Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım
Selam Kizlar Nasilsiniz ..
Kizlar Size Bi$ey Dicem , Yani Nasil Desem , Vandaki Deprem Bölgesi Icin Kurban Bagisinda Bulunmak Istiyoruz Biz
Ama Malesef Yurt Di$inda Oldugumuz Icin Nerelere Basvuracagimizi veya Bi Adress Bi Banka Nosu Bilmedigimiz
Icin Caresiz Kaldik ..
Dün Haberleri Seyrederken Annemle Cigerimiz Sizladi , Önümüz Kurban Bayrami Malum
Ve Bizde Van'a Deprem Bölgesine Kurban Bagi$imizi Yapmaya Karar Verdik ..
Sizden Ricam Siz Türkiyedesiniz ve Cogu Seyden Biz Yurt Disindakilerden Daha Cok Haberdar Oluyorsunuz
Eger Böyle Bi Kampanya Düzenlenirse Ve Net Adress ve Banka Nosu Vs. Verilirse Banada Haber Verirmisiniz Diyecektim ..
Vatanda$lik Görevimiz Bu Ve Bizde Elimizden Geldigi Kadar Yardim Etmek Istiyoruz ..
Beni Bilgilendirirseniz Bisey Duydugunuzda Cok Sevinirimm Simdiden Tesekürler Canlarimmm
merhaba canım eline saglık cok güzel olmuş benide listeye alırmısın bende olmak istiyorum bu listede bi mahsuruyoksa tabi
yasım 27
kilom 81.100
gecen haafta 82.600
giden 1.400
hedefim 68
boyum 1.65
spor yarım saat günde
Burcum yukarıda 168 yardım hattı yazdım ya orayı arayıp bilgi alabilirsin, onlar seni yönlendirir..Ama kurban bağışı onlara ne gibi bir fayda sağlar bilemem..Kurbanın parasını yollayın desem siz kurban bayramına yönelik düşünmüşsünüz bilemiyorum nasıl olur.. En iyisi sen o yardım hattını ara ve sor..
Merhaba canım, listeye girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve kilo bildirimi istiyoruz, seni zaten haftaya alacaktım, bu ilk haftandı çünkü
Ve kilo bildirimini şu şablona göre yaparsan çok daha iyi olur;
Başlangıç
Geçen hafta
Bu hafta
gelen
toplamda giden
hedef (kısa dönem hedefi yazarsın)
haftalık toplam spor
boy
beden
kızlar bide bu kabızlık için bişi yapıyomısunuz ben cok fenayım ya aklınızda bişi varsa yada uyguladıgınız lütfen söyleyin
Derya Ablam Yurt Disinda Oldugum Icin Öyle Yardim Hatlarini Arasam Bile Ulasamam Cünkü Burada
O Noyu Aradigim Zaman Baska Bi Alman Kisa Hatti Acar Telefonu ..
O Numara Sadece Türkiye Icin Gecerli ..
Umarim Önümüzdeki Günlerde Yardim Kampanyalari Vs. Düzenlenirde
Bizede Bi Yol Gösterilir Nasil Yardim Edecegimiz Hakkinda ..
Bizim Sadece Kurban Bagisi Geldi Aklimiza Ondan Öyle Dedim ..
Yoks Her Türlü Yardima Bizde Haziriz Yeterki Cidden Yardimimizin Oraya Ulasacagini Bilelim ..
Nette Ulasabilecegim ba$ka Numaralara Bakiyorum Umarim Bisey Bulurum ..
a101'in mest form çayını kabızlık için şiddetle tavsiye ederim..
Burcum bak kızılayın sayfasında banka numaraları var herhalde senin için en uygunu bu olur.
Banka Hesap Numaralarımız
Yalnız sayfa yoğunluktan dolayı biraz zor açılıyor bekle bir kaç dakika..
canim kimse yokmu dernegiylede yollayabilirsin ,nette kimse yokmu diye aratirsan sayfalarina ulasabilirisnDerya Ablam Yurt Disinda Oldugum Icin Öyle Yardim Hatlarini Arasam Bile Ulasamam Cünkü Burada
Yoks Her Türlü Yardima Bizde Haziriz Yeterki Cidden Yardimimizin Oraya Ulasacagini Bilelim ..
canim kimse yokmu dernegiylede yollayabilirsin ,nette kimse yokmu diye aratirsan sayfalarina ulasabilirisn
Yasemincim ben derneklere güvenmem, deniz fenerini gördük..O yüzden kızılay daha sağlam olacaktır bence..
Derya Ablam Yurt Disinda Oldugum Icin Öyle Yardim Hatlarini Arasam Bile Ulasamam Cünkü Burada
menüm
kahvaltı
3 günkurusu
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqi
krem peynir
bitkiçayı
ara
1 armut
öqlen
kıymalı bamya
ara
1 incir
akşam
1 bardak süt
k-flaks
3 litre su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?