arzucum gecen haftam da güzeldi menü açısından ama sabit kaldım. bu hafta gidiyor ama bende yarınki sonucu merak ediyorum. ya oyle denk geldi bilmiyorum ama 2 gündür ara yapmadan yatıyorum ve cok güzel gidiyor. ben artık bi rakımı gördümmü geri alsamda korkmuyorum tekrar o rakamı görmek kolay oluyor çünkü. ama bi rakamda direnip kaldımıda kalıyorsen 76 ları görmüşsün nasılsa 75 ler beklesin... bu arada aynı kilolardayız yeni farkettim. en kısa zamnda 7 lerden kurtuluruz inş eminim sporun faydası olacaktır sana bu hafta
tamamdır fıstığım. haftaya ekleyenin beni. bu arada doktora gitmeyi sakın ihmal etme. öpüyorum seni...
[ı]slm kızlar kaçak 1 geldiii.....
Artık hep burdayımmm....izloşum da dönmüşş...tüloş,banu,nehir de gelse eski takım tekrardan toplanacakk....ben bir kaç kilo artıdayım...yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyorlar tanıtıyım ozaman....
[/ı]
canım ya dr gidersen bişiler derse lütfen burayada yaz
bende cok üzülüyorum benimde sacım cok döküldü baya açılmada var hangi dr gitmek lazım acaba
merhaba arkadaşlar, nasılsınız....
ben hala depremden dolayı kendimi iyi hissetmiyorum ve bu yetmezmiş gibi felaketin acısından büyük, tükenmiş insanlığa üzülüyorum... belki yeri deyil ama okadar kızdımki medya terörüne kendini bilmez bi kaç sunucu (müge anlı ve duygu candaş) insanım diye geçinmeleri ve söyledikleri sözlerin nerelere gideceğini düşünmeksizin,ırkçı kişiliklerini ortaya koymuşlardır. düşünüyorumda (gördünüzmü bilmiyorum) acaba enkazda oğlunu arayan uzman çavuşun elindeki oyuncak kılıcı veya 14 günlük bebeği ve onlarca öğretmenin yitip giden hayatlarını görünce neler hissettiler. oh olsun demek öyle kolay olmamalı... daha öncede bahsetmiştim kardeşimde vanın bi ilsesindeydi ve tatil uzayınca gelmek zorunda kaldı ve kendiside hala şokta anlattıklarını duyunca şok oldum sadece erdişe bağlı 50 köy var ve günlerdir oralara uğrayan ne ara.ku. ne sağlık nede yardım hiç ulaşan olmamış, 1 köyde 10 ölü ve 200 yaralı, öylece derme çatma naylondan kulübe yapıp içinde kalıyorlarmış. neyseki sivil toplum ör.. ve kendi belediyeleri yurt genelinde tırlarla gönderiyormuş yani herşey tv. söylendiği gibi deyil... (övünmek için deyil) bizde burdan temel ihtiyaçları alıp gönderdik allah yardımcıları olsun...
söylemek istediğim böyle afetlerin dini, dili, ırkı, meshebi olmamalı enbaşta herkez insan... her konuyu birbirine karıştırmamak gerekir. bi başkan ve medyadaki kişiler böyle konuşursa nerye gider insanlık. sanırım bizi hayvanlardan ayıran uzuvlarımızı yitiriyoruz diye düşünüyorum....
kusura bakmayın çok daralmıştım artıkkafanızı şişirdim sanırım
Canımm sakın ağlayıp stres yapmaa benn hamileykenn strestenden dolayıı saçımda para büyüklüğünde saçkıran oluştu 1 yıl kadar öyle gezdimm doktorlara gittim çıkmadıı nezaman doğum yaptımm ,stresim azalmaya başladı çıkmaya başladı saçlarımm amaa tamm değill
hergün ağlardım ağladıkça saçlarımm genişledii kelgibiydii birtarafım sonratülbentle eşim kanatana kadar sürttü sarmısak sürdük hergünnn şimdi eser yok saçlarımm geldiii
stresten uzak durrr
alakasız ama çok önemli kızlarrrrrrrrrrr
ben 2 ekimde adet olmuştum bugün yine olmuşum çok şaşırdım gelmesine
normalde ben her ayın 2 sinde olurdum yani 7 gün önce gelmesi normal mi
ay ben garip oldum bişi diyin normal mi bu aynı ayda 2 defa adet mi görülür hiç
ben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı
deryoşummm belki diyettendir seninde saç dökülmennn...
