kızlar bugun teyzemin kızı gelecek. aslında uzaktan akrabamızın kızı ama yıllarca alt üst komşu gibi oturduk.annesi anne yarım gibidir. bende teyze kızı diyorum. akşam 9 gibi gelecek. erzurumda okuyor bayram tatiliyle 15 gün bende inşallah. ama malesef oda 90 belkide 100 üzerinde ve daha 18 yaşında. gluten alerjisi var ama yurtta kaldıgı için dikkat de edemiyo. 15 günde düzen oturtmaya çalışcam ona inşallah başarırım. yavrum bıktı kilo ve diyet lafından.ömrü bunlarla doktorlarla geçti. sizde bize dua edin başaralım. annesini 3 gündür diyete soktum kıza kıza oda 86 idi. şimdilik 1 kg verdi. diyetisyen gibi oldum valaaa :)))))
gel abllaaaa geeellll ücretsiz diyetisyeneee geeeelllll
canım ah benim smileyler olacaktıki gelecekti çanta:)))) canım makarna 5 6 kaşık ye bol salata yanında olmazmı. o kadarcığa kızmam bennnn
canımmmm benimmm tülinnn... bak bi listenin en altına 1700 e orda görürsün(( ama değil ilk 3 liste başına talibim bu hafta inşaalllaaahhh.. bu arada sanada çanta atardım ama smileylerim yok..sen yinede yaz menünü canım bence..
canım benim değişti nick sonunda.saol canım. benim 6 günlük detoksa bi bak canım.bayram sonu için.
yok yookkk gülüm yorum bilem yazmadın menülerimeeee...liste var canım benim. yediklerim saatleri liste gibi yazdım. ama. günden sonra felakeeett.içim dışım sıvı oldu böööö geldi bi bilsen.ilginle boğ beniiiiiii :))))
canım rica ederim. bi an önce başla canım.çok farkedeceksin değişikliği...
mutlaka biliyorlardır ama gene de hatırlatayım dedim raporu ile belli tutardaki yiyecekleri devlet karşılıyor... çok zor bir hastalık ama şimdi toplum ve üreticiler daha bilinçli..dondruma külahına kadar temin etmek mümkün..Allah yardımcısı olsun..
canım ben bilmiyordum. du bi sorayım onada gelince.çok teşekkürler bilgin için.glutensiz ekmek bulamadım bugun. oda çok kötü tadı yiyemiyorum dedi sonra. ama ona aralarda yesin diye kurabiye falan aldım. tabi sadece 1 er tane :)))))))))))
canımmm hemen baktım kalorisine. sanırım lokum yüzünden öğlede yapamamışsın
Bu meyvenin 100 gr’ında 14–20 gr kadar karbonhidrat, 0.7 gr protein, 0.4 gr yağ, 20-25mg C vitamini ile riboflovin, niasin ve tiamin gibi bazı B grubu vitaminleri bulunmaktadır. Ayrıca mineral madde içeriği bakımından zengin olduğu, özellikle potasyum, kalsiyum ve fosforu en yüksek oranda içerdiği yapılan araştırmalarda ortaya konulmuştur. 100 gr’ı yaklaşık 90 kalori kadardır dolayısıyla fazla tüketimi kontrolsüz kalori alımına neden olacaktır.
canım araları yanında götürebilirsin ben dışarı çıkarken çaylarımı bile alıyorum.ama wc olayı çok fazla o yüzden haklısın. tatilde dene istersen
canımm evet bende migrosta buldum glutensiz kurabiyeleri. bide bebe bisküvisi vardı çeşitte çok yok yani. ilgin için çok çok teşekkür ederim.carrefourada bakayım bi ara saol canım.canım öğrenci iken bu konu iel ilgili detaylı bir sunum yapmıştım da ordan biliyorum...carfur ve migrosta glutensiz diye raflar var... o raporla alabileceğiniz yerleri de tarif ediyor pek çok üniversite hastanesi...un mesela ne bileyim işte bisküvi kurabiye...
canım gelecek fıstıgım ist. gitti diyetisyene bi sorayım ücretini ismini falan.banu kazancı aradım şimdi fiyat bilgisi vermiyorlar ama ilk görüşme ücretisz duruma göre 1-2-3 aylık paketlerden seçip devam ediyorsunzu diyo...fiyat bilgisi veremiyormuş...
canım evet kalorisi yüksek ama yenmiycek gibi değil. 100 gr için 90 kalori diyo. 1 tanesi sanmam 100 gr gelceğini. orta bi elmada 60 kalori civarı.tülinim cok sagol. bukadar cok olacagını tahmin etmemiştim yaçokta severim. neyse haftada 1 veya 2 defa yerim artık. orta boy 1 tanesi 160 gr çıktı...
tülincim sabah ögle akşam yapıp aralarda meyva yiyordum önceden. ama bişeylerden kısmam gerekti ilerleyebilmem için. önceden 1 tabak meyve yerdim. şimdi 1 tane 1 tane aralarda yiyordum onlardan ödün vermek istemedim bende ögle yemegini kaldırdım sabahla akşam arasını meyvalarla veya ceviz fındık süt şeklinde geciriyorum artık ve fazlasıyla faydasını gördüm. lokumdan dolayı degil yani. aslında kalori acısından lokum arada yapılabilecek bi kaçamak. malum günler yaklaşırken kullanabilrizi
canımm evet bende migrosta buldum glutensiz kurabiyeleri. bide bebe bisküvisi vardı çeşitte çok yok yani. ilgin için çok çok teşekkür ederim.carrefourada bakayım bi ara saol canım.
