80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlr.

burrcuuuuu muhtesem gözüküyosun,hicde abarttigin kadar basen ve basaklarin yok,sen gel benimkileri gör

izlem hsgeldin

dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
domates,biber

ögle
3 köfte,bir dilim ekmek

ara
1 greyfurt

aksam
yogurtlu kirmizi lahana salatasi,bir dilim ekmek

ara
2 kücük armut

Son düzenleme:

afiyet olsun,gayet güzel olmus

Öhömmm I$te Kuma$ Kisa $ortlu Tulumum Ve Dana Gibi Baldir-Kalcalarimla Benn :78:

Buda 79.Kiloluk Halimden Bi Resim, Ilk Beyaz Pantolon Deneyimimdi Kabinde

Burcuuuuu
Isırırım ulan o siyahın altından iki beyaz sütun gibi dökülen güzel bacaklarını
Ayrıca seni bir döverim bir döverim ablam neden bu kadar güvensizsin kendine ya, neden bana benziyorsun
Şu bacaklara nasıl çirkin dersin bence harikalar ve tulum inanılmaz yakışmış, kalın çorap ve çizmeyle düşünemiyorum müthiş olur..
Hatırlıyor musun mini etek giyen kıza nasıl için gitmişti zamanında, şu bacaklarda giyer artık o miniyi ne fark var ki, lütfen artık güvenelim kendimize ablam ya, en büyük zararı gene biz kendimiz veriyoruz kıralım artık şunu...
Ulen çok pis özendim bir an önce 70 olup foto eklemem lazım

Aramıza hoşgeldin, ben derya..
Biz yarışma halinde değiliz, cumadan cumaya tartılıp birinci seçiyoruz her hafta o kadar
Sen zaten sistemi görmüşsün, umarım aramızda daim olursun..

Ugly tebrikler canım, çok sevindim..Bence kaçamaklarını cumaya al, hem bizimle uyum içinde olursun, bizim de cuma kaçamak günümüz ya

İzleeeeem aman da aman izlem hatun gelmiiişş
Hoşgeldin baş çıtırım, kızım o nasıl tatildi doyamadın yeşile doğaya
Artık gel, aramızda ol herkes de bir moralsizlik zaten genel olaylardan dolayı, kaçamaklar filan gırla..Banuş da gelir az kaldı gene başımızda olun
Nice 4 senelere, mutlulukla, huzurla inşallah izloşum

Son düzenleme:
Bana Yapilan Tüm Güzelll Ve Icten Yorumlariniz Icin Cooook Ama Coook Te$ekkür Ederimmmmmm
Egooom Resmen Tavan Yaptii Sayenizdee Icim Kipir Kipir Oldu Her Yorumu Okudukca

Deryo$ummm Ablamm Hatirlamaz Olurmuyum O Kiziii , Yan Kom$umuz Her Gün Görüom
Ahh Ahh O Etegi Bende Bi Gün Giyebilcekmiyim Diyordum Dimiii
Senin Bu Gazindan Sonra Kesin Giyerimmm
Acaip $ekilde Sana Cekmi$im Bilion Dimi Bende Sana Diyordum Kendine Güven $öyle Böyle Diye
Bak $imdi Aynisini Sen Bana Diyorsun Bu i$ler Böyleee Oluyor Demek

Benim Takinti Bölgem Kalcam ve Baldirlarim Nedense :26:
Üst Tarafimda Sorunum Yok Göbegimdende Takintim Yok Cok Sükür,
Ama Alt Bölgeye Gelince Aynada Hala Saydiriyorum Onlara Bi Güzel
Kendimle Bari$ik Olmayi Ögrenmem Lazim ..

Seninde Resimlerini Özledik Kuuuu , Hadiii Azimlen Yineee 70'e Dü$ Ve Bize Resim Ekleee

********************************************************************************************************

:123: izLeeeeeem Ablaaaam EvLiLik YiL Dönümünüzzz KutLuuu Olsuuunnnnn :123:
Nice 4.SeneLere In$alllahhhhh

Günaydın kızlar..

