DERYACIMM ayagım degil güzelim bizim sülaleden gelen bi mide bagırsak hastalığımız var
anaannemin annesi,anaannem, karın agrısından öldüler
annemde Rabbim ömrünü uzun etsin inşş. ama oda hep aynı ama son 13 yıldırr hastalıgı azmışş durumda
ve hiç iyileşemiyooogerçi annemin teşhisi kondu chron hastası ve bagırsaklarda çürüme var
bende senelerdir sürünüyorum bu karın agrısı illetinden
bu aralar kudurdu resmennnagrıdan vücudum uyuşuyo artııkk
ama doktora gitmiyorum çünkü endoskopi ve kolonoskopi istiyo
Allah esirgesin ama kötü bişi olma ihtimali yüksekk olabilir diyo kolon kanseri mide kanseri v.s
yada çok basit bişidirr ilaçla tedaviyle düzelirr endoskopi kolonoskopi yapmadan teşhis koyamam diyoo
bende korkuyorum açıkcasıı evettt 7-8 defa çok büyük ameliyatlar geçirdimm hiç korkmamm
ama nedense bıktım artık heralde hastane görmektenn içim almıyoo gitmek istemiyorumm vallaa
iyyim deersem yalan olur iyi olacagımıda sanmıyorum bu gidişle acılan yaranın kapanması imkansız canım
çok teşekkür ederimm güzelim eksik olma inşşşş. bakalım artıkk dahada mecbur kalırsam yaptırıcam ama şu aralar hiç gitmeye niyetim yokkcanım çok geçmiş olsun ama doktordan ve endoskopiden korkup geç kalırsan allah korusun ciddi bişeyin varsa geç kalmış olabilirsinnn
benim halam mesela yıllarca kadın hastalıklarından rahatsızdı alttan muane edicekler diye girmedi ve birden kilo vermeye başladı acil hastanaye kaldırdık miyomlar idrar yollarını kapamış bu bir rahimde başlayan kanser gitmediği için ta gırtlaga kadar gelmişş belki bu senin için iyi bi örnek olmadı ama ibret olsun diye söyledim canım sakın yanlış anlama
bir de artık endoskopi özelde çok kolay benim kaynımı yatırıp narkozla yani yaptılar hiç bişe anlamamışşş
geçmiş olasun tekrar canımm
kızlar malum bayram geliyor tatlılar havada uçuşcak tabi etlerde
diyorumki deneyimli arkadaşlar gerçi füsun biraz tavsiyelerde bulundu ama bize biraz sistemtik bir menü verebilirlermi
karbonhidrat diyetimi yapsak çünkü et yiycez ama ben eti ekmekle seviyorum dayanıcam artık tatlıda yok bunun yerine ne yemeli kahvaltıda ne yemeli biraz bilgi verirmisiniz canlarımmm
korkuyorum topu topu 2 kilo verdim almıyım bari onca emek sonuçta
bi de karbonhidrat idyeti sonrası çok kilomu alıyoruz ben yanlışmı anladımmm
şimdiden teşekkürler kızlar
diyorumki deneyimli arkadaşlar gerçi füsun biraz tavsiyelerde bulundu ama bize biraz sistemtik bir menü verebilirlermi
karbonhidrat diyetimi yapsak çünkü et yiycez ama ben eti ekmekle seviyorum dayanıcam artık tatlıda yok bunun yerine ne yemeli kahvaltıda ne yemeli biraz bilgi verirmisiniz canlarımmm
DERYACIMM ayagım degil güzelim bizim sülaleden gelen bi mide bagırsak hastalığımız var
annemde Rabbim ömrünü uzun etsin inşş. ama oda hep aynı ama son 13 yıldırr hastalıgı azmışş durumda
ve hiç iyileşemiyooogerçi annemin teşhisi kondu chron hastası ve bagırsaklarda çürüme var
Allah esirgesin ama kötü bişi olma ihtimali yüksekk olabilir diyo kolon kanseri mide kanseri v.s
yada çok basit bişidirr ilaçla tedaviyle düzelirr endoskopi kolonoskopi yapmadan teşhis koyamam diyoo
bende korkuyorum açıkcasıı evettt 7-8 defa çok büyük ameliyatlar geçirdimm hiç korkmamm
ama nedense bıktım artık heralde hastane görmektenn içim almıyoo gitmek istemiyorumm vallaa
İzlem müthiş enerjin taaaaaaaaaa oralardan etkiledi benidehep böyle ol emi al sürükle bizleri de ideallerimizin olduğu yere
canım ya harikasın. ay yazdıklarını okuyunca heyecanlandım doğrusu. ne kadarda versin nasıl verdin anlatır mısın zahmet ve eziyet olmazsa....
