hosbuldum,ablamin adida semra :) az ama beneki sabirda az malesef :)
angelteacher canım okurken çok duygulandım şehit kardeşi olmak .... Rabbim sizlere geride kalan tüm sevdiklerine sabır versin mekanı cennet olsun inş. kardeşinizin.
inşallah yeni görev yerinde sorunsuz rahat bi görev olur eşiniz için tabiki sizin içinde Allah hepinizi hepimizi korusun....
canım tekrardan başınız sağolsun inan senanın yazdığının üstüne bu da tuzu biberi oldu allahım bildiği gibi yapsın bu pislikleri diyecek başka bişi yok allahım onun ömrünü çocuğuna eşine versin babasız kalan bir çocuk ve hiç tanımamak babayı...
sen evlatlarımızı eşlerimizi askerlerimizi polislerimizi koru yarabbi...
Ne büyük gurur ama ne büyük acı..Başınız sağolsun..Hep uzaklarda bir yerlerdeki birilerinin acıları gibi geliyor ama ne kadar yakınız aslında bu acıları yaşamaya..Artık kimse yaşamasın bu kabusu..Kendi ırkımdan umudum kalmadı, allahımdan istiyorum bunu sadece.
Çok teşekkür diyorum dualarınız için kızlar.İnşallah bir daha böyle olaylar yaşamayız.Gülaycım sağol canım senin msjını da alıntı yaptım ama kk'nın azizliğine uğradım çıkmadıcanım şehit ailesi olmak ne büyük onurdur ne büyükl gururdur sizlerin kardeşleri yada kimisinin evladı eşi sayesinde biz sokağa çıkıyor rahat ediyoruz kardeşinin mekanı cennet olsun inşallah
Hoşgeldin seda ben ilknur.İnşallah hedeflerine ulaşacaksın.Huzur ve sağlık hep seninle olsunmerhaba :)
derya ablam bir kac gün önce benden bahsetmisti, yalniz üyeligimin aktiflestirilmesi biraz sürdü.
birazda ben sehit haberlerimizin etkisini üzerimden atamadim, afedersiniz bu yüzden daha erken sizinle tanisma firsati bulamadim.
öncellikle burdan derya ablama ne kadar mükemmel biri oldugunu söylemek istiyorum.. kendi ablam olsa belki bukadar anlasamazdim, sevemezdim belki..
senin yerin farkli derya ablam, cok hemde ! sizlerde biliyorsunuzdur zaten onun iyi yüregini..
onunda bana verdigi destekle tekrar kendimde güc buldum, sizden de cok bahsetti :) ne kadar iyiliginizin dokundugunu ona..
bende simdi sizinle tanismak icin sabirsizlaniyorum, yarin allah izin ederse tartilip Start vermek istiyorum bu yolculuga sizlerle kabul ederseniz..
acelem yok, yavas yavasda olsa gitsin de fazlaliklar - bana yeter.. artik sadece huzurlu, saglikli yasamak istiyorum..
umarim daha fazla sohbet etme imkani buluruz..
simdilik kucak dolusu sevgiler, mutlu geceler..
Seda
Canım ben star it up indireli çok oldu hangi site olduğunu hatırlamıyorum ama mail adresini yazarsan,videoyu gönderebilirim.cnm bende start it up yapmak istiyorum fakat youtubedan bulamadım. sen indirdinmi bana zahmet olmazsa linki atabilirmisin.
.
yasemin hoşgeldin canım günlüğünü gördüm yazmaya bi fırsatım olmadı ama okudum .bırakma burayı bende bi müddettir yoktum ama yaramıyor burdan uzaklaşmak.benimde çok canım sıkkın kızlar ramazan bayramından beri bir türlü toparlanamadım 60 benim için bi hayal .çizelgemdeki 62 de olsam bile yeter benim için şuan 63.800 üm ama eminimki bu akşamki yediklerimden sonra yarın çok daha artacak bu rakam neden bukadar iradesizim anlayamıyorum korkum gittikçe kilo alırsam ve eskisi gibi aman boşver dersem demeek Allah korusun düşünmek bile istemiyorum bi boşvermişlik var herşeye karşı diyete karşı evdeki işlere işyerindeki işlere hayata karşı bi boşvermişlik beni harekete geçirecek bişey lazım ama neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım en başta bi bahar sendromu die bişi varya onun etkisinde olabilirsin beni çk etkiler mesala ama kendin için bişiler yap sinema gibi kitap gibi kafanı farklı şeylere ver bu halini unutursun bi kendine gelişrsin bi dönemdir gelir geçer kendini ittir biraz zorla bazen gerekio zorla mutluluk olurmu deme yeri gelince olur sora bi bakmişsın geçmişş gitmişş o isteksiz halin
haklısın canım herşeyi saldıgımda daha mutsuz oluyorum.kendim için bişey yapmam gerek moral herşeyin başı.dediğin gibi ittirmek gerekiyor zorla.kendimle nezaman savaşmayı bırakıp barışacağım bi bilsem benim enbüyük düşmanım yine ben ne istiyorum nedir alıp veremediğim kendimden bi bilsem.
ii geceler....
o kadar kötüyümki anlatamam 8 e kadar uyuyup anneme gittim anca geldim gözlerim yerinden fırlayacak sanki o kadar basınç var kafamda....
her yerim ağrıyor ....
deryacım sanada geçmiş olsun walla hepimize bulaştı bu illet topikçe...
bende bütün bir kışı hasta geçirenlerdenim ve start verdim...
