80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım çok teşekkürler... hastanesler aklıma gelmemeişti hiç ama gayet mantıklı..

üzüldüm çok...tez zamanda bulunur umarım...

dünkü menüm

oructum akşam iftara 1 tabak balık bide salata cayın yanına 2 tane pişmaniye yarım saatte yürüyüş gecede 4 kaşım makarna 1 litrede su

kızlar İNŞALLAH 80 lerden hayırlısyla kurtulurum

günaydın hepinize... kahvaltı ettim çıkacağım şimdi.ibugün gene nöbetçiyim. annem perşembe gidiyor ve daha doğru dürüst göremedim vakit geçiremedim onunla bir daha da nasıl olacak bilmiyorum ne zaman göreblirim... yoruldum da istediğim gibi beslenememekten spor yapamaktan...bu nöbet geçsin bayramın 1. gününe kadar boşum...biraz dinleneyim..hepinize sağlıklı günler..

günayyyddıııınnnnn...soğuuuukkk bir kayseri sabahıııı..ama olsun benim tartı 72.8 dediiiiii.içim ısınıverdiiiii..tartımı seviyoreeeeeee

bugun 3,5 lt su içmem lazım.ama bitki çayı çok yok şükür ıhlamur rezene var sadece. bide sebze suyu. ayy karnabaharı içerken bayılcaktım dün. anam ne kötü tad limonla falan banamısın demedi.ama içtim mecbur.bayramda tahminim 1 kg falan geri gelir ama onuda hallederim sonra inşallaaahhh..

eee hadi sizde uyanın artııııııkkkkk

ah canımm Allah yardımcınız olsun.kısa sürede dönsün yuvasına inşallah.başına bi kötülük gelmesin Rabbim korusun. bizede haber ver canımm.

canım Allah kabul etsin. 2 pişmaniye çok olmuş ama olsun.100 grmı sanırım 480 500 kalori arası. makarnanın yanınada yoğurt falan yeseydin canım...ama oruç tutmak hem sağlıklı hem diyette yardımcı. ben ramazanda 4 5 kg kadar vermiştim. Rabbim kolaylık versin

canım günaydın. annecine doyamadan gidiyo demek. işin çok zor Allah kolaylıklar versin. nöbetinde çok.annenle yarın doya doya bi arada kal bari.iyi nöbetler canımmm

cumartesi nehirciğim geldi bana
çok güzel sohbetler ettik yedik yedik
sonrada sizin için resim çekildik

Eki Görüntüle 281974 bu ziyaretleri sıklaştırıcaz artık
süper bi gün oldu...
beklerim...
anlıyosun dimi beni tatlımcım ...du acık daha ağlıyım
Ay izlem ömründen ömür gitmiştir,kıyamam sanada onada .....Allah korumuş geçmiş olsun canım....
:129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:

iradeli hatunum yaa....maşallah arkadaşım...

günaydın fıstıklar bugün hastanede işlerim var birazdan oğlanı alıp gidicem
dünki menümü yazıym
sabah 2 bardak sirkeli su
ara 1 avuç üzüm
öğle:et sote
ara 1 bardak yeşil çay 1 avuç üzüm
akşam :3kaşık çorba ,7 kaşık makarna, 1 fırında baget havuç salata
1lt su spor yok
çok iç açıcı bi menü olmadı ama

kıyamam egeye.macera atlatmışsınız hakikaten
benimde sınıfta böyle birşey başıma geldi. sınıfta dolapların olduğu küçük bir depo var normalde kapalı kendinden bükmeli kiliti. çocuk girmiş arkadan kendini kilitlemiş bağırıyor öğretmenim öğretmenim diye, o kapıyı açana kadar 10 yıl yaşlanmışımdır yani. ama soğuk kanlılıkla çocukla konuştum açtı çocuk.

cnm bu tarz hastalar için evden kaçma ihtimalleri nedeniyle giydiklerinin üstüne bir yere adres yazılıp konulabilir. ama üstünde birşey tutmuyor atıyorsa bileğine adresi dövme yaptırılabilir.

iremim nedir bu çektiğin haftada kaç gün nöbetin var. hakikaten annen ne zaman geldi ne zaman gidiyor, hiç doyamadın göremedinki doyucan. canım benim ya. iyi bari pazar gününe kadar güzel bir dinlen hakettin. depremdi, nöbetti derken bol bolda spor yaparsın cnm telafi edersin.

ayyy canım ne diyim ALLAH sabır versin yine içerde iyi durmuşş benim ki kıyameti koparırdı ağlamaktan kusardı içerde....ayyy bu çocuklar varya ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyorrr...

süper bi gün oldu...
beklerim...

hıııhhhh hiç kıskanmadım desem yalan olurrr...ahh keşke birileride benim yakınımda olsaydı...

