80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar,
bugün nöbetçiydim okadar yorgun ve uykusuzum ki gözümden uyku akıyor.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, ben deniz
menümü yazıyım
sabah 7.30 da şekersiz kahve
10.00'da : yarım açma, 2 dlm kaşar peynir, çay

öğle: 4 yk barbunya yemeği.

akşam: lahana-kereviz çorbası, brokoli havuç haşlama bir y.tabağı dolusu, 4 yk yoğurt.
(kızlar sebzelerin %70'i su olduğu için haşlama yaptığım zaman bol bol yemekten çekinmiyorum)

biraz öncede yeşilçay.

kızlar geçen haftada lahana çorbası yapmıştım,vücuttan inanılmaz su attırıyor geçen hafta akşam öğünlerinde 2 gün içmiştim.
ve etkisi hala devam ediyor.bende tekrar yapmaya karar verdim. ben kaynatırken içine bir avuç k. mercimek atıyorum tadıda çok güzel oluyor o zaman.
ona rağmen bu kadar su attırıyor.

evet canım aynı kilolardayız ve ikimizde çok takılıp kaldık ya bazen pes ediyorum, eski fotoğraflarıma bakıyorum, korkuyorum aynı hale dönmekten toparlıyorum hemen. bir gün sonra yine bozuyorum. uzun süredir böyleyim. bu hafta çok sıkı tutmalıyız. bayram hedefimizi gerçekleştirmek için az kaldı.

tamamdır fıstığım. haftaya ekleyenin beni. bu arada doktora gitmeyi sakın ihmal etme. öpüyorum seni...

Teşekkürler sevgicim

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
İyi ki geldiniz, gerçekten size ihtiyacımız vardı..

canım ya dr gidersen bişiler derse lütfen burayada yaz
bende cok üzülüyorum benimde sacım cok döküldü baya açılmada var hangi dr gitmek lazım acaba

Aleynacım cildiye bakıyormuş, bakayım biraz erteledim ama devam ederse gideceğim. Gittiğimde de ne derse yazarım ama herkesin sebepleri farklıdır mesela kimininki stresten dökülür, kimi genetiktir, kimi vitamin eksiktir.. Hani sen de çok rahatsızsan bir doktora git derim

Bilmiyorum okudun mu ben de istemeden burada çok canını sıktım topiğin bu konuyla ilgili dayanamadım bende..
İnsanlık vasıflarımızı yitiriyoruz yavaş yavaş, Müge Anlıya dava açılmış umarım uygun bir ceza alır.
Artık yoruldum insana benzemeyen insanları konuşmaktan, şu an tek düşündüğüm karla karışık yağmurun altında titreyen bir sürü insan...

Canım yasemin mi adın öncelikle onu sorayım.
Yaklaşık 2 aydır çok stresli bir dönem geçiriyorum yani hayatımda olmadığı kadar o yüzden olabilir ben de tahmin ettim..Çoğu geçse de yine de devam ediyor yani bundan kaçıramam ki kendimi :26:
Ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum, şu an ben de sarımsaklı bakım yapıyorum her saçımı yıkadığımda içine sarımsak doğradığım şampuanımla yıkıyorum en başta..Bir de yanında haftalık saç uzatmak için bir bakım uyguluyorum..Benim üzüldüpüm zaten bunca bakıma rağmen hala dökülmesi..Ama uzatma formülü işe yarıyor sanki bugün farkettim
Dökülme devam ederse gideceğim doktora..
Sana da geçmiş olsun bir kadın için saçlarına zarar gelmesinin anlamı çok daha farklı

Gülayım normal değil ama kızların dediği gibi bir daha tekrarlarsa git doktora bence de..

ben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı

Hoşgeldin tekrardan

deryoşummm belki diyettendir seninde saç dökülmennn...

[/COLOR][/B]

Yok be yavrum, meyvemi de yiyorum, karbonumu da alıyorum proteini de :26:

Git canım özellikle o tırnaktaki lekeler de bir şeyin eksik olduğunu gösteriyor baktım şimdi bende yok ama sarıdır hep rengi tırnaklarımın :44:

Zekiye ben bunu çok denemiş biri olarak kesinlikle ondandır diyorum...Bak sabah sağlam kaçamak bile yapsan, akşam yemeğini erken yiyip ondan sonra da bir şey yemeyince gene bile gidiyor . Bence sudan sonra diyetin en büyük püf noktası bu..

Kızlar birden aklıma geldi geçen gün eşimin doğumgününde tayt aldım çizmeyle giydim
Allahım mü-kem-mel bir duyguydu ne kadar rahat hem de insanın kendini ne kadar şık hissettiği bir şeymiş o öyle..Kendimi çok zarif hissettim ve düşündüm şimdi böyle hissediyorsam 68 de nasıl hissederim kim bilir

Üzerine de tee 87 kilo iken giydiğim penye bir elbiseyi giydim, çuval gibi durdu
Kemerle kaldırdım boyunu baya, salaş bir hava verince güzel durdu

Fotoğraf çekilseydim gösterirdim ama hiç keyfimiz yoktu çekilmedik ..

