80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım, yıllar önce saçımı kurutmazdım hiç, o zaman bir yerleşti bu hastalık bırakmıyor peşimi

bir arkadaşımız van a sağlık desteği için yola çıktı bizden. ben de gitmek istedim şimdilik erkeklerden biri gitsin dedi hocalarımız. bakalım duruma göre gidişata karar verilecek. su lazımmış yarın yollamak için bir kampanya falan var mı araştıracağım. yıllar önce çok sevdiğim birini depremzedelere su götürürken yaptığı trafik kazasında kaybettim. su lazım denilince o acı oturdu yüreğime. hava öyle soğuk ki. artçılarda devam ediyor. Allh beterlerinden esirgesin...

ben genelde öğlenleri bu tarz besleniyorum. diyet bisküvi ve meyve şeklinde yani. bazen k bar yada piko da yiyiyorum kahvaltıyı 10-11 arası yapıyorum iremcim. bu öğlen için fazla bile oldu aslında. çünkü baş ağrısının yanında mide bulantısı da vardı. bulantı geçince yiyebildim birşeyler

balık ben de yiyebilsem keşke. 1- 2 senedir kendimi aştım gerçi bir kaç kez ekmek arası falan yedim balığı.etle aram pek iyi değil.

yaaa... ben kahvaltıda bile yiyebilenlerdenim eti. balık da karadenizin bana katkısı diyelim severim yani:)

selam arkadaşlar yine acı dolu birgün ve devamıda çok acı gibime gelio allahım yardımcıları olsun enkaz altında kalanlar bu soğukta dışarda kalanlar yakınlarını kaybedenler offfffffffff içim parçalanıyo resmen

menümü yazıyım

sabah:1 dilim k.ekmeği 2 d.peynir 1 haşlanmış yumurta

öğlen :yok

ara:4 kayısı 2 ceviz

akşam:1 tabak kabak yemeği 3 köfte salata

3 lt su 2 yeşil çay 1 t kahvesi 1 y.çay daha içmeyi düşünüyorum

yaaa... ben kahvaltıda bile yiyebilenlerdenim eti. balık da karadenizin bana katkısı diyelim severim yani:)

İyi akşamlar kızlar,
Çok canım sıkıldı bu depreme..Allahım nedir bu daha diğerinin acısı bitmemişken bir felaket daha..
Haberleri ağlayarak izledim nasıl feryat ediyorlar.99 depremi de 7.4 dü, 45 saniye sürmüştü ve çok sevdiğim bir çocukluk arkadaşımı kaybetmiştim.. Ölü sayısı 77 olmuş en son bilmiyorum kaçlara varır
Bu 99 dan beri başımıza gelen en büyük felaket.. Oradakilere allahım sabır versin, keşke gidip yardım edebilsem..
Tek umudum bu şehit olaylarından sonra böyle bir felakette nasıl birleştiğimizi görüp gereken kişilerin ve bu katliam isteyenlerin ders almaları ve kardeş olduğumuzu hatırlamaları..Tek isteğim bu..

gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz ülke olarak. ben de çok ağladım başım ağrıdı artık üzüntüden. dua ile birlik beraberlik ile aşabliriz umuyorum ki bu acı durumu. gene şehit haberleri var onlara da canım çok sıkıldı.

menüm:
kahvaltı: yağsız menemen, yarım salatalık, b.peynir, k.peynir, zeytin, 3 dlm tam tahıllı ekmek.
öğlen:müsli, 4 yk yoğurtla beraber. içine bir tanede küçük madlen çiko.
akşam: portakal sulu kereviz, 2 yk yoğurt

sağol bitmedi kahretsin ya.üstelik bi de yazılı hazırlamam lazım.allahtan 4 kasım sonmuş da not almışım diğer günler devam edeceğim artık.yazılı hazırlayayım bari.

evet haklısın elimi işe bile süremedim ancak yemekte çocuklarla ilgilendim biraz.şimdi yattılar ben de tekrar geçtim nete..

yüz gram mantar 14 kalori imiş

yaşasın bayılırım özellkle tavukla yemeye..

