Yeni listemiz günün son dakikalarında nihayet yetişti
Ugly birinciliği elimden almış olsanda tebrik ederim
Haftaya artıların çok daha az olması dileğiyle
canımmmm hoşgeldiiinnnnnnn
selam cicişlerim ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız herşey yolundadır umarım 13 günlük geçmişi okuyamadımmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmm evim evim güsel evim evime geldim sonundaaa
hoşgeldin canım. ben tülin. bizimle menülerini paylaş yanlışlarımızı birlikte görelimbenide alın bende 89 kiloyum( artık bu yüklerden kurtulmak istiyorum yardım edinnnn
aşkolsuuunnn gülüüümmmm.2 gündür hiç bakmadın dimi menülerimeeee. aa sen bana özel ilgi göstermiyosun ortim. ben senin menülerini bekliyorum haftasonu yoktun zaten..ama benimkilere bi bak gariiii
peki asıl canım,yazıyosa bi yerde incelemek isterim....
CANIMMMMM TEKRAR HOŞGELDİİİİİNNNN ... atlattın çok şükürrr..özledik seni çok çok. tekrar geçmiş olsun. zorlukları atlattın inşallah daha da iyi olurlar canımm...selam kızlar tünaydın.......
tşk ederimmmm güsel dilekleirniz içinnn
elaycım
ameliyat skıntı degildiide sonrası biraz sıkıntılı geçti
sonda takmışlerdı ve 2 gün elleri kolları baglı yattı kuzum
sondayı çekmesin diyeee alışınca açtık yavaş yavaş elleirni
gezen yürüyen çocuk olunca zor oldu biraz kalkmak istedii filan
sondayı çekerse çok tehlikeli dedi dr lar allahtan öyle olmadı 6 gece yattık
çok zordu denizle ayılmaları çok zor oldu en başta
deniz her hastaneye geldikçee
aglayarak ayrıldılarr
hastaneden sonra anneme geçtim ,madem buradayım 1 hafta denizide sünnet ettireyim dedim
oda çarşamba günü sünnet oldu oldu bittii işteee
çok şükür geçtii
cnm bende 2 numarayi beyendim cok hosmushanımlar derı mont alacamda karar veremedım sızın fıkırlerınızı almak ıstedım
1-
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - BLACK bu sıyah bır model
aynısının kahverengısı
LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - RED BROWN
2-
biri bu LCWaikiki.com - LC Waikiki Premium Mont - L.STONE
(burengı var baska rengı yok)
yakası bu sekılde duruyor
LCWaikiki.com - XSIDE Mont - BLACK
bu 2 modelde var
3-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - KHAKI BROWN
4-
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Mont - CHOCOLATE BROWN
hanımlar nedersınız hangısı?
1 ve 2 daha ıyı durdu uzerımde yasıma gore
hosgeldin cnm ins hedefine saglikli bi sekilde ulasirsinbenide alın bende 89 kiloyum( artık bu yüklerden kurtulmak istiyorum yardım edinnnn
peki asıl canım,yazıyosa bi yerde incelemek isterim....
çok çok geçmiş olsun güzelim,hayırlı haberler....
daha önce görmüştüm,hemen inceliyorummmmmm
ben 2 ay düzenli yaptım şimdi haftada 2 gün yarımşar saat yapıyorumm
çok hoş canım,verenler çokk daha kalabalık şükür...haftaya daha iyilerini görürüz inşallah..
hoşgeldin canımmmmmmm
şükür atlattın....
nasılsın ,neler yaptınız,deniz kayra nasıl
Canım benim sıkıntılı dönemlerini atlattın şükür,sünnette yaptınız ne güzel,Allah damatlıklarını göstersin diyelim ozamanselam kızlar tünaydın.......
