Günaydın,
İrem'cim,meyve suyu içmek sağlıklı ancak siz hazır meyve suları mı içiyorsunuz?Hazırların çok kalorili olduğunu söylüyorlar.Ayrıca taze sıkılmış meyve suyu içmek herşeyde olduğu gibi hazırlardan daha sağlıklıdır.Ayrıca suyunu içmek yerine meyveyi posasıyla yemenin daha faydalı olduğunu da söylüyorlar.Böylece wc sorunu da daha iyi olabiliyormuş.Ben de tereciye tere satmış gibi oldum ama...Duyduklarımı sattım.
Günaydın kızlar, hastalığım biraz daha iyi sadece çok öksürüyorum, tartıda 700 gram eksiğim çok şükür..
Sabah sabah da ayşenin paylaştığı videoyu izlemek sağlam gaz verdi, tavsiye ederim
hoşgeldin sevmet, gece yemek çok zor oluyor. ben genelde gündüzleri kendimi aç bırakırsam saldırıyorum yiyeceklere. ama en geç 11 12 olur bu saatler. sen de aç mı bırakıyorsun acaba kendini:44::44: alışkanlıklar hemen bırakılmıyor ama zamanla düzene sokacağına inanıyorum. buraya yazdıkça kendinde bu gücü bulusun
teşekkürler canım hoşbulduk evet gerçekten zor aslında gündüzleri aç bırakmıyorum kendimi ben ana öğünlerime dikkat edrim sabah mutlaka kahvltımı yaparım öğlen okulda yerim akşamda mutlaka evde yemek yapar yerim ve abarttmam ama bu gece yemeleri mahvetti beni sabah kaktığımda karnım hep dolu oluyor bıktım artk gerçekten ve uykum bölündüğü içinde gün içinde hep halsiz oluyorum
aslında hamileiğime kdar böle bi sorunum yoktu hafif kiloluydum ama hiç aşırı kilolu olamamıştım ne olduysa hamilelikte oldu...inşallaha dediğin gibi zamanla bırakırım bu alışakanlığımı(
Aramıza hoşgeldin, ben derya
Bu gece yeme krizlerini hiç yaşamadım ama yaşayan çok kişi olduğunu gördüm burada. O yüzden sakın kendini umutsuz vaka olarak düşünme..Neler neler yaşadık hepimiz, kendimizden utandık bazen, ama sonra hep gurur duyduk başardıklarımız yüzünden..Önemli olan da bu zaten. Yaptıklarını değil yapacaıklarını düşün ve yeni bir hayaa başlıyorum de, yeterince istersen emin ol devamı gelir..
Azmin daim olsun..
teşekkürler derya
zaten inşallah hiç yaşamzsın canım.aslında tam olark umutsuz olarak görmüyorum kilo verdikçe gideceğine inanıyorum ama gece yemeye devam eetiğim için kilo veremiyorum kısır bi döngü işte benimkis
ama yeni bi hayata başlamak istiyorum gerçekten bu ben değilim ben bu olmamalıyım...
[
kızlarrr hem hastayım hemde cok yogunum k.bakmayın giremiyorum pek
kendinize cokk iyi bakınnn sizi çok seviyorum .....
ORTİLERİMMMM sizinle gurur duyuyorummmmmm
burcucum devam kuşum devammmmm :13::13::13:
SEDACIMMM hoşgeldin güzelim aramıza herşeyy gönlünce olsun inşşşş.
derya bitanemizdirrrrrr bizimmm sende hiç kopma inşşşş.
Allaha emanet olunn yawru kuşlarımmmm
meyvelerin suyunu içerek daha mı çok kalori alıyorum? egzersiz öncesi c vitamini almanın yağ yakımı artırabileceği gösterilmiş. içtiğimiz zaman da önemli mi?aslında benkilo vermek için değil meyve tüketebilmek için içiyorum hem seviyorum da meyve sularını ama çok mu kalori acaba..
kızlar ya başım çatlayacak gibi gözlerim yanıyor bu sinüzit nası bişi yaaa bi başladımı kış boyu yakamı bırakmıyorr...
birkaç gündür menü yazmadım ama yarından itibaren full özen ve dikkatle menülerimi yazacağım ve yavaştan spora başlayacağım leslie yapayım bari salona başlayamıyorum bugün yarın derken günler geçiyor leslie özlemiştir beni...
bu start it up nerden indirdiniz...
