cnm tulumun çok şıkmış. ama kesinlikle baldırların ve bacakların dana gibi değill asla değil.
ayrıca alt resimde 72 üst resimde daha da zayıf duruyorsun. ben şaşırdım cnm.
ben 75im şuan 3 kilo daha versem sen gibi gözükmem yani senin gibi görünmem için 5 kilonun üstünde gitmeli.
tulumlu kıyafetlerin hem vücuduna hem yaşına uygun olmuş.
keşke bende bu iradeyle senin yaşında yapmış olsaydım diyet, daha zayıf bir gelin olurdum
maşallah cnm
canım maşallah çk harika zayıflamışsın gerçekten insanı motive ediyorsunuz bu fotolarla inşallah bende bi gün böyle olurumm
alttaki resmim nisan ayındaki halim
şu anda da hemen hemen aynıyım
üsteki de
oğlumun doğumundan 1 ay sonra daha 40ım çıkmamıştı
Eki Görüntüle 279501
Eki Görüntüle 279502
yeni gelen arkadaşlara biraz olsun motive olması dileğiyle
arkadaşlarıma da varolan motivelerine katbekat katkıda bulunmak dileğiyle
üsteki de
Eki Görüntüle 279501
Eki Görüntüle 279502
:52
:
kızlarrrrrrrrrr diyetisyenden geldim çooooook mutluyum 5.katta oturuyorum normalde nefes nefese kalırım ikişer ikişer çıktım valla ayaklarım yere basmıyoduo kadar harika bi duyguki anlatamam inşallah canlar sizlerde verirsiniz ama sizinde bu kiloyu vermemde büyük rolünüz var hepinize teşekkür ederim gelelim sadede 3 haftada 6,5 kilo varmişim ve adet olmak üzereyim ikigün ya var ya yok onu eklemedi bile dr onuda eklersek 7,5 kilo ve maşşallah kendimi kötüde hissetmiyorum yeni liste verdi bunuda uygulayabilirim inşallah bi ara yazarı buraya belki sizede bi seçenek olur off ya çok mutluyum bu akşaam ödül gecem olsunmu sizce biraz pizza falan yesemmi ne dersiniz haketmişmiyimdir sizce
inşallah tatlım hepberaber görücez inşallahdaha nice böyle mutluluklar yasaman dilegiyle :))
ugly ve Sedacim tesekkür ederim sagolun kizlar
Insan Kendini Begenirse Catlar Ölürmü$ Der Hep Annem , Ben Kendimi Hic Begenmedigim Icin Hep Bunu Diyor Beni
Ayna Kar$isinda Görünce .. Hakkli Galiba
üsteki de
Eki Görüntüle 279501
Eki Görüntüle 279502
Burcum yukarıda 168 yardım hattı yazdım ya orayı arayıp bilgi alabilirsin, onlar seni yönlendirir..Ama kurban bağışı onlara ne gibi bir fayda sağlar bilemem..Kurbanın parasını yollayın desem siz kurban bayramına yönelik düşünmüşsünüz bilemiyorum nasıl olur.. En iyisi sen o yardım hattını ara ve sor..
Merhaba canım, listeye girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve kilo bildirimi istiyoruz, seni zaten haftaya alacaktım, bu ilk haftandı çünkü
Ve kilo bildirimini şu şablona göre yaparsan çok daha iyi olur;
Başlangıç
Geçen hafta
Bu hafta
gelen
toplamda giden
hedef (kısa dönem hedefi yazarsın)
haftalık toplam spor
boy
beden
2 gündür kendimi acayip şiş hissediyorum ya. acayip patlayacak gibi. ara ara oluyo bana böyle ama bilmiyorum..adet öncesi falan da değil..
üsteki de
Eki Görüntüle 279501
Eki Görüntüle 279502
kızlar kilo çizelgelerini iptal mi etmişler, bende görünmüyor da :26::26::26::26:
yarın evlilik yıldönümümüz ne çabuk geçti 4 yıl yahuu
allah hepimizin evini sağlığımızı huzurumuzu eksik etmez inşallah
yarın resim eklerim gene
Canncagizlarim Benim Cooook Tesekkür Ederimmm
Izlem Ablamm Idolümmün 1.ci Numarasiii , Diyette Devam Etme Sebeplerimin
En Büyük Sebepiii Senin $u Önce ve Sonraki Fotolarinn Vallahaa
Acep Bende Böyle Olurmuyum Diyip Duruyordum 88.Kilo Iken ..
