80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbuldum,ablamin adida semra :) az ama beneki sabirda az malesef :)

ablan adaşımmış semra ismini çok duymam duyuncada dikkatimi çekio sabrın azda olsa burda tavan yapıo canım tabi sen eskilerdenmişsin bnden ii bilirsin bu gün akşam üstü çk canım sıkıldı aile sorunlarımız varda biraz eşimin ailesiyle ben arada kaldım o moralle devam edemezdim inanki burası olmasa ama bn yinede akşam menüme dikkat ettim kızlara çk şey borçluyum hepsine içten teşekkür ediyorum

canım şehit ailesi olmak ne büyük onurdur ne büyükl gururdur sizlerin kardeşleri yada kimisinin evladı eşi sayesinde biz sokağa çıkıyor rahat ediyoruz kardeşinin mekanı cennet olsun inşallah
Çok teşekkür diyorum dualarınız için kızlar.İnşallah bir daha böyle olaylar yaşamayız.Gülaycım sağol canım senin msjını da alıntı yaptım ama kk'nın azizliğine uğradım çıkmadı (

Hoşgeldin seda ben ilknur.İnşallah hedeflerine ulaşacaksın.Huzur ve sağlık hep seninle olsun
cnm bende start it up yapmak istiyorum fakat youtubedan bulamadım. sen indirdinmi bana zahmet olmazsa linki atabilirmisin.
.
Canım ben star it up indireli çok oldu hangi site olduğunu hatırlamıyorum ama mail adresini yazarsan,videoyu gönderebilirim.

Nilgüncüm bütün serilerden sonra o kadar incelme sağlamışlar.Bende de şuan da star it up var ama yurtdışında ki kuzenime söyledim diğer serilerini bulup gönderecek.Gönderdiği zaman sizinle de paylaşırım canım,evet ilknur'du

aycan ve derya çokk geçmiş olsun kızlar.Bol bol c vitamini ve dinlenmek sizi iyileştirecektir inşallah

Birazdan k.validem gelecek şuan da yolda,1 hafta kalacak.Çok sık giremeyebilirim kızlar ama fırsat buldukça menülerimi yazmaya ve halinizi hatrınızı sormaya geleceğim inşallah

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Bugünkü menümü yazayım ve ben kaçayım artık

ballı,limonlu ılık su

sabah:5 yk nesfit,1 bardak yağsız süt

ara:10 badem,2 kuru kayısı

öğle:5 adet ızgara köfte,1 tabak salata,3 kaşık yoğurt

ara:1 elma,1 bardak süt

akşam:4 yk türlü yemeği,3 yk yoğurt

ara:2 tatlı kaşığı supangle

3 lt su
3 kupa limonlu yeşil çay

5 mil lessli,star it up

Hepinizi öpüyorum kızlar
hayırlı geceler

yasemin hoşgeldin canım günlüğünü gördüm yazmaya bi fırsatım olmadı ama okudum .bırakma burayı bende bi müddettir yoktum ama yaramıyor burdan uzaklaşmak.benimde çok canım sıkkın kızlar ramazan bayramından beri bir türlü toparlanamadım 60 benim için bi hayal .çizelgemdeki 62 de olsam bile yeter benim için şuan 63.800 üm ama eminimki bu akşamki yediklerimden sonra yarın çok daha artacak bu rakam neden bukadar iradesizim anlayamıyorum korkum gittikçe kilo alırsam ve eskisi gibi aman boşver dersem demeek Allah korusun düşünmek bile istemiyorum bi boşvermişlik var herşeye karşı diyete karşı evdeki işlere işyerindeki işlere hayata karşı bi boşvermişlik beni harekete geçirecek bişey lazım ama neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım en başta bi bahar sendromu die bişi varya onun etkisinde olabilirsin beni çk etkiler mesala ama kendin için bişiler yap sinema gibi kitap gibi kafanı farklı şeylere ver bu halini unutursun bi kendine gelişrsin bi dönemdir gelir geçer kendini ittir biraz zorla bazen gerekio zorla mutluluk olurmu deme yeri gelince olur sora bi bakmişsın geçmişş gitmişş o isteksiz halin

haklısın canım herşeyi saldıgımda daha mutsuz oluyorum.kendim için bişey yapmam gerek moral herşeyin başı.dediğin gibi ittirmek gerekiyor zorla.kendimle nezaman savaşmayı bırakıp barışacağım bi bilsem benim enbüyük düşmanım yine ben ne istiyorum nedir alıp veremediğim kendimden bi bilsem.

ii geceler....

o kadar kötüyümki anlatamam 8 e kadar uyuyup anneme gittim anca geldim gözlerim yerinden fırlayacak sanki o kadar basınç var kafamda....

her yerim ağrıyor ....

deryacım sanada geçmiş olsun walla hepimize bulaştı bu illet topikçe...

