80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bu kadar hastayken diyete asılmaya gerek yok önce toparlan aldığın besinnlerde çok önemli.
start it up ın linkini mesaj attım. ben o siteden indirdim daha dün gece. umarım işine yarar

benim giymek istediğim ama kendime yakıştıramadığım bir sürü şey var... ayşe sen tayt giyeblirsin bence çok da ykışlır canım eminim ki...

canım bizde çıtır hatunlar olunca içimizde ukde kalan ne varsa giycez. Allah azmimizi irademizi daim etsin inş.

kızlarrr hem hastayım hemde cok yogunum k.bakmayın giremiyorum pek
kendinize cokk iyi bakınnn sizi çok seviyorum .....

ORTİLERİMMMM sizinle gurur duyuyorummmmmm

burcucum devam kuşum devammmmm :13::13::13:

SEDACIMMM hoşgeldin güzelim aramıza herşeyy gönlünce olsun inşşşş.
derya bitanemizdirrrrrr bizimmm sende hiç kopma inşşşş.

Allaha emanet olunn yawru kuşlarımmmm

benim giymek istediğim ama kendime yakıştıramadığım bir sürü şey var... ayşe sen tayt giyeblirsin bence çok da ykışlır canım eminim ki...

iremcim çok saol ama hayatımda diz üstü bir eteği ilk defa bu yaz giymiş biri olarak tayt bayaaa bi uzak kendine güven çok başka bişii...

ama dediğim gibi 70 altı artık düşünebilir bir durum...

sevdammm geçmiş olsun bak çabuk iyileş topikçe hastayız ve başladıkmı tam gaz başlıca tamam mı yer gök inleyecek bayram hedeflerimize ulaşmamız lazım bizim bu iş çok uzadııı haberin ola yoğunluk moğunluk dinlemem özletme kendini her gün rapor alcam senden nilgünden....

canım bu cocuk bu programdan sonra cok feci bi kaza yaptı ve bacagı koptuu herseyın hayırlısını isteyelim zayıflayım baska bişey istemiyorum deriz hep genelde ama malesef bu cocugun sonu cok kötü oldu

üzüldüm çocuk adına Allah yardımcısı olsun.okadar haklısın ki arkadaşım hakikaten dua ederken de eksik dua etmemek gerekiyor.herşeyin hakkımızda hayırlısını iistemek gerek.hayattaki tek amaç sadece kilo vermek olmamalı.bunu enbaşta kendime söylüyorum tabiki....

geçmişe biraz bakınca şok oldum selma ablamın kardeşinin vefat ettiğini biliyordum ve çok üzülmüştüm ama neden ve nasıl oldugunu soramamıştım elayın mesajında nedenini gördüm ve şuan gerçekten çok üzgünüm Allahım selma ablaya ve geride kalan herkese sabır ver çok zor Rabbim kimseye böyle bi durum yaşatmasın söyleyecek bişeyler bulamıyorum gerçekten şuan dagılmış durumdayımm

inşallah canım...

günaydın kızlar hayırlı pazarlar...

selmacım Rabbimiz herşeye kadir..inşallah bu acının sabrınıda verecektir sizlere...bol bol dua etmek lazım...başka yapacak bişeyimiz yok cnm...

meyvelerin suyunu içerek daha mı çok kalori alıyorum? egzersiz öncesi c vitamini almanın yağ yakımı artırabileceği gösterilmiş. içtiğimiz zaman da önemli mi?aslında benkilo vermek için değil meyve tüketebilmek için içiyorum hem seviyorum da meyve sularını ama çok mu kalori acaba..

Günaydın,
İrem'cim,meyve suyu içmek sağlıklı ancak siz hazır meyve suları mı içiyorsunuz?Hazırların çok kalorili olduğunu söylüyorlar.Ayrıca taze sıkılmış meyve suyu içmek herşeyde olduğu gibi hazırlardan daha sağlıklıdır.Ayrıca suyunu içmek yerine meyveyi posasıyla yemenin daha faydalı olduğunu da söylüyorlar.Böylece wc sorunu da daha iyi olabiliyormuş.Ben de tereciye tere satmış gibi oldum ama...Duyduklarımı sattım.

iremcim çok saol ama hayatımda diz üstü bir eteği ilk defa bu yaz giymiş biri olarak tayt bayaaa bi uzak kendine güven çok başka bişii...

ama dediğim gibi 70 altı artık düşünebilir bir durum...

Ayşecim bence ne yap biliyor musun al bir tayt, giy üstüne tunikle bak şöyle aynada kendine eğer beğenmezsen gördüklerini kaldırırsın taytı zayıflayınca giymek üzere..Nasıl olsa giyeceksin ama eminim aynada gördüklerini çok seveceksin, o güvensizlik 50 kilo da olsak gitmeyecek maalesef..Ben bunu izlemden öğrendim, önemli olan kendini sevmek yoksa gerçekten ne kiloda olduğumuzun önemi yok.
Yoksa inan ben de bu kış giyemem derdim, hala yakışacağına inanmıyorum çünkü..

Harika bir video ayşe, kızlar bunu kesinlikle herkes izlemeli :13:

Denizcim hepimiz çok üzüldük ama diyecek kelime bulamıyoruz artık sabır dilemekten başka..

İremcim meyve suları çok kalorili pek tercih etme derim, onun yerine hani illa bir içecek istiyorsan meyveli sodalar alternatif olabilir..
Bir de arkasında kalori tablosunu okuyarak hesaplayabilirsin aldığın kaloriyi..

Günaydın kızlar, hastalığım biraz daha iyi sadece çok öksürüyorum, tartıda 700 gram eksiğim çok şükür..
Sabah sabah da ayşenin paylaştığı videoyu izlemek sağlam gaz verdi, tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…