evet canım Gülay ben....
valla ben temmuzda geri dönmüştüm kk ya ama diyete yani spora nisanda başladım yani ekimide sayarsan 7 kilo yani ayda 1 kilobenim durum daha vahim ....b-fit üüyeliğimde bittiyor yarın yeniledim 3 ay daha ...yani benim ocak ayında hedefime ulaşmam lazımmmmmmmmmmm...umarım beraber başarırızzz..
Slm kızlar
Hayırlı cumalar herkese
bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:78.400
bu hafta:77
bu hafta giden:1.400
toplam giden:3
hedef:65
boy:1.77
beden:40
spor:60 dk lessli,35 dk start it up
sabah tartıda ki rakamı görünce uçtum sevinçten
çok iyi geldiniz bana hepinize çok teşekkür ediyorum
şimdi çıkmam lazım kursa gideceğim
akşama görüşürüz
İyi akşamlar kızlar,
Bir hastayım bir hastayım ki gözümü açamıyorum
Önce regl ardından bu grip, bütün etlerim kemiklerim ince ince sızlıyor.Sandalyeye otururken bile acıyor her yerim(
Eve gidip dinleneyim dedim, sıkılırım diye istemedim, sobayı yakmayı da gözüm yemedi, mesut yakayım dedi yok gerek yok dedim kıyamadım..Offf böyle bir keyifsizlik olmaz...
Sevdanın çayını yaptım içiyorum..
herkese günaydın...sabah erken saatte vaka tartışmamız ve aksam a da nöbetim var...ben bildirimi erkenden yapayım fırsat olduğu gibi zaten yanınızdayım!
başlangıç:87.2(23,09,2011)
geçen hafta:83.8
bu hafta:82,5
bu hafta giden:1,3
toplam giden:4,7
spor :leslie gecen haftadan daha az ama
beden:44-46
boy:172 cm
deniz lütfen üzülme bu tip şeyler iyi insanları çok yıpratıyor maalesef...nilgüncüm atlatmana sevindim canım:) haftasonu da geliyor bir güzel dinlen insallah...seda hoşgeldin...insallahsende sağlıkla istediğin kiloya kavusursun canım....haftanın son günü nöbetin tek tesellisi yarın sabah eve gelebilecek olmak:) bu saatte erkenden kalkıp da kahvaltımı da ihmal etmediğim için kendimi tebrik ediyorum...kendinize iyi bakın..mutlu ve umutlu günler...
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı bildirimler
kursa gitmeden kilo bildirimimi yapayım dedim..
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.9
qiden 700
toplamda 27100
hedef 60
beden 36
Arkadaslar merhaba
bu hafta asırı is yogunlugumdan ne girebildim ne okuyabildim belki bugun biraz gecmise bakmaya calısacagım
herkese selamlar, sevgiler
tüm kilo verenleri ve haftanın birincisini gönülden kutlarım
başlangıç:93,6
geçen hafta:82,3
bu hafta:82,3
bu hafta giden:000
toplam giden:11300g
beden:44-46
boy:163
spor yok
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75.6kg
bu hafta 75,4 kg
gidenn: 200 gr
toplamda giden 6.6 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :240 dk.salon çalışması
200 gram gitmiş,halbuki çok dikkat etmiştim....ama yine durdu benim meto..bişi yapmalı heyyyyyyyyyyy
Verenleri alınlarından öpüyom,vermeyenlerde üzülsünler çok ,haftaya daha dikkat etsinler....kendilerine gelsinler lütfen
Bu sefer atabildim denizcim çok garip illa arkadaş olmak gerekmiyor özel mesaj için, senin profilinde bir ayar ona göredir bence, neyse yollayabildim ya önemli olan o
Cansın, tekrar hoşgeldin...
Nilgünüm hasta mısın geçmiş olsun
Bende de dün başladı nefret ediyorum hasta olmaktan nefret :84::84:
İnşallah canım, sağolasın...
