günaydın kızlar ne güzel gazlamışsınız topiğimi ya!!
5 miller,twistler havalarda uçuşmuş...bende iyileşiyim,pazartesi doğru salona...bayrama kadar 74 ü görmem lazım ucundan bile olsa...arkadaşlar benim acil bir liste bulup uygulamam lazım...böyle kafama göre dengeleyemiyorum...6 aydır bu işin içindeyim 6 kilo verdim....bir liste lazım bana acil bir diyet adı...ne yapmalıyım siz söyleyin bana ...o listeyi mutfğıma asıp gün gün uygulamak istiyorum....Birde böyle denicem 1 ay boyunca çıkmıcam bendemi bir sorun var ....yoksa cidden mi giitmiyor anlamam lazım.....yoksa bir dr.a görüncem...Ne önerirsiniz ??
Pazar pazar 7 de kalktık bugün,eşim araba pazarına gitti..beni uyku tutmadı aslında tam leslie yapma vakti kız uyurkene ama zor geliyor.ama yapıcam 3 mile gidiyore ben....Gelen yok sanırım peşimden ,siz uyuyun anacım,siz yaparken bende totişimi yayoyodum ....
Günaydın kızlar
2 gündür berbat haldeyim ben kum döküyorum
sadece ilaçlarımı içebilmek için yemek yiyorum
yarın kontrolüm var inşallah iyi sonuçlar alırım
iyileştikten sonra menülerimi yazmaya devam edeceğim inşallah
canım zumba mı dediğin bilmiom onu bir kez yaptım ama bu video resmen kan ter içinde bırakıyor çok hızlı bi dene bak ....
öğlen 1 lahmacun diyetisyen verdi
bu sattin geri alınması da benim nöbeti buldu gene 24 saat yerine 25 saat:))
Günaydın kızlar
slm kizlar bende araniza alirmisiniz desteginizle kilolarimdan kurtulmak istiyorum !!!!!!
hoşgeldiniz kızlarSlm 22 yaşındayım ve 3.5 yıllık evliyim .evlendiğimde 59 kiloda incecik bir bayandım eşimin ailesiyle aynı aprt da altlı üstlü oturuyoruz.aprtman onlara ait aile aprmatnı 4 katlı.eşimin annesi çok problemli bir insan sürekli hayatımızı ona göre planlamamızı istiyor.eşim işe gider gitmez aprtmanın trabzanına yüzüğüyle vuruyor tabiki kapıyı açıyorum.buyrun anne diyorum.bir sürü hesap soruyo napıyosun işte uyuyakaldıysam bu saate kadar uyunurmu felan filan o gün için kafasında bir program yapıyo ve bu gün saat 3 te mesela bilmem kime gidicez üstüne geçenlerde aldığım şu kıyafeti giy şu terliği giy sakın takılarını takmayı unutma gibi bir sürü direktif veriyo.ve her gün o ne istiyorsa onu yapıyoruz bide eltim var benden 10 yaş büyük onada öle davranıyor.neysee çok uzun hikaye evlendikten kısa bir süre sonra anneme kanser teşhisi kondu ve ben tabiki çok yıkıldım bikere adı herşeyden önce kötü annem tedavi gördü şimdilik iyi çok şükür ama o üzüntü bana yetti ve eşimin annesinin baskıları inanılmaz derecede benim sinirlerimi bozdu herşeyimize karışıyo yattığın saatten kalktığın saate saçımızdan giydiğimiz kıyafete kadar aklınıza gelebilecek herşeyi regl günlerimizi bile takip ediyor vallahi.ben zaten çok ve hassas bir insanım tabi ozaman yaşımda çok küçük bunalıma girdim doktor doktor gezdik sonunda panik atak teşhisi koydular doktor sinirleri bozulmuş dedi bir sürü ilaç kullandım çok ağır ilaçlardı ve çok iştah açtılar.ve eşimin annesi benim hasta olduğuma inanmadı çok kötü laflar etti annemin hasta olmasına rağmen senin kızın hastalıklı yetiştirememişsin felan gibi dikkat çekmeye çalışıyomusum nasıl gençmişim oğlunun başını yakmışım gibi bir sürü sağa sola konuştu. ve sonuçta moral bozukluğu ve içtiğim ilaçlar sayesinde hamile gibi aşeriyodum 3.5 yılda 98 kiloya çıktım bu yıl içindeki çabalarım sayesinde 86 indim 4 gündür yeniden diyete başladım eve yürüyüş bandı aldık 30 dk yürümeye başladım .çok üzülüyorum kilolarıma sürekli eşimin annesi laf sokuyo oda çok kilolu ama hiç utanmıyo ben kadar oldun sen benim yaşıma geldiğinde ooo nekadar olursun kimbilir.sana birsürü kıyafet aldım hepsine yazık boşuna almışım.ben senin yaşındayken inceciktim .nerene yiyosun felan gibi birsürü laf ediyor.
