80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kusura bakma yazını yeni gördüm..çok yoqunum bu aralar pek uqrayamıyorum...
kısaca;
14 haziran 2010 diyete başlangıç tarihim...
karbonhidrat diyetiyle başladım ve ilk 16 kilomu bu diyetle 2 ayda verdim...
sonrasında rahatladım diyet mantıqını çözdüm...gevşedim...
aqır aqır kilo vermeye devam ettim..
bayramlarda ramazan aylarında ve tatillerde bi hayli kilo aldım ama eve dönünce hepsini 2-3 haftada verdim...
bazı haftalar abartılı menülerim oldu haftayı artıyla kapattım..
bazı haftalar çok dikkat ettim müthiş kilolar verdim...
çok hızlı kilo veren ve aynı hızla kilo alan bir bünyem var...
ve bu maratona hala devam etmekteyim...
bu haftada abarttıqım haftalardan biri...
2 gün önce 3 kilo artıdaydım bakalım yarına kadar nekadarı gidecek...
en son yaz tatilinde çektiqim fotolar var ve hala sevgili eşim pcye atmadı...
en kısa zamanda eklicem inşallah....

canım ya harikasın. ay yazdıklarını okuyunca heyecanlandım doğrusu. ne kadarda versin nasıl verdin anlatır mısın zahmet ve eziyet olmazsa....

canım yaklaşık 1 senede verdim..1 senede herşeyden azar azar yiyerek verdim...pilavda yedim,makarnada yedim lahmacunda yedim tatlıda yedimm...ama yeri ve zamanını bildimm...ama en önemlisi sabırrrr......sabırdan önce SEBEPPPPPPP...

bana bu kilolarımı verdirdiği için öncelikle kaynanamaaa....sonrada topikteki arkadaşlarıma teşekkür ederimm....şimdi diyeceksin ayyyy ne güzel melek gibi kaynanası var bak nasılda yardımcı olmuşşş ama tammm tersiiiii......hahahah o kadar cadoloz kaynanam var kii benim kilalaıma takmıştı...hep dalga geçerdi laf sokuştururduuuu......hahahhaha inat varya bizim gibi hatunlara bak neler yaptırıyorrrr....

YETERKİ YAPMAK İÇİN GEREKLİ SEBEBİNİZ OLSUNNNNNNNNNN....

burcu
resimlerin çok güzel tatlım maşallahh süpersinn
izlem
hoşgeldin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
juu
nasılsın cnm aşada görüyorum seni özledikk

2 gün önce +3 kiloyu görünce dün biraz dikkat ettim birazda bugün....bakalım yarına nekadar düşücem...

menüm
1 bardak su
1 yumurta
1 kanepe(kaşar sucuk domates)
bitki çayı

ara
3 günkurusu

öqlen
6 ızgara çinekop
qöbek

ara
1 armut
bitkiçayı

akşam
yoqurtlu karnabahar/brokoli

3 litre su..

BUGÜN BAŞLADIM DİYETİME SABAH TARTILDIMMM 57.2

SABAH:
1 kase k-flakes diyet sütle

ARA:
yarım elma,1 sütlü şekersiz neskafe

AKŞAM:
1 tabak pirinçli ıspanak yemeği,1 kase yoğurt,3 taze soğan

ARA:
1 elma,1 armut,1 mandalina

canım ya dr gidersen bişiler derse lütfen burayada yaz
bende cok üzülüyorum benimde sacım cok döküldü baya açılmada var hangi dr gitmek lazım acaba

kızlar resimleriniz harika acaba bende öyle olabilirmiyim MAŞALLAH size

kızlar ben bugün orucum akşama ne yesemde yarına artıda cıkmasam karar veremedim karnımda ac ne yapsam ne yasem bilemedim

canım hoşgeldin ya ,nasıl özledim anlatamam...böyle gülük 3-5 sayfa ilerleyerek gidiyor topikimiz....sen ,banu,tülin,filiz ne bileyim daha birsürü arkadaş aynı anda tüydü : şimdi yazılarını okuyunca he heyttt dedim geldi ,hatunlar ,topiğe renk gelir....Bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu,mutlu,huzurlu oldun,nice yıllara canım,birlikte yaşlanın inşallahhhh..Enişteye sevgiler ,ege'mi öpüyorum...

hoşgeldin canım,sizin grup çok kilolar vermiş,gayet güzel geliyor kulağa 31 kilo...Allahım ben 31 verirsem hiç kalmam ama şöyle bi 20 hiç fena olmaz ..Başarı hikayen varmıydı...Birgün sen ,banu,nihal,nehir,ve izlemi toplıyım karşıma bana terapi yapmanızı diliyorum Allahtan...Çok öpüyorum yeni yolun hayırlı olsun ,hedifine ulaşırsın eminim...

