canım maşalah maşallaaahhh babacınaaa. dediğin gibi ya spor ya diyet. ama ikiside birlikte olunca sonuç harika...NİLGÜN CANIM BU DEDİĞİNE ANLATTIKLARINA BEN DE ÇOK TAKILIYORUM.. BİR KİLO ALDIĞI İÇİN YEDİKLERİNE DİKKAT EDEN İNSANLAR VAR HEMNCECİK VERİYORLAR KİLOLARINI BİZ HEP AMA HEP DİKKAT ETMEK ZORUNDAYIZ.GERÇEKTEN HİÇ KOLAY BİR DURUM DEĞİL. ERKEKLERİN METABOZLİMASI ÇOK DEĞİŞİK BEN HAYATTA SABAHLARI PUACA YEMEM BİZDE SANAHLARI 2-3 TANE YİYENLER VAR BEN ONLARI FALAN YESEM NE OLURUM BİLEMİYORUM.
benim babam 100 kiilodan fazla idi ve tamamen göbekti. boyu da uzun iri duruyordu epeyce son 6-7 aydır günde 7 km yol yürüyor açık havada deniz kenarında. 15 kg yakın gitti kendisi günde 6 elma yiyen ve ekmeğin yarısını tek başına yiyebilen tatlıyı 2 dilim falan yiyen bir insan sadece yürüyerek verid bu kiloyu. aslında bize düşen en önemli iş sporu yapmadığımızda diyeti diyeti yapamadığımızda sporu bırakmamak..
canım yenilerin hayırlı olsunnn.iyi günlerde kullaannn. ev de temizliğe rağmen menün fena sayılmaz. mandalinalar öğle yerine geçsin madem.bisküvide yorgunluğuna saydımmmmselam kızlar,
zigon sepha aldık, banyolara porselen sabun takımları aldık, birkaç dekoratif ürün aldık
eve gelince iki odanın perdelerini yıkattım, camlarını sildim. Koltuklar için temizlik şirketinden geldiler , yıkadılar.
şimdi koltuklar nemli pencereler açık mutfağa tünedim resmen.
regliden dolayı açık olan iştahımı meyve yiyerek dinginlemeye çalıştım.
menüm:
sabah: menemen, 2 dlm ekmek üstüne labne peynir, 3 zeytin, 1 çatal ucu helva
gün içinde: mandalina 5-6 tane yemişimdir.
akşam: fırında yağsız tavuk göğsü , 3 yk yoğurt
ara: çay, 3 yulaflı bisküvi.
ayyyyy canım o ne değişim yaaaa.. bi gaza geldim bida geldim. ne hırs var yüzünde ama dimi. kadın 54 kg vermiş yaaaa..iyiki yayınladın canım saolİyi akşamlar kızlar,
Ayşenin paylaştığı şu videoyu tekrar tekrar izlemekte fayda görüyorum, özellikle de motivasyona ihtiyacımız olan şu günlerde...Bir bakın bakalım bizim bu kadından neyimiz eksik?
Haydi bakalım herkes spora bakın kadını yapmadığı spor kalmamış, kollarına bakın nasıl sıkı hiç sarkma filan olmamış:124::124::124::124::124::124:
[video=youtube;6T6L7kpuAm4]http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4&feature=share[/video]
canım haklısın her cuma koyalım bence bu resmi ve videoyu.
BIR KAC DAKiKKALIK DAMAK ZEVKiMiZ iCiN HAYALLERiMiZDEN VAZGECMEYELiMMMM
BU RESMi KENDiMiZi iYi HiSSETMEDiGiMiZ ZAMANLARDA ALINTI YAPIP KENDiMiZi MOTiVE EDELiM KIZLAAAR
TAMAMM MIIIIIIIIIIIIIIII
BIZDE BÖYLE OLACAGIZZZ ALLAHIN IZNIYLEEE !!! SADECE AZIMM IRADEEE VEE SPORR SPORRR SPORRR
HER$EYY BIZIMM ELIMIZDEEE UNUTMAYINNNNNNNN
canımmm iyi bakalım anneciğinin yemeklerini abartmadan ye ozmn. ama biliyosun önümüz bayram zaten alıcaz kiloları azda olsa.sen yinede dikkat et . erkek arkadaşını aklına getir kaçamaklarda yine.canııımm selamlar ailene.