Günaydin Kizlarrr
Bu Videoyu Izlemek Insana Ne Kadar Iyi Geliyooorrrr
Iste Azim Budur Yaaa .. Kadin Manken Gibi Olmu$$$
Bizde Böyle Olacagizzz Allahimizin Izniyleeee
Sporlaa Insann Daha Bi Güzel Kilo Veriyor , Hic Bi Yeri Sarkmiyor
Bu Kadindada Gördüm Ve Birkez Daha Bunun Kanatine Vardim ..
Canim Videoyu Paylastigin Icin Cok Tesekkür Ederim Valla , Süper Motivasyon Olduu ..
Herkez Izlesin Kesinlikleeee
halleyli pasta var ya muhteşem birşey ya...baş asistanımızın uzmanlık yemeği var salı günü ortalık pasta kaynayacak bakalım nasıl dayanacağım:18:
kızlar ben tek yaşadığım için bir de çok dzünli bir hayatım olmadığından evde çok şey israf oluyordu. tabiki isteyerek yapmıyordum ama feelaket de vicdan azabı duyuyordum. hele bu sene somaliyi fala görünce iyice kendimden utandır oldum. çok daha dikkatli olmaya başladım ve bir aydır hem yeme planım belli hem herşey planlı dolayısı ile neredeyse hiç isrfa olmyor. çok günah oluyor çok üzülüyorum. hastanede falan da görünce o kadar aç insan var biz neleri ziyan ediyoruz.şimdi asla tüketeceğimden fazlasını almamaya çaılıyorumhep böyle devam eder umarım
kızlar ya başım çatlayacak gibi gözlerim yanıyor bu sinüzit nası bişi yaaa bi başladımı kış boyu yakamı bırakmıyorr...
birkaç gündür menü yazmadım ama yarından itibaren full özen ve dikkatle menülerimi yazacağım ve yavaştan spora başlayacağım leslie yapayım bari salona başlayamıyorum bugün yarın derken günler geçiyor leslie özlemiştir beni...
bu start it up nerden indirdiniz...
çok güzel bir menü canım.afiyet olsun..selam kızlar iyi haftasonları diliyorum benimde canım tatlı istiyor 5 gün fslsn vsr dshs reglime ama başladı krizler inşallah dayanırım
menümü yaziyim ben
sabah:1 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir domates
öğlen:1 tost kepek ekmeğinden 1 bardk ayran
ara:4 kayısı 2 ceviz
akşam:1porsiyon patates yemeği yarım porsiyon yağsız makarna 2 çatal yoğurt
3 lt su ve iki kupa yeşil çay t kahvesi
kızlarrr hem hastayım hemde cok yogunum k.bakmayın giremiyorum pek
kendinize cokk iyi bakınnn sizi çok seviyorum .....
ORTİLERİMMMM sizinle gurur duyuyorummmmmm
burcucum devam kuşum devammmmm :13::13::13:
SEDACIMMM hoşgeldin güzelim aramıza herşeyy gönlünce olsun inşşşş.
derya bitanemizdirrrrrr bizimmm sende hiç kopma inşşşş.
Allaha emanet olunn yawru kuşlarımmmm
sevdammm geçmiş olsun bak çabuk iyileş topikçe hastayız ve başladıkmı tam gaz başlıca tamam mı yer gök inleyecek bayram hedeflerimize ulaşmamız lazım bizim bu iş çok uzadııı haberin ola yoğunluk moğunluk dinlemem özletme kendini her gün rapor alcam senden nilgünden....
günaydın herkese...mutlu pazarlar...
meyvelerin suyunu içerek daha mı çok kalori alıyorum? egzersiz öncesi c vitamini almanın yağ yakımı artırabileceği gösterilmiş. içtiğimiz zaman da önemli mi?aslında benkilo vermek için değil meyve tüketebilmek için içiyorum hem seviyorum da meyve sularını ama çok mu kalori acaba..
Günaydın kızlar, hastalığım biraz daha iyi sadece çok öksürüyorum, tartıda 700 gram eksiğim çok şükür..
