Merhaba kizlar,
öncellikle iyi dilekleriniz icin cok cok cok tesekkür ederim :*
ben dün menümü yazmadim, onun hesabini vereyim:
Sabah: peynirli tost
Ara: meyveli yogurt
Ögle: bir dilim ekmek, 1 tabak kiymali sebze yemegi
Ara: kücük paket cubuk kraker
Aksam: 2köfte, kücük bir tabak pilav, salata
cok su ictiyimden süpheniz olmasinama spor yok malesef..
hepinize güzel günesli bir haftasonu diliyorum..
kızlar , şu yeni çıkan köpük boyalardan aldım ve denedim.
şuan bekliyorum yarım saat sonra yıkıycam çokk merak ediyorum yaaaaaaa.
saçlarım açık kumral ama uçlarında bir karış falan röfle vardı. kapanmışmıdır dalgalımı olmuştur rengiii diye geçsin şu yarım saattt. bu arada ben evde hiç kendim saç boyamamıştım , köpük boya olayı bence çok kullanışlı ne damlıyor, ne akıyor, nede diğer boyalar gibi kokmuyor.
kullanışlılık açısından tavsiye olunur denemek isteyenlere. bu arada ışıltılı kahveye boyadım.
merhaba kızlar
ben sizi sürekli takip eden bi hayranınızım bir kaç aydır takip ediyorum sizi
hikayem şçle 3 yıl önce doğum yaptım hamilelikte tam 40 kilo aldım neyse 96 yla başaldım şu an 90 kiloyum 80lere kadar düşmüştüm ama geri aldım ne yaapsam bilmiyorum o kadar kötüyüm ki bi türlü toplayamadım kendimi motive olamıyorum.bide beni bırakmayan bi sorunum var. ben normalde gündüz yemek tüketen biri değilim abartmam yani yalnız gece 3-4 sularında kalkıp yemek yiyorum ama nasıl bi yeme öle böle değil yani diyetisyene gittim mdeitasyon yaptım bir türlü vazgeçemdim olmuyo sank, gece o mutfağa giden ben değilim başka bi hatun gözüm dönüyo ne yapsam bilemiyorum hamilelğimden beri her gece bu böle o kadar kötü ki anlatamam bıktım artık kimseye derdini antamıoyom eşim beni anladığını sölüyo ama sanki sabah yenmiş bişeyler görünce suçlayıcı bakışlarla bakıo yadaben öle hissediyom
offfff ben bölemi kalcam tüm hayatım boyunca ya....
Tesekkürler Nilgün Ablacimm
Valla Mecburum Böyle Kararli ve Azimli Olmaya
2.Ay Boyunca Sabit Kaldim Simdi Acisini Cikariyorum Desem Yeridir
Bugün Pastaneye Girdik En Sevdigim Elmali Üzümlü Pasta GelmisSadece Son Bahar Aylarinda
Getiriyor Onu Bizim Pastane , Icim Bi Cizzzz Etti Ki Anlatamam
Hemen Kendi Kendine Motivasyona Gecti Beynim , Gecen Sene Cok Yedin Tadini Biliyorsun Burcu Saputtmaaa Döverim
Dedim Kendi Kendime ..
Ama Aklim Hala O Güzelim Elmali Üzümlü Pastada
ALLAHIM TÜM TOPIGIMIZE AZIM - IRADE - KARARLILIK VE MOTIVASYON VERSIN AMINNNN
Maşallah yine güzel güzel kilolar verilmiş
Nilgün, kilo vermenize sevindim,umarım bundan sonra da sağlıklı olarak aynı şekilde vermeye devam edersiniz.
Alıntı yapmadım ama gerçekten gördüğüm rakamlar çok güzel,herkesi,tüm topiği tebrik ediyorum.
Derya'cım sizinki mutlaka regl şişkinliğidir.Bu hafta güzel bir kilo gidişi göreceksinizdir.
Seda,siz de hoşgeldiniz,biz de Derya ile tanışmaktan çok mutluyuz,gerçekten çok değerli bir insan.Yüz yüze görüşemesek de insanlar yazdıklarıyla kendini belli ediyorlar.
Banu'dan haber var mı?
Yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum.
Çok ordan burdan oldu ama aklımda kalmadı,bu konuda Filiz ve Nilgün'e hayranım.Kimseyi atlamadan yazıyorlar.
Kilo bildirimim:
Başlangıç:91.2
Geçen hafta:63.1
Bu hafta:62.2
Giden:0.9
Toplam giden:29
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
Spor:90 dk.
Pantolon aldım,42 bedendi.Elbise ve etekler 40 oluyor.
