80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok geçmiş olsun ama doktordan ve endoskopiden korkup geç kalırsan allah korusun ciddi bişeyin varsa geç kalmış olabilirsinnn

benim halam mesela yıllarca kadın hastalıklarından rahatsızdı alttan muane edicekler diye girmedi ve birden kilo vermeye başladı acil hastanaye kaldırdık miyomlar idrar yollarını kapamış bu bir rahimde başlayan kanser gitmediği için ta gırtlaga kadar gelmişş belki bu senin için iyi bi örnek olmadı ama ibret olsun diye söyledim canım sakın yanlış anlama

bir de artık endoskopi özelde çok kolay benim kaynımı yatırıp narkozla yani yaptılar hiç bişe anlamamışşş

geçmiş olasun tekrar canımm

kilo bildirimimi yapıym hmen çıkıym malum akşama kına var daha hiç birşey almadım kilo bildiriminde bulunacağım diye geceden bünyem kasmış olsa gerek kg vermişim
başlangıç :86.5
geçen hafta : 67.1
bu hafta : 66.9
giden :200 gr.
toplamda giden: 19.6
hedef:58
beden: 42-44
boy:1.67
spor:nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu arada ortim debrikler Zekiye maşallah süper kilo vermişin darısı başımıza diğer kg veren ve sabit kalanlar tebrik ediyorum kötü günler geçiriyoruz herkesin motivasyonu bozulmuş haftaya silkenip kendimize geliriz inş

Son düzenleme:
kızlar malum bayram geliyor tatlılar havada uçuşcak tabi etlerde

diyorumki deneyimli arkadaşlar gerçi füsun biraz tavsiyelerde bulundu ama bize biraz sistemtik bir menü verebilirlermi

karbonhidrat diyetimi yapsak çünkü et yiycez ama ben eti ekmekle seviyorum dayanıcam artık tatlıda yok bunun yerine ne yemeli kahvaltıda ne yemeli biraz bilgi verirmisiniz canlarımmm
korkuyorum topu topu 2 kilo verdim almıyım bari onca emek sonuçta

bi de karbonhidrat idyeti sonrası çok kilomu alıyoruz ben yanlışmı anladımmm

şimdiden teşekkürler kızlar

çok teşekkür ederimm güzelim eksik olma inşşşş. bakalım artıkk dahada mecbur kalırsam yaptırıcam ama şu aralar hiç gitmeye niyetim yokk

canım misal şöyle yazıyım sabah 2 yumurta haşla, seviyosan salam sosis peynir bunlardan iyi bi kahvaltı yapp
benim gibi domates olmazsa olmazım diyosan yarım domates te yee
gün boyunca gittiğin yerlerde ayran, şekersiz kahve,şekersiz çay iç, sade sodada içebilirsinn
yanına da istersen küçük bi kaba dilim dilim peynir dogra koy olurda kendini tutamicak gibi hissedersen peynir atıştır bol bol,, zeytinde serbest zeytin de olabilir
yani peyniri, zeytini, eti, yumurtayı, boll bolll tüketebilirsin
hem hep tok olursun hemde tıkır tıkır kilo verirsin
ama karbon yapmayı bırakınca dikkatli ol hemen ekmege meyveye sebzeye yüklenme azar azar sok tekrar
bi kısmı gelir korkma sakın salma kendini merak etme o gelen fazlasıyla geri gider dikkat edersen inşş. yardımcı olmuşumdur

Slm kızlar
nasılsınız
kilo bildirimim

başlangıç:80

geçen hafta:77

bu hafta:75.900

giden:1100

toplam giden:4.100

spor:90 dk

boy:1.77

beden:40

Son düzenleme:

bunu bilse bilse izlem bilir yanlış hatırlamıyorsam karbonhidrat diyetiyle 5 kilo vermişti...

merhabalr... kilo bildirimi yapayım

başlangıç:80

geçen hafta:82.500

bu hafta:81.500.

giden:1000

toplam giden:1000

spor:60 dk

boy:1.70

beden:44

kilo çizelgeside yapıcam inş

merhabalr... kilo bildirimi yapayım(diğeri yanlış oldu başlangıç pardon)

başlangıç:82.500

geçen hafta:82.500

bu hafta:81.500.

giden:1000

toplam giden:1000

spor:60 dk

boy:1.70

beden:44

kilo çizelgeside yapıcam inş

Sevdacım bak çok kızdım sana bu yaklaşımın çok yanlış..Korkuyorum ne demek yarın öbür gün mide kanaması geçirsen aniden ya da birden bağırsaklarında kanama olsa o anda yaşayacağın korkudan daha mı büyük sence
Allah korusun hepsinden ama ciddi bir şey ise bil ki hemen önlemi alınsın korkuyorum gitmiyorum da ne demek..bir an önce randevu al ve git lütfen sağlık bu sevdam ileride çok pişman olursun keşke zamanında gitseydim diye...

Çok kızıyorum bak bu konularda sana hiç canına kıymet vermiyorsun..