Sabah sabah da ayşenin paylaştığı videoyu izlemek sağlam gaz verdi, tavsiye ederim
çok güzel canım tebrikler..günaydin kizlar hepinize mutlu bir pazar dilyorum,cok sükür sorunum halloldu tartida tear 64 ü gördüm
tünaydın diyelim artık..Günaydın.. Herkese
hoşgeldin sevmet, gece yemek çok zor oluyor. ben genelde gündüzleri kendimi aç bırakırsam saldırıyorum yiyeceklere. ama en geç 11 12 olur bu saatler. sen de aç mı bırakıyorsun acaba kendini:44::44: alışkanlıklar hemen bırakılmıyor ama zamanla düzene sokacağına inanıyorum. buraya yazdıkça kendinde bu gücü bulusun
teşekkürler canım hoşbulduk evet gerçekten zor aslında gündüzleri aç bırakmıyorum kendimi ben ana öğünlerime dikkat edrim sabah mutlaka kahvltımı yaparım öğlen okulda yerim akşamda mutlaka evde yemek yapar yerim ve abarttmam ama bu gece yemeleri mahvetti beni sabah kaktığımda karnım hep dolu oluyor bıktım artk gerçekten ve uykum bölündüğü içinde gün içinde hep halsiz oluyorum
aslında hamileiğime kdar böle bi sorunum yoktu hafif kiloluydum ama hiç aşırı kilolu olamamıştım ne olduysa hamilelikte oldu...inşallaha dediğin gibi zamanla bırakırım bu alışakanlığımı(
Aramıza hoşgeldin, ben derya
Bu gece yeme krizlerini hiç yaşamadım ama yaşayan çok kişi olduğunu gördüm burada. O yüzden sakın kendini umutsuz vaka olarak düşünme..Neler neler yaşadık hepimiz, kendimizden utandık bazen, ama sonra hep gurur duyduk başardıklarımız yüzünden..Önemli olan da bu zaten. Yaptıklarını değil yapacaıklarını düşün ve yeni bir hayaa başlıyorum de, yeterince istersen emin ol devamı gelir..
Azmin daim olsun..
teşekkürler derya
zaten inşallah hiç yaşamzsın canım.aslında tam olark umutsuz olarak görmüyorum kilo verdikçe gideceğine inanıyorum ama gece yemeye devam eetiğim için kilo veremiyorum kısır bi döngü işte benimkis
ama yeni bi hayata başlamak istiyorum gerçekten bu ben değilim ben bu olmamalıyım...
[
inşallah beraber başaracağız yeterki bizden kopma..
selam kızlar, hepinize güzel bir pazar diliyorum.
hasta olma sırası bende sanırımsinüzit çok kötü ya. başım ağrımaya başladı yine
çok çok geçmiş olsun.herkese nazar değdi ya.
selam kızlar hepinize güzel bi haftasonu diliyorum
bildirim
başlangıç-85
geçen hafta-65.9
bu hafta-65.1
giden-800
toplam giden-19.9
hedef- 60
tebrikler canım niye şaşırdınki?kaçamaklar mı vardı yoksa?
uyurken gözlüğümü kaloriferin üzerine bıraktım sağlam durmadı aldım pencerenin öünne koydum...buradan sadece deprem olursa düşer dedim kendi kendime o zaman da zaten uyanırım dedim.... ve depremle uyandım 2 kere oldu ilkinde rüya görüyordum tam emin olamadım ama ikincide artık kesin emindim...çok şiddetli hissettim ama uyku sersemiyim diye de emin olamadım apartmadnda herkes kpının önüne çıkmştı zaten. Allahım sen koru yarabbim elektirik telefon kesikmiş ulaşılamyormuş..
tatlım sen neredesinki nasıl hissedebildin depremi?geçmiş olsun.ben de radyodan duydum.allahım inşallah fazla ölü yaralı yoktur ya.allah yardımcıları olsun oradakilerin.ne güzel durmuştu depremler..başladı yine..
banuyu aradım ben de ne yaptı diye açmadı ama.ya müsait değil yada duymadı.yarın çıkması lazım hastaneden normalde.inşallah her şey yolundadır.
