yok irem benical cold alıyorum antibiyotikten nefret ediorum,zaten bir hekime görünmedim,bunu kafama göre başladım...bilmiyorum bitsin bakalım,birdahaki ayda aynı olursa gidicem bi jinekoloğuma ....(ya diyet yada günler kısaldı ne bilem artık görciyiz :)gülaycım muhtemelen kullandıkların antibiytik ve analjeziktir adet dzüensizliği yapması çok beklenmez ama metabolzima önemli mesela ben bu ay 5 gün erken oldum çok olmaz normalde ben de diyete bağladım..
kiremit rengi hoşmuş canım beğendim....3 elbise var biri siyah deri kemer ve deri etek kısımları
diğeri saten pembe vs
işte ekliym
Eki Görüntüle 280213 Eki Görüntüle 280212 Eki Görüntüle 280211 Eki Görüntüle 280214 Eki Görüntüle 280215
canım anlattıkların çekilcek çile değil...Sen cahilmisin,o sana müdahale ediyor,ağzının tadı bozulmasın diye susuyorsun ama bence ilerde önüne geçemezsin,biyerlerde durup haddini bilmesi lazm.....Allah kolaylık versin.bu arada 1 ayda 16 kiloyu aklından çıkar metobolizmanı mahfedersin...Sağlıklı zayıflamalar canım....evt çok ortak yanımız var :) insanın kendini anlayan birileri olması çok güzel keşke takmasam sürekli beraber olunca çok zor takmamak sizde yakınmı oturuyorsunuz kayınvalidenle?
birde nasıl bir diyet uyguladın ? ben şimdi yeni bir programa başladım bir kadın var nette ararsanız görürsünüz DR AİDİN salih diye
kadın kan guruplarına göre beslenmek gerektiğini söylüyo bir tanıdığım onun diyetiyle çok güzel zayıfladı bende denemeye karar verdim mesela 0 kan gurubuysanız et ağırlıklı beslenin diyo...
izlem bloğunda daha detaylı gördüm çok beğendim çokkkkk.Nice yıllar kutlayın..bu arada bloğunda varan 6 boş,talibim canımkızlar söz verdiğim gibi dün akşamdan resimleri ekliyorum
evlilik yıldönümümüzdü...
kıyafetlermin hepsi 38 beden, önceden üst 44 alt 46 giyiyordumm
Eki Görüntüle 280244 Eki Görüntüle 280246 Eki Görüntüle 280247
önceki halimide ekliyorum
yeni gelen arkadaşlara, ve motivasyon eksikliği duyan arkadaşlarımaa
bu da doğumumdan 1 ay sonraki halim ,
Eki Görüntüle 280252
inşallah biraz olsun motive edebilir sizi kızlar
hazır bayram geliyor, gönlünüzce giyinmek sizin elinizde lütfen kendinize haksızlık etmeyin...
biraz gayret...
amanda tülinim gelmiş,kız garipsedim heeee....ama güzel olmuş violet hanımSONUNDA GELDİİİMMMM... BEN ÇANTACI HATUN KIZLAR TÜLİN... SİMİLEY KULLANAMIYORUM SİZ ÇANTA VARMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.YENİ KULLANICIYLA GELDİM ŞAŞIRMAYIN SAKIN. SİZİ ÇOOOOK ÖZLEDİMMMM. ANKARADAN 74.9 İLE DÖNDÜM. OĞLUMDA ATEŞ VE BOĞAZ İLTİHABIYLA..BUGÜN ATEŞİ YOKTU ÇOK ŞÜKÜR..
EEE NERDE KALMIŞTIK YARIN BEN TAM GAZ Bİ MENÜYLE GELİYORUUUUMMMM. ÖYLE HAFTASONU FALAN DEMEMMMM PAZARTESİYİ BEKLEMEMMMMM AÇILINNN LİSTEYE BEN GELİYORUUUUUMMMM.....
