ikl defa başına böyle bişey geliyorsa bence normaldir...ama tekrar ederse o zaman bir doktora görün derimm...stersten,sıkıntıdan erken gelmiş olabilir bir dahaki aya bak...
ooooooooooo asuu seni görmk ne güzelll bende yeni geldimmm NALCY di eskiden nickim hatırladın mı???
yok canımmm tesadüfff ama burdayız artık sizlerin başında duracaz dermişim::))))
menün güzel beğendimm...akşam ara yapmamak doğru kilo verdiriyor ama miden kazınırsa meyve tüket derimmm...mesela ben akşam hep meyve keyfi yaparımmm...buna rağmen tıkır tıkır gitti kilolar...kendine fazla eziyet etme..
evet canım başarı hikayem var ama NALCY olarak geçiyor orda...hep buradayız beraber hedefimize ulaşacazzz....İNŞALLAHHHHHHH
sonuna kadar katılıyorum arkadaşımmm....ama elden bişi gelmiyor işteee...
ayy geçmiş olsun canımmm...benim saçlarımda diyet yapmaktan döküldü hemen hemen yarısı gitti saçlarımın o kadar çok tu ki saçlarım şimdi bişey kalmadııı...
deryoşummm belki diyettendir seninde saç dökülmennn...
inşallah bu seferde olur canım yeterki az sabret...
tebrikler canım.geçmiş olsun miden nasıl şimdi?hiç bahsetmemiştin...
pastayı siz yapıp yiyin valla.ben sizin gibi iradeli değilim hemen hüpletirim valla.en iyisi hiç yapmamak.
füsuncüm bu arada sanada çok geçmiş olsun canım
şuan iyidir inşş. miden,, Rabbim dermansız dert vermesin inşşşş. hiçbirimizee
Teşekkürler sevgicim
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
İyi ki geldiniz, gerçekten size ihtiyacımız vardı..
Aleynacım cildiye bakıyormuş, bakayım biraz erteledim ama devam ederse gideceğim. Gittiğimde de ne derse yazarım ama herkesin sebepleri farklıdır mesela kimininki stresten dökülür, kimi genetiktir, kimi vitamin eksiktir.. Hani sen de çok rahatsızsan bir doktora git derim
Bilmiyorum okudun mu ben de istemeden burada çok canını sıktım topiğin bu konuyla ilgili dayanamadım bende..
İnsanlık vasıflarımızı yitiriyoruz yavaş yavaş, Müge Anlıya dava açılmış umarım uygun bir ceza alır.
Artık yoruldum insana benzemeyen insanları konuşmaktan, şu an tek düşündüğüm karla karışık yağmurun altında titreyen bir sürü insan...
Canım yasemin mi adın öncelikle onu sorayım.
Yaklaşık 2 aydır çok stresli bir dönem geçiriyorum yani hayatımda olmadığı kadar o yüzden olabilir ben de tahmin ettim..Çoğu geçse de yine de devam ediyor yani bundan kaçıramam ki kendimi :26:
Ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum, şu an ben de sarımsaklı bakım yapıyorum her saçımı yıkadığımda içine sarımsak doğradığım şampuanımla yıkıyorum en başta..Bir de yanında haftalık saç uzatmak için bir bakım uyguluyorum..Benim üzüldüpüm zaten bunca bakıma rağmen hala dökülmesi..Ama uzatma formülü işe yarıyor sanki bugün farkettim
Dökülme devam ederse gideceğim doktora..
Sana da geçmiş olsun bir kadın için saçlarına zarar gelmesinin anlamı çok daha farklı
Gülayım normal değil ama kızların dediği gibi bir daha tekrarlarsa git doktora bence de..
Hoşgeldin tekrardan
Yok be yavrum, meyvemi de yiyorum, karbonumu da alıyorum proteini de :26:
Git canım özellikle o tırnaktaki lekeler de bir şeyin eksik olduğunu gösteriyor baktım şimdi bende yok ama sarıdır hep rengi tırnaklarımın :44:
Zekiye ben bunu çok denemiş biri olarak kesinlikle ondandır diyorum...Bak sabah sağlam kaçamak bile yapsan, akşam yemeğini erken yiyip ondan sonra da bir şey yemeyince gene bile gidiyor . Bence sudan sonra diyetin en büyük püf noktası bu..
geçmiş olsun füsuncum tedavin umarım iyi sonuçlar verir....Teşekkür ediyorum.Mide rahatsızlığı yazın olmuştu ve endoskopi de o zaman yapıldı.Ben de Derya gibi ketumum sanırım,pek anlatmayı sevmiyorum.
