80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım

merhaba canım eline saglık cok güzel olmuş benide listeye alırmısın bende olmak istiyorum bu listede bi mahsuruyoksa tabi

yasım 27
kilom 81.100
gecen haafta 82.600
giden 1.400
hedefim 68
boyum 1.65
spor yarım saat günde

kızlar bende cok üzüldüm van depremine ben dün tv izliyemedim gercekten cok kötü olmuş ALAHIM yardımcıları olsun İNŞALLAH

Burcum yukarıda 168 yardım hattı yazdım ya orayı arayıp bilgi alabilirsin, onlar seni yönlendirir..Ama kurban bağışı onlara ne gibi bir fayda sağlar bilemem..Kurbanın parasını yollayın desem siz kurban bayramına yönelik düşünmüşsünüz bilemiyorum nasıl olur.. En iyisi sen o yardım hattını ara ve sor..

Merhaba canım, listeye girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve kilo bildirimi istiyoruz, seni zaten haftaya alacaktım, bu ilk haftandı çünkü
Ve kilo bildirimini şu şablona göre yaparsan çok daha iyi olur;

Başlangıç
Geçen hafta
Bu hafta
gelen
toplamda giden
hedef (kısa dönem hedefi yazarsın)
haftalık toplam spor
boy
beden

DÜNKÜ MENÜM

kahvaltı 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeyi 5 tane zeytin

arada cay içerkem eşimle 2 yane elmelı kurabiye

akşama 1 tabak taze fasülye

saat 9 gibi eşim yemek istedi onunlada 1 tabak taze fasülye yarım kase gogurt yedim

sonra yarım satte spor yaptım ama fazla oldu yemem taze fasülyeyi fazla kacırdım bugün daha dikkat emeliyim

kızlar bide bu kabızlık için bişi yapıyomısunuz ben cok fenayım ya aklınızda bişi varsa yada uyguladıgınız lütfen söyleyin

anladım peki haftaya girerim İNŞALLAH gitsinde su kilolar hayırlısıyla ben coktan diyetteydim bi ara verdim en başlangıcımı yazıyım o zaman

Başlangıç 86
Geçen hafta 82.600
Bu hafta 81.100
gelen
toplamda giden 1.400
hedef (kısa dönem hedefi yazarsın)70 olsm bana yine yeter
haftalık toplam spor 210 dk günde yarım saat yapıyorum

boy 1.65

beden 46

Son düzenleme:
Derya Ablam Yurt Disinda Oldugum Icin Öyle Yardim Hatlarini Arasam Bile Ulasamam Cünkü Burada
O Noyu Aradigim Zaman Baska Bi Alman Kisa Hatti Acar Telefonu ..
O Numara Sadece Türkiye Icin Gecerli ..

Umarim Önümüzdeki Günlerde Yardim Kampanyalari Vs. Düzenlenirde
Bizede Bi Yol Gösterilir Nasil Yardim Edecegimiz Hakkinda ..
Bizim Sadece Kurban Bagisi Geldi Aklimiza Ondan Öyle Dedim ..
Yoks Her Türlü Yardima Bizde Haziriz Yeterki Cidden Yardimimizin Oraya Ulasacagini Bilelim ..

Nette Ulasabilecegim ba$ka Numaralara Bakiyorum Umarim Bisey Bulurum ..

kızlar bide bu kabızlık için bişi yapıyomısunuz ben cok fenayım ya aklınızda bişi varsa yada uyguladıgınız lütfen söyleyin

a101'in mest form çayını kabızlık için şiddetle tavsiye ederim..

Burcum bak kızılayın sayfasında banka numaraları var herhalde senin için en uygunu bu olur.
Banka Hesap Numaralarımız

Yalnız sayfa yoğunluktan dolayı biraz zor açılıyor bekle bir kaç dakika..

