80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim nilgün.evet bende iyice inandırdım kendimi bu iş olacak ..burdan kopmıycam..leslie yi duydum ama hiç indirme olayına girmedim...biraz indirmelerde acemiyim...denerim ...bütün önerilerini dikkate alıcam ..hoşbulduk diyorum çoook çook sağoll:)

inşallah annen de tarifi beğenir ve rahat uygular.sana da tekrar geçmiş olsun canım.allah korumuş seni..

hoşgeldiniz buradaki başarı hikayelerini gördükçe yapabilecine olan inancı artıyor insanın..umarıjm sağlıklıca ulaşırsınız istediğiniz kiloya

hoşbulduk teşekkür ederim...inşaallah hep beraber başarırız...sizede geçmiş olsun .ALLAH beterinden korusun diyelim..

ilk etpata indiremezsen sitedeki topikte videosu var ilk 2 mil için öok da güzel...

banuyu aradım az önce.hala hastanedeymiş.bi sorun olmazsa ameliyatı yapan dr sargıyı alıp sondayı çıkartıp kontrol edecekmiş.ona göre öğlen taburcu olabilirlermiş.ama çok yorulmuş.ameliyat sırasında bekleemek zaten sıkıntılıydı ama bu bir hafta daha yorucu geçmiş.deniz durmuyormuş.ara sıra hastaneye getirmişler.ama bu sefer kayrayla oyun oynayamıyor diye sorun çıkartıyormuş.yavrum ya ikiz tabiki ikisi de perişan oldu.babaanne bakıyormuş bir kaç gündür.geceleri de ağrıdan uyuyamıyormuş çocuk.hemşire çağırıp ağrı kesici vurduruyorum dedi.hepinizin selamını söyledim onun da çok selamı var size.neyse çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabret dedim.annesine geçecekmiş bir kaç gün hastaneden sonra.iyi edersin dedim.

ben de şu ridef formları vardı öğrenciler için onu doldurayım bari.tam 192 kez girş yapmam lazım haksızlık bu ya..ne angarya işler bunlar...

zoru gitti azı kaldı am ne çok sıkıntı çekmiştir banu... hayırlısı ile bir sorun olmadan atlatır insallah kalan süreci de çok sağol nilgüncüm haber verdiğin için insan merak ediyor ediyo. ne çok form varmış canım kolay gelsin...

zoru gitti azı kaldı am ne çok sıkıntı çekmiştir banu... hayırlısı ile bir sorun olmadan atlatır insallah kalan süreci de çok sağol nilgüncüm haber verdiğin için insan merak ediyor ediyo. ne çok form varmış canım kolay gelsin...

hergün yeni bir felaket(
Allah vandaki insanların yardımcısı olsun.
Vatanımızın üstündeki bu karabulut nedir? herşey üstüste geliyor.Allah sonumuzu aydınlık etsin.

selam kızlar hepinize güzel bi haftasonu diliyorum

bildirim
başlangıç-85
geçen hafta-65.9
bu hafta-65.1
giden-800
toplam giden-19.9
hedef- 60

cnm nerelerdesin senn yoksun kaç gündür
hedefine hiçbişey kalmamış nerdeyse. Azmini iradeni kutlarım cnm.
koruma programı yapıcakmısın?

ay kıyamam ya , beraber oyun oynayamıyor diye üzülüyor yavrum benim.
Allah şifa versin inş. hastaneden çıkıyorlar ya banu için ve kayra için daha iyi gelicektir eve çıkmak.
hastanenin antiseptik kokusu, makina sesleri, florasanlar psikolojik olarak yoruyor çünkü.

nilgün sana da kolay gelsin cnm 192 form ne demek ya.
oh öğretmenlik ne kolay iş 3 ay tatil yapıyorsunuz diyenler bunlarıda görse keşke.
ailenle geçireceğin vakti elinden aldıklarını görse.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben deniz.

canım benim hoşgeldi,n.. senin gibi olanlardan biride benim... umarım istediğin gibi olur yaza fit olarak gireriz..

