Sade ve şık görünüyorsunuz.Vücut yapınız da orantılı sanırım,öyle ordan burdan çıkma olmamış.Diyeti sıkı tutup kiloları verdiğinizde çok daha hoş olacaksınız.
masallah cok guzel cıkmıssın bence
balık etli
keisnlikle sisman degil
dolgun sadece :)
ama cok cici bir aile fotosu bu
biraz kilo var canım ama çok hoşsun yine de kilo versen süppeerr olursun hadi bakalımmm sıkalım görelimm
akşamı beklemeye gerek kalmadı fotomu buldum... bu 1 ekim tarihli nişanda çekilen fotom...
yorumlarınızı bekliyorum
Selam bayanlar ben 2 haftadır giremiyrdum hem internet sorunluydu hem de kızımla çok hastaydık.
canım senin işin baya zor kolay gelsin sana bu durumda rejim yapmakta zor ama çantanda bence hep bir diet ekmek arası penirli sandviç bulundur çok iyi oluyor. olur olmaz şşeylere dalmıyor insan
allah depremzedelere de şifa versin inşallah
ben mesaj ile para yardımı yapmak istiyorumm
pogça olmamış canımmm. sanki bende çok dikkat ediyorumya aşağıda yazıcam kahvaltıya bakkk
canım evet herkeste bir yoğunluk bir hangame var tabiki deprem terör diye hayatın gerçekleri ile karşılaşınca biraz rejim olayları da askıda gibi oldu sanki herkestee,
ama kızlar UNUTMAYALIMMM ne olursa olsun hayat devam ediyor ve yine güzel yaşamak
canım menün çok güzel tebrik ederimm
hişşşş noluyo bakımm bu ne çikolata lı bir menü böle hemen kendine gel lütfenn çikolata biliyorsun yedikçe yedirtir yerine meyve ye su içç canım
kızlar akşam menümü yazdım ama benle ilgilenmediniz darıldım vallahii
nese canlarımm
sabah kız kardeşim geldi ben kahvaltıda yoğurt yerken hanfendi büroya hayırlı oldun için tavukgögsü ve sütlaç getirmiş kırmamak için ikisindende 2 kaşık yedim ssütlü tatlı ama olmadı yinede
öglen kendime ton balıklı salata getirdimm
akşama da sebze bişeler yaparımm
sabah teli kurdum güya yürüycektim çıkmamadım yataktan geri yatmışım akşam mutlaka yürümeliyimm
öpüldünüz kızlarr
bu arada banunun oğlundan haber alan var mı nasılmış
Cok Te$ekkür Ederim
Ben Iyim Sagol Canim Senii Sormalii
Bu Arada Irem'di Zannedersem Adin Irongirl ,Canim Ben Kizilay Sitesinden Istedigim Tüm Bilgilere Ulastim
Yinede Ilgin Icin Coooook Tesekkür Ederim
Kızlar bugün eşimin doğum günü diye pasta yiyeceğim birazdan ama çok suçluluk duyuyorumÖzellikle de 1800 artı çıktığım hafta..
Akşam sadece çorba içtim pastayı bildiğim için..Telafi edeceğim artık ne yapalım, ben senin doğum gününde diyet yapıyor muyum diyor mesut :)
selamm kızlar
iyi akşamlar herkese,benim diyetteki ilk günümdü bugün pek zor geçmedi diyebilirim...birde siz bakın menüme yanlışım varsa beni uyarırsınız:)
sabah 9 da 2 brd lahana suyu
saat 10 gibi :1 kupa yeşil çay,biraz peynir,2 adet ceviz,4 zeytin,1 dlm denge ekmek
saat 12 :1 kupa form çay
saat 13.30 :1 katı yumurta,1 salatalık
saat 16.00 :6 adet badem
saat 17.00 :1 kupa lahana suyu
saat 18.30 :1 kase şehriye çorbası,200gr.tavuk haşlama,yarım patetes,boll salata
saat 20.00 :bir brd.çay
saat 22.00 :bir kupa yeşil çay
gün içinde 2lt.su içtim...bir saat sonra lahana suyumu tekrar içeceğim....