merhaba arkadaşlar, nasılsınız....
ben hala depremden dolayı kendimi iyi hissetmiyorum ve bu yetmezmiş gibi felaketin acısından büyük, tükenmiş insanlığa üzülüyorum... belki yeri deyil ama okadar kızdımki medya terörüne kendini bilmez bi kaç sunucu (müge anlı ve duygu candaş) insanım diye geçinmeleri ve söyledikleri sözlerin nerelere gideceğini düşünmeksizin,ırkçı kişiliklerini ortaya koymuşlardır. düşünüyorumda (gördünüzmü bilmiyorum) acaba enkazda oğlunu arayan uzman çavuşun elindeki oyuncak kılıcı veya 14 günlük bebeği ve onlarca öğretmenin yitip giden hayatlarını görünce neler hissettiler. oh olsun demek öyle kolay olmamalı... daha öncede bahsetmiştim kardeşimde vanın bi ilsesindeydi ve tatil uzayınca gelmek zorunda kaldı ve kendiside hala şokta anlattıklarını duyunca şok oldum sadece erdişe bağlı 50 köy var ve günlerdir oralara uğrayan ne ara.ku. ne sağlık nede yardım hiç ulaşan olmamış, 1 köyde 10 ölü ve 200 yaralı, öylece derme çatma naylondan kulübe yapıp içinde kalıyorlarmış. neyseki sivil toplum ör.. ve kendi belediyeleri yurt genelinde tırlarla gönderiyormuş yani herşey tv. söylendiği gibi deyil... (övünmek için deyil) bizde burdan temel ihtiyaçları alıp gönderdik allah yardımcıları olsun...
söylemek istediğim böyle afetlerin dini, dili, ırkı, meshebi olmamalı enbaşta herkez insan... her konuyu birbirine karıştırmamak gerekir. bi başkan ve medyadaki kişiler böyle konuşursa nerye gider insanlık. sanırım bizi hayvanlardan ayıran uzuvlarımızı yitiriyoruz diye düşünüyorum....
kusura bakmayın çok daralmıştım artık kafanızı şişirdim sanırım

Son düzenleme:

Canımm sakın ağlayıp stres yapmaa benn hamileykenn strestenden dolayıı saçımda para büyüklüğünde saçkıran oluştu 1 yıl kadar öyle gezdimm doktorlara gittim çıkmadıı nezaman doğum yaptımm ,stresim azalmaya başladı çıkmaya başladı saçlarımm amaa tamm değill
hergün ağlardım ağladıkça saçlarımm genişledii kelgibiydii birtarafım sonratülbentle eşim kanatana kadar sürttü sarmısak sürdük hergünnn şimdi eser yok saçlarımm geldiii
stresten uzak durrr

çOK TEŞEKKÜRLERR CANIMM
İnann çok mutluyumm burda olmaktann
fENA GAZA GELDİMM CUMA YANİ YARIN KESİNN KİLOMUU YAZARIM VE SİZLERLEE MUTLU SONA ULAŞIRIM

Muhteşemsinizz gerçekten sizi okuyunca daha bir gaza geliyor insan ,bende 86 kiloyum ,benim 3 çocuğum var ilk 2sinde vermiştim kilolarımı
inşallahh bu sefer yine başarmak istiyorum

sağol canım cevabın için. bende 88 kiloyum inşallah bende veririm. çok ümitlendim senin yazılarını görünce.

evet
canım çok haklısın. Anlamıyorum insanlar bu ayrımı niye yaparlar. yaradan aynı peygamber aynı kitap aynı... birinin canı yandığında niye diğeri güler niye oh olsun der. Rabbim kalplerine vicdan versin. bugün onlara yarın bize... Hele ki biz istanbuldakilere... Allahım sen sana inan tüm insanları affet.

alakasız ama çok önemli kızlarrrrrrrrrrr

ben 2 ekimde adet olmuştum bugün yine olmuşum çok şaşırdım gelmesine

normalde ben her ayın 2 sinde olurdum yani 7 gün önce gelmesi normal mi

ay ben garip oldum bişi diyin normal mi bu aynı ayda 2 defa adet mi görülür hiç

ben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı

hoşgeldiniz kızlar
siz anlaştınızmı ya eskilerden gelen gelene.

