80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım siyah olan pek belli olmuyo ama saten olan daha zayıf göstermiş sanki diğer beli tokalı olan basenli göstermiş bnce saten olanı giy derim

tatlım saten daha şık gibime geldi.ama resimler çok iyi değil.sağlıklı bir değerlendirme yapamıyorum.

sağolun kızlar öneriler için resimler kötü maalesef hızlı ve öfkeliydim

evt çok ortak yanımız var :) insanın kendini anlayan birileri olması çok güzel keşke takmasam sürekli beraber olunca çok zor takmamak sizde yakınmı oturuyorsunuz kayınvalidenle?
birde nasıl bir diyet uyguladın ? ben şimdi yeni bir programa başladım bir kadın var nette ararsanız görürsünüz DR AİDİN salih diye
kadın kan guruplarına göre beslenmek gerektiğini söylüyo bir tanıdığım onun diyetiyle çok güzel zayıfladı bende denemeye karar verdim mesela 0 kan gurubuysanız et ağırlıklı beslenin diyo...

kızlar söz verdiğim gibi dün akşamdan resimleri ekliyorum
evlilik yıldönümümüzdü...

kıyafetlermin hepsi 38 beden, önceden üst 44 alt 46 giyiyordumm

önceki halimide ekliyorum
yeni gelen arkadaşlara, ve motivasyon eksikliği duyan arkadaşlarımaa
bu da doğumumdan 1 ay sonraki halim ,

inşallah biraz olsun motive edebilir sizi kızlar
hazır bayram geliyor, gönlünüzce giyinmek sizin elinizde lütfen kendinize haksızlık etmeyin...
biraz gayret...

ihmal etmeseniz daha iyi olur ALLAH korusun belkide bişi yoktur ALLAHIM şifa versin cok gecmiş olsun
hamilemisin cokkkk sevindim ALLAHIM tamına erdirsin tebrik ederim ALLAHIM OLMAYANLARDA İSTEYEN HERKESEDE VERSİN inşallah amin

siyahı cok beyendim asil ve şık duruyo ben olsam siyahı giyerdim

Son düzenleme:
[

MAŞALLAH cok kilo vermişsiniz İNŞALLAH bizlerde verebilir böyle kilolar

juu canım atlamadan allah gönlüne göre versin...
bebek özleminiz hemen son bulur da allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip eder inşallah...
hayırlı haberlerini bekliyorum

ayyyy pess yaa bu neee
ee eşin ne diyor, annesiyle konuşması gerektiğini anlayamadı mı daha, böyle hayat mı geçer şekerim
allah kolaylık versin burdan konuşmak kolay ama innaki üzüldüm
böyle herşeye burnunu sokan insanlara gıcık olurum, ama bir şekilde farkına varması lazım bu durumun

canım benim çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin..ama bu kadar kısa sürede 16 kilo vermen heleki 1 ayda çok riskli... yavaş yavaş 1 senede ver kilolarını...inş en kısa zamanda kayınvelidene de cevabını azminle vermeye başlarsınn.. görüşürüz

menüm

domates salatalık az lor şekersiz çay tam tallı 1 dilim ekmek

1 mandalina

1 kepçe tarhana çorbası
1 parça haşlanmış but

sade türk kahvesi minik bir donat

limonlu brokoli, 2 kaşık kabak

2lt su, 2 bardak iksir spor yok

süpersin...tebrik ederim inş biz de senin gibi oluruz..Allahım nerde o günler

canım anlattıklarını okudukca sinir oldum. bi insan nasıl bu kadar acımasız olabilir anlamıyorum.
ne hakla yönetmeye çalışabilir. hepsini gectim hastanlandıgındadamı içi acımadı. ve sana size bunca seyi yaparken ona bi dur diyen yokmu. görümcen k.pederin kardeşi vs. bu derece hayatınıza karıştıgını hiçmi kimse görmüyormu. rabbim sabır versin canım. ama oyle her dedigini her istedigini yapma canım. sesini cıkar biraz. benimde k.v altımda oturuyor. ilk zamnlar suraya gitcez buraya gitcez derdi. canım istesede gitmek istemezdim. gidelimmi demezdi cunku. bende bu tür seyler yasadım ama benimkiler ayrıntılardaydı. hani düşünememiştir diyebilecegim durumlardı.
hayatta kabul edemeyecegim sey kendince plan yapıp bunu bana uyarlaması oldu ve hiç bi zamn buna müsade etmedim. biyere gidilcekse anne yarın işin varmı sen uygunmusun su cagırıyor falan dedim. üstüne basa basa sonra zamanla aynı sekilde işin varmı müsaitmisin canın istiyorsa gidelim sekilinde sormaya basladı. neyse beni gecelim anlatsam bendede var tahammül durumlarımı zorladıgım zamnlar. ancak eşime 5 te 1ini anlattıgımda bile kalkıp ailesinin yanına gitmek istedi niye böyle yaptın diye. ancak hep ben frenledim. esimi ailesine karşı daha cok bagladım bile diyebilirim. ancak eşin neden bu kadar müsade ediyor onu anlamıyorum. tmm saygısızlık yapmasın ama güzel bi dille uyarsın anlatsın. inan bana farkı olur. bu arada hoşgeldin inş güzel kilolar verirsinde k.v i çatlatırsın

