YA MASALLAHHHHH
nasıl oluyor böyle inanaılmaz
dalya diyorsun artık cok cok az kalmıs
ama tabii menünde başarını yansııyor
eger mümkünse kıyaslama için resim de yollayabilirmisin
aksam aksam
menüyü ve çizelgeyi görünce birden dumura uğradım
oluyor iste
basarılıyor
birileri basarmıssss
bravo bravo
keske bende kendimle övünebilsem
kısaca yolculugundan ve yeni sendne bahsedermisin
biraz ilham gelir belki
sevgiler
canım ya harikasın. ay yazdıklarını okuyunca heyecanlandım doğrusu. ne kadarda versin nasıl verdin anlatır mısın zahmet ve eziyet olmazsa....
Yavrum başta mevsimsel dedim ama baktım öyle böyle değil, azıcık kaldı saçım 2 ayda
Neyse bir doktora gideyim de bakalım ne diyecek..Kuaför ne diyecek ki ancak tavsiye verir o da..
Teşekkürler sevgi..
Şimdi uzun süre ara verdiğin için gene 2 hafta bekleyelim, çünkü 2 hafta beklemenin mantığı ilk haftalarda çok fazla kilonun gitmesi, hem kimseye haksızlık olmasın. Bu hafta değil de haftaya girersin listeye..
canım hoşgeldin ya ,nasıl özledim anlatamam...böyle gülük 3-5 sayfa ilerleyerek gidiyor topikimiz....sen ,banu,tülin,filiz ne bileyim daha birsürü arkadaş aynı anda tüydü :hepinizeee çoookk teşekkür ederim güzel, çıtır ve geleceğin çıtır hatunları
inanın sizde şaşırıyorsunuz ben bu kiloyu nasıl verdim diye
tek yapmanız gereken istikrarlı olmak, bütün gün tüm besin gruplarından ölçülü alıp
amanın kocama bacıma ayıp olmasın diye çayın yanında götürürseniz atıştırmalıkları bu iş gerçekten olmaz
7-8den sonra bişiy yememek gerçekten hem midenizin rahatlığı sağlığı açısından hemde sağlıklı zayıflamaya çok yardımcı
yatarken bikaç yudum sıcak soğuk farketmez bi süt için hem aç uyumassınız hem de midenizi rahatlatır
ZAYIFLIK GERÇEKTEN SULTANLIK
evet bugün 4. yılımız 2007 de evlendik 2009 da 3 kişi olduk
allah herkesin evine sağlık mutluluk huzur para versin inşallah...
[ı]slm kızlar kaçak 1 geldiii.....
Artık hep burdayımmm....izloşum da dönmüşş...tüloş,banu,nehir de gelse eski takım tekrardan toplanacakk....ben bir kaç kilo artıdayım...yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyorlar tanıtıyım ozaman....
27.01.2010 tarihinde buraya gelip diyete başladım...o zaman 84 kiloydum burada sevgili arkadaşlarımın motivasyonları ile 53 kiloya kadar düşüp tam 31 kilo verdimmm....şu an 4 kilo kadar artım var...hedefim 50 inşallah bu sefer hedefe yaklaşacam...son 1 senedir hep aynı kilodayım..2 yukarı 2 aşağı...
Izlemin az önce yazdıklarına katılıyorummm...zayıflık güzelliktirrr....hadi kızlarrr hep beraber zayıflayalımmm...[/ı]
canım yaklaşık 1 senede verdim..1 senede herşeyden azar azar yiyerek verdim...pilavda yedim,makarnada yedim lahmacunda yedim tatlıda yedimm...ama yeri ve zamanını bildimm...ama en önemlisi sabırrrr......sabırdan önce SEBEPPPPPPP...
bana bu kilolarımı verdirdiği için öncelikle kaynanamaaa....sonrada topikteki arkadaşlarıma teşekkür ederimm....şimdi diyeceksin ayyyy ne güzel melek gibi kaynanası var bak nasılda yardımcı olmuşşş ama tammm tersiiiii......hahahah o kadar cadoloz kaynanam var kii benim kilalaıma takmıştı...hep dalga geçerdi laf sokuştururduuuu......hahahhaha inat varya bizim gibi hatunlara bak neler yaptırıyorrrr....
