80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin cnm ya ne güzel kilo vermissin ins birgün bene senin gibi kilolar verebirilim desteginizle

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75.4kg
bu hafta 75,6 kg
gelenn: 200 gr
toplamda giden 6.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :60 dk.salon çalışması

bir hafta 200 ver sonra 200 al bu ne yaww ,kendime gülüyoru artık ...benimki kilo verme değilde kilo kontrolü sanırım..aylardır çakılı kaldım 75 lerde...
gerçi ben dün regl oldum .ondan böyledir,şişkinlik var tebi...haftaya orjinal bildirim olcak ..hayırlısı artık bişi dmiyorum ...

Slm 22 yaşındayım ve 3.5 yıllık evliyim .evlendiğimde 59 kiloda incecik bir bayandım eşimin ailesiyle aynı aprt da altlı üstlü oturuyoruz.aprtman onlara ait aile aprmatnı 4 katlı.eşimin annesi çok problemli bir insan sürekli hayatımızı ona göre planlamamızı istiyor.eşim işe gider gitmez aprtmanın trabzanına yüzüğüyle vuruyor tabiki kapıyı açıyorum.buyrun anne diyorum.bir sürü hesap soruyo napıyosun işte uyuyakaldıysam bu saate kadar uyunurmu felan filan o gün için kafasında bir program yapıyo ve bu gün saat 3 te mesela bilmem kime gidicez üstüne geçenlerde aldığım şu kıyafeti giy şu terliği giy sakın takılarını takmayı unutma gibi bir sürü direktif veriyo.ve her gün o ne istiyorsa onu yapıyoruz bide eltim var benden 10 yaş büyük onada öle davranıyor.neysee çok uzun hikaye evlendikten kısa bir süre sonra anneme kanser teşhisi kondu ve ben tabiki çok yıkıldım bikere adı herşeyden önce kötü annem tedavi gördü şimdilik iyi çok şükür ama o üzüntü bana yetti ve eşimin annesinin baskıları inanılmaz derecede benim sinirlerimi bozdu herşeyimize karışıyo yattığın saatten kalktığın saate saçımızdan giydiğimiz kıyafete kadar aklınıza gelebilecek herşeyi regl günlerimizi bile takip ediyor vallahi.ben zaten çok ve hassas bir insanım tabi ozaman yaşımda çok küçük bunalıma girdim doktor doktor gezdik sonunda panik atak teşhisi koydular doktor sinirleri bozulmuş dedi bir sürü ilaç kullandım çok ağır ilaçlardı ve çok iştah açtılar.ve eşimin annesi benim hasta olduğuma inanmadı çok kötü laflar etti annemin hasta olmasına rağmen senin kızın hastalıklı yetiştirememişsin felan gibi dikkat çekmeye çalışıyomusum nasıl gençmişim oğlunun başını yakmışım gibi bir sürü sağa sola konuştu. ve sonuçta moral bozukluğu ve içtiğim ilaçlar sayesinde hamile gibi aşeriyodum 3.5 yılda 98 kiloya çıktım bu yıl içindeki çabalarım sayesinde 86 indim 4 gündür yeniden diyete başladım eve yürüyüş bandı aldık 30 dk yürümeye başladım .çok üzülüyorum kilolarıma sürekli eşimin annesi laf sokuyo oda çok kilolu ama hiç utanmıyo ben kadar oldun sen benim yaşıma geldiğinde ooo nekadar olursun kimbilir.sana birsürü kıyafet aldım hepsine yazık boşuna almışım.ben senin yaşındayken inceciktim .nerene yiyosun felan gibi birsürü laf ediyor.
artık ilaç kullanmıyorum nerdeyse 1 yıldır panik atağım geçti psikolojik anlamda gayet güçlüyüm ve bende size katılmayı istiyorum herkese başarılar...
şu anda 86
bir aylık hedefim 70
asıl hedefim 59

kızlar bu sabah tartıya çıktığımda resmen şoka girdim(
bu hafta toplam 280 dakika spor yapmış olmama rağmen giden sadece 200 gram

tamam kaçamak yaptım ama yinede bu kadar beklemiyordum.

başlangıç:90
g.hafta:75
bu hafta:74.8
giden:200 gram
t.giden:15.2
hedef:68
boy:168
beden:44
spor:280 dak.

o moral bozukluğuyla bugün kaçamağın dibine vurdum.
ama bayrama kadar sıfır kaçamaklı menüler yazıcam size Allah nasip ederse.

