mrh.hoşgeldin bende yeniyim burda..bu kış burdayız, yepyeni bi yaza beraber zımba gibi hazırlanacağız inşallah...bence senin tek kurtuluş yolun eşin....senin mutsuzluğunu farkedip annesini uyarmalı..evliliklerde hep bi taraf baskın bi taraf sessiz olur..sen sustukça yıllar geçtikce daha hasta olursun..annemden biliyorum...şimdi babaannem öldü,babam her dediğini yapıyor annemin ama boşuna gençlik gitti sağlık gitti...sen sen ol asla kendini eşinde olsa ezdirme...bağır çağır cadaloz ol ama hasta olma...daha gençsin yolun uzun değişme zamanı bence..''HAYIR'' kelimesi lügatında olsun bence....dün okudum yazını içim inan çok sıkıldı...öpüyorum seni ...Slm 22 yaşındayım ve 3.5 yıllık evliyim .evlendiğimde 59 kiloda incecik bir bayandım eşimin ailesiyle aynı aprt da altlı üstlü oturuyoruz.aprtman onlara ait aile aprmatnı 4 katlı.eşimin annesi çok problemli bir insan sürekli hayatımızı ona göre planlamamızı istiyor.eşim işe gider gitmez aprtmanın trabzanına yüzüğüyle vuruyor tabiki kapıyı açıyorum.buyrun anne diyorum.bir sürü hesap soruyo napıyosun işte uyuyakaldıysam bu saate kadar uyunurmu felan filan o gün için kafasında bir program yapıyo ve bu gün saat 3 te mesela bilmem kime gidicez üstüne geçenlerde aldığım şu kıyafeti giy şu terliği giy sakın takılarını takmayı unutma gibi bir sürü direktif veriyo.ve her gün o ne istiyorsa onu yapıyoruz bide eltim var benden 10 yaş büyük onada öle davranıyor.neysee çok uzun hikaye evlendikten kısa bir süre sonra anneme kanser teşhisi kondu ve ben tabiki çok yıkıldım bikere adı herşeyden önce kötü annem tedavi gördü şimdilik iyi çok şükür ama o üzüntü bana yetti ve eşimin annesinin baskıları inanılmaz derecede benim sinirlerimi bozdu herşeyimize karışıyo yattığın saatten kalktığın saate saçımızdan giydiğimiz kıyafete kadar aklınıza gelebilecek herşeyi regl günlerimizi bile takip ediyor vallahi.ben zaten çok ve hassas bir insanım tabi ozaman yaşımda çok küçük bunalıma girdim doktor doktor gezdik sonunda panik atak teşhisi koydular doktor sinirleri bozulmuş dedi bir sürü ilaç kullandım çok ağır ilaçlardı ve çok iştah açtılar.ve eşimin annesi benim hasta olduğuma inanmadı çok kötü laflar etti annemin hasta olmasına rağmen senin kızın hastalıklı yetiştirememişsin felan gibi dikkat çekmeye çalışıyomusum nasıl gençmişim oğlunun başını yakmışım gibi bir sürü sağa sola konuştu. ve sonuçta moral bozukluğu ve içtiğim ilaçlar sayesinde hamile gibi aşeriyodum 3.5 yılda 98 kiloya çıktım bu yıl içindeki çabalarım sayesinde 86 indim 4 gündür yeniden diyete başladım eve yürüyüş bandı aldık 30 dk yürümeye başladım .çok üzülüyorum kilolarıma sürekli eşimin annesi laf sokuyo oda çok kilolu ama hiç utanmıyo ben kadar oldun sen benim yaşıma geldiğinde ooo nekadar olursun kimbilir.sana birsürü kıyafet aldım hepsine yazık boşuna almışım.ben senin yaşındayken inceciktim .nerene yiyosun felan gibi birsürü laf ediyor.
artık ilaç kullanmıyorum nerdeyse 1 yıldır panik atağım geçti psikolojik anlamda gayet güçlüyüm ve bende size katılmayı istiyorum herkese başarılar...
şu anda 86
bir aylık hedefim 70
asıl hedefim 59
gunaydin arkadaslar
canım benimmmm hoşbulduuummmmmm...hoş geldin tatlım.şükür kavuşturana..