artık ilaç kullanmıyorum nerdeyse 1 yıldır panik atağım geçti psikolojik anlamda gayet güçlüyüm ve bende size katılmayı istiyorum herkese başarılar...
şu anda 86
bir aylık hedefim 70
asıl hedefim 59
kızlar söz verdiğim gibi dün akşamdan resimleri ekliyorum
evlilik yıldönümümüzdü...
kıyafetlermin hepsi 38 beden, önceden üst 44 alt 46 giyiyordumm
Eki Görüntüle 280244 Eki Görüntüle 280246 Eki Görüntüle 280247
önceki halimide ekliyorum
yeni gelen arkadaşlara, ve motivasyon eksikliği duyan arkadaşlarımaa
bu da doğumumdan 1 ay sonraki halim ,
Eki Görüntüle 280252
inşallah biraz olsun motive edebilir sizi kızlar
hazır bayram geliyor, gönlünüzce giyinmek sizin elinizde lütfen kendinize haksızlık etmeyin...
biraz gayret...
hamilemisin cokkkk sevindim ALLAHIM tamına erdirsin tebrik ederim ALLAHIM OLMAYANLARDA İSTEYEN HERKESEDE VERSİN inşallah amin
juu canım atlamadan allah gönlüne göre versin...
bebek özleminiz hemen son bulur da allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip eder inşallah...
hayırlı haberlerini bekliyorum
juu Canim Insallah ALLAHIM GönLüne Göre Verir
Cok Sevindim Senin Adina
filiz (juu)
yazını okuyunca bi heycan bastı beni gözlerim doldu bi anda. sanki o an senin heycanını sevincini kendi içimde hissettim. inş hamiş sindir ve inş sag salim bebeginizi kucagınıza alırsınız.
Filizcim allahım gönlündekini versin canım, umarım pozitiftir sonuç
çoooook teşekkürler güzel dilekleriniz için, sizleri çok seviyoruuuuuummmizlem taşsın vallaaman nazar değmesin bu arada bir yastıkta kocayın emiiii Juu (filiz) hayırlı olsun canım inş bi aksilik çıkmaz daha önce bende yaşadım bu tür problem boş gebelik diye birşey olduğunu acı tecrube ettim endişe duymanı anlıyorum kucağına alırsın inş 9 ay sonra bebişi
tülincim hoşgeldin canım.......SONUNDA GELDİİİMMMM... BEN ÇANTACI HATUN KIZLAR TÜLİN... SİMİLEY KULLANAMIYORUM SİZ ÇANTA VARMIŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.YENİ KULLANICIYLA GELDİM ŞAŞIRMAYIN SAKIN. SİZİ ÇOOOOK ÖZLEDİMMMM. ANKARADAN 74.9 İLE DÖNDÜM. OĞLUMDA ATEŞ VE BOĞAZ İLTİHABIYLA..BUGÜN ATEŞİ YOKTU ÇOK ŞÜKÜR..
EEE NERDE KALMIŞTIK YARIN BEN TAM GAZ Bİ MENÜYLE GELİYORUUUUMMMM. ÖYLE HAFTASONU FALAN DEMEMMMM PAZARTESİYİ BEKLEMEMMMMM AÇILINNN LİSTEYE BEN GELİYORUUUUUMMMM.....
geçmiş olsun gülaycım..ben size dememiştim demi kızlar
2 gündür yoğun adet kanaması
3 gündür yoğun ishal
5 gündür griple uğraşıyorum...(heryerim dövmüşler gibi ağzıyor,boğazlarım yanıyor ve çok öksürüyorum)
menülerim kontrollü ama akşam torpil yedim yarım...eşim diretti dayanamadım,sonra midem bulandı..Ben sevmiyorum böyle şeyleri,boşuna kalori aldım..Akşam yemeğinde de dışardaydık 1 sade pide yedim...oda bozdu sanırım ..bugün ishalim daha kuvvetli..ne yapsam bilemedim...bağırsaklarım içerde horon tepiyor sanki
Bugün tatil ya,kızımla bayrama gidip sonrada alışveriş yapıcaz...Bayramlık ciciler baktım ona alırız bugün,sonra sizlere gösteririz cicilerimizi....