Canım en başta kesinlikle ekmek yememen lazım etle, bol bol salata ile tüketmeye çalış..Tatlı konusunda ise abartmamak kaydıyla çok az yiyebilirsin tabi canın çok istiyorsa..Katı karbon diyeti çok zorlayıcıdır tavsiye etmem..
Diyetten çıkışta acısını fena çıkarırsın..ama protein ağırlıklı diyet tam kurban bayramına göre..
Ben karbon diyetiyle verdiğim kiloyu hiç geri almadım, en güzel şekilde hep bu diyetle verdim..ama banu var mesela o ben geri alıyorum diyor..Değişiyor yani bünyeden bünyeye bir dene istersen sen de ona göre tanımış olursun kendi bünyeni
Ama bana göre bayramda tatlıda kendini kontrol eder, eti salatayla bol yersen almazsın..Tabi yağlarını filan ayır mutlaka.

gecmis olsun canim,2 tane evlat annesi olarak hiic yakistiramadim sana bu genisligi,umarim bi an önce doktora gidersin ve bize burda hic biseyinin olmadiginin haberini verirsin bi an önce

kızar selammm bildirim yapiim ve çıkıyım çok işim var hayırlı cumalar herkeze

başlangıç:86
geçen hafta:81
bu hafta:79
giden:2
spor:yok
beden 44 46
boy:1 68

bu hafta inşallah listeye girerim öyle daha heyecanlı olacak gibi geliyor hadi bakalım hayırlısı

İzlem müthiş enerjin taaaaaaaaaa oralardan etkiledi benide hep böyle ol emi al sürükle bizleri de ideallerimizin olduğu yere

canım inşallah olmak istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde inersiniz, sağlıklı vermek de çok öenmli
canım ya harikasın. ay yazdıklarını okuyunca heyecanlandım doğrusu. ne kadarda versin nasıl verdin anlatır mısın zahmet ve eziyet olmazsa....

tatlım loralaylanın başarı hikayesi var, istersen bir de oraya göz at
onun en büyük yardımcısı sade türk kahvesiydi

tesekür ederim canim,hosbuldum,al ver al ver iyce nevrimiz döndü ama bakalim bu son olucakmi

aynen, bi al bi ver, aslında genel olarak ben sabitim 500gr arasında oynuyorum ama
tatilde 3kiloya yakın artı geldi vallahii
yavaştan gidiyor

delüüü
burcu
resimlerin çok güzel tatlım maşallahh süpersinn
izlem
hoşgeldin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

teşekkürlerr

diyete girdim diye yine ölüm orucuna girmee haa
akşama kadar neredeyse aç kalmışsın akşam yüklenmişsin kuu

ayda 2 kez adet gören çok var
ama seninki havadan mevsim geçişinden olabilir canım
istersen bi araştır netten

ben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı

hoşgeldin, ne demek buyur tatlım
izleeeeem evlilik yıldönümün kutlu olsun

çok teşekkürlerrr

merhaba arkadaşlar;
dün menümü yazamadım çünkü çok başım ağrıdı
sabah uyanınca lahana suyu
kahvaltıda kepekli tost,2 brd şekersiz çay
ara da pestilin sıcak halinden 3 çay kaşığı
ara meyveli tarçınlı koca bi kase yoğurt
akşam yayla çorba,nohut yemeği ,pirinç pilavı 2 kaşık,yoğurt
hiç bitki çayı yok,suda 2-3brd.ancaktır...başım felaket ağrıdı yemekten sonra hemen yattım vicdan azabı çekerek...

bugünkü menüm ise
sabah 2 dlm denge ekmek,peynir domates,salatalık,2 zeytin,2 ceviz
ara yok
öğle bi kase çorba salatalık

şimdiye kadar böyle, akşamda tavuklu bezelye yerim salata eşliğinde inşallah
ben bu hafta bildirim yapmıyacağım,çünkü kendime söz verdim 15 gün tartıyı kaldırdım moralimin bozulmasını istemediğim için...

juu mesajını birinin alıntısından gördüm canım...
yaşanan felaketlere hepimiz üsülüyoruz elbette ama hayat devam ediyor,
onlara da bizede
sırf üzülmekle enden bişiy gelmiyor
herkesin evinde giymediği kışlıklar, takmadığı bere atkı vardır,
boş yere yer işgal edeceğine ihtiyacı olanlara vermek kadar güzel bişiy olabilir mi

HEM ŞU ANDA KARGO ŞİRKETLERİ VAN'A ÜCRETSİZ GÖTÜRÜYOR KARGOLARI

dün kardeşima anlattı oturduk hıçkıra hıçkıra ağladık, biri vana mont göndermiş, cebine de bir not yazıp koymuş
kardeşim inşallah bu mont seni ısıtır, soğuktan korur, başınıza böyle bir felaket gelmez inşallah demiş ve cep telefonunu yazmış
2 gün sonra mesaj gelmiş, teşekkürler kardeşim, çok işime yarayacak, bir gün seninde başına bişiy gelirse bende hazırım demiş...
o kadar duygulandık kii... yemin ederm hıçkırarak ağladık, birde oyuncak kılıcı elinden bırakamayan babaya çok ağladım...
taş olsa duygulanıyor yanii...