selam tatlışım nasılsın bakalım
kayranın pipisinde sorun vardı cnm ondan ameliyat olduk
çok şükür geçti sünnette olduk bu aradaa

çok geçmiş olsun bitanemm ALLAH tan atlattınız yaaa...çok ama çok geçmiş olsun...

günaydın kızlarr........
bugün tartıldım 67.3 çıktım
saglık olsun diyorummm

yeidm yeidm ve dahada yedim
bu sonuç normal yanii,hastanede dgeilde annemlere geçinc ekilo aldım
hastanede hiç uyumadıgım için yedikleirmde eriyordu dogal olarakk

ama dün akşam yedigim çekirdek ve çikolata beni mahvetti
bayramı filan beklmeden bugün başladımmm süper bi kahvaltıyla
bayramdada dikkat edicemm, ama sonrasınd amonti yapıcammm

bu arada ehliyet almak için kursa yazıldım hafta sonları 2 gün gidicem
annemlerin orada kurs 3 hafta sürecek sonrada 2 hafta daha toplam 5 hafta

asuu nerden buldun bu lafı ya bitiyorummm bunu görünceee

(((ESKİ OBEZ YENİ LOPEZZZZ))) çokkk beğendimmmm hihihihihi..

Bugün hatta son 1 haftadır çok bozuk moralim,psikolojik deli dolaşıyorum evde...yaş 28 oldu 5 yaşında bir kızım oldu ama hala şımarık bir genç kız gibiyim,istediğim olmadımı ,ilgi görmedim mi deliriyorum....Zaten diyette salmış durumdayım biliyorsunuz son 10 gündür....Bugün geçmiş okudum,sabahtan beri öncesi-sonrası fotolara baktım ve başarı hikayelerini okudum...Bunlar bana iyi geldi ,şimdi eski fotolarıma bakarken nerden nereye geldiğimi görmenizi istediğim birkaç fotomu sizinle paylaşmak istedim.... burda hamileliğimin 7.ayındayım

bu 2005 yazı evliliğimin 1.yılı ve 65 kilolardayım

bu 2009 yaz başı

bu 2009 ramazan bayramı

bu doğumdan 7 ay sonraki en şişman halim 87 civarı

bu elayın 1.yaş günü

buda 75 kiloluk bu eylüldeki son halim

evet kızlar bunlar benim kilo geçmişim 65 den zayıf olmamışım hiç en son eşimle 2000 yılında 57 kilo olduğumu htatırlıyorum yani 16 yaşındayken...sonra hep almışım hiç vermemişim...

kızlar sabah hava güneşliydi, ohh dedim mis gibi ama yeniden bulutlandı.
nilgünn nerdesin kuzum ya yoksun 2 gündür
sevda sende b-fit arkadaşlarınla mı aldatıyorsun bizi yoksa bakem
haklısınız tabi çoluk çocuklu insanlarsınız, evdi, çocukların ödeviydi, temizliğiydi derken giremiyorsunuzdur.

kızlar geçen ay umutluydum aslında hamilelik konusunda ama regli olduğum gece umutlarım suya düştü.
dün gece yine rüyamda bebeğimin olduğunu gördüm, çok uslu, ağlamıyor,eşime diyorum ben emzirmedim onu emmiyor falan diyorum. artık hormonel bişeymi bilmiyorum ama deli gibi istiyorum ya. 3 yıl oldu evleneli artık zamanıdır diye düşünüyorum Allah aratmasın.

akşama görüşürüz kızlar

benimde dönüm noktam bayramdan sonra olacak inş.
desteğe çok ihtiyacım var onuniçin buradayım..karar vermek yolun yarısıdır

Aramıza hoşgeldin ben derya..

süper bi gün oldu...
beklerim...

Hiç kıskanmadım, gülayım

Canım sevinmene sevindim İnşallah hiiiç inmezsin o listenin üst sıralarından

Ahh seherim inşallah bulunur en korktuğum hastalıktır şu hayatta allah kimsenin başına vermesin
İnan şu ülkede ötenazi hakkım olsaydı bu hastalık gibi aklın gittiği bir hastalığa yakalanırsam ötenazimi isteyen bir belge yazardım, o kadar korkuyorum..

Canım vallahi mahvoldun günlerdir dinlen artık..

günayyyddıııınnnnn...soğuuuukkk bir kayseri sabahıııı..ama olsun benim tartı 72.8 dediiiiii.içim ısınıverdiiiii..tartımı seviyoreeeeeee

bugun 3,5 lt su içmem lazım.

