80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alnağmecim hoşgeldin o zaman vereliniortak

selmacım sen nasılsın bugün ?

kızlar bide şey dicem yaa.. aylin uğramadı sabahtan beri.. geçmişte yazdı da ben görmedimmi acaba? bişeymi vardı? normalde sabah sabah ilk o gelirdi de...

bebeg evet ev işleri bitmiyor malesef bende yemegimi yaptım ögleden sonra günümüz var oraya gidecegim ev işlerimide akşamdan yaptım

kızlar kaçtım sabahtan beri burdayım bi action yok gelcem yine öptüm hepiniziiicokacimcoook

bu gün iyiyim galiba bu aralar cok fazla diyetten cıktıgım icin moralim bozuktu ama toparlıyacam kendimi en kısa zamanda baksanıza kg cizelgeme nerden nereye geldi ben 80 900 bile görmüştüm

:roflol: :roflol: :roflol: kızz elayy bi action yapardık sana :roflol: zemuszemus

olsun selmacım yine düşersin 80 e.. hatta 70 lere.. en kısa zamanda inş.. bunu diliyorum ben kendim ve herkes için

sen yeter ki moralini yüksek tut.. diyetinden kopma.. ve bugün günde cozutma yani :))))))))))))))))))

ayy uyuyakaldimmm kizlarrr
ise gec kaldimm
gitmedimm
9.30 da uyandimmm
bir dkkkk
pc basinda degilim
gecmisi okuyamadim

bebeg ablam sagol merak etmissin beni :)
uyuyakalmisim hehe
evdeyim su an

SERAYYhoşgeldin aramıza

Sağol canım.
Ben erken kalktığım için öğle yemeğimide şimdi yedim.
1 dilim karpuz, yarım kibrit kutusu b.peynir ve 2 dilim kepekli etimek yedim.
Bu şekilde yemeği başarmaya devam edersem 2 aya 69 a inerim ben.
Oğlum uyandı, uyansın gezdirmeye çıkcam.
Çok ter atıyorum o şekilde.
31 temmuzda isviçreye gideceğim, geçen sene aldığım beyaz jean eteğimi giymek istiyorum o zamana...:Saruboceq:

selmacımm... gidermiyim hiç kızz.. burdayım ben.. bu kilolar gitmeden ben burdan bi yere gitmem... hıımm bu arada saol hoş sözlerine :))

aylinn.. iyi bari bi sorun yokmuş en azından.. bak dün küsmüyüz diyodun bugün senibitek ben hatırladım.. ee kızım eski dosttan düşman olmaz buyrunnnnnnnnn pek uymadı ama olsun.. ben söyledim uydu :))

neyse ben hem yemeğimiyiyim hem bi gezineyim topikler arası... :)))
burdayım ama gelcem...

Bende buradayım, bebişimi dolaştırdam biraz ama hava çok sıcakkkkk...
Saat 6 dan sonra daha çok dolanırız herhalde
Saat 8 den önce eve girmiyoruz zaten...

delikafadulden ay ablaaaa, alemsin,....
burday<imm temizlik yapiom
spora gidicem aksam.

serayy hoşgeldin aramıza ben genelde işten gelince ancak bu saatlerde girebiliyorum

selmacım canım rutin diyetini değiştir bak o zaman herşey yoluna girecek emin ol gider

flatliners kokoreç kaçamağını okudum kötükedihüso gece olması kızdırdı gündüz yapsaydın ödül olurdu

serra bebişşlerin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar canım

sevdemer canını sıkma sevgiyle düşün canım

alnağme int sorununuz en kısa zamanda hallolur uzaklaşma burdan canım

aylincim pek gelmemişsin bugün

elay şarkılarla motivasyon sağlıyorsun anladım

bebeqcim biraz rahata ereyim senin şu yemek tarifleinle ilgilenicem canım

rüzgarım kaç öğün yiyorsun sen canım

cereni pek göremedim

handeryayı göremedim yaa ne uzun oldu böyle mektup gibi

baharnaz cım benim sorunum k.pederimle.. ış yerinde ailecek çalıştığımızdan başımdan sağolsun hiç eksik değil. ondadır ki sürekli giremiyorum ama buralardayım.. Kaçamaklarla geliyorum aranıza. Flatliners cım sen normalde çok kaçamak yapan biri değilisin geç saatte olsa o senin ödülün olsun arkadaşım.. kızlar serra yok mu ben çok geçmiş okuyacak zaman bulamıyorum ama bir iki sayfa baktım göremedim..

canım serranın bebişleri rahatsız bronşitler ondan dolayı çocuklarla ilgileniyor. birde 2 hafta sonra umreye gitcek birde nişan var ailede bir telaş halinde

ya canım bizim şu kilo çizelgemizin olduğu sayfayı hatıurlıyormusun ben çıldırcam bulamıyorum ya o kadar çok uğraştımki bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…