canım arada gözümüz dönüyor aman dikkat et. bi kaptırdınmı devamı geliyor yoksa.diyetleri okumaklada çok iyi yapmışsın. maşallah ekimde 3 kg gitmiş harikasın devam arkadaşım devammmkızlar gözümün açlığına hakim olamıycam diye korkuyorum.:18::18::18:
adetim diyemi böyle acaba bilmiyorum.
kaçamak yapmadım tabiki ama bişiyler yemek içmek istiyorum gidip gelip sade kahve içiyorum.
motivasyonum artsın diye bugün paso forumda diyetle ilgili yazılar okudum. Burası olmasa ben yine 2 hafta diyet yapıp bırakmıştım. iyiki varsınızzz.
ekim ayında toplam 3.2 kilo gitmiş, burdaki tavsiyeler, dayanışma hiçbir diyetisyende yok. kararlılığın uzun sürmesi grup terapisi ile alakalıı. canım topikdaşlarım benimmm cansınız bitanesiniz
Kızlar merhaba, bu günün azar olduğunu yani liste yapmam gerektiğini unutmuşum friendfeede daldım bir baktım saat 10.30 olmuş
O yüzden geçmişi düzgün okuyamadım hemen kaçıyorum listeyi yapmaya..
Menüm dünkü ile aynı o yüzden yazmadım.
Bir de 60 twist yaptım ama mideme öyle bir ağrı girdi ki yarım bıraktım 100 yapacaktom sizde de böyle oluyor mu kızlar, özellikle ayşe sen tecrübelisin bu konuda neden böyle oldu :26:
canım ben kısa kahverengi düğmeli olanı beğendim. ama sen üstünde hangi renk iyi durduysa onu al tabiki. hepsi güzelhanımlar derı mont alacamda karar veremedım sızın fıkırlerınızı almak ıstedım
1-
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - BLACK bu sıyah bır model
aynısının kahverengısı
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - RED BROWN
2-
biri bu LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - L.STONE
(burengı var baska rengı yok)
yakası bu sekılde duruyor
LCWaikiki.com - XSIDE Mont - BLACK
bu 2 modelde var
3-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - KHAKI BROWN
4-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - CHOCOLATE BROWN
hanımlar nedersınız hangısı?
1 ve 2 daha ıyı durdu uzerımde yasıma gore
[B
Denizcim altın çörek ne ola ki?
Akşam sebze yemeği yeseymişsin keşke, gece miden kazınacak..
Mavi yeşil form ürünleri var ya onun albeni tarzı bir çikolatası var adet dönemleri için tavsiye ederim, sabah saatlerinde bir tane ye hiçbir şey olmaz
canım arada gözümüz dönüyor aman dikkat et. bi kaptırdınmı devamı geliyor yoksa.diyetleri okumaklada çok iyi yapmışsın. maşallah ekimde 3 kg gitmiş harikasın devam arkadaşım devammm
canım eğer direk egzersiz yapmadan twiste çıkarsam bendede ağrı oluyor. dalağım şişiyor sanırım. ama egzersizden sonra yani ısınınca yaparsam çok zorlamadan yapıyorum sen nasıl yaptın acaba?
deryacım, öyle yazıvermişim haklısın. ist. halk ekmeğin çıkardığı bir ürün. minik paketler içinde satılıyor bol lifli, üzümlü ,fındıklı,keçiboynuzlu, ruşeymli bir çörek 60 gram. 200 kalori falan (100 gramı 329) gün içinde başka karbonhidrat almadığım için tükettim.
dediğin gibi akşam hafif yediğim için çok acıktım, adette cabası oldu.
selam cicişlerim ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız herşey yolundadır umarım 13 günlük geçmişi okuyamadımmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmm evim evim güsel evim evime geldim sonundaaa
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :124::124::124::124::124::124:
sagol canım bende deniyim kabızlıgıda iyi geliyosa ne güzel bende kayısı yiyiyorumcanım ben de herkes gibi kabızlık yaşıyorum bu diye olayı yüzünden bu yüzden uyanınca kuru incir veya kayısı yemeye çalışıyorum. bir de vitamin kullanıyorum daha önce bahsetmiştim. bir de sanki kahvaltım daha tok tutuyo böylece bir dene bence sende...