Safra kesesinde 3 tane taşım var,ameliyat olmam lazım,ben de şubat tatilini bekliyorum.
Midede de "Helicobacter pylori" diye aktif bir bakteri varmış.Bu da midede iltihaba yol açmış yani gastrit.İnternette gördüğüm kadarıyla bu bakteri "yerleştiği yerlerde kronik enflamasyona neden olur. Bu kronik enflamasyon sonucunda duedenum ülseri, mide ülseri ve mide kanseri gelişebilir." diye yazıyordu.Tedavi oluyorum.Çok şükür şimdilik mide ile ilgili bir sorunum yok,ilaçlar bitiminde de ne olur bilemiyorum artık.
geçmiş olsun eda....Merhaba canım ,benim adım eda,yasemin teyzemin nicki aslında benim nickim karabiber01 buraların eski üyelerindenim ama mail onayı bekliyorlar ben şifremi unuttum ve maiili aktif yapamıyorum,teyzemlere geldim ve ordan onun adresinden yazıyorum bu sorunumu nasıll hallederim öncelikle
Birde canım elinden geldiğince stresten uzak dur senin dediğin saçlarda seyrelme değilmii benimki kafamda para kadar boşluk oluştu hatta yumurta büyüklüğüne gelmiştii ama stres neden oluyordu 3ncü çocuğumda doğum aklıma geldikçe hergünn ağladımm ,dünyayıı zindan ettim kendimee çünküü ben doğum yapmak istemiyordumm takrar sancı yaşamak istemiyordumm birgün banyo yaptım ne göreyim önümde saçlarım yok 1 günde olduuu,günler geçmez oldu ,dedim ne salakımm ya ben bir bebek dünyaya getirecemm ve bunun için ağlıyordummm ,
Psikologlara kadar gittim yani oderece bunalıma girmiştimm ,cildiyenin verdiği ilaçları kullandım ama çare bulamadımm doğum nasıl olduu stres uçtu gitti sanki benden
yavaş yavaş gelmeye bşladılar amaa sarmısaklı yendimm
sende geç kalma mutlaka doktora git teyzeminde seninkiyle aynıydı şampuanlar verdiler şimdi çok gür saçları
Kızlar birden aklıma geldi geçen gün eşimin doğumgününde tayt aldım çizmeyle giydim
Allahım mü-kem-mel bir duyguydu ne kadar rahat hem de insanın kendini ne kadar şık hissettiği bir şeymiş o öyle..Kendimi çok zarif hissettim ve düşündüm şimdi böyle hissediyorsam 68 de nasıl hissederim kim bilir
Üzerine de tee 87 kilo iken giydiğim penye bir elbiseyi giydim, çuval gibi durdu
Kemerle kaldırdım boyunu baya, salaş bir hava verince güzel durdu
Fotoğraf çekilseydim gösterirdim ama hiç keyfimiz yoktu çekilmedik ..
kızlar selam.okulla ilgili işlerim şimdi bitti yani bitmedi de ben bittim.yatmadan bi size bakayım dedim.
tülin geldi ama uğramamış daha.oğlu hastaymış onunla uğraşıyordur.
izlem şu an dışardasındır sanırım.evlilik yıldönümün kutlu olsun tekrardan.
zekiye menüler süper canım.ben de akşam erken yiyince ve ara yapmayınca gidiyor sürekli yapmak lazım aslında.bak derya da aynısını demiş.
deryam nasılsın canım.sen yazınca aklıma geldi.babamın yıllar önce tepesinde kocaman bir yer döküldü.almanyadan bi ilça getirtmişti hatırlıyorum ama berberi kızmış ona.ilaç getireceğine bana gelseydin ya diye.jiletle o bölgeyi almış kısa tüy falan da temizlenmiş.ve arkadaşın yazdığı gibi kanatana kadar sarımsağı kesip sürmüş.haftada 2 kez sanırım.sonra çıktı oradan saç.yani tamam şampuanında sarımsak varda sen bu yöntemi de dene canım.inşallah sıkıntılarını üzüntünü geride bırakırsın.