YETERKİ YAPMAK İÇİN GEREKLİ SEBEBİNİZ OLSUNNNNNNNNNN....
Günaydın kızlar..
Saçlarımın son 2 aydır aşırı şekilde dökülmesinden dolayı artık doktora gitmeye karar verdim..Resmen açıldı her yeri, ağlamaktan yoruldum artık bu konuda bir şey yapmam lazım
Bu konuya cildiye bakar değil mi kızlar :26:
çOK TEŞEKKÜRLERR CANIMMmenün güzel ama azıcık meyve eklesen daha iyi olur gibime geliyor tatlım. bu arada 6 tane sarma iyi. ben olsan bir tencereyi devirmiştim valla...
canım çok tebrik ederim. inşallah bende sen gibi verebilirim... inşallah hep böyle devam edersinde bir an önce çıtır hatun olursun :))
menün çok güzel canım gayet başarılı bana göre. tarçın zaten metablizmanın hızlanmasına ve kanşekerini dengelemede birebir... bir de ben sevsem onu(
canım hoşgeldin ben sevgi. bende 88 kiloyum benimde 17 aylık bir kızım var. emin ol burası doğru adres...
Artık hep burdayımmm....izloşum da dönmüşş...tüloş,banu,nehir de gelse eski takım tekrardan toplanacakk....ben bir kaç kilo artıdayım...yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyorlar tanıtıyım ozaman....
27.01.2010 tarihinde buraya gelip diyete başladım...o zaman 84 kiloydum burada sevgili arkadaşlarımın motivasyonları ile 53 kiloya kadar düşüp tam 31 kilo verdimmm....şu an 4 kilo kadar artım var...hedefim 50 inşallah bu sefer hedefe yaklaşacam...son 1 senedir hep aynı kilodayım..2 yukarı 2 aşağı...
Izlemin az önce yazdıklarına katılıyorummm...zayıflık güzelliktirrr....hadi kızlarrr hep beraber zayıflayalımmm...[/ı]
canım yaklaşık 1 senede verdim..1 senede herşeyden azar azar yiyerek verdim...pilavda yedim,makarnada yedim lahmacunda yedim tatlıda yedimm...ama yeri ve zamanını bildimm...ama en önemlisi sabırrrr......sabırdan önce SEBEPPPPPPP...
bana bu kilolarımı verdirdiği için öncelikle kaynanamaaa....sonrada topikteki arkadaşlarıma teşekkür ederimm....şimdi diyeceksin ayyyy ne güzel melek gibi kaynanası var bak nasılda yardımcı olmuşşş ama tammm tersiiiii......hahahah o kadar cadoloz kaynanam var kii benim kilalaıma takmıştı...hep dalga geçerdi laf sokuştururduuuu......hahahhaha inat varya bizim gibi hatunlara bak neler yaptırıyorrrr....
YETERKİ YAPMAK İÇİN GEREKLİ SEBEBİNİZ OLSUNNNNNNNNNN....
merhaba arkadaşlar, nasılsınız....
ben hala depremden dolayı kendimi iyi hissetmiyorum ve bu yetmezmiş gibi felaketin acısından büyük, tükenmiş insanlığa üzülüyorum... belki yeri deyil ama okadar kızdımki medya terörüne kendini bilmez bi kaç sunucu (müge anlı ve duygu candaş) insanım diye geçinmeleri ve söyledikleri sözlerin nerelere gideceğini düşünmeksizin,ırkçı kişiliklerini ortaya koymuşlardır. düşünüyorumda (gördünüzmü bilmiyorum) acaba enkazda oğlunu arayan uzman çavuşun elindeki oyuncak kılıcı veya 14 günlük bebeği ve onlarca öğretmenin yitip giden hayatlarını görünce neler hissettiler. oh olsun demek öyle kolay olmamalı... daha öncede bahsetmiştim kardeşimde vanın bi ilsesindeydi ve tatil uzayınca gelmek zorunda kaldı ve kendiside hala şokta anlattıklarını duyunca şok oldum sadece erdişe bağlı 50 köy var ve günlerdir oralara uğrayan ne ara.ku. ne sağlık nede yardım hiç ulaşan olmamış, 1 köyde 10 ölü ve 200 yaralı, öylece derme çatma naylondan kulübe yapıp içinde kalıyorlarmış. neyseki sivil toplum ör.. ve kendi belediyeleri yurt genelinde tırlarla gönderiyormuş yani herşey tv. söylendiği gibi deyil... (övünmek için deyil) bizde burdan temel ihtiyaçları alıp gönderdik allah yardımcıları olsun...
