80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek bir pıanr beyaz ve haşlanmış yumurta
ara:az kuruyemiş
öğle :azogelin çorba 3-4 kaşık pilav ve 2 kaşık kadar tavuk eti
ara:2 burçak bisküvi
akşam:önce vakit olmadı sonra yemek soğuk ve yağlı idi yiyemedim. bir kaşık kadar etinden bir lokma ekmek ile aldım ve biraaz salata
bir mandalin
bir puaça
bir mandalin daha
bir avuç fındık...
2litreye suyu tamamalamaya zorlayacağım-yeşil çay ve tarçın karanfil çayı..

günaydın kızlar

topik çok sessizleşti ,izlem banu ve tülin dönün artık...Tülin'den haber alan varmı ben artık çok merak ediyorum,o zilli 5 dakka fırsatını bulur girerdi kk ya....
Yaşadığımız son olaylar beni çok sasrtı,bende gülüp geçemiyorum,hep boynum bükük,çok etkilendim...
Dyet olayıda askıda nedense ,dikkat ediyorum ama tam menü yok
o yüzden yazmıyorum buraya
Bu aralar yoğunum şimdi gidip 1 e kadar ütü yapcam,sonra kızı bırakıp kardeşime bekar evine temizliğe gidicem...
Off çok canım sıkılıyor,sigarayı bırakmak istiyorum ben,hem bedenim ,hem cebim etkileniyor artık bitse

akşama uğrarım ,görüşz

günaydin kizlar,

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmege krem peynir
5 zeytin

ögle
6 kasik sebze yemegi( kabak patlican)
yogurtlu kirmizi lahana salatasi

ara
1 nar

aksam
3 izgara kanat
bir dilim ekmek

2 litre su
1 kupa yesil cay

kolay gelsin canim

Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız iyimisiniz. çok özledim sizleri. tekrar listeye alabilir misiniz beni. sağlıklı beslenmeye geri döndüm. hatta şu an yeşil çayımı yudumluyorum. kilo 88 oldu yine offf. geçen kayınbiraderimin nişanı vardı size akşam fotomu göndereyimde görün tosunu :))

evet gercekten sessiz olmus cok bilmiyorum bunda milletimizin icinde oldugu durumlarda etkili olabilir insanlar su anda sogukta yiycek ekmek yemek sıkıntısı cekiyor bir de bizim topige bak
uzluyorum cok bir sey yazmak istemiyorum ama ne yapalım bizim topic de esas konu bu asas paylasım alanımız bu
o yuzden musaadenizle bende paylasımda bulunayım

bende cikolatai tatlı, ekmek ve börek yemeyi bırakmak istiyorum
bayrama yalnızca 10 gün kaldı
su an itibariyle 10 günlük nefis terbiyesine girmeye karar verdim
burdan duyurulur

gene cok korkunc seylery edim ben dun yediklerimin haddi hesabı yoktu deminde bir cikolatalı gofret yedim midme berbat morlaim berbat
niye kendime yapıyorum ben bunu

Amin, ben de hep özenmişimdir, inşallah görürüz ayşecim
İzlem facebooktan yazmıştı bana 15 günlük tatilden dönmüş annesiyle birlikte, pazar gidecekler o zaman görüşürüz demişti ama gelmedi daha..
Banu da ameliyatla uğraşıyordur hala, tüline ne oldu bilmiyorum neden bu kadar uzun sürdü hepsini özledik

Hadi bakalım walk walk üff üfff :))

Allah kolaylık versin iremcim, durumun zor ama çok büyük sevaba giriyorsun..Bence de kızılaydan yap çok daha doğru olur.

Gülayım yaşanan olaylardan dolayı herkesin morali bozuk ve çok gergin, her ne kadar sevmesem de internette tartışıyorum sürekli birileriyle dayanamıyorum vicdanı yokolmuş herkesin
Ama artık topikçe toparlanmamız lazım yoksa yolumuzu kaybedeceğiz..

Sigara tamamen irade işi..Bu konuda eşime hep hayran kaldım, bırakıyorum dedi ve bıraktı..Umarım sen de başarabilirsin, artık maddi boyutu dayanılmaz noktaya geldi zaten..

slm kızlar birazdan okula gidicem.
gitmeden evvel topiğe bir bakayım dedim. sabah start it up yaptım, şiddetle tavsiye olunur.
nasıl çalıştırtığına şaşıracaksınız. Umarım alışır vücudum çünkü kalçalarımın üstüne oturamıyorum ağrısından.

