80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü gireyim

sabah:08:30
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 kk peyaz peynir

ara30
kaşarlı yağsız tost
1 ayran

öğle: 3:00
kaşarlı yumurta
1 kase lahana çorbası

ara: elma

akşam: 7:30
5 kaşık kepekli makarna
1 kase lahana çorbası

ara00
1 mandalina

akşam 1 9 yazınca gülen insan çıkıyo:))

ıspanaklı pasta süper oluyorrr.
ama benim sebze sevmeyen kocam sırf içinde ıspanak var diye yemiyor
şimdi uçakta gece Allahın izniyle evde olucak.

neyse menümü yazıyım.
sabah:
domates, salatalık, biber
h.yumurta, b.peynir
2 dlm tb ekmeği, yeşilçay

öğle: yok

akşam:
bir tabak bürüksel lahanası
3 yk yoğurt
ara:
yeşilçay, 2 tane yulaflı bisküvi

sağol canım tam da antep fıstığı gibi oluoyr.. teşekkürler tarif için..canım sen de hızır gibi her tarife yetişiyorsun vallahi..

mrh arkadaşlar bugünkü menüm şöyle idi:
sabah 1 kupa lahana suyu
1 kupa sıcak su uyanınca bunlar
saat 7.30 da 1 dlm denge ekmek,1 dometes,1 salatalık,çok az peynir,2brd şekersiz çay
saat 10 da 1 elma 1 mandalina
saat 11 de 1 kupa yeşilçay
saat 12 30 da çorba,yoğurt ,2 dilim patates fırında
saat 15 de 6 adet badem
saat 17 de 1kupa yeşil çay,1 kupa lahana suyu
saat 17 40 da yeşil fasülye,2 kaşık domatesli bulgur pilavı,yoğurt
saat 21 de 1 kupa kiraz saplı form çayı
toplamda 2 lt su
herkese tatlı rüyalar

iyi aksamlar kizlar,
bugünkü menüm

sabah
bir dilim ekmege,bir dilim kasar
5 zeytin
salatalik,domates

ara
2 kücük elma

ögle
1,5 tost

aksam
yogurtlu sebze yemegi

ara
2 kück elma

2litre su
1 kupa yesil cay

selam arkadaşlar dün giremedim yatılı misafirim vardı annemler gelinimiz çoluk çocuk bu akşam döndüler evlerine bnde soluğuburda aldım yeni gelen arkadaşlar var hepsi hoşgeldiler gerçi bnde daha çk yeniyim dünkü menümü yaziyim önce

sabah :1 d k ekmek yarım salatalık domates peynir

öğlen:4 kayısı

akşam:3 tane lahana sarma 1 tabak kabak yemeği 3 lt su 2 yeşil çay

bugünkü menümde şöylee

sabah:1 haşlanmış yumurta 1 dilim k ekmek domates peynir maydonoz

öğlen:1 k ekmeğinden tost 1 bardak ayran

akşam:1 kocaman tabak tarhana çorbası 2 tane lahana sarma

3 lt su 2 yeşil çay 2 t kahvesi

kızlar çok heyecanlıyım yarın diyetisyen günüm 3 haftayı devirdim bakalım verebildimmi ve nekadar gitmiş çk merak ediyorum ben bundan 4 sene önce 73 le diyetisyene başlaştım ve 3 hafta sonundada 5 kilo vrmiştim ama o zaman herkez farketmişti ve çk ii şeyler sölemişlerdi sanki 5 deilde daha çk vermişsin gibi falan dediler neyser uzatmiyayim ama bu sefer kimse bişi demio dün kardeşime sodum yoo anlaşılmıo falandedi vermişsindir ama dikkatimi zi çekmedi falan dediler acaba kilom bu sefer 86 dıya ondanmı acaba farkedilmio siz nedersiniz deneyimlerinizden faydalanmak isterim şimdiden teşekkürler

Eki Görüntüle 278960

abi böyle bir pasta yapmışlar bu da bu foruma konur mu bilmiyorum ama bir çatal aldım acayip hafif birşeydi nilgün kesin biliyordur...

