimdi çıkmam lazım kursa gideceğim
akşama görüşürüz

Son düzenleme:
başlangıç: 86 kg
geçen hafta : 76.100 (deryacım hatam varsa düzeltiver bi zahmet bitanem :) )
bu hafta : 75
giden : 1.100
toplamda giden : 11 kg
hedef: 55
beden: 42
boy: 1.60
spor: 240 dk.

kızlar acil çıkmam gerek spora gidicem gelince geçmişi okurum inşşş.
hepinizi çok tebrikkk ederimmmm
veremeyenlerde haftaya inşşşşş.
hepinizi çok seviyorummmm :)

Bende spor salonuna üyeyim ama nerdeyse 1 aydır hiç ugramadım üztelik tam üyelik aletli sauna falan filan ama akşamları zamnım olmuyoki kştu koştur eve git yemek yap çocukla ilgilen falan ama bu hafta biraz daha gayret edicem en az 3 gün gidim bari napalım canım bizde YAVAŞ YAVAŞTAN DAHA YAVAŞ veririz artıkk

canım güzel kilo vermişsin tebrik ederimmm

bravo canımm bravoooo

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumm vermeyenler ve benim gibi az verenlerde hadi bakalımmmm kaldıralımm popoları bu hep tembellikten böle oluyor..
güzel kilo veren arkadaşlara bakıyorum da baya ciddi spor yapıyorlarr sorun bende bu galiba bi de su tabikii

ama kızlar inanın tuvalet handa ortak olduğundan çok sorun yaşıyorumm nasıl tuttum böle salak bi ofisi neyse artıkkk

bu arada tüm gece uyuyamadık tunam çok hasta olmuş burun tıkalı ağızdan nefes alıp hep öksürdü biraz direniyorum kendiliğinden atlatabilir sanırım antibiyotik vercekler yine istemiyorummm

inşallah herşey güzel olcak

bu arada beni bu aralar çok fazla seviklerimi kaybetme korkusu sarmaya başladı çok üzülüyorum geçmişte annemi babamın olduğu küçüklük resimlerime bakıyorum şimdi herkes biryana dağılmışşş sonra bende yaşlanıcam çocuklarım gidecek belki ben ya da eşim ölecek (allah korusun) düşününce içim çok kararıyorrrr.

allahım sen hepimize uzun sağlıklı huzurlu bir hayat nasip ettt

öpüyorumm kızlar siziiii

kilo verenleri tebrik ederim ben inanılmaz grip oldum salya sümük durumdayım okuldan sonra doktora gittim 1000 lik antibiyotik verdi hemen içtim şindi yatıcambiraz bildirimim yarın inşallah....

Sedam yapma ya, nasıl geçiyor zaman su gibi
Ben hep 1,5 senedir bu işin içindeyim diye biliyorm meğer ne kadar uzun olmuş..Daha da kızdım kendime bunca zamanda bitirememişim bu yolu
Topiğimiz bu aralar biraz sessiz normalde hızına yetişemezsin

Ex kaptanımız tatillere çıktı unuttu bizi zaten pek bir gezenti hatun kendisi, ayrıca topiğimizin kıdemli çıtırı

Sonra şimdiki kaptanımız banu var, ikiside 25 küsur kilolar verdiler, gelince fotolarını yüklerler görürsün, zaten onları görünce azimlenmemek elde değil..

Efendim sonra çantacı bacımız var Birimizde kaçamak görünce kafaya geçiriveriyor çantayı aynen böyle

Tülayım, gülçinim de var 20+ kilo verenlerden ama onlar pek uğrayamıyor artık

Zamanla hepsini tanıyacağına ve çok seveceğine eminim

İyi akşamlar kızlar,
Bir hastayım bir hastayım ki gözümü açamıyorum
Önce regl ardından bu grip, bütün etlerim kemiklerim ince ince sızlıyor.Sandalyeye otururken bile acıyor her yerim (

Eve gidip dinleneyim dedim, sıkılırım diye istemedim, sobayı yakmayı da gözüm yemedi, mesut yakayım dedi yok gerek yok dedim kıyamadım..Offf böyle bir keyifsizlik olmaz...
Sevdanın çayını yaptım içiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…