AYYY YAZACAK ÇOK ŞEY VARDA SAAT GEÇ OLDU. SİZİ GERÇEKTEN PEK ÇOK ÖZLEDİM. YENİ GELEN ARKADAŞLARIM HOŞGELDİNİZZZ
KİLO BİLDİRİMİMİDE YAPAYIM KAÇAYIM KIZLARRRR
28.10.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 73.2
bu hafta : 74.9
gelen : 1700gr
toplamda giden 18.1
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
Ulu önder Atatürküzümüz açtığı yolda gösterdiği hedefte milletçe kardeşlikten ve barıştan asla taviz vermediğimiz;tüm halkımız için her türlü kaza bela afetten uzak yıllar geçirmemiz dileğiye Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.
bu arada ben bugün 24 saat çalışıyorum. Hatta değişen saatle birlikte 25 saat olacak sanırım. :)sinirlerimiz bozmayacağım. elimden geldiğince sağlıklı yemek için uğraşacağım. iyi hafta sonları hepinmize..
kızlar bişey sorcam bana dr yatmadan form çay iç dedi eşim dün aldı ama bnm bildiğim eskiden doğadan markaydı ve zannedersem sadeydi bu aldığı doğuşunmuş ve karışık bi çay ama form yazıyor üstünde aynı şey olurmu birde yeşil çayıda ben bimden almıştım o bitti eşim onuda doğadan marka almış onunda tadı başka geldi aralarında fark varmı acaba çok oldum dimi kkusura bakmayın biraz cahilim bu konularda:26:
SONUNDA GELDİİİMMMM... BEN ÇANTACI HATUN KIZLAR TÜLİN... SİMİLEY KULLANAMIYORUM SİZ ÇANTA VARMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.YENİ KULLANICIYLA GELDİM ŞAŞIRMAYIN SAKIN. SİZİ ÇOOOOK ÖZLEDİMMMM. ANKARADAN 74.9 İLE DÖNDÜM. OĞLUMDA ATEŞ VE BOĞAZ İLTİHABIYLA..BUGÜN ATEŞİ YOKTU ÇOK ŞÜKÜR..
EEE NERDE KALMIŞTIK YARIN BEN TAM GAZ Bİ MENÜYLE GELİYORUUUUMMMM. ÖYLE HAFTASONU FALAN DEMEMMMM PAZARTESİYİ BEKLEMEMMMMM AÇILINNN LİSTEYE BEN GELİYORUUUUUMMMM.....
AYYY YAZACAK ÇOK ŞEY VARDA SAAT GEÇ OLDU. SİZİ GERÇEKTEN PEK ÇOK ÖZLEDİM. YENİ GELEN ARKADAŞLARIM HOŞGELDİNİZZZ
siyah çok karamsar olur diye tercih etmedim çok yakın arkadaşım dı resimlerde çok belli olmuyor izlem yorumunu okudum benimde tercihim kiremit rengi elbise oldu görenler bayıldı kendime güvenim fullendi evlendiğimde bile 75 kg larda olduğumdan eski arkadaşlar şok olduhoş sözler duymak ve elbisenin yakışması gibisi yok özellikle eşim çatladı patladı deryam topuklularıda giydim ona inat oh olsun ne laflar ediyordu bana motive etmek adına
[/COLOR][/B]
inş. canım yürüyüş en güzel spordur açık havada olunca pisikolojik tedavi bile yapıyo bence
kızlar bişey sorcam neti kablosuz komşudan bağlattık ama tüm gün yoktu
gelsede 2 dk sonra gitti filan
aranızda benim gibi ortak kullanan varmı devamlı yaşıycammı bu sorunu
Canım ben a101 in mest form çayını şiddetle tavsiye ederim..Doğadan markasının hiç sevmiyorum su gibi geliyor, doğuşun da sadece kayısılısını denedim ve çok sevdim tercih senin
Tülinim hoşgeldin, yeni nickin uğur getirsin
Oh iyi etmişsin görsün bakalım hatunu neymiş
Ama ben siyahı hiç karamsar bir renk olarak düşünmedim be seherim , aksine en asil, en şık en göz alıcı renktir bana göre her zaman
Arkadaşımla aynı şeyi konuşuyoruz hep, vücuda yararının yanında yolda konuşmalarımız, o aldığımız temiz hava bile psikolojimize çok olumlu etkiler yapıyor, yaşasın yürüyüş
Normalde böyle bir sorun olmaması lazım, çektiğiniz kablonun bir yerinde bir kopukluk ya da ana bilgisayarın yanında bütün kabloların takıldığı switch denilen bir kutu vardır onun girişlerinde sorun olabilir, ya da birisi fazla yükleniyordur internete çok kastığı için kopuyordur bakmak lazım yani. Ama normal değil canım.