ŞU an yorgunluktan ve sinirden ağlamak istiyorum ama ona bile dermanın yok. çok yoğun her yer bir sürü depremzede var ve insan çok üzülüyor etkilenmemek mümkün değil. gözlerindeki korkuyu görmeniz lazım. yorgunluğum onları düşününce geçiyor yeterki faydamız olsun herkes canla başla çalışıyor. diyete bei yordu bu hafta akşam yemeği diye yediğim şey bir loklama tavuk-yaklaşık 1 cm boyutunda ve salat sabahtandır da 500 ml su ya içtim ya içmedim. şimdi ben yesem sinirlerim bzolucak yemesem çalışamam dah aişlerim var ve gce ne olacağı da belli olmaz ben ne yapayım şimdi(

topiğimiz çok hareketlenmiş ne güzel... benimde en büyük hayalim öncesi sonrası fotosu yapabilmek ama bu koşullar bei çok gerdi gerçekten sinirden çatlayacğım şimdi..

bu arada gülaycım adet normal döngüde artı ve eksi 7 gün sapablir yani 21 gibi 35 de normal sayılablir ama en önemlisi eşlik eden başka bir şiakeyetin olup olmaması ve korunma yöntemi olarak ne kullandığındır..

deryacım alopesi dediğimiz saç dökülmesinde burcu dademiş günde 100 tele kadar normaldir ama lokal yani bölgesel açılmalar varsa onları muayne etmek gerekir sen dermatolojiye gidene kadar plesenta diye bir şampuan var onu kullan istersen hastalığın ne ise sana zararı olmaan kullanabileceğin bir ürün çok da pahalı değil eczanelerde bulablirsin bitkisel plesentadan yapılıyo..

hoşgeldiniz kızlar
siz anlaştınızmı ya eskilerden gelen gelene.

kız unuturmuyum tabi hatırladım azmine ve iradene hayrandım nasıl unutabilirimki
bende seni tanıyorum daha doğrusu hepinizi tanıyorum tel.den takip ediyodum sizleri her ne kadar yazamasamda

hoşbulduk derya saçlarınada üzülme stres , diyet hepsi birbirine karıştı onlar dökülmesinde kim dökülsün
saç bakım yağları filan kullan sere serpe çıkar uzar giderler

çok tebrik ederim canım harika ilo vermişsin devamı gelecek inşallah

kaçamağıda haketmişsin gerçekten

haklısın canım herşey şu boğazımızı tutmaktan geçiyor tabi birazda metobolizma işi

evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun canım birlikte nice yıllar sağlıkla bereber olun inşallah

kızlar selam.okulla ilgili işlerim şimdi bitti yani bitmedi de ben bittim.yatmadan bi size bakayım dedim.

tülin geldi ama uğramamış daha.oğlu hastaymış onunla uğraşıyordur.

izlem şu an dışardasındır sanırım.evlilik yıldönümün kutlu olsun tekrardan.

zekiye menüler süper canım.ben de akşam erken yiyince ve ara yapmayınca gidiyor sürekli yapmak lazım aslında.bak derya da aynısını demiş.

deryam nasılsın canım.sen yazınca aklıma geldi.babamın yıllar önce tepesinde kocaman bir yer döküldü.almanyadan bi ilça getirtmişti hatırlıyorum ama berberi kızmış ona.ilaç getireceğine bana gelseydin ya diye.jiletle o bölgeyi almış kısa tüy falan da temizlenmiş.ve arkadaşın yazdığı gibi kanatana kadar sarımsağı kesip sürmüş.haftada 2 kez sanırım.sonra çıktı oradan saç.yani tamam şampuanında sarımsak varda sen bu yöntemi de dene canım.inşallah sıkıntılarını üzüntünü geride bırakırsın.

yeni gelenler hoş geldiniz.

irem kıyamam çok zor işin.hem bedenin hem ruhun yıpranıyor.Allah kuvvet versin sana.

denizciğim salı günü de benim nöbet günüm canım çıkıyor.belki uyudun yorgunluktan.kolay gelsin canım.

arzu selam tatlım nasılsın?,

seherim de gelmiş.hoş geldin canım.kopma buradan lütfen.

tuna adını unuttum canım nasılsın?bakıcın döndü mü evde misin sen?oğlun iyidir umarım.

unuttuklarım kusura bakmayın ne olur.uykum geldi çok.yarın görüşürüz inşallah.yarın 3 ders ama törende görevliyim.öğleden sonra yazarım yine.

iyi geceler.

