80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada ben bugün 24 saat çalışıyorum. Hatta değişen saatle birlikte 25 saat olacak sanırım. :) sinirlerimiz bozmayacağım. elimden geldiğince sağlıklı yemek için uğraşacağım. iyi hafta sonları hepinmize..

gülaycım muhtemelen kullandıkların antibiytik ve analjeziktir adet dzüensizliği yapması çok beklenmez ama metabolzima önemli mesela ben bu ay 5 gün erken oldum çok olmaz normalde ben de diyete bağladım..
yok irem benical cold alıyorum antibiyotikten nefret ediorum,zaten bir hekime görünmedim,bunu kafama göre başladım...bilmiyorum bitsin bakalım,birdahaki ayda aynı olursa gidicem bi jinekoloğuma ....(ya diyet yada günler kısaldı ne bilem artık görciyiz :)
kiremit rengi hoşmuş canım beğendim....
canım anlattıkların çekilcek çile değil...Sen cahilmisin,o sana müdahale ediyor,ağzının tadı bozulmasın diye susuyorsun ama bence ilerde önüne geçemezsin,biyerlerde durup haddini bilmesi lazm.....Allah kolaylık versin.bu arada 1 ayda 16 kiloyu aklından çıkar metobolizmanı mahfedersin...Sağlıklı zayıflamalar canım....
izlem bloğunda daha detaylı gördüm çok beğendim çokkkkk.Nice yıllar kutlayın..bu arada bloğunda varan 6 boş,talibim canımsen söz ver yazacağına bende zayıflayacağıma söz veriyorum sana
amanda tülinim gelmiş,kız garipsedim heeee....ama güzel olmuş violet hanım hadi toplanma haftası bu hafta ,görelim bayrama 1 hafta kala neler eicez bakalım.

canım bayram tebriğine canı gönülden katılıyorum..Sana iyi nöbetler,Allah kolaylık versin canım..Sabırrr....

ben size dememiştim demi kızlar

2 gündür yoğun adet kanaması
3 gündür yoğun ishal
5 gündür griple uğraşıyorum...(heryerim dövmüşler gibi ağzıyor,boğazlarım yanıyor ve çok öksürüyorum)

menülerim kontrollü ama akşam torpil yedim yarım...eşim diretti dayanamadım,sonra midem bulandı..Ben sevmiyorum böyle şeyleri,boşuna kalori aldım..Akşam yemeğinde de dışardaydık 1 sade pide yedim...oda bozdu sanırım ..bugün ishalim daha kuvvetli..ne yapsam bilemedim...bağırsaklarım içerde horon tepiyor sanki

Bugün tatil ya,kızımla bayrama gidip sonrada alışveriş yapıcaz...Bayramlık ciciler baktım ona alırız bugün,sonra sizlere gösteririz cicilerimizi....

şimdilik bişi yemedm kahvemi içtim,acıktım kahvaltımı edicem ,sonra görüşüz

merhaba hanımlar

yaklasık 2 haftadır gıremedım foruma.
nezaman gıreyım desem ınternet gıttı gıremedm.yurtun ınternetlerı cok kotu gıremıyorum oyle.
ama artık gıreceem ınternete.olamdı cepten gırecemforuma.

cunkuartık dahada ısreklıyım zayıflamaya.
ne mı oldu dersınız.
hanı erkek arkadasım bana sen hayatta kılo vermezsın demıstı benımde cok morralım bozulmustu hatırlayanlarınız vardır belkı işte o erkek arkadasım son gorusmmeıste sen kılo vermıssın dedı banahedef 64 kılo sonrasdında bana bır ılgı gostermeler fılan hanımlar gorsenız varya (mAsaalah dıyelım nazar degmesın)
zayıflarsan dahada guzel olacan bılıyorum dedı vede bu acayıp gazaverdı bana artık daha dıkkatlıyım ınanın artık cıkolata yerken bıle aklıma o geldı yıyesım gıdıyor
hem benımkıne yemek yıyecem dıyorum dıyettesın unutma fılan dıyor oda destek oluyor bayramdan donunceye kadar 2 hafta ıcınde yıne kılo vermem lazım benım

eve geldım aılemın yanına 2 gun musade ettım kendıme annemn yemeklerını ozledım ondan sonrasında gerı dıyete dkkat etmeye devam
bayramdada tatlı matlı yok

kılo bıldırımı
baslangıc 85
gecen hafta 82,5 bu hafta 82,5
giden gelen yok
herkesten tekrar ozur dılerım gıremedıgım bıdırım yapp menu yazamadıgım ıcın ıns listeye gırerım tekrar