.
hoş geldin canım.hadi bakalım buradan ayrılmak yok.
..
canım yemek tariflerine internetten de bakabilirsin istediğin bi tarif olursa söyle bizde yazarız canını sıkma her zaman aynı düzen olmuyor bazen salınca geri dönüşü daha güzel oluyor merak etme....canım doğru diyorsun bende de ihmal var... mesela yarısında yaptım getirdim ne güzel oldu. şimdi de meyvelerim yoğurtlarım yanımda kormuoyrum o yüzden. Allahtan bir mani olmaz acayip kötü gitmezse bi şeklde yiyoruz hiç değilse yanımdakini yerim. bu ay 10 nöbet oldu ya günüm gecem karıştı ondan biraz plansız oldum son hafta daha dikkat edicem söz tapırları çok duydum almadım ama. ben aslında biraz da szilere özenerek yeni yenei yemek yapıyorum evde iyi de oluyor...alırım ben de belki...
Ahh ayşecim bak aklıma getirdin evde twist yatıyor 1 aydır, ben de söz veriyorum yarından tezi yok 50 sağ 50 sol olarak başlıyorum, bakayım daha önce hiç yapmadım yapabilirsem 100-100 yaparım...
Haydi bakalım :124::124:
veee 6 günlük detoksumun 1 gününü atlatyım. bu menüyü antepteki ablamın arkadşına diyetsyen verdi. ablam 3 kg verdi ama 500 gr falan geri aldı. azcık kaçırdı sonrasında tabi. saatlerine uymak gerekiyor. ben size bugunu saatleriyle ve benim yaptıgımla yazayımm
bugunkü menüm:
uyanınca limonlu su
9.00 1 kase sıfır yağ yoğurt içine 2 yk keten tohumu. / 1 tahıllı ekmek ( sabah 8 de olması gerekliydi)
11.30 3 kayısı bol su ile ( saat 10 da 3 kayısı ile şekersiz komposto olacaktı.dışarıda böyle oldu)
13.30 5 yk kabak haşlama üzerine baharat ve az sıvı yağ / yeşil salata -yağsız tuzsuz ( saat 12de olacaktı sebze yemeği yerine böyle yaptım)
15.00 1 bardak kabak haşlamanın suyu (14 de olacaktı)
15:30 1 elma
17:45 5 tane çiğ kavrulmamış badem (17 de olacaktı)
19.00 3 köfte / yağsız tuzsuz yeşil salata / 1 çiğ köfte ( akşama misafirim vardı. onlara ayrı yemekler salatalar yaptım. çigköftedende dayanamadım aldım)
20.00 3 kuru kayısı
yatarkende 1 çayb suya 1 tatlı k. elma sirkesi içicem.
gün içinde
1 lt iksir
3 lt su
1fincan yasemin/1fincan hindibağ çayı---listede 5 fincan yasemin 1 hindibağ vardı.ben öğleden sonra alınca yeşilçayımı bitirdim.
spor:1 saat tempolu yürüyüş ---aslında 2 saatti ama arada durdum ilk saat---listede 25 dk yürüyüş vardı
hergün ılıkduş alınacak ayaklara soğuksu en son. ama ben hasta olmıyım diye soğuk dökmedim.
hadiinn bi bakınnnn
tülü pek zahmetli bu beeee saat saat ben böle şeylere gelemiom ama sen yap bakam sonuç ne olcak belki deneriz....
fatma öğretmenim
nilgünüm ortim zümrem
sizler neler yapıyorsunuz......
mrh.hoşgeldin bende yeniyim burda..bu kış burdayız, yepyeni bi yaza beraber zımba gibi hazırlanacağız inşallah...bence senin tek kurtuluş yolun eşin....senin mutsuzluğunu farkedip annesini uyarmalı..evliliklerde hep bi taraf baskın bi taraf sessiz olur..sen sustukça yıllar geçtikce daha hasta olursun..annemden biliyorum...şimdi babaannem öldü,babam her dediğini yapıyor annemin ama boşuna gençlik gitti sağlık gitti...sen sen ol asla kendini eşinde olsa ezdirme...bağır çağır cadaloz ol ama hasta olma...daha gençsin yolun uzun değişme zamanı bence..''HAYIR'' kelimesi lügatında olsun bence....dün okudum yazını içim inan çok sıkıldı...öpüyorum seni ...