söylemek istediğim böyle afetlerin dini, dili, ırkı, meshebi olmamalı enbaşta herkez insan... her konuyu birbirine karıştırmamak gerekir. bi başkan ve medyadaki kişiler böyle konuşursa nerye gider insanlık. sanırım bizi hayvanlardan ayıran uzuvlarımızı yitiriyoruz diye düşünüyorum....
kusura bakmayın çok daralmıştım artıkkafanızı şişirdim sanırım
ben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı
alakasız ama çok önemli kızlarrrrrrrrrrr
ben 2 ekimde adet olmuştum bugün yine olmuşum çok şaşırdım gelmesine
normalde ben her ayın 2 sinde olurdum yani 7 gün önce gelmesi normal mi
ay ben garip oldum bişi diyin normal mi bu aynı ayda 2 defa adet mi görülür hiç
ben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı
hoşgeldiniz kızlar
siz anlaştınızmı ya eskilerden gelen gelene.
bugünkü menüm:
sabah:
2 t.b ekmegi
2 dilim peynir
4 zeytin
gün boyunca:
1 sütlü türk kahvesi
1 yesil elma
1 kivi
1 elmalı soda
2 ceviz
akşam:
biber sote
1 kase yogurt
1tb ekmegi
1 form çay 1 yesil çay ve bol su...
bugunde 1 saat yüremeyi planlıyordum ancak biraz rahatsızlandım ve kaldı.
akşam ara yapmayı düşünmüyorum inş acıkmam.
akşam aralarını kaldırdıgım an kilo veriyorum çünkü.
kilo veremiyorum diyenler bi deneyin bakalım
canım hoşgeldin ya ,nasıl özledim anlatamam...böyle gülük 3-5 sayfa ilerleyerek gidiyor topikimiz....sen ,banu,tülin,filiz ne bileyim daha birsürü arkadaş aynı anda tüydü :şimdi yazılarını okuyunca he heyttt dedim geldi ,hatunlar ,topiğe renk gelir....Bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu,mutlu,huzurlu oldun,nice yıllara canım,birlikte yaşlanın inşallahhhh..Enişteye sevgiler ,ege'mi öpüyorum...
hoşgeldin canım,sizin grup çok kilolar vermiş,gayet güzel geliyor kulağa 31 kilo...Allahım ben 31 verirsem hiç kalmam ama şöyle bi 20 hiç fena olmaz ..Başarı hikayen varmıydı...Birgün sen ,banu,nihal,nehir,ve izlemi toplıyım karşıma bana terapi yapmanızı diliyorum Allahtan...Çok öpüyorum yeni yolun hayırlı olsun ,hedifine ulaşırsın eminim...
merhaba arkadaşlar, nasılsınız....
ben hala depremden dolayı kendimi iyi hissetmiyorum ve bu yetmezmiş gibi felaketin acısından büyük, tükenmiş insanlığa üzülüyorum... belki yeri deyil ama okadar kızdımki medya terörüne kendini bilmez bi kaç sunucu (müge anlı ve duygu candaş) insanım diye geçinmeleri ve söyledikleri sözlerin nerelere gideceğini düşünmeksizin,ırkçı kişiliklerini ortaya koymuşlardır. düşünüyorumda (gördünüzmü bilmiyorum) acaba enkazda oğlunu arayan uzman çavuşun elindeki oyuncak kılıcı veya 14 günlük bebeği ve onlarca öğretmenin yitip giden hayatlarını görünce neler hissettiler. oh olsun demek öyle kolay olmamalı... daha öncede bahsetmiştim kardeşimde vanın bi ilsesindeydi ve tatil uzayınca gelmek zorunda kaldı ve kendiside hala şokta anlattıklarını duyunca şok oldum sadece erdişe bağlı 50 köy var ve günlerdir oralara uğrayan ne ara.ku. ne sağlık nede yardım hiç ulaşan olmamış, 1 köyde 10 ölü ve 200 yaralı, öylece derme çatma naylondan kulübe yapıp içinde kalıyorlarmış. neyseki sivil toplum ör.. ve kendi belediyeleri yurt genelinde tırlarla gönderiyormuş yani herşey tv. söylendiği gibi deyil... (övünmek için deyil) bizde burdan temel ihtiyaçları alıp gönderdik allah yardımcıları olsun...
