canımmmm fıstıgıma sordum memorial hast. de obezite tedavi merkezine gidiyomuş. başlangıçta sağlık testleri için 500 tl civarı vermiş. 2 kontrol 160 tl ye geliyormuş. yani ayda 160 kontrole çağırdıgında ücretsizmiş. yasemin adlı bi hanıma gitmiş o. bi düşün bakalım
hoş geldin banu çok geçmiş olsun atlattın nihayetinde zorlu günleri
canan 2910 hoş geldin canım
gece kuşu oldum artık cemaati uyutup yanınıza kaçabiliyorum ancak dua istiyorum sizlerden teyzemin eşi Alzheimer hastası kayıp bugün öğlenden beri arıyorlar heryerde inş bu gece sağ salim bulunur biz kez daha böyle birşey olmuştu neyseki bulunmuştu
Menümü yazıym uzun bir aradan sonra
sabah peynir
omlet çavdar ek .
öğle
çorba sebze yemeği
akşam
salata
tavuk
bolca su yeşil çay ....
hayırlı geceler çok öpüldünüz canlar
ah canımm Allah yardımcınız olsun.kısa sürede dönsün yuvasına inşallah.başına bi kötülük gelmesin Rabbim korusun. bizede haber ver canımm.hoş geldin banu çok geçmiş olsun atlattın nihayetinde zorlu günleri
gece kuşu oldum artık cemaati uyutup yanınıza kaçabiliyorum ancak dua istiyorum sizlerden teyzemin eşi Alzheimer hastası kayıp bugün öğlenden beri arıyorlar heryerde inş bu gece sağ salim bulunur biz kez daha böyle birşey olmuştu neyseki bulunmuştu
sabah peynir
omlet çavdar ek .
öğle
çorba sebze yemeği
akşam
salata
tavuk
bolca su yeşil çay ....
canım Allah kabul etsin. 2 pişmaniye çok olmuş ama olsun.100 grmı sanırım 480 500 kalori arası. makarnanın yanınada yoğurt falan yeseydin canım...ama oruç tutmak hem sağlıklı hem diyette yardımcı. ben ramazanda 4 5 kg kadar vermiştim. Rabbim kolaylık versindünkü menüm
oructum akşam iftara 1 tabak balık bide salata cayın yanına 2 tane pişmaniye yarım saatte yürüyüş gecede 4 kaşım makarna 1 litrede su
kızlar İNŞALLAH 80 lerden hayırlısyla kurtulurum
günaydın hepinize... kahvaltı ettim çıkacağım şimdi.ibugün gene nöbetçiyim. annem perşembe gidiyor ve daha doğru dürüst göremedim vakit geçiremedim onunla bir daha da nasıl olacak bilmiyorum ne zaman göreblirim... yoruldum da istediğim gibi beslenememekten spor yapamaktan...bu nöbet geçsin bayramın 1. gününe kadar boşum...biraz dinleneyim..hepinize sağlıklı günler..
cumartesi nehirciğim geldi bana
çok güzel sohbetler ettik yedik yedik
sonrada sizin için resim çekildik
Eki Görüntüle 281974 bu ziyaretleri sıklaştırıcaz artık
süper bi gün oldu...
beklerim...
Ay izlem ömründen ömür gitmiştir,kıyamam sanada onada .....Allah korumuş geçmiş olsun canım....selam kızlar nasılsınız
özledim sizi yaa
halılarım yıkamadan geldi, onlarla uğraştım bugün işim yok sohbete gelirim diyordum
egeye banyo yaptırıp klimayı açtım çıkmasın diye odada kal dedim
ben çıkınca sen kapıyı kilitle açama allaahhh
yöneticiyi çağırdık karşı komşumla uğraştık yok açılmıyor
evimizin yakında çilingir vardı, arkadaşım ona gitti koşa koşa o da yokmuş bugün
delirdik telefonum herşey odada kaldı, komşudan aradım eşimi o geldi arkadaşını getirmiş
2 kalın tornavida ile kanırtarak açıldı kapı
ama 3 saat uğraştık :18::18::18::18:
egeye gelince biraz oynadı biraz ağladı, çiş dedi sonra da uyumuş kalmış yavrum çişini tutmuş
koltukta uyuyordu kapı açıldığında
ne macere ne maceraa
aklınızda bulunsun içerden tokmakta kilit olan,amerikan kapıların anahtarını başka odalarda bulundurun
:129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:bugunkü menüm:
uyanınca limonlu su
8.30 1 kase yoğurt/ 2 yk yulaf ezme / 2 yk keten tohumu / 2 kuru erik
10.30 karnabahar suyu / 5 badem
12:30 1 kase karnabahar çorba / mevsim salata / 1 tahıllı ekmek
14:00 5 fındık
15:00 1 su bardağı taze mandalina suyu
17.00 1 galeta / az peynir
18.30 1 parça tavuk / yeşil salata / 1 tahıllı ekmek
22:00 zencefilli limonlu çay
3,5 lt su
1 lt yasemin çayı
1 kupa hindibağ çayı
spor: leslie 3 mil 35 dk
bitki çaylarından böö geldi..yarın dahada kötü
günayyyddıııınnnnn...soğuuuukkk bir kayseri sabahıııı..ama olsun benim tartı 72.8 dediiiiii.içim ısınıverdiiiii..tartımı seviyoreeeeeee
bugun 3,5 lt su içmem lazım.ama bitki çayı çok yok şükür ıhlamur rezene var sadece. bide sebze suyu. ayy karnabaharı içerken bayılcaktım dün. anam ne kötü tad limonla falan banamısın demedi.ama içtim mecbur.bayramda tahminim 1 kg falan geri gelir ama onuda hallederim sonra inşallaaahhh..
