deryacım ellerine sağlıkkkk...Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürlerrr
nasılsınızzzz
nihalcim hoşgeldin canım, sigarayı bırakmana sevindim, sakın birdaha başlama ilk ay zorlansanda sonunda unutuyorsun, kiloyuda dert etme eminim başarırsın, hakkında hayırlısı inşş. kazanırsınselam kızlar hepinize..çok özledim sizleri..bizim işyerinde net yasaklandı kaçak kuöuk giriyoruz aralarda ya a öğle arasında da pek vakit olmuyor..akşamları da giremiyordum zaten biliyorsunuz..merak edip soranlara çok tşkler..ben iyiyim..tatil güzel geçti..ama gelir gelmez işyerinde birsürü saçmalıklar falan derken innaılmaz bunalmış durumdayım..bayram sonrası kpss e gircem diye kursa yazıldım ona başlıcam..bayağı yoğunluk..sigarayı bıraktım p.tesiden beri içmiyorum..işallah devamı gelir..kilo meselesine gelince valla ben aldım ..sizlerden uzak kalınca alınıyor zatne biliyorsunuz canım sıkıldıkça yedim,sigarayı bırakınca da iştah açıld süreklia ğzımda bişiler istiyorum derken 4 günde 1 kilo almışım bile hemen salatalık yığdım masama şimdi onunla oyalancam..off selmanın kardeşinin kaybını da duydum deryadan nasıl üzüldüm..şehitlerimiz bir yandan..Neyse kızlar hakkımızda hayırlısı ...kendinize iyi bakın aralarda kaçtıkça gelir yazmaya çalışırım..öpüyorum hepinizi..
..
selmacım alıntılarda gördüm ne diyeceğimi bilemedim ve çok şaşırdım, başınız sağ olsun, kardeşine allahtan rahmet sana ve ailene sabır diliyorum...slm kızlar nasılsınız ben cok acı cekiyorum keşke ıkı kolum ıkı bacagım gözlerim olmasaydı inanın bu acının onda bir olmazdı cok canım acıyor her gecen gün canım dahada cok acıyor nasıl baş edecegiz biz bu acıyla gece sabaha kadar oturup onu düşünüyorum
bende merak etmiştim. haber vermen iyi oldu bizdende selam söyle allah acil şifa versin..banuyu aradım az önce.hala hastanedeymiş.bi sorun olmazsa ameliyatı yapan dr sargıyı alıp sondayı çıkartıp kontrol edecekmiş.ona göre öğlen taburcu olabilirlermiş.ama çok yorulmuş.ameliyat sırasında bekleemek zaten sıkıntılıydı ama bu bir hafta daha yorucu geçmiş.deniz durmuyormuş.ara sıra hastaneye getirmişler.ama bu sefer kayrayla oyun oynayamıyor diye sorun çıkartıyormuş.yavrum ya ikiz tabiki ikisi de perişan oldu.babaanne bakıyormuş bir kaç gündür.geceleri de ağrıdan uyuyamıyormuş çocuk.hemşire çağırıp ağrı kesici vurduruyorum dedi.hepinizin selamını söyledim onun da çok selamı var size.neyse çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabret dedim.annesine geçecekmiş bir kaç gün hastaneden sonra.iyi edersin dedim.
ben de şu ridef formları vardı öğrenciler için onu doldurayım bari.tam 192 kez girş yapmam lazım haksızlık bu ya..ne angarya işler bunlar...
şimdi daha iyiyim şu anda otururken bile sıkıntı çekiyorum ara ara karnım ve sırtım ağrıyor, evet sürekli yatmama rağmen ekside olmam şaşırtıcı ve koruma yapmicam hedefimi 65 ten 60 a çektimhergün yeni bir felaket(
Allah vandaki insanların yardımcısı olsun.