merhaba tuğba hoşgeldin ben selda bende yeniyim....nick indeki 54 ü görünce acaba arkadaş sakaryadan mı dedim kendime::istediğin kiloya ulaşman dileğiyle beraber başaralım arkadaşım....
bugünkü menüm
sabah kalkınca 1 kupa lahana suyu
2 dlm denge ekmek
1 tane hş.yumurta
biraz tulum pynr
3 zeytin
ara yapamadım
yarım porsiyon çiğ köfte (lavaşsız bol marullu,bol naneli,bol maydanozlu),ayran
ara 3-5 adet leblebi
akşam yemeği yok tarçınlı süt içtim .
ara meyve olur sanırım
bitki çayı da yok suda az bu saate kadar...
herkese iyi akşamlar....
canım benimmmm hoşbulduuummmmmm...
canım benim bende bugun bi sinirle çıktım dışarı. yürüdüm tempoluuu.tek başıma aaaaa dünya varmış tek başıma dışarı çıkmak gibisi yokmuş. 2 saat yürüdüm sporlarımda ayağımda... kafam dağıldı azcık kendime geldim valllaaa..dediğin gibi imkan olsa keşke ama yok. o zmn elimizdekilerle idare edicez ve leslieyle tabi.
canım saol güzel sözlerine. ben hemen atapte olmak zorunda hissediorum kendimi.çok emek verdim dahada yolum uzun. evime dönünce düzenimi alıorum çünkü kendimi mecbur hissediyoru.şimdi 6 günlük detoksa başladım. bence sende yapabilirsin. aslında pazartesi başlıyım dedim ama haftasonu kaçırırım diye neden bugun olmasın dedim.menümü yazarım birazdan bi bak sende canım.
erkeklerde zaten tam bi gıcıklar. yerler yerler ne alırlar ne verirler. malesef metabolizmamız daha az çalışıyor. bende senelerdir dediğin gibiydim. 3 yıl önce 68 i gördüm ama yedimde yedim.oh düştüm diye. sonuç 94 le kapadım sezonu( ne olurdu ozmn az daha tutsaydımda hiç değilse sabit kalsaydım. bi oturmada yerken bazen az yerdim genelde tabağımda 1 2 parça bırakırım zaten, ama bazende amaaann isanlar zaten benim için demekki yemişki bu hale gelmiş diyolardır diyip eve gelince kendime istediğimi yapıp yiyordum.ama artık devam etmem canım bu hakkım yok. ozmn sıkıcaz dişleri yemiycez. ne dersin bu hafta benimle aynı menüyü yapmaya....
canım merhaba menün güzel ama akşamda biraz yemelisin bence hiç değilse sebze yoğurt ye canımm
canım hoşbulllduuuummmm sen nasılsın....
NİLGÜN CANIM BU DEDİĞİNE ANLATTIKLARINA BEN DE ÇOK TAKILIYORUM.. BİR KİLO ALDIĞI İÇİN YEDİKLERİNE DİKKAT EDEN İNSANLAR VAR HEMNCECİK VERİYORLAR KİLOLARINI BİZ HEP AMA HEP DİKKAT ETMEK ZORUNDAYIZ.GERÇEKTEN HİÇ KOLAY BİR DURUM DEĞİL. ERKEKLERİN METABOZLİMASI ÇOK DEĞİŞİK BEN HAYATTA SABAHLARI PUACA YEMEM BİZDE SANAHLARI 2-3 TANE YİYENLER VAR BEN ONLARI FALAN YESEM NE OLURUM BİLEMİYORUM.