hakkında hayırlısı olsun tek pişmanlığın neden bunu bugüne kadar yapmamışım die düşünmen olsunKilo bildirimi
başlangıç:83
geçen hafta:67,4
bu hafta:66,5
giden:0,9
toplam giden:16,5
hedef:55
boy:1,62
beden:42,44
spor yok
kızlar iş görüşmeleri ii geçti.pazartesi istikbal regina mutfağa başlıyorum allahım hayırlısını nasip etsin...yeni ortam nasıl bilemiyorum en kötü ihtimalle bir süre sadece kilo bildirimi yaparak size eşlik ederim.eve int.bağlantısını yenileteceğiz o zaman akşam evdende girebilirim.kızlar dua edin benim için lütfen doğru karar almış olayım yeni işte mutlu olayım....12 yıllık kelebek çalışma hayatımı bir anda siliyorum tazminat falan almadan çıkıcağım...kendi isteğimle çıktığım için...zaten sigortam 2004 yılında başlamıştı...neyse şimdilik hoşcakalın hepinizi öpüyorum cumhuriyet bayramınızı kutluyorum...
allahımmm boyu uzun olanlara öyle bir özeniyom ki 63 kiloyla 36-38 beden giyiyorsun ne güzel ben 53 kiloyla anca 36 bedene sığıyorummm.....1.55 boyumuz kahretsinnnnn....SENACIM TEBRİKLER BACUMMMM..
canım çok teşekkür ederim... boyum çok uzun deqil 1.65...açıkçası derimde sıkı deqil hatta çok gevşek...aylardır spor falanda yapamıyorum...nasıl oldu bilmiyorum ama maqazada denediqim 38 beden pantolon çok bol geldi...36sını denedim cuk diye oturdu...tesettürlü olduqum için çok darda giymiyorum..banada süpriz oldu...ama evdeki 38 bedenlerimide rahatlıkla giyebiliyorum..beden takıntım yok zaten giydiqim yakışsın aynaya baktıqımda mutlu olayım yeter...şükürler olsun bugünlerime 52bedenlerden geldim bugünlere
canım hadi hayırlısı olsun inşallah netleşir ve hep beraber seviniriz...güzel haberlerini merakla bekliyoruz cnm...arkadaşlar kusuruma bakmayın bildirim için girmiştim. sabah test için merkeze gitmiştim ve hiç bişey hissetmezken şimdi dr.um aradı ve pozitif olduğunu söyledi bi anda şok oldum tabi kesin sonuç pazartesi kan değerlerinin yükselmesiyle belli olacak erken bi sevinçte yaşamak istemiyorum daha öncede sonucu hüsranla bitti inşşş... aynı olmaz.. bende alıntılarımı azalttım çok fazla geçmiş yapamicam hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ve inanıyorumki sizlerinde dualarıyla bu kez kavuşurum allahın izniyle
sevdacım çok geçmiş olsun canım nedemek korkuyorum , lütfen hemen bi dr.a git ve ne gerekiyorsa yaptır şimdi bayıltarak uygulama yapılıyor sanırım kendini düşünmüyorsanda çocuklarını düşün oldumu güzelim
izlemcim hoşgeldin canım iyi gördüğüme sevindim özletmiştin...