ama ben şuna katılmıyorum...
müge anlıyı haklı buluyorum ben, orda ohh olsun filan demedi, bunu karşı kanallar abarta abarta haber yapa yapa
olay buraya geldi, herkes ne türkte ne kürtte aynı kefeye konmaz ki, heryerde çıkar çürük yumurta
dün gördün mü bilemiyorum, hakkari yüksekovada da deprem oldu ve deprem olurken polise monotof atıyordu göstericiler
durun atmayın deprem oldu diyorlar, hala yüzü maskeli devam ediyor
ulen VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs oğlu VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs sana o an bişiy olsa sana kim yardım edecek
bana türk bakmasın, kürt doktor isterim mi diyeceksin...
gene devlet yardım demeyecekmisin, ee az önce kime taş bomba atıyordunn
müge anlının hatası, konuşmasını kısa kesti, biraz daha konuşmalıydı mesaj gideceği yerlere giderdi eminim
bu kadar cesur davrandığı için alnından öpmek istiyorum, herkesin konuşmaya cesaret edemediği, içinde tuttuğu şeyleri kısa da olsa dile getirdiği için,
şimdi kimse edebiyat parçalamasın, ırkçılık bilmem ne diye,
yoksa hergün insanların dertlerini sorunlarını ekranlara taşıyan, heryere ödev evi yaptıran, içinde insan sevgisi taşıyan biri ohh olsun der mii?
bir kere bu aptallaığı hiç kimse yapmaz...
ama yeter artık herkes hattini bilsin...
benim görüşüme karşı çıkanlar mutlaka olucaktır, bende dayanamadığım için yazıyorum...
araya deprem girdi, şehitler unutuldu, hiç kimde de bunlar ne halde demiyor, insanın vüdudu üşür, telafisi vardır,
sonra geçer, ama o ailelerin bağırlarında içlerinde yanan ateş nasıl sönecek var mı böyle bir haksızlık

otur kalk otur kalk, 1 saatte yazabildim,
gerçekten çok sinirleniyorum böyle saptırmalara...hangi insanoğlu diyebilir ohh olsun onlar hakediyor çünkü kürt yuuhh yanii böyle bir canilik olmaz
bizim çocuğumuz çocuk canımız canda onlarınki değil mii

neyse geçelim...

bayramdan sonra katılmak istiyorum ben listeye kızlar

bu arada dün güzel geçti, önce güzel bir yemek yedik
sonra sinemaya gittik... böyle geçti işte güzeldi herşey bloğa koyucam bikaç resim sonra...

çok güzel kilolar verilmiş, tebrik ediyorum hepinizi, bayrama hazır girersiniz inşallah...

arkadaşlar kusuruma bakmayın bildirim için girmiştim. sabah test için merkeze gitmiştim ve hiç bişey hissetmezken şimdi dr.um aradı ve pozitif olduğunu söyledi bi anda şok oldum tabi kesin sonuç pazartesi kan değerlerinin yükselmesiyle belli olacak erken bi sevinçte yaşamak istemiyorum daha öncede sonucu hüsranla bitti inşşş... aynı olmaz.. bende alıntılarımı azalttım çok fazla geçmiş yapamicam hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ve inanıyorumki sizlerinde dualarıyla bu kez kavuşurum allahın izniyle

sevdacım çok geçmiş olsun canım nedemek korkuyorum , lütfen hemen bi dr.a git ve ne gerekiyorsa yaptır şimdi bayıltarak uygulama yapılıyor sanırım kendini düşünmüyorsanda çocuklarını düşün oldumu güzelim

izlemcim hoşgeldin canım iyi gördüğüme sevindim özletmiştin...
haklısın malesef hayat akıp gidiyor olan gidenlere oluyor zamanlada herşey unutuluyor unutulduğu içindi böyle afetlerde yine aynı şeyler yaşanıyor...
sanırım evlilik yıldönümünüzdü tebrik ederim ömürboyu sağlıkla huzurla inşş...

deryacım, eşinin doğum günü (geçmiş kusura bakma) nice uzun senelere sağlıkve huzurla olur inşş..

ortilerim sizleride çok özledim iyisinizdir inşş....

sehercim sende hoşgeldin...

selmacım biliyorum acın yeni atlatması zaman alacak, içinden ne geliyorsa öyle davran duygularını bastırdığın zaman patlaması çok daha kötü olyor bende babamda yaşamıştım yerleri cennet olur inşş... allah sizede sabır versin...

kızlar unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın hepinize tek tek cevap yazmak isterdim fazla kalamicam pc. başında hepinizi öptüm

Son düzenleme:
başlangıç:85
geçen hafta:65.1
bu hafta:65.8
gelen:700
toplam gi:19.2
hedef:60

kilo veren herkezi tebrik ederim, veremeyenlerde üzülmesin inşş... haftaya

Son düzenleme:

yok canim ya ben cok cabuk kilo aliyorum ,61 den 66 ya cikmistim yine,he yemedimdemi aldim yooo yedim ama yemezkensde böyle cabuk gitse ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…