80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar meraba misafirim var nilgünün halleyli pastasını tarifi nerdeydi nasıldı bilen varsa hemen yazabilir mi ????

kızlar meraba misafirim var nilgünün halleyli pastasını tarifi nerdeydi nasıldı bilen varsa hemen yazabilir mi ????

HALLEY PASTA

MALZEMELER:
1 paket (içinde 10 tane olan) Halley bisküvi (ben bim de satılan markayı da kullanıyorum farketmez yani)
2 paket beyaz kremşanti
1 muz
1 çikolata sosu(dr.oetker önerim)

YAPILIŞI:
2 paket kremşantiyi 2 bardak soğuk sütle çırpın kullanıma hazır hale getirin.içine 10 tane halley bisküviyi parçalayıp koyun.(elinizle hafifçe parçalara bölün sakın un ufak olmasın bisküvi.irili ufaklı olsun)kaşıkla karıştırın hafifçe.

hazırladığınız bulamacı(bulamaç gibi oluyor merak etmeyin) hafif suyla ıslattığınız borcama dökün.kaşıkla iyice yayın.(çok büyük bi borcam olmasın.ben dikdörtgen borcama döküyorum).

kaşıkla yayarak düzelttiğiniz karışımın üzerine muzları dilimleyip koyun.en üste tarife göre hazırlayacağınız çikolata sosunu dökün.sosu hemen dökmeyin.kaşıkla ara ara karıştırarak ılıt.karışımın üzerine dök.ben üzerine fındık ve hindistan cevizi serptim.

misafirleriniz fazla olursa ölçüyü 2 katına çıkartın.yani 20 tane halley bisküvi ,4 paket kremşanti.

facede bir yazı okudum, depremde bazı insanlar hayatlarını kaybettiler ama çoğu insanlığını diye.
o kadar hak verdim ki, insanlar öyle şeyler paylaşıyorlar ki nerdeyse oh olsun diycekler.
yazık ya bu duruma nasıl geldik?

off bugün diyet adına hiç verimli değildi.
battı balık yan gider günümdü. nasılsa yedim onu da yiyim, bunu da yiyim diye diye yedim.
tam çantalık menüydü allahtan tülin yok yani.

sabah: 1 h. yumurta, domates, salatalık, biber,3 zeytin, b.peynir-k. peynir.2dlm ekmek y.çay
öğle: 1 tane kinder çiko.(279 kalori)
akşam: z.yağlı kereviz yemeği, salata, 3 yk yoğurt, 1 pastane poğaçası

nescafe

ayşecim bende yarın halley pasta yapsammı acaba diye düşünüyorum kociş geliyor şimdi kayseride ve tatlıyı çok seviyor.
off özledim ya Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

Listemiz ufacık kalmış bu hafta..Kimisi tatilde, kimisi hastalıkta ama çoğu kişi de bildirim yapmamış, olsun haftaya hepsi tekrar bu listede olur inşallah..
Deniz tebrikler canım

deryacım ellerine sağlık

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah: 2dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1kk. kadar beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı pekemz, dereotu
gün boyunca: 2 mandalina
1 tane elma
1 havuç
8 tane diyet bisküvi(73 kalori)
akşam:közlenmiş patlıcan, 2 kaşık kadar yoğurtla, 1 çay bardağı şehriye pilav( çok az sıvı yağla yaptım ama akşam kötü oldu karbonhidrat)

Sedam sadece kızılaya yollayın bencede, biz de öyle yaptık başka yere güvenilmez...Bir kaç çapulcu yüzünden masum insanlara oluyor olan bunu anlayamıyorlar bir türlü..

derya ben de yurtiçi kargonun gönderdiğini duydum. yaşananlar çok zor. Allah yardımcıları olsun

Arzucum bugün yurtiçini aradık yarın kapıdan gelip alacaklar sağolsunlar..Gönderi trafiği çok yoğunmuş aman şükür dedim demek sandığım kadar insanlık ölmemiş daha..Bence hepimiz bunu değerlendirip bir şeyler yollamalıyız..Şu an en çok battaniye, kuru gıda, çocuk bezi ve ayakkabı ihtiyacı varmış..

Son düzenleme:

Sabahtan beri bu konuya o kadar sinirliyim ki deniz kelimelerle tarif bile edemem...Deprem haberlerini ilk izlediğimde 15 yaşında bir kız üstünü başını parçalayarak ağlıyordu annemi kurtarın diye, onun ne suçu var bir düşünseler o minicik beyinleriyle bir idrak etseler bunu..Ne ilgisi olur pkk ile, ne kini vardır ki türklere..

