80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sedacım selma abblanın kardeşi 2 ay kadar önce vefat etti henüz çok gençti ve intihar etti...Ablam ölüm acısını yaşadı...Allah kimselere göstermesin....

Selma Ablacım sende sakın daha fazla salma kendini metaneti koru,ona dua ederek geçir günlerini seninde çoluk çocuğun var...Bol sabır ablam

merhaba kızlar
ben sizi sürekli takip eden bi hayranınızım bir kaç aydır takip ediyorum sizi
hikayem şçle 3 yıl önce doğum yaptım hamilelikte tam 40 kilo aldım neyse 96 yla başaldım şu an 90 kiloyum 80lere kadar düşmüştüm ama geri aldım ne yaapsam bilmiyorum o kadar kötüyüm ki bi türlü toplayamadım kendimi motive olamıyorum.bide beni bırakmayan bi sorunum var. ben normalde gündüz yemek tüketen biri değilim abartmam yani yalnız gece 3-4 sularında kalkıp yemek yiyorum ama nasıl bi yeme öle böle değil yani diyetisyene gittim mdeitasyon yaptım bir türlü vazgeçemdim olmuyo sank, gece o mutfağa giden ben değilim başka bi hatun gözüm dönüyo ne yapsam bilemiyorum hamilelğimden beri her gece bu böle o kadar kötü ki anlatamam bıktım artık kimseye derdini antamıoyom eşim beni anladığını sölüyo ama sanki sabah yenmiş bişeyler görünce suçlayıcı bakışlarla bakıo yadaben öle hissediyom
offfff ben bölemi kalcam tüm hayatım boyunca ya....

merhaba hoşgeldin...kilo veripo alma konusunda yalnız değilsin başta ben olmak üzüere başka arkadaşlarımızda var burada aynı sorunu yaşayan...ama anlattığın diğer durum gerçekten özel bir durum...seni ne kadar anlamaya çalışsak da tabi ki en çok çeken bilir.ama burada öyle güzel bir kardeşlik dostluk ortamı var ki mutlaka sen de kendine göre pozitif birşey bulursun içinden hoşgeldin tekrar..

bu ne azim ve kararlılık.tebrikler şekerim.

Tesekkürler Nilgün Ablacimm
Valla Mecburum Böyle Kararli ve Azimli Olmaya
2.Ay Boyunca Sabit Kaldim Simdi Acisini Cikariyorum Desem Yeridir
Bugün Pastaneye Girdik En Sevdigim Elmali Üzümlü Pasta Gelmis Sadece Son Bahar Aylarinda
Getiriyor Onu Bizim Pastane , Icim Bi Cizzzz Etti Ki Anlatamam
Hemen Kendi Kendine Motivasyona Gecti Beynim , Gecen Sene Cok Yedin Tadini Biliyorsun Burcu Saputtmaaa Döverim
Dedim Kendi Kendime ..

Ama Aklim Hala O Güzelim Elmali Üzümlü Pastada

ALLAHIM TÜM TOPIGIMIZE AZIM - IRADE - KARARLILIK VE MOTIVASYON VERSIN AMINNNN

cok üzüldüm.. allah rahmet eylesin!
rabbim mekanini cennet eylesin insallah..
tesekkür ederim bilgilendirdigin icin..
sabir diliyorum selma ablacim, arkadaslarinda dedigi gibi bol bol dua etmemiz gerekir..

Maşallah yine güzel güzel kilolar verilmiş
Nilgün, kilo vermenize sevindim ,umarım bundan sonra da sağlıklı olarak aynı şekilde vermeye devam edersiniz.
Alıntı yapmadım ama gerçekten gördüğüm rakamlar çok güzel,herkesi,tüm topiği tebrik ediyorum.
Derya'cım sizinki mutlaka regl şişkinliğidir.Bu hafta güzel bir kilo gidişi göreceksinizdir.
Seda,siz de hoşgeldiniz,biz de Derya ile tanışmaktan çok mutluyuz,gerçekten çok değerli bir insan.Yüz yüze görüşemesek de insanlar yazdıklarıyla kendini belli ediyorlar.
Banu'dan haber var mı?
Yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum.
Çok ordan burdan oldu ama aklımda kalmadı,bu konuda Filiz ve Nilgün'e hayranım.Kimseyi atlamadan yazıyorlar.

amin burcucum aminnn.
benimde cnm kek kurabiye tarzı şeyler istiyor deli gibi, ama yediklerine say diyorum kendime.
onun yerine ara öğün olarak 2 yulaflı bisküvi yedim.

Kilo bildirimim:

Başlangıç:91.2
Geçen hafta:63.1
Bu hafta:62.2
Giden:0.9
Toplam giden:29
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
Spor:90 dk.