hoşgeldin canım hepiniz birden gittiniz topik baya sessizleşti deneyimli arkadaşların motivasyonuna ihtiyacımız var seni özledikkk

süpersin canım

Öhömmm I$te Kuma$ Kisa $ortlu Tulumum Ve Dana Gibi Baldir-Kalcalarimla Benn :78:

Buda 79.Kiloluk Halimden Bi Resim, Ilk Beyaz Pantolon Deneyimimdi Kabinde

hiç te baldırlarda bir sorun göremedimm çok hoş çıkmışsın

kızlar bir çok alıntı yapmıştım ama çıkmadı

bugün kü menümm

kahvaltı
1 kase yoğurt

ara yeşilçay 1 ceviz

öglen 3-4 lokma kırmızı et 1 parça ekmek

ara elma 3-4 çikolatalı çubuk kraker

akşam kıymalı karnıbahar 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek

ara 3 petibör bisküvi

2 litre su

iyi gecelr kızlar şarz bitiyooooo

Hoşbuldum nilgünüm çok teşekkürler bırakmadığnız için sohbetlerinizi çok özledim KK ye girince bakımlı kadın olmaya özenip kendimi salmayı bırakıyorum uzun bi diyet arası vermiş bulundum hernekadar dikkat etsemde yarınki bildirimde bilançoyu göreceğiz
Herkese merhabalar yeni gelenler hoş geldiniz benim gibi kaçaklar tilkinin dönüp dolaşık geleceği yer kürkçü dükkanı misali

İremcim allah sabır versin , bu durumda diyet yapılamaz tabi, çok acıktıysan ye çünkü bir şey yememişsin ki akşam
İşler hafifleyince dönersin düzenine, şu an sana yeme demek biraz insafsızlık olur..

Tamam canım sağol aklımda olsun ilerlerse kullanırım, çok sağolun valla bir sürü öneri verdiniz

hoşbulduk derya saçlarınada üzülme stres , diyet hepsi birbirine karıştı onlar dökülmesinde kim dökülsün
saç bakım yağları filan kullan sere serpe çıkar uzar giderler

Haftalık bir bakım uyguluyorum zaten kk da da topiği var hatta, bakalım yapacağız bir şeyler sağolasın..

Nilgünüm sağolasın, bir kaç öneri daha verdi kızlar bakalım o kadar çaresiz kalırsam yaparım :26:

Burası bizim kürkçü dükkanımız kaçamıyoruz ne güzel

keyifsiz günler di evet ama artık toparlanma zamanı resim lütfenn çok güzel olduğuna eminim
bu arada yarın dostumun kınası var ve ben hiiiiiç kendime bakmadım gitmemek için bahane bile düşündüm ama olmuyoo en kötüsü de eski çalıştığım yerdeki insanları 3 seneden sonra göreceğim keşke dememek isterdim ama son haftalarımı verimli geçirseydim gayet ince olacaktım kıyafet bile almadım bakmadım

çok tebrik ederim canım harika ilo vermişsin devamı gelecek inşallah

kaçamağıda haketmişsin gerçekten
teşekkür ederim canım haketmişim dimi yedikten sonra o yediklerimde beni yedi ama olsun ödüllendirdim kendimi
nilgün akadaşım hiç yakışmıyor sana kendini bırakmak hadi ama hepberaber başarıcaz bunu pes etmek yok tamammı tatlım
tamam canım bnde cuma güü kaçamak yaparım artık ama bu hafta yokdün yaptım yapacağımı zaten
saoltatlım verirsin tabi bol su ve azim ama korkmuyorda deilim durursa vermem diye inşallah durmazda çıtır hatunlar kervanına bende katılırımmmm

canım geldiğin nasılda belli olmuş eskilerden de gelen var ilk defa günde 6-7 sayfa ilerlemiş uzun zamandır özlemişim geçmiş yapmayı....
benimde aklımda bayrama karbon var izlem tatlılara hayır diyebilirsem bu iş olur.....
kaynananın ellerinden öpmek lazım o zaman...

tekrardan hoşgeldin...
ben ayşe...
sebebim kendim.....
ben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı
hoşgeldin yenidennnnnn
bencede canım akşamı erken ye veya ara yapma kesin gidiyor bende bugün 5 te yedim ve biraz meyve yedim bakalım sonuç ne olur...
iremcim allah kolaylık versin sen nöbetteyim dedikçe biz yoruluyoruz ya...
içinde bulunduğun ortam hakkatten zor şu an ...
çok acıktığında ayran iç bi anda toparlıyor insanı...

bazen benim de suyu unuttuğum oluyor genelde 3 litre içerim ama içmedimmide iyice salarım o gün bugün 2 litre içtim ....

Yavrum foto çekmedim ki hiç, ama baştan giyinip çekerim
E madem yumurta kapıya dayanmış güzelce giyin süslen ve en başta kendine güven, ya 75 olsaydın bir de öyle düşün..Bir kadının güzel yapan ilk etken özgüvenmiş arkadaş bunu anladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…