haklısın malesef hayat akıp gidiyor olan gidenlere oluyor zamanlada herşey unutuluyor unutulduğu içindi böyle afetlerde yine aynı şeyler yaşanıyor...
sanırım evlilik yıldönümünüzdü tebrik ederim ömürboyu sağlıkla huzurla inşş...
deryacım, eşinin doğum günü (geçmiş kusura bakma) nice uzun senelere sağlıkve huzurla olur inşş..
ortilerim sizleride çok özledim iyisinizdir inşş....
sehercim sende hoşgeldin...
selmacım biliyorum acın yeni atlatması zaman alacak, içinden ne geliyorsa öyle davran duygularını bastırdığın zaman patlaması çok daha kötü olyor bende babamda yaşamıştım yerleri cennet olur inşş... allah sizede sabır versin...
kızlar unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın hepinize tek tek cevap yazmak isterdim fazla kalamicam pc. başında hepinizi öptüm
ben size dememiştim demi kızlar
2 gündür yoğun adet kanaması
3 gündür yoğun ishal
5 gündür griple uğraşıyorum...(heryerim dövmüşler gibi ağzıyor,boğazlarım yanıyor ve çok öksürüyorum)
menülerim kontrollü ama akşam torpil yedim yarım...eşim diretti dayanamadım,sonra midem bulandı..Ben sevmiyorum böyle şeyleri,boşuna kalori aldım..Akşam yemeğinde de dışardaydık 1 sade pide yedim...oda bozdu sanırım ..bugün ishalim daha kuvvetli..ne yapsam bilemedim...bağırsaklarım içerde horon tepiyor sanki
Bugün tatil ya,kızımla bayrama gidip sonrada alışveriş yapıcaz...Bayramlık ciciler baktım ona alırız bugün,sonra sizlere gösteririz cicilerimizi....
şimdilik bişi yemedm kahvemi içtim,acıktım kahvaltımı edicem ,sonra görüşüz
canım çok geçmiş olsun...alışveriş içinde kolay gelsin...
canımmm çok güzel yazmışsın. Barış ve kardeşliğimiz tüm yurdumuza yayılsın inşallahhhh. Bayramımız kutlu olsunnnnnnnnUlu önder Atatürküzümüz açtığı yolda gösterdiği hedefte milletçe kardeşlikten ve barıştan asla taviz vermediğimiz;tüm halkımız için her türlü kaza bela afetten uzak yıllar geçirmemiz dileğiye Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.
canımmmm gülümmmm hoşbulduuummmm. valla ben doludolu geliyoruuummmm....bayrama en az 1,5 eksiyle geliyorum.yani bi gitmeden önceki halime dönsem iyi olcekkkkk
amanda tülinim gelmiş,kız garipsedim heeee....ama güzel olmuş violet hanımhadi toplanma haftası bu hafta ,görelim bayrama 1 hafta kala neler eicez bakalım.
:
canımmmm çok çokgeçmiş olsun. ishale kesin çözüm bence reflor. suya yada meyve suyuna (oğluma öyle yapmıştım) karıştırıyorsun. eczaneden al canım. dene mutlaka.ben size dememiştim demi kızlar
3 gündür yoğun ishal
5 gündür griple uğraşıyorum...(heryerim dövmüşler gibi ağzıyor,boğazlarım yanıyor ve çok öksürüyorum)
menülerim kontrollü ama akşam torpil yedim yarım...eşim diretti dayanamadım,sonra midem bulandı..Ben sevmiyorum böyle şeyleri,boşuna kalori aldım..Akşam yemeğinde de dışardaydık 1 sade pide yedim...oda bozdu sanırım ..bugün ishalim daha kuvvetli..ne yapsam bilemedim...bağırsaklarım içerde horon tepiyor sanki
Bugün tatil ya,kızımla bayrama gidip sonrada alışveriş yapıcaz...Bayramlık ciciler baktım ona alırız bugün,sonra sizlere gösteririz cicilerimizi....