Vatanımızın üstündeki bu karabulut nedir? herşey üstüste geliyor.Allah sonumuzu aydınlık etsin.
cnm nerelerdesin senn yoksun kaç gündür
hedefine hiçbişey kalmamış nerdeyse. Azmini iradeni kutlarım cnm.
koruma programı yapıcakmısın?
yaptın mı canım tarifi.eğer öyleyse beğenmene sevindim.pasta ye o yemekte istersen zor olabilir dayanmak.ama ölçülü ye bol su iç..
çok güzel bir davranış.iyi düşünmüşsün.
çok geçmiş olsun canım.neden salona başlamıyorsun?
çok güzel bir menü canım.afiyet olsun..
çok geçmiş olsun canım.
biri rapor mu dedi :18::18:
harika bir video..helal olsun kadına.ama yapmadığı spor kalmamış.
sağol canım sana da.
kendin sıkıp yapıyormuşsun zaten.hiç bir sakıncası yok.
oh oh ne güzel aman böyle olsun hep..
çok güzel canım tebrikler..
tünaydın diyelim artık..
hayır nilgüncüm aslında pek diyette deyil gibiyim herşeyden az ama sık yiyorum ve bitki çayları içemiyorum şimdi, sadece sabah ekmeğini 1 di.me düşürdüm ve nerdeyse 2 saatte bi birşeyler yiyorum ve metem hızlandı gibi normalde tedavilerimde kilo alırdım şaşkınlığım bundan...inşallah beraber başaracağız yeterki bizden kopma..
çok çok geçmiş olsun.herkese nazar değdi ya.
tebrikler canım niye şaşırdınki?kaçamaklar mı vardı yoksa?
tatlım sen neredesinki nasıl hissedebildin depremi?geçmiş olsun.ben de radyodan duydum.allahım inşallah fazla ölü yaralı yoktur ya.allah yardımcıları olsun oradakilerin.ne güzel durmuştu depremler..başladı yine..
banuyu aradım ben de ne yaptı diye açmadı ama.ya müsait değil yada duymadı.yarın çıkması lazım hastaneden normalde.inşallah her şey yolundadır.
senin tariflerde çok güzel alıyoruz tarifleri haberin ola...
sanada geçmiş olsun sanırım hastalığın geçmemiş, sonunda şeytanın bacağını kırdın canım seni tebrik ederim...
kızlar bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti
filizcim süpersiniyisindir inşallah
geçmiş olsun iremcim, ben de 2002 de afyon depremini yaşadım. hala en büyük korkularımdan biridir.
hoşgeldin selda, ben arzu. kararlı olduktan sonra tüm zorlukları aşarız. nilgünün söylediği gibi leslieyi yapabilirsin. ayrıca buradaki başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim. bol paylaşım da etkili
iyiyim taşekkürler canım sizide gördüğüme sevindim
liste yine çok güzel ellerin dert görmesin canım..Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım
deryacım sanırım ankaraya taşınma kararı almışsın hakkında hayırlısı olsun inşş. herşey gönlünce olur. birde sanırım blog açmışsın adını verde ürünlerden alırız olurmu.
iyiyim canım senin ve nilgünün fotolarını gördüm daha iyi oldumderyacım aslında ii fikir o dediğin korsajlı taytlar nerde nasıl markası falan varmı hep diyorum bu yaz diz üstü etek elbise giydiysem bu izlemin banunun sayesinde tabiki sizlerinde kendine güven bambaşka bişi...
evet deryacım bende gece izledim inanamadım kadın mükemmel değişmiş....
ben de bugün daha iyiyim ama bu sinüzit baş ağrısı yapıyo basınçla karışıkkk
rica ederim burcucummmmm hep birlikte azimleniriz inşallah hele bi herkes iyileşsin toparlansın bak nasıl olacak ortalık...
canım ortim tebrikler nasılsın neler yapıyorsun.. gelişmeler nasıl....
hoşgeldin ben ayşe azmin daim olsun burayı bırakma sakın zaten gerisi gelir... çok şanslısın bak evdesin ve bol bol spor yapabilirsin...
canım görüşürsen çok selam söyle evet çoğu gitmiş azı kalmış annesine gidince biraz daha rahatlar hem banu hem kuzular....
iremcim zaten olay buuuuu...