Kızlar ifadelerin bir kısmını ayrı kutucuğa almışlar sinir oldum hem de en kullandığım ifadeleri ara dur her seferinde
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 75
gelen 1800
toplamda giden 12
hedef 68
spor yok
boy 1.77
beden 44
Bu kadar da beklemiyordum, dün gece regl oldum davul gibiyim, bir de zaten beklediğim artılar eklenince böyle bir felaket çıktı işte..
bende bildirim yapıyım
salı günü başladım ama bildirim günü cuma oldugu için bende artık cumadan cumaya tartıya cıkıyım
Bildirim
Başlangıç 86
Geçen hafta 82.600
Bu hafta 81.100
bu hafta giden 1.400
toplamda giden 5
hedef 68
spor günde yarım saat koşu bandınd yürüyüş yarım satte mekik ve diyer spor
boy 1.65
beden 46
Günaydiiiiiiiiinnn Citirrrrlaaar
Nabersinizz Bakimmmmm ... Sedacimm Ho$geldinn Güzelimmmm , Deryo$ Ablamdan Seni Duymu$tum .. Aramiza Katilmana Cok Sevindimm
Azmin Ve Iraden Bol Olsunn Ve Kilocuklaaar Ucup Gitsin CanimmmBen Burcu 21 Ya$indayim
Ve Kilo Bildirimiim :
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 73.2
Bu Hafta: 72.5
Giden: 700gr
Toplam Giden: 15.5
ilk Hedef: 65
Spor: 90 dk
Beden: 40
Boy: 1.68
Kizlar Mutluyum Verdigim Kiloyla Cünküü Diyetime Pazartesi Basladim Ve Pazartesi Günü ''74'' Cikmi$tim Tartida
Yani Aslinda 700 gr.dan Daha Fazla Verdim , Ama Gecen Hafta Cumadaki Bildirimim 73.2 Oldugu Icin Böyle Bildirim Yaptim Haksizlik Olmasin Diye ..
Daha Pazartesi Günü 1.Hafta Olacak Kampa Gireli Ve Pazartesiden Pazartesideki Giden Kilo Beni Daha Cok Ilgilendiriyor ..
Memnunummm Halimdennn Anlayacaginiz .. ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUNN AMINN
Kilo Verenleri Tebrik Ediyorummm , Veremeyenlerde Haftaya Insallah Daha Iyi Sonuclar Alirsiniz Güzellerimm
slm kızlar
bu hafta diyet adına çok randımanlı olduğunu düşünmüyordum hatta bir dilm kek yemiştim g. ctesi misafirlerim vardı kaçamaklar olmuştu ona rağmen kilo vermiş olduğumu görmek beni çok mutlu etti.
tabii geçen hafta tartıldığımda tuvalet sorunu yaşıyordum bu hafta daha iyiyim onunda çok etkisi var.
kilo bildirimim:
başlangıç:90
g.hafta:76.6
bu hafta:75
giden:1.6 (nasıl oldu hala anlamış değilim)
toplamda giden: 15
hedef:68
boy:168
beden:44
spor:150 dk.
selamlar canlarımmm
bugün hava çok güzel ama yinede üzücü bir gün az önce şehitlerimiz için liseli erkek öğrenciler yürüyüş yapıyorlardııı...
ben kilo bildirimi yapımm
Başlangıç 83,3 kg
geçen hafta 81,6 kg
bu hafta 81,3 kg
gidenn: 300 gr
toplamda giden 2 kg
hedef 58
boy 168
beden 42-44
spor :40 dk
reglim henüz bitti belki 1-2 güne daha çok inerimmm
rejime tam olarak eylülün 12 de başladım şimdi ekimin 21 i ve ben sadece 2 kilo verdimmm ama olsun yılmak yokk
şöyle hesapladım yani ben 40 günde 2 kilo veriyor isemmmmm 360/40:9*2:18
yani 1 yılda 18 kilo verebilirim hadi bunu 3 ünü düş kalsın 15 .....81-15: 66
kızlar inanın hep bu hayaller ile devam ediyorum eğer siz olmasaydınız eskisi gibi yine lanet edip bırakmıştımmm
bu hafta sabahları erken kalkıp spor yapıcam bakalım etkisi olacak mı
öptümm güzellerr
Merhaba Arkadaşlar
Kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum.Sabit kalanlar yada artıda olanlar haftaya inş.daha ii sonuçlar alırsınız...