çok çok güzel...

sen de harikasın canım..

söylerim canım.formlara üzülme 4 kasım sonmuş neyseki.yarın devam edebileceğim.

canım başın sağolsun.çok acı arkadaşının başına gelenler.ben her iki depremi de yaşadım 17 ağustos yalova ve 12 kasım düzce depremleri..ev arkadaşımın evi yıkıldı vs .çok acı malesef.o zmaanlar pek etkilenmedim ama şimdi çocuklar olunca insan geriliyor.yarından itibaren hemen deprem çantamı hazırlayacağım.show da celal hoca korkunç şeyler söyledi ya.hiç bir fayın başı yada devamı değilmiş bu fay.dolayısıyla türkiye de herhangi bir yerde bir depremi tetikleyebilirmiş.

allahım sen bizi ülkemizi koru yarabbim..

beni çok şaşırttın ve mutlu ettin.çok istikrarlı gidiyorsun.tebrikler..

ah deryam ah o kadar haklısınki..daha şehitlerimizin yasını tutarken,acılarımız taze iken şu başımıza gelene bak.rabbim niye ülkemize böyle acılar reva görüyor.isyan etmek istemiyorum ama dilimden dökülüyor işte.daha beter felaketlerden koru bizi yarabbim..

kızlar ya bana bi dur deyin kabak tatlısı yaptım diyet tatlısı diye... hepsini yedim..offf

cnm ne yap ne ye:))
yapınca insanın aklı kalıyor, nefsimize yeniliyoruz. bu sefer pişman oluyoruz
gerçi diyet tatlısı demişsin nasıl yapıldığını bilmiorum belki şekeri azdır yada tatlandırıcı kullanmışsındır.
yapmamak en iyisi. onun yerine meyve ye hem vitaminde almış olursun, nacizane benim fikrim bu

Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım

Son düzenleme:
Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım

cnm teşekkürler eline sağlık.

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürlerrr
nasılsınızzzz

biz iyiyiz seni özledikkk

deryacım aslında ii fikir o dediğin korsajlı taytlar nerde nasıl markası falan varmı hep diyorum bu yaz diz üstü etek elbise giydiysem bu izlemin banunun sayesinde tabiki sizlerinde kendine güven bambaşka bişi...
evet deryacım bende gece izledim inanamadım kadın mükemmel değişmiş....
ben de bugün daha iyiyim ama bu sinüzit baş ağrısı yapıyo basınçla karışıkkk
rica ederim burcucummmmm hep birlikte azimleniriz inşallah hele bi herkes iyileşsin toparlansın bak nasıl olacak ortalık...
selam kızlar hepinize güzel bi haftasonu diliyorum

bildirim
başlangıç-85
geçen hafta-65.9
bu hafta-65.1
giden-800
toplam giden-19.9
hedef- 60
canım ortim tebrikler nasılsın neler yapıyorsun.. gelişmeler nasıl....
hoşgeldin ben ayşe azmin daim olsun burayı bırakma sakın zaten gerisi gelir... çok şanslısın bak evdesin ve bol bol spor yapabilirsin...
canım görüşürsen çok selam söyle evet çoğu gitmiş azı kalmış annesine gidince biraz daha rahatlar hem banu hem kuzular....
iremcim zaten olay buuuuu...
bak bu akşam yaklaşık 8-10kişi bi avm ye gittik kumpirler lahmacunlar burger menüler havada uçuştu ama ben naptım gittim güzel bir salata tabağı aldım yedim ....
sağlıklı şeyler yediğini görmek insanı mutlu ediyor zamanla....

bu arada mantar en sevdiğim sebzelerden biridir bak tavuğu koy fırın tepsisine üzerine de mantar az yağ tuz inanılmaz bir lezzet tam diyetlik....
bende yarın alayım bariiii.....
canım bende akşam 6 gibi duydum depremi....
ve hemen o bölgede oturan arkadaşlarımı ardaım hemen diyarbakırda var ama ona ulaşamadım adıyamandakilere ulaştım allahım bir daha yaşatmasın....
dileklerin çok doğru canım ama bizim ülkemizin bunu anlayacak zamanı çoktannnn geçtiğini düşünüyorum artıkkkk...

tüm gün misafirim vardı yaklaşık 15 kişi ve bi anda gelişen bir durumduuu ve akşam 7 den sonrada avm ye gittik bol bol yoruldum bugünnn....

menümmm...

sabah
2 dilim tam buğday
1 zeytin
domates
peynir
1 haşlama yumurta
yaklaşık 1 haşlanmış patates

ara
yok

öğle
5-6 kaşık makarna
2-3 biber turşusu

ara
2 yaprak sarması

akşam
salata tabağı

ara
2 yaprak sarması

bugünkü menüm saçma bir menü oldu farkındayım ama ancaaa bu kadar olabildi...
meyve yok bugün hiçç

3 litre su
1 form çayı
1 yeşilçay
bolll çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…