deryacım tülin de cevaplamış spordan sonra yaparsan vücut ısınmış olur daha ii olur..
ben geçen buraya 300 yapıcam diye yazdım direk twistle başladım 100 e kadar zor dayandım dediğin gibi sonra diğer hareketleri yapınca 100 daha yaptım o zorlamadı...
bu arada bugün kendime tayt aldım deryaaaa...
şimdi üstümde o var ve çok mutlu oldum..
eve gelince denedim bilekten yukarısı kapanmayan uzun bir çizmem vardı onla denedim hoş oldu aslında ama 70 den sonra inşallah dışarıda da giyerim şimdilik evde yeter..
bugün 12 den 5 e kadar çarşıdaydım yani bol bol yürüyüş oldu spor adına....
kendime m bir korse aldım kadın s olur dedi ama cesaret edemedim...
2 çıtçıtlı body aldım...
iremin önerdiği PLESANTA şampuanı buldum aldım...
3 lü bioxin aldım ....
veee bir tane saç bakım yağı aldım hepsi bu bildiğimiz doğal yağlardan... bunu kızkardeşim almıştı 2 hafta kadar önce ve eşim de arada bir yapıyordu dökülmeyi önledi diyorlar ve saçları daha da canlandı bende bugün aldım bakalım imdi saçım yağlı ve şimdilik plesanta yı kullancam bitene kadar sonuçları yazarım....
birde bitkisel kızıl boya aldım bayram öncesi boyarım bizim gelin boyuyor saçımı ....
aaaa unutmadan keten tohumu aldım ve akşam yedim de yoğurtla.....
veeeeeeeee yeşilçay aldım ilk defaaa şimdi demledim içiyorummmmm...
ne çok şey almışımmm...
deryacım ayrıca liste için çokkkk teşekkürler ellerine sağlıkkk...
bayram geçsin birde yeni yıl için hedef koyalımmm ne dersiniz....
hadi canım bi an önce toparlan monti deneyebilirim seninle hiç bir bilgim yok yanlız....[COLOR="#FF00[B]füsuncum
tşkler cnmmm çok şükür geçti bittiii
ayşecim
bıraktıgım gibisin maşallah taytınıda güle güle giy
vallahi ben diyet yapmayı su içmeyi ,spor yapmayı özleidm desem inanırmısınız bilmiyorum
ama cidden özledimmm sabah tartılcam bakalım kaç kilo oldumm
bayramda geçsindeeee sıkı bir monti yapıcam inşşş
platesede başlıycam yansın kara yaglarrrrrrrrrrrrr[/B]00"][/COLOR]
tamam canım senin için koyarım ...Ayşem cicilerini güle güle kullan, hemmen o tayt ve çizmeyle fotoğraf istiyorum bir de ben bakayım dışarıda giyilir mi giyilmez mi..
Plesenta hakkında yorumlarını bekliyorum güzel bir gelişme görürsen ben de alayım.
tam doğru yerdesin ..benimde dönüm noktam bayramdan sonra olacak inş.
desteğe çok ihtiyacım var onuniçin buradayım..karar vermek yolun yarısıdır
canımm evet bende migrosta buldum glutensiz kurabiyeleri. bide bebe bisküvisi vardı çeşitte çok yok yani. ilgin için çok çok teşekkür ederim.carrefourada bakayım bi ara saol canım.
canım gelecek fıstıgım ist. gitti diyetisyene bi sorayım ücretini ismini falan.
canım evet kalorisi yüksek ama yenmiycek gibi değil. 100 gr için 90 kalori diyo. 1 tanesi sanmam 100 gr gelceğini. orta bi elmada 60 kalori civarı.
canım peki öğle yapsanda araları 2 kayısı / 1 incir gibi sınırlasan daha iyi olmazmı.hatta sabah öğle arası olmasada ikindide bi ara olsa. ekmeği öğlen yemesen daha iyi olur bence. ama faydasınıda gördüm diyosun oda güzel.sen bilirsin canım
ben bir iki yere baktım ya 250 ya 300 dediler 1 aylığına
canımmm sizler bişey merak edince hemen bi kaç siteye bakıyorum ve mantıklı olanı paylaşıyorum.çünkü her besinin kalorisi yada bilgisi tek sitede bulunmuyor.tülin birde sen bu kalorilere nerden bakıyorsun
kim sorsa imdadına yetişiyorsun. teşekkürle
canımm saol. karşılığını çok güzel alıyorum bu detoksun.cumaya geliyoruuuummmmmtülünüm valla saati saatine bravoo maşallahhh
cuma gününe gümbür gümbür geliyorsun hadi bakalım
.
canımmm bende pek umutluyum.desteğin için saol deryam. bide bayrama böyle olsakkk.oda azimli yavrum ne ekmek ne pilav yedi.çorba köfte salata sadece. elincen geleni yapıyo aslında kuzuuuumTülinim bu hafta harika bir dönüş yapacağına inancım tam :13:
İnşallah başarır tülinim, ama senden görüp azimleneceği kesin..
