80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar bende uzun süredir busiteye giremiyordum sizleri çok özlemişim,buarada boş durmadım yogun cabalarımla 103kilodan 88e düştüm,artık kendi cabamla kilo veremiyorum,diyetisyene gittim dün,bakalım benim için zorlu yarış tekrar başladı polikistik over hastasıyım çok zor kilo veriyorum belki ayda enfazla 2kilo,bundan sonra düzenli ne yaptıgımı söylerim sizlere,benide yanınıza alırsınız degilmi,birlikte birbirimize destek olarak zayıflayalım.hepimize kolay gelsin.

slm kızlar iki gündür giremedim misafirim vardı çok yoğundum tabi diyetide salladık ama inş bu hafta daha iyi olur bu arada ben yokkken yeni gelen arkadaşlara dahoş geldiniz diyorum hepberaber incecik olmak temennisiyle inş

bugün haftasonu saat 12de kalktım biraz beyaz peynir 5zeytin domates salatalık marul dereotu yedim,3bardakta şekersiz cay içtim.birazdan yürüyüşe cıkacagım,diyetisyenim 45dk. yürüyüş önerdi.benim için enzor olanda 3lt su içmek,su midemi bulandırıyor,fazla içemiyorum,kendimi zorlamam lazım hedefim 65kilo önümde uzun bir zaman var inşalahh 2009 yılı içerisinde bukilolardan kurtuluruz.görüşmek üzere canlarım

serradeniz ve zeynepcim diyetisyeninizin önerilerini bizimle paylaşır mısınız?eminim hepimiz için faydalı olur

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bugün pazar olmasına rağmen iyi geçti artık olayı beynimde çözdüm sanırım

ben geldimmmmhihoyyytbu gün pazardı ve ben tam gaz devam ediyorum
kahvaltıda;
1 dilim light ekmek
yarım domates
beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 taze soğan
bi bardakta şekersiz çay içtim,

arada bir yeşil çay 2 dilim greyfurt yedim;
akşam da bir tatlı kaşığı pirinçle yapılöış az yağlı tuzsuz pırasa yedim ve günü kapattım
birazdan misafirim gelecek onlara süper bir sütlü tatlı bol çikolata soslu ve tuzlu kek yaptımkaydirigubbakcemile3ben verdikçe onları şişmanlatayım demi :roflol:gece yatmadan önce bide yeşil çayımı içtimmi tamamdır hoşçakalın

patboricim detaylı şekilde vucüt taramasından sonra bana verildi diyet listem ama ben hergün buraya tek tek yazacagım yemem gerekenleri,bugün akşam 8yk sebze yemegim vardı ben 4yk yedim,çok doymuştum,4yemekkaşığı bulgur pilavı yedim, 2dilim kepek ekmeği yedim tıka basa doydumm bunun yanında bolca yeşillik domates salatalık her öğün serbest ama ben yiyemeyecem bunları cok doydum ha birde akşam yemeginden önce 1su bardagı maydanoz suyu ve sogan suyu içtim.15gün hiç tartılmamam lazımmış diyetisyenim ancak bana geldiginde tartılabilirsin dedi,nasıl dayanacam bilmiyorum:))inşalahh hepimiz saglıklıca ve güzelliklerle dolu kilo veririzde yaza bomba gibi gireriz moral deposuylaa inşalahhhhhhhhhhhhhhhhh:)))artık saglıklı yaşamak istiyorum kızlar midemi cöp kutusu yapmak istemiyorum.saglıklı ve güzel olalım,hayatta bir kez kendimiz için yaşayalım degilmi.ona buna sinirlenip kendimizi yemege vermeyelim.beynimizde halledelim bu işi hemen bir uzmana gidelim saglıkla verelim kilolarımızı.haftasonu oldugu için akşamda 45dk yürüyecegim.calıştıgım için haftaiçi ancak 45dk. yürüyebiliyorum.tüm arkadaşlarıma kolay gelsin.

bana birisi yardım edebilirmi kilo cizelgemi yapmama ragmen her mesaj gönderdigimde cıkmıyor kilo cizelgem.

arkadaşlar beni de alın aranıza!!!moralim çok bozuk :roflol: geçen hafta bi tartıldım,86 kiloyum yasakkelime hemen diyete başladım.1 haftadır gayet dikkat ediyorum yediklerime,kaçamak bile yapmadım ama bugün bi tartıldımkiii sadece 200 gram vermişim koskoca bir haftadaaa :a015: yaza kadar bu kilolar nası gidecek böyleee :uhm:

kontrol panelinde imza alanını bulamadım nerde acaba kğilo cizelgem sürekli nasıl gözükebilir biri yardım etsin lütfen

sıkma canını gülüm birde şöle düşün 250gram sanayagı paketleri varya okadar yag gitmiş senden daha ne ıolsun 200gramda iyi arada duruyor öle kilolar sabret verirsin merak etme

off yaa biri bana yardım edebilirmi kiloo cizelgemi yapmama ragmen gözükmüyor neden????????????

[link=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wimUyzm/]
[image noborder]http://t

ickers.TickerFactory.com/ezt/t/wimUyzm/weight.png[/image]
[/link]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…