80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

filizim hayırlı olsun.sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah.

ayşe nerelerde sevda da yok?gözüm onları arıyor valla.

ben de terziye gittim elimde pantolonlar vardı paçası yapılacak.bu sefer araba kullanmadım yürüyerek gittim çarşıya.allahım nasıl özlemişim yürümeyi.rüzgar yüzüme çarparken,ayaklarım deli gibi yürümekten coşarken,kalabalıkta insanlara çarparken o kadar mutluydumki anlatamam.çok özlemişim çok.

keşke imkan olsa da dışarda yürüsem nefes almak terapi gibi bir şey ya.koşu bandı alacaklar tavsiye etsem de bazen eğer dışarısı müsaitse sizin için sakın bant almayın.çıkın dışarı hemen.belki de yazın hem sabah hem akşam günde 2 saat yürümemin sebebi buydu.şimdi bantımın olduğu yer kapalı balkon ama öyle pencere falan açamam etraf görür diye.kapalı bir kutuda yürüyor gibiyim kasvetli..hiç canım istemiyor ya.

terzideki kadınA AYNANDA BİR ŞEY VARMI ÇÜNKÜ KİLO VERMİŞİM GİBİ DEDİ.SİZ ZATEN KİLOLU DURMUYORSUNUZ ETİNİZ SIKI GALİBA DEDİ.pardon büyük yazıya geçmişim.neyse şu sezaryen göbeğim olmasa ya..korse giyince fıtığım ağrıyor.benim fıtığın olduğu yer göbek deliğinin hemen üstü.ee korse giyince de sınır orası oluyor.şu mekik aletini kullansam mı diyorum.çok fena üst ve alt karın var bnde.çok çirkin duruyor.

diyet yok tabiki.tülin anam sen nasıl bir şeysin maşallah ya.sena da öyle.yiyor maşallah.sonra ertesi sabah eskisi gibi dikkat ediyor hop veriyor fazlalığı.hayranım size valla.

kardeşimin kasım 19 da nişanı var günlerdir kendi kendime konuşuyorum nilgün hadi bak o günü düşün.zayıflarsan elbise platform topuk nefis duracak diyorum.(daha elbise almadım gerçi) iyiki de boğazını tuttun deyip ışılda diyorum.sonra o gün kendini kötü hissedersen keşke zamanında dikkat etseydim dersin diyorum.

diyorum da diyorum ama yok olmuyor.ağlanıp sızlanmak da istemiyorum tekrar geçen kışa dmndüm yine ya.çarşıdan gelirken börekçiye uğradım çayın yanına yedim bir güzel.eşim de laf sokuyor yine.deryanın yazdığını okudum bırakma diyor bırakmayacağım da nasıl konsantre olacağım kafam çatlıyor düşünmekten.

gülçin füsun geldi adamlar zamanında bırakmadan sporu yaptı boğazı tuttu zayıfladı gitti.gerçi tek gülçin gitti o da yopun galiba.senelerdir bu haldeyim ya.inanın çok sinirleri yıpratıyor bu.senelerce hep dikkat etmek zorunda kalmak.kaçamak yemek.biriyle yerken acaba yediğim için komik görünüyormuyum millet ne düşünüyor acaba demek..inan başım ağrıyor bunları düşünmekten.

eşim 2 gece önce 1 bardakkolayla kuru üzüm,çikolata,fındık ,badem,leblebi yedi.ama 2-3 saat boyunca.adam 1.85 e 80 kilo.hakzsızlık bu ya..

mrh.hoşgeldin bende yeniyim burda..bu kış burdayız, yepyeni bi yaza beraber zımba gibi hazırlanacağız inşallah...bence senin tek kurtuluş yolun eşin....senin mutsuzluğunu farkedip annesini uyarmalı..evliliklerde hep bi taraf baskın bi taraf sessiz olur..sen sustukça yıllar geçtikce daha hasta olursun..annemden biliyorum...şimdi babaannem öldü,babam her dediğini yapıyor annemin ama boşuna gençlik gitti sağlık gitti...sen sen ol asla kendini eşinde olsa ezdirme...bağır çağır cadaloz ol ama hasta olma...daha gençsin yolun uzun değişme zamanı bence..''HAYIR'' kelimesi lügatında olsun bence....dün okudum yazını içim inan çok sıkıldı...öpüyorum seni ...