..
canım benim bende bugun bi sinirle çıktım dışarı. yürüdüm tempoluuu.tek başıma aaaaa dünya varmış tek başıma dışarı çıkmak gibisi yokmuş. 2 saat yürüdüm sporlarımda ayağımda... kafam dağıldı azcık kendime geldim valllaaa..dediğin gibi imkan olsa keşke ama yok. o zmn elimizdekilerle idare edicez ve leslieyle tabi.keşke imkan olsa da dışarda yürüsem nefes almak terapi gibi bir şey ya.koşu bandı alacaklar tavsiye etsem de bazen eğer dışarısı müsaitse sizin için sakın bant almayın.çıkın dışarı hemen.belki de yazın hem sabah hem akşam günde 2 saat yürümemin sebebi buydu.şimdi bantımın olduğu yer kapalı balkon ama öyle pencere falan açamam etraf görür diye.kapalı bir kutuda yürüyor gibiyim kasvetli..hiç canım istemiyor ya.
terzideki kadınA AYNANDA BİR ŞEY VARMI ÇÜNKÜ KİLO VERMİŞİM GİBİ DEDİ.SİZ ZATEN KİLOLU DURMUYORSUNUZ ETİNİZ SIKI GALİBA DEDİ.pardon büyük yazıya geçmişim.neyse şu sezaryen göbeğim olmasa ya..korse giyince fıtığım ağrıyor.benim fıtığın olduğu yer göbek deliğinin hemen üstü.ee korse giyince de sınır orası oluyor.şu mekik aletini kullansam mı diyorum.çok fena üst ve alt karın var bnde.çok çirkin duruyor.
diyet yok tabiki.tülin anam sen nasıl bir şeysin maşallah ya.sena da öyle.yiyor maşallah.sonra ertesi sabah eskisi gibi dikkat ediyor hop veriyor fazlalığı.hayranım size valla.
kardeşimin kasım 19 da nişanı var günlerdir kendi kendime konuşuyorum nilgün hadi bak o günü düşün.zayıflarsan elbise platform topuk nefis duracak diyorum.(daha elbise almadım gerçi) iyiki de boğazını tuttun deyip ışılda diyorum.sonra o gün kendini kötü hissedersen keşke zamanında dikkat etseydim dersin diyorum.
diyorum da diyorum ama yok olmuyor.ağlanıp sızlanmak da istemiyorum tekrar geçen kışa dmndüm yine ya.çarşıdan gelirken börekçiye uğradım çayın yanına yedim bir güzel.eşim de laf sokuyor yine.deryanın yazdığını okudum bırakma diyor bırakmayacağım da nasıl konsantre olacağım kafam çatlıyor düşünmekten.
gülçin füsun geldi adamlar zamanında bırakmadan sporu yaptı boğazı tuttu zayıfladı gitti.gerçi tek gülçin gitti o da yopun galiba.senelerdir bu haldeyim ya.inanın çok sinirleri yıpratıyor bu.senelerce hep dikkat etmek zorunda kalmak.kaçamak yemek.biriyle yerken acaba yediğim için komik görünüyormuyum millet ne düşünüyor acaba demek..inan başım ağrıyor bunları düşünmekten.
eşim 2 gece önce 1 bardakkolayla kuru üzüm,çikolata,fındık ,badem,leblebi yedi.ama 2-3 saat boyunca.adam 1.85 e 80 kilo.hakzsızlık bu ya..
canım merhaba menün güzel ama akşamda biraz yemelisin bence hiç değilse sebze yoğurt ye canımmsabah kalkınca 1 kupa lahana suyu
2 dlm denge ekmek
1 tane hş.yumurta
biraz tulum pynr
3 zeytin
ara yapamadım
yarım porsiyon çiğ köfte (lavaşsız bol marullu,bol naneli,bol maydanozlu),ayran
ara 3-5 adet leblebi
akşam yemeği yok tarçınlı süt içtim .
ara meyve olur sanırım
bitki çayı da yok suda az bu saate kadar...
herkese iyi akşamlar....
selamlarrrrrrrrrr topiğimin çıtır adaylarııııı
tülüünnnn de gelmiş hoşgelmiş
kim ne kadar verdi bakamadım
[COLOR="#008080
[B][COLOR="#008080"]
Denizcim bu hafta menülerini özel takip edeceğim beraber bulalım eksiklerini her akşam yazmaya çalış tamam mı..Sebepsiz yere olmaz mutlaka bir hata vardır, sakın sıkma canını, full sporla artı çıkanlar da gördük ne yapalım de geç sakın moralini bozma..Ayrıca bugün cuma kaçamakların normal yani üzme kendini..Hadi yeni bir hafta yeni umutlar olsun tamam mı[/COLOR]
SONUNDA GELDİİİMMMM... BEN ÇANTACI HATUN KIZLAR TÜLİN... SİMİLEY KULLANAMIYORUM SİZ ÇANTA VARMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.YENİ KULLANICIYLA GELDİM ŞAŞIRMAYIN SAKIN. SİZİ ÇOOOOK ÖZLEDİMMMM. ANKARADAN 74.9 İLE DÖNDÜM. OĞLUMDA ATEŞ VE BOĞAZ İLTİHABIYLA..BUGÜN ATEŞİ YOKTU ÇOK ŞÜKÜR..