sabah uyanınca:bir kayısı bir incir

sonra 2 mil leslie

kahvaltı:2 dilim tam tahıllı ekmek üzerine kaşar peyniri fırında
5 tane çeri domatesi

ara: bir avuç kuru yemiş

ara:bir elma

öğleden sonra 14.00 gibi 6 tane çok az yağ ile pişmiş köfte ve salata

ara:incir

akşam: çorba
ve fırında kaşarlı mantar ile salata

2,5 lt su yeşil çay ve de tarçın karanfil çayı

selam kızlar hepinize güzel bi haftasonu diliyorum

bildirim
başlangıç-85
geçen hafta-65.9
bu hafta-65.1
giden-800
toplam giden-19.9
hedef- 60

filizcim süpersin iyisindir inşallah

geçmiş olsun iremcim, ben de 2002 de afyon depremini yaşadım. hala en büyük korkularımdan biridir.

hoşgeldin selda, ben arzu. kararlı olduktan sonra tüm zorlukları aşarız. nilgünün söylediği gibi leslieyi yapabilirsin. ayrıca buradaki başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim. bol paylaşım da etkili

uzun süre sonra menümü yazıyorum
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 4 tane zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez

ara: 1 tane mandalina

gün boyu: 1 dilim karpuz, 8 tane mavi yeşil diyet bisküvi ( hesapladım 73 kalori yapıyor), 1 tane havuç

akşam: fırında sebze(mantar, patates, patlıcan), cacık

ara: bir meyve yerim

bolca su ve çay

günaydin kizlar hepinize mutlu bir pazar dilyorum,cok sükür sorunum halloldu tartida tear 64 ü gördüm

Çok seivndim canım, hadi cumaya daha güzel rakamlar görelim inşallah :13:

Sen hep bizimle kalıp, menülerini paylaştıkça emin ol gece o yiyeceklere gitmeyecek elin, kızlara nasıl hesap veririm diye düşüneceksin zamanla..Sen aklına koy gerisi kolay

selam kızlar, hepinize güzel bir pazar diliyorum.
hasta olma sırası bende sanırım sinüzit çok kötü ya. başım ağrımaya başladı yine

Off herkesde mi var bu sinüzit belası..Geçen sene sinüzit yüzünden çektiğim ağrıyı unutamıyorum 15 tane iğne yemiştim..İnşallah bu sene olmaz diye dua ediyorum. Geçmiş olsun canım..

Aramıza hoşgeldin selda, ben derya. Öncelikle içinde bulunduğun şartlar yüzünden allah sabır ve kolaylık versin diyorum..Ne kadar zor olduğunu hepimiz tahmin ediyoruz emin ol..
Evde de spor yapabilirsin bu engel değil. Sen bizden ayrılma, her akşam menülerini yaz ve cumaları kilo bildirimini yap..Bu işe ciddi karar verirsen hiçbir şey engel olamaz..
Azmin daim olsun..

Aleyküm selam..Canım ya ikizler tabi alışmış sürekli kardeşinin arkadaşlığına..Ama dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı bizden de çok çok selam söyle..
Vallahi üzüldüm haline 192 ne demek ya

kahvaltı çok güzel. ama öğlen az değil mi gerçi belki kahvaltıyuı geç yapmış olablirsin. bende öyle oluyorum bazen zorluyorum kendimi atlamamak için. atladığımda herşey çikolata görünüyo da bana..

ben de canım isteyince mantar aldım da merak ettim kaç kalori diye ne güzel azmış.. epey de tok tutuyor beni..çok aç olmadığım zamanlarda yiyeblirim aslında. bir de bu son 2 haftadır yediklerimi hep düşünüyorum yani şöyle haftada 2 kere balık 3kere yumrta öneriyorlar çoğunlukla mesela bu gibi şeylere uymaya çalıyorum daha ziyade evde kendim yapıp dışarıda yiyeceğim zaman balık tercih edeyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…