yeni gelenler hoş geldiniz.
irem kıyamam çok zor işin.hem bedenin hem ruhun yıpranıyor.Allah kuvvet versin sana.
denizciğim salı günü de benim nöbet günüm canım çıkıyor.belki uyudun yorgunluktan.kolay gelsin canım.
arzu selam tatlım nasılsın?,
seherim de gelmiş.hoş geldin canım.kopma buradan lütfen.
tuna adını unuttum canım nasılsın?bakıcın döndü mü evde misin sen?oğlun iyidir umarım.
unuttuklarım kusura bakmayın ne olur.uykum geldi çok.yarın görüşürüz inşallah.yarın 3 ders ama törende görevliyim.öğleden sonra yazarım yine.
iyi geceler.
çoook geçmiş olsun canımm. yakın olsak tencere tencere yapardım sana...merhabalar kızlar.. dün sapasağlamken bendeniz bugün gribimle karşınızdayım.. başım eklemlerim ağrıyo haberim olmadan 30 kişiden dayak yedim galiba... bayram arifesinde şu başıma gelir mi yaa... çorba yapanım bile yok yalnızlık ne kötüymüş(
canım arama motoruna leslie sansone küçültülmüş linkler yaz ve çıkan ilk linki tıkla ordan istediğini indirebilirsin..maaşallah sana devamı gelir inşallah,bende 2 milini yapmak istiyorum ama nerden ve nasıl indireceğimi anlatırmısın sana zahmet olmazsa...
geçmiş olsun canım ALLAH şifanı versin...
canım rabbim şifalar versin. daha iyi olursun inşallah.Teşekkür ediyorum.Mide rahatsızlığı yazın olmuştu ve endoskopi de o zaman yapıldı.Ben de Derya gibi ketumum sanırım,pek anlatmayı sevmiyorum.
Safra kesesinde 3 tane taşım var,ameliyat olmam lazım,ben de şubat tatilini bekliyorum.
Midede de "Helicobacter pylori" diye aktif bir bakteri varmış.Bu da midede iltihaba yol açmış yani gastrit.İnternette gördüğüm kadarıyla bu bakteri "yerleştiği yerlerde kronik enflamasyona neden olur. Bu kronik enflamasyon sonucunda duedenum ülseri, mide ülseri ve mide kanseri gelişebilir." diye yazıyordu.Tedavi oluyorum.Çok şükür şimdilik mide ile ilgili bir sorunum yok,ilaçlar bitiminde de ne olur bilemiyorum artık.
canım leslieyi 1 hafta bile yapmasan zor geliyor. maşallah 3 mil yapmışsın ...3 mil leslie 1 ay sonrasında.....
iyiki 5 yapmamışım inanılmaz uykum vardı canım istemedi 3 mil yapayım dedim ve onda bile zorlandım neredeyse ....
O duygunun nasıl olduğunu bilmemmi canımm
bak canım burdaki resimdeki benimm ama giriş yapamıyorumm sizee bu tyezemin adresinden yazıyorumm ben karabiber01 im canım bak eski ve yeni diye resmim var ama tabikii yine şişko haldeyimmm
hamile kalmadan önceki halime bakın canlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim-90.html
burda zayıf halim açılmadı ama size söz kayacağım resim yine
tebrikler iremcim 3 ü yapan 5 i de yapar canını sıkma....
fatma öğretmenim geçmiş olsun keşke yakın olsakta sana çorba getirseydim...
yanlızlık zordur bilirim hem urfada çalıştım hem adıyamanda..
adıyamandayken hamileliğimin 4.5.ve 6. ayını grip olarak geçirdim ve hep yattım dediğin gibi bi çorba getiren olsa derdim ve annemi çağırdım taa denizliden 2 kere geldi yanıma o dönemde...
allah şifa versin bi an önce...bol bol uyu en ii ilaç bence birde ılık su iç içebilirsen ....
merhabalar kızlar.. dün sapasağlamken bendeniz bugün gribimle karşınızdayım.. başım eklemlerim ağrıyo haberim olmadan 30 kişiden dayak yedim galiba... bayram arifesinde şu başıma gelir mi yaa... çorba yapanım bile yok yalnızlık ne kötüymüş(
maaşallah sana devamı gelir inşallah,bende 2 milini yapmak istiyorum ama nerden ve nasıl indireceğimi anlatırmısın sana zahmet olmazsa...
geçmiş olsun canım ALLAH şifanı versin...
