80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım işindeki bu nöbet yogunlugu neden bukadar cok. gün aşırı nöbetin var nerdeyse.
bu aralar depremzedelrden dolayı olabilir ama yanılmıyorsam öncesindede böyle idi

canım işindeki bu nöbet yogunlugu neden bukadar cok. gün aşırı nöbetin var nerdeyse.
bu aralar depremzedelrden dolayı olabilir ama yanılmıyorsam öncesindede böyle idi

canım nöbet sayısı kıdem ile ilgili özünde. aslında kıdemime göre-3 yıl- 5 nöbet tutmam gerekiyor. ama bu ara sayı sıkıntımız var biraz bir de bu ay acilde de çalışmam gerekti toplam 10 nöbet tutacağım yarın ile. ama mesela bir dahaki ay 7. işte kıdem ve kişi sayısı ile alakalı. Allah nasip ederse bu son bayram nöbetim olmalı mesela. ama domuz giribi flan ne bileyim allah korusun böyle özel durumlarda herşey değişşiyo tabi...

İzlemcim O adama ben de çok üzüldüm nasıl bir umutsuz ifade vardı yüzünde o oyuncak kılıç kucağında allahım kimseye yaşatmasın Diğer olayda ders olacak nitelikte, herkes böyle olsa keşke..Ben de kullanmadığım ayakkabılarımı yolladım inşallah az da olsa bir faydam olmuştur..
İzlemcim müge anlı konusunda farklı düşünüyorum ama 1 haftadır o kadar çok karşıt görüşle tartıştım ki tekrar aynı şeyleri anlatma gücüm yok şimdi..Sadece şunu söylemek istiyorum söylediklerinde haklı olsa dahi insanlar enkazın başında sevdiklerinin ölüsünün mü dirisinin mi çıkacağını bilemez halde bir umut beklerken bu şekilde incitici konuşmak söylenenler doğru bile olsa en başta insanlığa sığmaz, sonra da etik değil..
Herkesin oradaki bazı vatandaşların şımarıklığı konusunda fikir sahibi zaten ki onun böyle konuşması ne işe yarayacak ki o anda, neyi değiştirecek ya da neye fayda sağlayacak..Şaçmasapan reyting uğruna edilen bir kaç kelam işte cesaretle filan ilgisi yok bence..
Çünkü ortada bir eylem, bir süikast, ne bileyim bir saldırı olsa tamam cesaret olur bunları söylemek ama bu can pazarında bence insan olan kimseye bu ufacık imalar bile yakışmaz..

Filizcim allahım gönlündekini versin canım, umarım pozitiftir sonuç

54tugba Hoşgeldiniz efendim ben derya

esmadile,
Merhaba hoşgeldin ben derya..
Çok üzüldüm durumuna, eşin hiç mi görmüyor bunları, hiç mi önlem almaya, konuşmaya çalışmadı?
Böyle bir ömür nasıl geçer, zayıflasan bile başka bir şey bulur takacak :26:

Denizcim bu hafta menülerini özel takip edeceğim beraber bulalım eksiklerini her akşam yazmaya çalış tamam mı..Sebepsiz yere olmaz mutlaka bir hata vardır, sakın sıkma canını, full sporla artı çıkanlar da gördük ne yapalım de geç sakın moralini bozma..Ayrıca bugün cuma kaçamakların normal yani üzme kendini..Hadi yeni bir hafta yeni umutlar olsun tamam mı

Nilgünüm bak eskilerde döndü artık topikte motivasyon da artacak senin için de yeni hafta yeni umutlar diye başlayalım lütfen bıkmadan usanmadan tekrar dene..O tatildeki nilgünün geri döneceğine ben yürekten inanıyorum, lütfen sen de inan, kendin değilse bile bizim için

Ortim bordo olanın bel kısmı cidden çok hoş duruyor ama kolunu ve kolyeni beğenmedim, saten olan çok riskli bence onu ele çok zayıf vücut istiyor o tür dökümlü modeller, o yüzden tam net göremesem de ben siyah diyorum deri kemeri bel kısmını çok hoş gösterdiğine eminim..Vaktin olursa siyahın detaylı fotolarını çek ona göre tekrar yorumlarım.

