80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç : 88
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 78.8
Giden : 1.400 gr
Toplamda giden : 8.200 gr
Hedef : 65
Spor : yok
Beden : 44
Boy 1.65

hastalık işe yaradı......

gülaycım ya b- fite bayağıdır gidiyorsun, iç bacakların da sıkılaştımı? ben kilo verdikçe iğrenç bir şekilde yumuşadılar. bol bol su içiyorum nerdeyse günde 3-4 litre, sporda günde yarım saat falan. ama yok kilo verdikçe yumuşamayada devam ediyor. o nedenle soruyorum acaba oralarda sıkılaşıyormu?

cnm bende start it up yapmak istiyorum fakat youtubedan bulamadım. sen indirdinmi bana zahmet olmazsa linki atabilirmisin.

deryacım geçmiş olsun.
bol bol portakal mandalina tüket canım.

Allah bu kış antibiyotik içmekten korusunnn. antibiyotik benim korkulu rüyammm hemen mantar oluyorum.
kızlar kociş geldi ben kaçtım.

Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim harika kilolar verilmiş gene

Elifçim antibiyotiksiz bir kış düşünemiyorum ben sürekli içerim benimki biraz fazla oluyor hatta. Hastalığa hiç dayanamıyorum dün aldım hemen..

selam kızlar kilo veren herkesi tebrik derim veremeyenlerde haftaya inşallah

nilgün, aycan , derya ve diger tüm hasta arkadaşlar çok geçmiş olsun biran önce şifa versin Rabbim

sağol canım.ilaçlar bitmedi hala içiyorum ama daha iyiyim.

tebrikler..

canın sağolsun ama artık toparlanya lütfen..daha sık uğramaya çalış..

tebrikler canım.verdiğini küçümseme sen yine..

geçmiş olsun canım sana da.kilona da üzülme kesin regl şişliğidir.

tebrikler canım...

canım spor yapıp su içiyorsun ya ondan vermişsindir.tebrikler hayatım.

tebrikler canım..

canım face e koyduğun resimlerde harika görünüyorsun.sakın kendini küçümseme.inşallah 36 bedende olacaksın.iş ortamın değişti kv falan ister istemez düzenin bozuldu.ama artık düzene girdin ben kısa zamanda kilo vereceğine inanıyorum.

tebrikler..

harikasın ortimmmmmm

lütfen aklına kötü şeyler getirme..kendine dikkat et.ve aldığın her nefes için şükret.Allah bugünümüzü aratmasın..

kilo verenleri tebrik ederim ben inanılmaz grip oldum salya sümük durumdayım okuldan sonra doktora gittim 1000 lik antibiyotik verdi hemen içtim şindi yatıcambiraz bildirimim yarın inşallah....

ay benimki de 1000 lik..çok geçmiş olsun.ben de yavaş yavaş kendime gelmeye başladım.inşallah sen de iyileşirsin.

çok çok geçmiş olsun..

İYİ akşamlar Kızlar hemen bildimimi yapayım

başlangıç 84
2 hafta önce 79.6
bugun 78.7
giden 900 gr
toplam 5.3
2 haftadır spor yok diyet çat pat

ama tadilat bittti annemlerden geldim evimdeyim şimdi 3 gün temizlik sonra sıkı diyet ve spor inş tekrardan aranuzdayım kızlar hepinize iiiyi akşamlar

kızlar dolapta olan sebzelerden lahana çorbası yaptım.
lahana, kereviz, soğan, dereotu, maydonoz ve kıvam vermesi için bir avuç kırmızı mercimek koydum kaynattım.
sonra blendırdan geçirdim içerken tuz koydum. bir daha yaparsam tavuk suyuda koyucam . ben bir çorbasever olarak sevdim tadını.
Dün habertürkte ender saraç vardı sebzelerin suyunu kaynatıp içeceğinize çorba yapın diyor. sebze suları midenize zarar verebilir diyor bilginiz olsun kızlar.

menüm:
sabah:h.yumurta, 1yk lor peynir, yarım kk b.peynir, 3 zeytin, çeri domates 5 tane, y.çay, 1 dlm ekmek
ara: 5 fındık
öğle:yok (okulda makarna çıktı doğal olarak yemedim)
okuldan gelince 5 fındık, 1 mandalina, y.çay
akşam: 2 tabak lahana çorbası, yoğurt

ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERİLMİŞ KIZLAR ÇOK SEVİNDİM HEPİNİZ ADINA...
SAĞLIKLA İSTEDİĞİMİZ kilolara ulaşalım hayırlısı ile...

nilgüncüğüm kırdın şeytanın bacağını ben 78-79 olunca bir daha seksen üzeri olmayacağım diye kendime söz verdim ama tutamadım insallah sen bunu yaşamazsın...(gebelik hariç:))

deryacım ben eminim bu hafta daha fazla gider regl döenemi kabus hepimize..