topik yine çok sessiz. sayfa ilerlemiyor hiç biryandan işlerimi yaparken bir yandan da bakıyorum.
deryacım Allah eşine ve sana sağlık mutluluk versin cnm, nice yıllara.
leslie 5 mile yaptım. yaptığım kaçamağın pişmanlık duygusunu hafifletmedi ama belki kalorisini hafifletir.
iyi geceler kızlar yogun bi haftasonu geçridim bugünde pazartesi yogunlugu ancak girebildim depremde ölenlere Allahtan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum düzce depremini yakından yaşayan biri olarak Rabbim herkesi böyle bi felaketten korusun diyorum depremden sonra ben koltukta otururken yanıma oturan birinin sarsıntısından bile bagıra çagıra kapıya koşar hale gelmiştim bigün hiç unutmuyorum gecenin bi vakti deprem oluyor diye bagırarak apartmanın dış kapısında solugu almıştım ortalıgı ayaga kaldırmıştım annem garibim çok korkmuştu kızıma ne oluyor diye.gerçekten çok zor bi durum geride kalanların psikolojilerini çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcıları olsun....
kızlarrrrr sizleri özledim canlarımmm
iki gündür yokum hemen motivasyonumda bir düşme oldu hafta sonu biraz kaçamak yaptım klasikk. ayrıca pazar günü felaket hasta oldum ölüyorum sandımm kus kus içim dışıma çıktı ishal baş ağrısı ellerim falan titriyordu hiç bişe yiyemedimm sonra bol ayran içtimde kendime zor geldimm.
akşama iyi oldum oğlumla toriumdaki sirke gittik bende onun sayesinde ilk defa sirke gittim kzum gece yatarken bana annecim bei sirke götürdüğün için çok sevinçliyim dedi sıpam daha 3 yaşında zamanın çocukları beter yawww
bugünde iş başı gayet yogundumm
deprem ile ilgili olarak çok üzgünüm allah sabır versin zorda olanları tez zamanda kurtarsın inşallahh
bugünkü menüm kızlar
kahvaltı
activya kahvaltı yoğurt
ara 3 kaşık sütlaç
öglen 5 lahana sarması yogurt 1 dilim tahıl
ara 3 kaşık sütlaç
akşam
5 kaşık mantar yemeği
1 lokma ekmek
ara 1 elma 3 ceviz
geçmişe şimdi bakmaya çalışıcam elimden geldiğince
canım çok saol tekrardan yaptım bitti bile herkes çok beğendiiii..
üstüne şu hazır soslardan varya şişedeki omlardan yaptım birde hinditan cevizi bende yedim minnak minnak süperdi....
amin canım amin allahım başımızdan eksik etmesin..... yap tabiki benimkide yıllardır 80-81 arası gider gelirdi bu bir haftadır oda hergün tartılıyor ve 78 e düşmüş buda tam buğdayı yemesinin etksi tabiii pasta börek yok hep az yağlı diyet yemekleri nolsun adam da zayıfladı benle beraber....
birde akşamları genelde ya antrenmanda ya halı saha maçında ve maçtan önce asla yemek yemez gelincede sadece meyve yiyor gece ağır olmasın diye burdan da şu sonucu çıkarabiliriz....
akşam öğünü çokkkk etkiliyor......
nice beraber yıllara inşalllahhhhhh..
hep özenirim yaşlı çiftlere yürüyüş yapanlara....
allahım bizlerde o günleri görürmüyüz sağlıkla.....
selma ablacım merhaba...
umarım da iyisindir.....
güzeller dün gece 11 de görümcem aradı yola çıktım geliom die ve gece 4 te geldi geleceğini biliyordum ama daha erken oldu....umduğumdan...
