[ı]slm kızlar kaçak 1 geldiii.....
Artık hep burdayımmm....izloşum da dönmüşş...tüloş,banu,nehir de gelse eski takım tekrardan toplanacakk....ben bir kaç kilo artıdayım...yeni gelen arkadaşlar beni tanımıyorlar tanıtıyım ozaman....
27.01.2010 tarihinde buraya gelip diyete başladım...o zaman 84 kiloydum burada sevgili arkadaşlarımın motivasyonları ile 53 kiloya kadar düşüp tam 31 kilo verdimmm....şu an 4 kilo kadar artım var...hedefim 50 inşallah bu sefer hedefe yaklaşacam...son 1 senedir hep aynı kilodayım..2 yukarı 2 aşağı...
Izlemin az önce yazdıklarına katılıyorummm...zayıflık güzelliktirrr....hadi kızlarrr hep beraber zayıflayalımmm...[/ı]
canım yaklaşık 1 senede verdim..1 senede herşeyden azar azar yiyerek verdim...pilavda yedim,makarnada yedim lahmacunda yedim tatlıda yedimm...ama yeri ve zamanını bildimm...ama en önemlisi sabırrrr......sabırdan önce SEBEPPPPPPP...
bana bu kilolarımı verdirdiği için öncelikle kaynanamaaa....sonrada topikteki arkadaşlarıma teşekkür ederimm....şimdi diyeceksin ayyyy ne güzel melek gibi kaynanası var bak nasılda yardımcı olmuşşş ama tammm tersiiiii......hahahah o kadar cadoloz kaynanam var kii benim kilalaıma takmıştı...hep dalga geçerdi laf sokuştururduuuu......hahahhaha inat varya bizim gibi hatunlara bak neler yaptırıyorrrr....
YETERKİ YAPMAK İÇİN GEREKLİ SEBEBİNİZ OLSUNNNNNNNNNN....
slm kizlar benide araniza alirmisiniz desteginizle kilolarimdan kurtulmak istiyorum !!!!!!
kimse yokmu bana cevap verebilecek biri
Slm 22 yaşındayım ve 3.5 yıllık evliyim .evlendiğimde 59 kiloda incecik bir bayandım eşimin ailesiyle aynı aprt da altlı üstlü oturuyoruz.aprtman onlara ait aile aprmatnı 4 katlı.eşimin annesi çok problemli bir insan sürekli hayatımızı ona göre planlamamızı istiyor.eşim işe gider gitmez aprtmanın trabzanına yüzüğüyle vuruyor tabiki kapıyı açıyorum.buyrun anne diyorum.bir sürü hesap soruyo napıyosun işte uyuyakaldıysam bu saate kadar uyunurmu felan filan o gün için kafasında bir program yapıyo ve bu gün saat 3 te mesela bilmem kime gidicez üstüne geçenlerde aldığım şu kıyafeti giy şu terliği giy sakın takılarını takmayı unutma gibi bir sürü direktif veriyo.ve her gün o ne istiyorsa onu yapıyoruz bide eltim var benden 10 yaş büyük onada öle davranıyor.neysee çok uzun hikaye evlendikten kısa bir süre sonra anneme kanser teşhisi kondu ve ben tabiki çok yıkıldım bikere adı herşeyden önce kötü annem tedavi gördü şimdilik iyi çok şükür ama o üzüntü bana yetti ve eşimin annesinin baskıları inanılmaz derecede benim sinirlerimi bozdu herşeyimize karışıyo yattığın saatten kalktığın saate saçımızdan giydiğimiz kıyafete kadar aklınıza gelebilecek herşeyi regl günlerimizi bile takip ediyor vallahi.ben zaten çok ve hassas bir insanım tabi ozaman yaşımda çok küçük bunalıma girdim doktor doktor gezdik sonunda panik atak teşhisi koydular doktor sinirleri bozulmuş dedi bir sürü ilaç kullandım çok ağır ilaçlardı ve çok iştah açtılar.ve eşimin annesi benim hasta olduğuma inanmadı çok kötü laflar etti annemin hasta olmasına rağmen senin kızın hastalıklı yetiştirememişsin felan gibi dikkat çekmeye çalışıyomusum nasıl gençmişim oğlunun başını yakmışım gibi bir sürü sağa sola konuştu. ve sonuçta moral bozukluğu ve içtiğim ilaçlar sayesinde hamile gibi aşeriyodum 3.5 yılda 98 kiloya çıktım bu yıl içindeki çabalarım sayesinde 86 indim 4 gündür yeniden diyete başladım eve yürüyüş bandı aldık 30 dk yürümeye başladım .çok üzülüyorum kilolarıma sürekli eşimin annesi laf sokuyo oda çok kilolu ama hiç utanmıyo ben kadar oldun sen benim yaşıma geldiğinde ooo nekadar olursun kimbilir.sana birsürü kıyafet aldım hepsine yazık boşuna almışım.ben senin yaşındayken inceciktim .nerene yiyosun felan gibi birsürü laf ediyor.
artık ilaç kullanmıyorum nerdeyse 1 yıldır panik atağım geçti psikolojik anlamda gayet güçlüyüm ve bende size katılmayı istiyorum herkese başarılar...