ıspnaklı yaş pasta
menün gayet ii canım canını sıkma arada bir böle şeyler olmazsa diyet çekilmez bir hal alır....
bu pastayı netten bulduğum bir tarifle yapmıştım ve mükemmel oluyor... biliyorummm
ortim evet erkencisin yazılılarda ben bu hafta sonu hazırlayıp önümüzdeki hafta yapacağım zaten 7 ve 8 ler bende ortak bir yazılı hazırlarım...
benim geçen yılki halim senin yazınki halin akılllara zarar bir hırs vardı ...
3.5 ay salona gittim ve ne kadar yorgun olsamda aksatmadım nasıl dayandım bilmiyorum 5 te giderdim 7 ye kadar gel duş al saat 8 yemek çocuk derken nasıl bitti bilmiom şimdi cumartesi görümcem gidecek belki başlarım pazartesiye...
ya da bayram sonuna...

bu tarifler hiç de ii olmuo nilgün yaaa... şaka bi yana aklımıza gelio bak bu hafta sonundaki hedef belli şimdiden aslında geçen haftadan biraz ıspanak ayırmıştım tuppera çorba falan yaparım die tam bu pastaya yetecek kadar var yarın yapsam mı ne.....

selma ablacım seni görüyorum aşağıda umarım daha iyisindir seni görmek güzel....

bende annemdeydim okuldan sonra ve menüm ilk defa bu kadar berbat yazayım da ibretlik bir menü görün

sabah
simit

öğle
tantuni

ikindi
1.5 bezdirme
1 haşlanmış yumurta
domates
zeytin 4-5

akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık et sote
salata

ara 3-4 çatal kavun
1 litre su

hiç bu kadar kötü bir menü yazmamıştım bugüne kadar

sabah geç kalktım ve okulda simit neyse dedim yemeğimi akşamdan tuppera koymuştum
taze fasülye ve yoğurt okulda arkadaşlar sormadan tantuni söylemişler ve görünce dayanamadım yedim
anneme gittim ikindi çayının yanında bu yazdıklarımı yedim ohaa dedim kendime ve yok akşama imkansız bişi yemem dedim üstüne 1 saat uyudum ve kalkınca sanki resetlenmiş gibi birde akşam yemeği yedim...
yani battı da battı bugün menüm...
okulda içtiğim 1 litre suyla kaldım yani saat 3 ten beri 1 bardak anca içtim unuttum içmeyi...

nolur yorum bile yapmayın ne kadar kötü olduğunun farkındayım....

şimdi form çayımı içeyim de hemen gitsin vücudumdan bu kadar gereksizlik...

Van'a ptt yoluyla gönderilen 26 kolinin içinde taş ve bayrak çıkmış. mahşer günü de bayrak sallamanız temennisiyle! insanların acısıyla dalga geçenlerin merhamete muhtac olacağı muhakkaktır!

ya kızlar bunu mynette okudum bi habere yapılan yorum olduğu gibi kopyaladım inanamadım bu kadar acımasız da olunmazki......

kendini üzme arkadaşım sen hakediyorsın bu kadarcık kaçamağı ama bu haftanın kaçamağı olsun bu bence

inanamıyorum ne biçim bişey bu ya orda enkazdan çıkan 14 günlük bebeğin nişalı evli ölen öğretmenlerin ve masum onlarca insanın ne ilgisi var terör ile olaylar karıştırılmamalı bence tamam canımız çok yandı ama mantık denen bişe var yanii

menüm kızlar

ya kızlar ben spor yapamıyorum sevmiyorum sporu ne yapsam bu konuda bilemiyorummm......

kahvaltı

1 kase yoğurt

tam kahvaltı sırasında kardeşim geldi sütlü tatlıgetirmiş birkaç kaşık aldımm

öglen

ton balıklı salata 1 dilim ekmek

beyz leblebii

1 mandalina

akşam

yeşil fasulye 1 lokma ekmek 2 kaşık pilav

ara 1 bisküvi
3-4 badem

gece 1 süt 1 mandalina

başım çok ağrıyo iyleşemedim bir türlüüü

işyerinde de türlü türlü insanlar var şimdide bir dolandııcı şahıslar ile muhattabım sanırım 5 aydır muhasebe ücretini vermiyorlar 2000 tl oldu adama ağzıma geleni saydım ama heralde beni salak sanıyorlar insanlar ne rahat sanki be çocuğumu bırakıp buraya ekmek parası için gelmiyorummmm terbiyesizlerrr

kafanızı şişrdim canlarımmm

iyi geceler

allahım sen ölümünde yaşamında hayırşısını verr

kendini üzme arkadaşım sen hakediyorsın bu kadarcık kaçamağı ama bu haftanın kaçamağı olsun bu bence

yok arkadaşım bir hafta 76 bir hafta 75 bu 1 aydır böyle şımarmaya gerek yok aslında bu hafta çokk kaçamaklı oldu artı çıkmazsam yine iyidir...

bayrama 72 bile olabilirdim ama artık 73 bile hayal bence....

ben kaçıom ii gecelerrrr...

allahım herkesi korusun......
aeo

.......

güzel menü bnce..

allah kavuştursun canım.menün de harika..

sağol canım tam da antep fıstığı gibi oluoyr.. teşekkürler tarif için..canım sen de hızır gibi her tarife yetişiyorsun vallahi..

afiyet olsun canım.

