Çok seivndim canım, hadi cumaya daha güzel rakamlar görelim inşallah :13:
Sen hep bizimle kalıp, menülerini paylaştıkça emin ol gece o yiyeceklere gitmeyecek elin, kızlara nasıl hesap veririm diye düşüneceksin zamanla..Sen aklına koy gerisi kolay
Off herkesde mi var bu sinüzit belası..Geçen sene sinüzit yüzünden çektiğim ağrıyı unutamıyorum 15 tane iğne yemiştim..İnşallah bu sene olmaz diye dua ediyorum. Geçmiş olsun canım..
Aramıza hoşgeldin selda, ben derya. Öncelikle içinde bulunduğun şartlar yüzünden allah sabır ve kolaylık versin diyorum..Ne kadar zor olduğunu hepimiz tahmin ediyoruz emin ol..
Evde de spor yapabilirsin bu engel değil. Sen bizden ayrılma, her akşam menülerini yaz ve cumaları kilo bildirimini yap..Bu işe ciddi karar verirsen hiçbir şey engel olamaz..
Azmin daim olsun..
Aleyküm selam..Canım ya ikizler tabi alışmış sürekli kardeşinin arkadaşlığına..Ama dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı bizden de çok çok selam söyle..
Vallahi üzüldüm haline 192 ne demek ya
kahvaltı çok güzel. ama öğlen az değil mi gerçi belki kahvaltıyuı geç yapmış olablirsin. bende öyle oluyorum bazen zorluyorum kendimi atlamamak için. atladığımda herşey çikolata görünüyo da bana..
ben de canım isteyince mantar aldım da merak ettim kaç kalori diye ne güzel azmış.. epey de tok tutuyor beni..çok aç olmadığım zamanlarda yiyeblirim aslında. bir de bu son 2 haftadır yediklerimi hep düşünüyorum yani şöyle haftada 2 kere balık 3kere yumrta öneriyorlar çoğunlukla mesela bu gibi şeylere uymaya çalıyorum daha ziyade evde kendim yapıp dışarıda yiyeceğim zaman balık tercih edeyim diyorum.
ben genelde öğlenleri bu tarz besleniyorum. diyet bisküvi ve meyve şeklinde yani. bazen k bar yada piko da yiyiyorumkahvaltıyı 10-11 arası yapıyorum iremcim. bu öğlen için fazla bile oldu aslında. çünkü baş ağrısının yanında mide bulantısı da vardı. bulantı geçince yiyebildim birşeyler
balık ben de yiyebilsem keşke. 1- 2 senedir kendimi aştım gerçi bir kaç kez ekmek arası falan yedim balığı.etle aram pek iyi değil.
ben genelde öğlenleri bu tarz besleniyorum. diyet bisküvi ve meyve şeklinde yani. bazen k bar yada piko da yiyiyorumkahvaltıyı 10-11 arası yapıyorum iremcim. bu öğlen için fazla bile oldu aslında. çünkü baş ağrısının yanında mide bulantısı da vardı. bulantı geçince yiyebildim birşeyler
balık ben de yiyebilsem keşke. 1- 2 senedir kendimi aştım gerçi bir kaç kez ekmek arası falan yedim balığı.etle aram pek iyi değil.
yaaa... ben kahvaltıda bile yiyebilenlerdenim eti. balık da karadenizin bana katkısı diyelim severim yani:)
karadeniz de mi yaşıyorsun?
ben başka yerdeyim canım ailem orada ama. sen ankaradasın de mi orada okudum ben oranın da yeri başka bende...
sağol canım, yıllar önce saçımı kurutmazdım hiç, o zaman bir yerleşti bu hastalık bırakmıyor peşimi
İyi akşamlar kızlar,
Çok canım sıkıldı bu depreme..Allahım nedir bu daha diğerinin acısı bitmemişken bir felaket daha..