elaycım
aglayarak ayrıldılarr
hastaneden sonra anneme geçtim ,madem buradayım 1 hafta denizide sünnet ettireyim dedim
çok şükür geçtii
tunacım
yok cnm hiç bahsedemedim iyi şimdii kontrole gidip geliyoruz
Bi kerem ben senin menülerine baktım çokta beğendim,taktirde ettim ,hergün aynımı ne bilem ortim ,ondan sordum bi liste varmı diye..Sonuçta 6 günlük detoks bu ...Ozaman bende bakıp bakıp yaparım..ama bugün kaçtı,yarın başlarım bende 5 gün yaparım ,bayram günü yapamam ama 5 günde idare eder beni dediğin gibi verdiriyorsa....Bacım seni ilgiye boğarım,sen bile şaşarsın bak...tünayddıııı oğlumdan anca sıra geldiii
aşkolsuuunnn gülüüümmmm.2 gündür hiç bakmadın dimi menülerimeeee. aa sen bana özel ilgi göstermiyosun ortim. ben senin menülerini bekliyorum haftasonu yoktun zaten..ama benimkilere bi bak gariiii
senin için 2 günlük menüm
bugunkü menüm:
uyanınca limonlu su
9.00 1 kase sıfır yağ yoğurt içine 2 yk keten tohumu. / 1 tahıllı ekmek ( sabah 8 de olması gerekliydi)
11.30 3 kayısı bol su ile ( saat 10 da 3 kayısı ile şekersiz komposto olacaktı.dışarıda böyle oldu)
13.30 5 yk kabak haşlama üzerine baharat ve az sıvı yağ / yeşil salata -yağsız tuzsuz ( saat 12de olacaktı sebze yemeği yerine böyle yaptım)
15.00 1 bardak kabak haşlamanın suyu (14 de olacaktı)
15:30 1 elma
17:45 5 tane çiğ kavrulmamış badem (17 de olacaktı)
19.00 3 köfte / yağsız tuzsuz yeşil salata / 1 çiğ köfte ( akşama misafirim vardı. onlara ayrı yemekler salatalar yaptım. çigköftedende dayanamadım aldım)
20.00 3 kuru kayısı
yatarkende 1 çayb suya 1 tatlı k. elma sirkesi içicem.
gün içinde
1 lt iksir
3 lt su
1fincan yasemin/1fincan hindibağ çayı---listede 5 fincan yasemin 1 hindibağ vardı.ben öğleden sonra alınca yeşilçayımı bitirdim.
spor:1 saat tempolu yürüyüş ---aslında 2 saatti ama arada durdum ilk saat---listede 25 dk yürüyüş vardı
hergün ılıkduş alınacak ayaklara soğuksu en son. ama ben hasta olmıyım diye soğuk dökmedim.
-----------------------------------------------------------------------
uyanınca limonlu su
08.30 1 dilim tahıllı ekmek / az peynir / dom-sal / yeşillik / 1 ceviz
10.30 1 dilim elma / 1 dilim armut / 1 dilim kivi
12.00 mevsim salata içine az peynir / 1 tahıllı ekmek / 1 sub.ayran
14.00 2 yk yoğurt/ 2 yk keten tohumu/azda çörek otu
15.00 5 fındık
16.30 1 su b maydanoz suyu / 1 dilim elma / 1 dilim armut / 1 dilim kivi
18:30 5 yk ıspanak yemeği / 1 tahıllı ekmek----şekerim düştü sanırım kötü olunca 1 tatlı kaşığı sarelle
20.00 1 galeta
1 lt yasemin çayı
1 kupa hindibağ çayı
3 lt su
spor: leslie 2 mil + 100 twist : 35 dk
-----------------------------------------------
işte canım 6 gün sürüyor bu detoks. ama çok çok farkediyor.
KIZLAR BEN CUMA 74.9 DUM. BU SABAH 73.2 GÖRDÜM. BENCE DENEYİN CANLARIMMMM
.
evet tabisi faydası var ama bence sen başlama neden dersen çünküm ,daha diyetim başında 80 kusurlardasın ya ondan yani şöyle diyim başka hızlı kardiyo falan yap,step aerobik falan.....Plates i zayıflarsın mesela 70 e inersi ,sıklaşmak için yaparsın..Ben normalde b-fit e gidiyorum her ay 28 cm incelmem olurdu 1 ay platese gittim o ay 13 e indi incelmem ,bende pilatesi bırakıp aletlere geri döndüm....Sıkıllaşıyordum ama incelmem azalmıştı....anlatabildim umarım...biraz bekle derim tv dekide gayet güzel topikte yapan çok kişi vardı bi ara...cnm bende 2 numarayi beyendim cok hosmus
cnm faydasini muhakkak görmüssündür bu tv de yayinlar hakkinda ne düsünüyosun
kızlar kaç haftadı hep haftasonları bir şekilde moddan çıkar pazartesiyine kaldığım yerden devam ederdim ama bugün bişe var sanki rejim gitti herşey bitti bayram geliyorya kilo veremiycem alıcam gibi biliç altım
mesela akşam annem kıymalı makarna yapıcakmışş kendi kendime ben yoğurt falan yerim diyorum ama bir yandn içimden çaktırmadan makarnayı yerim diyorumm
noluya ya bana
bana bişe yapın kuzucuklar kızın dövün filan yawww
deryammm
az kaldı cnm inşş dönücez düzenimizeee
tülin
sen nikimi degiştirdin bende bu kim diyorum hayırlı olsn yeni nikkk
kızlar kızlar yüregim ızlar ben dehşet yiyorumm yaaa
kiloda aldım zaten 3 mü 4 mü bilmiyorum yarın belli olcek bakalımm
ama bayramdan sonra keisn monti diyetine başlıyorum kararlıyımm
selam kızlar tünaydın.......
