80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar kizlar,

bugünkü menüm

sabah
1 dlim ekmek
5 zeytin
2 kk peynir
salatalik,domates
1 tatli kasigi nutella

ögle
kasarli tost

ara
bir ayvayi cocuklarla beraber yedik :)

aksam
kabak ve patlican yemegi
yogurtlu kirmizi lahana salatasi
bir dilim ekmek

ara
1 greyfurt yiycem

2 litre suuuuuuuuuu
1 koca kupa yesil cay

Oyyy Cantanelerim Benimm Destekleriniz Icin Cok Sagolunn
Mutlu Ediyorsunuz Benii Cooook

*****************************************************************************************************

:124: TOPIKIMIZE Yeni Gelen Arkada$ar HO$GELDiNiZZZZZ :124:

:92:Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden VAZGECMEYELiMMMM :92:

sağol canım sana da güzel bir hafta sonu dilerim.ama pilav olmamış canım.onun yerine 1 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin.

inşallah güzel olur diyecektim ama..devamı aşağıda..

canım hoş geldin ben nilgün.senin ilacın yine sen de.yememeliyim diye kendini telkin etmeye çalış.başaramıyorum fikrini aklından çıkar.yapabileceğine inanmak zorundasın.

aminnnnnnnnn canım.....

inşallah vermeye devam ederim canım.sen de hoş geldin uzun süredir yoktun..işin varmış meğer.

tebrikler..

ellerine sağlık..istersen ye tabiki gerçekten çok lezzetli oluyor.hımmmm olsa da yesek.sana mı gelsek topikçe bu akşam...

yıkadıkça açılır ,oturur renk merak etme..

canım çok yoğunsun ondan böyle hissediyorsundur.dinlenemiyorsunki doğru düzgün..

çok çok güzel...

gayet güzel...

vazgeçmeyelim tabiki

halleyli pasta var ya muhteşem birşey ya...baş asistanımızın uzmanlık yemeği var salı günü ortalık pasta kaynayacak bakalım nasıl dayanacağım:18:

kızlar ben tek yaşadığım için bir de çok dzünli bir hayatım olmadığından evde çok şey israf oluyordu. tabiki isteyerek yapmıyordum ama feelaket de vicdan azabı duyuyordum. hele bu sene somaliyi fala görünce iyice kendimden utandır oldum. çok daha dikkatli olmaya başladım ve bir aydır hem yeme planım belli hem herşey planlı dolayısı ile neredeyse hiç isrfa olmyor. çok günah oluyor çok üzülüyorum. hastanede falan da görünce o kadar aç insan var biz neleri ziyan ediyoruz.şimdi asla tüketeceğimden fazlasını almamaya çaılıyorumhep böyle devam eder umarım

hoşgeldin sevmet, gece yemek çok zor oluyor. ben genelde gündüzleri kendimi aç bırakırsam saldırıyorum yiyeceklere. ama en geç 11 12 olur bu saatler. sen de aç mı bırakıyorsun acaba kendini:44::44: alışkanlıklar hemen bırakılmıyor ama zamanla düzene sokacağına inanıyorum. buraya yazdıkça kendinde bu gücü bulusun

denizcim ben de kolestonunkiyle boyadım. ama renk neredeyse hiç tutmadı. beyazlarımı kapamadı.

sessiz sedasız sen de hoşgeldin canım

canim malesef bugün icin gec kaldim kahvaltimi ettim bile :) ama bugün suya ekstra dikkat edicem belki sudur sebebi,hatrliyosan yine bi ara böyle olmustum,

Kesinlikle odur sadece suyu arttırmanın bile kilo kaybettirdiğini gördük defalarca..Yasemincim durup dururken kilo almaz insan mutlaka bir hata vardır bir yerde, bize düşen de onu bulmak

deryacım benimde içimde kaldı geçen yıldan taytlar çizmeler inşallah bu kış bende istiom 70 den sonra olur gibime geliyor...

Ayşecim ne 70'i son halini gördük gayet de giyebilirsin vücudun o kıvama gelmiş artık..Yakışmayacak olsa dürüst olurdum biliyorsun..Bence hiç erteleme hayallerini

Filizcim çok sevindim, hayırlıysa olsun diyelim..Umarım şu iş sorunun çözülür..Ben bu sebeplerden diyete konsantre olamadığını düşünüyorum.

Selmacım deme öyle lütfen allahım korusun, o ister miydi senin böyle olmanı hayatta olsaydı öyle düşün..Ya sabır de oku bol bol ancak o rahatlatır insanı başka bir şey değil..