canımmm iyi bakalım anneciğinin yemeklerini abartmadan ye ozmn. ama biliyosun önümüz bayram zaten alıcaz kiloları azda olsa.sen yinede dikkat et . erkek arkadaşını aklına getir kaçamaklarda yine.canııımm selamlar ailene.merhaba hanımlar
hanı erkek arkadasım bana sen hayatta kılo vermezsın demıstı benımde cok morralım bozulmustu hatırlayanlarınız vardır belkı işte o erkek arkadasım son gorusmmeıste sen kılo vermıssın dedı banahedef 64 kılo sonrasdında bana bır ılgı gostermeler fılan hanımlar gorsenız varya (mAsaalah dıyelım nazar degmesın)
zayıflarsan dahada guzel olacan bılıyorum dedı vede bu acayıp gazaverdı bana artık daha dıkkatlıyım ınanın artık cıkolata yerken bıle aklıma o geldı yıyesım gıdıyor
hem benımkıne yemek yıyecem dıyorum dıyettesın unutma fılan dıyor oda destek oluyor bayramdan donunceye kadar 2 hafta ıcınde yıne kılo vermem lazım benım
eve geldım aılemın yanına 2 gun musade ettım kendıme annemn yemeklerını ozledım ondan sonrasında gerı dıyete dkkat etmeye devam
bayramdada tatlı matlı yok
kılo bıldırımı
baslangıc 85
gecen hafta 82,5 bu hafta 82,5
giden gelen yok
herkesten tekrar ozur dılerım gıremedıgım bıdırım yapp menu yazamadıgım ıcın ıns listeye gırerım tekrar
canııımmm wahit cahit heee ne güldümmm...ah o bendede hiiiiççç yok biliyomusun yaaa..maşallah 2 kg harika vermişsinnnGünaydiiiin Citirlarimm
Kilo Bildirimiim :
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 72.5
Bu Hafta: 72
Giden: 500 gr.
Toplam Giden: 16 :124:
Ilk Hedef: 65
Spor: 90 dk
Beden: 40
Boy: 1.68
Kamp Boyunca Wc Sorunum Coktu Kizlar .. 4.Gündür Wahit Cahit Olayi Yok
Onunda Etkisi Vardir Diye Dü$ünüyorum ..
Ama 13.Gün Boyunca 2.Kg Vermi$ Bulunmaktayim Buda Benim icin Büyük Ba$ari
Cünkü Duraklamadan Kilo Veremiyordum
Memnunum Sonuctan Yani ..
Sevda Ku$um Benden Cok Verdi Zannedersem .. Denemi$ Olduk Ve Eli Bo$ Dönmedik Bu Diyetten
Duraklamaya Bidaha Girersem Bu Diyetin Ilk Haftasini Yapacagim Yine .. Ilk Haftada 1.500 Filan Veriliyor Cünkü ..
Heee Bideee 13.Gündüüür Hicccc KACAMAK YAPMADIMMMM ,
Kar$imda En Sevdigimm Kekler Pogacalar Varken Kokusuna Maharus Birakildim(
o yüzdeeen kendimle GURUR duyorumm Yenilmedim Yengemin Tuzaklarinaaa
Hepinize Güzell Bir Haftasonu Diliyorummm
Tülinim hoşgeldin, yeni nickin uğur getirsin
]
yeni işin hayırlı olsun canım. senin gibi deneyimli biri heryerde başarılı olacaktır eminim..Rabbim yardımcın olsuuunnnKilo bildirimi
spor yok
kızlar iş görüşmeleri ii geçti.pazartesi istikbal regina mutfağa başlıyorum allahım hayırlısını nasip etsin...yeni ortam nasıl bilemiyorum en kötü ihtimalle bir süre sadece kilo bildirimi yaparak size eşlik ederim.eve int.bağlantısını yenileteceğiz o zaman akşam evdende girebilirim.kızlar dua edin benim için lütfen doğru karar almış olayım yeni işte mutlu olayım....12 yıllık kelebek çalışma hayatımı bir anda siliyorum tazminat falan almadan çıkıcağım...kendi isteğimle çıktığım için...zaten sigortam 2004 yılında başlamıştı...neyse şimdilik hoşcakalın hepinizi öpüyorum cumhuriyet bayramınızı kutluyorum...