Aslında önceki 44 beden olan pantolonumu düğmesi-fermuarı kapalıyken çok rahat çıkarabiliyorum.Denediğim bazı pantolonlar ancak 42 oluyor,bazısı da 40.Anlamadım:44:,bedenler arasında bu kadar açık fark olabilir mi?Geçen hafta bedene 40 yazmıştım bu hafta 40-42 yazdım yine
Burcu'cum iraden mükemel,inşallah öyle de devam eder,bu hafta sonunu ben de merak ediyorum,istediğin kiloyu vermen dileğimle...
Deniz,çok haklısınız,yediklerimize sayalım,zaten kilolar bu yediklerimiz yüzünden değil mi?
Dün Nilgün'ün halleyli pastasını yaptım,çok hoş görünüyor,evdekiler çok nefis birşey olduğunu söylüyorlar,bitince bir daha yapacakmışım(Nilgün, bu tarif için de çok teşekkür ediyorum)küçük 1 dilim yesem mi diye düşünüyorum ama....
menümü yazayım:
sabah 8 de uyanınca 4 fındık ve 1 kayısı kurusu yedim.
leslie 2 mile ve start it up yaptım toplam bir saat.
sabah : 1 h.yumurta, domates,salatalık,biber, 3 zeytin, 1yk lor peynir, 2 dlm tam buğday ekmeği, yeşilçay
ara: 1 domates, 1armut (ne alaka diyceksiniz ama bu aralar domatese doyamıyorum:))
öğle: 4 kepçe lahana çorbası
ara: 2 yulaflı bisküvi
akşam: haşlama karnıbahar, yoğurt, salata.
saçlarım beklediğimden daha koyu oldu. köpük boya genelde böyle yapıyormuş. çok içime sinmedi
bu aralar kendimi çok halsiz hissediyorum neden bilmiyorum...eksik ya da yanlış yapmadığımı düşünüyorum ama bir yerde bir hata mı var bilemedim. aslında hissettiğim öyle açlık hissi falan da değil zaten asla aç bırakmıyorum kendimi.beslenme çantası gibi herşey yanımda 1-2 haftadır. suyu mu az içiyorum dersem o da değil anlamadım gitti..
sabah 8 gibi bir tane aktivya ve bir avuç kuruyemiş
saat10.30 da ufak bir omlet domates salatalık 4 zeytin bir parça peynir bir çatal tereyağ reçel bir pide karesi kadar ekmek
bir saat kadar sonra 2 mil leslie
12.00-16.00 uyku
uyanınca 4 badem 5 fındık
117.00 domates çorbası
18,00 ızgara balık ve salat
yeşil çay mate çayı ve 2 litre su
meyve yememeişim iyi olmamış ama şimdi yerim muhtememeln...
iyi aksamlar kizlar,
bugünkü menüm
sabah
1 dlim ekmek
5 zeytin
2 kk peynir
salatalik,domates
1 tatli kasigi nutella
ögle
kasarli tost
ara
bir ayvayi cocuklarla beraber yedik :)
aksam
kabak ve patlican yemegi
yogurtlu kirmizi lahana salatasi
bir dilim ekmek
ara
1 greyfurt yiycem
2 litre suuuuuuuuuu
1 koca kupa yesil cay
Oyyy Cantanelerim Benimm Destekleriniz Icin Cok Sagolunn
Mutlu Ediyorsunuz Benii Cooook
*****************************************************************************************************
:124: TOPIKIMIZE Yeni Gelen Arkada$ar HO$GELDiNiZZZZZ :124:
:92:Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden VAZGECMEYELiMMMM :92:
merhaba kızlar
hikayem şçle 3 yıl önce doğum yaptım hamilelikte tam 40 kilo aldım neyse 96 yla başaldım şu an 90 kiloyum 80lere kadar düşmüştüm ama geri aldım ne yaapsam bilmiyorum o kadar kötüyüm ki bi türlü toplayamadım kendimi motive olamıyorum.bide beni bırakmayan bi sorunum var. ben normalde gündüz yemek tüketen biri değilim abartmam yani yalnız gece 3-4 sularında kalkıp yemek yiyorum ama nasıl bi yeme öle böle değil yani diyetisyene gittim mdeitasyon yaptım bir türlü vazgeçemdim olmuyo sank, gece o mutfağa giden ben değilim başka bi hatun gözüm dönüyo ne yapsam bilemiyorum hamilelğimden beri her gece bu böle o kadar kötü ki anlatamam bıktım artık kimseye derdini antamıoyom eşim beni anladığını sölüyo ama sanki sabah yenmiş bişeyler görünce suçlayıcı bakışlarla bakıo yadaben öle hissediyom
menümü yazayım:
sabah 8 de uyanınca 4 fındık ve 1 kayısı kurusu yedim.
leslie 2 mile ve start it up yaptım toplam bir saat.
