80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba, bu günün azar olduğunu yani liste yapmam gerektiğini unutmuşum friendfeede daldım bir baktım saat 10.30 olmuş
O yüzden geçmişi düzgün okuyamadım hemen kaçıyorum listeyi yapmaya..
Menüm dünkü ile aynı o yüzden yazmadım.
Bir de 60 twist yaptım ama mideme öyle bir ağrı girdi ki yarım bıraktım 100 yapacaktom sizde de böyle oluyor mu kızlar, özellikle ayşe sen tecrübelisin bu konuda neden böyle oldu :26:

canım arada gözümüz dönüyor aman dikkat et. bi kaptırdınmı devamı geliyor yoksa.diyetleri okumaklada çok iyi yapmışsın. maşallah ekimde 3 kg gitmiş harikasın devam arkadaşım devammm

canım eğer direk egzersiz yapmadan twiste çıkarsam bendede ağrı oluyor. dalağım şişiyor sanırım. ama egzersizden sonra yani ısınınca yaparsam çok zorlamadan yapıyorum sen nasıl yaptın acaba?

canım ben kısa kahverengi düğmeli olanı beğendim. ama sen üstünde hangi renk iyi durduysa onu al tabiki. hepsi güzel

deryacım, öyle yazıvermişim haklısın. ist. halk ekmeğin çıkardığı bir ürün. minik paketler içinde satılıyor bol lifli, üzümlü ,fındıklı,keçiboynuzlu, ruşeymli bir çörek 60 gram. 200 kalori falan (100 gramı 329) gün içinde başka karbonhidrat almadığım için tükettim.
dediğin gibi akşam hafif yediğim için çok acıktım, adette cabası oldu.

Ben direk çıktım tülinim, ondan oldu demek ki tüh ya arada hemen çıkar yaparım diyordum ama demek ki basit bir egzersiz değilmiş..

Ay çok güzelmiş, eminim çok lezzetlidir Başka karbon almıyorsan mantıklı olmuş tabi.
Yarın daha dengeli gidersin denizcim, adet içinde dediğim çikolataya bir bak yarın..Miden kazınıyorsa şöyle koca br bardak ılık süt iç birebirdir bu durumlarda.

iyi geceler kızlar herkes uyudu kaçtım yanınıza
düğünü vardı arkadaşımın geçti bugünde şükür eski işimdeki menfaatleri çin yüzüme gülenlerin sahte tebessümlerine gülemedim arkamdan çok soğuk demişler sinir oldum
biliyordum böyle olacağını da 4 sene olmuş bir telefon açmamış hal hatır sormamış insanlar nasıl samimiyet beklerler aklım almıyor
neyse geçmişe bakıym bugün alnımın akıyla yazacağım menüm yok :)

Yeni listemiz günün son dakikalarında nihayet yetişti
Ugly birinciliği elimden almış olsanda tebrik ederim

Haftaya artıların çok daha az olması dileğiyle

Son düzenleme:
Deryam ellerine sağlık yapacam dedin yaptın önemli olan bu hafta birinciliği kaybemek değil haftaya artıda olmamak artık herhafta 100 gr da olsa vermeliyiz artı yasak hedefimize kadar tebrik ediyorum bu arada iyi geceler son kez

selam cicişlerim ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız herşey yolundadır umarım 13 günlük geçmişi okuyamadımmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmm evim evim güsel evim evime geldim sonundaaa

sagol canım bende deniyim kabızlıgıda iyi geliyosa ne güzel bende kayısı yiyiyorum
hoşbuldum sagol canım 80.600 kiloyum yaşımda 27 ben eversi gün fazla kacırdım eşim lahmacun getirmişti dayanamadım yedim o yüzden telafi amaclı böyle yedim
kahve rengileri cok beyendim emini üstündede güzel dururlar
cok gecmiş olsun mutlaka dr git ihmal etme canım

ellerine saglık cok güzel olmuş liste

hoşgeldinnn

günaydddııınnn gülümmmm. gel benim listeyi yap sende 6 günlük. 1 aylık yapamazsın çünkü önümüz bayram bunu dene istersen...
peki asıl canım,yazıyosa bi yerde incelemek isterim....
çok çok geçmiş olsun güzelim,hayırlı haberler....
hepinize hayirli pazarlar hanmlar..

canim amerikan kalp vakfi diyeti var ben bi arkadasimla birlikte bu diyeti yapiyorum ama biz kendimize uyarladik biraz,yazdigim cevaplardan günlügümüzü bulabilirsin orda ilk sayfada liste mevcut
daha önce görmüştüm,hemen inceliyorummmmmm
kizlar aranizda düzenli plates yapan varmki?
ben 2 ay düzenli yaptım şimdi haftada 2 gün yarımşar saat yapıyorumm

çok hoş canım,verenler çokk daha kalabalık şükür...haftaya daha iyilerini görürüz inşallah..

hoşgeldin canımmmmmmm
şükür atlattın....
nasılsın ,neler yaptınız,deniz kayra nasıl

günaydın kızlar netim yoktu ondan giremedim ammada konuşmuşsunuz yaaa 14 sayfa birikmiş bi ara okurum artık

canlarım merhabalarrrrr

nasılsınız bakalım keyifler nasıl

ben iyi sayılırım hafta sonu malum yogun geçti ve rejim yine bir miktar bozulduuuu

ama bugün itibari işe tam gaz devammmm

kahvaltı 2 dilim ekmek paynir yumurta domats

öglen ton balıklı salata

akşam sebze şeklinde şimdiden planladımmm

DERYACIMMM eline sağlık iste içinn

banu hoş geldin canım kayra nası oldu bahsettinmi bilemiyorum hızla geçtim sayfalarıı

öpüyorum kızlar

selam kızlar tünaydın.......
tşk ederimmmm güsel dilekleirniz içinnn

elaycım
ameliyat skıntı degildiide sonrası biraz sıkıntılı geçti
sonda takmışlerdı ve 2 gün elleri kolları baglı yattı kuzum
sondayı çekmesin diyeee alışınca açtık yavaş yavaş elleirni
gezen yürüyen çocuk olunca zor oldu biraz kalkmak istedii filan

sondayı çekerse çok tehlikeli dedi dr lar allahtan öyle olmadı 6 gece yattık
çok zordu denizle ayılmaları çok zor oldu en başta
deniz her hastaneye geldikçee
aglayarak ayrıldılarr
hastaneden sonra anneme geçtim ,madem buradayım 1 hafta denizide sünnet ettireyim dedim
oda çarşamba günü sünnet oldu oldu bittii işteee
çok şükür geçtii

tunacım
yok cnm hiç bahsedemedim iyi şimdii kontrole gidip geliyoruz

Canım zor olmuş ama geçti gitti çok şükür ha oldu ha olacak diye mahvetmiştin kendini..Bir an önce düzeninize dönersiniz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…