80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım

deryacım ellerine sağlıkkkk...
haftaya listenin başı olman dileğiylee......
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürlerrr
nasılsınızzzz

sevdammmm iyi olmaya çalışıos sen napıonnnnn

selam arkadaşlar bende dünden çok sıkıntılıydım ve bu günde deprem olayı beni çok gerdi biliyosunuz stres olmamam gerekliydi, fakat elde deyil kızkardeşimde van ilçesinde olduğu için haber alıncaya kadar baya bi gerildim hatta ağladım, çok şükürki kendi durumları iyi bulundukları ilçede yıkım olmamış, allah hepsinin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bi durum çok fazla haber izlememeye çalışıyorum içim farçalandı...
bir haftadır dr. yatak ve dinlenme dedi bende kk. ya giremedim umarım sizler iyisiniz. sizleride çok özledim ve sanırım burdada pek iyi hava esmiyor...

nihalcim hoşgeldin canım, sigarayı bırakmana sevindim, sakın birdaha başlama ilk ay zorlansanda sonunda unutuyorsun, kiloyuda dert etme eminim başarırsın, hakkında hayırlısı inşş. kazanırsın

selmacım alıntılarda gördüm ne diyeceğimi bilemedim ve çok şaşırdım, başınız sağ olsun, kardeşine allahtan rahmet sana ve ailene sabır diliyorum...

bende merak etmiştim. haber vermen iyi oldu bizdende selam söyle allah acil şifa versin..
şimdi daha iyiyim şu anda otururken bile sıkıntı çekiyorum ara ara karnım ve sırtım ağrıyor, evet sürekli yatmama rağmen ekside olmam şaşırtıcı ve koruma yapmicam hedefimi 65 ten 60 a çektim

filizcim sen dinlen bol bol canını sıkma allahımın takdiri demekten başka çare yok böyle durumlarda....

güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

yatarak bile farkında olmadan özen gösterince gitmiş işte 800 gr mükemmelsinnn..

ben kaçıyorum gözlerim ağrıyor artık......

ii geceler....

herkese bol azimli bir hafta diliyorum.....

İzlem nbb'den aldım demişti ben de onu soracağım çıkınca canım..ama korsajlı tayt diye sor sen nbb olmasa bile başka marka gösterirler belki..giyip de gösteririz burada

Menün bence iyi akşam salata tabağıyla dengelemişsin hiç üzülme :13:

deryacım ellerine sağlıkkkk...
haftaya listenin başı olman dileğiylee......

Aminnnnnnn

bende dinlenmekten başka bi şey yapamıyorum ayşecim inşş. güzel dilek ve dualarınız kabul olur canım... sende dinlen lütfen okulda var sizin çok zor oluyordur koşuşturma kendine iyi bak iyi geceler canım

deryacım eline sağlık liste harika her zamanki gibi. inşallah haftaya herksein sağlıklı bir şekilde ekside olduğu bir listemiz olur. hava öyle soğuk ki. kalorifer yanmıyor. artçı oldu ona uyandım 5.7 imiş. çok gerildim. annem gelecek yarın arayıp gelme mi desem ne yapsam bilmiyorum ki. nöbet listemizde yoğunlaşacak malum durum nedeniyle. Allah hepimize kuvvet versin. bu soğukta nasıl çalışacaklar insanlara nasıl ulaşacaklar o insanlar soğukta nasıl dayanacaklar. pc yi açık bırakıp yatacağım. trt fm açık şekilde. hissedemezsem diye. iyi geceler herkese...

haziranda 96 ile başladıgım bu maratona 88.4 ile devam ediyorum bayramda 86.4 olmazsam banada bilge demesinler :):)

İremcim sen nerde görevlisin? geçmiş olsun canım....Allah yardımcınız olsun...Deprem adı beni hep korkutur,en büyük korkumdur.Allahım sen koru...
Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım

DEryam eline sağlık liste azcık kalmış...Kötü oldum görünce,herkesi tebrik ediyorum.haftaya ful ve bol kilo verilmiş bir hafta olsn....
Canım sana Allah kolaylık versin alla zor işin..Banuya selam söyle tekrar görüşürsen,Çok şükür bitmiş....

Canım kızın büyümüş,artık zayıf bir anne olma zamanı gelmiş...evet hareketsizlik kötü ama burda pc den spor yapan çok arkadaş var,,güzel bir liste bul ,sporlarını kafanda planla ve burdan başla umarım sonuç alacaksın..Kolay gelsin,bu arada ben gülay izmirde yaşıyorum ve 5 yaşında bir kızım var....

Herkese günaydın arkadaşlar,dün depremi akşam 8 de öğrendim,çok üzüldüm....Ülkem her tarafından zarar görüyor.Allah daha fazla afet vermesin...geçmişi okudum atlayarak çok sayfa olmuş,moraller bozuk ,hava soğuk....Hiç yazasın gelmiyor....Ben yine saldım kendimi toplanma zamanı bugün pazartesi...Ayşenin videosu çok etkiledi beni ...yine izliycem....Allahım banada göster o günleri....