söylemek istediğim böyle afetlerin dini, dili, ırkı, meshebi olmamalı enbaşta herkez insan... her konuyu birbirine karıştırmamak gerekir. bi başkan ve medyadaki kişiler böyle konuşursa nerye gider insanlık. sanırım bizi hayvanlardan ayıran uzuvlarımızı yitiriyoruz diye düşünüyorum....
kusura bakmayın çok daralmıştım artıkkafanızı şişirdim sanırım
Canımm sakın ağlayıp stres yapmaa benn hamileykenn strestenden dolayıı saçımda para büyüklüğünde saçkıran oluştu 1 yıl kadar öyle gezdimm doktorlara gittim çıkmadıı nezaman doğum yaptımm ,stresim azalmaya başladı çıkmaya başladı saçlarımm amaa tamm değill
hergün ağlardım ağladıkça saçlarımm genişledii kelgibiydii birtarafım sonratülbentle eşim kanatana kadar sürttü sarmısak sürdük hergünnn şimdi eser yok saçlarımm geldiii
stresten uzak durrr
Muhteşemsinizz gerçekten sizi okuyunca daha bir gaza geliyor insan ,bende 86 kiloyum ,benim 3 çocuğum var ilk 2sinde vermiştim kilolarımı
inşallahh bu sefer yine başarmak istiyorum
ikl defa başına böyle bişey geliyorsa bence normaldir...ama tekrar ederse o zaman bir doktora görün derimm...stersten,sıkıntıdan erken gelmiş olabilir bir dahaki aya bak...
ooooooooooo asuu seni görmk ne güzelll bende yeni geldimmm NALCY di eskiden nickim hatırladın mı???
yok canımmm tesadüfff ama burdayız artık sizlerin başında duracaz dermişim::))))
menün güzel beğendimm...akşam ara yapmamak doğru kilo verdiriyor ama miden kazınırsa meyve tüket derimmm...mesela ben akşam hep meyve keyfi yaparımmm...buna rağmen tıkır tıkır gitti kilolar...kendine fazla eziyet etme..
evet canım başarı hikayem var ama NALCY olarak geçiyor orda...hep buradayız beraber hedefimize ulaşacazzz....İNŞALLAHHHHHHH
sonuna kadar katılıyorum arkadaşımmm....ama elden bişi gelmiyor işteee...
ayy geçmiş olsun canımmm...benim saçlarımda diyet yapmaktan döküldü hemen hemen yarısı gitti saçlarımın o kadar çok tu ki saçlarım şimdi bişey kalmadııı...
deryoşummm belki diyettendir seninde saç dökülmennn...
inşallah bu seferde olur canım yeterki az sabret...
selam arkadaşlar
topik biraz olsunhareketlenmiş
loralayla hoşgeldin, izlemin bloğunda gördüm başarı öykünü, fıstık gibi olmuşsun
asutaha sen de hoşgeldin, geçmişe ara sıra bakıyorum o zamandan tanıyorum seni
izlem hoşgeldin seni görmek çok güzel. daha nice mutlu evlilik yıl dönümlerine inşallah
burcu çok hoş olmuşsun, hiçte abartı bir görünümün yok inanki
elay loralaylanın dediği gibi bir kez daha başına gelirse doktora git bence de
deryacım benim de çok dökülüyor saçlarım. yan taraflarım epey açıldı hattabirkaç şey denedim ama işe yaramadı. troid değerlerim falan normal çıktı. acaba çinko eksikliğinden olabilirmi diye de düşünüyorum. çünkü çinko eksikliğinde tırnakta beyaz lekeler de oluyormuş. bende onlarda var. biran önce harekete geçip bende doktora gitsem iyi olacak
sesi hoşgeldin. elbisenin için de çok hoş görünüyorsun. buradan ayrılmak hiç yaramıyor inan.
hemşom tekrar kilo vermeye başlamışsın ne güzel. ben bir kere 76 ları gördüm ama koruyamadım. bu hafta spor da yaptım ama çok dikkatli değildim. bakalım yarın ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?