günaydın tünaydın canımmm...buyrun benimmmmmgünaydınnnnnn çıtır ve çıtır adayı hatunlar
ah canımmm ne desen için yanıyor haklısın. Rabbim ona mekanında huzur versin sende isyan etme nolur.Rabbim sanada sabredecek güç versin.bu gün 29 ekim ve benim kardeşim yok okulda tören yapardı olsaydı konuşurdu ama şimdi sesiz sedasız hiç seside yok nefeside allahım isyan etmiyorum ama içim yanıyor
Nilgünüm bak eskilerde döndü artık topikte motivasyon da artacak senin için de yeni hafta yeni umutlar diye başlayalım lütfen bıkmadan usanmadan tekrar dene..O tatildeki nilgünün geri döneceğine ben yürekten inanıyorum, lütfen sen de inan, kendin değilse bile bizim için
İyi akşamlar kızlar, bu akşam güzel bir karar aldım nihayet yürüyüşlerime başlıyorum
Benim meşhur spor arkadaşım hep hadi başlayalım diyordu da ben cesaret edemiyordum nihayet bu akşam tamamdır dedim çünkü sporsuz kilo vermek çok daha zor..Pazartesi doktora gidecek, o yüzden salı günü başlıyoruz ama ben bu 3 günlük arada da bir şeyler yapmaya çalışacağım, çok mutluyum
İnşallah en kısa zamanda ulaşacağım 68'e
2 mil leslie yaptım... vaz geçmek yok...
oh ne güzel,bende pazartesi basliyorum spora ins tabikiiii
bugünkü menüm kızlar
sabah:1d.kepek ekmeği peynir domates salatalık 5 zeytin maydonoz
öğlen :tost ayran
ara:yarım paket eti form
akşam :3 kaşık semiz otu bir tane haşlama tavuk but ya kocamandı bende tavuğu ilk haşlandığı anda çok severim çok oldu gibi geldi bişi olurmuacaba çok üzüldüm yedikten sonra
3 lt su 3 yeşil çay 2 trk kahvesi
yatmadan öncede form çay
:26:
kızlar bişey sorcam bana dr yatmadan form çay iç dedi eşim dün aldı ama bnm bildiğim eskiden doğadan markaydı ve zannedersem sadeydi bu aldığı doğuşunmuş ve karışık bi çay ama form yazıyor üstünde aynı şey olurmu birde yeşil çayıda ben bimden almıştım o bitti eşim onuda doğadan marka almış onunda tadı başka geldi aralarında fark varmı acaba çok oldum dimi kkusura bakmayın biraz cahilim bu konularda:26:
SONUNDA GELDİİİMMMM... BEN ÇANTACI HATUN KIZLAR TÜLİN... SİMİLEY KULLANAMIYORUM SİZ ÇANTA VARMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.YENİ KULLANICIYLA GELDİM ŞAŞIRMAYIN SAKIN. SİZİ ÇOOOOK ÖZLEDİMMMM. ANKARADAN 74.9 İLE DÖNDÜM. OĞLUMDA ATEŞ VE BOĞAZ İLTİHABIYLA..BUGÜN ATEŞİ YOKTU ÇOK ŞÜKÜR..