Saçlarımın son 2 aydır aşırı şekilde dökülmesinden dolayı artık doktora gitmeye karar verdim..Resmen açıldı her yeri, ağlamaktan yoruldum artık bu konuda bir şey yapmam lazım
Bu konuya cildiye bakar değil mi kızlar :26:

Kelin ilacı olsaaa

Düşeceğim burcum, görürsün 2-3 haftaya geliyor yeni fotolar

Deryo$umm Cildiye Bakiyor Sac Dökülme Konusuna Ku$umm ..
Ama Kuaförünede Sorabilirdin :) Oda Sana Tavsiyelerde Bulunabilir ..

Benimde Cok Fazla Dökülüyor Sacim Son 3.Aydir Filan Ben ZINK hapi Kullaniyorum
Hem Saglikli Uzatiyor Hemde Dökülmemesini Sagliyor Güclendiriyor Sac Diplerini ..

Zink'in Türkcesi Ne Bilmiyorum Bi Tercüme Ettirip Bakiyim Yazayim Yine ...

Ama Sac Dökülme Aylari Oluyor , Yani 1-2 Ay Dökülüyorlar Sonra Yine Duruyor ..
Okuldayken Ögrenmi$tim ..
Yenileniyormu$ Saclar Öyle Öyle .. Günde 100'adet Sacin Dökülmesi Normal .. Istersen Say Kactane Sacinin Döküldügünü ..

Zinkin Türkcesi Cinko Demekmi$ Ögrenmi$ Oldum Bunuda

Son düzenleme:

menün güzel ama azıcık meyve eklesen daha iyi olur gibime geliyor tatlım. bu arada 6 tane sarma iyi. ben olsan bir tencereyi devirmiştim valla...

canım çok tebrik ederim. inşallah bende sen gibi verebilirim... inşallah hep böyle devam edersinde bir an önce çıtır hatun olursun :))

menün çok güzel canım gayet başarılı bana göre. tarçın zaten metablizmanın hızlanmasına ve kanşekerini dengelemede birebir... bir de ben sevsem onu (

canım hoşgeldin ben sevgi. bende 88 kiloyum benimde 17 aylık bir kızım var. emin ol burası doğru adres...

(sistem deli ediyor yazdıklarım yine gitti. tekrar yazıyorum hatırladığım kadarıyla)

deryacım biran önce doktora görün. umarım bişey çıkmaz. geçmiş olsun canım.

izlemcim hoşgeldin. evlilik yıldönümün kutlu olsun.
seni blogundan da takip ediyorum. çektiğin resimler gerçekten harika.

bu arada dünkü menüm

sabah
3 zeytin bol domates salata dereotu maydanoz sivri ve kırmızı biber, peynir ve 1 dilim ekmek

ara
greyfurt

öğle
salata ve 1 dilim pasta(dün burda çok sevdiğim bir ablamızındoğum günüydü.)

ara
limon

akşam
2 yemek kaşığı taze fasulye ve bir dilim ekmek.

çok su içemedim ama 4 kupa yeşil çay içtim

nasıl iyi mi? bir de deryacım ben bu hafta listeye gircekmiyim tekrar yoksa yine beklemem mi gerekiyor.

Son düzenleme:

Yavrum başta mevsimsel dedim ama baktım öyle böyle değil, azıcık kaldı saçım 2 ayda
Neyse bir doktora gideyim de bakalım ne diyecek..Kuaför ne diyecek ki ancak tavsiye verir o da..

deryacım biran önce doktora görün. umarım bişey çıkmaz. geçmiş olsun canım.

nasıl iyi mi? bir de deryacım ben bu hafta listeye gircekmiyim tekrar yoksa yine beklemem mi gerekiyor.