Son düzenleme:

Cok Sagol Ablammmm Bu Yardimci Olacaktir Bize ..

canim kimse yokmu dernegiylede yollayabilirsin ,nette kimse yokmu diye aratirsan sayfalarina ulasabilirisn

merhaba bayanlar nasılsınız umarım herkes iyidir
Vandaki deprem hepimizin yüreğini yaktı.Daha şehitlerimizin acısını dinmeden yeni acılar geldi.Ne desek boş aslında bir kaç insanın hatasını binlerce insan ödüyo.Boşuna dememişler deprem öldürmez diye..
allah hepsine sabır versin....

Yasemincim ben derneklere güvenmem, deniz fenerini gördük..O yüzden kızılay daha sağlam olacaktır bence..

orasi öyle canim en saglami kizilay ama ne bileyim benim abim bu sene bu dernegi arayip konusuktuktan sonra zekatini bu dernek araciligiyla yolladi güven vermisler ona filan,ama en iyisi yine kizilay olacaktir.

menüm

kahvaltı
3 günkurusu
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqi
krem peynir
bitkiçayı

ara
1 armut

öqlen
kıymalı bamya

ara
1 incir

akşam
1 bardak süt
k-flaks

3 litre su..

Son düzenleme:

BURCU CANIM DÜŞÜNCEN ÇOK GÜZEL BİR HEMŞİRE ARKADAŞIMIZIN TOPLAMDA 4 AİLE OLAN BÜTÜN ailesi dışarıda mesela ne yemek var ne çadır.. burada ünivsresite kampanya başlatacak detayları bidliririm sizlere kurban için kızılay mutlaka birşey yapacak senle aynı niyette pek çok kişi var..gelişmleri bildiririm..

menüm

kahvaltı
3 günkurusu
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqi
krem peynir
bitkiçayı

ara
1 armut

öqlen
kıymalı bamya

ara
1 incir

akşam
1 bardak süt
k-flaks

3 litre su..

YA MASALLAHHHHH
nasıl oluyor böyle inanaılmaz
dalya diyorsun artık cok cok az kalmıs
ama tabii menünde başarını yansııyor
eger mümkünse kıyaslama için resim de yollayabilirmisin
aksam aksam
menüyü ve çizelgeyi görünce birden dumura uğradım
oluyor iste
basarılıyor
birileri basarmıssss
bravo bravo
keske bende kendimle övünebilsem
kısaca yolculugundan ve yeni sendne bahsedermisin
biraz ilham gelir belki
sevgiler

bu arada mng kargo ücretsiz gönderi alıyor diye duydum otobüslerle de olablir ben şimdi acele etmeyip en sağlıklı yoldan yardım göndermeyi planlıyorum isteyen olursa öğrendiklerimi paylaşırım nispeten yakındayız ihtiyaçları biliyoruz diye dedim..önceden tekrarlandı ise bu yazdıklarım kusura bakmayın yoğun biraz okoyup çıkıyorum hızlıca..

selamlar menümü yaziym

sabah: 07:00 lahana çorbası
08:30
1 domates
1 salatalık
1,5 kibrit kutusu peynir
1 dilim kepek ekmeği

ara: 10:00
1 elma

ara: 11:00
1 elma

öğle: 12:50
1 porsiyon tavuk sote
1 kase lahana çorbası
az salata
2 dilim kepek ekmeği

ara: 15:00

1 elma

akşam00
sucuklu 2 yumurta üzerine az kaşar
1 dilim kepek ekmeği

ara00
2 balkabağı tatlısı

gece: 1 bardak süt

KIZLARRR..

Pkk’nın Van’a Yardım Adı Altında Banka Hesapları Açtığı Hakkında haberLer vardır!. Oyuna Gelmeyin. Kızılay’dan Başka Hiçbir Kuruluşa Bağışta Bulunmayın !

Daha güzel sabahlara uyanalim diye ümit ederken, böylesi..
Rabbim güzel ülkemizi korusun, daha beterinden saklasin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…