80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım maşalah maşallaaahhh babacınaaa. dediğin gibi ya spor ya diyet. ama ikiside birlikte olunca sonuç harika...
canım yenilerin hayırlı olsunnn.iyi günlerde kullaannn. ev de temizliğe rağmen menün fena sayılmaz. mandalinalar öğle yerine geçsin madem.bisküvide yorgunluğuna saydımmmm
ayyyyy canım o ne değişim yaaaa.. bi gaza geldim bida geldim. ne hırs var yüzünde ama dimi. kadın 54 kg vermiş yaaaa..iyiki yayınladın canım saol

canım haklısın her cuma koyalım bence bu resmi ve videoyu.

yok yok abartmak yok.zaten kurban bayramında et kokuları fılan benım ıstahım kpanıyor(etı pek sevmemde)
oyle zaten onu aklıma getırıorm.gecende sandwıch yapcam dedım 1 dılık ekmek 1ucgen peyır 1 salatalık baska bırsey yemek yok dıyor oda ısıtyor artık
bırde cok guzel seyler dedı ılgısı cok hosuma gıttı oyuzden zayıflaycam
hoş geldin canım.hadi bakalım buradan ayrılmak yok.

..

evet cnm ayrılmak yok aklım hep buradayduda ıste gıremdıdm ama artık cepten ınternete de gırebılyıorm hıc olmadı oyle yapıcam cepten gırıpğ oyle lıste verırm

canım yemek tariflerine internetten de bakabilirsin istediğin bi tarif olursa söyle bizde yazarız canını sıkma her zaman aynı düzen olmuyor bazen salınca geri dönüşü daha güzel oluyor merak etme....

deryacım tam 1 aydır bende spor yapmadım ama bak sayende

45 dakika spor yaptım geldim ne mi yaptım

sabit durduğum yerde 1000 adım
200 twist
100 sağa eğilme
100 sola eğilme
50 sağ diz kaldırma 50 sol diz
topla plates hareketleri
hundred
ve birçok değişik yer plates hareketleri
bantla kol çalıştım 5 farklı hareket

ve nasıl mutluyum anlatamammm

veee 6 günlük detoksumun 1 gününü atlatyım. bu menüyü antepteki ablamın arkadşına diyetsyen verdi. ablam 3 kg verdi ama 500 gr falan geri aldı. azcık kaçırdı sonrasında tabi. saatlerine uymak gerekiyor. ben size bugunu saatleriyle ve benim yaptıgımla yazayımm

bugunkü menüm:
uyanınca limonlu su

9.00 1 kase sıfır yağ yoğurt içine 2 yk keten tohumu. / 1 tahıllı ekmek ( sabah 8 de olması gerekliydi)

11.30 3 kayısı bol su ile ( saat 10 da 3 kayısı ile şekersiz komposto olacaktı.dışarıda böyle oldu)

13.30 5 yk kabak haşlama üzerine baharat ve az sıvı yağ / yeşil salata -yağsız tuzsuz ( saat 12de olacaktı sebze yemeği yerine böyle yaptım)

15.00 1 bardak kabak haşlamanın suyu (14 de olacaktı)

15:30 1 elma

17:45 5 tane çiğ kavrulmamış badem (17 de olacaktı)

19.00 3 köfte / yağsız tuzsuz yeşil salata / 1 çiğ köfte ( akşama misafirim vardı. onlara ayrı yemekler salatalar yaptım. çigköftedende dayanamadım aldım)

20.00 3 kuru kayısı

yatarkende 1 çayb suya 1 tatlı k. elma sirkesi içicem.

gün içinde

1 lt iksir

3 lt su

1fincan yasemin/1fincan hindibağ çayı---listede 5 fincan yasemin 1 hindibağ vardı.ben öğleden sonra alınca yeşilçayımı bitirdim.

spor:1 saat tempolu yürüyüş ---aslında 2 saatti ama arada durdum ilk saat---listede 25 dk yürüyüş vardı

hergün ılıkduş alınacak ayaklara soğuksu en son. ama ben hasta olmıyım diye soğuk dökmedim.

hadiinn bi bakınnnn

tülü pek zahmetli bu beeee saat saat ben böle şeylere gelemiom ama sen yap bakam sonuç ne olcak belki deneriz....

fatma öğretmenim
nilgünüm ortim zümrem

sizler neler yapıyorsunuz......

canım ayşe öğretmneim.. beni hiç sorma evde temzilik yaptım orası iyiydide.. delirmiş gibi yedim bugün yani yemek filan yemedim ama yazmayada utanıyorum abur cuburları.. şuan vicdan azabı içinde oturuyorum öylee...(

canim menun gayet guzel..