Ben bu sabah evden nasıl çıktım anlatamam,geç kaldım tartılmak aklımın ucundan bile geömedi mecburen yarın sabah bildirimi yapacağım...
gülaycım ocak ayına kadar aslında hedefine bakılınca ulaşılamıyacak bir rakam değil fakat 7a ayda 7 kilo ise demek ki yavaş veriyorsun...yada düzenli yemiyorsun...bende ilk etaplarda çok güzel veriyordum ipin ucunu bırakınca kilo verimi duruyor.ben inanmıyorum kilo veremiyorum, su içsem yarıyor laflarına boğazı tutunca illa ki veriliyor...hele birde spor yada yürüyüş olursa en zor yerlerin bile inceliyor...iş ki boğazı tutmak düzenli yemek ve en az haftada 3 gün 45'er dakika yürüyüş...ben dönem dönem bozuyorum.sonra kendime çok kızıyorum(iş işten geçince) o yüzden sürekli duraklamar ve artışlar yaşıyorum hiçbir zaman dörtdörtlük bir diyet spor yapamadım elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım herşeyden az yedim.inanıyorum ki bazı arkadaşların menüleri var onalar gibi az düzenli ve uzun süre yapsam kesin şuan 36 beden bile olmuştum...geçmişe dönüp benden sonra başlayıp benden önde giden arkadaşlara baktım bu kadar fark nasıl olabilir diye ve hayran kaldım hiç nerdeyse kaçamakları yok ve menüler hep aynı, hiç sıkılmadan aylarca aynı şeyler yenilmiş...benim gibi bugün yılbaşı ,yok bayram ,özel gün ,her zaman yemiyorum diyerek yaptığım hiç bir kaçamağı göremedim...kendime çok kızlyorum...bu mağazada iki bayan arkadaşım var öyle özeniyorum ki kendimi paspal kötü hissediyorum...en çok istediğim şey mus çorak mini şort,elbise yada etek öyle giyiniyorlar...özeniyorum içten içe de kıskanıyorum onlar 36-34 beden giyerken ben 42-44 giyiyorum...ikiside 2 şer çocuk doğurmuş ve yediklerine dikkat ediyorlar...çok konuştum yine kısacası gülaycım olur niye olmasın...inş.bende ocak ayına kadar hedefime ulaşırım:)
Hayirli cumalar
Baslanguc 84
gecen hafta 73,2
Bu hafta 72,9
Giden 300gr
toplam giden 11,1 kg
benden 40
Boy 1,71
Spor yok
pek ugramiyorum su aralar moralim yerinde degil okul istedigim gibi olmadi yine sistemi degismisler mezunlugum uzayacak gibi
3-4 gecedir uyuyamiyorum sanirim kafama takildigindan
Slm kızlar
Hayırlı cumalar herkese
bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:78.400
bu hafta:77
bu hafta giden:1.400
toplam giden:3
hedef:65
boy:1.77
beden:40
spor:60 dk lessli,35 dk start it up
sabah tartıda ki rakamı görünce uçtum sevinçten
çok iyi geldiniz bana hepinize çok teşekkür ediyorum
şimdi çıkmam lazım kursa gideceğim
akşama görüşürüz
başlangıç: 86 kg
geçen hafta : 76.100 (deryacım hatam varsa düzeltiver bi zahmet bitanem :) )
bu hafta : 75
giden : 1.100
toplamda giden : 11 kg
hedef: 55
beden: 42
boy: 1.60
spor: 240 dk.
kızlar acil çıkmam gerek spora gidicem gelince geçmişi okurum inşşş.
hepinizi çok tebrikkk ederimmmm
veremeyenlerde haftaya inşşşşş.
hepinizi çok seviyorummmm :)
Bende spor salonuna üyeyim ama nerdeyse 1 aydır hiç ugramadım üztelik tam üyelik aletli sauna falan filan ama akşamları zamnım olmuyoki kştu koştur eve git yemek yap çocukla ilgilen falan ama bu hafta biraz daha gayret edicem en az 3 gün gidim bari napalım canım bizde YAVAŞ YAVAŞTAN DAHA YAVAŞ veririz artıkk
canım güzel kilo vermişsin tebrik ederimmm
bravo canımm bravoooo
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumm vermeyenler ve benim gibi az verenlerde hadi bakalımmmm kaldıralımm popoları bu hep tembellikten böle oluyor..