gunaydin arkadaslar

merhaba tuğba hoşgeldin ben selda bende yeniyim....nick indeki 54 ü görünce acaba arkadaş sakaryadan mı dedim kendime::istediğin kiloya ulaşman dileğiyle beraber başaralım arkadaşım....

bugünkü menüm
sabah kalkınca 1 kupa lahana suyu
2 dlm denge ekmek
1 tane hş.yumurta
biraz tulum pynr
3 zeytin
ara yapamadım
yarım porsiyon çiğ köfte (lavaşsız bol marullu,bol naneli,bol maydanozlu),ayran
ara 3-5 adet leblebi
akşam yemeği yok tarçınlı süt içtim .
ara meyve olur sanırım
bitki çayı da yok suda az bu saate kadar...
herkese iyi akşamlar....

selamlarrrrrrrrrr topiğimin çıtır adaylarııııı

iki gündür giremedim biliyorsunuz mersinden görümcem gelmişti daha yarım saat önce bindirdikk ve eve geldim hemen açtımm kk yı...

özledim sizleri bugün öğlen bi ara açtım ama kalkmak zorunda kaldım evde misafir olunca olmadı işte...

birsürü yeni gelenler olmuşşş
hepsi hoşgelmişşş

tülüünnnn de gelmiş hoşgelmiş

kim ne kadar verdi bakamadım

başlangıç : 93

geçen hafta : 75

bu hafta : 74.5

giden : 500

toplamda giden 18.5

hedef : 58

boy : 167

beden 42

spor : yok:26::26::26::26::26:

hoş geldin tatlım.şükür kavuşturana..

..
canım benimmmm hoşbulduuummmmmm...
canım benim bende bugun bi sinirle çıktım dışarı. yürüdüm tempoluuu.tek başıma aaaaa dünya varmış tek başıma dışarı çıkmak gibisi yokmuş. 2 saat yürüdüm sporlarımda ayağımda... kafam dağıldı azcık kendime geldim valllaaa..dediğin gibi imkan olsa keşke ama yok. o zmn elimizdekilerle idare edicez ve leslieyle tabi.

canım saol güzel sözlerine. ben hemen atapte olmak zorunda hissediorum kendimi.çok emek verdim dahada yolum uzun. evime dönünce düzenimi alıorum çünkü kendimi mecbur hissediyoru.şimdi 6 günlük detoksa başladım. bence sende yapabilirsin. aslında pazartesi başlıyım dedim ama haftasonu kaçırırım diye neden bugun olmasın dedim.menümü yazarım birazdan bi bak sende canım.

erkeklerde zaten tam bi gıcıklar. yerler yerler ne alırlar ne verirler. malesef metabolizmamız daha az çalışıyor. bende senelerdir dediğin gibiydim. 3 yıl önce 68 i gördüm ama yedimde yedim.oh düştüm diye. sonuç 94 le kapadım sezonu ( ne olurdu ozmn az daha tutsaydımda hiç değilse sabit kalsaydım. bi oturmada yerken bazen az yerdim genelde tabağımda 1 2 parça bırakırım zaten, ama bazende amaaann isanlar zaten benim için demekki yemişki bu hale gelmiş diyolardır diyip eve gelince kendime istediğimi yapıp yiyordum.ama artık devam etmem canım bu hakkım yok. ozmn sıkıcaz dişleri yemiycez. ne dersin bu hafta benimle aynı menüyü yapmaya....

canım merhaba menün güzel ama akşamda biraz yemelisin bence hiç değilse sebze yoğurt ye canımm
selamlarrrrrrrrrr topiğimin çıtır adaylarııııı

tülüünnnn de gelmiş hoşgelmiş

kim ne kadar verdi bakamadım

canım hoşbulllduuuummmm sen nasılsın....

Deryacım çok sağol buna ihtiyacım var.
fakat dün gece regli oldum öyle böyle değil gümbür gümbür ağrıyla ve bir hafta erken. sanırım regli şişkinliği neden oldu bu hafta az kilo vermeme.

cnmm tülünüm nerelerdesin özledik seni yaw. geçmiş olsun kuzucuğuna. hoşgeldinnn

kötü yapmışın canım yoğun spor kasların su tutmasına neden oluyor ama kısa süreliğine kaçamağın için form çay iç ki emilmeden boşalsın :)

aaa bunu bilmiyordum , bende basen takıntım yüzünden yorgun argın da olsa spor yaptım akşamları.
neyse daha kontrollü olucam bundan sonra.