Günaydın,
Özellikle son 5 günde çok büyük acılar yaşıyoruz.Allahım sabır versin,depremde zarar görenlere en çok da enkaz altındakilere yardım etsin.Bu acılar son olur inşallah.
Derya'cım ellerinize sağlık,liste küçülmüş iyice.Bildirim yapmayan çok olmuş demek ki
Filiz,hakkınızda hayırlısı olsun,kendinize dikkat ediniz.
Filiz iş görüşmeniz vardı,umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
2 gün çok kaçamak yaptım,pizza,dolma,halley pasta sonuç bugün +0.8
Bugün yine tam diyetteyim,umarım kilolar yerleşmeden giderler.

günaydın herkeze.
biraz önce tv de enkaz kurtarma çalışmalarını canlı verdiler. off Allah yardımcıları olsun.
Allah ülkemizin üzerindeki karabulutları kaldırsın.

herkese günaydın...bu soğuk kış gününde van da dışarıda olan kardeşlerimize Allah yardımcı olsun ...hiç bişey için plan yapmaya gelmiyor...pazartesi olsun şunu yapayım buraya giderim demek boşa ...bir sarsıntı, bi kaza ,bir haber herşeyi alt üst etmeye yetiyor...ALLAH beterinden korusun diyelim ...bana hoşgeldin diyen arkadaşlara tek tek teşekkür ederim...herkese mutlu haberler alacağı güzel bir gün dilyorum...

İremcim sen neredeydin tam olarak, bence annen gelmesin yazık kadına o heyecanı yaşamasın..
Ama ne mutlu sana birebir yardım etmenin mutluluğunu yaşıyorsun en azından, şu an çok isterdim orada olmak..

haziranda 96 ile başladıgım bu maratona 88.4 ile devam ediyorum bayramda 86.4 olmazsam banada bilge demesinler :):)

Tebrikler, azmin daim olsun

Günaydın kızlar,
Van gece -3 dereceymiş..Ve bu insanlar o soğukta dışarıda uyudular çocuklar, yaşlılar...Çarşamba günü de kar bekleniyormuş.Tek umudum evi sağlam olanların misafir kabul edecek kadar vicdanlı olmasıydı..Eşim doğuda misafirperverliğin daha fazla olduğunu hatırlattı, doğru ama artık benim bu depreme bile sevinenleri gördükçe insanlıktan umudum kalmadı..

99 depremini hatırlıyor insan ister istemez,15 yaşındayken oyun gibi gelmişti o dışarıda kalmalar, o heyecan,o kalabalık..Yaz günü olmasına rağmen her tarafımız ağrımış, üşümüş olurduk uyanınca.. Sonra o gelen acı haberler yavaş yavaş anlattı bana bunun bir oyun olmadığını...
Düşündükçe allahım yardım diyorum sadece..Depremi enkaz altında 8 saat kalan bir arkadaşımın ağzından birebir dinlemiş biri olarak hep o anlattıkları geliyor gözümün önüne..Şimdi anlatıp da canınızı sıkmak istemem..
Sizden tek isteğim yardım edelim arkadaşlar elimizde avucumuzda ne varsa az ya da çok demeden..Kargo şirketleri ücretsiz gıda, battaniye, çocuk bezi, çarşaf ve aklınıza ne gelirse yolluyorlar, aşağıda adres vereceğim.
Ben sms yardımı yaptım, ama çevremden bir şeyler göndermek isteyen olursa onları da yollayacağım kargoyla.

Van ve çevresine Battaniye, Kıyafet, Konserve yiyecekler, Kuru Gıda, Bebek bezi, v.b göndermek isterseniz MNG, PTT v.b Kargolar deprem bölgesine gönderilecek yardımlardan ücret almayacağını duyurmuştur..Adres: İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü. Erciş yolu 4. Km. Van

Kızılay üzerinden 5 tl lik yardım için 2868'e boş mesaj atabilir, diğer yardımlar için 168 yardım hattını arayabilirsiniz.

Mng kargo yollamıyorlarmış diyorlar, çok da önemli değil diğerlerine bir sorun illa biri yolluyordur..

Son düzenleme:
Deniz tebrikler canım

eline sağlık arkadasım gene ugrasmıs didinmissin , çok güzel olmus

herkese merhabalar
uzun bir aradan sonra ancak bugün cok az da olsa okuyabildim
yeni baslayan arkadaslara hosgeldiniz ve sık sık gorusmek uzere diyorum
sevgiler selamlar ve iyilikler herkese

Selam Kizlar Nasilsiniz ..

Kizlar Size Bi$ey Dicem , Yani Nasil Desem , Vandaki Deprem Bölgesi Icin Kurban Bagisinda Bulunmak Istiyoruz Biz
Ama Malesef Yurt Di$inda Oldugumuz Icin Nerelere Basvuracagimizi veya Bi Adress Bi Banka Nosu Bilmedigimiz
Icin Caresiz Kaldik ..
Dün Haberleri Seyrederken Annemle Cigerimiz Sizladi , Önümüz Kurban Bayrami Malum
Ve Bizde Van'a Deprem Bölgesine Kurban Bagi$imizi Yapmaya Karar Verdik ..
Sizden Ricam Siz Türkiyedesiniz ve Cogu Seyden Biz Yurt Disindakilerden Daha Cok Haberdar Oluyorsunuz
Eger Böyle Bi Kampanya Düzenlenirse Ve Net Adress ve Banka Nosu Vs. Verilirse Banada Haber Verirmisiniz Diyecektim ..

Vatanda$lik Görevimiz Bu Ve Bizde Elimizden Geldigi Kadar Yardim Etmek Istiyoruz ..

Beni Bilgilendirirseniz Bisey Duydugunuzda Cok Sevinirimm Simdiden Tesekürler Canlarimmm

Son düzenleme:
merhabalar kızlar. yoktum bi kaç gündür. işlerimi hallettim cok sükür burdayım bundan sonra.
2 günde 1 kilo alınırmı ya. 2 gün oyle bi saldımki kendimi bu sabah artı 1 le kendime geldim.
bayrama kadar 74 ü gectim 75 olacaktım ama olmayacak sanırım.
sizler nasılsınız gecmişe bakamadım herkes iyidir inş. gerci bunca kötü habere iyi olmak zor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…