hoş geldin canım ben nilgün.asker eşiymişsin allah yardımcınız olsun doğu gibi bir yerde.ben de polis eşiyim biz bile diken üstünde hissediyoruz bazen kendimizi.bizden sakın kopma öncellikle.her gün akşam yediğini yaz.ne yersen yaz utanma.herkes harika menüler paylaşmıyor.yanlışlarımızı paylaşıyoruz ve yavaş yavaş düzene giriyoruz.spor yapmak illa dışarda yürümek yada spor salonuna gitmekle olmuyor.çocuğun büyük çok engel olmaz sana.leslie diye bir byan var evde yürüme programı.internetten araştır indir onu .leslie 3 mil -4 mile yada 5 mile.bir çok çeşidi var.bulduğunu söyle bize indir yada indirme deriz.sonra her gün yap evde onu.
ve bol bol su iç.eve lütfen fazla abur cubur alma.eğer eşim çocuğum için illa alınıyor dersen onlar yerken sen de meyve yada meyveli yoğurt ye.çyada kuru meyve fındık falan ye..
yine yazar arkadaşlar önerilerini sana.tekrar hoşgeldin.
pastayı yapmadım nilgüncüm annem yapmıştı ordan biliyorum daha damağımda tadı:) annem gelecek yarın insallah o kurabiye yapıp getirece o gün için ben de hafif şeyler yiyerek kurtarıım umarım o gün. annem gelince evde hep sıcak yemeğimiz oluyor evde daha da düzenli beslenebiliyorum. annem üzülüyor ıslak kekim hiç tutumuyor diye gelince bir gün senin keki deneyeceğiz. biraz gerildim ya deprem olayına uykudan da uyandım ya iyice korktum.
hoşgeldiniz buradaki başarı hikayelerini gördükçe yapabilecine olan inancı artıyor insanın..umarıjm sağlıklıca ulaşırsınız istediğiniz kiloya
teşekkür ederim nilgün.evet bende iyice inandırdım kendimi bu iş olacak ..burdan kopmıycam..leslie yi duydum ama hiç indirme olayına girmedim...biraz indirmelerde acemiyim...denerim ...bütün önerilerini dikkate alıcam ..hoşbulduk diyorum çoook çook sağoll:)
inşallah annen de tarifi beğenir ve rahat uygular.sana da tekrar geçmiş olsun canım.allah korumuş seni..
banuyu aradım az önce.hala hastanedeymiş.bi sorun olmazsa ameliyatı yapan dr sargıyı alıp sondayı çıkartıp kontrol edecekmiş.ona göre öğlen taburcu olabilirlermiş.ama çok yorulmuş.ameliyat sırasında bekleemek zaten sıkıntılıydı ama bu bir hafta daha yorucu geçmiş.deniz durmuyormuş.ara sıra hastaneye getirmişler.ama bu sefer kayrayla oyun oynayamıyor diye sorun çıkartıyormuş.yavrum ya ikiz tabiki ikisi de perişan oldu.babaanne bakıyormuş bir kaç gündür.geceleri de ağrıdan uyuyamıyormuş çocuk.hemşire çağırıp ağrı kesici vurduruyorum dedi.hepinizin selamını söyledim onun da çok selamı var size.neyse çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabret dedim.annesine geçecekmiş bir kaç gün hastaneden sonra.iyi edersin dedim.
ben de şu ridef formları vardı öğrenciler için onu doldurayım bari.tam 192 kez girş yapmam lazım haksızlık bu ya..ne angarya işler bunlar...
banuyu aradım az önce.hala hastanedeymiş.bi sorun olmazsa ameliyatı yapan dr sargıyı alıp sondayı çıkartıp kontrol edecekmiş.ona göre öğlen taburcu olabilirlermiş.ama çok yorulmuş.ameliyat sırasında bekleemek zaten sıkıntılıydı ama bu bir hafta daha yorucu geçmiş.deniz durmuyormuş.ara sıra hastaneye getirmişler.ama bu sefer kayrayla oyun oynayamıyor diye sorun çıkartıyormuş.yavrum ya ikiz tabiki ikisi de perişan oldu.babaanne bakıyormuş bir kaç gündür.geceleri de ağrıdan uyuyamıyormuş çocuk.hemşire çağırıp ağrı kesici vurduruyorum dedi.hepinizin selamını söyledim onun da çok selamı var size.neyse çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabret dedim.annesine geçecekmiş bir kaç gün hastaneden sonra.iyi edersin dedim.
ben de şu ridef formları vardı öğrenciler için onu doldurayım bari.tam 192 kez girş yapmam lazım haksızlık bu ya..ne angarya işler bunlar...
