80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar sabah limonlu ılık su 2 dilim esmer ekmek ,haşlanmış yumurta ,bir avuç siyah üzüm,6 tane fındık öglen cacık karnıyarık ,4 kaşık pilav ara 1 pğakat diyet bisküvi akşam zeytinyağlı kabak yoğurt 2 dilim esmer ekmek 1.5 lt su yarım saat yürüyüş

selam kızlar bugün yediklerimi de yazayım, artık yarın görüşürüz.
sabah+öğle: 1 kepekli simit, 2 kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
ara: 4 kayısı
akşam: 5 yk patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
3 lt su, 2 fincan yeşil çay, iksirim yine bitti, elmam yok içemiycem
öpüyorum herkesi...

ceren hoşgeldin cnımm.. gezdin geldin ohh... sen yokken arkadaşın depresyona girdi..(selma)

biz burdan biraz toparlamaya çalıştık ama sen yakınındasın.. moral ver istersen birazcık... motivasyonu azalmış,arttırmak lazım :))

bebeğ sende onlara benim gibi şarkı armağan et duyguları en güzel ifadesidir şarkılar şu anda içimden neremi neremi dudaklarımı şarkısı geçiyo mesela :sm_cool::dance:

elay ne haber

BEBEG EVET DEPRESYONDAYIM GERCEKTEN TÜM UMUTLARIMI YıTıRMıŞ DURUMDAYIM ıNŞALLAH TOPARLARIM KENDıMı EN KISA ZAMANDA BU ARADA DR GıTMıŞTıN BıR SORUN YOKTUR ıNŞALLAH

selma ben iyiyim de senin için yapabileceğim bir konu varmı yardım etmek isterim .... can sakin ol soğuk kanlı ol gerçi konuyu bilmiyorum ama ümitli ol...

Elaycım konu kg verememem Şu an tartıya cıkmaya korkuyorum acayıp pıskolojım bozuldu artıdayım cÜnkı ıkı Üc haftadır

ayrıca ılgın ıcın cok teŞekkÜr ederım

bebeg kapama usulu pilav la ne işi olabilir ki diyetteki bir insanın çok ayıp çok bi daha görmiyim:mymeka:Şeniz

serradeniz çocukların iyileştimi canım merak ettim kesin bronşitmi dediler ikisi içindemi böyle söylediler,umarım en kısa zamanda geçer,çocuk işte öyle böyle büyüyorlar tabi büyürken biraz yoruyor ve üzüyorlar ama annelik bunu getiriyor.geçmiş olsun

kızlaarr irademize sahipolmayı öğrenemiz lazım yaa.. kapamalı pilavı normalde evde de yapıyorum.. siz sadece sebze mi haşlıyosunuz.. biz yemesek de evdekilere yemek pişirmek zorunda değilmiyiz..
eee burda da biz yiyemesek de diyette olmayanlar yapmak isterlerse denesinler diye ekleniyo o tarifler...

kadınlar kulübü paylaşım platformu değil mi? paylaşıyoruz işte :)))))))))) hahhehehahah ne döktürdüm ama demii :))

Son düzenleme:
sevdemer kızzz sende bendensin... ayy aynı şeyler yaşıyoruz demekki görümce konusunda... benimi de ablası gelince bi erkekliği tutar.. ama bana sökkmezzz :jeyyar:

ayy cidden olaymı oldu kızlar pilav yaa.. tamam bi daha pilav eklemicem.. valla selmacım kusura bakma yaa.. cidden bu kız mutfağa gidip kendini yemeye vurmuş olmasın...

elaycım tamam bi daha pilav eklemicem kuzum.. ama diğer tarifler konusunda söz veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…