şimdilik bişi yemedm kahvemi içtim,acıktım kahvaltımı edicem ,sonra görüşüz
önce senin adına çok sevindim 36 beden muhteşem... ve dileklerin için teşekkürler
allahımmm boyu uzun olanlara öyle bir özeniyom ki 63 kiloyla 36-38 beden giyiyorsun ne güzel ben 53 kiloyla anca 36 bedene sığıyorummm.....1.55 boyumuz kahretsinnnnn....SENACIM TEBRİKLER BACUMMMM..
canım çok teşekkür ederim... boyum çok uzun deqil 1.65...açıkçası derimde sıkı deqil hatta çok gevşek...aylardır spor falanda yapamıyorum...nasıl oldu bilmiyorum ama maqazada denediqim 38 beden pantolon çok bol geldi...36sını denedim cuk diye oturdu...tesettürlü olduqum için çok darda giymiyorum..banada süpriz oldu...ama evdeki 38 bedenlerimide rahatlıkla giyebiliyorum..beden takıntım yok zaten giydiqim yakışsın aynaya baktıqımda mutlu olayım yeter...şükürler olsun bugünlerime 52bedenlerden geldim bugünlere
canım hadi hayırlısı olsun inşallah netleşir ve hep beraber seviniriz...güzel haberlerini merakla bekliyoruz cnm...
canım çok geçmiş olsun...alışveriş içinde kolay gelsin...
çok teşekkürler inşş.. herkeziçin hayırlısı olsun..Cumhuriyet Bayramımızı Kutluyorum.
4 gündür giremedim,sayfalar bayağı birikmiş,ara ara baktım,eski kıdemliler gelmiş,yeni gelen arkadaşlar var,hepsi hoşgelmişler.Umarım herkesin keyfi yerindedir.Aklımda kalanlar;
izlem, resminizi alıntılarda gördüm,çok hoşsunuz
Birçok arkadaşımız maşallah çok güzel kilolar vermiş,inşallah haftaya da sabit ya da alanlar da katılır.
Filiz(juu) ve Filiz(filizkuzey), her ikiniz için de hayırlısı olsun.
Nilgün,haftaya inşallah diyeti daha sıkı tutup istediğiniz kiloyu verirsiniz.Bu arada sizin halleyli pasta beni mahvedecek gibi,zor tutuyorum kendimi.Dün akşam yine yaptım(istek üzerine,bu 3.)Çok nefis birşey ama bir o kadar da kalorili.Ne olurdu sanki bu pastanın kalorisi az olsaydı da ben de yeseydim(pişmanlık duymadan)Henüz yemedim,yemeyi de düşünmüyorum ama inşallah sabredebilirim.
Sevda,bana da endeskopi yapıldı,damardan girdiler(sanırım yutma yeri uyuşturuldu,bilemiyorum)ağza da 2 fıs fıs,sonrada ağzıma birşey verip,ağzınızla bunu tutun dediler.Hiçbirşey hissetmedim,afedersin ama öğürtü bile olmadı.Bence korkmadan gidin.Ayrıca çocuklarınızı da düşünün.
bu gün 29 ekim ve benim kardeşim yok okulda tören yapardı olsaydı konuşurdu ama şimdi sesiz sedasız hiç seside yok nefeside allahım isyan etmiyorum ama içim yanıyor
canım yaa kolay deyil allah büyük felaketlerden korusun bi anda tüm aileyide kaybetmek var, allah korusun... seninde zamana ihtiyacın var acının dinmesi için, allah sana sabır versin...
nilgüncüm çok teşekkür ederimfilizim hayırlı olsun.sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah.
ayşe nerelerde sevda da yok?gözüm onları arıyor valla.