Başka bir haberde ilkokula giden çocuklar ellerinde oyuncak silah, muhabir soruyor terörist kimdir diye, çocuk "terörist bizi koruyan kişidir, onlar olmasa erdoğanın askerleri bizi öldürür" diyor.Hadi kız bu çocuğa, ne suçu günahı var ufacık beynine işlenenler yüzünden..Sen ona da mı acımayacaksın, kurtarmaya çalışacağına neredeyse soykırım isteyeceksin..

Terör hep vardı, dünde bugünde bizden de ölenler oldu onlardan da hepsi bu cahil kafa yüzünden, bunu düzeltmedikçe vursan kırsan ne olacak al yıllardır savaşıyoruz ne oldu? Koca bir hiç..Neyse susayım ceza yiyeceğim gene..

Ben allahtan bunların kalbine az merhamet vermesini diliyorum..Başka hiçbir şey değil...

Kızlar bugün eşimin doğum günü diye pasta yiyeceğim birazdan ama çok suçluluk duyuyorum Özellikle de 1800 artı çıktığım hafta..
Akşam sadece çorba içtim pastayı bildiğim için..Telafi edeceğim artık ne yapalım, ben senin doğum gününde diyet yapıyor muyum diyor mesut :)

iyi akşamlar herkese,benim diyetteki ilk günümdü bugün pek zor geçmedi diyebilirim...birde siz bakın menüme yanlışım varsa beni uyarırsınız:)
sabah 9 da 2 brd lahana suyu
saat 10 gibi :1 kupa yeşil çay,biraz peynir,2 adet ceviz,4 zeytin,1 dlm denge ekmek
saat 12 :1 kupa form çay
saat 13.30 :1 katı yumurta,1 salatalık
saat 16.00 :6 adet badem
saat 17.00 :1 kupa lahana suyu
saat 18.30 :1 kase şehriye çorbası,200gr.tavuk haşlama,yarım patetes,boll salata
saat 20.00 :bir brd.çay
saat 22.00 :bir kupa yeşil çay
gün içinde 2lt.su içtim...bir saat sonra lahana suyumu tekrar içeceğim....

Yazını okuyunca doğuda çalıştığım günler geldi aklıma..
miting düzenledikleri günlerde çocuların eline biraz para sıkıştırıp git okulu taşla diyolardı.Zihniyete bakarmısın hadi ben devletin öğretmeniyim peki benim yanımdaki dokuz on yaşındaki çocukların ne günahı var.Kimi kime taşlattırıyosun.Onlar çocuk okula taş atarken elindeki para ile ne alacığını düşünüyordur eminim..
şu anda deprem bölgesindede o kadar masum insan var ki.bunun türk yada kürt olmakla bir alakası yok.vicdan işte o da herkeste yok..

topik yine çok sessiz. sayfa ilerlemiyor hiç biryandan işlerimi yaparken bir yandan da bakıyorum.
deryacım Allah eşine ve sana sağlık mutluluk versin cnm, nice yıllara.

leslie 5 mile yaptım. yaptığım kaçamağın pişmanlık duygusunu hafifletmedi ama belki kalorisini hafifletir.

iyi geceler kızlar yogun bi haftasonu geçridim bugünde pazartesi yogunlugu ancak girebildim depremde ölenlere Allahtan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum düzce depremini yakından yaşayan biri olarak Rabbim herkesi böyle bi felaketten korusun diyorum depremden sonra ben koltukta otururken yanıma oturan birinin sarsıntısından bile bagıra çagıra kapıya koşar hale gelmiştim bigün hiç unutmuyorum gecenin bi vakti deprem oluyor diye bagırarak apartmanın dış kapısında solugu almıştım ortalıgı ayaga kaldırmıştım annem garibim çok korkmuştu kızıma ne oluyor diye.gerçekten çok zor bi durum geride kalanların psikolojilerini çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcıları olsun....

Selmam hoşgeldin

Menün harika canım, d,yetisyen listesi mi bu gerçekten çok dengeli tebrikler

İşte ben de onu diyorum çocuk ne düşünür ki senin anneni babanı öldürmek istiyorlar dense bunlara ne dersen yapar o korkuyla..Ergenliğe geldiğinde de maalesef bu uğurda her işi yapacak noktaya gelir..
O bela okudukları halkın arasında kaç masuma da bela okuduklarını bilmiyorlar herhalde..
Vicdan allahım, biraz vicdan...