eee hadi sizde uyanın artııııııkkkkk
.
selam kızlar nasılsınız
özledim sizi yaa
halılarım yıkamadan geldi, onlarla uğraştım bugün işim yok sohbete gelirim diyordum
evimizin yakında çilingir vardı, arkadaşım ona gitti koşa koşa o da yokmuş bugün
delirdik telefonum herşey odada kaldı, komşudan aradım eşimi o geldi arkadaşını getirmiş
egeye gelince biraz oynadı biraz ağladı, çiş dedi sonra da uyumuş kalmış yavrum çişini tutmuş
ne macere ne maceraa
aklınızda bulunsun içerden tokmakta kilit olan,amerikan kapıların anahtarını başka odalarda bulundurun
günaydın hepinize... kahvaltı ettim çıkacağım şimdi.ibugün gene nöbetçiyim. annem perşembe gidiyor ve daha doğru dürüst göremedim vakit geçiremedim onunla bir daha da nasıl olacak bilmiyorum ne zaman göreblirim... yoruldum da istediğim gibi beslenememekten spor yapamaktan...bu nöbet geçsin bayramın 1. gününe kadar boşum...biraz dinleneyim..hepinize sağlıklı günler..
selam kızlar nasılsınız
özledim sizi yaa
ne macere ne maceraa
süper bi gün oldu...
beklerim...
selam tatlışım nasılsın bakalım
kayranın pipisinde sorun vardı cnm ondan ameliyat olduk
çok şükür geçti sünnette olduk bu aradaa
makarna ben diyet boyunca yedimm canım ama azzz 4-5 yemek kaşığını geçme yanında 1 kase yoğurt ye bişi olmazzzz....
Öyle yapım canım ya da yoğurt falan geçiştiririm
çok teşşekkür ederim desteğine arkadaşımm
bişi değilll canımmm görevimmm
günayyyddıııınnnnn...soğuuuukkk bir kayseri sabahıııı..ama olsun benim tartı 72.8 dediiiiii.içim ısınıverdiiiii..tartımı seviyoreeeeeee
bugun 3,5 lt su içmem lazım.ama bitki çayı çok yok şükür ıhlamur rezene var sadece. bide sebze suyu. ayy karnabaharı içerken bayılcaktım dün. anam ne kötü tad limonla falan banamısın demedi.ama içtim mecbur.bayramda tahminim 1 kg falan geri gelir ama onuda hallederim sonra inşallaaahhh..
eee hadi sizde uyanın artııııııkkkkk
ah canımm Allah yardımcınız olsun.kısa sürede dönsün yuvasına inşallah.başına bi kötülük gelmesin Rabbim korusun. bizede haber ver canımm.
canım 3.5 litle su biraz fazla hem kendine niye bu kadar eziyet ettiriyorsun ki azar azar sağlıklı beslenerek zayıflayabilrisin bu kadar sıvı içmenin vucuda yarardan çok zarara eder....böbreklerini yorarsın..zayıflamanada çoooookkk artı olacağınıda zannetmiyorum..yani demek istediğim 2 litre su da içsen 3.5 lt suda içsen aynı kiloyu vereceksinn...acele kilo verirsin ama bu sadece kas dokundan ve su ağırlığından gidecektir...ben 31 kilo verdim ama bu kadar su bu kadar sebze suyu felan içerek kendime eziyet etmedimm yani bilgilendirmek istedim yinede sen bilirsin canımm...