ben de terziye gittim elimde pantolonlar vardı paçası yapılacak.bu sefer araba kullanmadım yürüyerek gittim çarşıya.allahım nasıl özlemişim yürümeyi.rüzgar yüzüme çarparken,ayaklarım deli gibi yürümekten coşarken,kalabalıkta insanlara çarparken o kadar mutluydumki anlatamam.çok özlemişim çok.
keşke imkan olsa da dışarda yürüsem nefes almak terapi gibi bir şey ya.koşu bandı alacaklar tavsiye etsem de bazen eğer dışarısı müsaitse sizin için sakın bant almayın.çıkın dışarı hemen.belki de yazın hem sabah hem akşam günde 2 saat yürümemin sebebi buydu.şimdi bantımın olduğu yer kapalı balkon ama öyle pencere falan açamam etraf görür diye.kapalı bir kutuda yürüyor gibiyim kasvetli..hiç canım istemiyor ya.
terzideki kadınA AYNANDA BİR ŞEY VARMI ÇÜNKÜ KİLO VERMİŞİM GİBİ DEDİ.SİZ ZATEN KİLOLU DURMUYORSUNUZ ETİNİZ SIKI GALİBA DEDİ.pardon büyük yazıya geçmişim.neyse şu sezaryen göbeğim olmasa ya..korse giyince fıtığım ağrıyor.benim fıtığın olduğu yer göbek deliğinin hemen üstü.ee korse giyince de sınır orası oluyor.şu mekik aletini kullansam mı diyorum.çok fena üst ve alt karın var bnde.çok çirkin duruyor.
diyet yok tabiki.tülin anam sen nasıl bir şeysin maşallah ya.sena da öyle.yiyor maşallah.sonra ertesi sabah eskisi gibi dikkat ediyor hop veriyor fazlalığı.hayranım size valla.
kardeşimin kasım 19 da nişanı var günlerdir kendi kendime konuşuyorum nilgün hadi bak o günü düşün.zayıflarsan elbise platform topuk nefis duracak diyorum.(daha elbise almadım gerçi) iyiki de boğazını tuttun deyip ışılda diyorum.sonra o gün kendini kötü hissedersen keşke zamanında dikkat etseydim dersin diyorum.
diyorum da diyorum ama yok olmuyor.ağlanıp sızlanmak da istemiyorum tekrar geçen kışa dmndüm yine ya.çarşıdan gelirken börekçiye uğradım çayın yanına yedim bir güzel.eşim de laf sokuyor yine.deryanın yazdığını okudum bırakma diyor bırakmayacağım da nasıl konsantre olacağım kafam çatlıyor düşünmekten.
gülçin füsun geldi adamlar zamanında bırakmadan sporu yaptı boğazı tuttu zayıfladı gitti.gerçi tek gülçin gitti o da yopun galiba.senelerdir bu haldeyim ya.inanın çok sinirleri yıpratıyor bu.senelerce hep dikkat etmek zorunda kalmak.kaçamak yemek.biriyle yerken acaba yediğim için komik görünüyormuyum millet ne düşünüyor acaba demek..inan başım ağrıyor bunları düşünmekten.
eşim 2 gece önce 1 bardakkolayla kuru üzüm,çikolata,fındık ,badem,leblebi yedi.ama 2-3 saat boyunca.adam 1.85 e 80 kilo.hakzsızlık bu ya..bazı aynalar yanıltıcı olabiliyor ben evdekilerde daha kilolu gösteriyor
hakkında hayırlısı olur inşş... pişmanlığın işini geç deyiştirmen olur inşş... güzel dileklerin içinde teşekkürlerKilo bildirimi
kızlar iş görüşmeleri ii geçti.pazartesi istikbal regina mutfağa başlıyorum allahım hayırlısını nasip etsin...yeni ortam nasıl bilemiyorum en kötü ihtimalle bir süre sadece kilo bildirimi yaparak size eşlik ederim.eve int.bağlantısını yenileteceğiz o zaman akşam evdende girebilirim.kızlar dua edin benim için lütfen doğru karar almış olayım yeni işte mutlu olayım....12 yıllık kelebek çalışma hayatımı bir anda siliyorum tazminat falan almadan çıkıcağım...kendi isteğimle çıktığım için...zaten sigortam 2004 yılında başlamıştı...neyse şimdilik hoşcakalın hepinizi öpüyorum cumhuriyet bayramınızı kutluyorum...
