80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize hayirli pazarlar hanmlar..

canim amerikan kalp vakfi diyeti var ben bi arkadasimla birlikte bu diyeti yapiyorum ama biz kendimize uyarladik biraz,yazdigim cevaplardan günlügümüzü bulabilirsin orda ilk sayfada liste mevcut

canım zumba mı dediğin bilmiom onu bir kez yaptım ama bu video resmen kan ter içinde bırakıyor çok hızlı bi dene bak ....

Ayşecim zumba fitness diye geçiyor latin danslarıyla harmanlanmış aerobik, ben bayılıyorum, sen madem bu tür şeyleri seviyorsun eminim sen de bayılırsın. Dvd seti var,önce adımları öğretiyor sonra yavaş yavaş hızlanıyor. Bir kaç tane örnek video göstereyim senin için ;

Bu ilk dvd setin tanıtım videosu, ilk adımlardan başlıyor, sonra 20 dakikalık ilk çalışma, sonra da full tempo cardio party bölümleri var, bu hepsinin kısa tanıtımı ;

[video=youtube;tRCZlADNSec]http://www.youtube.com/watch?v=tRCZlADNSec[/video]

Bu ise yakın zamanda çıkan 2. dvd set, bak bu şahane, yine adım adım anlatıyor ama daha bir coşkulu ve tempolu yapmışlar;

[video=youtube;bS_g0-QWeek]http://www.youtube.com/watch?v=bS_g0-QWeek[/video]

Tam fikir edinmek adına 2 videoyu da sonuna kadar izlemeni öneririm, karar verirsen ikisini de izlemiş bir olarak 2. dvd setini seç derim :)

öğlen 1 lahmacun diyetisyen verdi

Lahmacunu verirken ne mantıkla verdiğini söyledi mi çok merak ettim :26:

bu sattin geri alınması da benim nöbeti buldu gene 24 saat yerine 25 saat:))

Şahdın şahbaz oldun yani, sabır sınavı veriyorsun bu aralar ne diyeyim..

Geçmiş olsun..

nasılsınız hepinize güzel bi pazar diliyorum......
slm kizlar bende araniza alirmisiniz desteginizle kilolarimdan kurtulmak istiyorum !!!!!!

hoşgeldiniz kızlar ben filiz...
herzamanki gibi çok çok güzel görünüyorsun

hamilemisin cokkkk sevindim ALLAHIM tamına erdirsin tebrik ederim ALLAHIM OLMAYANLARDA İSTEYEN HERKESEDE VERSİN inşallah amin

juu canım atlamadan allah gönlüne göre versin...
bebek özleminiz hemen son bulur da allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almak nasip eder inşallah...
hayırlı haberlerini bekliyorum

juu Canim Insallah ALLAHIM GönLüne Göre Verir
Cok Sevindim Senin Adina

filiz (juu)
yazını okuyunca bi heycan bastı beni gözlerim doldu bi anda. sanki o an senin heycanını sevincini kendi içimde hissettim. inş hamiş sindir ve inş sag salim bebeginizi kucagınıza alırsınız.

Filizcim allahım gönlündekini versin canım, umarım pozitiftir sonuç

çoooook teşekkürler güzel dilekleriniz için, sizleri çok seviyoruuuuuummm
tülincim hoşgeldin canım.......

geçmiş olsun gülaycım..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et sağlık her şeyden daha önemli....

kızlarr anamm lesli 2 mil + 100 twist yaptım geldimmmm

canım çok çok geçmiş olsun. ah bilirim bende o ağrıları. bizde ailecek bi kulube yapacak kadar kum taş var. bol su ya devam canımmmm

canım benimmm filizim hoşbuldumm. Rabbim gönlünün muradını versin inşallah. çok çok mutlu oldum.inşallah hayırlı pozitif sonuçlar gelsinnnnn

canımmmmm tekrar geçmiş olsun.yoksun sende buralardaaa..özledim amaaaaa.eccük kızsan bi valiz atsan

çoooooooooook sağol canım ben fazla kalamicam canım dinlenmem lazım kendine iyi bakk...

görüşürüz kızlarrr öpüldünüz

hosbulduk cnm evet memleket sakarya ama simdi avusturyada yim

slm kızlar,

topiğimiz kalabalıklaşmış ne güzel. dilerim kimse yarı yolda kalmaz istediği hedefe ulaşır.
kızlar yapılacak ütüler var ama bugün ütü değil keyif yapcam

bu sabah herkezde bir spor aşkı maşşallah maşallahhh

slm cnm ins cnmm sana katiliyorum herkez hedefine ulasir
keyfini cikar cnm bayram geliyo zaten gelinler yanacak valla allah kolaylik versin herkeze

Son düzenleme:
filiz allah sağlıkla bebeişi kucağınza almayı nasip etsin inşallah ve darısı tüm isteyenlere...
ilknur geçmiş olsun bir an önce toparlanırsınız inşallah..

leslie 5 milin ilk3 milini yaptım şimdi... valla bu lesli ciddi anlamda etkiliyo beni:)) annem sesinden hiç hoşlanmadı ama:)) 5 yapsam iyiydi ama olmadı..

merhabalar kızlar.. dün sapasağlamken bendeniz bugün gribimle karşınızdayım.. başım eklemlerim ağrıyo haberim olmadan 30 kişiden dayak yedim galiba... bayram arifesinde şu başıma gelir mi yaa... çorba yapanım bile yok yalnızlık ne kötüymüş(

leslie 5 milin ilk3 milini yaptım şimdi... valla bu lesli ciddi anlamda etkiliyo beni:)) annem sesinden hiç hoşlanmadı ama:)) 5 yapsam iyiydi ama olmadı..
maaşallah sana devamı gelir inşallah,bende 2 milini yapmak istiyorum ama nerden ve nasıl indireceğimi anlatırmısın sana zahmet olmazsa...
geçmiş olsun canım ALLAH şifanı versin...

tebrikler iremcim 3 ü yapan 5 i de yapar canını sıkma....

fatma öğretmenim geçmiş olsun keşke yakın olsakta sana çorba getirseydim...
yanlızlık zordur bilirim hem urfada çalıştım hem adıyamanda..
adıyamandayken hamileliğimin 4.5.ve 6. ayını grip olarak geçirdim ve hep yattım dediğin gibi bi çorba getiren olsa derdim ve annemi çağırdım taa denizliden 2 kere geldi yanıma o dönemde...
allah şifa versin bi an önce...bol bol uyu en ii ilaç bence birde ılık su iç içebilirsen ....

deryacım çok saol incelicem inşallah yaparım da .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…