80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm:

sabah:
2 t.bugday ekmegi
2 dilim peynir

gün boyu:
1 elma
1 ceviz
1kivi

akşam:
fırında patatesli köfte
biraz turşu ve yogurt

ara:
1 dilim kavun

bugünkü menüm:

sabah:
2 karışık tahıllı ekmek
2 dilim peynir

gün boyu:
1 elma
1 kivi
2 ceviz

akşam:
z.yaglı bamya 1 tabak
yogurt 1 kase

ara:
1 dlim kavun

Sade ve şık görünüyorsunuz.Vücut yapınız da orantılı sanırım,öyle ordan burdan çıkma olmamış.Diyeti sıkı tutup kiloları verdiğinizde çok daha hoş olacaksınız.

teşekkür ederim canım. çokta orantılı değilim aslında kocaman bir göbeğim var onun içinde mekik çekmeye başladım.

masallah cok guzel cıkmıssın bence
balık etli
keisnlikle sisman degil
dolgun sadece :)
ama cok cici bir aile fotosu bu

iri balıkım :))
canımsın sağol güzel iltifatın için. Valla iyi moral oluyor burası...

biraz kilo var canım ama çok hoşsun yine de kilo versen süppeerr olursun hadi bakalımmm sıkalım görelimm

çok kilom var be güzelim. bir ara takıldım buralarda ama sonra hastalıktı işti derken gruptan ayrıldım. şimdi yine aranıza katılmak istiyorum kilom 89 a kadar çıktı geçen hafta biraz sıktım dişimi 88 oldum. ben farkettim ki diyetteyim deyince kıtlıktan çıkmışa dönüyor tatlı ve dondurmaların azılı katili oluyorum. o yüzden sadece dikkat ediyorum diyorum kendime. çok kasmıyorum zaten kilo verdiçe iyice azimlenirim inşallah.

kızlar tekrar teşekkürler. size bugün çekilen resmimide koyayımda gerçek tombolu görün burda ne korse var ne göbişi içeri çekme burda sadece ve sadece sevgi var tombul ve hımbıl :)) .

Eklentiler

• $251020111485.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
akşamı beklemeye gerek kalmadı fotomu buldum... bu 1 ekim tarihli nişanda çekilen fotom...
yorumlarınızı bekliyorum

cnm Allah nazarlardan korusun öncelikle
gelelim sana çok şıksın, vücudun orantılı. göze batan bir yer yok gibi fotoda.
bacakların çok kalın değil dizinde giyebiliyorsun hiç değilse.
bugün çektiğin fotoğrafıda gördüm. kilo vücuda göre belli bir yerde toplanıyor. benim basenlerim geniş, sendede göbek var cnm.
ama eriticezzz durmak yok.

Selam bayanlar ben 2 haftadır giremiyrdum hem internet sorunluydu hem de kızımla çok hastaydık.

geçmiş olsun cnm, hoşgeldin tekrar iyileştinizmi?

canım o puaca hiç ama hiç olmadı ama o saatte tek bulabldiğim oydu...

Cok Te$ekkür Ederim
Ben Iyim Sagol Canim Senii Sormalii

Bu Arada Irem'di Zannedersem Adin Irongirl ,Canim Ben Kizilay Sitesinden Istedigim Tüm Bilgilere Ulastim
Yinede Ilgin Icin Coooook Tesekkür Ederim

birşey değil canım aramak istediğin birşey bir yer olursa söyle arayalım yurtdışından ulaşmak zor olablir. biz bugün kuru erzak gönderdik epey de battaniye halı yollayan var.

sabah uyanınca:bir badem bir fınfık

kahvaltı: 2 tam tahıllı ekmek 2 dilim peynri domates ve biraz zeytin ezmesi

ara:bir küçük parça yumurta
bir tane dolma

öğle:5 köfte büyüklüğünde et ve salata

bir saat sonra:1 dilim kek

ara:bir avuç kuru yemiş

akşam tavuk şiş salata ve ayran

yeşil çay-2 lt su

dedğim günü bugün sefimizin uzmanlık yemeği vardı. Allahım ne pastalar ne yemekler ne tatlılar.... o keki de benim kıdemlim benim için yapmıştı yedim bir dilim. vicdan azabım tavan durumda spor da yapamadım.

abi böyle bir pasta yapmışlar bu da bu foruma konur mu bilmiyorum ama bir çatal aldım acayip hafif birşeydi nilgün kesin biliyordur...