çoook geçmiş olsun canımm. yakın olsak tencere tencere yapardım sana...
canım arama motoruna leslie sansone küçültülmüş linkler yaz ve çıkan ilk linki tıkla ordan istediğini indirebilirsin..
canım rabbim şifalar versin. daha iyi olursun inşallah.
canım leslieyi 1 hafta bile yapmasan zor geliyor. maşallah 3 mil yapmışsın ...
canım merhaba ben tülin hoşgeldin.elbette çocuklar çok zor ama sen gencecik yaşında 3 çocuk annesi olmuşsun ne mutlu sana.Allah hayırlı evlat etsin. resimlerinde müthiş fark var.en az 10 yaş genç gözüküyosun.şimdi kaç kilosun canım
Dünkü menümü yazamamıştım daha doğru uzun zaman oldu sanırım yazmayalı.
Sabah:
1 dilim denge ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
4-5 acı süs biberi
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
1/2 zeytinyağlı biber dolması
1/2 dilim ekmek
3 yk süzme yoğurt
Ara:
5-6 çubuk kraker
Akşam:
1 dilim ekmek
1 ızgara balık
Karışık salata(yağsız,nar ekşili-sirkeli)
pişmiş soğan -biber saatası
Ara:
1 diyet bisküvi
2 lt su
şekersiz çaylar
3 mil leslie 1 ay sonrasında.....
iyiki 5 yapmamışım inanılmaz uykum vardı canım istemedi 3 mil yapayım dedim ve onda bile zorlandım neredeyse ....
çoook geçmiş olsun canımm. yakın olsak tencere tencere yapardım sana...
canım arama motoruna leslie sansone küçültülmüş linkler yaz ve çıkan ilk linki tıkla ordan istediğini indirebilirsin..
canım rabbim şifalar versin. daha iyi olursun inşallah.
canım leslieyi 1 hafta bile yapmasan zor geliyor. maşallah 3 mil yapmışsın ...
canım merhaba ben tülin hoşgeldin.elbette çocuklar çok zor ama sen gencecik yaşında 3 çocuk annesi olmuşsun ne mutlu sana.Allah hayırlı evlat etsin. resimlerinde müthiş fark var.en az 10 yaş genç gözüküyosun.şimdi kaç kilosun canım
nasılsınız hepinize güzel bi pazar diliyorum......
hoşgeldiniz kızlarben filiz...
herzamanki gibi çok çok güzel görünüyorsun
çoooook teşekkürler güzel dilekleriniz için, sizleri çok seviyoruuuuuummm
tülincim hoşgeldin canım.......
geçmiş olsun gülaycım..
MERHABA CANIM BENDE 3 AŞILAM 1 TÜP BEBEK DENEDİM MALSEF BENİMDE NEGATİF ELİMDE KALAN SADECE KİLOLARIM KALDI BENDE KİLO VERMEK İSTİYORUM BURAYA BAŞLADIM BEBEYİN TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN BİŞİ SORCAM HANGİ MERKEZDE YAPTIRDIN SON TEDAVİNİönce senin adına çok sevindim 36 beden muhteşem... ve dileklerin için teşekkürler
çok teşekkürler inşş.. herkeziçin hayırlısı olsun..
canım yaa kolay deyil allah büyük felaketlerden korusun bi anda tüm aileyide kaybetmek var, allah korusun... seninde zamana ihtiyacın var acının dinmesi için, allah sana sabır versin...
nilgüncüm çok teşekkür ederimbazı aynalar yanıltıcı olabiliyor ben evdekilerde daha kilolu gösteriyor
hakkında hayırlısı olur inşş... pişmanlığın işini geç deyiştirmen olur inşş... güzel dileklerin içinde teşekkürler
maşalhh babana ne güzel başarmış...