benim babam 100 kiilodan fazla idi ve tamamen göbekti. boyu da uzun iri duruyordu epeyce son 6-7 aydır günde 7 km yol yürüyor açık havada deniz kenarında. 15 kg yakın gitti kendisi günde 6 elma yiyen ve ekmeğin yarısını tek başına yiyebilen tatlıyı 2 dilim falan yiyen bir insan sadece yürüyerek verid bu kiloyu. aslında bize düşen en önemli iş sporu yapmadığımızda diyeti diyeti yapamadığımızda sporu bırakmamak..
kızlar bu haftayı hep beraber sağlam geçirmeliyiz bayram hedeflerimizi göremesekte yaklaşmalıyız ben bu haftayı inşallah kaçamaksız ve sporlu geçirmek istiyorum salona başlayabilirim artık ama bayram tatili girince 3-4 günüm boşuna gidecek bayram bitincede başlayacağım inşallah sporla verilen kilo anında farkediliyor....
selam kızlar,
öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun.
sabah kahvaltıdan sonra sayın kocayla beraber alışverişe gittik. ev için eksiklerim vardı onları hallettik.
kredi ödediğimiz için eksikleri yavaş yavaş alıyoruz.
zigon sepha aldık, banyolara porselen sabun takımları aldık, birkaç dekoratif ürün aldık
eve gelince iki odanın perdelerini yıkattım, camlarını sildim. Koltuklar için temizlik şirketinden geldiler , yıkadılar.
şimdi koltuklar nemli pencereler açık mutfağa tünedim resmen.
regliden dolayı açık olan iştahımı meyve yiyerek dinginlemeye çalıştım.
menüm:
sabah: menemen, 2 dlm ekmek üstüne labne peynir, 3 zeytin, 1 çatal ucu helva
gün içinde: mandalina 5-6 tane yemişimdir.
akşam: fırında yağsız tavuk göğsü , 3 yk yoğurt
ara: çay, 3 yulaflı bisküvi.
sabah uaynınca bir incir
kahvaltı 2 dilim tam tahıllı domates salatalık 5 zeytin ve iki dilim peynir
öğle yoğurt 3-4 kaşık etli pataesli yemek 4 kaşık 3 kaşık bulgur pilavıı
ara muz
akşam 3-4 şehriye çorbası 1 dilim ekmek 2 köfte va salata
ara:3ü bir aradanın yarısı
2lt su...
devamı geleblir
Selmam ya sabır, ya sabır....Bak depremde adam hem çocuğunu, hem karısını, hem annesini babasını kaybetmiş öyle kalakalmış..O adam yaşar mı artık sen düşün beterin beteri var güçlü ol lütfen..
Nilgünüm düşün bakalım o azimli olduğun günlerde neydi seni gaza getiren? Dönmek zorunda değilsin o eski haline lütfen bak ben de bir gülçin, bir füsun kadar iradeli olamadım, aynı dönemde geldik ama bak verdiğim kilo 13-14 lerde kaldı yolun sonunu getiremedim bir türlü..Ama ben bu değilim, böyle iradesiz biri değilim sadece beni de senin gibi hayatın sorunları engelledi hep..
Ama ben söz verdim kendime yeter hayat yeterince zarar verdi bana bu güne kadar artık izin vermeyeceğim ..Ne olur sen de bu sözü ver kendine yeter de artık hayata, bize zarar veremesin artık
E denizcim belliymiş o zaman sebebi, bende geçen hafta 1800 artı çıktığımda regl şişliğim vardı, o yüzden eminim haftaya süper bir rakamla geleceksin..İyi bari sebepsiz değilmiş en azından sevindim.
BU RESMi KENDiMiZi iYi HiSSETMEDiGiMiZ ZAMANLARDA ALINTI YAPIP KENDiMiZi MOTiVE EDELiM KIZLAAAR
TAMAMM MIIIIIIIIIIIIIIII
BIZDE BÖYLE OLACAGIZZZ ALLAHIN IZNIYLEEE !!! SADECE AZIMM IRADEEE VEE SPORR SPORRR SPORRR
canım yemek tariflerine internetten de bakabilirsin istediğin bi tarif olursa söyle bizde yazarız canını sıkma her zaman aynı düzen olmuyor bazen salınca geri dönüşü daha güzel oluyor merak etme....