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

sabah:
2 t.b ekmegi
2 dilim peynir
4 zeytin

gün boyunca:
1 sütlü türk kahvesi
1 yesil elma
1 kivi
1 elmalı soda
2 ceviz

akşam:
biber sote
1 kase yogurt
1tb ekmegi

1 form çay 1 yesil çay ve bol su...
bugunde 1 saat yüremeyi planlıyordum ancak biraz rahatsızlandım ve kaldı.
akşam ara yapmayı düşünmüyorum inş acıkmam.
akşam aralarını kaldırdıgım an kilo veriyorum çünkü.
kilo veremiyorum diyenler bi deneyin bakalım

Son düzenleme:

ikl defa başına böyle bişey geliyorsa bence normaldir...ama tekrar ederse o zaman bir doktora görün derimm...stersten,sıkıntıdan erken gelmiş olabilir bir dahaki aya bak...

ben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı

ooooooooooo asuu seni görmk ne güzelll bende yeni geldimmm NALCY di eskiden nickim hatırladın mı???

hoşgeldiniz kızlar
siz anlaştınızmı ya eskilerden gelen gelene.

yok canımmm tesadüfff ama burdayız artık sizlerin başında duracaz dermişim::))))

menün güzel beğendimm...akşam ara yapmamak doğru kilo verdiriyor ama miden kazınırsa meyve tüket derimmm...mesela ben akşam hep meyve keyfi yaparımmm...buna rağmen tıkır tıkır gitti kilolar...kendine fazla eziyet etme..

evet canım başarı hikayem var ama NALCY olarak geçiyor orda...hep buradayız beraber hedefimize ulaşacazzz....İNŞALLAHHHHHHH

sonuna kadar katılıyorum arkadaşımmm....ama elden bişi gelmiyor işteee...

ayy geçmiş olsun canımmm...benim saçlarımda diyet yapmaktan döküldü hemen hemen yarısı gitti saçlarımın o kadar çok tu ki saçlarım şimdi bişey kalmadııı...

deryoşummm belki diyettendir seninde saç dökülmennn...

Muhteşemsinizz gerçekten sizi okuyunca daha bir gaza geliyor insan ,bende 86 kiloyum ,benim 3 çocuğum var ilk 2sinde vermiştim kilolarımı
inşallahh bu sefer yine başarmak istiyorum

inşallah bu seferde olur canım yeterki az sabret...

tşkr ederim canım durun tabi başımızda memnun oluruz.
bende istemiyorum kendime işkence cektirmeyi ama gitmiyor. 2 gun aksam ara yapmadım basladı gitmeye. bende genelde 1 meyve yerdim akşamları şimdi bu sekilde gittini gördüm ya yemem artık. bellide olmaz

selam arkadaşlar
topik biraz olsunhareketlenmiş

loralayla hoşgeldin, izlemin bloğunda gördüm başarı öykünü, fıstık gibi olmuşsun

asutaha sen de hoşgeldin, geçmişe ara sıra bakıyorum o zamandan tanıyorum seni

izlem hoşgeldin seni görmek çok güzel. daha nice mutlu evlilik yıl dönümlerine inşallah

burcu çok hoş olmuşsun, hiçte abartı bir görünümün yok inanki

elay loralaylanın dediği gibi bir kez daha başına gelirse doktora git bence de

deryacım benim de çok dökülüyor saçlarım. yan taraflarım epey açıldı hatta birkaç şey denedim ama işe yaramadı. troid değerlerim falan normal çıktı. acaba çinko eksikliğinden olabilirmi diye de düşünüyorum. çünkü çinko eksikliğinde tırnakta beyaz lekeler de oluyormuş. bende onlarda var. biran önce harekete geçip bende doktora gitsem iyi olacak

sesi hoşgeldin. elbisenin için de çok hoş görünüyorsun. buradan ayrılmak hiç yaramıyor inan.

hemşom tekrar kilo vermeye başlamışsın ne güzel. ben bir kere 76 ları gördüm ama koruyamadım. bu hafta spor da yaptım ama çok dikkatli değildim. bakalım yarın ne olacak

arzucum gecen haftam da güzeldi menü açısından ama sabit kaldım. bu hafta gidiyor ama bende yarınki sonucu merak ediyorum. ya oyle denk geldi bilmiyorum ama 2 gündür ara yapmadan yatıyorum ve cok güzel gidiyor. ben artık bi rakımı gördümmü geri alsamda korkmuyorum tekrar o rakamı görmek kolay oluyor çünkü. ama bi rakamda direnip kaldımıda kalıyor sen 76 ları görmüşsün nasılsa 75 ler beklesin... bu arada aynı kilolardayız yeni farkettim. en kısa zamnda 7 lerden kurtuluruz inş eminim sporun faydası olacaktır sana bu hafta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…