ıspnaklı yaş pasta

Son düzenleme:

canım geç oldu ama eşinin doğumgünü kutlu olsun.allah ona ve sana sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin.

canım nasılsın?

başlangıç harika canım.lütfen devamını getir.

sendeki spor aşkı benim bu yazki halime benziyor.deli gibi spor yapardım doyamazdım yapmaya.ama hayat çok yorucu ya.halim kalmıyor valla.

canım zor şeyler yaşamışsın.allah kimsye yaşatmasın böyle şeyleri..

gayet güzel canım.sütlacı ölçülü yemişsin bravo.

nasılsın canım.bu hafat yazılı haftamdı.millet çok erken yapıyorsun dese de bayramda soru hazırlama yada yazılı okumakla uğraşmak istemiyorum.ama bu bir kaç gündür uğraştım ama bittim.uykusuzluk ve yorgunluk bende sinir stres yapıyor.yüzüm düştü asık suratlı oldum valla.bu haftada hep şubeler var bittim ya.

pastayı da yapmışsın ellerine sağlık..salona da sonra başlarsın artık..

bırak be güzelim ya sağlığını düşün lütfen.valla reklamları görünce çok üzülüyorum sigara içen insanlara başta eşime.o da bırakamadı bi türlü.kolay gelsin.

süper..afiyet olsun..

selam canım uzun süredir görünmüyordun.nasılsın?

Allahım ya.çatlatıcak mısın beni akşam spor sabah spor..maşallah maşallah valla..

inşallah canım tek isteğimiz bu..

akşamı beklemeye gerek kalmadı fotomu buldum... bu 1 ekim tarihli nişanda çekilen fotom...

yorumlarınızı bekliyorum

derli toplusun.kıyafet düzgün.çok güzel çıkmışsın.

ye canım ne olacak.o kadar ince hesaplara girmene gerek yok..

dünkü menüm:

sabah:
2 t.bugday ekmegi
2 dilim peynir

gün boyu:
1 elma
1 ceviz
1kivi

akşam:
fırında patatesli köfte
biraz turşu ve yogurt

ara:
1 dilim kavun

afiyet olsun canım.çok güzel bir menü..

Selam bayanlar ben 2 haftadır giremiyrdum hem internet sorunluydu hem de kızımla çok hastaydık.

çok geçmiş olsun.

çok çok güzel canım.afiyet olsun.

Eki Görüntüle 278960

abi böyle bir pasta yapmışlar bu da bu foruma konur mu bilmiyorum ama bir çatal aldım acayip hafif birşeydi nilgün kesin biliyordur...

ıspnaklı yaş pasta

bilmezmiyim bebeğim verim tarifi istersen..

ben dedim nilgün bilir dedim ama de mi:) valla sevinirim.ilk sırada ıslak kek var ama bu da 2. sırada olur niye olmasın de mi:)hafif birşey sanki değil mi?

İyi akşamlar kızlar
k.validem geldi bu yüzden fırsat bulup giremiyorum
bugün kü menüm :
ballı,limonlu,ılık su

sabah:1 dl çavdar ekemği,2 çatal sucuklu yumurta,peynir,3 zeytin

ara:2 kuru kayısı

ara:2 lokum

akşam:5 adet ızgara köfte,1 yk pilav,2 tane fırın patates
3 lt su
3 kupa yeşil çay
sadece star it up

herkes iyidir umarım
Van depremine çok ama çok üzüldüm
Rabbim tekrar yaşatmasın
herkesin yardımlarına ihtiyaçları var şuan da
her zaman olduğu gibi destek olup yardımlarımızı esirmeyelim tüm türk halkı olarak inşallah
terör ile bu olayı birbirine karıştıranlara çok kızıyorum
paylaşım sitelerinde bununla ilgili bir sürü şey okudum ve çok moralim bozuldu
genelleme yapmak böyle bir durumda büyük vicdansızlık diye düşünüyorum
hepinize iyi akşamlar kızlar
hafta sonundan itibaren aranıza dönüyorum inşallah