selam kızlar hepinize güzel bi haftasonu diliyorum
bildirim
başlangıç-85
geçen hafta-65.9
bu hafta-65.1
giden-800
toplam giden-19.9
hedef- 60
:26:merhaba arkadaşlar ben selda ...bende zayıflamayı beceremeyen boğazına düşkün bir okadarda zayıflara gıptayla bakan biriyim...bir iki haftadır zayıflamaya iyiyce taktım ama icraat yok sadece şöyle yapayım böyle yapayım diye kafamda kurup duruyorum.. yarın benim için milat olacak ve ba-şa-ra-ca-ğım...ben 1.60 boyundayım.utanıyorum söylemekten 83 kiloyum (eşim bile bilmez kilomu)..bu arada yaşım 35 bir kızım var 4 yaşında...ben tatlı tuzlu abur cubur yemekten kilo alıyorum ..birde hep evdeyim hareketsiz bi yaşamım var...ben asker eşiyim doğudayız şuan ..birde dış karakol... hiç evden çıkmıyorum 10 günde bir merkeze iniyoruz ihtiyaç için... ...kısacası otur otur ye ye kilom oldu 83...merkeze inip zayıf bayanları görünce bende yaparım diyorum ama sonrası yokkkkk...:26:şimdi arkadaşlar eğer kabul buyurusanız bende sizle beraber yazışa yazışa nefsimi terbiye altına almak istiyorum...hergün yazarsam belki frenlerim kendimi...ilk hedefim 69...ALLAH o günleri gösterirse ardından 5 li rakamlara düşmek isterim...bu sefer olacak diyorum...herkese bol azimli günler dilerim..
selam kızlar hepinize güzel bi haftasonu diliyorum
bildirim
başlangıç-85
geçen hafta-65.9
bu hafta-65.1
giden-800
toplam giden-19.9
hedef- 60
uyurken gözlüğümü kaloriferin üzerine bıraktım sağlam durmadı aldım pencerenin öünne koydum...buradan sadece deprem olursa düşer dedim kendi kendime o zaman da zaten uyanırım dedim.... ve depremle uyandım 2 kere oldu ilkinde rüya görüyordum tam emin olamadım ama ikincide artık kesin emindim...çok şiddetli hissettim ama uyku sersemiyim diye de emin olamadım apartmadnda herkes kpının önüne çıkmştı zaten. Allahım sen koru yarabbim elektirik telefon kesikmiş ulaşılamyormuş..
:26:merhaba arkadaşlar ben selda ...bende zayıflamayı beceremeyen boğazına düşkün bir okadarda zayıflara gıptayla bakan biriyim...bir iki haftadır zayıflamaya iyiyce taktım ama icraat yok sadece şöyle yapayım böyle yapayım diye kafamda kurup duruyorum.. yarın benim için milat olacak ve ba-şa-ra-ca-ğım...ben 1.60 boyundayım.utanıyorum söylemekten 83 kiloyum (eşim bile bilmez kilomu)..bu arada yaşım 35 bir kızım var 4 yaşında...ben tatlı tuzlu abur cubur yemekten kilo alıyorum ..birde hep evdeyim hareketsiz bi yaşamım var...ben asker eşiyim doğudayız şuan ..birde dış karakol... hiç evden çıkmıyorum 10 günde bir merkeze iniyoruz ihtiyaç için... ...kısacası otur otur ye ye kilom oldu 83...merkeze inip zayıf bayanları görünce bende yaparım diyorum ama sonrası yokkkkk...:26:şimdi arkadaşlar eğer kabul buyurusanız bende sizle beraber yazışa yazışa nefsimi terbiye altına almak istiyorum...hergün yazarsam belki frenlerim kendimi...ilk hedefim 69...ALLAH o günleri gösterirse ardından 5 li rakamlara düşmek isterim...bu sefer olacak diyorum...herkese bol azimli günler dilerim..
çok çok geçmiş olsun.herkese nazar değdi ya.
sağol nilgüncüm
bize de haber verdiğin için sağol canım. zor bir dönem atlatıyor. Allah yardımcısı olsun. sana da kolay gelsin canım.
yüz gram mantar 14 kalori imiş
bu akşam mantar yedim. güzel bir haber
günaydin kizlar hepinize mutlu bir pazar dilyorum,cok sükür sorunum halloldu tartida tear 64 ü gördüm
teşekkürler derya
zaten inşallah hiç yaşamzsın canım.aslında tam olark umutsuz olarak görmüyorum kilo verdikçe gideceğine inanıyorum ama gece yemeye devam eetiğim için kilo veremiyorum kısır bi döngü işte benimkis
ama yeni bi hayata başlamak istiyorum gerçekten bu ben değilim ben bu olmamalıyım...[/B]
[
selam kızlar, hepinize güzel bir pazar diliyorum.
hasta olma sırası bende sanırımsinüzit çok kötü ya. başım ağrımaya başladı yine
uzun süre sonra menümü yazıyorum
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 4 tane zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
ara: 1 tane mandalina
gün boyu: 1 dilim karpuz, 8 tane mavi yeşil diyet bisküvi ( hesapladım 73 kalori yapıyor), 1 tane havuç
akşam: fırında sebze(mantar, patates, patlıcan), cacık
ara: bir meyve yerim
bolca su ve çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?