Günaydiiiin Citirlarimm

Kilo Bildirimiim :

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 72.5
Bu Hafta: 72
Giden: 500 gr.
Toplam Giden: 16 :124:
Ilk Hedef: 65
Spor: 90 dk
Beden: 40
Boy: 1.68

Kamp Boyunca Wc Sorunum Coktu Kizlar .. 4.Gündür Wahit Cahit Olayi Yok
Onunda Etkisi Vardir Diye Dü$ünüyorum ..
Ama 13.Gün Boyunca 2.Kg Vermi$ Bulunmaktayim Buda Benim icin Büyük Ba$ari
Cünkü Duraklamadan Kilo Veremiyordum
Memnunum Sonuctan Yani ..
Sevda Ku$um Benden Cok Verdi Zannedersem .. Denemi$ Olduk Ve Eli Bo$ Dönmedik Bu Diyetten
Duraklamaya Bidaha Girersem Bu Diyetin Ilk Haftasini Yapacagim Yine .. Ilk Haftada 1.500 Filan Veriliyor Cünkü ..

Heee Bideee 13.Gündüüür Hicccc KACAMAK YAPMADIMMMM ,
Kar$imda En Sevdigimm Kekler Pogacalar Varken Kokusuna Maharus Birakildim (
o yüzdeeen kendimle GURUR duyorumm Yenilmedim Yengemin Tuzaklarinaaa
Hepinize Güzell Bir Haftasonu Diliyorummm

Son düzenleme:

Canım ben a101 in mest form çayını şiddetle tavsiye ederim..Doğadan markasının hiç sevmiyorum su gibi geliyor, doğuşun da sadece kayısılısını denedim ve çok sevdim tercih senin

Tülinim hoşgeldin, yeni nickin uğur getirsin

Oh iyi etmişsin görsün bakalım hatunu neymiş
Ama ben siyahı hiç karamsar bir renk olarak düşünmedim be seherim , aksine en asil, en şık en göz alıcı renktir bana göre her zaman

inş. canım yürüyüş en güzel spordur açık havada olunca pisikolojik tedavi bile yapıyo bence

Arkadaşımla aynı şeyi konuşuyoruz hep, vücuda yararının yanında yolda konuşmalarımız, o aldığımız temiz hava bile psikolojimize çok olumlu etkiler yapıyor, yaşasın yürüyüş

kızlar bişey sorcam neti kablosuz komşudan bağlattık ama tüm gün yoktu
gelsede 2 dk sonra gitti filan
aranızda benim gibi ortak kullanan varmı devamlı yaşıycammı bu sorunu

Normalde böyle bir sorun olmaması lazım, çektiğiniz kablonun bir yerinde bir kopukluk ya da ana bilgisayarın yanında bütün kabloların takıldığı switch denilen bir kutu vardır onun girişlerinde sorun olabilir, ya da birisi fazla yükleniyordur internete çok kastığı için kopuyordur bakmak lazım yani. Ama normal değil canım.

Son düzenleme:
Kilo bildirimi

başlangıç:83
geçen hafta:67,4
bu hafta:66,5
giden:0,9
toplam giden:16,5
hedef:55
boy:1,62
beden:42,44
spor yok

kızlar iş görüşmeleri ii geçti.pazartesi istikbal regina mutfağa başlıyorum allahım hayırlısını nasip etsin...yeni ortam nasıl bilemiyorum en kötü ihtimalle bir süre sadece kilo bildirimi yaparak size eşlik ederim.eve int.bağlantısını yenileteceğiz o zaman akşam evdende girebilirim.kızlar dua edin benim için lütfen doğru karar almış olayım yeni işte mutlu olayım....12 yıllık kelebek çalışma hayatımı bir anda siliyorum tazminat falan almadan çıkıcağım...kendi isteğimle çıktığım için...zaten sigortam 2004 yılında başlamıştı...neyse şimdilik hoşcakalın hepinizi öpüyorum cumhuriyet bayramınızı kutluyorum...

inşallah bugünde netsiz kalmam ,dün oğlu geldi baktı oda anlam veremedi

hakkında hayırlısı olsun tek pişmanlığın neden bunu bugüne kadar yapmamışım die düşünmen olsun

Günaydın,

Kilo bildirimim:

Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:62.2
Bu Hafta:61.8
Giden:0.4
Toplam Giden:29.4
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
Spor:90 dk

Son düzenleme:

günaydın kızlarr hatta tünaydın
dün görümceme gittik..saymıyım şimdi yediklerimi yuhh dersiniz...ben akşam olunca gün boyu yediklerim için kendime defalarca yuhh dedim...şöyle söyliyim 3 kişi çok rahat doyardı bnm yediklerimle...eve gelincede abur cubur anlıcanız bu sabah 70 çıksam hiiç şaşırmazım...64.3 le yani 800qramla atlaşmışım dünkü krizi...bi dünle kalsam iyi yine...her salı günümüz var artık her hafta gümlücem bu gidişle

Cumhuriyet Bayramımızı Kutluyorum.
4 gündür giremedim,sayfalar bayağı birikmiş,ara ara baktım,eski kıdemliler gelmiş,yeni gelen arkadaşlar var,hepsi hoşgelmişler.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Aklımda kalanlar;
izlem, resminizi alıntılarda gördüm,çok hoşsunuz
Birçok arkadaşımız maşallah çok güzel kilolar vermiş,inşallah haftaya da sabit ya da alanlar da katılır.
Filiz(juu) ve Filiz(filizkuzey), her ikiniz için de hayırlısı olsun.
Nilgün,haftaya inşallah diyeti daha sıkı tutup istediğiniz kiloyu verirsiniz.Bu arada sizin halleyli pasta beni mahvedecek gibi,zor tutuyorum kendimi.Dün akşam yine yaptım(istek üzerine,bu 3.)Çok nefis birşey ama bir o kadar da kalorili.Ne olurdu sanki bu pastanın kalorisi az olsaydı da ben de yeseydim(pişmanlık duymadan)Henüz yemedim,yemeyi de düşünmüyorum ama inşallah sabredebilirim.
Sevda,bana da endeskopi yapıldı,damardan girdiler(sanırım yutma yeri uyuşturuldu,bilemiyorum)ağza da 2 fıs fıs,sonrada ağzıma birşey verip,ağzınızla bunu tutun dediler.Hiçbirşey hissetmedim,afedersin ama öğürtü bile olmadı.Bence korkmadan gidin.Ayrıca çocuklarınızı da düşünün.

slm kizlar bende kahvaltida yediklerimi yazayim

2 bardak cay
kavrulmus patates
peynir
domates

ekmek yemedim patates yedim diye

merhabalar arkadaşlar.
dün çok yoğundum,bugün yapabiliyorum bildirimimi.
başlangıç:80
geçen hafta.77
bu hafta:77
gelen:yok
spor:150 dak. bisiklet ve yürüyüş

bu gün 29 ekim ve benim kardeşim yok okulda tören yapardı olsaydı konuşurdu ama şimdi sesiz sedasız hiç seside yok nefeside allahım isyan etmiyorum ama içim yanıyor

canımmm çok güzel yazmışsın. Barış ve kardeşliğimiz tüm yurdumuza yayılsın inşallahhhh. Bayramımız kutlu olsunnnnnnnn

amanda tülinim gelmiş,kız garipsedim heeee....ama güzel olmuş violet hanım hadi toplanma haftası bu hafta ,görelim bayrama 1 hafta kala neler eicez bakalım.
:
canımmmm gülümmmm hoşbulduuummmm. valla ben doludolu geliyoruuummmm....bayrama en az 1,5 eksiyle geliyorum.yani bi gitmeden önceki halime dönsem iyi olcekkkkk
canımmmm çok çokgeçmiş olsun. ishale kesin çözüm bence reflor. suya yada meyve suyuna (oğluma öyle yapmıştım) karıştırıyorsun. eczaneden al canım. dene mutlaka.
canımmm iyi bakalım anneciğinin yemeklerini abartmadan ye ozmn. ama biliyosun önümüz bayram zaten alıcaz kiloları azda olsa.sen yinede dikkat et . erkek arkadaşını aklına getir kaçamaklarda yine.canııımm selamlar ailene.
canııımmm wahit cahit heee ne güldümmm...ah o bendede hiiiiççç yok biliyomusun yaaa..maşallah 2 kg harika vermişsinnn