Çok güzel olur canım, sorun yok..Yoğurt yenilebilir karbonla da proteinle de..
Yoğurdu, sütü ve suyu bol tükettiğim haftalarda daha iyi kilo verdiğimi farkettim, onu da belirteyim.

Geçmiş olsun.

canım geç oldu ama eşinin doğumgünü kutlu olsun.allah ona ve sana sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin.

Amin nilgünüm sağolasın

nilgünümm sağol cnm. ama bendeki bu basenler başka türlü erimez.
birde yazdığım gibi dün çok kaçamak yaptım. (nescafe,çiko., poğaça)
off dayanamadım anlıycan.

inş. sende başlarsın ama şunu söylemeliyim çoluk çocuk olsa evde zaman ayırıp yapamazdım herhalde.
sana çok hak veriyorum okuldan gel ev işi çocuklar anca yetişiyorsundur.

ben dedim nilgün bilir dedim ama de mi:) valla sevinirim.ilk sırada ıslak kek var ama bu da 2. sırada olur niye olmasın de mi:)hafif birşey sanki değil mi?

hemen veriyorum tarifi canım..

suyun sporun çok güzel maşallah.menün de öyle..

yok canım bu kadar mütevazi olma sen yine.içinde olduktan sonra yapmak istedikten sonra çocuk olsa da olmasa da yaparsın.benim de halletmem lazım şu sporu ya..

arkadaşlar haberleri seyredip yada okuyup gözleri dolmayanınız yoktur herhalde.
bu akşamki 14 günlük mucize bebek beni çok duygulandırdı. nikahla ölüm şaşmazmış derler saati var günü var. tam ibretlik....
Allah ölümünde hayırlısını versin..

ISPANAKLI YAŞ PASTA

Ispanak yapraklarından birazını iyice haşlayıp(sapı değil ama yapraklarını) robotta püre yap.(1 su bardağı olacak)

Kek: 5 yumurta
5 fincan şeker (türk kahvesi fincanı)
köpük olana kadar çırp.
6 fincan un (türk kahvesi fincanı)
1 su bardağı ıspanak püresini iyice çırp.yağladığın tepsiye dök pişir.

Krema: 4 su bardağı süt
1.5 su bardağı un
karıştırarak pişir.(topaklanmasın diye karıştır)
Soğuyunca 200 gram yumuşak margarini,1 su bardağı pudra şekerini ve 1 paket vanilyayı kat ve çırp iyice.

Kek soğuyunca ortadan ikiye kes.Kenarlarını yuvarlak kes (1cm kadar)Robotta çek. ikiye ayırdığın kekin üzerine kremayı sür ve üstüne kalan kremayı sür.kenarlarını da kremayla iyice kapla.Çektiğin kek kırıntılarını üzerine serp.

nefis bir pasta oluyor.mutlaka yuvarlak bir tepside pişirin.eğer yoksa elinizde önemli değil dikdörtgen bir tepside de pişebilir.kekten kesip robotta çektiğiniz kırıntılar beyaz krema üzerinde sanki antep fıstığı dökmüşsünüz gibi görünüyor.tadı da harika oluyor.ah irem ah..unuttuğum tatları hatırlattın bana..

neyse bugün erken yatacağım.artık uykusuzluktan gözlerim ağrıyor valla.herkesi öpüyorum iyi geceler..

yorumlarınızı bekliyorum

çok güzelsin ama maşallah..ama verirsen yakarsın ortalığı valla...hoşgeldin aramıza..inş istediğin gibi zayıflarsın ben fatma bu arada..ankarada yaşıyorum öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…