elaycım
aglayarak ayrıldılarr
çok şükür geçtii
tunacım
yok cnm hiç bahsedemedim iyi şimdii kontrole gidip geliyoruz
makarna ben diyet boyunca yedimm canım ama azzz 4-5 yemek kaşığını geçme yanında 1 kase yoğurt ye bişi olmazzzz....
ilk önce hoşgeldin banuşum seni görmek ne güzelll...3-4 kilo içinde salla gitsin çocuğunun sağlığından daha mı önemli???
banuşum ben uzun süre yoktum diye haberim olmadı ne amelyatı oldu çocuk??ayyy çok ama çokk geçmiş olsun tatlımmm çocuk olunca çok zor olur yaaa ALLAH yardımcın olsunn...böyle bişey yaşamazsın artık inşallahhh...
makarna ben diyet boyunca yedimm canım ama azzz 4-5 yemek kaşığını geçme yanında 1 kase yoğurt ye bişi olmazzzz....
Öyle yapım canım ya da yoğurt falan geçiştiririm
çok teşşekkür ederim desteğine arkadaşımm
teşekkür edrim canım cevabın için bakıcam ve yapıcam inşallah...çoook geçmiş olsun canımm. yakın olsak tencere tencere yapardım sana...
canım arama motoruna leslie sansone küçültülmüş linkler yaz ve çıkan ilk linki tıkla ordan istediğini indirebilirsin..
canım rabbim şifalar versin. daha iyi olursun inşallah.
canım leslieyi 1 hafta bile yapmasan zor geliyor. maşallah 3 mil yapmışsın ...
canım merhaba ben tülin hoşgeldin.elbette çocuklar çok zor ama sen gencecik yaşında 3 çocuk annesi olmuşsun ne mutlu sana.Allah hayırlı evlat etsin. resimlerinde müthiş fark var.en az 10 yaş genç gözüküyosun.şimdi kaç kilosun canım
çok saol canım bulamazsam sana haber ederim ..mersii...canım leslie küçültülmüş link yazarsan arama mototruna çıkacaktır...olmazsa söyle özelden linki atarım sana..
selam cicişlerim ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız herşey yolundadır umarım 13 günlük geçmişi okuyamadımmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmm evim evim güsel evim evime geldim sonundaaa
canım ah benim smileyler olacaktıki gelecekti çanta:)))) canım makarna 5 6 kaşık ye bol salata yanında olmazmı. o kadarcığa kızmam bennnnkızlar kaç haftadı hep haftasonları bir şekilde moddan çıkar pazartesiyine kaldığım yerden devam ederdim ama bugün bişe var sanki rejim gitti herşey bitti bayram geliyorya kilo veremiycem alıcam gibi biliç altım
mesela akşam annem kıymalı makarna yapıcakmışş kendi kendime ben yoğurt falan yerim diyorum ama bir yandn içimden çaktırmadan makarnayı yerim diyorumm
noluya ya bana
bana bişe yapın kuzucuklar kızın dövün filan yawww
canımmmm benimmm tülinnn... bak bi listenin en altına 1700 e orda görürsünmenümü yazamıyorum
yazamayacak kadar kötü maalesef
herkese merhabalar
işler çok çok yoğun sadece listeye bir göz atabildim
verenlri tebrik ediyorum çok
bende bir dğeişiklik yok
hala 82,3 deyim maalesef
tülinnnn nerdesinn sen listede de göremedim
canım benim değişti nick sonunda.saol canım. benim 6 günlük detoksa bi bak canım.bayram sonu için.
tülin
sen nikimi degiştirdin bende bu kim diyorum hayırlı olsn yeni nikkk
kızlar kızlar yüregim ızlar ben dehşet yiyorumm yaaa
kiloda aldım zaten 3 mü 4 mü bilmiyorum yarın belli olcek bakalımm
ama bayramdan sonra keisn monti diyetine başlıyorum kararlıyımm
yok yookkk gülüm yorum bilem yazmadın menülerimeeee...liste var canım benim. yediklerim saatleri liste gibi yazdım. ama. günden sonra felakeeett.içim dışım sıvı oldu böööö geldi bi bilsen.ilginle boğ beniiiiiii :))))Bi kerem ben senin menülerine baktım çokta beğendim,taktirde ettim ,hergün aynımı ne bilem ortim ,ondan sordum bi liste varmı diye..Sonuçta 6 günlük detoks bu ...Ozaman bende bakıp bakıp yaparım..ama bugün kaçtı,yarın başlarım bende 5 gün yaparım ,bayram günü yapamam ama 5 günde idare eder beni dediğin gibi verdiriyorsa....Bacım seni ilgiye boğarım,sen bile şaşarsın bak...
..
canım rica ederim. bi an önce başla canım.çok farkedeceksin değişikliği...teşekkür edrim canım cevabın için bakıcam ve yapıcam inşallah...
teşekkür edrim canım cevabın için bakıcam ve yapıcam inşallah...