NİLGÜN CANIM BU DEDİĞİNE ANLATTIKLARINA BEN DE ÇOK TAKILIYORUM.. BİR KİLO ALDIĞI İÇİN YEDİKLERİNE DİKKAT EDEN İNSANLAR VAR HEMNCECİK VERİYORLAR KİLOLARINI BİZ HEP AMA HEP DİKKAT ETMEK ZORUNDAYIZ.GERÇEKTEN HİÇ KOLAY BİR DURUM DEĞİL. ERKEKLERİN METABOZLİMASI ÇOK DEĞİŞİK BEN HAYATTA SABAHLARI PUACA YEMEM BİZDE SANAHLARI 2-3 TANE YİYENLER VAR BEN ONLARI FALAN YESEM NE OLURUM BİLEMİYORUM.
benim babam 100 kiilodan fazla idi ve tamamen göbekti. boyu da uzun iri duruyordu epeyce son 6-7 aydır günde 7 km yol yürüyor açık havada deniz kenarında. 15 kg yakın gitti kendisi günde 6 elma yiyen ve ekmeğin yarısını tek başına yiyebilen tatlıyı 2 dilim falan yiyen bir insan sadece yürüyerek verid bu kiloyu. aslında bize düşen en önemli iş sporu yapmadığımızda diyeti diyeti yapamadığımızda sporu bırakmamak..

kızlar bu haftayı hep beraber sağlam geçirmeliyiz bayram hedeflerimizi göremesekte yaklaşmalıyız ben bu haftayı inşallah kaçamaksız ve sporlu geçirmek istiyorum salona başlayabilirim artık ama bayram tatili girince 3-4 günüm boşuna gidecek bayram bitincede başlayacağım inşallah sporla verilen kilo anında farkediliyor....

mesela ben 8 kiloyu verdim güzel güzel ama sporsuz oldu hepisni geri aldım.. hiç değilse korurdum sporla olsa. en son bir diyetsiyene uğradım uzun süreli gidemedim şehir değiştirdiğim için sadece fikir olması ve tartılmak amaçlı gitmiştim kadının bana ilk dediği şey bir spor dalını seçmeli ve onu yaşam biçiminize dahil etmelisiniz demek oldu. o zaman çok sniri olmuştum ama şimdi düşününce kadının dediği çok doğru aslında...
işte benim nöbet güzleri gerilmemin sebebi de bu durum aslında bi yerde. ne spor yapabliyorum ne de yediğimi seçme şansım var...

selam kızlar,

öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun.

sabah kahvaltıdan sonra sayın kocayla beraber alışverişe gittik. ev için eksiklerim vardı onları hallettik.
kredi ödediğimiz için eksikleri yavaş yavaş alıyoruz.

zigon sepha aldık, banyolara porselen sabun takımları aldık, birkaç dekoratif ürün aldık
eve gelince iki odanın perdelerini yıkattım, camlarını sildim. Koltuklar için temizlik şirketinden geldiler , yıkadılar.
şimdi koltuklar nemli pencereler açık mutfağa tünedim resmen.

regliden dolayı açık olan iştahımı meyve yiyerek dinginlemeye çalıştım.

menüm:
sabah: menemen, 2 dlm ekmek üstüne labne peynir, 3 zeytin, 1 çatal ucu helva
gün içinde: mandalina 5-6 tane yemişimdir.
akşam: fırında yağsız tavuk göğsü , 3 yk yoğurt
ara: çay, 3 yulaflı bisküvi.

sabah uaynınca bir incir
kahvaltı 2 dilim tam tahıllı domates salatalık 5 zeytin ve iki dilim peynir
öğle yoğurt 3-4 kaşık etli pataesli yemek 4 kaşık 3 kaşık bulgur pilavıı
ara muz
akşam 3-4 şehriye çorbası 1 dilim ekmek 2 köfte va salata
ara:3ü bir aradanın yarısı
2lt su...
devamı geleblir

Son düzenleme:
bu gün 29 ekim ve benim kardeşim yok okulda tören yapardı olsaydı konuşurdu ama şimdi sesiz sedasız hiç seside yok nefeside allahım isyan etmiyorum ama içim yanıyor

Selmam ya sabır, ya sabır....Bak depremde adam hem çocuğunu, hem karısını, hem annesini babasını kaybetmiş öyle kalakalmış..O adam yaşar mı artık sen düşün beterin beteri var güçlü ol lütfen..