bende bütün bir kışı hasta geçirenlerdenim ve start verdim...

ama biliyormusunuz geçen marttan haziran sonuna kadar 3.5 ay spor salonuna gittim karda kışta ama hiç bu kadar hasta olmadım bence terleyip o mikropları attım vücudumdan vücudum kırılırdı boğazlarım acırdı ama hiç ilerlemedi...

geçen haftadan beri kızm hasta derken şimdi de ben bi türlü salona başlayamadım inanın tembellik de değil bu artık sporsuz gitmiyor kilolar dikkat etsende tam motivasyon için spor şart.....

nilgüncüm sende daha iyiymişsin ve 1400 vermişsin ama bu haftayı sağlam geçir bak geri gelmesin.....80 üstünü allahım bana ve hiçbirimize tekrar göstermesin....

bu hafta 74.4 e kadar düşmüştüm ama birkaç gündür artışta ve yarın nolur sonuç bilmiom ama şu hastalığı bi atlatayım allahımın izniyle artık 6 ları görmek istiyorum ....

bu arada füsunda yok 1-2 gündür umarım herşey yolundadır....

irongirl canım ismini hatırlayamadım ama iremdi sanırım....
aramızda düzen konusunda en sorunlu sen varsın nöbetler yüzünden bravo arkadaşım sende vermişsin .....

tekrardan veren herkese tebrikler...

ben de kaçıom yatayım ii geceler...

canımbnde şu an aynıyım belki daha beter hep istediğim şey bıraksınlar beni ben hep yatiim ama olmuyo zorlamak lazım hedefler olması lazım şu an diyete kilitledim kendimi yaşam şekline dönüştürmek istiyorum ama çoooook zor dediğin gibi insan ne yaparsa kendine yapar heralde biz kendimizi sevmeyi bilmiyoruz bazı insanlardan duyuyorum kendimi çk seviyorum falan diolar yada kendimi çk güzel buluyorum falan bnmde hiç aklımagelmio kendimi sevmek bu biraz kişilik meselesi galiba

teşekkür ederim canım evet irem adım... nöbet yüzünden spor yapapamak beni çok üzüyo...

bu arada geçmiş olsun canım insallah tez zamanda atlatırsın be de öyleyim vallahi bulaştı hepimize pis virus...ben ilaç da alamadım nöbetçiyim uyku yapmasın diye bi sabah olsa eve giderken alacağım insallah...

menum:

sabah:yumurta 2 dilim ekmek bir kücük pınar beyaz ve 4 çeri domates

ara.biraz kuruyemiş

öğle patatesli bir yemek ev de kıymalı
mercimek çorbası

aara:biraz kuruyemiş

ara:biraz kuruyemiş

akşam:bir tabak patlıcanlı yemek ve yoğurt
yemek korkunç yağlı idi mümkün olduğunca yağsız yemeye valıştım
sıfır kalori patlıcanı yağ yumagı yapmışlar yani...

ara:mandalin

22.00 da bir parça peynir ve 4 zeytin

2lt su yeşil çay ve tarcın karanfil çayı

umarım daha acıkmam..daha 10 saatim var çünkü...

sanada geçmiş olsun iremcim hep birlikte tez zamanda atlatalım inşallah ben kaçıyorum iii geceler...
hemen iyileşip bol bol spor yapmak istiom artık....

Allahım ne kadar mutluyum yarın tatilllll
ama kahvaltıdan sonra ev işi var bol bol ütü var, neyse canımız sağolsun.
kızlar kociş biraz önce kendine tost yaptı , kokusu beni benden aldı Allah nasip ederse yrn sabah tost yapıcam

nilgünn 1.400 süper cnm. tebrikler
tabi hastalık nedeniyle olmasaydı iyiydi, sağlık herşeyden önce. dinlen haftasonu

ayşe, sanada çok geçmiş olsun okulda çocuklardan da bulaşıyor, dinlen cnm, başlarsın sporada dert etme
kızınada geçmişler olsun çocuklar çok hızlı alıyorlar, benimkiler sınıfta kuru kuru öksürüyor kıyamıyor insan.

yasemin hoşgeldin ben deniz.

angelteacher, cnm ismini hatırlayamadım kusura bakma.
sağol canım start it up ı buldum, indirdim bulamasaydım yardım istiycektim. teşekkürler cnm.
sporun harikaaa

günaydın kızlar bir şeyler yiyip kursa gideceğim.öğlen gelirim.herkes hasta olmuş ya..

ayşe kk-endine dikkat et tatlım çok geçmiş olsun.

deniz hastalık ilaçlar ben de iştahsızlık yaptı.yoksa biliyon bendeki iştahı.keşke bu ilaçları hep kullansam da iştahım kapalı olsa.şimdi iyileşip tekrar kilo almaktan korkuyorum.ama alıştı mide herhalde az yemeye sorun olmaz.sanırım ben akşam yemeği yemedim 3 gündür ondan verdim.çok sağlıksız ama midem almamıştı.neyse regl de bitiyor spora başlarım.

