canım evet zor ama giden grlar pek güzel. ben dün sabah 74.9 dum az önce 74.3 çıktım.sabaha dahada düşerim belki.8 öğün ve sürekli sıvı sanırım işe yarayacak.ama asıl sonrası önemli tabi. ben bitireyimde 4 günden sonra menüler dahada azalıyo ama devam etcem inşallah.leslie olur tabi yaparım ben de..
tülin biraz zahmetli ya ayşenin dediği gibi..bi yap bakalım sonra biz de yaparız belki..
ayşe canım evdeydim bugün bir ara terziye uğradım canım..
aa canım 75 demek var 74 demek var iyi yapmışsın200 gram için utanmadan kilo çizelgemi düzenledim
merhaba canım ben tülin hoşgeldin. canım senin amacın ve hedefin belli. hergün menünü yaz bizde arkadaşlarımla beraber hatalarını bildigimiz kadarıyla anlatalım ama burdan kopma olurmuuuubende 80 kiloyum çok ama boyuma göre ama hiç iradem yok tedavim için
zayıflasam benim için çok iyi olcak sizler bana umut olursunuz
sanada merhaba canım evet bugün akşama kadar iyiydi ancak saat 21.30 gibi adeta delirdim dolandım durdum eşimde acıkmıştı 1 dilim çavdarlı ekmekle 5,6 çatal menemen ve yoğurt yedim...aklımı başka yere vermeye çalışsamda olmadı...bi daha akşam azda olsa yiyeceğimm...gece yemek yemeyi diyette olmasamda sevmem zaten ..hiç olmadı hiçç...
..
canım bazı günler böyle oluyor insan önemli olan pes etmemek...canım ayşe öğretmneim.. beni hiç sorma evde temzilik yaptım orası iyiydide.. delirmiş gibi yedim bugün yani yemek filan yemedim ama yazmayada utanıyorum abur cuburları.. şuan vicdan azabı içinde oturuyorum öylee...(
Haklisin ben ikisini de biraktim..
Basla tatlim iyi olur.verdigin kiloyu da tebrik ederim
senin adina sevindim canim.yazin annem yemekle ugrasiyordu ben sadece yiyordum.kendim yapinca yiyorum ama baskasi yapinca az yiyorum hep.sonra yorulmuyordum uykumu aliyordum.ormanda yuruyordum sonra parkta aletlerle spor yapiyordum.onunde abur cubur yiyen yoktu.gezmeye gitmiyordu.annemlerde zaten abur cubur cikolata vs yoktu.bi de otomatige almistim kendimi baska yapacak sey yoktu.
Ama simdi her sey degisti.sen de haklisin dur demeliyim ama olmadi iste.bogazimin agridigi hasta oldugum hafta yemek yiyememekten kilo verdim ya.iste bu yuzden su an yine bogazim agrisa da surekli hapsursam da ne uzerime kalin bisey giyiyorum nede ilac aliyorum.neden peki..
Hasta olup tekrar yememek icin..su dustugum hale bak ya.bunlari yazarken bile utaniyorum.bi cozum olacak olmali.bulacagim kizlar pes etmedim merak etmeyin.
harika resimler sagol..
ya inanmiyorum supersin...
yani nilgün ben sana bişi demicem ....işi en iyi bilenlerdensin ama uygulama noktasında sıkıntı var...leslie olur tabi yaparım ben de..
tülin biraz zahmetli ya ayşenin dediği gibi..bi yap bakalım sonra biz de yaparız belki..
ayşe canım evdeydim bugün bir ara terziye uğradım canım..
canım hoşgeldin ben ayşe...bende 80 kiloyum çok ama boyuma göre ama hiç iradem yok tedavim için
zayıflasam benim için çok iyi olcak sizler bana umut olursunuz
canım zumba mı dediğin bilmiom onu bir kez yaptım ama bu video resmen kan ter içinde bırakıyor çok hızlı bi dene bak ....Kızlar harikasınız!!!:13::13:
Ayşecim favorin olan video zumba fitnessa çok benziyor, hiç yapmadıysan mutlaka denemelisin çok eğlenceli..