ay inanmıyorum demek boşnaklar böyle oluyor. kızlar benimkilerde boşnak anam şukredeyim ben çok şükür bu derece cahillikleri yok. bu tür sorunlar yasamak kolay degil. dayandıgınız sabrettiniz kadar mükafatını inş bu dünyadada ebedi hayattada alırsınız inşşşşş....

Sevda Ku$umm Gecmi$ Olsun Birtaaanemmmm
Bakkk Bende Kiziyorumm Sana Haaaa Git Doktora Gereken Tüm Nevarsa Yapilsin !!
Öyle Korkuyorum Ediyorum Demekle Olmaz ..

Yeni Gelen Bütün Arkada$Lar Ho$geldiniz Topigimize

juu Canim Insallah ALLAHIM GönLüne Göre Verir
Cok Sevindim Senin Adina

****************************************************************************************************

oFF KizLaaar Acaip $ekilde Tatli Istegim Vaaaar :26:
Dayanamiyorumm Artikk :18:
Bi An Önce $u Kamp Modum Bitsinde Bi Parcacik Cukulata Yicem

Pek Bi Beklentim Yok Artik Bu Hafta .. 500 Gr. Daha Versem Kaafi ..
71'i Ucundan Görsem Kaar Bana Cünkü Cok Ama Cook Uzun Seneler Oldu O Rakami Görmeyeli ..

Hepinize Iyi Aksamlar Kizlar .. Yarin Görüsmek Üzere Öpüyorummm

filiz (juu)
yazını okuyunca bi heycan bastı beni gözlerim doldu bi anda. sanki o an senin heycanını sevincini kendi içimde hissettim. inş hamiş sindir ve inş sag salim bebeginizi kucagınıza alırsınız.

irem
canım sanada allah kolaylık güç kuvvet versin. inan bana zoru basarıyorsun ve sen o zoru basarabilecek birisin. bunca nöbet bunca yogun iş arasında diyet diyebiliyorsun ya... inş zamnla rahatlarsın ve daha rahat ilerleyebilisin ancak onca sıkıntı arsındada bu işi kendine cok dert etme. bosla demiyorum ama kafana cokta takma bence. hem bedenin hem beynin yoruluyor

sevdaaaaa

canım bende yakıştıramadım sana.
böyle şeyler ihmale gelmiyor bunu cok iyi biliyorsun. en kısa zamnda dr. a git belki küçük bi sorun sana bu kadar acı cektiriyor. neden hem agrılarla hemde şüphelrle yasamayı seciyorsun. sen kendini düşünmesende cocuklarını dusunmelisin. çok çok geçmiş olsun tatlım

evet canım haklısın öyle yapmam gerekiyor. zaten ben aslında daha bu topiğe gelmeden kilo vermekten öte sağlıklı besleneceğim diye kendimi telkin ettim hep. bu ara bunaldım. ara ara olur böyle toparlarım inşallah...

vallahi muhteşemsin allah nazardan saklsın...bugün giymek isteyip giyemediğim bile değil deneyemediğim bir sürü kıyafet gördüm aklıma hep siz geldiniz...sabır...

sağol canım çok teşekkür ederim hani böyle emek verirsin verirsin de birden elinden kayar ya hep öyle hissediyorum. işimi çok ama çok seviyorum en zor zamanım da -bir kendinibilmez bıçak çektiğinde bile- asla işimden pişmanlık duymadım seçimimi sorgulamadım. sadece her insan gibi ara ara yapmak isteyip yapamadıklarım şeyler beni bunaltıyor.dediğim gibi bu ara biraz bunaldım toparlanırım umaraım.

menüm:

uyanınca:bir tane aktivya kayısılı ve mate çayı
ara:3 adet biskuvi
öğle:kahvaltı gibi domates salatalık peynir 2 parça 2 dilim ekmek -çok küçük değildi-
2 çatal kavurma bir çatal bal 6-7 yeşil zeytin
ara:bir mandalin
akşam bir kase şehriye çorbası ve brokoli karnıbahar ile salata
1 saat kadar önce sütlü şekersiz kahve
2lt su yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…