:26:merhaba arkadaşlar ben selda ...bende zayıflamayı beceremeyen boğazına düşkün bir okadarda zayıflara gıptayla bakan biriyim...bir iki haftadır zayıflamaya iyiyce taktım ama icraat yok sadece şöyle yapayım böyle yapayım diye kafamda kurup duruyorum.. yarın benim için milat olacak ve ba-şa-ra-ca-ğım...ben 1.60 boyundayım.utanıyorum söylemekten 83 kiloyum (eşim bile bilmez kilomu)..bu arada yaşım 35 bir kızım var 4 yaşında...ben tatlı tuzlu abur cubur yemekten kilo alıyorum ..birde hep evdeyim hareketsiz bi yaşamım var...ben asker eşiyim doğudayız şuan ..birde dış karakol... hiç evden çıkmıyorum 10 günde bir merkeze iniyoruz ihtiyaç için... ...kısacası otur otur ye ye kilom oldu 83...merkeze inip zayıf bayanları görünce bende yaparım diyorum ama sonrası yokkkkk...:26:şimdi arkadaşlar eğer kabul buyurusanız bende sizle beraber yazışa yazışa nefsimi terbiye altına almak istiyorum...hergün yazarsam belki frenlerim kendimi...ilk hedefim 69...ALLAH o günleri gösterirse ardından 5 li rakamlara düşmek isterim...bu sefer olacak diyorum...herkese bol azimli günler dilerim..
:26:merhaba arkadaşlar ben selda ...bende zayıflamayı beceremeyen boğazına düşkün bir okadarda zayıflara gıptayla bakan biriyim...bir iki haftadır zayıflamaya iyiyce taktım ama icraat yok sadece şöyle yapayım böyle yapayım diye kafamda kurup duruyorum.. yarın benim için milat olacak ve ba-şa-ra-ca-ğım...ben 1.60 boyundayım.utanıyorum söylemekten 83 kiloyum (eşim bile bilmez kilomu)..bu arada yaşım 35 bir kızım var 4 yaşında...ben tatlı tuzlu abur cubur yemekten kilo alıyorum ..birde hep evdeyim hareketsiz bi yaşamım var...ben asker eşiyim doğudayız şuan ..birde dış karakol... hiç evden çıkmıyorum 10 günde bir merkeze iniyoruz ihtiyaç için... ...kısacası otur otur ye ye kilom oldu 83...merkeze inip zayıf bayanları görünce bende yaparım diyorum ama sonrası yokkkkk...:26:şimdi arkadaşlar eğer kabul buyurusanız bende sizle beraber yazışa yazışa nefsimi terbiye altına almak istiyorum...hergün yazarsam belki frenlerim kendimi...ilk hedefim 69...ALLAH o günleri gösterirse ardından 5 li rakamlara düşmek isterim...bu sefer olacak diyorum...herkese bol azimli günler dilerim..
yaptın mı canım tarifi.eğer öyleyse beğenmene sevindim.pasta ye o yemekte istersen zor olabilir dayanmak.ama ölçülü ye bol su iç..
çok güzel bir davranış.iyi düşünmüşsün.
çok geçmiş olsun canım.neden salona başlamıyorsun?
çok güzel bir menü canım.afiyet olsun..
çok geçmiş olsun canım.
biri rapor mu dedi :18::18:
harika bir video..helal olsun kadına.ama yapmadığı spor kalmamış.
sağol canım sana da.
kendin sıkıp yapıyormuşsun zaten.hiç bir sakıncası yok.
oh oh ne güzel aman böyle olsun hep..
çok güzel canım tebrikler..
tünaydın diyelim artık..
cok tesekür ederim canim.inşallah beraber başaracağız yeterki bizden kopma..
çok çok geçmiş olsun.herkese nazar değdi ya.
tebrikler canım niye şaşırdınki?kaçamaklar mı vardı yoksa?
tatlım sen neredesinki nasıl hissedebildin depremi?geçmiş olsun.ben de radyodan duydum.allahım inşallah fazla ölü yaralı yoktur ya.allah yardımcıları olsun oradakilerin.ne güzel durmuştu depremler..başladı yine..
banuyu aradım ben de ne yaptı diye açmadı ama.ya müsait değil yada duymadı.yarın çıkması lazım hastaneden normalde.inşallah her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?