[/COLOR][/B]
deryacım benim de çok dökülüyor saçlarım. yan taraflarım epey açıldı hattabirkaç şey denedim ama işe yaramadı. troid değerlerim falan normal çıktı. acaba çinko eksikliğinden olabilirmi diye de düşünüyorum. çünkü çinko eksikliğinde tırnakta beyaz lekeler de oluyormuş. bende onlarda var. biran önce harekete geçip bende doktora gitsem iyi olacak
arzucum gecen haftam da güzeldi menü açısından ama sabit kaldım. bu hafta gidiyor ama bende yarınki sonucu merak ediyorum. ya oyle denk geldi bilmiyorum ama 2 gündür ara yapmadan yatıyorum ve cok güzel gidiyor. ben artık bi rakımı gördümmü geri alsamda korkmuyorum tekrar o rakamı görmek kolay oluyor çünkü. ama bi rakamda direnip kaldımıda kalıyorsen 76 ları görmüşsün nasılsa 75 ler beklesin... bu arada aynı kilolardayız yeni farkettim. en kısa zamnda 7 lerden kurtuluruz inş eminim sporun faydası olacaktır sana bu hafta
hoşgeldiniz kızlar
siz anlaştınızmı ya eskilerden gelen gelene.
kız unuturmuyum tabi hatırladımikl defa başına böyle bişey geliyorsa bence normaldir...ama tekrar ederse o zaman bir doktora görün derimm...stersten,sıkıntıdan erken gelmiş olabilir bir dahaki aya bak...
ooooooooooo asuu seni görmk ne güzelll bende yeni geldimmm NALCY di eskiden nickim hatırladın mı???
yok canımmm tesadüfff ama burdayız artık sizlerin başında duracaz dermişim::))))
menün güzel beğendimm...akşam ara yapmamak doğru kilo verdiriyor ama miden kazınırsa meyve tüket derimmm...mesela ben akşam hep meyve keyfi yaparımmm...buna rağmen tıkır tıkır gitti kilolar...kendine fazla eziyet etme..
evet canım başarı hikayem var ama NALCY olarak geçiyor orda...hep buradayız beraber hedefimize ulaşacazzz....İNŞALLAHHHHHHH
sonuna kadar katılıyorum arkadaşımmm....ama elden bişi gelmiyor işteee...
ayy geçmiş olsun canımmm...benim saçlarımda diyet yapmaktan döküldü hemen hemen yarısı gitti saçlarımın o kadar çok tu ki saçlarım şimdi bişey kalmadııı...
deryoşummm belki diyettendir seninde saç dökülmennn...
inşallah bu seferde olur canım yeterki az sabret...
bende seni tanıyorum daha doğrusu hepinizi tanıyorumselam arkadaşlar
topik biraz olsunhareketlenmiş
loralayla hoşgeldin, izlemin bloğunda gördüm başarı öykünü, fıstık gibi olmuşsun
asutaha sen de hoşgeldin, geçmişe ara sıra bakıyorum o zamandan tanıyorum seni
izlem hoşgeldin seni görmek çok güzel. daha nice mutlu evlilik yıl dönümlerine inşallah
burcu çok hoş olmuşsun, hiçte abartı bir görünümün yok inanki
elay loralaylanın dediği gibi bir kez daha başına gelirse doktora git bence de
deryacım benim de çok dökülüyor saçlarım. yan taraflarım epey açıldı hattabirkaç şey denedim ama işe yaramadı. troid değerlerim falan normal çıktı. acaba çinko eksikliğinden olabilirmi diye de düşünüyorum. çünkü çinko eksikliğinde tırnakta beyaz lekeler de oluyormuş. bende onlarda var. biran önce harekete geçip bende doktora gitsem iyi olacak
sesi hoşgeldin. elbisenin için de çok hoş görünüyorsun. buradan ayrılmak hiç yaramıyor inan.
hemşom tekrar kilo vermeye başlamışsın ne güzel. ben bir kere 76 ları gördüm ama koruyamadım. bu hafta spor da yaptım ama çok dikkatli değildim. bakalım yarın ne olacak
Teşekkürler sevgicim
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
İyi ki geldiniz, gerçekten size ihtiyacımız vardı..
Aleynacım cildiye bakıyormuş, bakayım biraz erteledim ama devam ederse gideceğim. Gittiğimde de ne derse yazarım ama herkesin sebepleri farklıdır mesela kimininki stresten dökülür, kimi genetiktir, kimi vitamin eksiktir.. Hani sen de çok rahatsızsan bir doktora git derim
Bilmiyorum okudun mu ben de istemeden burada çok canını sıktım topiğin bu konuyla ilgili dayanamadım bende..