bak bu akşam yaklaşık 8-10kişi bi avm ye gittik kumpirler lahmacunlar burger menüler havada uçuştu ama ben naptım gittim güzel bir salata tabağı aldım yedim ....
sağlıklı şeyler yediğini görmek insanı mutlu ediyor zamanla....
bu arada mantar en sevdiğim sebzelerden biridir bak tavuğu koy fırın tepsisine üzerine de mantar az yağ tuz inanılmaz bir lezzet tam diyetlik....
bende yarın alayım bariiii.....
canım bende akşam 6 gibi duydum depremi....
ve hemen o bölgede oturan arkadaşlarımı ardaım hemen diyarbakırda var ama ona ulaşamadım adıyamandakilere ulaştım allahım bir daha yaşatmasın....
dileklerin çok doğru canım ama bizim ülkemizin bunu anlayacak zamanı çoktannnn geçtiğini düşünüyorum artıkkkk...
tüm gün misafirim vardı yaklaşık 15 kişi ve bi anda gelişen bir durumduuu ve akşam 7 den sonrada avm ye gittik bol bol yoruldum bugünnn....
menümmm...
sabah
2 dilim tam buğday
1 zeytin
domates
peynir
1 haşlama yumurta
yaklaşık 1 haşlanmış patates
ara
yok
öğle
5-6 kaşık makarna
2-3 biber turşusu
ara
2 yaprak sarması
akşam
salata tabağı
ara
2 yaprak sarması
bugünkü menüm saçma bir menü oldu farkındayım ama ancaaa bu kadar olabildi...
meyve yok bugün hiçç
3 litre su
1 form çayı
1 yeşilçay
bolll çaysüpersiniz yaa
geçmiş olsun ortim herkezde bi hastalık ve tebrik ederim güzel sonuç almışsın...
bana gelince cuma belli olacak hayırlısı artık zaman geçmiyor ve sıkıntılar artıyor bekliyorum işte :18:
sevda , derya sanırım sizde hastaydınız geçmiş olsunbaşka varmı :26: hatırlayamadım
sevda ortim facede foto paylaşmışsınbize yokmi biz neden mahrum kaldık bizim günahımız neeee....
kızlar alıntılar gidince unuttummm... kusuruma bakmayın
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizben filiz....
deryacım aslında ii fikir o dediğin korsajlı taytlar nerde nasıl markası falan varmı hep diyorum bu yaz diz üstü etek elbise giydiysem bu izlemin banunun sayesinde tabiki sizlerinde kendine güven bambaşka bişi...
evet deryacım bende gece izledim inanamadım kadın mükemmel değişmiş....
ben de bugün daha iyiyim ama bu sinüzit baş ağrısı yapıyo basınçla karışıkkk
deryacım ellerine sağlıkkkk...
haftaya listenin başı olman dileğiylee......
filizcim sen dinlen bol bol canını sıkma allahımın takdiri demekten başka çare yok böyle durumlarda....
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
yatarak bile farkında olmadan özen gösterince gitmiş işte 800 gr mükemmelsinnn..
ben kaçıyorum gözlerim ağrıyor artık......
ii geceler....
herkese bol azimli bir hafta diliyorum.....
İremcim sen nerde görevlisin? geçmiş olsun canım....Allah yardımcınız olsun...Deprem adı beni hep korkutur,en büyük korkumdur.Allahım sen koru...deryacım eline sağlık liste harika her zamanki gibi. inşallah haftaya herksein sağlıklı bir şekilde ekside olduğu bir listemiz olur. hava öyle soğuk ki. kalorifer yanmıyor. artçı oldu ona uyandım 5.7 imiş. çok gerildim. annem gelecek yarın arayıp gelme mi desem ne yapsam bilmiyorum ki. nöbet listemizde yoğunlaşacak malum durum nedeniyle. Allah hepimize kuvvet versin. bu soğukta nasıl çalışacaklar insanlara nasıl ulaşacaklar o insanlar soğukta nasıl dayanacaklar. pc yi açık bırakıp yatacağım. trt fm açık şekilde. hissedemezsem diye. iyi geceler herkese...