100 gramla bile düzenlerim ben hıh kolay mı veriyorum
Aramıza hoşgeldin ben derya
iyi yapmışsın canım.daha da fazla kilo vermeler için de düzenlersin inşallah.
benden fazla bir şey çıkmaz ama sana yardımcı olurum.ben nilgün hoş geldin..
YARIN 5 MİL GÜZEL OLUR YA...ama ben hiç 5 yapmadım daha..yapablir miyim ki..
iremcim toplam 58 dakika son 15 dakika falan zorluyor ama dene yarın bak zorlandığın yerde mola verirsin..
çok güzel ter atıyorsunnn...
iyi yapmışsın canım.daha da fazla kilo vermeler için de düzenlersin inşallah.
benden fazla bir şey çıkmaz ama sana yardımcı olurum.ben nilgün hoş geldin..
hoşbulduk canımhoşgeldin ben, deniz
hoşbulduk canım
merhaba canım hoşgeldin...bende bundan 5 sene evvel tedavim için 10 kilo vermiştim..inan ki hedef bebek olunca insanın gözü bişey görmüyor...az ağlamadım şükür şimdi bi kızım var 4 yaşında...azmimi görmeliydin ama arkadaş toplantısında 20 çeşit pasta börek varken ben sıcak suyumu alıyordum,çekilyordum kenara.kilo verince bütün tahlil sonuçlarım değişti ve tek tüp bebek denemem de hamile kaldım.Allah ım inşallah sanada nasip eder...bi derdi çekeni inanki aynı dertten muzdarip olan anlıyor..bol azim ve inançla gitsin kilolar inşaallah...[/QUOTE
canım öncelikle cevabın için teşekkürler b ende 2 aşılama 1 tüp tutmadı şimdi ie 2 tüpe geçmeden zayıflamak istiyorum
ama engel olamıyorum bizde kalabalık ayleyiz birazda boğaza düşkünüz iştah maşallah kesilmiyor bi türlü ama bebişim
olsun diye aç durmaya bile karar verdim ve aranıza katıldım ) rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin
.
merhaba canım ben tülin hoşgeldin. canım senin amacın ve hedefin belli. hergün menünü yaz bizde arkadaşlarımla beraber hatalarını bildigimiz kadarıyla anlatalım ama burdan kopma olurmuuuu
merhaba canım tanıştığıma memnun oldum bundan sonra bir hedef çidim kendime zayıflıycam
baçka çere yok ah bir ekmeği çıkarsam hayatımdan her öyünde nerdeyse bi ekmek yiyiyorum
inşallah burdan kopmam sizlerle beraber zayıflarım sağlıklı bir şekilde..
.........
canım hoşgeldin ben ayşe...
hoş bulduk bende yasemin
yasemincim bak canım hatanıda biliyorsun. ekmek ekmek. canım bizde senin gibiydik. bende hele sabahları en az yarım yerdim. o yüzden sende yapabilirsin. bak dün akşam misafirlerim vardı ama ben menümden şaşmadım. sadece 1 çigköfte kaçırdım.sende düzenli yediklerini paylaşta sana kızalımmm:)))) sende daha dikkat edersin ozmn. bizler buraya yazmanın telaşı ile kaçamaklarımızı azalttık.sende yaparsın canımhoşbulduk canım
merhaba canım ben tülin hoşgeldin. canım senin amacın ve hedefin belli. hergün menünü yaz bizde arkadaşlarımla beraber hatalarını bildigimiz kadarıyla anlatalım ama burdan kopma olurmuuuu
merhaba canım tanıştığıma memnun oldum bundan sonra bir hedef çidim kendime zayıflıycam
baçka çere yok ah bir ekmeği çıkarsam hayatımdan her öyünde nerdeyse bi ekmek yiyiyorum
günaydın kızlar ne güzel gazlamışsınız topiğimi ya!!
Pazar pazar 7 de kalktık bugün,eşim araba pazarına gitti..beni uyku tutmadı aslında tam leslie yapma vakti kız uyurkene ama zor geliyor.ama yapıcam 3 mile gidiyore ben....Gelen yok sanırım peşimden ,siz uyuyun anacım,siz yaparken bende totişimi yayoyodum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?