80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydinnn Kizlaaar
Süper Kilolar Verilmis Tebrik Ederim Hepinizi

Off Offf Hafta Sonu Diyet Yapmak Ne Zor Anacim
Her Hafta Sonu 1.tane Kacamagim Olurdu Ama Ama Ama Bu Hafta Kacamak Yasak Banaaaa
Canimm Öyle Bi Cikooolaata Istiyor ki Annatamam Tamda Regl Zamanim Ondan Bu Guduruklugum
Ama Yoookkk 13.Günlük Diyetin Her Günü Diyete Uymak Zorundayim , Yanii Hafta Sonuda Dahil

Neyseki Tam Bir Haftamiz Kaldi Sevda Ku$umlaaa Haftaya Cumartesi Günü Bitiyor Diyetimiz
Pazar Günü Kücücük Minnacik Bi Ödüllendirmemiz Olacak Kendimize , Öyle Anna$tik Sevdo$la

Sabreden Dervi$ Muradina Ermi$ , Insallah Bizde Ercez Muradimiza

Hepinize Güüüüp Güzell Bir Hafta Sonu Diliyorummm ...
Hasta Olan Arkadaslarima Gecmis Olsunnnn , Umarim Hemencik Iyile$irsiniz

günaydin kizlar hepinize cok tesekür ederim.

elaycim biliyorum bende seni merak etme :) ara ara takip ediyodum burayi..

kizlar gelir gelemz mizmizlanmak istemiyorum ama ben pazartesi 3 günlük bi yete yapmistimtim carsambaya kadar 66 dan 64 düstüm 2 gündürde normal diyetimi yapiyorum ama veridigm kilolar geri geliyor 64.7 olmusum bu sabah diyetimde aksam yemegimden sonra 2 porsiyon meyve var bugünde bakicam kilo almaya devam edersem aksam yemeginden sonraki meyveleri sabah kahvaltisindan önceye alicam sanirim aksam 18 den sonra yemek bana yaramiyor

canim tesekür ederim.o iradesizlk bendede var malesef en ufak bi olumsuzlukta hemen hayal kirikligi yasiyorum,bu sefer cok umutluydum kendimden ama verdigim kilalari almaya baslayinca yine bi tuhaf oldum,birakmak istemiyoum bu sefer,direniyorum umarim bi an önce yeniden inise gecerim,azmimin gitmeisnden korkuyorum.61 kiloya inmisken kendime yaptigima bak

apartmandaki yoğun biber ve patates kızartması kokusuna inat 2 mil leslie yaptım

ama mary kay e yetişemem diye ilk mili3 millikten 2. mili ise 2 milliğin ilk mili şeklinde yaptım birşey olmaz umarım.. :44:

Yasemincim istersen hiç bekleme o meyvelerin yerini heme değiştir bakalım fark olacak mı?

Aman yaseminim bırakmayalım ve bu işi bitirelim artık lütfen bak,inan ben sizlerden güç alıyorum..Pes etmek çok kolay ve cazip geliyor artık bize, bunu kırmalıyız, eski günlerimizi hatırlamalıyız artık ....

canim malesef bugün icin gec kaldim kahvaltimi ettim bile :) ama bugün suya ekstra dikkat edicem belki sudur sebebi,hatrliyosan yine bi ara böyle olmustum,

başlangıç: 93 kg
geçen hafta : 76
bu hafta : 75
giden : 1000
toplamda giden : 18 kg
hedef: 58
beden: 42
boy: 1.67
spor: yok dk.

herkese günaydın bütün geceyi yatağa yapışmış bir şekilde geçirdim resmen nasıl ağırlık yapıo o antibiyotik yaaa...
neyse 10.30 a kadar uyudum geceye göre daha iyiyim...
ama burnum akıo halaa....
ağzımın tadı yok ve biraz abartılı bir kahvaltı yaptım normale göre bu haftanın kaçamağı bugün olsun artık ....

Son düzenleme:
tebrik ederim,ayricada gecmis olsun,Rabbim sifa versin ins

deryacım benimde içimde kaldı geçen yıldan taytlar çizmeler inşallah bu kış bende istiom 70 den sonra olur gibime geliyor...

iremcim spor salonuna başla bence süper oluyor zayıfladığından öte incelme süper oluyor....

Merhaba Çıtırlar

hepinize güzel ii bir haftasonu diliyorum....ben arkadaşın masasından yazıyorum internet bağlantısı yine yok anlamıyorum çok sinir bozucu oluyor...yarın iş görüşmesine gidiyorum saat 11 de çok heycanlıyım:)

nilgün canım tebrikler 1,400 çok ii inş.bidahakine sağlıkla verirsin bu şekil çok kilo gitmiş ama senin için çok zor bir hafta oldu herşeyin başı sağlık...

sevdacım maşallah güzelim sende ii verdin nolur kebap yeme çok ii gidiyorsun....

kızlar bugüm mağaza yoğun bildirimimi hemen yapıyorum sonra görüşürüz hepinizi öpüyorummm

başlangıç:83
geçen hafta:68,2
bu hafta:67,4
giden:0,8
hedef:55
spor yok
boy:1,62
beden:42-44 emin değilim

bayram hedefim yalan oldu

tebrik ederim,ayricada gecmis olsun,Rabbim sifa versin ins

saol canım aslında 74.4 ü görmüştüm ama son bir kaç gündür arttı olsun haftaya gider inşallah ....

bugün okuldan bir arkadaşa söz verdik annesi göğüs kanserini atlattı şükürler olsun ve geçmiş olsun için gideceğiz umarım az kaçamaklı olur ....