İnsanlık vasıflarımızı yitiriyoruz yavaş yavaş, Müge Anlıya dava açılmış umarım uygun bir ceza alır.
Artık yoruldum insana benzemeyen insanları konuşmaktan, şu an tek düşündüğüm karla karışık yağmurun altında titreyen bir sürü insan...
Canım yasemin mi adın öncelikle onu sorayım.
Yaklaşık 2 aydır çok stresli bir dönem geçiriyorum yani hayatımda olmadığı kadar o yüzden olabilir ben de tahmin ettim..Çoğu geçse de yine de devam ediyor yani bundan kaçıramam ki kendimi :26:
Ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum, şu an ben de sarımsaklı bakım yapıyorum her saçımı yıkadığımda içine sarımsak doğradığım şampuanımla yıkıyorum en başta..Bir de yanında haftalık saç uzatmak için bir bakım uyguluyorum..Benim üzüldüpüm zaten bunca bakıma rağmen hala dökülmesi..Ama uzatma formülü işe yarıyor sanki bugün farkettim
Dökülme devam ederse gideceğim doktora..
Sana da geçmiş olsun bir kadın için saçlarına zarar gelmesinin anlamı çok daha farklı
Gülayım normal değil ama kızların dediği gibi bir daha tekrarlarsa git doktora bence de..
Hoşgeldin tekrardan
Yok be yavrum, meyvemi de yiyorum, karbonumu da alıyorum proteini de :26:
Git canım özellikle o tırnaktaki lekeler de bir şeyin eksik olduğunu gösteriyor baktım şimdi bende yok ama sarıdır hep rengi tırnaklarımın :44:
Zekiye ben bunu çok denemiş biri olarak kesinlikle ondandır diyorum...Bak sabah sağlam kaçamak bile yapsan, akşam yemeğini erken yiyip ondan sonra da bir şey yemeyince gene bile gidiyor . Bence sudan sonra diyetin en büyük püf noktası bu..
:52
:
kızlarrrrrrrrrr diyetisyenden geldim çooooook mutluyum 5.katta oturuyorum normalde nefes nefese kalırım ikişer ikişer çıktım valla ayaklarım yere basmıyoduo kadar harika bi duyguki anlatamam inşallah canlar sizlerde verirsiniz ama sizinde bu kiloyu vermemde büyük rolünüz var hepinize teşekkür ederim gelelim sadede 3 haftada 6,5 kilo varmişim ve adet olmak üzereyim ikigün ya var ya yok onu eklemedi bile dr onuda eklersek 7,5 kilo ve maşşallah kendimi kötüde hissetmiyorum yeni liste verdi bunuda uygulayabilirim inşallah bi ara yazarı buraya belki sizede bi seçenek olur off ya çok mutluyum bu akşaam ödül gecem olsunmu sizce biraz pizza falan yesemmi ne dersiniz haketmişmiyimdir sizce
hepinizeee çoookk teşekkür ederim güzel, çıtır ve geleceğin çıtır hatunları
inanın sizde şaşırıyorsunuz ben bu kiloyu nasıl verdim diye
tek yapmanız gereken istikrarlı olmak, bütün gün tüm besin gruplarından ölçülü alıp
amanın kocama bacıma ayıp olmasın diye çayın yanında götürürseniz atıştırmalıkları bu iş gerçekten olmaz
7-8den sonra bişiy yememek gerçekten hem midenizin rahatlığı sağlığı açısından hemde sağlıklı zayıflamaya çok yardımcı
yatarken bikaç yudum sıcak soğuk farketmez bi süt için hem aç uyumassınız hem de midenizi rahatlatır
ZAYIFLIK GERÇEKTEN SULTANLIK
evet bugün 4. yılımız 2007 de evlendik 2009 da 3 kişi olduk
allah herkesin evine sağlık mutluluk huzur para versin inşallah...