maşalhh babana ne güzel başarmış...NİLGÜN CANIM BU DEDİĞİNE ANLATTIKLARINA BEN DE ÇOK TAKILIYORUM.. BİR KİLO ALDIĞI İÇİN YEDİKLERİNE DİKKAT EDEN İNSANLAR VAR HEMNCECİK VERİYORLAR KİLOLARINI BİZ HEP AMA HEP DİKKAT ETMEK ZORUNDAYIZ.GERÇEKTEN HİÇ KOLAY BİR DURUM DEĞİL. ERKEKLERİN METABOZLİMASI ÇOK DEĞİŞİK BEN HAYATTA SABAHLARI PUACA YEMEM BİZDE SANAHLARI 2-3 TANE YİYENLER VAR BEN ONLARI FALAN YESEM NE OLURUM BİLEMİYORUM.
benim babam 100 kiilodan fazla idi ve tamamen göbekti. boyu da uzun iri duruyordu epeyce son 6-7 aydır günde 7 km yol yürüyor açık havada deniz kenarında. 15 kg yakın gitti kendisi günde 6 elma yiyen ve ekmeğin yarısını tek başına yiyebilen tatlıyı 2 dilim falan yiyen bir insan sadece yürüyerek verid bu kiloyu. aslında bize düşen en önemli iş sporu yapmadığımızda diyeti diyeti yapamadığımızda sporu bırakmamak..
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın...fatma öğretmenim
nilgünüm ortim zümrem
sizler neler yapıyorsunuz......
hoşgeldin canım başarılı olmak istiyorsan sakın burdan ayrılma ve geçmiş olsun, buarada ben filiz...bende 80 kiloyum çok ama boyuma göre ama hiç iradem yok tedavim için
zayıflasam benim için çok iyi olcak sizler bana umut olursunuz
nilgüncüm haksızlık etme kendine lütfen ne demek benden bi şey çıkmaz, sen güçlü ve azimli kadınsın başaracağına eminim, sadece biraz zaman alır okadar kendine olan güveni yitirme lütfen ve sabıriyi yapmışsın canım.daha da fazla kilo vermeler için de düzenlersin inşallah.
benden fazla bir şey çıkmaz ama sana yardımcı olurum.ben nilgün hoş geldin..
inşş.. teşekürler canım, aslında her testte kan değerinin yükselmesi gerekiyor, sanırım ultrasyonda görene kadar bazı endişelerim olcak bekliyoruz bakalım, enerjine hayran kaldımtopiğimizin iki filizi için hayat inşallah olumlu güzel hayırlı yönde değişir...
filizcim umarım yeni işin hayırlı olur....
ortim filiz umarım güzel haberlerle gelirsin doktorun pozitif demiş ama pzt bekliyorsun sanırım... hadi gel güzel haberlerle....
sevdacım bizde seni çok seviyoruz bu nedenle sana kızdık. şimdi nasılsın dr. a gittinmi merak ettik, umarım söylenenleri dikkate almışsındır. kendine iyi bakkızlarrrrrrrr sizi çok özledimmm vallahiiiiiii
geçmiş olsun diyen ve dr.a gitmem için mesaj yazan önerilerde bulunann
ve kızannarkadaslarıma çok teşekkür ediyorummmm
iyiki ama iyiki varsınızzzzzzzz
tekrar tekrar teşekkür ederimmmmm
füsuncüm bu arada sanada çok geçmiş olsun canım
şuan iyidir inşş. miden,, Rabbim dermansız dert vermesin inşşşş. hiçbirimizee
yasemincim sakın üzülme ve ve inancını sakın yitirme, kolay bi süreç deyil sanırım seni en iyi anlayan benim çünkü yaşamadan anlamak kolay deyil bende 3 aşılama ve 3 tüp yaptım sonuç negatif arkasından genetik araştırma, histereskopi ve ve bitakım testler yapıldı bende zayıflamak için bu topiğe katıldım ve sonunda zayıflamayı başardım ve 4.cü yü denedim ve şimdilik sonuç pozitif inşş. sonuna kadar böyle gider, darısı sana ve tüm isteyenlere olsun ümidini yitirme... birde sen nerdesin hangi merkezde tedavi oluyorsun, sorunun ne yazarsan veya sormak istediğin olursa bilgim dahilinde sana yardımcı olurum.. bak kilo vermede zorlanıyorsan dr.una danış bende nette araştırdım ve tedaviyle metformin ilacı istedim verdi ve kan şekerini düzenlediği için zayıflamayada yardımcı ve tedavide iyi sonuç alınabiliyor tabi tedaviden önce başladım ve devam ediyorum, sende burdan ayrılma ve arkadaşların önerilerini mutlaka dikkate al azimli olursan sende güzel sonuçllar alabilirsin kendine iyi bak..canım öncelikle cevabın için teşekkürler b ende 2 aşılama 1 tüp tutmadı şimdi ie 2 tüpe geçmeden zayıflamak istiyorum
ama engel olamıyorum bizde kalabalık ayleyiz birazda boğaza düşkünüz iştah maşallah kesilmiyor bi türlü ama bebişim
olsun diye aç durmaya bile karar verdim ve aranıza katıldım ) rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin
.
