80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

leslie olur tabi yaparım ben de..

tülin biraz zahmetli ya ayşenin dediği gibi..bi yap bakalım sonra biz de yaparız belki..

ayşe canım evdeydim bugün bir ara terziye uğradım canım..
canım evet zor ama giden grlar pek güzel. ben dün sabah 74.9 dum az önce 74.3 çıktım.sabaha dahada düşerim belki.8 öğün ve sürekli sıvı sanırım işe yarayacak.ama asıl sonrası önemli tabi. ben bitireyimde 4 günden sonra menüler dahada azalıyo ama devam etcem inşallah.
200 gram için utanmadan kilo çizelgemi düzenledim
aa canım 75 demek var 74 demek var iyi yapmışsın
bende 80 kiloyum çok ama boyuma göre ama hiç iradem yok tedavim için
zayıflasam benim için çok iyi olcak sizler bana umut olursunuz
merhaba canım ben tülin hoşgeldin. canım senin amacın ve hedefin belli. hergün menünü yaz bizde arkadaşlarımla beraber hatalarını bildigimiz kadarıyla anlatalım ama burdan kopma olurmuuuu

canım öğün atlayınca hiç doymuyo insan.iyi yapmışsın yemekle.yemesen bu saatlerde hepten delirirdin.

canım bazı günler böyle oluyor insan önemli olan pes etmemek...
yarın güzelce dengelersin akşamları erken yemeye çalış ben bu ara öyle yapıyorum 9-10 gibi de bir meyve inan çok etkiliyor....

leslie olur tabi yaparım ben de..

tülin biraz zahmetli ya ayşenin dediği gibi..bi yap bakalım sonra biz de yaparız belki..

ayşe canım evdeydim bugün bir ara terziye uğradım canım..
yani nilgün ben sana bişi demicem ....işi en iyi bilenlerdensin ama uygulama noktasında sıkıntı var...

yaklaşık 8-9 aydır burdayım ve burayı bulduğum günden beri ikizleri olan bi arkadaşım var 1.78 boy ve şu an 96 kilo..
ve o gün bugündür ona yalvarıyordum arayıp arayıp kk ya gel diyordum üye oldu arada bi bakındı ama bir türlü başlamadı...
pko su var
7 yıl sonunda tüp bebek sahibi oldu ..
ve yiyor da yiyor..
artık 2-3 güne bir arar olmuştum başla artık diye diye..
ve evinde koşu bandı var..
en son aradığımda dedimki seni bir daha aramayacağım takiiiii sen beni arayana kadarrr...
arayıp ben bugün diyete başladım diyene kadar....
ve inan bu ona öyle koyduki 1 hafta sonra o ben aradııı..
ayşe ben diyete başladım diye.... ve şimdi ilk haftası ....

bunu niye anlattım diyeceksinn..
inan hemen hemen hergün arayıp ne yemeliyim diye soruyor ve fikirler istiyor...
bi bilene sormak lazım diyor...

ama benim ortim biliyor herşeyi ve herkesten daha iyisini...
ortim bak şu 75 e bir gel vücudundaki değişikliğe sen bile inanamayacaksın her 5 kiloda bir kendime güvenim daha çok geliyor ...
topikçek evet hastalandık yıprandık ama toparlanalım lütfen birde sanki sürü psikolojisi gibi birimiz nasılsa diğerimiz de öyleyiz ...
deyanın paylaştığı videoya baksana kadın neymiş ne olmuşşş...
lütfen yarın sabah herşey daha özenli olsun hepimiz için ..............
bende 80 kiloyum çok ama boyuma göre ama hiç iradem yok tedavim için
zayıflasam benim için çok iyi olcak sizler bana umut olursunuz
canım hoşgeldin ben ayşe...
canım zumba mı dediğin bilmiom onu bir kez yaptım ama bu video resmen kan ter içinde bırakıyor çok hızlı bi dene bak ....
iyi yapmışsın canım.daha da fazla kilo vermeler için de düzenlersin inşallah.

benden fazla bir şey çıkmaz ama sana yardımcı olurum.ben nilgün hoş geldin..

bu cümleye de çok kızdım bak benden bişi çıkmazmışşşşşşşşşş...