güzel kilo veren arkadaşlara bakıyorum da baya ciddi spor yapıyorlarr sorun bende bu galiba bi de su tabikii
ama kızlar inanın tuvalet handa ortak olduğundan çok sorun yaşıyorumm nasıl tuttum böle salak bi ofisi neyse artıkkk
bu arada tüm gece uyuyamadık tunam çok hasta olmuş burun tıkalı ağızdan nefes alıp hep öksürdü biraz direniyorum kendiliğinden atlatabilir sanırım antibiyotik vercekler yine istemiyorummm
inşallah herşey güzel olcak
bu arada beni bu aralar çok fazla seviklerimi kaybetme korkusu sarmaya başladı çok üzülüyorum geçmişte annemi babamın olduğu küçüklük resimlerime bakıyorum şimdi herkes biryana dağılmışşş sonra bende yaşlanıcam çocuklarım gidecek belki ben ya da eşim ölecek (allah korusun) düşününce içim çok kararıyorrrr.
allahım sen hepimize uzun sağlıklı huzurlu bir hayat nasip ettt
öpüyorumm kızlar siziiii
kilo verenleri tebrik ederim ben inanılmaz grip oldum salya sümük durumdayım okuldan sonra doktora gittim 1000 lik antibiyotik verdi hemen içtim şindi yatıcambiraz bildirimim yarın inşallah....
İyi akşamlar kızlar,
Bir hastayım bir hastayım ki gözümü açamıyorum
Önce regl ardından bu grip, bütün etlerim kemiklerim ince ince sızlıyor.Sandalyeye otururken bile acıyor her yerim(
Eve gidip dinleneyim dedim, sıkılırım diye istemedim, sobayı yakmayı da gözüm yemedi, mesut yakayım dedi yok gerek yok dedim kıyamadım..Offf böyle bir keyifsizlik olmaz...
Sevdanın çayını yaptım içiyorum..
selam kızlar kilo veren herkesi tebrik derim veremeyenlerde haftaya inşallah
nilgün, aycan , derya ve diger tüm hasta arkadaşlar çok geçmiş olsun biran önce şifa versin Rabbim
İYİ akşamlar Kızlar hemen bildimimi yapayım
başlangıç 84
2 hafta önce 79.6
bugun 78.7
giden 900 gr
toplam 5.3
2 haftadır spor yok diyet çat pat
ama tadilat bittti annemlerden geldim evimdeyim şimdi 3 gün temizlik sonra sıkı diyet ve spor inş tekrardan aranuzdayım kızlar hepinize iiiyi akşamlar
kızlar dolapta olan sebzelerden lahana çorbası yaptım.
lahana, kereviz, soğan, dereotu, maydonoz ve kıvam vermesi için bir avuç kırmızı mercimek koydum kaynattım.
sonra blendırdan geçirdim içerken tuz koydum. bir daha yaparsam tavuk suyuda koyucam . ben bir çorbasever olarak sevdim tadını.
Dün habertürkte ender saraç vardı sebzelerin suyunu kaynatıp içeceğinize çorba yapın diyor. sebze suları midenize zarar verebilir diyor bilginiz olsun kızlar.
menüm:
sabah:h.yumurta, 1yk lor peynir, yarım kk b.peynir, 3 zeytin, çeri domates 5 tane, y.çay, 1 dlm ekmek
ara: 5 fındık
öğle:yok (okulda makarna çıktı doğal olarak yemedim)
okuldan gelince 5 fındık, 1 mandalina, y.çay
akşam: 2 tabak lahana çorbası, yoğurt
ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERİLMİŞ KIZLAR ÇOK SEVİNDİM HEPİNİZ ADINA...