Teşekkürler denizcim

kızlarrrrr sizleri özledim canlarımmm

iki gündür yokum hemen motivasyonumda bir düşme oldu hafta sonu biraz kaçamak yaptım klasikk. ayrıca pazar günü felaket hasta oldum ölüyorum sandımm kus kus içim dışıma çıktı ishal baş ağrısı ellerim falan titriyordu hiç bişe yiyemedimm sonra bol ayran içtimde kendime zor geldimm.

akşama iyi oldum oğlumla toriumdaki sirke gittik bende onun sayesinde ilk defa sirke gittim kzum gece yatarken bana annecim bei sirke götürdüğün için çok sevinçliyim dedi sıpam daha 3 yaşında zamanın çocukları beter yawww

bugünde iş başı gayet yogundumm

deprem ile ilgili olarak çok üzgünüm allah sabır versin zorda olanları tez zamanda kurtarsın inşallahh

bugünkü menüm kızlar

kahvaltı

activya kahvaltı yoğurt

ara 3 kaşık sütlaç

öglen 5 lahana sarması yogurt 1 dilim tahıl

ara 3 kaşık sütlaç

akşam

5 kaşık mantar yemeği
1 lokma ekmek

ara 1 elma 3 ceviz

geçmişe şimdi bakmaya çalışıcam elimden geldiğince

canım çok saol tekrardan yaptım bitti bile herkes çok beğendiiii..
üstüne şu hazır soslardan varya şişedeki omlardan yaptım birde hinditan cevizi bende yedim minnak minnak süperdi....
amin canım amin allahım başımızdan eksik etmesin..... yap tabiki benimkide yıllardır 80-81 arası gider gelirdi bu bir haftadır oda hergün tartılıyor ve 78 e düşmüş buda tam buğdayı yemesinin etksi tabiii pasta börek yok hep az yağlı diyet yemekleri nolsun adam da zayıfladı benle beraber....
birde akşamları genelde ya antrenmanda ya halı saha maçında ve maçtan önce asla yemek yemez gelincede sadece meyve yiyor gece ağır olmasın diye burdan da şu sonucu çıkarabiliriz....
akşam öğünü çokkkk etkiliyor......
nice beraber yıllara inşalllahhhhhh..
hep özenirim yaşlı çiftlere yürüyüş yapanlara....
allahım bizlerde o günleri görürmüyüz sağlıkla.....
selma ablacım merhaba...
umarım da iyisindir.....

güzeller dün gece 11 de görümcem aradı yola çıktım geliom die ve gece 4 te geldi geleceğini biliyordum ama daha erken oldu....umduğumdan...

nilgün sormuş salona nie başlamıyon die cumartesiye kadar burda...
ee sonra bayram geçsin başlarım artık...
inanılmaz yoğun bir gündü her yerim ağrıyor....

veee yarın okul var daha yeni duşumu aldım saçımı kurutcam bi bakiim dedim sizlere...

hadi güzeller iyileşenler topiği canlandırın birazzzzz....

walk walk deyin

üfff üffff deyin ki gaza gelelim
banuşşş nerdesinnn
tülin nerdesin
izlem nerdesinnnnnnn

öpüldünüz güzeller......

GÜZEL VE DENGELİ MENÜLERİNİZ GÖRÜNCE KENDİMDEN UTANDIM AMA HİÇ ELİMDE OLMADAN AKŞAM MAHVOLDU. İNANIRMISINIZ KOCA FAKÜLTEDE BİR TANE YEMEK İSTENECEK YER KALMAMIŞ. HEPSİ TADİLATLI. bugün beni sevindiren şey 2 tane depremzedeye yardım edebildiğim düşüncesi. biri gebydi diğeri şokta...ikisini de ameliyat edecekler.herkes çok çok yoğun çalıyor özelikle cerrah arkadaşlar işelri zor allah kolaylık versin. bu arada ben diyarbakır da çalışıyorum.

ben yapacağım ayrdımı kızılay veya sağlık bakanlığı adına açılan hesaplarla yapmayı düşünüyorum. ya da oralı olan arkadaşlar ile elden ulaştırmayı. kazak ve battaniye örtü falan ayarlamaya çalışacağım ve su tabiki..kadının inlemeleri kulağımdan gitmiiyo ya çok dramat,kti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…