80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım diyetten derken acaba şok diyetlermi yaptın

tebrikler canım.geçmiş olsun miden nasıl şimdi?hiç bahsetmemiştin...
pastayı siz yapıp yiyin valla.ben sizin gibi iradeli değilim hemen hüpletirim valla.en iyisi hiç yapmamak.

füsuncüm bu arada sanada çok geçmiş olsun canım
şuan iyidir inşş. miden,, Rabbim dermansız dert vermesin inşşşş. hiçbirimizee

Teşekkür ediyorum.Mide rahatsızlığı yazın olmuştu ve endoskopi de o zaman yapıldı.Ben de Derya gibi ketumum sanırım,pek anlatmayı sevmiyorum.
Safra kesesinde 3 tane taşım var,ameliyat olmam lazım,ben de şubat tatilini bekliyorum.
Midede de "Helicobacter pylori" diye aktif bir bakteri varmış.Bu da midede iltihaba yol açmış yani gastrit.İnternette gördüğüm kadarıyla bu bakteri "yerleştiği yerlerde kronik enflamasyona neden olur. Bu kronik enflamasyon sonucunda duedenum ülseri, mide ülseri ve mide kanseri gelişebilir." diye yazıyordu.Tedavi oluyorum.Çok şükür şimdilik mide ile ilgili bir sorunum yok,ilaçlar bitiminde de ne olur bilemiyorum artık.

Merhaba canım ,benim adım eda,yasemin teyzemin nicki aslında benim nickim karabiber01 buraların eski üyelerindenim ama mail onayı bekliyorlar ben şifremi unuttum ve maiili aktif yapamıyorum,teyzemlere geldim ve ordan onun adresinden yazıyorum bu sorunumu nasıll hallederim öncelikle

Birde canım elinden geldiğince stresten uzak dur senin dediğin saçlarda seyrelme değilmii benimki kafamda para kadar boşluk oluştu hatta yumurta büyüklüğüne gelmiştii ama stres neden oluyordu 3ncü çocuğumda doğum aklıma geldikçe hergünn ağladımm ,dünyayıı zindan ettim kendimee çünküü ben doğum yapmak istemiyordumm takrar sancı yaşamak istemiyordumm birgün banyo yaptım ne göreyim önümde saçlarım yok 1 günde olduuu,günler geçmez oldu ,dedim ne salakımm ya ben bir bebek dünyaya getirecemm ve bunun için ağlıyordummm ,
Psikologlara kadar gittim yani oderece bunalıma girmiştimm ,cildiyenin verdiği ilaçları kullandım ama çare bulamadımm doğum nasıl olduu stres uçtu gitti sanki benden
yavaş yavaş gelmeye bşladılar amaa sarmısaklı yendimm
sende geç kalma mutlaka doktora git teyzeminde seninkiyle aynıydı şampuanlar verdiler şimdi çok gür saçları

Dünkü menümü yazamamıştım daha doğru uzun zaman oldu sanırım yazmayalı.
Sabah:
1 dilim denge ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
4-5 acı süs biberi
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
1/2 zeytinyağlı biber dolması
1/2 dilim ekmek
3 yk süzme yoğurt
Ara:
5-6 çubuk kraker
Akşam:
1 dilim ekmek
1 ızgara balık
Karışık salata(yağsız,nar ekşili-sirkeli)
pişmiş soğan -biber saatası
Ara:
1 diyet bisküvi

2 lt su
şekersiz çaylar

geçmiş olsun füsuncum tedavin umarım iyi sonuçlar verir....
geçmiş olsun eda....
bu kadınlar ne çok şeyden çekiyorlar yaa....
ama hepsinin başı stres dediğin gibi...

3 mil leslie 1 ay sonrasında.....
iyiki 5 yapmamışım inanılmaz uykum vardı canım istemedi 3 mil yapayım dedim ve onda bile zorlandım neredeyse ....