Sedam o çubuk kraker yerine 1 çay bardağı beyaz leblebi yiyebilirsin çok daha sağlıklı..
Ve nilgünün de dediğin gibi pilav yerine gene esmer ekmek yiyebilirdin..Bir de sabah ki tost ekmeğin ve normal ekmeğin beyaz ekmek mi yoksa esmer mi?

Aramıza hoşgeldin, ben derya
Bu gece yeme krizlerini hiç yaşamadım ama yaşayan çok kişi olduğunu gördüm burada. O yüzden sakın kendini umutsuz vaka olarak düşünme..Neler neler yaşadık hepimiz, kendimizden utandık bazen, ama sonra hep gurur duyduk başardıklarımız yüzünden..Önemli olan da bu zaten. Yaptıklarını değil yapacaıklarını düşün ve yeni bir hayaa başlıyorum de, yeterince istersen emin ol devamı gelir..
Azmin daim olsun..

Teşekkür ediyorum,geldim nihayet,çok şükür herşey yolunda.İşlerim vardı biraz bir türlü giremedim,bildirim bile yapamadım.Herkes iyidir inşallah.

Füsunum hoşgeldin, biz iyiyiz sen de iyisindir inşallah

Gerçekten farkediyor, bazen 40 bile oluyor bana etekte filan. İnsan tam bilemiyor ama ben collezione kalıplarını seviyorum tam ortası gibi geliyor bana.

saçlarım beklediğimden daha koyu oldu. köpük boya genelde böyle yapıyormuş. çok içime sinmedi

Denizcim yetişseydim söylerdim bu köpük boyalarda herkes aynı şeyi yaşıyor. Olduğundan daha koyu oluyormuş renk ama boya bu mutlaka akacaktır sıkma canını

Ben de eskiden çok israf yapardım..İki kişilik yemek yapamazdım illa fazla olurdu ve hep çöpe giderdi..şimdilerde artık öğrensemde gene elimin ayarı kaçıyor bazen, o zamanlarda da poşete koyup içine bayat ekmek doğrayıp çöplerin yanında kedi- köpeğe veriyorum.Sen de öyle yap, hem onların karnı doymuş olur, hem vicdanın rahatlar.

Son düzenleme:
kızlar aranızda marketlerde hazır satılan turşu sularını deneyen varmı?
markete acur ve kornişon turşu gelmiş alıyım hazır turşu suyuyla yapıveriyim diyorum.
turşu tuzdan dolayı vücutta ödem ve şişkinliik yapıyor diyetle tezat ama , gelin görünki çokda seviyorum.

Denizcim ben bu sene bizim mutfağın hazır turşuyapı ile yaptım, çok da güzel oldu ben çok beğendim..Abartmazsan ödem yapmaz..Minik salatalık yaptım ben çıtır çıtır harika oldu.Ama tabi ki doğal olması daha güzel, seneye bir de doğal denerim artık..

kızlar ya başım çatlayacak gibi gözlerim yanıyor bu sinüzit nası bişi yaaa bi başladımı kış boyu yakamı bırakmıyorr...

birkaç gündür menü yazmadım ama yarından itibaren full özen ve dikkatle menülerimi yazacağım ve yavaştan spora başlayacağım leslie yapayım bari salona başlayamıyorum bugün yarın derken günler geçiyor leslie özlemiştir beni...

bu start it up nerden indirdiniz...

İnanmıyorum filizimde mi orada...Çok mutlu oldum çok, inşallah canım inşallah tek dileğimiz bu artık..
Aklımı bırakmıyor kuruntular, bir türlü düşünemiyorum olumluyu..

böyle durumlarda ben senden daha kötüyümdür. ne kadar kızsam da kendime hep bardağın boş kısmını görürüm. ama bu kendimizi yıpratmaktan başka birşeye yaramıyor. iyi düşünelim iyi olsun

canım geçmiş olsun. sinüzit çok kötü oluyor. bende de kronik durumda. saçımı kurutmayı azıcık ihmal etsem hemen belli eder kendini.
ben de birkaç aydır yazmıyorum menümü. eskiden düzenli olarak yazardım. yarın ben de yazayım

benim giymek istediğim ama kendime yakıştıramadığım bir sürü şey var... ayşe sen tayt giyeblirsin bence çok da ykışlır canım eminim ki...

selam kızlar iyi haftasonları diliyorum benimde canım tatlı istiyor 5 gün fslsn vsr dshs reglime ama başladı krizler inşallah dayanırım
menümü yaziyim ben

sabah:1 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir domates

öğlen:1 tost kepek ekmeğinden 1 bardk ayran

ara:4 kayısı 2 ceviz

akşam:1porsiyon patates yemeği yarım porsiyon yağsız makarna 2 çatal yoğurt

3 lt su ve iki kupa yeşil çay t kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…