80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar,

hepnizie güzel bir hafta diliyorum

masum atlöatmissiniz sükür cok gecmis olsun

deryacim benide almisisn listeye ellerine saglik canim tesekür ederim..

bugünkü menüm

sabah
bir dilim ekmek,1 kk kasar

ara
1 portakal,1 hurma

ögle
bir kase ev yapimi kremali tavuk corbasi
bir dilim ekmek
belki yesil salata

ara
1 portakal

aksam
1 tabak pirasa yemegi
yogurtlu kirmizi lahana salatasi

tünayddıııı oğlumdan anca sıra geldiii

Yeni listemiz günün son dakikalarında nihayet yetişti
Ugly birinciliği elimden almış olsanda tebrik ederim

Haftaya artıların çok daha az olması dileğiyle

amannnniiiinnnn ilk defa oldu ama tam oldu.liste sonuuuu(( listenin yüzkarası yaz bana deryam kocamaaannn harflerle..ben şimdi smiley kullanamıyorum ya siz artık çanta valiz ayakkabı ne varsa atınnn kızlar. kilo veren arkadaşlarım maşallah hepinize. liste için ellerine sağlık canımmm

selam cicişlerim ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız herşey yolundadır umarım 13 günlük geçmişi okuyamadımmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmm evim evim güsel evim evime geldim sonundaaa

canımmmm hoşgeldiiinnnnnnn
benide alın bende 89 kiloyum ( artık bu yüklerden kurtulmak istiyorum yardım edinnnn
hoşgeldin canım. ben tülin. bizimle menülerini paylaş yanlışlarımızı birlikte görelim

peki asıl canım,yazıyosa bi yerde incelemek isterim....
aşkolsuuunnn gülüüümmmm.2 gündür hiç bakmadın dimi menülerimeeee. aa sen bana özel ilgi göstermiyosun ortim. ben senin menülerini bekliyorum haftasonu yoktun zaten..ama benimkilere bi bak gariiii

senin için 2 günlük menüm

bugunkü menüm:
uyanınca limonlu su

9.00 1 kase sıfır yağ yoğurt içine 2 yk keten tohumu. / 1 tahıllı ekmek ( sabah 8 de olması gerekliydi)

11.30 3 kayısı bol su ile ( saat 10 da 3 kayısı ile şekersiz komposto olacaktı.dışarıda böyle oldu)

13.30 5 yk kabak haşlama üzerine baharat ve az sıvı yağ / yeşil salata -yağsız tuzsuz ( saat 12de olacaktı sebze yemeği yerine böyle yaptım)

15.00 1 bardak kabak haşlamanın suyu (14 de olacaktı)

15:30 1 elma

17:45 5 tane çiğ kavrulmamış badem (17 de olacaktı)

19.00 3 köfte / yağsız tuzsuz yeşil salata / 1 çiğ köfte ( akşama misafirim vardı. onlara ayrı yemekler salatalar yaptım. çigköftedende dayanamadım aldım)

20.00 3 kuru kayısı

yatarkende 1 çayb suya 1 tatlı k. elma sirkesi içicem.

gün içinde

1 lt iksir

3 lt su

1fincan yasemin/1fincan hindibağ çayı---listede 5 fincan yasemin 1 hindibağ vardı.ben öğleden sonra alınca yeşilçayımı bitirdim.

spor:1 saat tempolu yürüyüş ---aslında 2 saatti ama arada durdum ilk saat---listede 25 dk yürüyüş vardı

hergün ılıkduş alınacak ayaklara soğuksu en son. ama ben hasta olmıyım diye soğuk dökmedim.

-----------------------------------------------------------------------
uyanınca limonlu su

08.30 1 dilim tahıllı ekmek / az peynir / dom-sal / yeşillik / 1 ceviz

10.30 1 dilim elma / 1 dilim armut / 1 dilim kivi

12.00 mevsim salata içine az peynir / 1 tahıllı ekmek / 1 sub.ayran

14.00 2 yk yoğurt/ 2 yk keten tohumu/azda çörek otu

15.00 5 fındık

16.30 1 su b maydanoz suyu / 1 dilim elma / 1 dilim armut / 1 dilim kivi

18:30 5 yk ıspanak yemeği / 1 tahıllı ekmek----şekerim düştü sanırım kötü olunca 1 tatlı kaşığı sarelle

20.00 1 galeta

1 lt yasemin çayı
1 kupa hindibağ çayı

3 lt su

spor: leslie 2 mil + 100 twist : 35 dk
-----------------------------------------------

işte canım 6 gün sürüyor bu detoks. ama çok çok farkediyor.