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın...
hoşgeldin canım başarılı olmak istiyorsan sakın burdan ayrılma ve geçmiş olsun, buarada ben filiz...
nilgüncüm haksızlık etme kendine lütfen ne demek benden bi şey çıkmaz, sen güçlü ve azimli kadınsın başaracağına eminim, sadece biraz zaman alır okadar kendine olan güveni yitirme lütfen ve sabır
inşş.. teşekürler canım, aslında her testte kan değerinin yükselmesi gerekiyor, sanırım ultrasyonda görene kadar bazı endişelerim olcak bekliyoruz bakalım, enerjine hayran kaldım
sevdacım bizde seni çok seviyoruz bu nedenle sana kızdık. şimdi nasılsın dr. a gittinmi merak ettik, umarım söylenenleri dikkate almışsındır. kendine iyi bak
yasemincim sakın üzülme ve ve inancını sakın yitirme, kolay bi süreç deyil sanırım seni en iyi anlayan benim çünkü yaşamadan anlamak kolay deyil bende 3 aşılama ve 3 tüp yaptım sonuç negatif arkasından genetik araştırma, histereskopi ve ve bitakım testler yapıldı bende zayıflamak için bu topiğe katıldım ve sonunda zayıflamayı başardım ve 4.cü yü denedim ve şimdilik sonuç pozitif inşş. sonuna kadar böyle gider, darısı sana ve tüm isteyenlere olsun ümidini yitirme... birde sen nerdesin hangi merkezde tedavi oluyorsun, sorunun ne yazarsan veya sormak istediğin olursa bilgim dahilinde sana yardımcı olurum.. bak kilo vermede zorlanıyorsan dr.una danış bende nette araştırdım ve tedaviyle metformin ilacı istedim verdi ve kan şekerini düzenlediği için zayıflamayada yardımcı ve tedavide iyi sonuç alınabiliyor tabi tedaviden önce başladım ve devam ediyorum, sende burdan ayrılma ve arkadaşların önerilerini mutlaka dikkate al azimli olursan sende güzel sonuçllar alabilirsin kendine iyi bak..
İNCİRİN Bİ SEBEBİ VARMI ACABA BENDE KULLANSAM MIsabah uaynınca bir incir
kahvaltı 2 dilim tam tahıllı domates salatalık 5 zeytin ve iki dilim peynir
öğle yoğurt 3-4 kaşık etli pataesli yemek 4 kaşık 3 kaşık bulgur pilavıı
ara muz
akşam 3-4 şehriye çorbası 1 dilim ekmek 2 köfte va salata
ara:3ü bir aradanın yarısı
2lt su...
devamı geleblir
Ayşecim zumba fitness diye geçiyor latin danslarıyla harmanlanmış aerobik, ben bayılıyorum, sen madem bu tür şeyleri seviyorsun eminim sen de bayılırsın. Dvd seti var,önce adımları öğretiyor sonra yavaş yavaş hızlanıyor. Bir kaç tane örnek video göstereyim senin için ;
Bu ilk dvd setin tanıtım videosu, ilk adımlardan başlıyor, sonra 20 dakikalık ilk çalışma, sonra da full tempo cardio party bölümleri var, bu hepsinin kısa tanıtımı ;
[video=youtube;tRCZlADNSec]http://www.youtube.com/watch?v=tRCZlADNSec[/video]
Bu ise yakın zamanda çıkan 2. dvd set, bak bu şahane, yine adım adım anlatıyor ama daha bir coşkulu ve tempolu yapmışlar;
[video=youtube;bS_g0-QWeek]http://www.youtube.com/watch?v=bS_g0-QWeek[/video]
Tam fikir edinmek adına 2 videoyu da sonuna kadar izlemeni öneririm, karar verirsen ikisini de izlemiş bir olarak 2. dvd setini seç derim :)
Lahmacunu verirken ne mantıkla verdiğini söyledi mi çok merak ettim :26:
Şahdın şahbaz oldun yani, sabır sınavı veriyorsun bu aralar ne diyeyim..
Geçmiş olsun..
TEŞEKKÜR EDERİM
SELMA BAŞIN SAGOLSUN MEKANI CENNET OLSUN BEN ANLAYAMADIM COK GECMİŞE BAKAMADIM KUSURA BAKMA TEKRAR BAŞIN SAGOLSUN CANIM
NURME HOŞGELDİNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?