Son düzenleme:
topiğimizin iki filizi için hayat inşallah olumlu güzel hayırlı yönde değişir...
filizcim umarım yeni işin hayırlı olur....

ortim filiz umarım güzel haberlerle gelirsin doktorun pozitif demiş ama pzt bekliyorsun sanırım... hadi gel güzel haberlerle....

abowwww sevda kuşum da geldi ama geç geldi benimkiii hadiiii diyo..
hoşgeldin ortim sen yaz ben yarına okurum hadi yarın 5 mil yapıos ona göre dinlen bak topik fena gazlı.. haberin ola.....

ben kaçıomm öptümm..

seviorum kendimiii....

kızlarrrrrrrr sizi çok özledimmm vallahiiiiiii

geçmiş olsun diyen ve dr.a gitmem için mesaj yazan önerilerde bulunann
ve kızann arkadaslarıma çok teşekkür ediyorummmm
iyiki ama iyiki varsınızzzzzzzz
tekrar tekrar teşekkür ederimmmmm

füsuncüm bu arada sanada çok geçmiş olsun canım
şuan iyidir inşş. miden,, Rabbim dermansız dert vermesin inşşşş. hiçbirimizee

iyi yapmışsın canım.daha da fazla kilo vermeler için de düzenlersin inşallah.

benden fazla bir şey çıkmaz ama sana yardımcı olurum.ben nilgün hoş geldin..

teşekkür ederim canım ilgin için

kızlar burayı her açtığımda tekrar tekrar motive oluyorum gün içinde insan bıkabilio aman boşver diyebiliyo ama buraya bakınca kendini iyi hissedenlerin moralleri düşüşte olanları ayağa kaldırıyo valla bravo hep beraber verelim inşallah bende hala adet olmadım o yüzden basküle ÇK ÇIKMIYORUM CANIMSIKILMASIN DİYE AMA GÖBEĞİM DAVUL GİBİ ŞİŞTİ HALA İNANAMIYORUM O 6,5 kilo neremden gitti ben anlayamıyorum neyse menümü yazıyım ha birde arkadaşlar şu lesliyi bende yapmak istiyorum baktım karıştırdım hangisinden başlıcamı anlıyamadım doğrusu bnm için hangisi uygun olur acaba

sabah :2 çeri domates yarım dilim peynir 1 dilim k ekmeği 5 zeytin

öğlen 1 lahmacun diyetisyen verdi

akşam :1 kepçe çorba 4 5 kaşık pırasa yemeği

3 kahve 3 yeşil çay 3 lt su az evvelde elim titremeye başladı 2 tane eti form yedim

yatmadanda form çay içicem

hoşgeldin ben, deniz
hoşbulduk canım

merhaba canım hoşgeldin...bende bundan 5 sene evvel tedavim için 10 kilo vermiştim..inan ki hedef bebek olunca insanın gözü bişey görmüyor...az ağlamadım şükür şimdi bi kızım var 4 yaşında...azmimi görmeliydin ama arkadaş toplantısında 20 çeşit pasta börek varken ben sıcak suyumu alıyordum,çekilyordum kenara.kilo verince bütün tahlil sonuçlarım değişti ve tek tüp bebek denemem de hamile kaldım.Allah ım inşallah sanada nasip eder...bi derdi çekeni inanki aynı dertten muzdarip olan anlıyor..bol azim ve inançla gitsin kilolar inşaallah...[/QUOTE

canım öncelikle cevabın için teşekkürler b ende 2 aşılama 1 tüp tutmadı şimdi ie 2 tüpe geçmeden zayıflamak istiyorum
ama engel olamıyorum bizde kalabalık ayleyiz birazda boğaza düşkünüz iştah maşallah kesilmiyor bi türlü ama bebişim
olsun diye aç durmaya bile karar verdim ve aranıza katıldım ) rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin
.