KIZLAR BEN CUMA 74.9 DUM. BU SABAH 73.2 GÖRDÜM. BENCE DENEYİN CANLARIMMMM

CANIMMMMM TEKRAR HOŞGELDİİİİİNNNN ... atlattın çok şükürrr..özledik seni çok çok. tekrar geçmiş olsun. zorlukları atlattın inşallah daha da iyi olurlar canımm...

kızlar kaç haftadı hep haftasonları bir şekilde moddan çıkar pazartesiyine kaldığım yerden devam ederdim ama bugün bişe var sanki rejim gitti herşey bitti bayram geliyorya kilo veremiycem alıcam gibi biliç altım

mesela akşam annem kıymalı makarna yapıcakmışş kendi kendime ben yoğurt falan yerim diyorum ama bir yandn içimden çaktırmadan makarnayı yerim diyorumm

noluya ya bana

bana bişe yapın kuzucuklar kızın dövün filan yawww

menümü yazamıyorum
yazamayacak kadar kötü maalesef

herkese merhabalar
işler çok çok yoğun sadece listeye bir göz atabildim
verenlri tebrik ediyorum çok
bende bir dğeişiklik yok
hala 82,3 deyim maalesef

tülinnnn nerdesinn sen listede de göremedim

cnm bende 2 numarayi beyendim cok hosmus
benide alın bende 89 kiloyum ( artık bu yüklerden kurtulmak istiyorum yardım edinnnn
hosgeldin cnm ins hedefine saglikli bi sekilde ulasirsin

cnm faydasini muhakkak görmüssündür bu tv de yayinlar hakkinda ne düsünüyosun

deryammm
az kaldı cnm inşş dönücez düzenimizeee

tülin
sen nikimi degiştirdin bende bu kim diyorum hayırlı olsn yeni nikkk

kızlar kızlar yüregim ızlar ben dehşet yiyorumm yaaa
kiloda aldım zaten 3 mü 4 mü bilmiyorum yarın belli olcek bakalımm
ama bayramdan sonra keisn monti diyetine başlıyorum kararlıyımm

Canım benim sıkıntılı dönemlerini atlattın şükür,sünnette yaptınız ne güzel,Allah damatlıklarını göstersin diyelim ozamanBi daha iki kardeşi ayırmasın Rabbim...sende hemen toparlanırsın 3-4 kilodan bahsetmişsin,ben senden korkmam,sende kendinden korkma hemencik verirsin sen onları :13:
Bi kerem ben senin menülerine baktım çokta beğendim,taktirde ettim ,hergün aynımı ne bilem ortim ,ondan sordum bi liste varmı diye..Sonuçta 6 günlük detoks bu ...Ozaman bende bakıp bakıp yaparım..ama bugün kaçtı,yarın başlarım bende 5 gün yaparım ,bayram günü yapamam ama 5 günde idare eder beni dediğin gibi verdiriyorsa....Bacım seni ilgiye boğarım,sen bile şaşarsın bak...
cnm bende 2 numarayi beyendim cok hosmus
cnm faydasini muhakkak görmüssündür bu tv de yayinlar hakkinda ne düsünüyosun
evet tabisi faydası var ama bence sen başlama neden dersen çünküm ,daha diyetim başında 80 kusurlardasın ya ondan yani şöyle diyim başka hızlı kardiyo falan yap,step aerobik falan.....Plates i zayıflarsın mesela 70 e inersi ,sıklaşmak için yaparsın..Ben normalde b-fit e gidiyorum her ay 28 cm incelmem olurdu 1 ay platese gittim o ay 13 e indi incelmem ,bende pilatesi bırakıp aletlere geri döndüm....Sıkıllaşıyordum ama incelmem azalmıştı....anlatabildim umarım...biraz bekle derim tv dekide gayet güzel topikte yapan çok kişi vardı bi ara...

makarna ben diyet boyunca yedimm canım ama azzz 4-5 yemek kaşığını geçme yanında 1 kase yoğurt ye bişi olmazzzz....

ilk önce hoşgeldin banuşum seni görmek ne güzelll...3-4 kilo içinde salla gitsin çocuğunun sağlığından daha mı önemli???

banuşum ben uzun süre yoktum diye haberim olmadı ne amelyatı oldu çocuk??ayyy çok ama çokk geçmiş olsun tatlımmm çocuk olunca çok zor olur yaaa ALLAH yardımcın olsunn...böyle bişey yaşamazsın artık inşallahhh...

selam tatlışım nasılsın bakalım
kayranın pipisinde sorun vardı cnm ondan ameliyat olduk
çok şükür geçti sünnette olduk bu aradaa

SeLam KizLar NasiLsiniz ...