Teşekkürler sevgi..
Şimdi uzun süre ara verdiğin için gene 2 hafta bekleyelim, çünkü 2 hafta beklemenin mantığı ilk haftalarda çok fazla kilonun gitmesi, hem kimseye haksızlık olmasın. Bu hafta değil de haftaya girersin listeye..

hepinizeee çoookk teşekkür ederim güzel, çıtır ve geleceğin çıtır hatunları

inanın sizde şaşırıyorsunuz ben bu kiloyu nasıl verdim diye
tek yapmanız gereken istikrarlı olmak, bütün gün tüm besin gruplarından ölçülü alıp
amanın kocama bacıma ayıp olmasın diye çayın yanında götürürseniz atıştırmalıkları bu iş gerçekten olmaz
7-8den sonra bişiy yememek gerçekten hem midenizin rahatlığı sağlığı açısından hemde sağlıklı zayıflamaya çok yardımcı
yatarken bikaç yudum sıcak soğuk farketmez bi süt için hem aç uyumassınız hem de midenizi rahatlatır

ZAYIFLIK GERÇEKTEN SULTANLIK

evet bugün 4. yılımız 2007 de evlendik 2009 da 3 kişi olduk

allah herkesin evine sağlık mutluluk huzur para versin inşallah...

evet canım cildiye geçmiş olsun

bugün için 1 ay önce siyah bir gömlekle bordo bir etek almıştım, hiç giymedim onları giyicem
bakalım nasıl geçicek

siz niyee kaçamak yapıyormuşsunuz bakayıımm
aaaa duymamış olayım

ulen bayrama ne kaldı şurda
fesat içten pazarlıklı sizi kıskanan yakınlarınızı çatııırrrr çattııırrrr çatlatmak varken
oo aaaaaa ben kiloalarımdan memnunum derken, yastıkla koca göbeğini saklamaya çalışırken
siz fildir fildir incecik ortalarda neden dolaşamayasınız

bilin ki bayramı fırsata dönüştürebilirsiniz
tatlı yemeyip sadece sebze ve etle beslenirseniz almak yerine sabit kalırsınız yada verirsiniz
bol su ile destekleyip
karbonhidrat diyetidir bunun adı
tek yapmanız gereken un şeker pirinç bulgur gibi karbonhidrat içeren yiyeceklerden neredeyse hiç almamak ve bol su içmek
ben 7-8 kilomu bu şekilde vermiştim

tEŞEKKÜRLER CANIM BENDE EDA

tamamdır fıstığım. haftaya ekleyenin beni. bu arada doktora gitmeyi sakın ihmal etme. öpüyorum seni...

[ı]slm kızlar kaçak 1 geldiii.....

Artık hep burdayımmm....izloşum da dönmüşş...tüloş,banu,nehir de gelse eski takım tekrardan toplanacakk....ben bir kaç kilo artıdayım...yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyorlar tanıtıyım ozaman....

27.01.2010 tarihinde buraya gelip diyete başladım...o zaman 84 kiloydum burada sevgili arkadaşlarımın motivasyonları ile 53 kiloya kadar düşüp tam 31 kilo verdimmm....şu an 4 kilo kadar artım var...hedefim 50 inşallah bu sefer hedefe yaklaşacam...son 1 senedir hep aynı kilodayım..2 yukarı 2 aşağı...

Izlemin az önce yazdıklarına katılıyorummm...zayıflık güzelliktirrr....hadi kızlarrr hep beraber zayıflayalımmm...
[/ı]

İzlem müthiş enerjin taaaaaaaaaa oralardan etkiledi benide hep böyle ol emi al sürükle bizleri de ideallerimizin olduğu yere

canım ya harikasın. ay yazdıklarını okuyunca heyecanlandım doğrusu. ne kadarda versin nasıl verdin anlatır mısın zahmet ve eziyet olmazsa....

tşkr ederim canım. yazıcaktım hep unutuyorum. aramıza yeniden hoşgeldin.
böyle çok kilo vermiş kişileri yeniden aramızda göremek çok güzel.
dahada cok azimlenmemizi saglıyorsunuz sagolun

tesekür ederim canim,hosbuldum,al ver al ver iyce nevrimiz döndü ama bakalim bu son olucakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…