İzloşum şu ilk foton var ya bak bak doyulmaz maaşallah taş taş
Bloğuna da yazdım belli ki çok güzel bir akşam olmuş kombinin çok hoş her zaman ki gibi, saçlarım uzasın ben de böyle kahkülden aşağı doğru kestirmeyi istiyorum eskiden beri hayalimdeki model

Burcumm tarçın çayı yapıyor musun bakayım sen? Tatlı krizini birebir o çözer mutlaka dene, uğraşamam dersen tarçınlı yoğurt ye bol bol bak etkisine sen bile şaşacaksın

İyi akşamlar kızlar, bu akşam güzel bir karar aldım nihayet yürüyüşlerime başlıyorum
Benim meşhur spor arkadaşım hep hadi başlayalım diyordu da ben cesaret edemiyordum nihayet bu akşam tamamdır dedim çünkü sporsuz kilo vermek çok daha zor..Pazartesi doktora gidecek, o yüzden salı günü başlıyoruz ama ben bu 3 günlük arada da bir şeyler yapmaya çalışacağım, çok mutluyum
İnşallah en kısa zamanda ulaşacağım 68'e

hıı o diyeti hiç duymadımmm...ben düzenli beslendim menülerimi hergün yazıyorum takip edebilirsin canımm..

offff fıstıkkkkkkk maşallah sanaaaaa.....ayrıca nice mutlu yıllaraaa

bana diyene bak asıl kuş gibi yiyen sensinnn...

hoş geldin canım görülmemiştir sorun neydi ?

hosbulduk cnm sorun yok katilmak istedigimi söyledim cevap gelmiyince yazdim
hosgeldin cnm bende yeniyim ama
allah kolaylik versin güclü ol cnm esini düsün cnm becede esin konusmali ailesiyle benim kocamda pek korurdu annesini baslarda ama simdi anlattimda rahatladim valla artik bana da hak veriyo ve hatta annesine bile diyo benim yanimda söyle yap böyle yapma gibisinne bu arada bende 22 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim ve bi bebegim var
hhosbulduk cnm cok tskler benimde gayem o hep birlikte sizlerinde destegiyle kilo vermek
allah yardim atsin cnm
aynen cnm bende 22 yasinda 3 bucuk senelik evliyim
masallah cnm fistik gbisin evlilik yildönümüzde kutlu olsun

hosbulduk cnm evet spor cok önemli ya bende yapmak istiyorum

bugünkü menüm kızlar

sabah:1d.kepek ekmeği peynir domates salatalık 5 zeytin maydonoz

öğlen :tost ayran

ara:yarım paket eti form

akşam :3 kaşık semiz otu bir tane haşlama tavuk but ya kocamandı bende tavuğu ilk haşlandığı anda çok severim çok oldu gibi geldi bişi olurmuacaba çok üzüldüm yedikten sonra

3 lt su 3 yeşil çay 2 trk kahvesi

yatmadan öncede form çay

:26:
kızlar bişey sorcam bana dr yatmadan form çay iç dedi eşim dün aldı ama bnm bildiğim eskiden doğadan markaydı ve zannedersem sadeydi bu aldığı doğuşunmuş ve karışık bi çay ama form yazıyor üstünde aynı şey olurmu birde yeşil çayıda ben bimden almıştım o bitti eşim onuda doğadan marka almış onunda tadı başka geldi aralarında fark varmı acaba çok oldum dimi kkusura bakmayın biraz cahilim bu konularda:26:

SONUNDA GELDİİİMMMM... BEN ÇANTACI HATUN KIZLAR TÜLİN... SİMİLEY KULLANAMIYORUM SİZ ÇANTA VARMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.YENİ KULLANICIYLA GELDİM ŞAŞIRMAYIN SAKIN. SİZİ ÇOOOOK ÖZLEDİMMMM. ANKARADAN 74.9 İLE DÖNDÜM. OĞLUMDA ATEŞ VE BOĞAZ İLTİHABIYLA..BUGÜN ATEŞİ YOKTU ÇOK ŞÜKÜR..

EEE NERDE KALMIŞTIK YARIN BEN TAM GAZ Bİ MENÜYLE GELİYORUUUUMMMM. ÖYLE HAFTASONU FALAN DEMEMMMM PAZARTESİYİ BEKLEMEMMMMM AÇILINNN LİSTEYE BEN GELİYORUUUUUMMMM.....