şu anda 86
bir aylık hedefim 70
asıl hedefim 59
DERYACIMM ayagım degil güzelim bizim sülaleden gelen bi mide bagırsak hastalığımız var
anaannemin annesi,anaannem, karın agrısından öldüler
annemde Rabbim ömrünü uzun etsin inşş. ama oda hep aynı ama son 13 yıldırr hastalıgı azmışş durumda
ve hiç iyileşemiyooogerçi annemin teşhisi kondu chron hastası ve bagırsaklarda çürüme var
bende senelerdir sürünüyorum bu karın agrısı illetinden
bu aralar kudurdu resmennnagrıdan vücudum uyuşuyo artııkk
ama doktora gitmiyorum çünkü endoskopi ve kolonoskopi istiyo
Allah esirgesin ama kötü bişi olma ihtimali yüksekk olabilir diyo kolon kanseri mide kanseri v.s
yada çok basit bişidirr ilaçla tedaviyle düzelirr endoskopi kolonoskopi yapmadan teşhis koyamam diyoo
bende korkuyorum açıkcasıı evettt 7-8 defa çok büyük ameliyatlar geçirdimm hiç korkmamm
ama nedense bıktım artık heralde hastane görmektenn içim almıyoo gitmek istemiyorumm vallaa
kimse yokmu bana cevap verebilecek biri
canım hoşgeldin yaşadıkların kabus gibi boşnak lardır büyükihtimalle çevremde çok var bilirim hepsi aynı gelinler onların kuklaları saç tarama şekillerini bile onlar sölüyolar yaşadıklarını çok iii anlıyorum ama dirayetliysen kendine güven ve ağırlığını koy vekarıştırma kendine biraz sesini çıkar susarsan tepene çıkıolar benimkilerde ben sustukça başıma çıktılar sonuç noldu bende depresyoan hastasıyımve ilaç alıyorum ama bi tane içiorum oda 30 mg ama yinede iştah açtıkları bir gerçek şu anda eşimde dahil olmak üzere kimseyle görüşmüyoruz oda anladı sonunda herşeyi bnmle çnkü bizimkiler onada yapıolaraile olarak erkek düşmanılar benim ilk çocuğum doğduğunda burun kıvırdılar onlar erkek çocuk sevmezlermiş erkeklerin hepsinden nefret ederlermiş bi damlacık masum evladıma bile dil uzattılar aman girmiim bu konulara bende dertliim anlıcan tekrar hoşgeldin burda hem zayıflıycaz hemde hayata dair sıkıntılarımıza çareler arıycaz destek olucaz inşallah
hoşbulduk çok tşk ederim canım .resmen içimi döktüm eşime anlatınca çok kızıyo o benim annem sabrediceksin başka şansın yok diyo.Vallahi boşnaklar ve kız çocuk hayranı eşimin annesi çok doğru söylüyorsun ve ben hiç cevap veremiyorum ona Allah herkese kolaylık versin stresten saçlarım dökülmeye başlamıştı dipte gelen saçlarımın renginde ciddi derece de açılma var gri resmen saçlarım beyazlıyo e bukadar üzüntüye normal tabi . resmen biz onun oyuncaklarıyız mesela biryere giderken benden önce indiyse aşağı ben inince üstümü beğenmiyo ve git şu ayakabıyı giy üstüne aldığım şunu giy gel ellerini uzat bakıyım ne takmışsın hani küpen kolyen nerde git takta gel diyo ve ben 4 .cü katta oturuyorum vallahi hiç acımıyo arabayı bekletiyo ve ben değiştirip iniyorum.zaten kafasına göre benim evime misafir çağırıyo gelenler görsün diye bana nişanlığım gelinliğim söz kıyafetim bunları giydirtiyo tamamen gösteriş hastalığı var kadında ona misafir geliceği zamanda arıyor ve şunu giy bunu giy git kuaföre fön çektir gel saçını maşa yap gel aşağı gibi vs birsürü emirler veriyo daha anlatsam inanamazsınız vallahi .asıl problem o eşimin kendi seçiceği bir kızla evlenmesini istiyormuş sarışın renkli gözlü insanlara takıntısı var
ve biz eşimle birbirimizi sevdik evlendik .oğlu kendi istediği biriyle evlenmedi diye hala hep benim açığımı arıyor.artık sırf bana laf etmesin diye sabah çok erken kalkıyorum uykusuz bile olsam uyumuyorum ve bir an önce kilo vermem lazım inşallah herkese başarılar ...