Tatlim menunu paylassana uygularim belki..

Haklisin ben ikisini de biraktim..

Basla tatlim iyi olur.verdigin kiloyu da tebrik ederim

Gule gule kullan canim hayirli olsun..menun de guzel..

menun gayet guzel canim..

senin adina sevindim canim.yazin annem yemekle ugrasiyordu ben sadece yiyordum.kendim yapinca yiyorum ama baskasi yapinca az yiyorum hep.sonra yorulmuyordum uykumu aliyordum.ormanda yuruyordum sonra parkta aletlerle spor yapiyordum.onunde abur cubur yiyen yoktu.gezmeye gitmiyordu.annemlerde zaten abur cubur cikolata vs yoktu.bi de otomatige almistim kendimi baska yapacak sey yoktu.

Ama simdi her sey degisti.sen de haklisin dur demeliyim ama olmadi iste.bogazimin agridigi hasta oldugum hafta yemek yiyememekten kilo verdim ya.iste bu yuzden su an yine bogazim agrisa da surekli hapsursam da ne uzerime kalin bisey giyiyorum nede ilac aliyorum.neden peki..

Hasta olup tekrar yememek icin..su dustugum hale bak ya.bunlari yazarken bile utaniyorum.bi cozum olacak olmali.bulacagim kizlar pes etmedim merak etmeyin.

harika resimler sagol..

ya inanmiyorum supersin...

yarın 5 mil lesli yapıcam

hadi kızlar hep birlikte yapalım ok???????

yarın 5 mil lesli yapıcam

hadi kızlar hep birlikte yapalım ok???????

tülü pek zahmetli bu beeee saat saat ben böle şeylere gelemiom ama sen yap bakam sonuç ne olcak belki deneriz....

fatma öğretmenim
nilgünüm ortim zümrem

sizler neler yapıyorsunuz......

leslie olur tabi yaparım ben de..

tülin biraz zahmetli ya ayşenin dediği gibi..bi yap bakalım sonra biz de yaparız belki..

ayşe canım evdeydim bugün bir ara terziye uğradım canım..

bende 80 kiloyum çok ama boyuma göre ama hiç iradem yok tedavim için
zayıflasam benim için çok iyi olcak sizler bana umut olursunuz

Kızlar harikasınız!!! :13::13:

Ayşecim favorin olan video zumba fitnessa çok benziyor, hiç yapmadıysan mutlaka denemelisin çok eğlenceli..

200 gram için utanmadan kilo çizelgemi düzenledim

100 gramla bile düzenlerim ben hıh kolay mı veriyorum

Aramıza hoşgeldin ben derya

Aramıza hoşgeldin ben derya [/QUOTE]

teşekkür ederim derya tanıştığıma memnun oldum

200 gram için utanmadan kilo çizelgemi düzenledim

iyi yapmışsın canım.daha da fazla kilo vermeler için de düzenlersin inşallah.

benden fazla bir şey çıkmaz ama sana yardımcı olurum.ben nilgün hoş geldin..

sanada merhaba canım evet bugün akşama kadar iyiydi ancak saat 21.30 gibi adeta delirdim dolandım durdum eşimde acıkmıştı 1 dilim çavdarlı ekmekle 5,6 çatal menemen ve yoğurt yedim...aklımı başka yere vermeye çalışsamda olmadı...bi daha akşam azda olsa yiyeceğimm...gece yemek yemeyi diyette olmasamda sevmem zaten ..hiç olmadı hiçç...

merhaba canım hoşgeldin...bende bundan 5 sene evvel tedavim için 10 kilo vermiştim..inan ki hedef bebek olunca insanın gözü bişey görmüyor...az ağlamadım şükür şimdi bi kızım var 4 yaşında...azmimi görmeliydin ama arkadaş toplantısında 20 çeşit pasta börek varken ben sıcak suyumu alıyordum,çekilyordum kenara.kilo verince bütün tahlil sonuçlarım değişti ve tek tüp bebek denemem de hamile kaldım.Allah ım inşallah sanada nasip eder...bi derdi çekeni inanki aynı dertten muzdarip olan anlıyor..bol azim ve inançla gitsin kilolar inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…