Senin O Motive Dolu Sözlerini Hic Unutmuyorum .. Hep Destek Oldun Bizee Hepimizee
Allah Razi Olsun Senden ve Digerr Tüm Hakki Olan Arkada$lardan Canimsiniz Hepinizz
Koton Corap Almayi Düsünüyordum Zaten :) Ama 38 Beden Olmayi Bekliyorum
Ona Göre 38.Beden Corap Alcam
Azucuk Photoshop Yapiyimda Cesaret Edersem Koyarim Fotomu
Ama Baldirlarim Hala Tombik, Sporla Eritmem Lazim Güzel Durmuyorlar
Onlari Görmemezlikten Gelin Emiiii
cnmmmm bizde seni çok özledikk. bloguna bakıyorum oralara takılıyormusun diye tatil fotolarını gördüm. tatil iyi gelmiştir.
ohh afiyet olsun canım, anneciğinin eline sağlık. Anne yemeğinin yerini hiçbişey tutmaz. onun tadı çok başkadır. senki o kadar kilo verdin 3 kilo senin için nedir ki cnm. sen geldin şimdi sıra banu ve tülinde. banuda atlatıcak inş. şu dönemi keyifle yazışmalara devam edicez.
kıyafet kombinlerine bayılıyorum bu arada. inş. 6lı rakamları görünce kıyafetler gösterip fikir alıcam senden, topiğin kıyafet konusunda ki bilirkişisi sensin ona göre.
cnm o inanılmaz güzel bir duygu. bende dolabımdaki günün birinde zayıflarsam giyerim diye alıp giyemediğim şeyleri giyiyorum. Eşim diyorki sen sürekli kıyafetim yok giycek bişeyim yok derdin artık hiç alışverişe falan çıkmıyorsun:))
zayıfladıkça masrafsız ekonomik bir hatun oldun diyor:)) yemiyorsun, kıyafet almıyorsun ekonomik boy olmuşum artık.
cnm topik olarak 38 bedenleri görelim inş..
Allah nice nice 4 yıllar göstersin. Dualarına canı gönüldenn aminnnnn cnm.
merhaba hanınmlar.bayadır giremedim buraya yahu.o kadar yogunum ki dersler ev felan derken anlamıyorum nasıl geciyor günler.bayadır bildirimde yapamadım.rejimimi genel anlamda bozmadım ama ufak tefek kaçamaklar oluyor.en azla bir parca bir lokma olarak.
bugünkü menüm:
-uyanınca:sirkeli su
kahvaltı:
-1 dilim denge ekmek üzerine beyaz peynir ve bir çay kasıgı ezme,2 ceri domates,1 bardak az ballı süt
ara:
-2 3 tane badem 2 kuru kayısı 4 tane ince sarma
öğle:
-1 dilim rosto köfte,1 yemek kaşığı patates püresi,bir kaç kaşık çorba,bir kaç çatal karışık salata
akşam:
-2 köfte,1 yemek kaşıgı patates püresi,bir kaç kaşık corba
ara:
-limonlu soda
yazmadıgım günlerde dahil spor olarak genelde 40 dk yürüyüş yaptım.2litreye yakın su ictim.
bugün kan verdim pek kötü hissetmiyorum.akşam yemeginide 5 gibi yedim ama cok kötü hissetmezsem birşeyler yemem herhalde.valla buraya yazmayınca insan kaçamak yapmaya daha meyilli oluoyor yani bunu farkettim.:44:
inşallah hergün düzenli girebilirim tekrardan ya.buranın havası başka oluyor.
allah allahhhhhhhhhh
topiğime can gelmiş kan gelmiş işte yaaaaa
ne o öyle kaçamaklar maçamaklar
burcummm harika olmuşsun bacaklar süper.........
kızlar boşlamayalım topiğiiiii
lütfen bu kış bitsin çilemiz......
izlemciğimin geldiği de nasıl belli olmuşşşşşşşşşşşş
hadi izlem hem kendini hem bizi toparlaaa....
daha nice 4 yıllara canım allahım doyursun usandırsın....
sizleri seviyorummmmmmm canlar
son 10 gün bayram için geri sayım başladıı
toparlanıp bayram hedeflerimizi yakalayalım haydi....
ii gecelerrr.......
Arkadaşlar psikolojim çok bozuk ,sizleri okuyunca birazda olsa mutlu oldumm
Ben 86 kiloyum,11 aylık oğlum var
92 kilodan 86 ya indim ama ben isveç diyetiyle verdim bunuu
şimdi yine başlıyorumm ama yapamıyorumm belkii burda yazarsamm bende sizler gibii başarırımmm
burda nasıll bir sistemm varr
sadece yedikleriniiziimi yzaıyorsunuz yoksaa yarışma halindemisinizz
benide aranıza alın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?