KİLO BİLDİRİMİMİDE YAPAYIM KAÇAYIM KIZLARRRR
28.10.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 73.2
bu hafta : 74.9
gelen : 1700gr
toplamda giden 18.1
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
siyah çok karamsar olur diye tercih etmedim çok yakın arkadaşım dı resimlerde çok belli olmuyor izlem yorumunu okudum benimde tercihim kiremit rengi elbise oldu görenler bayıldı kendime güvenim fullendi evlendiğimde bile 75 kg larda olduğumdan eski arkadaşlar şok olduhoş sözler duymak ve elbisenin yakışması gibisi yok özellikle eşim çatladı patladı deryam topuklularıda giydim ona inat oh olsun ne laflar ediyordu bana motive etmek adına
[/B][/COLOR]
Bu arada banu nerelerde ?
Nilgün eşinin nakil olayı noldu hep aklıma geliyo soramıyorum ?
ve sabahın 8 inde eşimin iş arkadaşı eşi vs gelecek kahvaltıya akşama kadar bende kalacak kadın samimi olmadığı biriyle insan ne konuşur saatlerce patlacayam ffffffffff
bana müsade hayırlı geceler [/COLOR][/B]
menümü yazıyım
sabah:1yumurta,1dilim ekmek,1kkpeynir,3zeytin,1tk kaymak,1domates,1salatalık,5bardak şekersiz çay
ara:bimde satılan çikolata kaplı üzüm 1 avuç kadar
öğlen:1kepçe çorba,5yk barbunya,bol kekikli domates salatası,1dilim ekmek
ara:çikolata kaplı üzüm
akşamhaşlanmış tavuk göğsü,3yk barbunya 1 dilim ekmek
ara:mandalina
1.5lt su
kızlar bişey sorcam neti kablosuz komşudan bağlattık ama tüm gün yoktu
gelsede 2 dk sonra gitti filan
aranızda benim gibi ortak kullanan varmı devamlı yaşıycammı bu sorunu
günaydın kızlar bildirim yapayım önce
başlangıç 87.2
geçen hafta:82.5
bu hafta:83.0
gelen 500 gr
boy:172 cm
beden 44-46
spor:giderek azalan leslie
Ulu önder Atatürküzümüz açtığı yolda gösterdiği hedefte milletçe kardeşlikten ve barıştan asla taviz vermediğimiz;tüm halkımız için her türlü kaza bela afetten uzak yıllar geçirmemiz dileğiye Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.
ben size dememiştim demi kızlar
3 gündür yoğun ishal
merhaba hanımlar
yaklasık 2 haftadır gıremedım foruma.
nezaman gıreyım desem ınternet gıttı gıremedm.yurtun ınternetlerı cok kotu gıremıyorum oyle.
ama artık gıreceem ınternete.olamdı cepten gırecemforuma.
cunkuartık dahada ısreklıyım zayıflamaya.
ne mı oldu dersınız.
hanı erkek arkadasım bana sen hayatta kılo vermezsın demıstı benımde cok morralım bozulmustu hatırlayanlarınız vardır belkı işte o erkek arkadasım son gorusmmeıste sen kılo vermıssın dedı banahedef 64 kılo sonrasdında bana bır ılgı gostermeler fılan hanımlar gorsenız varya (mAsaalah dıyelım nazar degmesın)
zayıflarsan dahada guzel olacan bılıyorum dedı vede bu acayıp gazaverdı bana artık daha dıkkatlıyım ınanın artık cıkolata yerken bıle aklıma o geldı yıyesım gıdıyor
hem benımkıne yemek yıyecem dıyorum dıyettesın unutma fılan dıyor oda destek oluyor bayramdan donunceye kadar 2 hafta ıcınde yıne kılo vermem lazım benım
eve geldım aılemın yanına 2 gun musade ettım kendıme annemn yemeklerını ozledım ondan sonrasında gerı dıyete dkkat etmeye devam
bayramdada tatlı matlı yok
kılo bıldırımı
baslangıc 85
gecen hafta 82,5 bu hafta 82,5
giden gelen yok
herkesten tekrar ozur dılerım gıremedıgım bıdırım yapp menu yazamadıgım ıcın ıns listeye gırerım tekrar
Günaydiiiin Citirlarimm
Kilo Bildirimiim :
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 72.5
Bu Hafta: 72
Giden: 500 gr.