Günaydın kızlar
canım çok çok geçmiş olsun. ah bilirim bende o ağrıları. bizde ailecek bi kulube yapacak kadar kum taş var. bol su ya devam canımmmmGünaydın kızlar
tülincim hoşgeldin canım.......
yasemincim sakın üzülme ve ve inancını sakın yitirme, kolay bi süreç deyil sanırım seni en iyi anlayan benim çünkü yaşamadan anlamak kolay deyil bende 3 aşılama ve 3 tüp yaptım sonuç negatif arkasından genetik araştırma, histereskopi ve ve bitakım testler yapıldı bende zayıflamak için bu topiğe katıldım ve sonunda zayıflamayı başardım ve 4.cü yü denedim ve şimdilik sonuç pozitif inşş. sonuna kadar böyle gider, darısı sana ve tüm isteyenlere olsun ümidini yitirme... birde sen nerdesin hangi merkezde tedavi oluyorsun, sorunun ne yazarsan veya sormak istediğin olursa bilgim dahilinde sana yardımcı olurum.. bak kilo vermede zorlanıyorsan dr.una danış bende nette araştırdım ve tedaviyle metformin ilacı istedim verdi ve kan şekerini düzenlediği için zayıflamayada yardımcı ve tedavide iyi sonuç alınabiliyor tabi tedaviden önce başladım ve devam ediyorum, sende burdan ayrılma ve arkadaşların önerilerini mutlaka dikkate al azimli olursan sende güzel sonuçllar alabilirsin kendine iyi bak..
kızlarrrrrrrr sizi çok özledimmm vallahiiiiiii
geçmiş olsun diyen ve dr.a gitmem için mesaj yazan önerilerde bulunann
ve kızannarkadaslarıma çok teşekkür ediyorummmm
iyiki ama iyiki varsınızzzzzzzz
tekrar tekrar teşekkür ederimmmmm
füsuncüm bu arada sanada çok geçmiş olsun canım
şuan iyidir inşş. miden,, Rabbim dermansız dert vermesin inşşşş. hiçbirimizee
kızlarr anamm lesli 2 mil + 100 twist yaptım geldimmmm
canım çok çok geçmiş olsun. ah bilirim bende o ağrıları. bizde ailecek bi kulube yapacak kadar kum taş var. bol su ya devam canımmmm
canım benimmm filizim hoşbuldumm. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah. çok çok mutlu oldum.inşallah hayırlı pozitif sonuçlar gelsinnnnn
mrh.hoşgeldin bende yeniyim burda..bu kış burdayız, yepyeni bi yaza beraber zımba gibi hazırlanacağız inşallah...bence senin tek kurtuluş yolun eşin....senin mutsuzluğunu farkedip annesini uyarmalı..evliliklerde hep bi taraf baskın bi taraf sessiz olur..sen sustukça yıllar geçtikce daha hasta olursun..annemden biliyorum...şimdi babaannem öldü,babam her dediğini yapıyor annemin ama boşuna gençlik gitti sağlık gitti...sen sen ol asla kendini eşinde olsa ezdirme...bağır çağır cadaloz ol ama hasta olma...daha gençsin yolun uzun değişme zamanı bence..''HAYIR'' kelimesi lügatında olsun bence....dün okudum yazını içim inan çok sıkıldı...öpüyorum seni ...