Nilgünüm düşün bakalım o azimli olduğun günlerde neydi seni gaza getiren? Dönmek zorunda değilsin o eski haline lütfen bak ben de bir gülçin, bir füsun kadar iradeli olamadım, aynı dönemde geldik ama bak verdiğim kilo 13-14 lerde kaldı yolun sonunu getiremedim bir türlü..Ama ben bu değilim, böyle iradesiz biri değilim sadece beni de senin gibi hayatın sorunları engelledi hep..
Ama ben söz verdim kendime yeter hayat yeterince zarar verdi bana bu güne kadar artık izin vermeyeceğim ..Ne olur sen de bu sözü ver kendine yeter de artık hayata, bize zarar veremesin artık

Deryacım çok sağol buna ihtiyacım var.
fakat dün gece regli oldum öyle böyle değil gümbür gümbür ağrıyla ve bir hafta erken. sanırım regli şişkinliği neden oldu bu hafta az kilo vermeme.

E denizcim belliymiş o zaman sebebi, bende geçen hafta 1800 artı çıktığımda regl şişliğim vardı, o yüzden eminim haftaya süper bir rakamla geleceksin..İyi bari sebepsiz değilmiş en azından sevindim.

iremcim aslında evde yapıp götürebilirsin mutlaka bir buzdolabı vardır olmasada koy odanda pencerinin dışına bozulmaz bak diyete başladığımdan beri akşam ne yediysem bir gün sonraya mutlaka saklama kabına koyuyorum geceden ve sabah çıkarken alıp çıkıyorum tupperware ürünleri var bilmem duydunmu onların kilitli olanları var el çantama atıyorum götürüyorum dökülmez bile...

odanda müsli bulundurabilirsin meyveli olanını tavsiye ederim hiç bişi bulamadığında sütle acaip güzel oluyor....

İyi akşamlar kızlar,
Ayşenin paylaştığı şu videoyu tekrar tekrar izlemekte fayda görüyorum, özellikle de motivasyona ihtiyacımız olan şu günlerde...Bir bakın bakalım bizim bu kadından neyimiz eksik?
Haydi bakalım herkes spora bakın kadını yapmadığı spor kalmamış, kollarına bakın nasıl sıkı hiç sarkma filan olmamış :124::124::124::124::124::124:

[video=youtube;6T6L7kpuAm4]http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4&feature=share[/video]

deryacım bu video süper eline sağlık ben bugünden tezi yok başlıyom gidip 300 twist yapıcam....

canım doğru diyorsun bende de ihmal var... mesela yarısında yaptım getirdim ne güzel oldu. şimdi de meyvelerim yoğurtlarım yanımda kormuoyrum o yüzden. Allahtan bir mani olmaz acayip kötü gitmezse bi şeklde yiyoruz hiç değilse yanımdakini yerim. bu ay 10 nöbet oldu ya günüm gecem karıştı ondan biraz plansız oldum son hafta daha dikkat edicem söz tapırları çok duydum almadım ama. ben aslında biraz da szilere özenerek yeni yenei yemek yapıyorum evde iyi de oluyor...alırım ben de belki...

deryacım bu video süper eline sağlık ben bugünden tezi yok başlıyom gidip 300 twist yapıcam....

Ahh ayşecim bak aklıma getirdin evde twist yatıyor 1 aydır, ben de söz veriyorum yarından tezi yok 50 sağ 50 sol olarak başlıyorum, bakayım daha önce hiç yapmadım yapabilirsem 100-100 yaparım...
Haydi bakalım :124::124:

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k flakes, 2 bardak yarım yağlı süt, ballı yeşil çay

Öğle

2 dilim uno tam buğday, 2 yeşil zeytin, krem peynir, 1 dilimin üzeri çokokrem

Ara

1 orta boy nar

Akşam

1 tabak kapuska, sarımsaklı yoğurt, ballı yeşil çay, tarçın-karanfil çayı

Spor ; yok

BIR KAC DAKiKKALIK DAMAK ZEVKiMiZ iCiN HAYALLERiMiZDEN VAZGECMEYELiMMMM

BU RESMi KENDiMiZi iYi HiSSETMEDiGiMiZ ZAMANLARDA ALINTI YAPIP KENDiMiZi MOTiVE EDELiM KIZLAAAR
TAMAMM MIIIIIIIIIIIIIIII

BIZDE BÖYLE OLACAGIZZZ ALLAHIN IZNIYLEEE !!! SADECE AZIMM IRADEEE VEE SPORR SPORRR SPORRR

HER$EYY BIZIMM ELIMIZDEEE UNUTMAYINNNNNNNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…