Tülinim hoşgeldin, yeni nickin uğur getirsin
]

yeni işin hayırlı olsun canım. senin gibi deneyimli biri heryerde başarılı olacaktır eminim..Rabbim yardımcın olsuuunnn

günaydınnnnnn çıtır ve çıtır adayı hatunlar
günaydın tünaydın canımmm...buyrun benimmmmm

bu gün 29 ekim ve benim kardeşim yok okulda tören yapardı olsaydı konuşurdu ama şimdi sesiz sedasız hiç seside yok nefeside allahım isyan etmiyorum ama içim yanıyor
ah canımmm ne desen için yanıyor haklısın. Rabbim ona mekanında huzur versin sende isyan etme nolur.Rabbim sanada sabredecek güç versin.

tamam canım senin için denemeye devam edeceğim.

okulda bir arkadaş var.dün çok güzel bir pantolon ceket takımı giymişti.zayıflamışsın dedi. yok be nilgün hala 70 kiloyum ama her gün 1,5 saat yürüyorum dedi.spor nasıl da farkettiriyor zayıflamasan da.o yüzden başlamana çok sevindim canım.

2 mil leslie yaptım... vaz geçmek yok...

oh ne güzel,bende pazartesi basliyorum spora ins tabikiiii

kızlar harikasınız sporsuz olmuyor.

derya yazmış zaten.mest aralarında en iyisi bence.ama sakın daha etikli olsun diye 2 tane içmemeek lazım.doğadan kayısılı da güzel de bana etki etmiyor.
yeşilçay ı da hangisini seviyorsan onu iç farketmiyor.

hoş geldin tatlım.şükür kavuşturana..

canım kayra ameliyat oldu ya.hastaneden sonra banu annesinde kalacaktı bi süre.ama face de gördüm onu.ara ara yazıyor kızlara.
eşim tayini mayıs ta isteyecek.şu an buradayız.

misafiri ne yaptın ne diye gelmişki yani?kolay gelsin.

güzel sözler duymana sevindim.resim çekildin mi lütfen resim koy.......

canım çikolata üzüm ikisi de kalorili.evdekileri hemen bitir de alma yine..
ama menün güzel sadece su biraz az.

kızlar bişey sorcam neti kablosuz komşudan bağlattık ama tüm gün yoktu
gelsede 2 dk sonra gitti filan
aranızda benim gibi ortak kullanan varmı devamlı yaşıycammı bu sorunu

fikrim yok tatlım.

günaydın kızlar bildirim yapayım önce

başlangıç 87.2
geçen hafta:82.5
bu hafta:83.0
gelen 500 gr
boy:172 cm
beden 44-46
spor:giderek azalan leslie

bu kadar strese yorgunluğa az bile gelmiş.haftaya beraber vereceğiz inşallah.

hepimize kutlu olsun canım ama törenler iptal oldu.çok canım sıkıldı.

çok çok geçmiş olsun canım.

hoş geldin canım.hadi bakalım buradan ayrılmak yok.

tebrikler canım ama şaşırdım daha fazla verirsin diye düşünüyordum.

gunaydin arkadaslar

geç oldu iyi akşamlar diyeyim bari..

tebrikler canım.işin hayırlı olsun.şlimdi aynı evde misin yani taşınmana gerek var mı?kuzey e kim bakacak?işe nasıl gidip geleceksin ev iş arası çok var mı?

inşallah çalışma arkadaşların gülryüzlü samimi olur.bi arkadaşın dediği gibi keşke daha önce gelseydim dersin inşallah.

günaydınnnnnn çıtır ve çıtır adayı hatunlar

iyi akşamlar canım.

Günaydın,

Kilo bildirimim:

Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:62.2
Bu Hafta:61.8
Giden:0.4
Toplam Giden:29.4
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:40-42
Spor:90 dk

tebrikler canım.geçmiş olsun miden nasıl şimdi?hiç bahsetmemiştin...
pastayı siz yapıp yiyin valla.ben sizin gibi iradeli değilim hemen hüpletirim valla.en iyisi hiç yapmamak.

slm kizlar bende kahvaltida yediklerimi yazayim

2 bardak cay
kavrulmus patates
peynir
domates

ekmek yemedim patates yedim diye

canım akşam tüm öğünlerini yaz lütfen.

merhabalar arkadaşlar.
dün çok yoğundum,bugün yapabiliyorum bildirimimi.
başlangıç:80
geçen hafta.77
bu hafta:77
gelen:yok
spor:150 dak. bisiklet ve yürüyüş

canın sağolsun haftya inşallah.

sabır selma sabır..Allah dayanma gücü versin, başka sevdiğinin acısını yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…