DEryam eline sağlık liste azcık kalmış...Kötü oldum görünce,herkesi tebrik ediyorum.haftaya ful ve bol kilo verilmiş bir hafta olsn....Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım
Canım sana Allah kolaylık versin alla zor işin..Banuya selam söyle tekrar görüşürsen,Çok şükür bitmiş....banuyu aradım az önce.hala hastanedeymiş.bi sorun olmazsa ameliyatı yapan dr sargıyı alıp sondayı çıkartıp kontrol edecekmiş.ona göre öğlen taburcu olabilirlermiş.ama çok yorulmuş.ameliyat sırasında bekleemek zaten sıkıntılıydı ama bu bir hafta daha yorucu geçmiş.deniz durmuyormuş.ara sıra hastaneye getirmişler.ama bu sefer kayrayla oyun oynayamıyor diye sorun çıkartıyormuş.yavrum ya ikiz tabiki ikisi de perişan oldu.babaanne bakıyormuş bir kaç gündür.geceleri de ağrıdan uyuyamıyormuş çocuk.hemşire çağırıp ağrı kesici vurduruyorum dedi.hepinizin selamını söyledim onun da çok selamı var size.neyse çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabret dedim.annesine geçecekmiş bir kaç gün hastaneden sonra.iyi edersin dedim.
ben de şu ridef formları vardı öğrenciler için onu doldurayım bari.tam 192 kez girş yapmam lazım haksızlık bu ya..ne angarya işler bunlar...
:26:merhaba arkadaşlar ben selda ...bende zayıflamayı beceremeyen boğazına düşkün bir okadarda zayıflara gıptayla bakan biriyim...bir iki haftadır zayıflamaya iyiyce taktım ama icraat yok sadece şöyle yapayım böyle yapayım diye kafamda kurup duruyorum.. yarın benim için milat olacak ve ba-şa-ra-ca-ğım...ben 1.60 boyundayım.utanıyorum söylemekten 83 kiloyum (eşim bile bilmez kilomu)..bu arada yaşım 35 bir kızım var 4 yaşında...ben tatlı tuzlu abur cubur yemekten kilo alıyorum ..birde hep evdeyim hareketsiz bi yaşamım var...ben asker eşiyim doğudayız şuan ..birde dış karakol... hiç evden çıkmıyorum 10 günde bir merkeze iniyoruz ihtiyaç için... ...kısacası otur otur ye ye kilom oldu 83...merkeze inip zayıf bayanları görünce bende yaparım diyorum ama sonrası yokkkkk...:26:şimdi arkadaşlar eğer kabul buyurusanız bende sizle beraber yazışa yazışa nefsimi terbiye altına almak istiyorum...hergün yazarsam belki frenlerim kendimi...ilk hedefim 69...ALLAH o günleri gösterirse ardından 5 li rakamlara düşmek isterim...bu sefer olacak diyorum...herkese bol azimli günler dilerim..
canım benim hoşgeldi,n.. senin gibi olanlardan biride benim... umarım istediğin gibi olur yaza fit olarak gireriz..
deryacım eline sağlık liste harika her zamanki gibi. inşallah haftaya herksein sağlıklı bir şekilde ekside olduğu bir listemiz olur. hava öyle soğuk ki. kalorifer yanmıyor. artçı oldu ona uyandım 5.7 imiş. çok gerildim. annem gelecek yarın arayıp gelme mi desem ne yapsam bilmiyorum ki. nöbet listemizde yoğunlaşacak malum durum nedeniyle. Allah hepimize kuvvet versin. bu soğukta nasıl çalışacaklar insanlara nasıl ulaşacaklar o insanlar soğukta nasıl dayanacaklar. pc yi açık bırakıp yatacağım. trt fm açık şekilde. hissedemezsem diye. iyi geceler herkese...
haziranda 96 ile başladıgım bu maratona 88.4 ile devam ediyorum bayramda 86.4 olmazsam banada bilge demesinler :):)
Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?