sabah : 1 h.yumurta, domates,salatalık,biber, 3 zeytin, 1yk lor peynir, 2 dlm tam buğday ekmeği, yeşilçay
ara: 1 domates, 1armut (ne alaka diyceksiniz ama bu aralar domatese doyamıyorum:))
öğle: 4 kepçe lahana çorbası
ara: 2 yulaflı bisküvi
akşam: haşlama karnıbahar, yoğurt, salata.
saçlarım beklediğimden daha koyu oldu. köpük boya genelde böyle yapıyormuş. çok içime sinmedi
canim malesef bugün icin gec kaldim kahvaltimi ettim bile :) ama bugün suya ekstra dikkat edicem belki sudur sebebi,hatrliyosan yine bi ara böyle olmustum,
deryacım benimde içimde kaldı geçen yıldan taytlar çizmeler inşallah bu kış bende istiom 70 den sonra olur gibime geliyor...
Merhaba Çıtırlar
hepinize güzel ii bir haftasonu diliyorum....ben arkadaşın masasından yazıyorum internet bağlantısı yine yok anlamıyorum çok sinir bozucu oluyor...yarın iş görüşmesine gidiyorum saat 11 de çok heycanlıyım:)
slm kızlar nasılsınız ben cok acı cekiyorum keşke ıkı kolum ıkı bacagım gözlerim olmasaydı inanın bu acının onda bir olmazdı cok canım acıyor her gecen gün canım dahada cok acıyor nasıl baş edecegiz biz bu acıyla gece sabaha kadar oturup onu düşünüyorum
Merhaba kizlar,
öncellikle iyi dilekleriniz icin cok cok cok tesekkür ederim :*
ben dün menümü yazmadim, onun hesabini vereyim:
Sabah: peynirli tost
Ara: meyveli yogurt
Ögle: bir dilim ekmek, 1 tabak kiymali sebze yemegi
Ara: kücük paket cubuk kraker
Aksam: 2köfte, kücük bir tabak pilav, salata
cok su ictiyimden süpheniz olmasinama spor yok malesef..
hepinize güzel günesli bir haftasonu diliyorum..
merhaba kızlar
Teşekkür ediyorum,geldim nihayet,çok şükür herşey yolunda.İşlerim vardı biraz bir türlü giremedim,bildirim bile yapamadım.Herkes iyidir inşallah.
Pantolon aldım,42 bedendi.Elbise ve etekler 40 oluyor.
Aslında önceki 44 beden olan pantolonumu düğmesi-fermuarı kapalıyken çok rahat çıkarabiliyorum.Denediğim bazı pantolonlar ancak 42 oluyor,bazısı da 40.Anlamadım:44:,bedenler arasında bu kadar açık fark olabilir mi?Geçen hafta bedene 40 yazmıştım bu hafta 40-42 yazdım yine
kızlar ben tek yaşadığım için bir de çok dzünli bir hayatım olmadığından evde çok şey israf oluyordu. tabiki isteyerek yapmıyordum ama feelaket de vicdan azabı duyuyordum. hele bu sene somaliyi fala görünce iyice kendimden utandır oldum. çok daha dikkatli olmaya başladım ve bir aydır hem yeme planım belli hem herşey planlı dolayısı ile neredeyse hiç isrfa olmyor. çok günah oluyor çok üzülüyorum. hastanede falan da görünce o kadar aç insan var biz neleri ziyan ediyoruz.şimdi asla tüketeceğimden fazlasını almamaya çaılıyorumhep böyle devam eder umarım
deryacım geçmişe göz gezdirirken okudum ankaraya yerleşecekmişsiniz sanırım. her zaman kapım açık canım benim.
Arzuuu sen de ankaradaydın değil mi? Çok sevindim ya, banu da orada, bir zirve yaparız artık gelince :81:
evet canım :13::13: filiz de burada. süper olur. burada çok güzel şeyler bekliyordur sizi inşallah
kızlar aranızda marketlerde hazır satılan turşu sularını deneyen varmı?
markete acur ve kornişon turşu gelmiş alıyım hazır turşu suyuyla yapıveriyim diyorum.
turşu tuzdan dolayı vücutta ödem ve şişkinliik yapıyor diyetle tezat ama , gelin görünki çokda seviyorum.
İnanmıyorum filizimde mi orada...Çok mutlu oldum çok, inşallah canım inşallah tek dileğimiz bu artık..
Aklımı bırakmıyor kuruntular, bir türlü düşünemiyorum olumluyu..
kızlar ya başım çatlayacak gibi gözlerim yanıyor bu sinüzit nası bişi yaaa bi başladımı kış boyu yakamı bırakmıyorr...
birkaç gündür menü yazmadım ama yarından itibaren full özen ve dikkatle menülerimi yazacağım ve yavaştan spora başlayacağım leslie yapayım bari salona başlayamıyorum bugün yarın derken günler geçiyor leslie özlemiştir beni...
bu start it up nerden indirdiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?