Toplam Giden: 16 :124:
Ilk Hedef: 65
Spor: 90 dk
Beden: 40
Boy: 1.68
Kamp Boyunca Wc Sorunum Coktu Kizlar .. 4.Gündür Wahit Cahit Olayi Yok
Onunda Etkisi Vardir Diye Dü$ünüyorum ..
Ama 13.Gün Boyunca 2.Kg Vermi$ Bulunmaktayim Buda Benim icin Büyük Ba$ari
Cünkü Duraklamadan Kilo Veremiyordum
Memnunum Sonuctan Yani ..
Sevda Ku$um Benden Cok Verdi Zannedersem .. Denemi$ Olduk Ve Eli Bo$ Dönmedik Bu Diyetten
Duraklamaya Bidaha Girersem Bu Diyetin Ilk Haftasini Yapacagim Yine .. Ilk Haftada 1.500 Filan Veriliyor Cünkü ..
Heee Bideee 13.Gündüüür Hicccc KACAMAK YAPMADIMMMM ,
Kar$imda En Sevdigimm Kekler Pogacalar Varken Kokusuna Maharus Birakildim(
o yüzdeeen kendimle GURUR duyorumm Yenilmedim Yengemin Tuzaklarinaaa
Hepinize Güzell Bir Haftasonu Diliyorummm
gunaydin arkadaslar
Kilo bildirimi
spor yok
günaydınnnnnn çıtır ve çıtır adayı hatunlar
Günaydın,
Kilo bildirimim:
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:62.2
Bu Hafta:61.8
Giden:0.4
Toplam Giden:29.4
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
Spor:90 dk
Cumhuriyet Bayramımızı Kutluyorum.
4 gündür giremedim,sayfalar bayağı birikmiş,ara ara baktım,eski kıdemliler gelmiş,yeni gelen arkadaşlar var,hepsi hoşgelmişler.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Aklımda kalanlar;
izlem, resminizi alıntılarda gördüm,çok hoşsunuz
Birçok arkadaşımız maşallah çok güzel kilolar vermiş,inşallah haftaya da sabit ya da alanlar da katılır.
Filiz(juu) ve Filiz(filizkuzey), her ikiniz için de hayırlısı olsun.
Nilgün,haftaya inşallah diyeti daha sıkı tutup istediğiniz kiloyu verirsiniz.Bu arada sizin halleyli pasta beni mahvedecek gibi,zor tutuyorum kendimi.Dün akşam yine yaptım(istek üzerine,bu 3.)Çok nefis birşey ama bir o kadar da kalorili.Ne olurdu sanki bu pastanın kalorisi az olsaydı da ben de yeseydim(pişmanlık duymadan)Henüz yemedim,yemeyi de düşünmüyorum ama inşallah sabredebilirim.
Sevda,bana da endeskopi yapıldı,damardan girdiler(sanırım yutma yeri uyuşturuldu,bilemiyorum)ağza da 2 fıs fıs,sonrada ağzıma birşey verip,ağzınızla bunu tutun dediler.Hiçbirşey hissetmedim,afedersin ama öğürtü bile olmadı.Bence korkmadan gidin.Ayrıca çocuklarınızı da düşünün.
slm kizlar bende kahvaltida yediklerimi yazayim
2 bardak cay
kavrulmus patates
peynir
domates
ekmek yemedim patates yedim diye
merhabalar arkadaşlar.
dün çok yoğundum,bugün yapabiliyorum bildirimimi.
başlangıç:80
geçen hafta.77
bu hafta:77
gelen:yok
spor:150 dak. bisiklet ve yürüyüş
bu gün 29 ekim ve benim kardeşim yok okulda tören yapardı olsaydı konuşurdu ama şimdi sesiz sedasız hiç seside yok nefeside allahım isyan etmiyorum ama içim yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?