kötü yapmışın canım yoğun spor kasların su tutmasına neden oluyor ama kısa süreliğine kaçamağın için form çay iç ki emilmeden boşalsın :)
cnmm tülünüm nerelerdesin özledik seni yaw. geçmiş olsun kuzucuğuna. hoşgeldinnn
.
bu gün 29 ekim ve benim kardeşim yok okulda tören yapardı olsaydı konuşurdu ama şimdi sesiz sedasız hiç seside yok nefeside allahım isyan etmiyorum ama içim yanıyor
kardeşimin kasım 19 da nişanı var günlerdir kendi kendime konuşuyorum nilgün hadi bak o günü düşün.zayıflarsan elbise platform topuk nefis duracak diyorum.(daha elbise almadım gerçi) iyiki de boğazını tuttun deyip ışılda diyorum.sonra o gün kendini kötü hissedersen keşke zamanında dikkat etseydim dersin diyorum.
diyorum da diyorum ama yok olmuyor.ağlanıp sızlanmak da istemiyorum tekrar geçen kışa dmndüm yine ya.çarşıdan gelirken börekçiye uğradım çayın yanına yedim bir güzel.eşim de laf sokuyor yine.deryanın yazdığını okudum bırakma diyor bırakmayacağım da nasıl konsantre olacağım kafam çatlıyor düşünmekten.
gülçin füsun geldi adamlar zamanında bırakmadan sporu yaptı boğazı tuttu zayıfladı gitti.gerçi tek gülçin gitti o da yopun galiba.senelerdir bu haldeyim ya.inanın çok sinirleri yıpratıyor bu.senelerce hep dikkat etmek zorunda kalmak.kaçamak yemek.biriyle yerken acaba yediğim için komik görünüyormuyum millet ne düşünüyor acaba demek..inan başım ağrıyor bunları düşünmekten.
eşim 2 gece önce 1 bardakkolayla kuru üzüm,çikolata,fındık ,badem,leblebi yedi.ama 2-3 saat boyunca.adam 1.85 e 80 kilo.hakzsızlık bu ya..
Deryacım çok sağol buna ihtiyacım var.
fakat dün gece regli oldum öyle böyle değil gümbür gümbür ağrıyla ve bir hafta erken. sanırım regli şişkinliği neden oldu bu hafta az kilo vermeme.
mesela ben 8 kiloyu verdim güzel güzel ama sporsuz oldu hepisni geri aldım.. hiç değilse korurdum sporla olsa. en son bir diyetsiyene uğradım uzun süreli gidemedim şehir değiştirdiğim için sadece fikir olması ve tartılmak amaçlı gitmiştim kadının bana ilk dediği şey bir spor dalını seçmeli ve onu yaşam biçiminize dahil etmelisiniz demek oldu. o zaman çok sniri olmuştum ama şimdi düşününce kadının dediği çok doğru aslında...
işte benim nöbet güzleri gerilmemin sebebi de bu durum aslında bi yerde. ne spor yapabliyorum ne de yediğimi seçme şansım var...
İyi akşamlar kızlar,
Ayşenin paylaştığı şu videoyu tekrar tekrar izlemekte fayda görüyorum, özellikle de motivasyona ihtiyacımız olan şu günlerde...Bir bakın bakalım bizim bu kadından neyimiz eksik?
Haydi bakalım herkes spora bakın kadını yapmadığı spor kalmamış, kollarına bakın nasıl sıkı hiç sarkma filan olmamış:124::124::124::124::124::124:
[video=youtube;6T6L7kpuAm4]http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4&feature=share[/video]
iremcim aslında evde yapıp götürebilirsin mutlaka bir buzdolabı vardır olmasada koy odanda pencerinin dışına bozulmaz bak diyete başladığımdan beri akşam ne yediysem bir gün sonraya mutlaka saklama kabına koyuyorum geceden ve sabah çıkarken alıp çıkıyorum tupperware ürünleri var bilmem duydunmu onların kilitli olanları var el çantama atıyorum götürüyorum dökülmez bile...
odanda müsli bulundurabilirsin meyveli olanını tavsiye ederim hiç bişi bulamadığında sütle acaip güzel oluyor....
deryacım bu video süper eline sağlık ben bugünden tezi yok başlıyom gidip 300 twist yapıcam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?