Haberleri ağlayarak izledim nasıl feryat ediyorlar.99 depremi de 7.4 dü, 45 saniye sürmüştü ve çok sevdiğim bir çocukluk arkadaşımı kaybetmiştim.. Ölü sayısı 77 olmuş en son bilmiyorum kaçlara varır
Bu 99 dan beri başımıza gelen en büyük felaket.. Oradakilere allahım sabır versin, keşke gidip yardım edebilsem..
Tek umudum bu şehit olaylarından sonra böyle bir felakette nasıl birleştiğimizi görüp gereken kişilerin ve bu katliam isteyenlerin ders almaları ve kardeş olduğumuzu hatırlamaları..Tek isteğim bu..
zoru gitti azı kaldı am ne çok sıkıntı çekmiştir banu... hayırlısı ile bir sorun olmadan atlatır insallah kalan süreci de çok sağol nilgüncüm haber verdiğin için insan merak ediyor ediyo. ne çok form varmış canım kolay gelsin...
ay kıyamam ya , beraber oyun oynayamıyor diye üzülüyor yavrum benim.
Allah şifa versin inş. hastaneden çıkıyorlar ya banu için ve kayra için daha iyi gelicektir eve çıkmak.
hastanenin antiseptik kokusu, makina sesleri, florasanlar psikolojik olarak yoruyor çünkü.
nilgün sana da kolay gelsin cnm 192 form ne demek ya.
oh öğretmenlik ne kolay iş 3 ay tatil yapıyorsunuz diyenler bunlarıda görse keşke.
ailenle geçireceğin vakti elinden aldıklarını görse.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben deniz.
yüz gram mantar 14 kalori imiş
sabah uyanınca:bir kayısı bir incir
sonra 2 mil leslie
kahvaltı:2 dilim tam tahıllı ekmek üzerine kaşar peyniri fırında
5 tane çeri domatesi
ara: bir avuç kuru yemiş
ara:bir elma
öğleden sonra 14.00 gibi 6 tane çok az yağ ile pişmiş köfte ve salata
ara:incir
akşam: çorba
ve fırında kaşarlı mantar ile salata
2,5 lt su yeşil çay ve de tarçın karanfil çayı
uzun süre sonra menümü yazıyorum
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 4 tane zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
ara: 1 tane mandalina
gün boyu: 1 dilim karpuz, 8 tane mavi yeşil diyet bisküvi ( hesapladım 73 kalori yapıyor), 1 tane havuç
akşam: fırında sebze(mantar, patates, patlıcan), cacık
ara: bir meyve yerim
bolca su ve çay
Çok seivndim canım, hadi cumaya daha güzel rakamlar görelim inşallah :13:
Sen hep bizimle kalıp, menülerini paylaştıkça emin ol gece o yiyeceklere gitmeyecek elin, kızlara nasıl hesap veririm diye düşüneceksin zamanla..Sen aklına koy gerisi kolay
Off herkesde mi var bu sinüzit belası..Geçen sene sinüzit yüzünden çektiğim ağrıyı unutamıyorum 15 tane iğne yemiştim..İnşallah bu sene olmaz diye dua ediyorum. Geçmiş olsun canım..
Aramıza hoşgeldin selda, ben derya. Öncelikle içinde bulunduğun şartlar yüzünden allah sabır ve kolaylık versin diyorum..Ne kadar zor olduğunu hepimiz tahmin ediyoruz emin ol..
Evde de spor yapabilirsin bu engel değil. Sen bizden ayrılma, her akşam menülerini yaz ve cumaları kilo bildirimini yap..Bu işe ciddi karar verirsen hiçbir şey engel olamaz..
Azmin daim olsun..
Aleyküm selam..Canım ya ikizler tabi alışmış sürekli kardeşinin arkadaşlığına..Ama dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı bizden de çok çok selam söyle..