çok saol canım bulamazsam sana haber ederim ..mersii...
selam hoşgeldin hem evine hem buraya...ben yeniyim adım selda...geçmiş olsun çocuklarına bir daha hastaneye düşürmez rabbim...ALLAH damatlıklarını göstersin...
tünayddıııı oğlumdan anca sıra geldiii
amannnniiiinnnn ilk defa oldu ama tam oldu.liste sonuuuu(( listenin yüzkarası yaz bana deryam kocamaaannn harflerle..ben şimdi smiley kullanamıyorum ya siz artık çanta valiz ayakkabı ne varsa atınnn kızlar. kilo veren arkadaşlarım maşallah hepinize. liste için ellerine sağlık canımmm
canımmmm hoşgeldiiinnnnnnn
hoşgeldin canım. ben tülin. bizimle menülerini paylaş yanlışlarımızı birlikte görelim
senin için 2 günlük menüm
bugunkü menüm:
uyanınca limonlu su
9.00 1 kase sıfır yağ yoğurt içine 2 yk keten tohumu. / 1 tahıllı ekmek ( sabah 8 de olması gerekliydi)
11.30 3 kayısı bol su ile ( saat 10 da 3 kayısı ile şekersiz komposto olacaktı.dışarıda böyle oldu)
13.30 5 yk kabak haşlama üzerine baharat ve az sıvı yağ / yeşil salata -yağsız tuzsuz ( saat 12de olacaktı sebze yemeği yerine böyle yaptım)
15.00 1 bardak kabak haşlamanın suyu (14 de olacaktı)
15:30 1 elma
17:45 5 tane çiğ kavrulmamış badem (17 de olacaktı)
19.00 3 köfte / yağsız tuzsuz yeşil salata / 1 çiğ köfte ( akşama misafirim vardı. onlara ayrı yemekler salatalar yaptım. çigköftedende dayanamadım aldım)
20.00 3 kuru kayısı
yatarkende 1 çayb suya 1 tatlı k. elma sirkesi içicem.
gün içinde
1 lt iksir
3 lt su
1fincan yasemin/1fincan hindibağ çayı---listede 5 fincan yasemin 1 hindibağ vardı.ben öğleden sonra alınca yeşilçayımı bitirdim.
spor:1 saat tempolu yürüyüş ---aslında 2 saatti ama arada durdum ilk saat---listede 25 dk yürüyüş vardı
hergün ılıkduş alınacak ayaklara soğuksu en son. ama ben hasta olmıyım diye soğuk dökmedim.
-----------------------------------------------------------------------
uyanınca limonlu su
08.30 1 dilim tahıllı ekmek / az peynir / dom-sal / yeşillik / 1 ceviz
10.30 1 dilim elma / 1 dilim armut / 1 dilim kivi
12.00 mevsim salata içine az peynir / 1 tahıllı ekmek / 1 sub.ayran
14.00 2 yk yoğurt/ 2 yk keten tohumu/azda çörek otu
15.00 5 fındık
16.30 1 su b maydanoz suyu / 1 dilim elma / 1 dilim armut / 1 dilim kivi
18:30 5 yk ıspanak yemeği / 1 tahıllı ekmek----şekerim düştü sanırım kötü olunca 1 tatlı kaşığı sarelle
20.00 1 galeta
1 lt yasemin çayı
1 kupa hindibağ çayı
3 lt su
spor: leslie 2 mil + 100 twist : 35 dk
-----------------------------------------------
işte canım 6 gün sürüyor bu detoks. ama çok çok farkediyor.
KIZLAR BEN CUMA 74.9 DUM. BU SABAH 73.2 GÖRDÜM. BENCE DENEYİN CANLARIMMMM
CANIMMMMM TEKRAR HOŞGELDİİİİİNNNN ... atlattın çok şükürrr..özledik seni çok çok. tekrar geçmiş olsun. zorlukları atlattın inşallah daha da iyi olurlar canımm...
canımmm hemen baktım kalorisine. sanırım lokum yüzünden öğlede yapamamışsınbugünkü menüm:
sabah:
2 t.bugday ekmegi
2 dilim peynir
gün boyunca:
2 lokum
1 elma+1çay bardagı süt
1 armut+1 çay bardagı süt
akşam:
1 tabak kabak kalye
1 kase yogurt
ara:
1 cennet elması(tranbzon hurması) kalorisini bilen varmı ????
bol su, 1 form cay
tülincimm
senin 6 günlük detoks nedirr?
merak ettim çok şok diyet detoks tarafında dgeilim artık ama bi inceleyim
valla çok güzel fark etmiş ama benim böyle bir listeyi yapabilmem için evde olmam lazım..mümkün değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?