çok hoş bir menü yazımı.afiyet olsun.

iyi aksamlar kizlar,
bugünkü menüm

sabah
bir dilim ekmege,bir dilim kasar
5 zeytin
salatalik,domates

ara
2 kücük elma

ögle
1,5 tost

aksam
yogurtlu sebze yemegi

ara
2 kück elma

2litre su
1 kupa yesil cay

çok güzel afiyet olsun.

çok çok güzel canım.bence kesin verdin.çok güzel ve dengeli çünkü menüler.

canım bak ben yazıyorumn ama yapmıyorum.sen de yapma.misafirin olunca yaparsın.

keşke olmasaydı ama sıkma canını.zaten pişman olmuşsun.ben her sabah bugün yeni bir başlangıç olsun diye uyanıyorum ama olmuyor başaramıyorum.dünden beri canım sıkkın diyorum ya..bu yüzden işte.sürekli diyet modundayım ama yıprandım artık ya.başaramıyorum da.artık aynaya bakmak istemiyorum sinir oluyorum.bugün yine toplantım var.yine dinlenemeyeceğim.of ya.

pes diyorum valla.

menün güel canım.ama bu inasanları anlamıyorum.hem hizmet al hem para ödeme.pişkinliğe bak.kolay gelsin sana.zor işin senin de.

ayılmak için kahve içeyim dedim gittim kakao içtim.şimdi de ağzım bir tuhaf oldu şekerden.akşama görüşürüz artık.

günaydın bu arada........

Valla derya benim bırakmam lazım aslında herkes bırakabilse keşke.....offf dün gece kızım bana ''Anne sen ölürsen ben babamla mı yaşarım''dedi ? nasıl kötü oldum.Elay'da çok etkileniyor bu haberlerden,deprem ,şehit cenazeleri...Her ne kadar ekrandan uzak tutmaya çalışsamda denk geliyor...Bu soru beni mahfetti,ikimizde sarılıp ağladık birbirimize,ben sigara konusunu bir daha düşünücem...Derhal bırakmalıyımmm....

akşamı beklemeye gerek kalmadı fotomu buldum... bu 1 ekim tarihli nişanda çekilen fotom...

yorumlarınızı bekliyorum
çok güzel çok beğendim,çok orantılı duruyorsun tatlım...şöyle 10 kilo bile gitse çok afet olursun valla
Valla ben kimden duyduysam tatlım,karbonhidrat-protein ayrımı yap diyor ama bilmem burdaki arkadaşlar ne der...pilav-yoğurt,ekmek-somates-peynir....böyle şeyleri bir yemicekmişsin.Ben de dikkat etmeye çalışırım hep...
valla burda evet fazlan göbekte görünüyor ama benimde böyleydi şimdi çok farkedecek kadar toplandı...spor ,spor,spor..başka lafım yok göbeğe.....
Eki Görüntüle 278960

abi böyle bir pasta yapmışlar bu da bu foruma konur mu bilmiyorum ama bir çatal aldım acayip hafif birşeydi nilgün kesin biliyordur...

ıspnaklı yaş pasta
ay çok hafif ve güüzel oluyor ben herkış haftada 1 yaparım..besleyici hem de hafif....Ağzım sulandı yaw
evet caım nasıl içim sızladı o bebeği görünce ,aileden herkes kurtulduda babası öldü bir tek bebeği,onada çok üzüldüm

Ayşe insanlıktan çıkmış artık millet.Sapla samanı birbirine karıştırıyorlar....Allah ıslah etsin........

arkadaşlar dün güzel bir kahvaltı,aralar güzeldi öğlen minik bir kaçamak dışında 10 numara ,akşam desen ekmek yok tavuk yedim sadece ama gelin görünkü gecenin 3 ündfe 5-6 kaşık nutella yedim...kendime geldiğime çok geçti......ben neden geceleri çikolata yiyiyrum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Herşeyi mahfediyorummmmmm

çok güzelsin ama maşallah..ama verirsen yakarsın ortalığı valla...hoşgeldin aramıza..inş istediğin gibi zayıflarsın ben fatma bu arada..ankarada yaşıyorum öğretmenim

ya kızlar yazdım yazdım çıkmadı yine yazılar deli oldum. hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim. belki arkadaşlar hatırlar beni amacım 30 kilo vermek. inşallah vericem onlarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…