nilgün sormuş salona nie başlamıyon die cumartesiye kadar burda...
ee sonra bayram geçsin başlarım artık...
inanılmaz yoğun bir gündü her yerim ağrıyor....
veee yarın okul var daha yeni duşumu aldım saçımı kurutcam bi bakiim dedim sizlere...
hadi güzeller iyileşenler topiği canlandırın birazzzzz....
walk walk deyin
üfff üffff deyin ki gaza gelelim
banuşşş nerdesinnn
tülin nerdesin
izlem nerdesinnnnnnn
öpüldünüz güzeller......
günaydın kızlar
topik çok sessizleşti ,izlem banu ve tülin dönün artık...Tülin'den haber alan varmı ben artık çok merak ediyorum,o zilli 5 dakka fırsatını bulur girerdi kk ya....
Yaşadığımız son olaylar beni çok sasrtı,bende gülüp geçemiyorum,hep boynum bükük,çok etkilendim...
Dyet olayıda askıda nedense ,dikkat ediyorum ama tam menü yok
o yüzden yazmıyorum buraya
Bu aralar yoğunum şimdi gidip 1 e kadar ütü yapcam,sonra kızı bırakıp kardeşime bekar evine temizliğe gidicem...
Off çok canım sıkılıyor,sigarayı bırakmak istiyorum ben,hem bedenim ,hem cebim etkileniyor artık bitse
akşama uğrarım ,görüşz
günaydin kizlar,
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmege krem peynir
5 zeytin
ögle
6 kasik sebze yemegi( kabak patlican)
yogurtlu kirmizi lahana salatasi
ara
1 nar
aksam
3 izgara kanat
bir dilim ekmek
2 litre su
1 kupa yesil cay
Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız iyimisiniz. çok özledim sizleri. tekrar listeye alabilir misiniz beni. sağlıklı beslenmeye geri döndüm. hatta şu an yeşil çayımı yudumluyorum. kilo 88 oldu yine offf. geçen kayınbiraderimin nişanı vardı size akşam fotomu göndereyimde görün tosunu :))
slm kızlar birazdan okula gidicem.
gitmeden evvel topiğe bir bakayım dedim. sabah start it up yaptım, şiddetle tavsiye olunur.
nasıl çalıştırtığına şaşıracaksınız. Umarım alışır vücudum çünkü kalçalarımın üstüne oturamıyorum ağrısından.
öpüyorum kızlar akşama görüşmek üzere.
dünkü menüm
sabah 1 baardak maydonoz suyu
2 bardak ılık su 2 kayısı
kahvaltı ayakta yaptım 1 dilim cavdar ekmeyinin üstüne peynir koydum yedim
arada yarım simit yadim
akşamda 2 bardak yeşil cay 2 dilim cavdar ekmeyi birazda helva ama helvayı kacırdım galiba yine birazda yumurta
hastanden geldiyim için yemek yapamadım eşimle kahvaltı yaptık kızlar yarım saatte yürüdüm yarım satte spor yaptım
İNŞALLAH kilo verebilirim
akşamı beklemeye gerek kalmadı fotomu buldum... bu 1 ekim tarihli nişanda çekilen fotom...
yorumlarınızı bekliyorum
iyi akşamlar bayanlar;ben yeni yeni başladım sağlıklı beslenme proğramına..ancak aklıma takılan bişey var...akşama yeşil fasülye bulgur pilavı ve yoğurt var menümde...şimdi ben 2 kaşık bulgur pilavı yiyecem nasipse yanında yoğurt yersem yanlışmı olur...kısaca karbonhidratla yoğurt nasıl olur..bilgisi tecrübesi olan bayanlar yardımcı olursa sevinirim...