şimdilik keyifli sağlıklı hafta sonları diliyorum hazırlanmam lazım ....

slm kızlar nasılsınız ben cok acı cekiyorum keşke ıkı kolum ıkı bacagım gözlerim olmasaydı inanın bu acının onda bir olmazdı cok canım acıyor her gecen gün canım dahada cok acıyor nasıl baş edecegiz biz bu acıyla gece sabaha kadar oturup onu düşünüyorum

Rabbim sabir versin demekten baska birsey gelmiyor elden,sizde bol bol YA Sabir cekin,derdi veren mevlam elbet verecektir sabrini ins..kardesinizede bol bol dua edin

selam kızlar, topiktekilerin çoğu hasta olmuş, hepinize geçmiş olsun.
selma ablacım, Allah sabır versin, yaşadıkların eminim çok zordur. seni ve onu en çok rahatlatacak şey dualar olur canım

günaydın canım.gidebilirsen harika olur.

günaydın canım.harikasın sporunu halletmişsin bile.ben de ev işi yapayım akşama yaparım sporu sanırım.

sağol bakalım ne kadar koruyabileceğim.hafta sonu demek kaçamak benim için..

canım çok geçmiş olsun.tam iyileşemedim hala.seni tahmin bile edemiyorum.dikkat et kendine.eşinin doğum günü şimdiden kutlu olsun.

bu ne azim ve kararlılık.tebrikler şekerim.

bana da yaramıyor ve yemek istemiyorum.4 akşam yemek yiyemedim kilo vermişim.inşallah hep böylke devam ederim.

apartmandaki yoğun biber ve patates kızartması kokusuna inat 2 mil leslie yaptım

ama mary kay e yetişemem diye ilk mili3 millikten 2. mili ise 2 milliğin ilk mili şeklinde yaptım birşey olmaz umarım.. :44:

olur neden olmasın canım..

tebrikler canım.inşallah bir an önce iyileşirsin.ama şu antibiyotik fena ya.bugün son 2 tanesi kalmıştı.sabah ve akşam için.sabah içtim ama gözümü açamıyorum şimdi.sürekli uykum geliyor ama temizlik yapmam lazım.hafta içi yapamadım diye.kendime geleyim diye neskafe içtim fayda etmedi.

inşallah iş görüşmesi hayırla sonuçlanır.bol şans canım.800 vermişsin tebrik ederim.

canım sabır dilemekten başka elinden bir şey gelmez.bol bol dua et kardeşin için.Allah yardımcın olsun.

ins gelir devami...

Merhaba kizlar,

öncellikle iyi dilekleriniz icin cok cok cok tesekkür ederim :*
ben dün menümü yazmadim, onun hesabini vereyim:

Sabah: peynirli tost
Ara: meyveli yogurt
Ögle: bir dilim ekmek, 1 tabak kiymali sebze yemegi
Ara: kücük paket cubuk kraker
Aksam: 2köfte, kücük bir tabak pilav, salata

cok su ictiyimden süpheniz olmasin ama spor yok malesef..

hepinize güzel günesli bir haftasonu diliyorum..

canim durumun ne oldugunu tam bilmiyorum ama tahminen kardesin mi askerde? haber mi alamiyorsunuz?
seni okadar iyi anliyorum ki inan..
benim en samimi arkadaslarimdan biri su an hakkaride asker, telefonu kapali caldikca insan cok korkuyor.. sonra onun durumunu düsünüyor, acaba o nasil napiyor, ac mi susuz mu üsüyor mu, aci cekiyor mu diye..
ama arkadaslarin dedigi gibi rabbimden yar ve yardimcilari olmasini dilemekden baska bir sey gelmiyor elimizden..
umarim bu lanet olasi terör bi son bulur da askerlerimize zarar gelmez..

kızlar , şu yeni çıkan köpük boyalardan aldım ve denedim.
şuan bekliyorum yarım saat sonra yıkıycam çokk merak ediyorum yaaaaaaa.
saçlarım açık kumral ama uçlarında bir karış falan röfle vardı. kapanmışmıdır dalgalımı olmuştur rengiii diye geçsin şu yarım saattt. bu arada ben evde hiç kendim saç boyamamıştım , köpük boya olayı bence çok kullanışlı ne damlıyor, ne akıyor, nede diğer boyalar gibi kokmuyor.
kullanışlılık açısından tavsiye olunur denemek isteyenlere. bu arada ışıltılı kahveye boyadım.

canım gidebileceğim bir tane adam akıllı yer var onun da yol sorunu var sürekli zor görünüyor şimdilik ama ocaktan itibaren hem biraz daha zayıflamış hem de daha az nöbet tutuyor olursam insallah gideblirim belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…