merhaba canım ben tülin hoşgeldin. canım senin amacın ve hedefin belli. hergün menünü yaz bizde arkadaşlarımla beraber hatalarını bildigimiz kadarıyla anlatalım ama burdan kopma olurmuuuu

merhaba canım tanıştığıma memnun oldum bundan sonra bir hedef çidim kendime zayıflıycam
baçka çere yok ah bir ekmeği çıkarsam hayatımdan her öyünde nerdeyse bi ekmek yiyiyorum
inşallah burdan kopmam sizlerle beraber zayıflarım sağlıklı bir şekilde..
.........

canım hoşgeldin ben ayşe...
hoş bulduk bende yasemin

yasemin canım hoş geldin ben semra bende yeniyim burda ama çok faydası oluyor burdan kopma derim ben allah isteyen herkezi evlat sahibi yapsın ve canım sende inşallah kilolardan kurtulup bebişine kavuşursun allah yardımcın olsun

mutlu pazarlar hepinize... tesadüfen fikret bilanın vefat eden ağabeyi hikmet bilaya yazdığı yazıyı okudum sabah. istes istemez yaşlar süzüldü gözümden. duygulandım. kardeşlik çok başka birşey...

günaydın kızlar ne güzel gazlamışsınız topiğimi ya!!

5 miller,twistler havalarda uçuşmuş...bende iyileşiyim,pazartesi doğru salona...bayrama kadar 74 ü görmem lazım ucundan bile olsa...arkadaşlar benim acil bir liste bulup uygulamam lazım...böyle kafama göre dengeleyemiyorum...6 aydır bu işin içindeyim 6 kilo verdim....bir liste lazım bana acil bir diyet adı...ne yapmalıyım siz söyleyin bana ...o listeyi mutfğıma asıp gün gün uygulamak istiyorum....Birde böyle denicem 1 ay boyunca çıkmıcam bendemi bir sorun var ....yoksa cidden mi giitmiyor anlamam lazım.....yoksa bir dr.a görüncem...Ne önerirsiniz ??

Pazar pazar 7 de kalktık bugün,eşim araba pazarına gitti..beni uyku tutmadı aslında tam leslie yapma vakti kız uyurkene ama zor geliyor.ama yapıcam 3 mile gidiyore ben....Gelen yok sanırım peşimden ,siz uyuyun anacım,siz yaparken bende totişimi yayoyodum ....

günaydın kızlarr
duygusal açlıqa yakalandım tok olduqum halde yemek yiyorum hemde normal öqünlerimden katkat fazla bu sahata kötü başladım...Allah selamet versin nereye kadar bakalım

günaydın kızlarrrr yeni saatiniz hayırlı olsun gerçi bu bizim için çok iyi olmadı ama neyseee....geçmişi okuyamadım bir bakıyımmm....herkeze iyi pazarlar aman haa kaçamak yapmayın yoksa bu hafta geçerim siziiiii....

oooh ooohhh çoğumuz uyanmışşş maşallaahhhhh GÜNAYDINNNNNN..oğlımda saolsun 7.30 da kaldırdı beni. ama iyi oldu kahvaltımı yaptım 1 lt duyumu içtim bilem. şimdi leslieye kaçıcam bi bakam dedimmmm

yasemincim bak canım hatanıda biliyorsun. ekmek ekmek. canım bizde senin gibiydik. bende hele sabahları en az yarım yerdim. o yüzden sende yapabilirsin. bak dün akşam misafirlerim vardı ama ben menümden şaşmadım. sadece 1 çigköfte kaçırdım.sende düzenli yediklerini paylaşta sana kızalımmm:)))) sende daha dikkat edersin ozmn. bizler buraya yazmanın telaşı ile kaçamaklarımızı azalttık.sende yaparsın canım

günaydddııınnn gülümmmm. gel benim listeyi yap sende 6 günlük. 1 aylık yapamazsın çünkü önümüz bayram bunu dene istersen...

Günaydın kızlar
2 gündür berbat haldeyim ben kum döküyorum
sadece ilaçlarımı içebilmek için yemek yiyorum
yarın kontrolüm var inşallah iyi sonuçlar alırım
iyileştikten sonra menülerimi yazmaya devam edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…