kimse yokmu bana cevap verebilecek biri

canım hoş geldin bende daha yeniyim bu topikte ama gönlü zayıflamaktan yana olan herkeze açık burası bildiğim kadarıyla
bazı şartları var oda hergün buraya neler yediğini düzenli bi şekilde yazıosun birde her cuma kilo bildirimini yapıosun sonrasında düzenli girersen buraya listeye alınıyorsun ben çok faydasını gördüm arkadaşların daha tam tanıyamadık birbirimizi ama paylaşımlar çok güzel ve ufkunu açıor tekrardean hoş geldin canım bu arada ben semra

canım hoşgeldin yaşadıkların kabus gibi boşnak lardır büyükihtimalle çevremde çok var bilirim hepsi aynı gelinler onların kuklaları saç tarama şekillerini bile onlar sölüyolar yaşadıklarını çok iii anlıyorum ama dirayetliysen kendine güven ve ağırlığını koy vekarıştırma kendine biraz sesini çıkar susarsan tepene çıkıolar benimkilerde ben sustukça başıma çıktılar sonuç noldu bende depresyoan hastasıyımve ilaç alıyorum ama bi tane içiorum oda 30 mg ama yinede iştah açtıkları bir gerçek şu anda eşimde dahil olmak üzere kimseyle görüşmüyoruz oda anladı sonunda herşeyi bnmle çnkü bizimkiler onada yapıolaraile olarak erkek düşmanılar benim ilk çocuğum doğduğunda burun kıvırdılar onlar erkek çocuk sevmezlermiş erkeklerin hepsinden nefret ederlermiş bi damlacık masum evladıma bile dil uzattılar aman girmiim bu konulara bende dertliim anlıcan tekrar hoşgeldin burda hem zayıflıycaz hemde hayata dair sıkıntılarımıza çareler arıycaz destek olucaz inşallah

aslında çok alıntı olacak diye yapmak istemedim ama senin yazdıklarına dayanamadım canım ya.çok sinirlendim.bu kadar ağrı çekiyorsun kendine yazık ediyorsun.seni gören çocuklarına eşine yazık ediyorsun.bu ne bencillik böyle.allahım hastalık vermesin özellikle dermansız dert vermesin ama sen bir annesin eşsin.senin ben kötü şeyle duymaktan korkuyorum deme lüksün yok yavrum benim.ya deryanın dediği gibi bi anda yığılıp kalırsan daha iyi mi olacak?neyse ne.en azından ona göre ilacını alıp tedavi olursun.ailene şu anki sıkıntıyı yaşatmaya hakkın yok.lütfen git bi dr a ve bizi de merakta bırakma.hemen yarın

ben de bildirim yapayım.

başlangıç:88
g.hafta:78.8
bu hafta:80
gelen:1.200 gram
t.giden: 8 kilo
hedef:65
boy:165
beden:44
spor:45 dak.

geçen hafta boğazımdan dolayı yemek yiyemiyordum.verdim ne güzel.ama şimdi eski düzene dönünce aldım yine.öyle börek poğaca pasta da yemedim.ama demekki yemeyip verdiğin kiloyu hemen alıyormuşsun.

rüya kısa sürdü

verenleri tebrik ederim.veremeyenler ve ben inşallah haftaya veririz.kasım 18 de de kardeşimin nişanı var.bu bile gaza getiremiyor beni ya

izlem burada olman harika akşama kına var derya nerelerde aceba bir iki kiyafet aldım ama bilmiyprum ya resim çekmeye çalıştım benim kızdan ara bulamadım ama ekliym yorum lazım çok acil

