kızlar istanbul ve ya ankarada ama öncelikle istanbulda önerebileceğiniz diyetisyenlar var mı?
geçmiş olsun füsuncum tedavin umarım iyi sonuçlar verir....
Teşekkürler...canım rabbim şifalar versin. daha iyi olursun inşallah.
gene mükemmel...
benimde ihtiyacım var ama ne kadar ücreti acaba bi,lginiz var mı?
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
4-5 acı süs biberi
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 mandalina
Öğle:
1/2 zeytinyağlı biber dolması
1/2 dilim ekmek
3 yk süzme yoğurt
Ara:
1 dilim pırasalı pay
1 gran pavesi
Akşam:
1 dilim ekmek
5-6 yk zeytinyağlı pırasa
1 dilim pırasalı pay
2 lt su
şekersiz çaylar
Birde halleyli pastayı kestiğim bıçağı ve spatulayı temizledim(3-4 kez)küçük bir dilim olmuştur.
Bugün biraz abur-cubur oldu.Yarın da arkadaşa gideceğim:18:
canımmm tabiki yapabilirsen çok güzel olur. zaten 1 mil 15 dk kadar sürüyor.hiç değilse meto hızlı çalışmaya başlar. yap canım en azından dene bakalımmmvalla ben o yüzden hiç bırakmak istemiyorum koparsam kötü olur diye ne kadar yorgun olsam da 1 mil yapayım diyorum...sabahları işe gitmeden 1 mil yapsam faydası olur mu acaba ne dersiniz?
canım merhaba ben tülin. yeni geldin aramıza sanırım hoşgeldin. akşam hariç az geldi menün bana. kaç kilosun canım. ara öğünde yapmamışsın. bide öğlen yanına yoğurt yada salata yeseydin canımmmKızlar dün bildirim yapamadım
sabah 2 bardak ıllık su
sabah 1 dilim kepek ekmeyi 1 dilim peynir birazda helva
öylen 1 tabak taze fasülye
akşam 1 yemek tabagı nohurt 4 kaşık pirinc pilavı bıraz yogurt ve salata
canım menün gayet güzel olmuş iyide etmişsin dinlenmişsin zaten pazar günleri insanın bişey yapası gelmiyoslm kızlar,
bugün çok tembeldim çok. tüm gün keyif yaptım.
bir ara markete çıktım sebze alışverişi yaptım onun haricinde evde yatış:)))
menüm:
sabah
1 altınçörek
1 kk b.peynir
3 zeytin, çay
ara: 1 mandalina, şekersiz sütsüz kahve
öğle
fırında tavuk göğsü, 3 yk yoğurt
ara: 2 mandalina, y.çay
akşam
1 havuç, 2 salatalık, 1 domates, yeşillik doğradım yanınada ayran yaptım. bayağı şişirdi gerçi.
ara: çok az süt ile şekersiz kahve.
2 litrenin üstünde su, 40 dakika bantta yürüyüş.
benim diyetisyenim istanbulun değişik semtlerinde çalışıyor ismini veriim sen netten araştır hangidsi sana uygunsa oraya gidersin canım İSMAİL ÖZKAYAkızlar istanbul ve ya ankarada ama öncelikle istanbulda önerebileceğiniz diyetisyenlar var mı?
benimde ihtiyacım var ama ne kadar ücreti acaba bi,lginiz var mı?[/QU
yukarda yazdım canım ismail bey ben çok memnunum tavsiye ederim ücretide 50 tl
canımmm tabiki yapabilirsen çok güzel olur. zaten 1 mil 15 dk kadar sürüyor.hiç değilse meto hızlı çalışmaya başlar. yap canım en azından dene bakalımmm
canım merhaba ben tülin. yeni geldin aramıza sanırım hoşgeldin. akşam hariç az geldi menün bana. kaç kilosun canım. ara öğünde yapmamışsın. bide öğlen yanına yoğurt yada salata yeseydin canımmm
canım menün gayet güzel olmuş iyide etmişsin dinlenmişsin zaten pazar günleri insanın bişey yapası gelmiyo
benim diyetisyenim istanbulun değişik semtlerinde çalışıyor ismini veriim sen netten araştır hangidsi sana uygunsa oraya gidersin canım İSMAİL ÖZKAYA
benimde ihtiyacım var ama ne kadar ücreti acaba bi,lginiz var mı?[/QU
yukarda yazdım canım ismail bey ben çok memnunum tavsiye ederim ücretide 50 tl
sağol semracım teşekkürler bi bakayım ben fiyatı da hesaplı.ben istanbul dışından gelicem ya onu bir konuşmak gerekiyor. sen ne kadar sıklıkta gidiyorsun??
hanımlar derı mont alacamda karar veremedım sızın fıkırlerınızı almak ıstedım
1-
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - BLACK bu sıyah bır model
aynısının kahverengısı
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - RED BROWN
2-
biri bu LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - L.STONE
(burengı var baska rengı yok)
yakası bu sekılde duruyor
LCWaikiki.com - XSIDE Mont - BLACK
bu 2 modelde var
3-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - KHAKI BROWN
4-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - CHOCOLATE BROWN
hanımlar nedersınız hangısı?