O duygunun nasıl olduğunu bilmemmi canımm

bak canım burdaki resimdeki benimm ama giriş yapamıyorumm sizee bu tyezemin adresinden yazıyorumm ben karabiber01 im canım bak eski ve yeni diye resmim var ama tabikii yine şişko haldeyimmm
hamile kalmadan önceki halime bakın canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim-90.html

burda zayıf halim açılmadı ama size söz kayacağım resim yine

Son düzenleme:

hoşbulduk canımm
evet ben 1 hafta boyunca hergün yaptırdımm ama arkadaşımızkii benimkiyle aynı değill

çoook geçmiş olsun canımm. yakın olsak tencere tencere yapardım sana...
maaşallah sana devamı gelir inşallah,bende 2 milini yapmak istiyorum ama nerden ve nasıl indireceğimi anlatırmısın sana zahmet olmazsa...
geçmiş olsun canım ALLAH şifanı versin...
canım arama motoruna leslie sansone küçültülmüş linkler yaz ve çıkan ilk linki tıkla ordan istediğini indirebilirsin..
canım rabbim şifalar versin. daha iyi olursun inşallah.
iyiki 5 yapmamışım inanılmaz uykum vardı canım istemedi 3 mil yapayım dedim ve onda bile zorlandım neredeyse ....
canım leslieyi 1 hafta bile yapmasan zor geliyor. maşallah 3 mil yapmışsın ...

canım merhaba ben tülin hoşgeldin.elbette çocuklar çok zor ama sen gencecik yaşında 3 çocuk annesi olmuşsun ne mutlu sana.Allah hayırlı evlat etsin. resimlerinde müthiş fark var.en az 10 yaş genç gözüküyosun.şimdi kaç kilosun canım

valla teşekkür ederim ayşe öğretmenim..düşünmen yeter..napalım idare etcez...bari bir an önce bitse

geçmiş olsun valla hastalık yalnızken daha ağır geliyo tez zamanda iyileşirsin inşallah... tam battaniye altında tembellik modu...umarım evin sıcacıktır..

maaşallah sana devamı gelir inşallah,bende 2 milini yapmak istiyorum ama nerden ve nasıl indireceğimi anlatırmısın sana zahmet olmazsa...
geçmiş olsun canım ALLAH şifanı versin...

canım leslie küçültülmüş link yazarsan arama mototruna çıkacaktır...olmazsa söyle özelden linki atarım sana..

ahhh canım benimm teşekkür ederim valla ilginiz bile iyi etti beni..mutlu oldum

gene mükemmel...

daha önce de bahsetmiştim ya 2 mil yaparken 3 milin 2 milini yapıyorum diye...aslında sıkılmadan değiştire değiştire yapabliriz değil mi..5 mil de hoşuma gitti benim 2 dakikalık tempolu bölümler çok iyi..3 millik olanında son mili benim gibi kocamaaaan kolları olanlar için süper..

valla ben o yüzden hiç bırakmak istemiyorum koparsam kötü olur diye ne kadar yorgun olsam da 1 mil yapayım diyorum...sabahları işe gitmeden 1 mil yapsam faydası olur mu acaba ne dersiniz?

Son düzenleme:
canım ben de herkes gibi kabızlık yaşıyorum bu diye olayı yüzünden bu yüzden uyanınca kuru incir veya kayısı yemeye çalışıyorum. bir de vitamin kullanıyorum daha önce bahsetmiştim. bir de sanki kahvaltım daha tok tutuyo böylece bir dene bence sende...

Kızlar dün bildirim yapamadım

sabah 2 bardak ıllık su

sabah 1 dilim kepek ekmeyi 1 dilim peynir birazda helva

öylen 1 tabak taze fasülye

akşam 1 yemek tabagı nohurt 4 kaşık pirinc pilavı bıraz yogurt ve salata

nöbetten çıkarken: bir parça ekmek 2 zeytin
saat 12 de kahvaltı: bir yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık 2 dilim peynir iki çatal pataes kızartması
arada leslie 3 mil
sonra dinlenme 2-3 saat uyku
uyanınca yarım tabak haşlanmış karnıbahar brokoli ve havu.
akşam yarım kase mercimek çorbası ve ızgara balık bol salata ile...
sütlü kahve de içtim yarım bardak şekersiz
akşam meyve yemek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…