tesekür ederim canim,hosbuldum,al ver al ver iyce nevrimiz döndü ama bakalim bu son olucakmi
canım yaklaşık 1 senede verdim..1 senede herşeyden azar azar yiyerek verdim...pilavda yedim,makarnada yedim lahmacunda yedim tatlıda yedimm...ama yeri ve zamanını bildimm...ama en önemlisi sabırrrr......sabırdan önce SEBEPPPPPPP...
bana bu kilolarımı verdirdiği için öncelikle kaynanamaaa....sonrada topikteki arkadaşlarıma teşekkür ederimm....şimdi diyeceksin ayyyy ne güzel melek gibi kaynanası var bak nasılda yardımcı olmuşşş ama tammm tersiiiii......hahahah o kadar cadoloz kaynanam var kii benim kilalaıma takmıştı...hep dalga geçerdi laf sokuştururduuuu......hahahhaha inat varya bizim gibi hatunlara bak neler yaptırıyorrrr....
YETERKİ YAPMAK İÇİN GEREKLİ SEBEBİNİZ OLSUNNNNNNNNNN....
burcu
resimlerin çok güzel tatlım maşallahh süpersinn
izlem
hoşgeldin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
BUGÜN BAŞLADIM DİYETİME SABAH TARTILDIMMM 57.2
SABAH:
1 kase k-flakes diyet sütle
ARA:
yarım elma,1 sütlü şekersiz neskafe
AKŞAM:
1 tabak pirinçli ıspanak yemeği,1 kase yoğurt,3 taze soğan
ARA:
1 elma,1 armut,1 mandalina
alakasız ama çok önemli kızlarrrrrrrrrrr
ben 2 ekimde adet olmuştum bugün yine olmuşum çok şaşırdım gelmesine
normalde ben her ayın 2 sinde olurdum yani 7 gün önce gelmesi normal mi
ay ben garip oldum bişi diyin normal mi bu aynı ayda 2 defa adet mi görülür hiç
ben geldimmm şekerler
eski takımımda bana yer varmı
izleeeeem evlilik yıldönümün kutlu olsun
sevdacım çok geçmiş olsun canım nedemek korkuyorum , lütfen hemen bi dr.a git ve ne gerekiyorsa yaptır şimdi bayıltarak uygulama yapılıyor sanırım kendini düşünmüyorsanda çocuklarını düşün oldumu güzelimuzun zamandır giremiyorum sürekli uyuyorum çok agrım varr
agrıdan uyuştum artık bi deprem bi şehit haberleri iyice sarstı beni
çok cabuk etkileniyo psikolojim sürekli kötü rüyalar görüyorum
inşşş. biran önce toparlanıcam .....
hiç bişidende bi haberim yok vallahii hep aklımdasınız.....
BANU nasıl çocugu iyimi inşş. ameliyatı hayırlısı ile atlatıp bir daha bişi çıkmamıştırr
acil şifalar diliyorum Rabbimden
İZLEMM döndümü uzun zamandır göremedim onuda inşş. iyidirr çok öpüyorumm
ORTİLERİMM sizleri de çok özledimmm
Deryacımm nasılsın bitanem inşşş. herşeyy istediğin gibi gidiyordur .
valla aklıma gelmedi k.bakmayın kızlarrr umarım hepiniz iyisinizdirrr hepinizi çok özledimm
kilo bildirimi yapıp çıkıcamm hoşçakalınnnn
juu mesajını birinin alıntısından gördüm canım...
yaşanan felaketlere hepimiz üsülüyoruz elbette ama hayat devam ediyor,
onlara da bizede
sırf üzülmekle enden bişiy gelmiyor
herkesin evinde giymediği kışlıklar, takmadığı bere atkı vardır,
boş yere yer işgal edeceğine ihtiyacı olanlara vermek kadar güzel bişiy olabilir mi
canım inşallah olmak istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde inersiniz, sağlıklı vermek de çok öenmli
tatlım loralaylanın başarı hikayesi var, istersen bir de oraya göz at
onun en büyük yardımcısı sade türk kahvesiydi
aynen, bi al bi ver, aslında genel olarak ben sabitim 500gr arasında oynuyorum ama
tatilde 3kiloya yakın artı geldi vallahii
yavaştan gidiyor
delüüü
teşekkürlerr
diyete girdim diye yine ölüm orucuna girmee haa
akşama kadar neredeyse aç kalmışsın akşam yüklenmişsin kuu
ayda 2 kez adet gören çok var
ama seninki havadan mevsim geçişinden olabilir canım
istersen bi araştır netten
hoşgeldin, ne demek buyur tatlım
çok teşekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?