canım gelecek fıstıgım ist. gitti diyetisyene bi sorayım ücretini ismini falan.
canım evet kalorisi yüksek ama yenmiycek gibi değil. 100 gr için 90 kalori diyo. 1 tanesi sanmam 100 gr gelceğini. orta bi elmada 60 kalori civarı.
canım peki öğle yapsanda araları 2 kayısı / 1 incir gibi sınırlasan daha iyi olmazmı.hatta sabah öğle arası olmasada ikindide bi ara olsa. ekmeği öğlen yemesen daha iyi olur bence. ama faydasınıda gördüm diyosun oda güzel.sen bilirsin canım
canım ben daha önce bir süre gittim en son fiyatı her gidişte 40 lira idi. haftalık 2 haftalık gidebliyordun. şehir dışından geliyordu. sadece 1 veya 2 gün gidebliyordum nöbetime göre ayarlamam gerekiyordu. bana pek çok katkısı oldu sağlıklı beslenme adına. ben şehir dışından da kabul ediyolar diye bir iki populer ismi aradım korkunç fiyatlar söylediler.
benide alın bende 89 kiloyum( artık bu yüklerden kurtulmak istiyorum yardım edinnnn
amannnniiiinnnn ilk defa oldu ama tam oldu.liste sonuuuu(( listenin yüzkarası yaz bana deryam kocamaaannn harflerle..ben şimdi smiley kullanamıyorum ya siz artık çanta valiz ayakkabı ne varsa atınnn kızlar. kilo veren arkadaşlarım maşallah hepinize. liste için ellerine sağlık canımmm
canımmmm hoşgeldiiinnnnnnn
kızlar bugun teyzemin kızı gelecek. aslında uzaktan akrabamızın kızı ama yıllarca alt üst komşu gibi oturduk.annesi anne yarım gibidir. bende teyze kızı diyorum. akşam 9 gibi gelecek. erzurumda okuyor bayram tatiliyle 15 gün bende inşallah. ama malesef oda 90 belkide 100 üzerinde ve daha 18 yaşında. gluten alerjisi var ama yurtta kaldıgı için dikkat de edemiyo. 15 günde düzen oturtmaya çalışcam ona inşallah başarırım. yavrum bıktı kilo ve diyet lafından.ömrü bunlarla doktorlarla geçti. sizde bize dua edin başaralım. annesini 3 gündür diyete soktum kıza kıza oda 86 idi. şimdilik 1 kg verdi. diyetisyen gibi oldum valaaa :)))))
deryacım tülin de cevaplamış spordan sonra yaparsan vücut ısınmış olur daha ii olur..Kızlar merhaba, bu günün azar olduğunu yani liste yapmam gerektiğini unutmuşum friendfeede daldım bir baktım saat 10.30 olmuş
O yüzden geçmişi düzgün okuyamadım hemen kaçıyorum listeyi yapmaya..
Menüm dünkü ile aynı o yüzden yazmadım.
Bir de 60 twist yaptım ama mideme öyle bir ağrı girdi ki yarım bıraktım 100 yapacaktom sizde de böyle oluyor mu kızlar, özellikle ayşe sen tecrübelisin bu konuda neden böyle oldu :26:
selam cicişlerim ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız herşey yolundadır umarım 13 günlük geçmişi okuyamadımmmm
hepinizi çok öpüyorummmmmm evim evim güsel evim evime geldim sonundaaa
selam kızlar tünaydın.......
tşk ederimmmm güsel dilekleirniz içinnn
elaycım
ameliyat skıntı degildiide sonrası biraz sıkıntılı geçti
sonda takmışlerdı ve 2 gün elleri kolları baglı yattı kuzum
sondayı çekmesin diyeee alışınca açtık yavaş yavaş elleirni
gezen yürüyen çocuk olunca zor oldu biraz kalkmak istedii filan
sondayı çekerse çok tehlikeli dedi dr lar allahtan öyle olmadı 6 gece yattık
çok zordu denizle ayılmaları çok zor oldu en başta
deniz her hastaneye geldikçee
aglayarak ayrıldılarr
hastaneden sonra anneme geçtim ,madem buradayım 1 hafta denizide sünnet ettireyim dedim
oda çarşamba günü sünnet oldu oldu bittii işteee
çok şükür geçtii
tunacım
yok cnm hiç bahsedemedim iyi şimdii kontrole gidip geliyoruz
banucum hoşgeldinnnnderyammm
az kaldı cnm inşş dönücez düzenimizeee
tülin
sen nikimi degiştirdin bende bu kim diyorum hayırlı olsn yeni nikkk
kızlar kızlar yüregim ızlar ben dehşet yiyorumm yaaa
kiloda aldım zaten 3 mü 4 mü bilmiyorum yarın belli olcek bakalımm
ama bayramdan sonra keisn monti diyetine başlıyorum kararlıyımm
ben bir iki yere baktım ya 250 ya 300 dediler 1 aylığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?