Pantolon aldım,42 bedendi.Elbise ve etekler 40 oluyor.
Aslında önceki 44 beden olan pantolonumu düğmesi-fermuarı kapalıyken çok rahat çıkarabiliyorum.Denediğim bazı pantolonlar ancak 42 oluyor,bazısı da 40.Anlamadım:44:,bedenler arasında bu kadar açık fark olabilir mi?Geçen hafta bedene 40 yazmıştım bu hafta 40-42 yazdım yine

Son düzenleme:

hoşgeldin füsuncum göremeyince merek ettim birkaç gündür..

tebrikler 900 gr gitmiş yine..
beden olayını hiç kafana takma kilo herşeyi gösteriyor zamanla vücut şekillenir daha.... toplam giden 29 harikasın bence 30 da yaz artık başarı hikayeni mükemmel bir öykü bekliyorum senden arkadaşım..

Burcu'cum iraden mükemel,inşallah öyle de devam eder,bu hafta sonunu ben de merak ediyorum,istediğin kiloyu vermen dileğimle...

amin burcucum aminnn.
benimde cnm kek kurabiye tarzı şeyler istiyor deli gibi, ama yediklerine say diyorum kendime.
onun yerine ara öğün olarak 2 yulaflı bisküvi yedim.

Deniz,çok haklısınız,yediklerimize sayalım,zaten kilolar bu yediklerimiz yüzünden değil mi?
Dün Nilgün'ün halleyli pastasını yaptım,çok hoş görünüyor,evdekiler çok nefis birşey olduğunu söylüyorlar,bitince bir daha yapacakmışım(Nilgün, bu tarif için de çok teşekkür ediyorum)küçük 1 dilim yesem mi diye düşünüyorum ama....

cnm sana katılıyorum mağazalardaki bedenler birbirini tutmuyor. benimde aklım karışıyor. bu kadar açık fark olması çok saçma bu işim bir standartı olmalı

bir sorun olmamasına sevindim insan tandıdık birini uzun süre görememeiş gibi oluyor...gerçekten tekrar tekrar tebrik ediyorum nazar değmesin...

menümü yazayım:
sabah 8 de uyanınca 4 fındık ve 1 kayısı kurusu yedim.
leslie 2 mile ve start it up yaptım toplam bir saat.
sabah : 1 h.yumurta, domates,salatalık,biber, 3 zeytin, 1yk lor peynir, 2 dlm tam buğday ekmeği, yeşilçay
ara: 1 domates, 1armut (ne alaka diyceksiniz ama bu aralar domatese doyamıyorum:))
öğle: 4 kepçe lahana çorbası
ara: 2 yulaflı bisküvi
akşam: haşlama karnıbahar, yoğurt, salata.

saçlarım beklediğimden daha koyu oldu. köpük boya genelde böyle yapıyormuş. çok içime sinmedi

Sağol canım,aslında ilk gün moralim bozuk olduğundan girmedim,canım birşey yapmak istemedi,Allah şehitlerimizin mekanını cennet etsin,ailelerine sabır versin,çok büyük acı.
Sonraki günler de yoğundum,ara ara okuyup çıkıyordum.
Başarı hikayesi pek yazamam,beceremem yani.Oldum olası bir kompozisyon bile yazmayı beceremezdim.Bir de başarı hikayelerini yazanlar, yorumda bulunanlara cevap verebiliyorlar,ben cevap da veremeyeceğim(zaman yok,buraya bile zor giriyorum) için şık olmaz diye düşünüyorum.

bu aralar kendimi çok halsiz hissediyorum neden bilmiyorum...eksik ya da yanlış yapmadığımı düşünüyorum ama bir yerde bir hata mı var bilemedim. aslında hissettiğim öyle açlık hissi falan da değil zaten asla aç bırakmıyorum kendimi.beslenme çantası gibi herşey yanımda 1-2 haftadır. suyu mu az içiyorum dersem o da değil anlamadım gitti..

sabah 8 gibi bir tane aktivya ve bir avuç kuruyemiş

saat10.30 da ufak bir omlet domates salatalık 4 zeytin bir parça peynir bir çatal tereyağ reçel bir pide karesi kadar ekmek

bir saat kadar sonra 2 mil leslie

12.00-16.00 uyku

uyanınca 4 badem 5 fındık

117.00 domates çorbası

18,00 ızgara balık ve salat

yeşil çay mate çayı ve 2 litre su
meyve yememeişim iyi olmamış ama şimdi yerim muhtememeln...

Yorucu bir iş ve nöbetleriniz,bir de diyet sanırım sizi yordu.Kendinize dikkat ediniz.
Bu aralar topikte de birçok kişi rahatsız,geçmiş olsun.Ben de hapşuruyorum,umarım hastalığa açılış yapmam,zira açılış oldu mu kapanışı bir türlü yapamıyorum,kış boyunca sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…