ilknur start it up ı yapmaktan korkuyorum ya.resmen yamulmuştum.elim ayağım kaklmadı 3 gün.o kadar acı çektimki.hani üstüne gidip tekrar yapmaya bile elim kolum kalkmadı.ama bayağı iyi hareketler.neden inceldikleri belli...

yasemin hoşgeldin tekrar seni burada görmek güzel.

seher nerede ya niye gelmiyor kızlar?dur face den ona bi mesaj atayım..

irem iyi nöbetler..gerçi bitmek üzeredir şimdi..

GÜNAYDIN KIZLAR....

2 saatten az kaldı nöbetimin bitmesine.pazar günü de boşken kendime spor salonu ödülü vereyim diyordum..havuz spor sauna falan ama hasta olduğum için cesaret edemiyorum açıkçaıs.pazartesi gene nöbetim var çünkü.insan yedikleirne dikkat edince ne kıymetli oluyor ne yesem diye düşünüp düşünüp gene ayne şeyleri yiyorum gerçi...spor salonunda çok aklım kaldı aslına.yarın iyi hissedersem bi gitsem mi ki...

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN

günaydınnnnnnn kızlarrrrrrr ben bu haftasonu erkenciyim. kociş alarm kurmuş uyandım bir daha uyuyamadım iyide oldu aslında.
yarım lt su içtim 4 fındık ve kuru kayısı yedim. şimdi spor zamanı
walk walk walk everybady. öptüm kızlarrrr

günaydın arkadaşlarr
akşam gezmeye gittik arkadaş börek çörek birsürü şey hazırlamış..akşam yemeqi yemeden gitmiştim telafi edeyim diye...belki yemek hazırlar diyordum..malesef akşam biraz kaçtı...bu yüzden biraz sinirliyim...

canım ya maşallah 90 dan 62 ye bravo alkışş tebrkler idolümsün daha ne diiim

estaqfirullah cnm çok teşekkür ederim

vallahi irem git bence ,böyle bir imkan varsa sırf havuz ve sauna için git....şöyle bir nöbet sonu stressi atarsınnnn....
canım şöyle diyim ben başladığımda nisanda :61.5cm miş,şimdi bu ay 55 cm...yani6.5 cm incelme var..ama sıkılaşması lazım benimde ..onun için top sıkma hareketi yapıyorum dene sende...otur koltuğa iki bacak arasına top al...sık...farkedecek
sevda kuşum tebrikler kuzum.....
Başlangıç : 88
Geçen hafta : 80.2
Bu hafta : 78.8
Giden : 1.400 gr
Toplamda giden : 8.200 gr
Hedef : 65
Spor : yok
Beden : 44
Boy 1.65

hastalık işe yaradı......

nilgün kırdın şeytanın bacağını devamı çatır çatır gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın millet,haftasonu nedeniyle evde bir kaç işimi halledip,kızımı halasından almaya gidicem....sanırım akşam üstü dönerim,şimdilik görüşüz canlarım....bu arada yaseminnnnnnnn hoşgeldin... ben seni biliyorumda sen beni bilmiyin dimi :) adım gülay....memun oldum...

Günaydın kızlar, düne göre biraz daha iyiyim ama gene fır fır dönüyor başım, nefesim öyle bir kesildi ki dün gece fırladım yataktan birden ne oluyor diye..Neyse ki geçti sonra...Antibiyotik alıyorum pazartesi eşimini doğum günü inşallah düzelir o zamana kadar

Ugly ve deniz kızlar sohbetiniz çok doğru insan boşverdikçe daha da tepetaklak oluyor her şey.. 4 gün kafede geçirdim akşam buz gibi evde yattım hasta olmadım da eşim bir geldi, sobayı kurduk, bol bol dinlendim bir baktım daha kötüyüm..İnsan vücudu gerçekten ona ne öğretilirse onu kabulleniyor. Bahanelerimiz çok aslında özellikle spor için...Aslında yapsak daha dirençli olacağız ama

Yağmur botu almıştım geçenlerde markafoniden taytla giymek için. Daha önce bu tarz botları bilmiyordum hiç kızlar, itfaiyeci botu gibi ama daha kibar tabi...Taytla çok şık olur diye düşündüm. Bu kış ahdetmiştim tayt giymeye alacağım ama bir türlü çıkamıyorum ki hastalıktan..Şu izlemin tavsiye ettiği korsajlı taytlardan bulmaya çalışacağım çok güzeldi duruşu..
Hedefime ulaşamamış olsamda tayt üstü tunikler ve uzun botlarla geçireceğim kışı kendime söz verdiğim gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…