KIZLAAAAAAAAAAAARRR çok mutlu oldum okuyunca bi çığlık attım annem zıpladı
listeye kafadan birinci girdim hehhhehe çokmutluyum çoookkkkk 5 gün yemek yemem artık bu gazla
artık birinciliği bırakmam inşallahhh dermişim şaka şaka inşallah hepimiz vericez kiloları ben bayramdan korkuyorum bakalım nolcak he bide şu an regliyiiim nasıl etkiler bilmiyorum geçmişi hızlıca okudum m,safirim var yatıya herkeze çok teşekkür ederim tebriklr için seviorum sizi
bu günkü menüm
sabah:1 d k ekmeği peynir 4 zeytin
öğlen :yok
ara :2 bisküvi 1 tane çikolata hani şu minik bayram çikolatalarından
akşam :balık salata
2 yeşil çay 1.5 lt su bugün hiç ii olmadı temizlik vardı yarına daha ii olucak inşallah
başarılarının devamını diliyorum tatlım inşallah seni hep üst sıralarda görürüzz...
tahtımı sana bırakıyorummmmm
sabah peynir
omlet çavdar ek .
öğle
çorba sebze yemeği
akşam
salata
tavuk
bolca su yeşil çay ....
ayy inşallah iyi haberler alırsınızzzz..
günaydın fıstıklarbugün hastanede işlerim var birazdan oğlanı alıp gidicem
dünki menümü yazıym
sabah 2 bardak sirkeli su
ara 1 avuç üzüm
öğle:et sote
ara 1 bardak yeşil çay 1 avuç üzüm
akşam :3kaşık çorba ,7 kaşık makarna, 1 fırında baget havuç salata
1lt su spor yok
çok iç açıcı bi menü olmadı ama
benimde dönüm noktam bayramdan sonra olacak inş.
desteğe çok ihtiyacım var onuniçin buradayım..karar vermek yolun yarısıdır
süper bi gün oldu...
beklerim...
KIZLAAAAAAAAAAAARRR çok mutlu oldum okuyunca bi çığlık attım annem zıpladı
listeye kafadan birinci girdim hehhhehe çokmutluyum çoookkkkk 5 gün yemek yemem artık bu gazla
artık birinciliği bırakmam inşallahhh dermişim şaka şaka inşallah hepimiz vericez kiloları ben bayramdan korkuyorum bakalım nolcak he bide şu an regliyiiim nasıl etkiler bilmiyorum geçmişi hızlıca okudum m,safirim var yatıya herkeze çok teşekkür ederim tebriklr için seviorum sizi
bugun 3,5 lt su içmem lazım.
bu arada ehliyet almak için kursa yazıldım hafta sonları 2 gün gidicem
annemlerin orada kurs 3 hafta sürecek sonrada 2 hafta daha toplam 5 hafta
Bugün hatta son 1 haftadır çok bozuk moralim,psikolojik deli dolaşıyorum evde...yaş 28 oldu 5 yaşında bir kızım oldu ama hala şımarık bir genç kız gibiyim,istediğim olmadımı ,ilgi görmedim mi deliriyorum....Zaten diyette salmış durumdayım biliyorsunuz son 10 gündür....Bugün geçmiş okudum,sabahtan beri öncesi-sonrası fotolara baktım ve başarı hikayelerini okudum...Bunlar bana iyi geldi ,şimdi eski fotolarıma bakarken nerden nereye geldiğimi görmenizi istediğim birkaç fotomu sizinle paylaşmak istedim....
Gülayım..Sen neden böyle moralsizsin bakayım..O dediğin çocukluk bende de var ama ben seviyorum böyle olmayı hani şımarıklık anlamında değilde bir bunalım bir moralli olmayı, çocuk gibi nazlanmayı..Kafama eseni yapmayı..Hatta böyle çocuk kalmak bile çocuk yapmama sebeplerimden biridir..
Kilo konusunda umudun kırılmış gibi hissettim..Sen iste 65 ten bile aşağıya düşersin beraber gülayım. Başka bir sıkıntı mı var yoksa bu diyet işlerinden mi sıkıldın?
gülüm saol canımmm ama canımda çıkıyor hani...iradeli hatunum yaa....maşallah arkadaşım...
canım haklısın. bu 6 günlük detoks. diyetisyenin arkadaşıma verdiği. o yüzden biraz içim rahat. sonrasında 2 lt ye düşürcem bende. sözlerin ve ilgin için saol canım.haklısın söyledinkelrinde.
ayyy
canım 3.5 litle su biraz fazla hem kendine niye bu kadar eziyet ettiriyorsun ki azar azar sağlıklı beslenerek zayıflayabilrisin bu kadar sıvı içmenin vucuda yarardan çok zarara eder....böbreklerini yorarsın..zayıflamanada çoooookkk artı olacağınıda zannetmiyorum..yani demek istediğim 2 litre su da içsen 3.5 lt suda içsen aynı kiloyu vereceksinn...acele kilo verirsin ama bu sadece kas dokundan ve su ağırlığından gidecektir...ben 31 kilo verdim ama bu kadar su bu kadar sebze suyu felan içerek kendime eziyet etmedimm yani bilgilendirmek istedim yinede sen bilirsin canımm...