Vallahi üzüldüm haline 192 ne demek ya
bir arkadaşımız van a sağlık desteği için yola çıktı bizden. ben de gitmek istedim şimdilik erkeklerden biri gitsin dedi hocalarımız. bakalım duruma göre gidişata karar verilecek. su lazımmış yarın yollamak için bir kampanya falan var mı araştıracağım. yıllar önce çok sevdiğim birini depremzedelere su götürürken yaptığı trafik kazasında kaybettim. su lazım denilince o acı oturdu yüreğime. hava öyle soğuk ki. artçılarda devam ediyor. Allh beterlerinden esirgesin...
selam arkadaşlar yine acı dolu birgün ve devamıda çok acı gibime gelio allahım yardımcıları olsun enkaz altında kalanlar bu soğukta dışarda kalanlar yakınlarını kaybedenler offfffffffff içim parçalanıyo resmen
menümü yazıyım
sabah:1 dilim k.ekmeği 2 d.peynir 1 haşlanmış yumurta
öğlen :yok
ara:4 kayısı 2 ceviz
akşam:1 tabak kabak yemeği 3 köfte salata
3 lt su 2 yeşil çay 1 t kahvesi 1 y.çay daha içmeyi düşünüyorum
İyi akşamlar kızlar,
Çok canım sıkıldı bu depreme..Allahım nedir bu daha diğerinin acısı bitmemişken bir felaket daha..
Haberleri ağlayarak izledim nasıl feryat ediyorlar.99 depremi de 7.4 dü, 45 saniye sürmüştü ve çok sevdiğim bir çocukluk arkadaşımı kaybetmiştim.. Ölü sayısı 77 olmuş en son bilmiyorum kaçlara varır
Bu 99 dan beri başımıza gelen en büyük felaket.. Oradakilere allahım sabır versin, keşke gidip yardım edebilsem..
Tek umudum bu şehit olaylarından sonra böyle bir felakette nasıl birleştiğimizi görüp gereken kişilerin ve bu katliam isteyenlerin ders almaları ve kardeş olduğumuzu hatırlamaları..Tek isteğim bu..
kızlar ya bana bi dur deyin kabak tatlısı yaptım diyet tatlısı diye... hepsini yedim..offf
Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürlerrr
nasılsınızzzz
deryacım aslında ii fikir o dediğin korsajlı taytlar nerde nasıl markası falan varmı hep diyorum bu yaz diz üstü etek elbise giydiysem bu izlemin banunun sayesinde tabiki sizlerinde kendine güven bambaşka bişi...Ayşecim bence ne yap biliyor musun al bir tayt, giy üstüne tunikle bak şöyle aynada kendine eğer beğenmezsen gördüklerini kaldırırsın taytı zayıflayınca giymek üzere..Nasıl olsa giyeceksin ama eminim aynada gördüklerini çok seveceksin, o güvensizlik 50 kilo da olsak gitmeyecek maalesef..Ben bunu izlemden öğrendim, önemli olan kendini sevmek yoksa gerçekten ne kiloda olduğumuzun önemi yok.
Yoksa inan ben de bu kış giyemem derdim, hala yakışacağına inanmıyorum çünkü..
Harika bir video ayşe, kızlar bunu kesinlikle herkes izlemeli :13:
evet deryacım bende gece izledim inanamadım kadın mükemmel değişmiş....Günaydın kızlar, hastalığım biraz daha iyi sadece çok öksürüyorum, tartıda 700 gram eksiğim çok şükür..
Sabah sabah da ayşenin paylaştığı videoyu izlemek sağlam gaz verdi, tavsiye ederim
rica ederim burcucummmmm hep birlikte azimleniriz inşallah hele bi herkes iyileşsin toparlansın bak nasıl olacak ortalık...Günaydin Kizlarrr
Bu Videoyu Izlemek Insana Ne Kadar Iyi Geliyooorrrr
Iste Azim Budur Yaaa .. Kadin Manken Gibi Olmu$$$
Bizde Böyle Olacagizzz Allahimizin Izniyleeee
Sporlaa Insann Daha Bi Güzel Kilo Veriyor , Hic Bi Yeri Sarkmiyor
Bu Kadindada Gördüm Ve Birkez Daha Bunun Kanatine Vardim ..