kızlar okdokça gördüm ki genel olarak hepimizde bağırsak sorunları var... beni ilk diyetisyene gitmeye başaldığımda iki haftada 2 kilo hatta daha fazla verdim ama kuru yemekten kabızlık yaşamaya başladım. aslında normalde o kadar çok yiyen biriyim ki yediklerim azalınca bu kaçınılmaz birşeydi belki de... ve bu durum beni çok rahatsız etti..bir de ameliyatlı olduğum için kabız kalmamam gerekiyor... ben diyestiyen önerisi iel içinde probitoik içeren vitamin almaya başladım...aslında bu ürünlere çok temkini yaklaşır asla endikasyon dışında önermem ve fda onayı olmayanları da kesinikle ne kullanırım ne öneririm... ama kabızlık sorunum bu vitamin ile epey düzeldi...burdan ilaç önermeyei etik bulmuyorum ama fayda gördüğüm birşeyi de sizlerle paylaşmadan edemedim..bu konuda araştırıp bu tarz ürünlere bakablirsiniz ama an sağlıklı bir diyestiyen veya hekimde danışmak olacaktır tab...ben şimdi kilo evrmeye daha doğrusu az yameye başlayınca ynı sorun tekrar başladı ve tekrar almaya başldım ve gene fayda görünce de size yazmak istedim... umarım fayda görürüsünüz...

tebrikler canım..

afiyet olsun canım..iyi düşünmüşsün lahana çorbasını.

sağol ya.hastalıktan dolayı akşamları yemek yiyemeyince kilo verdim.ama çok korkuyorum şimdi tekrar 80 leri göreceğim diye.iyileşmeye başladım acaba eskisi gibi yermiyim diyorum.kiloyu korumak daha zormuş ya..

yani prebiyotik yoğurt mu diyorsun?yoksa vitamin ilacı mı diyorsun?

selam kızlar,
dersler, koşuşturmacalar derken ihmal ettim burayı. geçmişe bakamadım. umarım iyidir herkes
kilomu bildireyim
başlangıç:92
geçen hafta: 77.1
bu hafta:77.1
giden gelen: yok
toplamda giden:14.9
hedef:68
beden:44
boy:1.71
spor:75 dakika

iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz.

deryacim beni geri cagirdi bende geldim :)

61 kiloa inmisken 66 kiloya ciktim simdi 64.4 kiloyum

Kızlaaaaar şikayetim var, bu yasemin var ya bu yasemin gitmiş iki kişilik günlük açmış özel o yüzden uğramaz olmuş buralara yaaa
Bilemiyorum artık neyini beğenmedi topiğimizin

teşekkürler tatlım ne bilim ugly dedim kendime öylede kaldı çirkinmiyim güzelmiyim bilmiyorum bu kilolarla galiba çok çirkinim
canım ya maşallah 90 dan 62 ye bravo alkışş tebrkler idolümsün daha ne diiim
canım merabalar hoşgeldin ben semra bende daha yeniyim topikte 2 hafta ya yaklaştım inşallah beraber vericez kiloları
Başlangıç : 88
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 78.8
Giden : 1.400 gr
Toplamda giden : 8.200 gr
Hedef : 65
Spor : yok
Beden : 44
Boy 1.65

hastalık işe yaradı......

evet arkadaşım ya benim sorunum olmazdı kabızlıkla ama diyete başladığımdan beri çk fena bnde geceleri yediğim yoğurt ve k tohumundan zannedip bıraktım aslında k tohumunun etkisinin bağırsak çalıştırmak olduğunu bildiğim halde bana yaramadı heralde demiştim demekki diyetteki kerkez yaşıo dikkate alıcam teşekkürler tatlım

hoşgeldin cnm ben semra senin vermen gereken azmış verirsin çabucak inşallah

hosbuldum,ablamin adida semra :) az ama beneki sabirda az malesef :)

kızlar menümü yaziim önce

sabah:1 tane haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 dilim k ekmeği maydanoz

öğlen :1 tabak tavuksuyu çorba 1 dilim k. ekmeği

akşam :çeyrek patlıcan yemeği 1 tabak çorba salata

2 kupa yeşil çay 1 tane daha içicem 1 kahve türkk 3 lt den fazla su

bende kilo bildirimi yapiimmi artık acaba ama benimki biraz karışık

dr başlangıç 05 10 :86

buraya başladığımda :82

bu sabah :79.6

hedef 63 inşallahhh

benim dediğim vitamin nilgüncum yani normal beslenme destği olarak üretilen vitaminlerin içinde prebiyotik olanları var onlardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…