günaydın kızlar
topik çok sessizleşti ,izlem banu ve tülin dönün artık...Tülin'den haber alan varmı ben artık çok merak ediyorum,o zilli 5 dakka fırsatını bulur girerdi kk ya....
Yaşadığımız son olaylar beni çok sasrtı,bende gülüp geçemiyorum,hep boynum bükük,çok etkilendim...
Dyet olayıda askıda nedense ,dikkat ediyorum ama tam menü yok
o yüzden yazmıyorum buraya
Bu aralar yoğunum şimdi gidip 1 e kadar ütü yapcam,sonra kızı bırakıp kardeşime bekar evine temizliğe gidicem...
Off çok canım sıkılıyor,sigarayı bırakmak istiyorum ben,hem bedenim ,hem cebim etkileniyor artık bitse
akşama uğrarım ,görüşz
günaydın kızlar
topik çok sessizleşti ,izlem banu ve tülin dönün artık...Tülin'den haber alan varmı ben artık çok merak ediyorum,o zilli 5 dakka fırsatını bulur girerdi kk ya....
Yaşadığımız son olaylar beni çok sasrtı,bende gülüp geçemiyorum,hep boynum bükük,çok etkilendim...
Bu aralar yoğunum şimdi gidip 1 e kadar ütü yapcam,sonra kızı bırakıp kardeşime bekar evine temizliğe gidicem...
Off çok canım sıkılıyor,sigarayı bırakmak istiyorum ben,hem bedenim ,hem cebim etkileniyor artık bitse
akşama uğrarım ,görüşz
nice beraber yıllara inşalllahhhhhh..
hep özenirim yaşlı çiftlere yürüyüş yapanlara....
allahım bizlerde o günleri görürmüyüz sağlıkla.....
walk walk deyin
üfff üffff deyin ki gaza gelelim
GÜZEL VE DENGELİ MENÜLERİNİZ GÖRÜNCE KENDİMDEN UTANDIMAMA HİÇ ELİMDE OLMADAN AKŞAM MAHVOLDU. İNANIRMISINIZ KOCA FAKÜLTEDE BİR TANE YEMEK İSTENECEK YER KALMAMIŞ. HEPSİ TADİLATLI. bugün beni sevindiren şey 2 tane depremzedeye yardım edebildiğim düşüncesi. biri gebydi diğeri şokta...ikisini de ameliyat edecekler.herkes çok çok yoğun çalıyor özelikle cerrah arkadaşlar işelri zor allah kolaylık versin. bu arada ben diyarbakır da çalışıyorum.
günaydın kızlar
akşama uğrarım ,görüşz
GÜZEL VE DENGELİ MENÜLERİNİZ GÖRÜNCE KENDİMDEN UTANDIMAMA HİÇ ELİMDE OLMADAN AKŞAM MAHVOLDU. İNANIRMISINIZ KOCA FAKÜLTEDE BİR TANE YEMEK İSTENECEK YER KALMAMIŞ. HEPSİ TADİLATLI. bugün beni sevindiren şey 2 tane depremzedeye yardım edebildiğim düşüncesi. biri gebydi diğeri şokta...ikisini de ameliyat edecekler.herkes çok çok yoğun çalıyor özelikle cerrah arkadaşlar işelri zor allah kolaylık versin. bu arada ben diyarbakır da çalışıyorum.
ben yapacağım ayrdımı kızılay veya sağlık bakanlığı adına açılan hesaplarla yapmayı düşünüyorum. ya da oralı olan arkadaşlar ile elden ulaştırmayı. kazak ve battaniye örtü falan ayarlamaya çalışacağım ve su tabiki..kadının inlemeleri kulağımdan gitmiiyo ya çok dramat,kti...
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek bir pıanr beyaz ve haşlanmış yumurta
ara:az kuruyemiş
öğle :azogelin çorba 3-4 kaşık pilav ve 2 kaşık kadar tavuk eti
ara:2 burçak bisküvi
akşam:önce vakit olmadı sonra yemek soğuk ve yağlı idi yiyemedim. bir kaşık kadar etinden bir lokma ekmek ile aldım ve biraaz salata
bir mandalin
bir puaça
bir mandalin daha
bir avuç fındık...
2litreye suyu tamamalamaya zorlayacağım-yeşil çay ve tarçın karanfil çayı..
günaydın kızlar
akşama uğrarım ,görüşz
günaydin kizlar,
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmege krem peynir
5 zeytin
ögle
6 kasik sebze yemegi( kabak patlican)
yogurtlu kirmizi lahana salatasi
ara
1 nar
aksam
3 izgara kanat
bir dilim ekmek
2 litre su
1 kupa yesil cay
evet gercekten sessiz olmus cok bilmiyorum bunda milletimizin icinde oldugu durumlarda etkili olabilir insanlar su anda sogukta yiycek ekmek yemek sıkıntısı cekiyor bir de bizim topige bak
uzluyorum cok bir sey yazmak istemiyorum ama ne yapalım bizim topic de esas konu bu asas paylasım alanımız bu
o yuzden musaadenizle bende paylasımda bulunayım
bende cikolatai tatlı, ekmek ve börek yemeyi bırakmak istiyorum
bayrama yalnızca 10 gün kaldı
su an itibariyle 10 günlük nefis terbiyesine girmeye karar verdim
burdan duyurulur
gene cok korkunc seylery edim ben dun yediklerimin haddi hesabı yoktu deminde bir cikolatalı gofret yedim midme berbat morlaim berbat
niye kendime yapıyorum ben bunu
burcu naber canımmm
senin enerjine hayranımm hep takip ediyorum seni
sevgiler
bu arada benim adım hilal tuna oğlumun adı
akşamı beklemeye gerek kalmadı fotomu buldum... bu 1 ekim tarihli nişanda çekilen fotom...
yorumlarınızı bekliyorum
akşamı beklemeye gerek kalmadı fotomu buldum... bu 1 ekim tarihli nişanda çekilen fotom...
yorumlarınızı bekliyorum
yorumlarınızı bekliyorum
Merhabalar,
Acılar bitmiyor,bugünkü habere(Küçük Yunus)çok üzüldüm.Daha kimbilir ne Yunuslar var göçük altında kalan ama o kurtulmuşken küçücük vücudunun,kalbinin dayanamayışı çok acı verdi.Allah hepsine yardım etsin,sabır versin.Biz burada sıcak evlerimizde oturup diyet yapmaya çalışırken,onlar orada...offff yaaa.
İçimden birşey yazmak ya da yapmak da gelmiyor.
Menü de yazmadım ama fena gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?