sedacım selma abblanın kardeşi 2 ay kadar önce vefat etti henüz çok gençti ve intihar etti...Ablam ölüm acısını yaşadı...Allah kimselere göstermesin....canim durumun ne oldugunu tam bilmiyorum ama tahminen kardesin mi askerde? haber mi alamiyorsunuz?
seni okadar iyi anliyorum ki inan..
benim en samimi arkadaslarimdan biri su an hakkaride asker, telefonu kapali caldikca insan cok korkuyor.. sonra onun durumunu düsünüyor, acaba o nasil napiyor, ac mi susuz mu üsüyor mu, aci cekiyor mu diye..
ama arkadaslarin dedigi gibi rabbimden yar ve yardimcilari olmasini dilemekden baska bir sey gelmiyor elimizden..
umarim bu lanet olasi terör bi son bulur da askerlerimize zarar gelmez..
merhaba kızlar
ben sizi sürekli takip eden bi hayranınızım bir kaç aydır takip ediyorum sizi
hikayem şçle 3 yıl önce doğum yaptım hamilelikte tam 40 kilo aldım neyse 96 yla başaldım şu an 90 kiloyum 80lere kadar düşmüştüm ama geri aldım ne yaapsam bilmiyorum o kadar kötüyüm ki bi türlü toplayamadım kendimi motive olamıyorum.bide beni bırakmayan bi sorunum var. ben normalde gündüz yemek tüketen biri değilim abartmam yani yalnız gece 3-4 sularında kalkıp yemek yiyorum ama nasıl bi yeme öle böle değil yani diyetisyene gittim mdeitasyon yaptım bir türlü vazgeçemdim olmuyo sank, gece o mutfağa giden ben değilim başka bi hatun gözüm dönüyo ne yapsam bilemiyorum hamilelğimden beri her gece bu böle o kadar kötü ki anlatamam bıktım artık kimseye derdini antamıoyom eşim beni anladığını sölüyo ama sanki sabah yenmiş bişeyler görünce suçlayıcı bakışlarla bakıo yadaben öle hissediyom
offfff ben bölemi kalcam tüm hayatım boyunca ya....
bu ne azim ve kararlılık.tebrikler şekerim.
sedacım selma abblanın kardeşi 2 ay kadar önce vefat etti henüz çok gençti ve intihar etti...Ablam ölüm acısını yaşadı...Allah kimselere göstermesin....
Selma Ablacım sende sakın daha fazla salma kendini metaneti koru,ona dua ederek geçir günlerini seninde çoluk çocuğun var...Bol sabır ablam
bu arada füsunda yok 1-2 gündür umarım herşey yolundadır....
bu arada misafir1001 nerelerde?
Bugün Pastaneye Girdik En Sevdigim Elmali Üzümlü Pasta GelmisSadece Son Bahar Aylarinda
Getiriyor Onu Bizim Pastane , Icim Bi Cizzzz Etti Ki Anlatamam
Hemen Kendi Kendine Motivasyona Gecti Beynim , Gecen Sene Cok Yedin Tadini Biliyorsun Burcu Saputtmaaa Döverim
Dedim Kendi Kendime ..
Ama Aklim Hala O Güzelim Elmali Üzümlü Pastada
ALLAHIM TÜM TOPIGIMIZE AZIM - IRADE - KARARLILIK VE MOTIVASYON VERSIN AMINNNN
Kilo bildirimim:
Başlangıç:91.2
Geçen hafta:63.1
Bu hafta:62.2
Giden:0.9
Toplam giden:29
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
Spor:90 dk.
Pantolon aldım,42 bedendi.Elbise ve etekler 40 oluyor.
Aslında önceki 44 beden olan pantolonumu düğmesi-fermuarı kapalıyken çok rahat çıkarabiliyorum.Denediğim bazı pantolonlar ancak 42 oluyor,bazısı da 40.Anlamadım44,bedenler arasında bu kadar açık fark olabilir mi?Geçen hafta bedene 40 yazmıştım bu hafta 40-42 yazdım yine
Burcu'cum iraden mükemel
Tesekkürler Nilgün Ablacimm
Valla Mecburum Böyle Kararli ve Azimli Olmaya
2.Ay Boyunca Sabit Kaldim Simdi Acisini Cikariyorum Desem Yeridir
Bugün Pastaneye Girdik En Sevdigim Elmali Üzümlü Pasta GelmisSadece Son Bahar Aylarinda
Getiriyor Onu Bizim Pastane , Icim Bi Cizzzz Etti Ki Anlatamam
Hemen Kendi Kendine Motivasyona Gecti Beynim , Gecen Sene Cok Yedin Tadini Biliyorsun Burcu Saputtmaaa Döverim
Dedim Kendi Kendime ..
Ama Aklim Hala O Güzelim Elmali Üzümlü Pastada
ALLAHIM TÜM TOPIGIMIZE AZIM - IRADE - KARARLILIK VE MOTIVASYON VERSIN AMINNNN
amin burcucum aminnn.
benimde cnm kek kurabiye tarzı şeyler istiyor deli gibi, ama yediklerine say diyorum kendime.
onun yerine ara öğün olarak 2 yulaflı bisküvi yedim.
Kilo bildirimim:
Aslında önceki 44 beden olan pantolonumu düğmesi-fermuarı kapalıyken çok rahat çıkarabiliyorum.Denediğim bazı pantolonlar ancak 42 oluyor,bazısı da 40.Anlamadım44,bedenler arasında bu kadar açık fark olabilir mi?Geçen hafta bedene 40 yazmıştım bu hafta 40-42 yazdım yine
Kilo bildirimim:
hoşgeldin füsuncum göremeyince merek ettim birkaç gündür..
tebrikler 900 gr gitmiş yine..
beden olayını hiç kafana takma kilo herşeyi gösteriyor zamanla vücut şekillenir daha.... toplam giden 29 harikasın bence 30 da yaz artık başarı hikayeni mükemmel bir öykü bekliyorum senden arkadaşım..
bu aralar kendimi çok halsiz hissediyorum neden bilmiyorum...eksik ya da yanlış yapmadığımı düşünüyorum ama bir yerde bir hata mı var bilemedim. aslında hissettiğim öyle açlık hissi falan da değil zaten asla aç bırakmıyorum kendimi.beslenme çantası gibi herşey yanımda 1-2 haftadır. suyu mu az içiyorum dersem o da değil anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?