ama biliyormusunuz geçen marttan haziran sonuna kadar 3.5 ay spor salonuna gittim karda kışta ama hiç bu kadar hasta olmadım bence terleyip o mikropları attım vücudumdan vücudum kırılırdı boğazlarım acırdı ama hiç ilerlemedi...
geçen haftadan beri kızm hasta derken şimdi de ben bi türlü salona başlayamadım inanın tembellik de değil bu artık sporsuz gitmiyor kilolar dikkat etsende tam motivasyon için spor şart.....
nilgüncüm sende daha iyiymişsin ve 1400 vermişsin ama bu haftayı sağlam geçir bak geri gelmesin.....80 üstünü allahım bana ve hiçbirimize tekrar göstermesin....
bu hafta 74.4 e kadar düşmüştüm ama birkaç gündür artışta ve yarın nolur sonuç bilmiom ama şu hastalığı bi atlatayım allahımın izniyle artık 6 ları görmek istiyorum ....
bu arada füsunda yok 1-2 gündür umarım herşey yolundadır....
irongirl canım ismini hatırlayamadım ama iremdi sanırım....
aramızda düzen konusunda en sorunlu sen varsın nöbetler yüzünden bravo arkadaşım sende vermişsin .....
tekrardan veren herkese tebrikler...
ben de kaçıom yatayım ii geceler...
ii geceler....
o kadar kötüyümki anlatamam 8 e kadar uyuyup anneme gittim anca geldim gözlerim yerinden fırlayacak sanki o kadar basınç var kafamda....
her yerim ağrıyor ....
deryacım sanada geçmiş olsun walla hepimize bulaştı bu illet topikçe...
bende bütün bir kışı hasta geçirenlerdenim ve start verdim...
ama biliyormusunuz geçen marttan haziran sonuna kadar 3.5 ay spor salonuna gittim karda kışta ama hiç bu kadar hasta olmadım bence terleyip o mikropları attım vücudumdan vücudum kırılırdı boğazlarım acırdı ama hiç ilerlemedi...
geçen haftadan beri kızm hasta derken şimdi de ben bi türlü salona başlayamadım inanın tembellik de değil bu artık sporsuz gitmiyor kilolar dikkat etsende tam motivasyon için spor şart.....
nilgüncüm sende daha iyiymişsin ve 1400 vermişsin ama bu haftayı sağlam geçir bak geri gelmesin.....80 üstünü allahım bana ve hiçbirimize tekrar göstermesin....
bu hafta 74.4 e kadar düşmüştüm ama birkaç gündür artışta ve yarın nolur sonuç bilmiom ama şu hastalığı bi atlatayım allahımın izniyle artık 6 ları görmek istiyorum ....
bu arada füsunda yok 1-2 gündür umarım herşey yolundadır....
irongirl canım ismini hatırlayamadım ama iremdi sanırım....
aramızda düzen konusunda en sorunlu sen varsın nöbetler yüzünden bravo arkadaşım sende vermişsin .....
tekrardan veren herkese tebrikler...
ben de kaçıom yatayım ii geceler...
bu arada geçmiş olsun canım insallah tez zamanda atlatırsın be de öyleyim vallahi bulaştı hepimize pis virus...ben ilaç da alamadım nöbetçiyim uyku yapmasın diye bi sabah olsa eve giderken alacağım insallah...
canım ya maşallah 90 dan 62 ye bravo alkışş tebrkler idolümsün daha ne diiim
vallahi irem git bence ,böyle bir imkan varsa sırf havuz ve sauna için git....şöyle bir nöbet sonu stressi atarsınnnn....GÜNAYDIN KIZLAR....
2 saatten az kaldı nöbetimin bitmesine.pazar günü de boşken kendime spor salonu ödülü vereyim diyordum..havuz spor sauna falan ama hasta olduğum için cesaret edemiyorum açıkçaıs.pazartesi gene nöbetim var çünkü.insan yedikleirne dikkat edince ne kıymetli oluyor ne yesem diye düşünüp düşünüp gene ayne şeyleri yiyorum gerçi...spor salonunda çok aklım kaldı aslına.yarın iyi hissedersem bi gitsem mi ki...
canım şöyle diyim ben başladığımda nisanda :61.5cm miş,şimdi bu ay 55 cm...yani6.5 cm incelme var..ama sıkılaşması lazım benimde ..onun için top sıkma hareketi yapıyorum dene sende...otur koltuğa iki bacak arasına top al...sık...farkedecekgülaycım ya b- fite bayağıdır gidiyorsun, iç bacakların da sıkılaştımı? ben kilo verdikçe iğrenç bir şekilde yumuşadılar. bol bol su içiyorum nerdeyse günde 3-4 litre, sporda günde yarım saat falan. ama yok kilo verdikçe yumuşamayada devam ediyor. o nedenle soruyorum acaba oralarda sıkılaşıyormu?
sevda kuşum tebrikler kuzum.....başlangıç: 86 kg
geçen hafta : 76.100 (deryacım hatam varsa düzeltiver bi zahmet bitanem :) )
bu hafta : 75
giden : 1.100
toplamda giden : 11 kg
hedef: 55
beden: 42
boy: 1.60
spor: 240 dk.
kızlar acil çıkmam gerek spora gidicem gelince geçmişi okurum inşşş.
hepinizi çok tebrikkk ederimmmm
veremeyenlerde haftaya inşşşşş.
hepinizi çok seviyorummmm :)
Başlangıç : 88
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 78.8
Giden : 1.400 gr
Toplamda giden : 8.200 gr
Hedef : 65
Spor : yok
Beden : 44
Boy 1.65
hastalık işe yaradı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?