hoşbulduk çok tşk ederim canım .resmen içimi döktüm eşime anlatınca çok kızıyo o benim annem sabrediceksin başka şansın yok diyo.Vallahi boşnaklar ve kız çocuk hayranı eşimin annesi çok doğru söylüyorsun ve ben hiç cevap veremiyorum ona Allah herkese kolaylık versin stresten saçlarım dökülmeye başlamıştı dipte gelen saçlarımın renginde ciddi derece de açılma var gri resmen saçlarım beyazlıyo e bukadar üzüntüye normal tabi . resmen biz onun oyuncaklarıyız mesela biryere giderken benden önce indiyse aşağı ben inince üstümü beğenmiyo ve git şu ayakabıyı giy üstüne aldığım şunu giy gel ellerini uzat bakıyım ne takmışsın hani küpen kolyen nerde git takta gel diyo ve ben 4 .cü katta oturuyorum vallahi hiç acımıyo arabayı bekletiyo ve ben değiştirip iniyorum.zaten kafasına göre benim evime misafir çağırıyo gelenler görsün diye bana nişanlığım gelinliğim söz kıyafetim bunları giydirtiyo tamamen gösteriş hastalığı var kadında ona misafir geliceği zamanda arıyor ve şunu giy bunu giy git kuaföre fön çektir gel saçını maşa yap gel aşağı gibi vs birsürü emirler veriyo daha anlatsam inanamazsınız vallahi .asıl problem o eşimin kendi seçiceği bir kızla evlenmesini istiyormuş sarışın renkli gözlü insanlara takıntısı var
ve biz eşimle birbirimizi sevdik evlendik .oğlu kendi istediği biriyle evlenmedi diye hala hep benim açığımı arıyor.artık sırf bana laf etmesin diye sabah çok erken kalkıyorum uykusuz bile olsam uyumuyorum ve bir an önce kilo vermem lazım inşallah herkese başarılar ...

canım siyah olan pek belli olmuyo ama saten olan daha zayıf göstermiş sanki diğer beli tokalı olan basenli göstermiş bnce saten olanı giy derim

kızlar okudum ama yazaymadım sabah elektitikler sık kesilir oldu. ben kilo bişldirimi yarın yapacağım izninizle. eve gelmem saat 2yi bulkdu çünkü. zaten artıda çıkacağım kesin aç karnına tartılayım da iyice asabım bozulmasın bari. çok güzel kilo veren arkadaşlar olmuş tebrikler hepsine. ben bu gidişle bayramı tek başıma evde diyet yaparak geçireceğim belki de ondan asabım bozuk. ama biliyor musunuz insanın morali yükdek olunca daha kolay motive oluyor...

canım işin çok zor allah yardımcın olsun.eşine de çok ayıp yani.insan eşini bu kadar ezdiririr mi ya?hadi bir iki nazını çekersin ama bu kv iyice zıvanadan çıkmış.sen de keşke en baştan yapmasaydın boyun eğmeseydin ona.ama tabi konuşmak kolay şartlarını bilemem.hayırlısı olsun senin için.

ama bu kadına zayıflamak lazım yani.ağzını kapatmak için..

irem,selma nasılsınız?

canım daha iyiyim sağol. sinirlenmemey karar verdim mümkün olduğunca. izinden döndüm bir ay oldı 10 tane hatta daha fazla nöbet tuttum işler de yoğun bayramda da burdayım annemle bile istediğim gibi vakit geçiremedim üzerine bu diyet olayı tuz biber oldu.. bugün çıktım yarın gene 24 saat. dayanacağız napaş,lım. sen nasılsın hafta sonu dinleneblirsin insaşllah??

gülaycım muhtemelen kullandıkların antibiytik ve analjeziktir adet dzüensizliği yapması çok beklenmez ama metabolzima önemli mesela ben bu ay 5 gün erken oldum çok olmaz normalde ben de diyete bağladım..

sinirlenme demek kolay ama yine de diyeceğim.sakin olmaya çalış.çok zor şartların ama dayan lütfen.çok yıpranırsın.keşke sinirlenmekle her şey değişse.hayır her şey aynı kalıyor ama olan sana oluyor.sen diyet falan yapma iyice yıpranırsın ama yediklerini kontrol etmeye çalış.elinin altında alternatif yiyecekler olsun.o zaman kaçamak olayın sıfırlanır.

amannnnnn canım boşverrr takma o cadaloz kaynananı sen gel ben sana el atarımmm..bende kaynanama inat 31 kilo verdimmm...şimdi en güzel kıyafetleri giyip en güzel takıları takıp gidiyorum ğöysüm kabara kabara....benimde kaynanam kanser hastasıydı iyleştii...ama hala cadalozluğu geçmedi...bende birtanede kıskaç elti var...artık küstük konuşmuyoruzda....sadece sabret bak neler değişecek hayatında....ayrıca o panik ataktan bendede var sanırsammm....bende aniden sinir krizi geçiriyorummm...AYYYYY BU YAZILARINI OKURKEN BİRDEN BENİM HAYATIM AKLIMA GELDİİİİİİ......

hiihihih bide en komiği bende 22 yaşındayım 3 sene 4 aylık evliyimmmmm....ne çok ortak yanımız varr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…