dünkü menüm:
sabah:
2 t.bugday ekmegi
2 dilim peynir
gün boyu:
1 elma
1 ceviz
1kivi
akşam:
fırında patatesli köfte
biraz turşu ve yogurt
ara:
1 dilim kavun
Selam bayanlar ben 2 haftadır giremiyrdum hem internet sorunluydu hem de kızımla çok hastaydık.
sabah uyanınca:bir badem bir fınfık
kahvaltı: 2 tam tahıllı ekmek 2 dilim peynri domates ve biraz zeytin ezmesi
ara:bir küçük parça yumurta
bir tane dolma
öğle:5 köfte büyüklüğünde et ve salata
bir saat sonra:1 dilim kek
ara:bir avuç kuru yemiş
akşam tavuk şiş salata ve ayran
yeşil çay-2 lt su
dedğim günü bugün sefimizin uzmanlık yemeği vardı. Allahım ne pastalar ne yemekler ne tatlılar.... o keki de benim kıdemlim benim için yapmıştı yedim bir dilim. vicdan azabım tavan durumda spor da yapamadım.
Eki Görüntüle 278960
abi böyle bir pasta yapmışlar bu da bu foruma konur mu bilmiyorum ama bir çatal aldım acayip hafif birşeydi nilgün kesin biliyordur...
ıspnaklı yaş pasta
iyi akşamlar bayanlar;ben yeni yeni başladım sağlıklı beslenme proğramına..ancak aklıma takılan bişey var...akşama yeşil fasülye bulgur pilavı ve yoğurt var menümde...şimdi ben 2 kaşık bulgur pilavı yiyecem nasipse yanında yoğurt yersem yanlışmı olur...kısaca karbonhidratla yoğurt nasıl olur..bilgisi tecrübesi olan bayanlar yardımcı olursa sevinirim...
canım geç oldu ama eşinin doğumgünü kutlu olsun.allah ona ve sana sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin.
sendeki spor aşkı benim bu yazki halime benziyor.deli gibi spor yapardım doyamazdım yapmaya.ama hayat çok yorucu ya.halim kalmıyor valla.
Allahım ya.çatlatıcak mısın beni akşam spor sabah spor..maşallah maşallah valla..
ben dedim nilgün bilir dedim ama de mi:) valla sevinirim.ilk sırada ıslak kek var ama bu da 2. sırada olur niye olmasın de mi:)hafif birşey sanki değil mi?
İyi akşamlar kızlar
k.validem geldi bu yüzden fırsat bulup giremiyorum
bugün kü menüm :
ballı,limonlu,ılık su
sabah:1 dl çavdar ekemği,2 çatal sucuklu yumurta,peynir,3 zeytin
ara:2 kuru kayısı
ara:2 lokum
akşam:5 adet ızgara köfte,1 yk pilav,2 tane fırın patates
3 lt su
3 kupa yeşil çay
sadece star it up
herkes iyidir umarım
Van depremine çok ama çok üzüldüm
Rabbim tekrar yaşatmasın
herkesin yardımlarına ihtiyaçları var şuan da
her zaman olduğu gibi destek olup yardımlarımızı esirmeyelim tüm türk halkı olarak inşallah
terör ile bu olayı birbirine karıştıranlara çok kızıyorum
paylaşım sitelerinde bununla ilgili bir sürü şey okudum ve çok moralim bozuldu
genelleme yapmak böyle bir durumda büyük vicdansızlık diye düşünüyorum
hepinize iyi akşamlar kızlar
hafta sonundan itibaren aranıza dönüyorum inşallah
nilgünümm sağol cnm. ama bendeki bu basenler başka türlü erimez.
birde yazdığım gibi dün çok kaçamak yaptım. (nescafe,çiko., poğaça)
off dayanamadım anlıycan.
inş. sende başlarsın ama şunu söylemeliyim çoluk çocuk olsa evde zaman ayırıp yapamazdım herhalde.
sana çok hak veriyorum okuldan gel ev işi çocuklar anca yetişiyorsundur.
yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?