aslında başka şeyler var deryam,eşimle pazar güünü bir olay yüzünden tartıştık yani aslında ben tartıştım o sustu,şimdi sen ne güzel bir taraf susmuş diceksin ama öyle değil,ben susan insana sinir olurum..eşimde öyle hep suskun,konuşmak uzlaşmak yok aslaa ki konumda çokçok haklıydım anlatsam hak verirsin..duvar çatlar ama onda tık yok .tabi bu diyet olayıda sıktı artık....moralim bozuk olunca yiyiyorum ozaman moralim daha çok bozuluyor,böyle kısır bir döngüdeyim,delircem
Tülayım bu listeyi nereden almıştın sen? Bence gene uy ama suyu azalt, belli ki bir doktor hazırlamamış bu listeyi :26:
deryacım tülin de cevaplamış spordan sonra yaparsan vücut ısınmış olur daha ii olur..
Ben geçen buraya 300 yapıcam diye yazdım direk twistle başladım 100 e kadar zor dayandım dediğin gibi sonra diğer hareketleri yapınca 100 daha yaptım o zorlamadı...
Bu arada bugün kendime tayt aldım deryaaaa...
şimdi üstümde o var ve çok mutlu oldum..
Eve gelince denedim bilekten yukarısı kapanmayan uzun bir çizmem vardı onla denedim hoş oldu aslında ama 70 den sonra inşallah dışarıda da giyerim şimdilik evde yeter..
Bugün 12 den 5 e kadar çarşıdaydım yani bol bol yürüyüş oldu spor adına....
Kendime m bir korse aldım kadın s olur dedi ama cesaret edemedim...
2 çıtçıtlı body aldım...
Iremin önerdiği plesanta şampuanı buldum aldım...
3 lü bioxin aldım ....
Veee bir tane saç bakım yağı aldım hepsi bu bildiğimiz doğal yağlardan... Bunu kızkardeşim almıştı 2 hafta kadar önce ve eşim de arada bir yapıyordu dökülmeyi önledi diyorlar ve saçları daha da canlandı bende bugün aldım bakalım imdi saçım yağlı ve şimdilik plesanta yı kullancam bitene kadar sonuçları yazarım....
Birde bitkisel kızıl boya aldım bayram öncesi boyarım bizim gelin boyuyor saçımı ....
Aaaa unutmadan keten tohumu aldım ve akşam yedim de yoğurtla.....
Veeeeeeeee yeşilçay aldım ilk defaaa şimdi demledim içiyorummmmm...
Ne çok şey almışımmm...
Banucum hoşgeldinnnn
senin yazı karakterinde yazılan bir cevabı görünce aaaaa dedim ama senmişsinnnn ne güzel bak atlattın geldin geçmişler olsun ...
Sünnet olayını da yapmışsınız hayırlı olsun paşalara...
çişti amaliyattı sünnetti kız sen ne uğraştın bu yıl bu paşaların pi pileriyle.....
Işin şakası allahım daha büyük sıkıntılar vermesin artık hem gör bak bi anda nasıl toparlanacaklar erkek çocukları sünnetten sonra çok çabuk büyür derler...
O ne yaa......
Benimki özel ve süper bi diyetisyendiii.
Denizli diyabet derneğinde de çalışıyormuş adı adil tardemir.....
Ve aylık sadece 50...
Insan sohbet etmek için bile verir 50 yi.....
kızlar bişiy söylüycem sizeee
hafta sonu eve bakmaya gittik baya bi yapılmış 6. katta şuanda
5 kat kaldı. fıtnes salonu yapılcakmış alt katıda eger binada oturanlar isterse
ama ev düşündgümden küçük geldi gözüme normalde 130 m2 kullanım alanı var evn ama inşaat oldugu için mi öyle geldi bilmiyorum
birde evde 2 balkon var biri mutfakta açılıyor digeride turma odasındna diye biliyordum
ama yatak odasından açılıyormuş,istersek girişi diger odadan vericeklerr amaa orasıda çocuk odası
bende çocuk odaısnd abalkon istemiyorum biraz canım sıkıldı...