SAĞLIKLA İSTEDİĞİMİZ kilolara ulaşalım hayırlısı ile...
nilgüncüğüm kırdın şeytanın bacağını ben 78-79 olunca bir daha seksen üzeri olmayacağım diye kendime söz verdim ama tutamadım insallah sen bunu yaşamazsın...(gebelik hariç:))
deryacım ben eminim bu hafta daha fazla gider regl döenemi kabus hepimize..
kızlar okdokça gördüm ki genel olarak hepimizde bağırsak sorunları var... beni ilk diyetisyene gitmeye başaldığımda iki haftada 2 kilo hatta daha fazla verdim ama kuru yemekten kabızlık yaşamaya başladım. aslında normalde o kadar çok yiyen biriyim ki yediklerim azalınca bu kaçınılmaz birşeydi belki de... ve bu durum beni çok rahatsız etti..bir de ameliyatlı olduğum için kabız kalmamam gerekiyor... ben diyestiyen önerisi iel içinde probitoik içeren vitamin almaya başladım...aslında bu ürünlere çok temkini yaklaşır asla endikasyon dışında önermem ve fda onayı olmayanları da kesinikle ne kullanırım ne öneririm... ama kabızlık sorunum bu vitamin ile epey düzeldi...burdan ilaç önermeyei etik bulmuyorum ama fayda gördüğüm birşeyi de sizlerle paylaşmadan edemedim..bu konuda araştırıp bu tarz ürünlere bakablirsiniz ama an sağlıklı bir diyestiyen veya hekimde danışmak olacaktır tab...ben şimdi kilo evrmeye daha doğrusu az yameye başlayınca ynı sorun tekrar başladı ve tekrar almaya başldım ve gene fayda görünce de size yazmak istedim... umarım fayda görürüsünüz...
iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz.
deryacim beni geri cagirdi bende geldim :)
61 kiloa inmisken 66 kiloya ciktim simdi 64.4 kiloyum
Kızlaaaaar şikayetim var, bu yasemin var ya bu yasemin gitmiş iki kişilik günlük açmış özel o yüzden uğramaz olmuş buralara yaaa
Bilemiyorum artık neyini beğenmedi topiğimizin
teşekkürler tatlım ne bilim ugly dedim kendime öylede kaldı çirkinmiyim güzelmiyim bilmiyorum bu kilolarla galiba çok çirkinimcanlarım günaydın..bu hastalık mahvetti beni ama çok şükür artık kendime gelmeye başladım.daha da iyi olacağım.ama sohbetlere katılamıyorum kusura bakmayın çünkü ilaçlar uyku yapıyor.erkenden yatıyorum.aklımda ne kaldı bakalım..
seda katılmış aramıza hoş geldin ben nilgün..
deryam ankaraya gitmeye karar vermişsiniz.hayırlısı olsun.inşallah kafe satılır ve hayatınıza istediğiniz yerden istediğiniz şekilde devam edersiniz.
ayşe canım ridef vs bize tanıtıldı.öğrencilerle ilgili anketler ama çok detaylı canımız çıkacak yine.tanışırsın bir kaç gün sonra.4 kasım sonmuş bilgilerin girilmesi için..sınıfın yok mu senin?
angelteacher tatlım ilknurmuydu hatırlayamadım neyse slim in 6 3 bölümden oluşuyor ya..bu üçününde mi etkilerinden bahsediyor ben de sadecee start it up var..
denizciğim evine alıştın mı tatlım..allah bizlere de nasip eder inşallah..
irem hastane nasıl gidiyor?menülerin süper canım..
menü diyince gülay bravo sana çok güzel menüler ..bugün güzel bir sonuç bekliyorum senden..
ugly canım sen de harikasın..(aman neden kendine çirkin diyorsun ya..eminim çok tatlı ve güzelsindir)
deniz canım velilere üzülmemeyi öğrenemedin mi hala..her zaman çok bilmiş saygısız ve yapılanı verilen emeği takdir etmeyen veliler olacak karşımızda.veririm cevabını zerre kadar takmam bebeğim.sen de o güzel yüreğini üzme.sevdiğimiz diğer güzel velilerimizi düşümn..iyi ki onlar var valla..
aklıma gelmiyor boğazım ağrıyor.giyinmem lazım.bugün banuyu da arayacağım.unuttum dün onu aramayı.izlemi de arayayım ne yaptılar merak ediyorum.
tülin nerede ya çok uzamadı mı bu tatil..inşallah hastalık yoktur.sizi çok seviyorum iyi ki varsınız..
canım ya maşallah 90 dan 62 ye bravo alkışş tebrkler idolümsün daha ne diiimgünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı bildirimler
kursa gitmeden kilo bildirimimi yapayım dedim..