3 elbise var biri siyah deri kemer ve deri etek kısımları
diğeri saten pembe vs
işte ekliym
Eki Görüntüle 280213 Eki Görüntüle 280212 Eki Görüntüle 280211 Eki Görüntüle 280214 Eki Görüntüle 280215
canım işin çok zor allah yardımcın olsun.eşine de çok ayıp yani.insan eşini bu kadar ezdiririr mi ya?hadi bir iki nazını çekersin ama bu kv iyice zıvanadan çıkmış.sen de keşke en baştan yapmasaydın boyun eğmeseydin ona.ama tabi konuşmak kolay şartlarını bilemem.hayırlısı olsun senin için.
ama bu kadına zayıflamak lazım yani.ağzını kapatmak için..
irem,selma nasılsınız?
canım daha iyiyim sağol. sinirlenmemey karar verdim mümkün olduğunca. izinden döndüm bir ay oldı 10 tane hatta daha fazla nöbet tuttum işler de yoğun bayramda da burdayım annemle bile istediğim gibi vakit geçiremedim üzerine bu diyet olayı tuz biber oldu.. bugün çıktım yarın gene 24 saat. dayanacağız napaş,lım. sen nasılsın hafta sonu dinleneblirsin insaşllah??
Slm 22 yaşındayım ve 3.5 yıllık evliyim .evlendiğimde 59 kiloda incecik bir bayandım eşimin ailesiyle aynı aprt da altlı üstlü oturuyoruz.aprtman onlara ait aile aprmatnı 4 katlı.eşimin annesi çok problemli bir insan sürekli hayatımızı ona göre planlamamızı istiyor.eşim işe gider gitmez aprtmanın trabzanına yüzüğüyle vuruyor tabiki kapıyı açıyorum.buyrun anne diyorum.bir sürü hesap soruyo napıyosun işte uyuyakaldıysam bu saate kadar uyunurmu felan filan o gün için kafasında bir program yapıyo ve bu gün saat 3 te mesela bilmem kime gidicez üstüne geçenlerde aldığım şu kıyafeti giy şu terliği giy sakın takılarını takmayı unutma gibi bir sürü direktif veriyo.ve her gün o ne istiyorsa onu yapıyoruz bide eltim var benden 10 yaş büyük onada öle davranıyor.neysee çok uzun hikaye evlendikten kısa bir süre sonra anneme kanser teşhisi kondu ve ben tabiki çok yıkıldım bikere adı herşeyden önce kötü annem tedavi gördü şimdilik iyi çok şükür ama o üzüntü bana yetti ve eşimin annesinin baskıları inanılmaz derecede benim sinirlerimi bozdu herşeyimize karışıyo yattığın saatten kalktığın saate saçımızdan giydiğimiz kıyafete kadar aklınıza gelebilecek herşeyi regl günlerimizi bile takip ediyor vallahi.ben zaten çok ve hassas bir insanım tabi ozaman yaşımda çok küçük bunalıma girdim doktor doktor gezdik sonunda panik atak teşhisi koydular doktor sinirleri bozulmuş dedi bir sürü ilaç kullandım çok ağır ilaçlardı ve çok iştah açtılar.ve eşimin annesi benim hasta olduğuma inanmadı çok kötü laflar etti annemin hasta olmasına rağmen senin kızın hastalıklı yetiştirememişsin felan gibi dikkat çekmeye çalışıyomusum nasıl gençmişim oğlunun başını yakmışım gibi bir sürü sağa sola konuştu. ve sonuçta moral bozukluğu ve içtiğim ilaçlar sayesinde hamile gibi aşeriyodum 3.5 yılda 98 kiloya çıktım bu yıl içindeki çabalarım sayesinde 86 indim 4 gündür yeniden diyete başladım eve yürüyüş bandı aldık 30 dk yürümeye başladım .çok üzülüyorum kilolarıma sürekli eşimin annesi laf sokuyo oda çok kilolu ama hiç utanmıyo ben kadar oldun sen benim yaşıma geldiğinde ooo nekadar olursun kimbilir.sana birsürü kıyafet aldım hepsine yazık boşuna almışım.ben senin yaşındayken inceciktim .nerene yiyosun felan gibi birsürü laf ediyor.
artık ilaç kullanmıyorum nerdeyse 1 yıldır panik atağım geçti psikolojik anlamda gayet güçlüyüm ve bende size katılmayı istiyorum herkese başarılar...
şu anda 86
bir aylık hedefim 70
asıl hedefim 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?