deryacım tam 1 aydır bende spor yapmadım ama bak sayende
45 dakika spor yaptım geldim ne mi yaptım
sabit durduğum yerde 1000 adım
200 twist
100 sağa eğilme
100 sola eğilme
50 sağ diz kaldırma 50 sol diz
topla plates hareketleri
hundred
ve birçok değişik yer plates hareketleri
bantla kol çalıştım 5 farklı hareket
ve nasıl mutluyum anlatamammm
yarın 5 mil lesli yapıcam
hadi kızlar hep birlikte yapalım ok???????
yarın 5 mil lesli yapıcam
hadi kızlar hep birlikte yapalım ok???????
tülü pek zahmetli bu beeee saat saat ben böle şeylere gelemiom ama sen yap bakam sonuç ne olcak belki deneriz....
fatma öğretmenim
nilgünüm ortim zümrem
sizler neler yapıyorsunuz......
TAMAMM MIIIIIIIIIIIIIIII
deryacım tam 1 aydır bende spor yapmadım ama bak sayende
45 dakika spor yaptım geldim ne mi yaptım
sabit durduğum yerde 1000 adım
200 twist
100 sağa eğilme
100 sola eğilme
50 sağ diz kaldırma 50 sol diz
topla plates hareketleri
hundred
ve birçok değişik yer plates hareketleri
bantla kol çalıştım 5 farklı hareket
ve nasıl mutluyum anlatamammm
Aerobic fitness bu benim favorimmmm
200 gram için utanmadan kilo çizelgemi düzenledim
bende 80 kiloyum çok ama boyuma göre ama hiç iradem yok tedavim için
zayıflasam benim için çok iyi olcak sizler bana umut olursunuz
200 gram için utanmadan kilo çizelgemi düzenledim
sanada merhaba canım evet bugün akşama kadar iyiydi ancak saat 21.30 gibi adeta delirdim dolandım durdum eşimde acıkmıştı 1 dilim çavdarlı ekmekle 5,6 çatal menemen ve yoğurt yedim...aklımı başka yere vermeye çalışsamda olmadı...bi daha akşam azda olsa yiyeceğimm...gece yemek yemeyi diyette olmasamda sevmem zaten ..hiç olmadı hiçç...canım benimmmm hoşbulduuummmmmm...
canım benim bende bugun bi sinirle çıktım dışarı. yürüdüm tempoluuu.tek başıma aaaaa dünya varmış tek başıma dışarı çıkmak gibisi yokmuş. 2 saat yürüdüm sporlarımda ayağımda... kafam dağıldı azcık kendime geldim valllaaa..dediğin gibi imkan olsa keşke ama yok. o zmn elimizdekilerle idare edicez ve leslieyle tabi.
canım saol güzel sözlerine. ben hemen atapte olmak zorunda hissediorum kendimi.çok emek verdim dahada yolum uzun. evime dönünce düzenimi alıorum çünkü kendimi mecbur hissediyoru.şimdi 6 günlük detoksa başladım. bence sende yapabilirsin. aslında pazartesi başlıyım dedim ama haftasonu kaçırırım diye neden bugun olmasın dedim.menümü yazarım birazdan bi bak sende canım.
erkeklerde zaten tam bi gıcıklar. yerler yerler ne alırlar ne verirler. malesef metabolizmamız daha az çalışıyor. bende senelerdir dediğin gibiydim. 3 yıl önce 68 i gördüm ama yedimde yedim.oh düştüm diye. sonuç 94 le kapadım sezonu( ne olurdu ozmn az daha tutsaydımda hiç değilse sabit kalsaydım. bi oturmada yerken bazen az yerdim genelde tabağımda 1 2 parça bırakırım zaten, ama bazende amaaann isanlar zaten benim için demekki yemişki bu hale gelmiş diyolardır diyip eve gelince kendime istediğimi yapıp yiyordum.ama artık devam etmem canım bu hakkım yok. ozmn sıkıcaz dişleri yemiycez. ne dersin bu hafta benimle aynı menüyü yapmaya....
canım merhaba menün güzel ama akşamda biraz yemelisin bence hiç değilse sebze yoğurt ye canımm
canım hoşbulllduuuummmm sen nasılsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?