1 ve 2 daha ıyı durdu uzerımde yasıma gore
hanımlar sol gogsunde agrı var sındı eskısı gıbı degıl bırara uytanınca baktım dırek gogsumun ustune yatmısım ondan dedım korktum elle muayene nasıl yapılr baktım sol gogsumdeyuvarlak seyler elıme gelır gıbı oldu sag gogsumdede aynı yere baktım oradada gelır gıbı oldu gogsun yapısındanmı bılemedım.
anneme dedım elletırdım oda baktı boyle anlamam kı ben dedı bırsey hısste derdı herhalde.bırseyn yoktuerded.idoktora gıdecekmıyız dedım bırseyın yoktur takma kafanı dedı .ya bılemedım kı neyapsam gıtsem mkı doktora ya yakorkuyorumda.
2 gogsumunde aynı yerınde yuvarlak seylerden var gıbı gogsun yapısımı kı o ?
Teşekkür ediyorum.Mide rahatsızlığı yazın olmuştu ve endoskopi de o zaman yapıldı.Ben de Derya gibi ketumum sanırım,pek anlatmayı sevmiyorum.
Safra kesesinde 3 tane taşım var,ameliyat olmam lazım,ben de şubat tatilini bekliyorum.
Midede de "Helicobacter pylori" diye aktif bir bakteri varmış.Bu da midede iltihaba yol açmış yani gastrit.İnternette gördüğüm kadarıyla bu bakteri "yerleştiği yerlerde kronik enflamasyona neden olur. Bu kronik enflamasyon sonucunda duedenum ülseri, mide ülseri ve mide kanseri gelişebilir." diye yazıyordu.Tedavi oluyorum.Çok şükür şimdilik mide ile ilgili bir sorunum yok,ilaçlar bitiminde de ne olur bilemiyorum artık.
Birde canım elinden geldiğince stresten uzak dur senin dediğin saçlarda seyrelme değilmii benimki kafamda para kadar boşluk oluştu hatta yumurta büyüklüğüne gelmiştii ama stres neden oluyordu 3ncü çocuğumda doğum aklıma geldikçe hergünn ağladımm ,dünyayıı zindan ettim kendimee çünküü ben doğum yapmak istemiyordumm takrar sancı yaşamak istemiyordumm birgün banyo yaptım ne göreyim önümde saçlarım yok 1 günde olduuu,günler geçmez oldu ,dedim ne salakımm ya ben bir bebek dünyaya getirecemm ve bunun için ağlıyordummm ,
Psikologlara kadar gittim yani oderece bunalıma girmiştimm ,cildiyenin verdiği ilaçları kullandım ama çare bulamadımm doğum nasıl olduu stres uçtu gitti sanki benden
yavaş yavaş gelmeye bşladılar amaa sarmısaklı yendimm
sende geç kalma mutlaka doktora git teyzeminde seninkiyle aynıydı şampuanlar verdiler şimdi çok gür saçları
O duygunun nasıl olduğunu bilmemmi canımm
bak canım burdaki resimdeki benimm ama giriş yapamıyorumm sizee bu tyezemin adresinden yazıyorumm ben karabiber01 im canım bak eski ve yeni diye resmim var ama tabikii yine şişko haldeyimmm
hamile kalmadan önceki halime bakın canlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim-90.html
burda zayıf halim açılmadı ama size söz kayacağım resim yine
slm kızlar,
bugün çok tembeldim çok. tüm gün keyif yaptım.
bir ara markete çıktım sebze alışverişi yaptım onun haricinde evde yatış:)))
menüm:
sabah
1 altınçörek
1 kk b.peynir
3 zeytin, çay
ara: 1 mandalina, şekersiz sütsüz kahve
öğle
fırında tavuk göğsü, 3 yk yoğurt
ara: 2 mandalina, y.çay
akşam
1 havuç, 2 salatalık, 1 domates, yeşillik doğradım yanınada ayran yaptım. bayağı şişirdi gerçi.
ara: çok az süt ile şekersiz kahve.
2 litrenin üstünde su, 40 dakika bantta yürüyüş.
kızlar gözümün açlığına hakim olamıycam diye korkuyorum.:18::18::18:
adetim diyemi böyle acaba bilmiyorum.
kaçamak yapmadım tabiki ama bişiyler yemek içmek istiyorum gidip gelip sade kahve içiyorum.
motivasyonum artsın diye bugün paso forumda diyetle ilgili yazılar okudum. Burası olmasa ben yine 2 hafta diyet yapıp bırakmıştım. iyiki varsınızzz.
ekim ayında toplam 3.2 kilo gitmiş, burdaki tavsiyeler, dayanışma hiçbir diyetisyende yok. kararlılığın uzun sürmesi grup terapisi ile alakalıı. canım topikdaşlarım benimmm cansınız bitanesiniz
hanımlar derı mont alacamda karar veremedım sızın fıkırlerınızı almak ıstedım
1-
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - BLACK bu sıyah bır model
aynısının kahverengısı
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - RED BROWN
2-
biri bu LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - L.STONE
(burengı var baska rengı yok)
yakası bu sekılde duruyor
LCWaikiki.com - XSIDE Mont - BLACK
bu 2 modelde var
3-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - KHAKI BROWN
4-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - CHOCOLATE BROWN
hanımlar nedersınız hangısı?
1 ve 2 daha ıyı durdu uzerımde yasıma gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?