80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdemer takma kız kafana... ayy ben dertli olmuştum zamanında.. ama 8 senemiz bitiyo artık... şükür ki kafama takmıyorum... konuşuyo duruyo benimki (görümcem) vııııııııız gelir tırııısss gider :))) buyrunnnnnnnnn

sevdemercim ya ne denirki bu durumda .. valla dondum kaldım.. herşey yoluna girer inş. en kısa zamanda... çocuğunuz var cnmm yaa.. ayy ne bileyim... üzülme sen elbet düzelir herşey...

neyse cancağızlarım ben kaçarr...

aşkilitom liloliloltolimm... :roflol: neyse işte benim herif gelir şincik.. :)) selamın aleyküm. ne yemek var? geleneksel lafı da duyarım.. en iyisi yemeklerimizi ısıtadurayım :)))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanSEVDEMER nediyorsun sen olurmu öyle şey boşver görümce kim oluyormuş boş şeyler bunlar öyle birşey icin üzülme sakın

BEBEG evet yedim ne var ne yoksa dermişim

elaycım bak aşkililo fln yazınca içimden bi şarkı geldi.. ne alakaysa.. benden size gelsin...

haydirililliri lillir lilliri lilliri lay
yüzüm güldü sayende
içim huzurla doldu
kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu

boşver dünya düzenineeee
boşver el alemine...

hadi hadi hadi hadi
hadddddddiiii
nırınır nırının nrırırnrırn :roflol: :roflol: :sm_cool:

öpüldünüz cicişler... mujuk mucuk... iyi geceler... sabah girerim artık...:a015:

Selam kizlar dun giremedim malum dun aksam esim ve gelince cocuklari onun ustune attim once spora gittim sonra eve gelip dus alip 1 saat kadar uyudum.dun gece neyseki bizimkiler uyudu.Bugun daha iyiler.Hemn bugunku listeimi yaziyorum
Sabah ozel diyet icicegim ictim az yagli sute katip
Oglen bir tabagin yarisi kadar makarna yedim.
Aksamda Haslanmis tavuk ve bol sebzeli bir ekemek arasi yaptim kendime
Daha sonra latin grup dansi yaptik spor salonunda dediklerine gore 55 dakikada 720 kalori yakiyormusun.
Hic durmadan tepiniyoruz valla.
Neyse ben kaciyorum ikizlerin pijamasini giydiricem sonrada uyutmyaa calisiscam

günaydın kızlarr... daha kimse gelmemiş.. gerçi akşam ben çıktıktan sonra da gelen olmamış.. kızlar noluyo size yaahuu kaydirigubbakcemile

serracım, handerya kızlarr nerelerdesiniz? hmm başka kimler var gelmeyen bi bakiim..eflatunda uğramadı yanlış hatıramıyosam son günlerde...

serracım yavruların nasıl oldu acaba? umarım bir sorun yoktur.. hastaneye yatırdılar da yanındamı kalıyosun diye meraktayım.. inş. rabbim şifa versin en kısa zamanda... :Saruboceq: opuyorumnanaktan

neyse ben bi gezintiye çıkıyorum.. diğer topiklerime bakiim siz uyanana kadar :)))

günaydınn canımm beni düşündüğün için sağoll yavrularımın 2deiyiye gidiyor şükürr ama evimm debütün odalrın mobilyaları bozuk boya varr çocuklar hasta anlıycan baya işlerim var onda uğrayamıyorumm canımm şimdi bi bakımm dedm sen nasılsınn canım

kızlar geçmişi çok okuyamadım geçmiş olsun diyen herkese teşşekkür edirm kızlarr sağolunn çocukların ikiside bronşit küçüğü alerjik olduğu için büyüğünün üşüttü ama küçüğüm daha ilerlemiş inşşş düzelirler öyle bunaldımki anlatamam işlerr varr nasıl biticekk
bebegcimm senin tahlil işi ne oldu canımm merak etti doğrusu
kızlar ben yokken neler olduu valla gelemiyorumm ama aklım hep sizdee iştahımm zatenn yok denecek kadar azz zaten vakit bulamıyorumm evde oturulaacak yer bilee yok allahtann annem yanımda büyüğü onda çocuklarınn küçüğü bende öyle idare ediyoruzz bi iyileşselerr inşşşş

kızlarr buu aradaaaa bizim nişanda yaklaşıyorrrrr pazar günü çocukları anneme bırakıp gideriz ayy annem olmasaa canımm annem bugün kıyafet alıcamzatenn 1,5 kg gitti yaniii 68,5gösteriyorumm şuann bunada çokk sevindimm vallaa belki haftanın birincisi ben olrummm haa nedersinizz

neyse ben gidiyorumm canlarımm ara ara yine uğrarımm işlerimm biterse rahatlarımm bide yavrularım düzelirsee neyse hayırlısı gerçi onlarr bitecee 2 hfatmız kaldıı bu haftayı saymazsak umreye gitmeyee bide ozaman girememm ayy orası çok sıcakk ordada kilo veririm yanii buna eminimm tavaf falann neyse hayırlısıı olsun

günaydın kızlar ben gelene kaçmışınız ...bebegcim şarkını ttuttum hayatım alkisalkisalkis
ben kilo alıyorum bu hafta neden neden neden çok kötüyüm ben mafoldumben
ama içimde çok aşırı yeme istegi vardı regl den dolayı belki haftaya toplarlarım kendimi çok kötü hissediyorum ..

elaaayyy kız senden bi rahat yokmu hee.. herkes uyurken bişiler yapiim dedim buldun gene yakaladın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…