80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlaka biliyorlardır ama gene de hatırlatayım dedim raporu ile belli tutardaki yiyecekleri devlet karşılıyor... çok zor bir hastalık ama şimdi toplum ve üreticiler daha bilinçli..dondruma külahına kadar temin etmek mümkün..Allah yardımcısı olsun..

canım ben bilmiyordum. du bi sorayım onada gelince.çok teşekkürler bilgin için.glutensiz ekmek bulamadım bugun. oda çok kötü tadı yiyemiyorum dedi sonra. ama ona aralarda yesin diye kurabiye falan aldım. tabi sadece 1 er tane :)))))))))))

banucum geçmiş olsun allah esirgesin bir daha böyle sıkıntı vermesin inşallah...sünnet de mantıklı olmuş zaten hipospadias ameliyatlarında yapıyorlar bildiğim denizinkinde yapmışın iyi olmuş bence...3-4 kilo sana vız gelir güzelim hepimizden önce halledersin sen..

canım öğrenci iken bu konu iel ilgili detaylı bir sunum yapmıştım da ordan biliyorum...carfur ve migrosta glutensiz diye raflar var... o raporla alabileceğiniz yerleri de tarif ediyor pek çok üniversite hastanesi...un mesela ne bileyim işte bisküvi kurabiye...

tülinim cok sagol. bukadar cok olacagını tahmin etmemiştim ya çokta severim. neyse haftada 1 veya 2 defa yerim artık. orta boy 1 tanesi 160 gr çıktı...
tülincim sabah ögle akşam yapıp aralarda meyva yiyordum önceden. ama bişeylerden kısmam gerekti ilerleyebilmem için. önceden 1 tabak meyve yerdim. şimdi 1 tane 1 tane aralarda yiyordum onlardan ödün vermek istemedim bende ögle yemegini kaldırdım sabahla akşam arasını meyvalarla veya ceviz fındık süt şeklinde geciriyorum artık ve fazlasıyla faydasını gördüm. lokumdan dolayı degil yani. aslında kalori acısından lokum arada yapılabilecek bi kaçamak. malum günler yaklaşırken kullanabilrizi

banu kazancı aradım şimdi fiyat bilgisi vermiyorlar ama ilk görüşme ücretisz duruma göre 1-2-3 aylık paketlerden seçip devam ediyorsunzu diyo...fiyat bilgisi veremiyormuş...

canımm evet bende migrosta buldum glutensiz kurabiyeleri. bide bebe bisküvisi vardı çeşitte çok yok yani. ilgin için çok çok teşekkür ederim.carrefourada bakayım bi ara saol canım.

banu kazancı aradım şimdi fiyat bilgisi vermiyorlar ama ilk görüşme ücretisz duruma göre 1-2-3 aylık paketlerden seçip devam ediyorsunzu diyo...fiyat bilgisi veremiyormuş...
canım gelecek fıstıgım ist. gitti diyetisyene bi sorayım ücretini ismini falan.
canım evet kalorisi yüksek ama yenmiycek gibi değil. 100 gr için 90 kalori diyo. 1 tanesi sanmam 100 gr gelceğini. orta bi elmada 60 kalori civarı.

canım peki öğle yapsanda araları 2 kayısı / 1 incir gibi sınırlasan daha iyi olmazmı.hatta sabah öğle arası olmasada ikindide bi ara olsa. ekmeği öğlen yemesen daha iyi olur bence. ama faydasınıda gördüm diyosun oda güzel.sen bilirsin canım

sagol canım önerin için birazdaha böyle devam edeyim sıkılırsam yöntem degiştireyim. aslında ben soyle yapıyorum bu meyveleri sabha kahvaltıdan 2 saat sonra 1 tane 2 saat sonra 1 tane daha 2 saat sonrada herhangi baska bişey şeklinde ikindine kadar yiyorum yani. bi 2- 3 saat sonrada akşam yemegi vakti geliyor. meyvaya bi iyice doyayımda. artık vereyimde her tür yol yöntem uygulayarak vereyim.
birde kızlar söylmeyi unuttum tarcınlı ballı çay a basladım. 5 gündür falan...

ben bir iki yere baktım ya 250 ya 300 dediler 1 aylığına

benide alın bende 89 kiloyum ( artık bu yüklerden kurtulmak istiyorum yardım edinnnn

hoşgeldin canım...arkadaşların menüsüne bak istersen herkes süper kilolar verdi.. Sanada ilhamverir eminim. Azmin daim olsun inşallah. Ben de yeni başlayanlardanım ama azimli olamayanlardan sen benim gibi olmassın umarım.. :)

herkese merhabalar...dün pc bana düşmedi..yediklerimi yazamadım şimdi yazıyorum:
sabah 2 dlm denge ekmek, peynir, domates,sosisli yumurta,şekersiz çaylar
ara bi avuç leblebi 1 kupa yeşil çay
akşam :bezelye ve peynirli makarna (güya 3,4 çatal yiyecektim abarttım bi tabak yedim çokkk pişmanım çok) ,yoğurt
1 incir ile içilen 3 brd çay

bugünkü menüm
sabah 2 dlm denge ekmek,domates,salatalık,peynir,maydanoz 1 haşlanmış yumurta(öğle 12 gibiydi kahvaltı)
ara bir avuç leblebi
1 kupa biberiye çayı ve yeşil çay
kocaman bi bardak lahana suyu
akşam:bol dereotlu kabak yemeği ve sarımsaklı yoğurt
ara olarak mandalina yemeyi düşünüyorum... ve yeşil çay...

banuşum hoşgeldin cnm. geçti gitti inşallah. Allah damatlıklarınıda göstersin cnm

tülünüm valla saati saatine bravoo maşallahhh
cuma gününe gümbür gümbür geliyorsun hadi bakalım

slm kızlar,
menümü yazayım:
sabah
1 haşlanmış yumurta
dom.,salatalık, biber
1 kk b.peynir yarım altın çörek, yeşilçay

ara
1 mandalina

öğlen (okulda)
yarım haşlanmış patates (küçük boy)
2 küp b.peynir, 3 zeytin

akşam
2 tane fırında köfte
bir yemek tabağı haşlanmış karnıbahar
yoğurt, çoban salata.

ara
yeşilçay

sabah 2 mile.