İnsanın diyetisyenden bir farkı kalmıyor zaten kısa bir süre sonra
canım azcıkda sen kaçamak yap. zaten akşam yoğurtla geçiştirmişsin. maşallahhhhhMerhabalar,
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
4-5 acı süs biberi
1 lokma pırasalı pay
1 lokma peynirli börek
maydanoz,semizotu
2 çk keten tohumu-çörekotu
İkindi:(gezmede)
1 büyük kıymalı börek
1/2 peynirli poaça
3 sarma
1 tk patates salatası
1/2 közlenmiş biber dolma(içi peynir harçlı)
1/2 kakaolu kurabiye
1 lokma sütlü tatlı
Akşam:
1/2 kase yoğurt
2 lt su
şekersiz çaylar
1 sade Türk kahvesi
1 kupa tarçın çayı
canımmm kullan bakalım iyi gelecekmi. bende de dökülme felaket. kısa kestirdim saçımı küt. şimdi ozod... adlı bi kürü uyguluyorum. sende dene bakalım paylaşalım sonra.cicilerinide iyi günlerde giy canımmmbu arada bugün kendime tayt aldım deryaaaa...
şimdi üstümde o var ve çok mutlu oldum..
eve gelince denedim bilekten yukarısı kapanmayan uzun bir çizmem vardı onla denedim hoş oldu aslında ama 70 den sonra inşallah dışarıda da giyerim şimdilik evde yeter..
bugün 12 den 5 e kadar çarşıdaydım yani bol bol yürüyüş oldu spor adına....
kendime m bir korse aldım kadın s olur dedi ama cesaret edemedim...
2 çıtçıtlı body aldım...
iremin önerdiği PLESANTA şampuanı buldum aldım...
3 lü bioxin aldım ....
veee bir tane saç bakım yağı aldım hepsi bu bildiğimiz doğal yağlardan... bunu kızkardeşim almıştı 2 hafta kadar önce ve eşim de arada bir yapıyordu dökülmeyi önledi diyorlar ve saçları daha da canlandı bende bugün aldım bakalım imdi saçım yağlı ve şimdilik plesanta yı kullancam bitene kadar sonuçları yazarım....
birde bitkisel kızıl boya aldım bayram öncesi boyarım bizim gelin boyuyor saçımı ....
aaaa unutmadan keten tohumu aldım ve akşam yedim de yoğurtla.....
veeeeeeeee yeşilçay aldım ilk defaaa şimdi demledim içiyorummmmm...
ne çok şey almışımmm...
....
canım hoşgeldin ben tülin. bence bayram sonrasını bekleme. neden yarın dikkat edip 1 2 kg eksikle başlamayasın dimi...benimde dönüm noktam bayramdan sonra olacak inş.
desteğe çok ihtiyacım var onuniçin buradayım..karar vermek yolun yarısıdır
ooohhh ne güzel.keşke topikce bi arayada gelebilsek.harikasınıızzzzzcumartesi nehirciğim geldi bana
çok güzel sohbetler ettik yedik yedik
sonrada sizin için resim çekildik
..
Yeni listemiz günün son dakikalarında nihayet yetişti
Ugly birinciliği elimden almış olsanda tebrik ederim
Haftaya artıların çok daha az olması dileğiyle
kabul edileblir aslında...bi de şehir dışı kabul etmesi lazım tabi.. ben 1600 falan duydum da çok populer biri için..
ay izlemcim geçmişler olsunselam kızlar nasılsınız
özledim sizi yaa
halılarım yıkamadan geldi, onlarla uğraştım bugün işim yok sohbete gelirim diyordum
egeye banyo yaptırıp klimayı açtım çıkmasın diye odada kal dedim
ben çıkınca sen kapıyı kilitle açama allaahhh
yöneticiyi çağırdık karşı komşumla uğraştık yok açılmıyor
evimizin yakında çilingir vardı, arkadaşım ona gitti koşa koşa o da yokmuş bugün
delirdik telefonum herşey odada kaldı, komşudan aradım eşimi o geldi arkadaşını getirmiş
2 kalın tornavida ile kanırtarak açıldı kapı
ama 3 saat uğraştık :18::18::18::18:
egeye gelince biraz oynadı biraz ağladı, çiş dedi sonra da uyumuş kalmış yavrum çişini tutmuş
koltukta uyuyordu kapı açıldığında
ne macere ne maceraa
aklınızda bulunsun içerden tokmakta kilit olan,amerikan kapıların anahtarını başka odalarda bulundurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?