Tülinim ne yaptın 3,5 litre çok fazla Böbreklerini yorarsın sadece canımın içi, 2.5 - 3 litre iç yeter suyun fazlası da zarar..
Benim tartı da 73 dedi bu sabah Fazla hızlı koşma yakalayacağım seni

bu arada ehliyet almak için kursa yazıldım hafta sonları 2 gün gidicem
annemlerin orada kurs 3 hafta sürecek sonrada 2 hafta daha toplam 5 hafta

Ben de çok istiyorum banuşum ankaraya geleyim ilk işim yazılmak olacak inşallah :13:

Gülayım..Sen neden böyle moralsizsin bakayım..O dediğin çocukluk bende de var ama ben seviyorum böyle olmayı hani şımarıklık anlamında değilde bir bunalım bir moralli olmayı, çocuk gibi nazlanmayı..Kafama eseni yapmayı..Hatta böyle çocuk kalmak bile çocuk yapmama sebeplerimden biridir..
Kilo konusunda umudun kırılmış gibi hissettim..Sen iste 65 ten bile aşağıya düşersin beraber gülayım. Başka bir sıkıntı mı var yoksa bu diyet işlerinden mi sıkıldın?

Günaydın canlar, bir tembellik yapışmış üzerime yarabbim kurtulamıyorum..Sürekli bir halsizlik, belli belirsiz bir boğaz ağrısı, göz yaşarması, nefes zorluğu...Kış geldi derya hastalığın ta kendisi oldu gene...

Almıyorum arkadaş ilaç filan of bu ne ya içim dışım antibiyotik böyle gezeceğim artık kabul ettim yani kışın sağlam olmak haram bana

Arkadaşla yürüyüşlerimizi de iptal ettim valla evde ne yapabilirsem yapacağım bu buz gibi esen rüzgarda yürümeye hiç halim ve gücüm yok

Leslie ablamı bir ziyaret edeyim diyorum uzun zaman oldu özlemiştir
Ya da latin dansına mı vursam kendimi bilemedim hangisi aklıma yatarsa onu yaparım artık, sporsuz olmuyor başlayacağım inşallah bir şekilde..

aslında başka şeyler var deryam,eşimle pazar güünü bir olay yüzünden tartıştık yani aslında ben tartıştım o sustu,şimdi sen ne güzel bir taraf susmuş diceksin ama öyle değil,ben susan insana sinir olurum..eşimde öyle hep suskun,konuşmak uzlaşmak yok aslaa ki konumda çokçok haklıydım anlatsam hak verirsin..duvar çatlar ama onda tık yok .tabi bu diyet olayıda sıktı artık....moralim bozuk olunca yiyiyorum ozaman moralim daha çok bozuluyor,böyle kısır bir döngüdeyim,delircem

kızlar leslimle 35 dk ve 50 mekik yaptım geldiimmm

iradeli hatunum yaa....maşallah arkadaşım...
gülüm saol canımmm ama canımda çıkıyor hani...
canım haklısın. bu 6 günlük detoks. diyetisyenin arkadaşıma verdiği. o yüzden biraz içim rahat. sonrasında 2 lt ye düşürcem bende. sözlerin ve ilgin için saol canım.haklısın söyledinkelrinde.
canımm olsun sen halledersin 2 haftada fazlalıkları. zaten başlamışsın bile maşallah. ehliyet kursunda hayırlı olsun canımmmm.başarılar.
canımmmmm şu anki halinle dağlar kadar fark var canımmm. neden azmini kırıyorsun bidenem. neden biz 65 altına düşmeyelim... gel takıl bana diorum.. bayramdan sonra yapalım mı muzaffer k. nın 15 günlüğünü. ne dersinnnnnnnnn
canım Rabbim dualarını kabul etsin. hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallahhh

canımmm listeye uyuyorum kendi kafama göre değil. bozmak istemediğim için devam ediyorum.maşallah 73 harikasın. bende 72.8 i gördüm sabah çok çok mutlu oldum. ama biliyorumki hızla verdiğim için illa 1 kg kadar alırım. ama cumaya kadar 72 net dersem iyi olcam

Hiç de demem ne güzel susmuş diye çünkü ben de nefret ederim tartışma esnasında karşımdakinin susmasından..Keşke bağırsa çağırsa derim ama o susuş çıldırtır beni..Sürekli olmasa da eşimde sadece susar bazen o yüzden anlayabiliyorum..Kendimi sürekli konuşan iğrenç sıradan bir kadın gibi hissederim o anda her şey boş gelir offf anlatılamaz bir şey işte gerçekten çok sinir bozucu...
Moral bozukken diyet yapmayı ben başaramadım hiç gülayım, özellikle eşle olan problemler en kötüsü o anda hiçbir şey görmüyor insanın gözü
Moral bozukken yiyen biri olarak öyle bir durumda full motivasyonda bile olsam tam tersine dönebiliyor işler..İkiniz de sakinleşince ne kadar üzüldüğünü kırıldığını anlatsan..Umarım bir an önce yoluna girer her şey

Tülayım bu listeyi nereden almıştın sen? Bence gene uy ama suyu azalt, belli ki bir doktor hazırlamamış bu listeyi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…