AYYY YAZACAK ÇOK ŞEY VARDA SAAT GEÇ OLDU. SİZİ GERÇEKTEN PEK ÇOK ÖZLEDİM. YENİ GELEN ARKADAŞLARIM HOŞGELDİNİZZZ

KİLO BİLDİRİMİMİDE YAPAYIM KAÇAYIM KIZLARRRR

28.10.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 73.2

bu hafta : 74.9

gelen : 1700gr

toplamda giden 18.1

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : yok

bişiy olmaz canım ne olucak
deneye deneye öğrenirsin bünyene hangisinin daha iyi geldiğini
yeşil çayı içemiyorsan bol limon sık üstüne

kızlar çok teşekkür ederim deniycem bayramda çok kasmadan et ve bol salata ile peynir ve yumurtada ekliyerek olur inşallah

sevgiler

izlem taşsın valla aman nazar değmesin bu arada bir yastıkta kocayın emiiii Juu (filiz) hayırlı olsun canım inş bi aksilik çıkmaz daha önce bende yaşadım bu tür problem boş gebelik diye birşey olduğunu acı tecrube ettim endişe duymanı anlıyorum kucağına alırsın inş 9 ay sonra bebişi

aleyna teşekkürler canım yorum için kilo verdikçe daha hırslanacaksın asla buradan kopma 92 lerden düştüm sabır herşeyden önce metobolizmanı çözdünmü gerisi kolay inş.

siyah çok karamsar olur diye tercih etmedim çok yakın arkadaşım dı resimlerde çok belli olmuyor izlem yorumunu okudum benimde tercihim kiremit rengi elbise oldu görenler bayıldı kendime güvenim fullendi evlendiğimde bile 75 kg larda olduğumdan eski arkadaşlar şok oldu hoş sözler duymak ve elbisenin yakışması gibisi yok özellikle eşim çatladı patladı deryam topuklularıda giydim ona inat oh olsun ne laflar ediyordu bana motive etmek adına

çok üzüldüm çok sinirlendim Allah ıslah etsin kayınpederin var mı ?eşin bu duruma ne diyor ? ya o binadan çıkacaksın yada sağır ve dilsiz olacaksın kilo konusunda bir ayda ilk ay özellkle 5-6 kgdan fazlasını hedefleme diğer türlü hem sağlıksız olur hemde zaten bir ayda 16 kg verilmez çağımızın hastalığı panik atak 2 kuzenimdede var ama kilo almadılar bir çok çeşidi oluyor biliyorum ama ilaçlarını değişme imkanın yok mu ?çok özele girdiysem samimiyetimden burada dert anlatmakla azalıyor

kötü yapmışın canım yoğun spor kasların su tutmasına neden oluyor ama kısa süreliğine kaçamağın için form çay iç ki emilmeden boşalsın :)

menüleri günlük paylaşıyoruz canım menünü görmediğimden yazdım bilgin olsun cuma günleri kilomuzu bildiriyoruz liste yapılıyor yeni gelenler 2 hafta sonunda listeye giriyorlar

Bu arada banu nerelerde ?
Nilgün eşinin nakil olayı noldu hep aklıma geliyo soramıyorum ?
ve sabahın 8 inde eşimin iş arkadaşı eşi vs gelecek kahvaltıya akşama kadar bende kalacak kadın samimi olmadığı biriyle insan ne konuşur saatlerce patlacayam ffffffffff
bana müsade hayırlı geceler

hoşbuldum

uuyyyyyyyy okurken tıkandım allah sabır versin sana bu böyle nereye kadar devam ederki yaaaaa
eşinde anneside seni dinlemiyosalar sende onları tınma nasıl mutlu olucaksan öyle davran
vur dibine gitsin canım
maşallah izleme fıstık gibi hatun olmuşsun

inş. canım yürüyüş en güzel spordur açık havada olunca pisikolojik tedavi bile yapıyo bence

menümü yazıyım
sabah:1yumurta,1dilim ekmek,1kkpeynir,3zeytin,1tk kaymak,1domates,1salatalık,5bardak şekersiz çay
ara:bimde satılan çikolata kaplı üzüm 1 avuç kadar
öğlen:1kepçe çorba,5yk barbunya,bol kekikli domates salatası,1dilim ekmek
ara:çikolata kaplı üzüm
akşamhaşlanmış tavuk göğsü,3yk barbunya 1 dilim ekmek
ara:mandalina
1.5lt su

kızlar bişey sorcam neti kablosuz komşudan bağlattık ama tüm gün yoktu
gelsede 2 dk sonra gitti filan
aranızda benim gibi ortak kullanan varmı devamlı yaşıycammı bu sorunu

günaydın kızlar bildirim yapayım önce

başlangıç 87.2
geçen hafta:82.5
bu hafta:83.0
gelen 500 gr
boy:172 cm
beden 44-46
spor:giderek azalan leslie

Ulu önder Atatürküzümüz açtığı yolda gösterdiği hedefte milletçe kardeşlikten ve barıştan asla taviz vermediğimiz;tüm halkımız için her türlü kaza bela afetten uzak yıllar geçirmemiz dileğiye Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…