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.9
qiden 700
toplamda 27100
hedef 60
beden 36
canım merabalar hoşgeldin ben semra bende daha yeniyim topikte 2 hafta ya yaklaştım inşallah beraber vericez kilolarıMerhaba güzeller :)
hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim, hosbulduk!!
bildirim icin hangi ayrintilari yazmam gerekiyor bilmiyorum ama :) ben bi siralayim siz gereken detaylari arasindan cekersiniz
diet baslangic tarihi: 21.10.2011
Baslangic kilo: 82,4
uzun dönem HEDEF: 60
boy: 1.60
yas: 21
:) herkese güzel bir haftasonu diliyorum!
ayriyetten hayirli cumalar, dualarimizda askerlerimizi unutmayalim..
Başlangıç : 88
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 78.8
Giden : 1.400 gr
Toplamda giden : 8.200 gr
Hedef : 65
Spor : yok
Beden : 44
Boy 1.65
hastalık işe yaradı......
evet arkadaşım ya benim sorunum olmazdı kabızlıkla ama diyete başladığımdan beri çk fena bnde geceleri yediğim yoğurt ve k tohumundan zannedip bıraktım aslında k tohumunun etkisinin bağırsak çalıştırmak olduğunu bildiğim halde bana yaramadı heralde demiştim demekki diyetteki kerkez yaşıo dikkate alıcam teşekkürler tatlımkızlar okdokça gördüm ki genel olarak hepimizde bağırsak sorunları var... beni ilk diyetisyene gitmeye başaldığımda iki haftada 2 kilo hatta daha fazla verdim ama kuru yemekten kabızlık yaşamaya başladım. aslında normalde o kadar çok yiyen biriyim ki yediklerim azalınca bu kaçınılmaz birşeydi belki de... ve bu durum beni çok rahatsız etti..bir de ameliyatlı olduğum için kabız kalmamam gerekiyor... ben diyestiyen önerisi iel içinde probitoik içeren vitamin almaya başladım...aslında bu ürünlere çok temkini yaklaşır asla endikasyon dışında önermem ve fda onayı olmayanları da kesinikle ne kullanırım ne öneririm... ama kabızlık sorunum bu vitamin ile epey düzeldi...burdan ilaç önermeyei etik bulmuyorum ama fayda gördüğüm birşeyi de sizlerle paylaşmadan edemedim..bu konuda araştırıp bu tarz ürünlere bakablirsiniz ama an sağlıklı bir diyestiyen veya hekimde danışmak olacaktır tab...ben şimdi kilo evrmeye daha doğrusu az yameye başlayınca ynı sorun tekrar başladı ve tekrar almaya başldım ve gene fayda görünce de size yazmak istedim... umarım fayda görürüsünüz...
hoşgeldin cnm ben semra senin vermen gereken azmış verirsin çabucak inşallahiyi aksamlar kizlar,nasilsiniz.
deryacim beni geri cagirdi bende geldim :)
61 kiloa inmisken 66 kiloya ciktim simdi 64.4 kiloyum
teşekkürler tatlım ne bilim ugly dedim kendime öylede kaldı çirkinmiyim güzelmiyim bilmiyorum bu kilolarla galiba çok çirkinim
canım ya maşallah 90 dan 62 ye bravo alkışş tebrkler idolümsün daha ne diiim
canım merabalar hoşgeldin ben semra bende daha yeniyim topikte 2 hafta ya yaklaştım inşallah beraber vericez kiloları
evet arkadaşım ya benim sorunum olmazdı kabızlıkla ama diyete başladığımdan beri çk fena bnde geceleri yediğim yoğurt ve k tohumundan zannedip bıraktım aslında k tohumunun etkisinin bağırsak çalıştırmak olduğunu bildiğim halde bana yaramadı heralde demiştim demekki diyetteki kerkez yaşıo dikkate alıcam teşekkürler tatlım
hoşgeldin cnm ben semra senin vermen gereken azmış verirsin çabucak inşallah
aaaaa ask olsun,bak kacar giderim hegüzelim ugramaya yüzümmü vardi bak diyetime basladim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?