80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar.
Ben bir ara bu gruptaydım ama bebeğimi emzirdiğim için kopmak zorunda kaldım.
Bebeğim şuan çok az emiyor ve ben p.tesiden beri diyetteyim.
Doğumdan çıktığımda 92 kiloydum.
Bundan 1 ay öncede 87 kiloya inebildim.
Şimdi ise 83 kilodayım. Bu 4 kiloyuda anneler gününden sonra verdim.
Sanki bu aralar daha bir kolay vermeye başladım, çünkü yemeği oldukça azalttım.
Emzirirken ister istemez acıktığımda kaçırıyordum ama şuan çok dikkat ediyorum.
Spora maalesef pek gidemiyorum ama gün içinde bebeğimi arabasına koyup ızlı hızlı dolaşıyoruz, bunun çok faydasını gördüm.
Ayrıca arabamı sattım ve araba gerçekten insanı çok hareketsizliğe itiyormuş, onu anladım.
Yaz bitene kadar yayan yaşamaya söz verdim kendime.yerimseniben

Neyse şimdi ben sizden beni aranıza almanızı istiyorum.
Motivasyonuma destek verirseniz bana çok faydası olacak.
Bundan 6 ay sonra inşallah diyet başarı öykümü yazmayı planlıyorum.

Bu sabah tahıllı ekmeğim kalmadığı için 1 tane normal ekmekten tost ve şekersiz limonata içtim.
Şimdi de maalesef asla vazgeçemediğim kahvemi höpürdetiyorum.
Bundan sonra bu topiğin en sıkı elemanı olmaya kararlıyım.

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler....

elaaayyy kız senden bi rahat yokmu hee.. herkes uyurken bişiler yapiim dedim buldun gene yakaladın beni

gelirim ararım tararım bulurum seni kaydirigubbakcemile gel buraya gitme başka yerlere

ne işler çeviriyon diye bi baktım yine yemek yazıyon yazma kızım ya bak ben kilo aldım diyom sen saba sabah kalburabastı orda aldı mideye götürdü tarifi veriyon olmaz ki canım :mymeka:

hadi gitme dur gari durduğun yerde zemuszemusŞeniz

ben gidiyorum ya birsürü ütüm var benim gidiyim bu sıcakta ütü yapıyım eiriyip biraz ... hihoyyyt

incecik olmuş bir şekilde 1 saate dönerim gerçi açık kalsın sayfa arasıra bakarım

serayy hoşgeldin aramıza... buranın müdavimi ol.. sık sık gel gün içinde.. valla ben ne zaman gelsem bu aralar kimse olmuyo.. ama destekle vericez bu kiloları... hem sen vermeye başlamışsın bile...

elaycım geldim cnmm... kolay gelsin sana da... benimde yaz temizliğm var başlanılcak ama bakalım bu hafta da çıksın da.. gerçi ufaktan yapıyorum bişeyler ama halılar perdeler camlar fln.. büyük işler haftaya inş..

neyse ben şimdi biraz izninizle gidiyorum :))
öce bulaşıklarımı yıkayıım sonra da acıkk uzanıp tv. izliyiim.. ama sayfam açık benimde arada bakarm.. gerçi açık olunca pek arada olmuyo başından kalkamıyom ama neyse bakalım...

kızlar günaydın, dün gece bir halt ettim ki sormayın, eşimin ısrarlarına dayanamayıp kokoreç yedim gece saat 11de sabah tartıda bişey değişmemişti ama söylemeden edemedim. kızmayın bana nolur. öpüyorum.

Bebegcim teşekkürler canım.
Benim gün içinde pc hep açık sık sık uğrayacağıma emin olabilirsin.
Bu kilolar bize hiç yakışmıyor, verdiğimizde 10 yaş gençleşmiş gibi olacağız.
Ha gayret...

acayip sıkıyorum bu hafta kendimi cuma gunu 73 u görmem lazım tartıda.. Dün annemin gün vardı.. Daha önce çok kilo almışsın diyen herkes aa ne kadar zayıflamışsın dedi.. Evet mutluyum, gururluyum ama şu duran metobolizmayı çalıştırmam lazım.. Flatliners cım nasılsın? Görüşemiyoruz ne zamandır. Ben bu aralar kaçakları oynuyorum ama bugün itibari ile buralardayım gitmek yok artıkın..

slm şekerler :)))

işlerimi bitirip geldim.. yani iş bitmez tabi de temizlik fln yapmadım ama sabah işlerim bitti.. :))

dolma yapıcam akşama.. içini ve biberlerini hazırladım.. bugün yine öğlen okuldan sonra bankaya gitmem lazım.. geince doldurup pişiririm artık... yok yaa akşam okuldan gelince pişiririm.yemeğe sıcak sıcak olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…