kızlar ya başım çatlayacak gibi gözlerim yanıyor bu sinüzit nası bişi yaaa bi başladımı kış boyu yakamı bırakmıyorr...
birkaç gündür menü yazmadım ama yarından itibaren full özen ve dikkatle menülerimi yazacağım ve yavaştan spora başlayacağım leslie yapayım bari salona başlayamıyorum bugün yarın derken günler geçiyor leslie özlemiştir beni...
bu start it up nerden indirdiniz...
benim giymek istediğim ama kendime yakıştıramadığım bir sürü şey var... ayşe sen tayt giyeblirsin bence çok da ykışlır canım eminim ki...
benim giymek istediğim ama kendime yakıştıramadığım bir sürü şey var... ayşe sen tayt giyeblirsin bence çok da ykışlır canım eminim ki...
canım bu cocuk bu programdan sonra cok feci bi kaza yaptı ve bacagı koptuuherseyın hayırlısını isteyelim zayıflayım baska bişey istemiyorum deriz hep genelde ama malesef bu cocugun sonu cok kötü oldu
cnm bu kadar hastayken diyete asılmaya gerek yok önce toparlan aldığın besinnlerde çok önemli.
start it up ın linkini mesaj attım. ben o siteden indirdim daha dün gece. umarım işine yarar
canım bizde çıtır hatunlar olunca içimizde ukde kalan ne varsa giycez. Allah azmimizi irademizi daim etsin inş.
iremcim çok saol ama hayatımda diz üstü bir eteği ilk defa bu yaz giymiş biri olarak tayt bayaaa bi uzak kendine güven çok başka bişii...
ama dediğim gibi 70 altı artık düşünebilir bir durum...
meyvelerin suyunu içerek daha mı çok kalori alıyorum? egzersiz öncesi c vitamini almanın yağ yakımı artırabileceği gösterilmiş. içtiğimiz zaman da önemli mi?aslında benkilo vermek için değil meyve tüketebilmek için içiyorum hem seviyorum da meyve sularını ama çok mu kalori acaba..
iremcim çok saol ama hayatımda diz üstü bir eteği ilk defa bu yaz giymiş biri olarak tayt bayaaa bi uzak kendine güven çok başka bişii...
ama dediğim gibi 70 altı artık düşünebilir bir durum...
geçmişe biraz bakınca şok oldum selma ablamın kardeşinin vefat ettiğini biliyordum ve çok üzülmüştüm ama neden ve nasıl oldugunu soramamıştım elayın mesajında nedenini gördüm ve şuan gerçekten çok üzgünüm Allahım selma ablaya ve geride kalan herkese sabır ver çok zor Rabbim kimseye böyle bi durum yaşatmasın söyleyecek bişeyler bulamıyorum gerçekten şuan dagılmış durumdayımm
meyvelerin suyunu içerek daha mı çok kalori alıyorum? egzersiz öncesi c vitamini almanın yağ yakımı artırabileceği gösterilmiş. içtiğimiz zaman da önemli mi?aslında benkilo vermek için değil meyve tüketebilmek için içiyorum hem seviyorum da meyve sularını ama çok mu kalori acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?