Tülinim bu hafta harika bir dönüş yapacağına inancım tam :13:

İnşallah başarır tülinim, ama senden görüp azimleneceği kesin..
İnsanın diyetisyenden bir farkı kalmıyor zaten kısa bir süre sonra

Merhabalar,
Banu hoşgeldiniz,Kayra kurtulmuş(tabii siz de) ve sünnet işiniz de bitmiş,hayırlı olsun,damatlıklarını görmeniz dileğimle...
Derya,teşekkür ediyorum,eşinize de geçmiş olsun.Bilirim,rahmetlik annemim de ülseri vardı,mahvolurdu.Taş da resmen insanı kıvrandırıyor.Benim ki safra kesesinde olduğundan düşecek yeri de yok,ameliyatla safra kesesi alınıyor.Bütün hastalara acil şifalar versin.

Ben bugün arkadaşıma gittim,bayağı hazırlıklar yapmış.Yedim
Menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
4-5 acı süs biberi
1 lokma pırasalı pay
1 lokma peynirli börek
maydanoz,semizotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
İkindi:(gezmede)
1 büyük kıymalı börek
1/2 peynirli poaça
3 sarma
1 tk patates salatası
1/2 közlenmiş biber dolma(içi peynir harçlı)
1/2 kakaolu kurabiye
1 lokma sütlü tatlı
Akşam:
1/2 kase yoğurt

2 lt su
şekersiz çaylar
1 sade Türk kahvesi
1 kupa tarçın çayı

Son düzenleme:
deryacım tülin de cevaplamış spordan sonra yaparsan vücut ısınmış olur daha ii olur..
ben geçen buraya 300 yapıcam diye yazdım direk twistle başladım 100 e kadar zor dayandım dediğin gibi sonra diğer hareketleri yapınca 100 daha yaptım o zorlamadı...

bu arada bugün kendime tayt aldım deryaaaa...
şimdi üstümde o var ve çok mutlu oldum..
eve gelince denedim bilekten yukarısı kapanmayan uzun bir çizmem vardı onla denedim hoş oldu aslında ama 70 den sonra inşallah dışarıda da giyerim şimdilik evde yeter..
bugün 12 den 5 e kadar çarşıdaydım yani bol bol yürüyüş oldu spor adına....
kendime m bir korse aldım kadın s olur dedi ama cesaret edemedim...
2 çıtçıtlı body aldım...
iremin önerdiği PLESANTA şampuanı buldum aldım...
3 lü bioxin aldım ....
veee bir tane saç bakım yağı aldım hepsi bu bildiğimiz doğal yağlardan... bunu kızkardeşim almıştı 2 hafta kadar önce ve eşim de arada bir yapıyordu dökülmeyi önledi diyorlar ve saçları daha da canlandı bende bugün aldım bakalım imdi saçım yağlı ve şimdilik plesanta yı kullancam bitene kadar sonuçları yazarım....
birde bitkisel kızıl boya aldım bayram öncesi boyarım bizim gelin boyuyor saçımı ....
aaaa unutmadan keten tohumu aldım ve akşam yedim de yoğurtla.....
veeeeeeeee yeşilçay aldım ilk defaaa şimdi demledim içiyorummmmm...

ne çok şey almışımmm...

selam cicişlerim ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız herşey yolundadır umarım 13 günlük geçmişi okuyamadımmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmm evim evim güsel evim evime geldim sonundaaa

banucum hoşgeldinnnn

senin yazı karakterinde yazılan bir cevabı görünce aaaaa dedim ama senmişsinnnn ne güzel bak atlattın geldin geçmişler olsun ...
sünnet olayını da yapmışsınız hayırlı olsun paşalara...
çişti amaliyattı sünnetti kız sen ne uğraştın bu yıl bu paşaların pi pileriyle.....
işin şakası allahım daha büyük sıkıntılar vermesin artık hem gör bak bi anda nasıl toparlanacaklar erkek çocukları sünnetten sonra çok çabuk büyür derler...
ben bir iki yere baktım ya 250 ya 300 dediler 1 aylığına

o ne yaa......
benimki özel ve süper bi diyetisyendiii.
denizli diyabet derneğinde de çalışıyormuş adı adil tardemir.....
ve aylık sadece 50...
insan sohbet etmek için bile verir 50 yi.....

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k flakes, 2 bardak yarım yağlı süt, erik-tarçın çayı

Öğle

3 ince dilim kepek ekmek, 2 yeşil zeytin, krem peynir, 1 dilim üzerine tahin pekmez

Ara

2 haşlanmış yumurta, yarım meyve pestili

Akşam

1 tabak haşlanmış karanabahar, 5 kaşık sarımsaklı yoğurt, form çayı, yeşil çay

2,5 litre su

Spor : 20 dakika bisiklet, 100 twist

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…