..
canımm olsun sen halledersin 2 haftada fazlalıkları. zaten başlamışsın bile maşallah. ehliyet kursunda hayırlı olsun canımmmm.başarılar.g
yeidm yeidm ve dahada yedim
bu sonuç normal yanii,hastanede dgeilde annemlere geçinc ekilo aldım
hastanede hiç uyumadıgım için yedikleirmde eriyordu dogal olarakk
ama dün akşam yedigim çekirdek ve çikolata beni mahvetti
bayramı filan beklmeden bugün başladımmm süper bi kahvaltıyla
bayramdada dikkat edicemm, ama sonrasınd amonti yapıcammm
bu arada ehliyet almak için kursa yazıldım hafta sonları 2 gün gidicem
annemlerin orada kurs 3 hafta sürecek sonrada 2 hafta daha toplam 5 hafta
canımmmmm şu anki halinle dağlar kadar fark var canımmm. neden azmini kırıyorsun bidenem. neden biz 65 altına düşmeyelim... gel takıl bana diorum.. bayramdan sonra yapalım mı muzaffer k. nın 15 günlüğünü. ne dersinnnnnnnnnBugün hatta son 1 haftadır çok bozuk moralim,psikolojik deli dolaşıyorum evde...yaş 28 oldu 5 yaşında bir kızım oldu ama hala şımarık bir genç kız gibiyim,istediğim olmadımı ,ilgi görmedim mi deliriyorum....Zaten diyette salmış durumdayım biliyorsunuz son 10 gündür....Bugün geçmiş okudum,sabahtan beri öncesi-sonrası fotolara baktım ve başarı hikayelerini okudum...Bunlar bana iyi geldi ,şimdi eski fotolarıma bakarken nerden nereye geldiğimi görmenizi istediğim birkaç fotomu sizinle paylaşmak istedim....
evet kızlar bunlar benim kilo geçmişim 65 den zayıf olmamışım hiç en son eşimle 2000 yılında 57 kilo olduğumu htatırlıyorum yani 16 yaşındayken...sonra hep almışım hiç vermemişim...
canım Rabbim dualarını kabul etsin. hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallahhhkızlar geçen ay umutluydum aslında hamilelik konusunda ama regli olduğum gece umutlarım suya düştü.
dün gece yine rüyamda bebeğimin olduğunu gördüm, çok uslu, ağlamıyor,eşime diyorum ben emzirmedim onu emmiyor falan diyorum. artık hormonel bişeymi bilmiyorum ama deli gibi istiyorum ya. 3 yıl oldu evleneli artık zamanıdır diye düşünüyorum Allah aratmasın.
akşama görüşürüz kızlar
Aramıza hoşgeldin ben derya..
Tülinim ne yaptın 3,5 litre çok fazlaBöbreklerini yorarsın sadece canımın içi, 2.5 - 3 litre iç yeter suyun fazlası da zarar..
Benim tartı da 73 dedi bu sabahFazla hızlı koşma yakalayacağım seni
[/B]
aslında başka şeyler var deryam,eşimle pazar güünü bir olay yüzünden tartıştık yani aslında ben tartıştım o sustu,şimdi sen ne güzel bir taraf susmuş diceksin ama öyle değil,ben susan insana sinir olurum..eşimde öyle hep suskun,konuşmak uzlaşmak yok aslaa ki konumda çokçok haklıydım anlatsam hak verirsin..duvar çatlar ama onda tık yok .tabi bu diyet olayıda sıktı artık....moralim bozuk olunca yiyiyorum ozaman moralim daha çok bozuluyor,böyle kısır bir döngüdeyim,delircem
canımmm listeye uyuyorum kendi kafama göre değil. bozmak istemediğim için devam ediyorum.maşallah 73 harikasın. bende 72.8 i gördüm sabah çok çok mutlu oldum. ama biliyorumki hızla verdiğim için illa 1 kg kadar alırım. ama cumaya kadar 72 net dersem iyi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?