merhaba kızlarrrrr
çok özledim hepinizi, 15 günlük tatilden sonra cuma günü geldim evime
çok özlemişim
veee eve geldiğimde taaamm 63.7 idim
ben 65 filan olmuşumdur dedim ama yok korktuğum kadar da vahim değilmiş
özlediğim herşeyi yedim tabikii, annemin yağına tuzuna hiç müdahale etmeden
bayrama kadar eski kiloma kavuşurum umarım
artık dert etmiyorum zaten, tek derdim eşim ve kardeşlerim
bir göbek yapmışlar ki sormayın, hele eşim 1 beden genişlemiş resmen kardeşim de öyle
dün dolabın önünde çikolata yiyiyormuş tam, ver diyorum vermiyor, yeme diyoum bişiy olmaz diyor
alıverdim attım ağzıma bende kala kaldı
devam etmedi allahtan ooff offff
sizde ne var ne yok kızlar, yeni gelen arkadaşlarımız olmuş,
hoşgelmişler sefa getirmişler
çok özledim sizi gerçekten öperim hepinizi güzel yanaklarınızdan
alttaki resmim nisan ayındaki halim
şu anda da hemen hemen aynıyım
üsteki de
oğlumun doğumundan 1 ay sonra daha 40ım çıkmamıştı
Eki Görüntüle 279501
Eki Görüntüle 279502
yeni gelen arkadaşlara biraz olsun motive olması dileğiyle
arkadaşlarıma da varolan motivelerine katbekat katkıda bulunmak dileğiyle
ŞU an yorgunluktan ve sinirden ağlamak istiyorum ama ona bile dermanın yok. çok yoğun her yer bir sürü depremzede var ve insan çok üzülüyor etkilenmemek mümkün değil. gözlerindeki korkuyu görmeniz lazım. yorgunluğum onları düşününce geçiyor yeterki faydamız olsun herkes canla başla çalışıyor. diyete bei yordu bu hafta akşam yemeği diye yediğim şey bir loklama tavuk-yaklaşık 1 cm boyutunda ve salat sabahtandır da 500 ml su ya içtim ya içmedim. şimdi ben yesem sinirlerim bzolucak yemesem çalışamam dah aişlerim var ve gce ne olacağı da belli olmaz ben ne yapayım şimdi(
deryacım alopesi dediğimiz saç dökülmesinde burcu dademiş günde 100 tele kadar normaldir ama lokal yani bölgesel açılmalar varsa onları muayne etmek gerekir sen dermatolojiye gidene kadar plesenta diye bir şampuan var onu kullan istersen hastalığın ne ise sana zararı olmaan kullanabileceğin bir ürün çok da pahalı değil eczanelerde bulablirsin bitkisel plesentadan yapılıyo..
hoşbulduk derya saçlarınada üzülme stres , diyet hepsi birbirine karıştı onlar dökülmesinde kim dökülsün
saç bakım yağları filan kullan sere serpe çıkar uzar giderler
deryam nasılsın canım.sen yazınca aklıma geldi.babamın yıllar önce tepesinde kocaman bir yer döküldü.almanyadan bi ilça getirtmişti hatırlıyorum ama berberi kızmış ona.ilaç getireceğine bana gelseydin ya diye.jiletle o bölgeyi almış kısa tüy falan da temizlenmiş.ve arkadaşın yazdığı gibi kanatana kadar sarımsağı kesip sürmüş.haftada 2 kez sanırım.sonra çıktı oradan saç.yani tamam şampuanında sarımsak varda sen bu yöntemi de dene canım.inşallah sıkıntılarını üzüntünü geride bırakırsın.
Hoşbuldum nilgünüm çok teşekkürler bırakmadığnız için sohbetlerinizi çok özledim KK ye girince bakımlı kadın olmaya özenip kendimi salmayı bırakıyorum uzun bi diyet arası vermiş bulundum hernekadar dikkat etsemde yarınki bildirimde bilançoyu göreceğiz
Herkese merhabalar yeni gelenler hoş geldiniz benim gibi kaçaklar tilkinin dönüp dolaşık geleceği yer kürkçü dükkanı misali
Kızlar birden aklıma geldi geçen gün eşimin doğumgününde tayt aldım çizmeyle giydim
Allahım mü-kem-mel bir duyguydu ne kadar rahat hem de insanın kendini ne kadar şık hissettiği bir şeymiş o öyle..Kendimi çok zarif hissettim ve düşündüm şimdi böyle hissediyorsam 68 de nasıl hissederim kim bilir
Üzerine de tee 87 kilo iken giydiğim penye bir elbiseyi giydim, çuval gibi durdu
Kemerle kaldırdım boyunu baya, salaş bir hava verince güzel durdu
Fotoğraf çekilseydim gösterirdim ama hiç keyfimiz yoktu çekilmedik ..