öpüyorum kızlar akşama görüşmek üzere.

canım senin işin baya zor kolay gelsin sana bu durumda rejim yapmakta zor ama çantanda bence hep bir diet ekmek arası penirli sandviç bulundur çok iyi oluyor. olur olmaz şşeylere dalmıyor insan

allah depremzedelere de şifa versin inşallah

ben mesaj ile para yardımı yapmak istiyorumm

pogça olmamış canımmm. sanki bende çok dikkat ediyorumya aşağıda yazıcam kahvaltıya bakkk

canım evet herkeste bir yoğunluk bir hangame var tabiki deprem terör diye hayatın gerçekleri ile karşılaşınca biraz rejim olayları da askıda gibi oldu sanki herkestee,

ama kızlar UNUTMAYALIMMM ne olursa olsun hayat devam ediyor ve yine güzel yaşamak

canım menün çok güzel tebrik ederimm

hişşşş noluyo bakımm bu ne çikolata lı bir menü böle hemen kendine gel lütfenn çikolata biliyorsun yedikçe yedirtir yerine meyve ye su içç canım

kızlar akşam menümü yazdım ama benle ilgilenmediniz darıldım vallahii

nese canlarımm

sabah kız kardeşim geldi ben kahvaltıda yoğurt yerken hanfendi büroya hayırlı oldun için tavukgögsü ve sütlaç getirmiş kırmamak için ikisindende 2 kaşık yedim ssütlü tatlı ama olmadı yinede

öglen kendime ton balıklı salata getirdimm

akşama da sebze bişeler yaparımm

sabah teli kurdum güya yürüycektim çıkmamadım yataktan geri yatmışım akşam mutlaka yürümeliyimm

öpüldünüz kızlarr

bu arada banunun oğlundan haber alan var mı nasılmış

burcu naber canımmm

senin enerjine hayranımm hep takip ediyorum seni

sevgiler

bu arada benim adım hilal tuna oğlumun adı

dünkü menüm

sabah 1 baardak maydonoz suyu

2 bardak ılık su 2 kayısı

kahvaltı ayakta yaptım 1 dilim cavdar ekmeyinin üstüne peynir koydum yedim

arada yarım simit yadim

akşamda 2 bardak yeşil cay 2 dilim cavdar ekmeyi birazda helva ama helvayı kacırdım galiba yine birazda yumurta

hastanden geldiyim için yemek yapamadım eşimle kahvaltı yaptık kızlar yarım saatte yürüdüm yarım satte spor yaptım

İNŞALLAH kilo verebilirim

burcu naber canımmm

senin enerjine hayranımm hep takip ediyorum seni

sevgiler

bu arada benim adım hilal tuna oğlumun adı

Cok Te$ekkür Ederim
Ben Iyim Sagol Canim Senii Sormalii

Bu Arada Irem'di Zannedersem Adin Irongirl ,Canim Ben Kizilay Sitesinden Istedigim Tüm Bilgilere Ulastim
Yinede Ilgin Icin Coooook Tesekkür Ederim

akşamı beklemeye gerek kalmadı fotomu buldum... bu 1 ekim tarihli nişanda çekilen fotom...

yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $303715_2152377841869_1019077632_3558271_619441891_n[1].webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 33
akşamı beklemeye gerek kalmadı fotomu buldum... bu 1 ekim tarihli nişanda çekilen fotom...

yorumlarınızı bekliyorum

Sade ve şık görünüyorsunuz.Vücut yapınız da orantılı sanırım,öyle ordan burdan çıkma olmamış.Diyeti sıkı tutup kiloları verdiğinizde çok daha hoş olacaksınız.

Merhabalar,
Acılar bitmiyor,bugünkü habere(Küçük Yunus)çok üzüldüm.Daha kimbilir ne Yunuslar var göçük altında kalan ama o kurtulmuşken küçücük vücudunun,kalbinin dayanamayışı çok acı verdi.Allah hepsine yardım etsin,sabır versin.Biz burada sıcak evlerimizde oturup diyet yapmaya çalışırken,onlar orada...offff yaaa.
İçimden birşey yazmak ya da yapmak da gelmiyor.
Menü de yazmadım ama fena gitmiyor.

Son düzenleme:

canım öyle tabi ama insanız sonuçta allah bizi acılara dayanıklı yaratmış yoksa kesinlikle akıl sağlığımız bozulurdu

yaşamın gerçekleri de var acılarıda ama yapıcak bişeyimiz yokkk

iyi akşamlar bayanlar;ben yeni yeni başladım sağlıklı beslenme proğramına..ancak aklıma takılan bişey var...akşama yeşil fasülye bulgur pilavı ve yoğurt var menümde...şimdi ben 2 kaşık bulgur pilavı yiyecem nasipse yanında yoğurt yersem yanlışmı olur...kısaca karbonhidratla yoğurt nasıl olur..bilgisi tecrübesi olan bayanlar yardımcı olursa sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…