hoşbuldum sagol canım 80.600 kiloyum yaşımda 27 ben eversi gün fazla kacırdım eşim lahmacun getirmişti dayanamadım yedim o yüzden telafi amaclı böyle yedimcanımmm tabiki yapabilirsen çok güzel olur. zaten 1 mil 15 dk kadar sürüyor.hiç değilse meto hızlı çalışmaya başlar. yap canım en azından dene bakalımmm
canım merhaba ben tülin. yeni geldin aramıza sanırım hoşgeldin. akşam hariç az geldi menün bana. kaç kilosun canım. ara öğünde yapmamışsın. bide öğlen yanına yoğurt yada salata yeseydin canımmm
kahve rengileri cok beyendim emini üstündede güzel dururlarhanımlar derı mont alacamda karar veremedım sızın fıkırlerınızı almak ıstedım
1-
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - BLACK bu sıyah bır model
aynısının kahverengısı
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - RED BROWN
2-
biri bu LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - L.STONE
(burengı var baska rengı yok)
yakası bu sekılde duruyor
LCWaikiki.com - XSIDE Mont - BLACK
bu 2 modelde var
3-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - KHAKI BROWN
4-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - CHOCOLATE BROWN
hanımlar nedersınız hangısı?
1 ve 2 daha ıyı durdu uzerımde yasıma gore
cok gecmiş olsun mutlaka dr git ihmal etme canımhanımlar sol gogsunde agrı var sındı eskısı gıbı degıl bırara uytanınca baktım dırek gogsumun ustune yatmısım ondan dedım korktum elle muayene nasıl yapılr baktım sol gogsumdeyuvarlak seyler elıme gelır gıbı oldu sag gogsumdede aynı yere baktım oradada gelır gıbı oldu gogsun yapısındanmı bılemedım.
anneme dedım elletırdım oda baktı boyle anlamam kı ben dedı bırsey hısste derdı herhalde.bırseyn yoktuerded.idoktora gıdecekmıyız dedım bırseyın yoktur takma kafanı dedı .ya bılemedım kı neyapsam gıtsem mkı doktora ya yakorkuyorumda.
2 gogsumunde aynı yerınde yuvarlak seylerden var gıbı gogsun yapısımı kı o ?
ellerine saglık cok güzel olmuş listeYeni listemiz günün son dakikalarında nihayet yetişti
Ugly birinciliği elimden almış olsanda tebrik ederim
Haftaya artıların çok daha az olması dileğiyle
peki asıl canım,yazıyosa bi yerde incelemek isterim....günaydddııınnn gülümmmm. gel benim listeyi yap sende 6 günlük. 1 aylık yapamazsın çünkü önümüz bayram bunu dene istersen...
çok çok geçmiş olsun güzelim,hayırlı haberler....Günaydın kızlar
2 gündür berbat haldeyim ben kum döküyorum
sadece ilaçlarımı içebilmek için yemek yiyorum
yarın kontrolüm var inşallah iyi sonuçlar alırım
iyileştikten sonra menülerimi yazmaya devam edeceğim inşallah
daha önce görmüştüm,hemen inceliyorummmmmmhepinize hayirli pazarlar hanmlar..
canim amerikan kalp vakfi diyeti var ben bi arkadasimla birlikte bu diyeti yapiyorum ama biz kendimize uyarladik biraz,yazdigim cevaplardan günlügümüzü bulabilirsin orda ilk sayfada liste mevcut
ben 2 ay düzenli yaptım şimdi haftada 2 gün yarımşar saat yapıyorummkizlar aranizda düzenli plates yapan varmki?
çok hoş canım,verenler çokk daha kalabalık şükür...haftaya daha iyilerini görürüz inşallah..Yeni listemiz günün son dakikalarında nihayet yetişti
Ugly birinciliği elimden almış olsanda tebrik ederim
Haftaya artıların çok daha az olması dileğiyle
benide alın bende 89 kiloyum( artık bu yüklerden kurtulmak istiyorum yardım edinnnn
selam kızlar tünaydın.......
tşk ederimmmm güsel dilekleirniz içinnn
elaycım
ameliyat skıntı degildiide sonrası biraz sıkıntılı geçti
sonda takmışlerdı ve 2 gün elleri kolları baglı yattı kuzum
sondayı çekmesin diyeee alışınca açtık yavaş yavaş elleirni
gezen yürüyen çocuk olunca zor oldu biraz kalkmak istedii filan
sondayı çekerse çok tehlikeli dedi dr lar allahtan öyle olmadı 6 gece yattık
çok zordu denizle ayılmaları çok zor oldu en başta
deniz her hastaneye geldikçee
aglayarak ayrıldılarr
hastaneden sonra anneme geçtim ,madem buradayım 1 hafta denizide sünnet ettireyim dedim
oda çarşamba günü sünnet oldu oldu bittii işteee
çok şükür geçtii
tunacım
yok cnm hiç bahsedemedim iyi şimdii kontrole gidip geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?