teşekkür ederim canım haketmişim dimi yedikten sonra o yediklerimde beni yedi ama olsun ödüllendirdim kendimiçok tebrik ederim canım harika ilo vermişsin devamı gelecek inşallah
kaçamağıda haketmişsin gerçekten
nilgün akadaşım hiç yakışmıyor sana kendini bırakmak hadi ama hepberaber başarıcaz bunu pes etmek yok tamammı tatlımcanım.
suyu az içiyorsan olabilir
resimler harika olmuş iyi geldi bize canım sağol.yıldönümünüz kutlu olsun nice seneelre..
olursun yakında ben inanıyorum sana.
ekonomik hatun....güzel lafmış.
güzel menü dikkati de elden bırakmamışsın daha ne olsun.
bence çok şık durmuş.baldır falan da abartmışsın yani.gayet güzelsin canım..
ben de bu çile bitmez umudum yook.kaç ayı bırak kaç senedir böyleyim ben.sohbete geleceğim bundan sonra..
hoş geldin ben nilgün..
tamam canım bnde cuma güü kaçamak yaparım artık ama bu hafta yokdün yaptım yapacağımı zatenBurcuuuuu
Isırırım ulan o siyahın altından iki beyaz sütun gibi dökülen güzel bacaklarını
Ayrıca seni bir döverim bir döverim ablam neden bu kadar güvensizsin kendine ya, neden bana benziyorsun
Şu bacaklara nasıl çirkin dersin bence harikalar ve tulum inanılmaz yakışmış, kalın çorap ve çizmeyle düşünemiyorum müthiş olur..
Hatırlıyor musun mini etek giyen kıza nasıl için gitmişti zamanında, şu bacaklarda giyer artık o miniyi ne fark var ki, lütfen artık güvenelim kendimize ablam ya, en büyük zararı gene biz kendimiz veriyoruz kıralım artık şunu...
Ulen çok pis özendim bir an önce 70 olup foto eklemem lazım
Aramıza hoşgeldin, ben derya..
Biz yarışma halinde değiliz, cumadan cumaya tartılıp birinci seçiyoruz her hafta o kadar
Sen zaten sistemi görmüşsün, umarım aramızda daim olursun..
Ugly tebrikler canım, çok sevindim..Bence kaçamaklarını cumaya al, hem bizimle uyum içinde olursun, bizim de cuma kaçamak günümüz ya
İzleeeeem aman da aman izlem hatun gelmiiişş
Hoşgeldin baş çıtırım, kızım o nasıl tatildi doyamadın yeşile doğaya
Artık gel, aramızda ol herkes de bir moralsizlik zaten genel olaylardan dolayı, kaçamaklar filan gırla..Banuş da gelir az kaldı gene başımızda olun
Nice 4 senelere, mutlulukla, huzurla inşallah izloşum
saoltatlım verirsin tabi bol su ve azim ama korkmuyorda deilim durursa vermem diye inşallah durmazda çıtır hatunlar kervanına bende katılırımmmmmenün güzel ama azıcık meyve eklesen daha iyi olur gibime geliyor tatlım. bu arada 6 tane sarma iyi. ben olsan bir tencereyi devirmiştim valla...
canım çok tebrik ederim. inşallah bende sen gibi verebilirim... inşallah hep böyle devam edersinde bir an önce çıtır hatun olursun :))
menün çok güzel canım gayet başarılı bana göre. tarçın zaten metablizmanın hızlanmasına ve kanşekerini dengelemede birebir... bir de ben sevsem onu(
canım hoşgeldin ben sevgi. bende 88 kiloyum benimde 17 aylık bir kızım var. emin ol burası doğru adres...
canım geldiğin nasılda belli olmuş eskilerden de gelen var ilk defa günde 6-7 sayfa ilerlemiş uzun zamandır özlemişim geçmiş yapmayı....bugün için 1 ay önce siyah bir gömlekle bordo bir etek almıştım, hiç giymedim onları giyicem
bakalım nasıl geçicek
siz niyee kaçamak yapıyormuşsunuz bakayıımm
aaaa duymamış olayım
ulen bayrama ne kaldı şurda
fesat içten pazarlıklı sizi kıskanan yakınlarınızı çatııırrrr çattııırrrr çatlatmak varken
oo aaaaaa ben kiloalarımdan memnunum derken, yastıkla koca göbeğini saklamaya çalışırken
siz fildir fildir incecik ortalarda neden dolaşamayasınız
bilin ki bayramı fırsata dönüştürebilirsiniz
tatlı yemeyip sadece sebze ve etle beslenirseniz almak yerine sabit kalırsınız yada verirsiniz
bol su ile destekleyip
karbonhidrat diyetidir bunun adı
tek yapmanız gereken un şeker pirinç bulgur gibi karbonhidrat içeren yiyeceklerden neredeyse hiç almamak ve bol su içmek
ben 7-8 kilomu bu şekilde vermiştim
kaynananın ellerinden öpmek lazım o zaman...[ı]slm kızlar kaçak 1 geldiii.....