Banu Ablacim Gecmi$ OLsun Sonunda Dönmü$sün Kayra Pa$ayla Eve,
Cok Sevindim Senin Adina , Ne Güzel Deniz Pa$ada Sünnet OLmu$
RahatLami$sindir .. Öpüyorum Ikiz PrensLerini :)

Derya Ablacim Liste Yine Cok Güzel OLmu$ Ellerine SagLik ..

AkLimda Gecmi$den Pek Bi$ey KaLmadi Kusura Bakmayin KizLar ,
Ne Moralim Var Buraya Yazmaya Nede Halim ,
Negatif iken Buraya Yazmamaya Gayret Gösteriyorum
O Yüzden Bi Kac Gün Filan Girmeyebilirim ... Seviyorum Sizi

teşekkür edrim canım cevabın için bakıcam ve yapıcam inşallah...

canım leslie küçültülmüş link yazarsan arama mototruna çıkacaktır...olmazsa söyle özelden linki atarım sana..
çok saol canım bulamazsam sana haber ederim ..mersii...

selam cicişlerim ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız herşey yolundadır umarım 13 günlük geçmişi okuyamadımmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmm evim evim güsel evim evime geldim sonundaaa

selam hoşgeldin hem evine hem buraya...ben yeniyim adım selda...geçmiş olsun çocuklarına bir daha hastaneye düşürmez rabbim...ALLAH damatlıklarını göstersin...

kızlar bugun teyzemin kızı gelecek. aslında uzaktan akrabamızın kızı ama yıllarca alt üst komşu gibi oturduk.annesi anne yarım gibidir. bende teyze kızı diyorum. akşam 9 gibi gelecek. erzurumda okuyor bayram tatiliyle 15 gün bende inşallah. ama malesef oda 90 belkide 100 üzerinde ve daha 18 yaşında. gluten alerjisi var ama yurtta kaldıgı için dikkat de edemiyo. 15 günde düzen oturtmaya çalışcam ona inşallah başarırım. yavrum bıktı kilo ve diyet lafından.ömrü bunlarla doktorlarla geçti. sizde bize dua edin başaralım. annesini 3 gündür diyete soktum kıza kıza oda 86 idi. şimdilik 1 kg verdi. diyetisyen gibi oldum valaaa :)))))

gel abllaaaa geeellll ücretsiz diyetisyeneee geeeelllll

canım ah benim smileyler olacaktıki gelecekti çanta:)))) canım makarna 5 6 kaşık ye bol salata yanında olmazmı. o kadarcığa kızmam bennnn
canımmmm benimmm tülinnn... bak bi listenin en altına 1700 e orda görürsün (( ama değil ilk 3 liste başına talibim bu hafta inşaalllaaahhh.. bu arada sanada çanta atardım ama smileylerim yok..sen yinede yaz menünü canım bence..

canım benim değişti nick sonunda.saol canım. benim 6 günlük detoksa bi bak canım.bayram sonu için.
yok yookkk gülüm yorum bilem yazmadın menülerimeeee...liste var canım benim. yediklerim saatleri liste gibi yazdım. ama. günden sonra felakeeett.içim dışım sıvı oldu böööö geldi bi bilsen.ilginle boğ beniiiiiii :))))
teşekkür edrim canım cevabın için bakıcam ve yapıcam inşallah...
canım rica ederim. bi an önce başla canım.çok farkedeceksin değişikliği...

teşekür ederimm selda sende hoşgeldin aramızaa

tülincimm
senin 6 günlük detoks nedirr?
merak ettim çok şok diyet detoks tarafında dgeilim artık ama bi inceleyim

bugünkü menüm:

sabah:
2 t.bugday ekmegi
2 dilim peynir

gün boyunca:
2 lokum
1 elma+1çay bardagı süt
1 armut+1 çay bardagı süt

akşam:
1 tabak kabak kalye
1 kase yogurt

ara:
1 cennet elması(tranbzon hurması) kalorisini bilen varmı ????