Canim Videoyu Paylastigin Icin Cok Tesekkür Ederim Valla , Süper Motivasyon Olduu ..
Herkez Izlesin Kesinlikleeee
canım ortim tebrikler nasılsın neler yapıyorsun.. gelişmeler nasıl....selam kızlar hepinize güzel bi haftasonu diliyorum
bildirim
başlangıç-85
geçen hafta-65.9
bu hafta-65.1
giden-800
toplam giden-19.9
hedef- 60
hoşgeldin ben ayşe azmin daim olsun burayı bırakma sakın zaten gerisi gelir... çok şanslısın bak evdesin ve bol bol spor yapabilirsin...:26:merhaba arkadaşlar ben selda ...bende zayıflamayı beceremeyen boğazına düşkün bir okadarda zayıflara gıptayla bakan biriyim...bir iki haftadır zayıflamaya iyiyce taktım ama icraat yok sadece şöyle yapayım böyle yapayım diye kafamda kurup duruyorum.. yarın benim için milat olacak ve ba-şa-ra-ca-ğım...ben 1.60 boyundayım.utanıyorum söylemekten 83 kiloyum (eşim bile bilmez kilomu)..bu arada yaşım 35 bir kızım var 4 yaşında...ben tatlı tuzlu abur cubur yemekten kilo alıyorum ..birde hep evdeyim hareketsiz bi yaşamım var...ben asker eşiyim doğudayız şuan ..birde dış karakol... hiç evden çıkmıyorum 10 günde bir merkeze iniyoruz ihtiyaç için... ...kısacası otur otur ye ye kilom oldu 83...merkeze inip zayıf bayanları görünce bende yaparım diyorum ama sonrası yokkkkk...:26:şimdi arkadaşlar eğer kabul buyurusanız bende sizle beraber yazışa yazışa nefsimi terbiye altına almak istiyorum...hergün yazarsam belki frenlerim kendimi...ilk hedefim 69...ALLAH o günleri gösterirse ardından 5 li rakamlara düşmek isterim...bu sefer olacak diyorum...herkese bol azimli günler dilerim..
canım görüşürsen çok selam söyle evet çoğu gitmiş azı kalmış annesine gidince biraz daha rahatlar hem banu hem kuzular....banuyu aradım az önce.hala hastanedeymiş.bi sorun olmazsa ameliyatı yapan dr sargıyı alıp sondayı çıkartıp kontrol edecekmiş.ona göre öğlen taburcu olabilirlermiş.ama çok yorulmuş.ameliyat sırasında bekleemek zaten sıkıntılıydı ama bu bir hafta daha yorucu geçmiş.deniz durmuyormuş.ara sıra hastaneye getirmişler.ama bu sefer kayrayla oyun oynayamıyor diye sorun çıkartıyormuş.yavrum ya ikiz tabiki ikisi de perişan oldu.babaanne bakıyormuş bir kaç gündür.geceleri de ağrıdan uyuyamıyormuş çocuk.hemşire çağırıp ağrı kesici vurduruyorum dedi.hepinizin selamını söyledim onun da çok selamı var size.neyse çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabret dedim.annesine geçecekmiş bir kaç gün hastaneden sonra.iyi edersin dedim.
ben de şu ridef formları vardı öğrenciler için onu doldurayım bari.tam 192 kez girş yapmam lazım haksızlık bu ya..ne angarya işler bunlar...
iremcim zaten olay buuuuu...ben de canım isteyince mantar aldım da merak ettim kaç kalori diye ne güzel azmış.. epey de tok tutuyor beni..çok aç olmadığım zamanlarda yiyeblirim aslında. bir de bu son 2 haftadır yediklerimi hep düşünüyorum yani şöyle haftada 2 kere balık 3kere yumrta öneriyorlar çoğunlukla mesela bu gibi şeylere uymaya çalıyorum daha ziyade evde kendim yapıp dışarıda yiyeceğim zaman balık tercih edeyim diyorum.
canım bende akşam 6 gibi duydum depremi....İyi akşamlar kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?