Artık hep burdayımmm....izloşum da dönmüşş...tüloş,banu,nehir de gelse eski takım tekrardan toplanacakk....ben bir kaç kilo artıdayım...yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyorlar tanıtıyım ozaman....
27.01.2010 tarihinde buraya gelip diyete başladım...o zaman 84 kiloydum burada sevgili arkadaşlarımın motivasyonları ile 53 kiloya kadar düşüp tam 31 kilo verdimmm....şu an 4 kilo kadar artım var...hedefim 50 inşallah bu sefer hedefe yaklaşacam...son 1 senedir hep aynı kilodayım..2 yukarı 2 aşağı...
Izlemin az önce yazdıklarına katılıyorummm...zayıflık güzelliktirrr....hadi kızlarrr hep beraber zayıflayalımmm...[/ı]
sebebim kendim.....
canım yaklaşık 1 senede verdim..1 senede herşeyden azar azar yiyerek verdim...pilavda yedim,makarnada yedim lahmacunda yedim tatlıda yedimm...ama yeri ve zamanını bildimm...ama en önemlisi sabırrrr......sabırdan önce SEBEPPPPPPP...
bana bu kilolarımı verdirdiği için öncelikle kaynanamaaa....sonrada topikteki arkadaşlarıma teşekkür ederimm....şimdi diyeceksin ayyyy ne güzel melek gibi kaynanası var bak nasılda yardımcı olmuşşş ama tammm tersiiiii......hahahah o kadar cadoloz kaynanam var kii benim kilalaıma takmıştı...hep dalga geçerdi laf sokuştururduuuu......hahahhaha inat varya bizim gibi hatunlara bak neler yaptırıyorrrr....
YETERKİ YAPMAK İÇİN GEREKLİ SEBEBİNİZ OLSUNNNNNNNNNN....
hoşgeldin yenidennnnnnben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı
bencede canım akşamı erken ye veya ara yapma kesin gidiyor bende bugün 5 te yedim ve biraz meyve yedim bakalım sonuç ne olur...bugünkü menüm:
sabah:
2 t.b ekmegi
2 dilim peynir
4 zeytin
gün boyunca:
1 sütlü türk kahvesi
1 yesil elma
1 kivi
1 elmalı soda
2 ceviz
akşam:
biber sote
1 kase yogurt
1tb ekmegi
1 form çay 1 yesil çay ve bol su...
bugunde 1 saat yüremeyi planlıyordum ancak biraz rahatsızlandım ve kaldı.
akşam ara yapmayı düşünmüyorum inş acıkmam.
akşam aralarını kaldırdıgım an kilo veriyorum çünkü.
kilo veremiyorum diyenler bi deneyin bakalım
iremcim allah kolaylık versin sen nöbetteyim dedikçe biz yoruluyoruz ya...ŞU an yorgunluktan ve sinirden ağlamak istiyorum ama ona bile dermanın yok. çok yoğun her yer bir sürü depremzede var ve insan çok üzülüyor etkilenmemek mümkün değil. gözlerindeki korkuyu görmeniz lazım. yorgunluğum onları düşününce geçiyor yeterki faydamız olsun herkes canla başla çalışıyor. diyete bei yordu bu hafta akşam yemeği diye yediğim şey bir loklama tavuk-yaklaşık 1 cm boyutunda ve salat sabahtandır da 500 ml su ya içtim ya içmedim. şimdi ben yesem sinirlerim bzolucak yemesem çalışamam dah aişlerim var ve gce ne olacağı da belli olmaz ben ne yapayım şimdi(
keyifsiz günler di evet ama artık toparlanma zamanı resim lütfenn çok güzel olduğuna eminim
bu arada yarın dostumun kınası var ve ben hiiiiiç kendime bakmadım gitmemek için bahane bile düşündüm ama olmuyoo en kötüsü de eski çalıştığım yerdeki insanları 3 seneden sonra göreceğim keşke dememek isterdim ama son haftalarımı verimli geçirseydim gayet ince olacaktım kıyafet bile almadım bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?