merhaba tuğba hoşgeldin ben selda bende yeniyim....nick indeki 54 ü görünce acaba arkadaş sakaryadan mı dedim kendime::istediğin kiloya ulaşman dileğiyle beraber başaralım arkadaşım....
bugünkü menüm
sabah kalkınca 1 kupa lahana suyu
2 dlm denge ekmek
1 tane hş.yumurta
biraz tulum pynr
3 zeytin
ara yapamadım
yarım porsiyon çiğ köfte (lavaşsız bol marullu,bol naneli,bol maydanozlu),ayran
ara 3-5 adet leblebi
akşam yemeği yok tarçınlı süt içtim .
ara meyve olur sanırım
bitki çayı da yok suda az bu saate kadar...
herkese iyi akşamlar....
slm kızlar,
topiğimiz kalabalıklaşmış ne güzel. dilerim kimse yarı yolda kalmaz istediği hedefe ulaşır.
kızlar yapılacak ütüler var ama bugün ütü değil keyif yapcam
bu sabah herkezde bir spor aşkı maşşallah maşallahhh
maaşallah sana devamı gelir inşallah,bende 2 milini yapmak istiyorum ama nerden ve nasıl indireceğimi anlatırmısın sana zahmet olmazsa...leslie 5 milin ilk3 milini yaptım şimdi... valla bu lesli ciddi anlamda etkiliyo beni:)) annem sesinden hiç hoşlanmadı ama:)) 5 yapsam iyiydi ama olmadı..
geçmiş olsun canım ALLAH şifanı versin...merhabalar kızlar.. dün sapasağlamken bendeniz bugün gribimle karşınızdayım.. başım eklemlerim ağrıyo haberim olmadan 30 kişiden dayak yedim galiba... bayram arifesinde şu başıma gelir mi yaa... çorba yapanım bile yok yalnızlık ne kötüymüş(
maaşallah sana devamı gelir inşallah,bende 2 milini yapmak istiyorum ama nerden ve nasıl indireceğimi anlatırmısın sana zahmet olmazsa...
geçmiş olsun canım ALLAH şifanı versin...
tebrikler iremcim 3 ü yapan 5 i de yapar canını sıkma....leslie 5 milin ilk3 milini yaptım şimdi... valla bu lesli ciddi anlamda etkiliyo beni:)) annem sesinden hiç hoşlanmadı ama:)) 5 yapsam iyiydi ama olmadı..
merhabalar kızlar.. dün sapasağlamken bendeniz bugün gribimle karşınızdayım.. başım eklemlerim ağrıyo haberim olmadan 30 kişiden dayak yedim galiba... bayram arifesinde şu başıma gelir mi yaa... çorba yapanım bile yok yalnızlık ne kötüymüş(
deryacım çok saol incelicem inşallah yaparım da .....Ayşecim zumba fitness diye geçiyor latin danslarıyla harmanlanmış aerobik, ben bayılıyorum, sen madem bu tür şeyleri seviyorsun eminim sen de bayılırsın. Dvd seti var,önce adımları öğretiyor sonra yavaş yavaş hızlanıyor. Bir kaç tane örnek video göstereyim senin için ;
Bu ilk dvd setin tanıtım videosu, ilk adımlardan başlıyor, sonra 20 dakikalık ilk çalışma, sonra da full tempo cardio party bölümleri var, bu hepsinin kısa tanıtımı ;
[video=youtube;tRCZlADNSec]http://www.youtube.com/watch?v=tRCZlADNSec[/video]
Bu ise yakın zamanda çıkan 2. dvd set, bak bu şahane, yine adım adım anlatıyor ama daha bir coşkulu ve tempolu yapmışlar;
[video=youtube;bS_g0-QWeek]http://www.youtube.com/watch?v=bS_g0-QWeek[/video]
Tam fikir edinmek adına 2 videoyu da sonuna kadar izlemeni öneririm, karar verirsen ikisini de izlemiş bir olarak 2. dvd setini seç derim :)
Lahmacunu verirken ne mantıkla verdiğini söyledi mi çok merak ettim :26:
Şahdın şahbaz oldun yani, sabır sınavı veriyorsun bu aralar ne diyeyim..
Geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?