bol su, 1 form cay

valla çok güzel fark etmiş ama benim böyle bir listeyi yapabilmem için evde olmam lazım..mümkün değil...

canımmm hemen baktım kalorisine. sanırım lokum yüzünden öğlede yapamamışsın
Bu meyvenin 100 gr’ında 14–20 gr kadar karbonhidrat, 0.7 gr protein, 0.4 gr yağ, 20-25mg C vitamini ile riboflovin, niasin ve tiamin gibi bazı B grubu vitaminleri bulunmaktadır. Ayrıca mineral madde içeriği bakımından zengin olduğu, özellikle potasyum, kalsiyum ve fosforu en yüksek oranda içerdiği yapılan araştırmalarda ortaya konulmuştur. 100 gr’ı yaklaşık 90 kalori kadardır dolayısıyla fazla tüketimi kontrolsüz kalori alımına neden olacaktır.

tülincimm
senin 6 günlük detoks nedirr?
merak ettim çok şok diyet detoks tarafında dgeilim artık ama bi inceleyim

canım benim bi incele istersen.bol sıvılı günlerrrrrr
uyanınca limonlu su

9.00 1 kase sıfır yağ yoğurt içine 2 yk keten tohumu. / 1 tahıllı ekmek ( sabah 8 de olması gerekliydi)

11.30 3 kayısı bol su ile ( saat 10 da 3 kayısı ile şekersiz komposto olacaktı.dışarıda böyle oldu)

13.30 5 yk kabak haşlama üzerine baharat ve az sıvı yağ / yeşil salata -yağsız tuzsuz ( saat 12de olacaktı sebze yemeği yerine böyle yaptım)

15.00 1 bardak kabak haşlamanın suyu (14 de olacaktı)

15:30 1 elma

17:45 5 tane çiğ kavrulmamış badem (17 de olacaktı)

19.00 3 köfte / yağsız tuzsuz yeşil salata / 1 çiğ köfte ( akşama misafirim vardı. onlara ayrı yemekler salatalar yaptım. çigköftedende dayanamadım aldım)

20.00 3 kuru kayısı

yatarkende 1 çayb suya 1 tatlı k. elma sirkesi içicem.

gün içinde

1 lt iksir

3 lt su

1fincan yasemin/1fincan hindibağ çayı---listede 5 fincan yasemin 1 hindibağ vardı.ben öğleden sonra alınca yeşilçayımı bitirdim.

spor:1 saat tempolu yürüyüş ---aslında 2 saatti ama arada durdum ilk saat---listede 25 dk yürüyüş vardı

hergün ılıkduş alınacak ayaklara soğuksu en son. ama ben hasta olmıyım diye soğuk dökmedim.

-----------------------------------------------------------------------
uyanınca limonlu su

08.30 1 dilim tahıllı ekmek / az peynir / dom-sal / yeşillik / 1 ceviz

10.30 1 dilim elma / 1 dilim armut / 1 dilim kivi

12.00 mevsim salata içine az peynir / 1 tahıllı ekmek / 1 sub.ayran

14.00 2 yk yoğurt/ 2 yk keten tohumu/azda çörek otu

15.00 5 fındık

16.30 1 su b maydanoz suyu / 1 dilim elma / 1 dilim armut / 1 dilim kivi

18:30 5 yk ıspanak yemeği / 1 tahıllı ekmek----şekerim düştü sanırım kötü olunca 1 tatlı kaşığı sarelle

20.00 1 galeta

1 lt yasemin çayı
1 kupa hindibağ çayı

3 lt su

spor: leslie 2 mil + 100 twist : 35 dk
-----------------------------------------------

işte canım 6 gün sürüyor bu detoks. ama çok çok farkediyor.

KIZLAR BEN CUMA 74.9 DUM. BU SABAH 73.2 GÖRDÜM. BENCE DENEYİN CANLARIMMMM

valla çok güzel fark etmiş ama benim böyle bir listeyi yapabilmem için evde olmam lazım..mümkün değil...

canım araları yanında götürebilirsin ben dışarı çıkarken çaylarımı bile alıyorum.ama wc olayı çok fazla o yüzden haklısın. tatilde dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…