ama yatak odasınd abalkon kalsın diyor eşimde kullanışlı olurmu bilmiyorum
selam kızlarrrrr
canlarım saatler alındı oğlumla ben iyce sapıttık bi düzene girmemedikk
öncelikle banıcum hayırlısı ile inşallah bir an önce oturr. bizimde evin altı sor salonu a-olcak güya 2 yıldır bekliyoz tık yok olursa süper olur giderim kesinnn
mutfağında balkon olması çok güzelmiş mesela benim balkon taaa dipteki oturma odasında mutfaga uzak balık falan balkonda kızartırken çok iyi oluyor ev kokmuyor yatak odasındaki balkonda iyi bence çocuk odasından kapı açtırma canım nolur nolmaz
güle güle otur güzelimm
menümü yazım dünkü
kahvaltı 2 dilim ekmek yumurta peynir
öglen tonbalıklı salata
ara 1 mandalina 1 elma
akşam yumurtalı pırasa
2 kaşık makarna
1 tutam ekmek
ara 3 adet çig köfte
çig köfteker olayı bozdu heralde
yumurtalı pırasa denedinizmi kızlar bi de soğan ile süper oluyo inanın
öptüm güzeller
Bugün hatta son 1 haftadır çok bozuk moralim,psikolojik deli dolaşıyorum evde...yaş 28 oldu 5 yaşında bir kızım oldu ama hala şımarık bir genç kız gibiyim,istediğim olmadımı ,ilgi görmedim mi deliriyorum....Zaten diyette salmış durumdayım biliyorsunuz son 10 gündür....Bugün geçmiş okudum,sabahtan beri öncesi-sonrası fotolara baktım ve başarı hikayelerini okudum...Bunlar bana iyi geldi ,şimdi eski fotolarıma bakarken nerden nereye geldiğimi görmenizi istediğim birkaç fotomu sizinle paylaşmak istedim....Eki Görüntüle 282186 burda hamileliğimin 7.ayındayım
Eki Görüntüle 282187 bu 2005 yazı evliliğimin 1.yılı ve 65 kilolardayım
Eki Görüntüle 282188 bu 2009 yaz başı
Eki Görüntüle 282189 bu 2009 ramazan bayramı
Eki Görüntüle 282190 bu doğumdan 7 ay sonraki en şişman halim 87 civarı
Eki Görüntüle 282194 bu elayın 1.yaş günü
Eki Görüntüle 282195 buda 75 kiloluk bu eylüldeki son halim
evet kızlar bunlar benim kilo geçmişim 65 den zayıf olmamışım hiç en son eşimle 2000 yılında 57 kilo olduğumu htatırlıyorum yani 16 yaşındayken...sonra hep almışım hiç vermemişim...
cnm ins rabbim gönlüne göre veriride en kisa zamanda alirsin kucagini bi bebekkızlar sabah hava güneşliydi, ohh dedim mis gibi ama yeniden bulutlandı.
nilgünn nerdesin kuzum ya yoksun 2 gündür
sevda sende b-fit arkadaşlarınla mı aldatıyorsun bizi yoksa bakem
haklısınız tabi çoluk çocuklu insanlarsınız, evdi, çocukların ödeviydi, temizliğiydi derken giremiyorsunuzdur.
kızlar geçen ay umutluydum aslında hamilelik konusunda ama regli olduğum gece umutlarım suya düştü.
dün gece yine rüyamda bebeğimin olduğunu gördüm, çok uslu, ağlamıyor,eşime diyorum ben emzirmedim onu emmiyor falan diyorum. artık hormonel bişeymi bilmiyorum ama deli gibi istiyorum ya. 3 yıl oldu evleneli artık zamanıdır diye düşünüyorum Allah aratmasın.
akşama görüşürüz kızlar
kızlar bişiy söylüycem sizeee
ama ev düşündgümden küçük geldi gözüme normalde 130 m2 kullanım alanı var evn ama inşaat oldugu için mi öyle geldi bilmiyorum
birde evde 2 balkon var biri mutfakta açılıyor digeride turma odasındna diye biliyordum
ama yatak odasından açılıyormuş,istersek girişi diger odadan vericeklerr amaa orasıda çocuk odası
WİSPER füsundu heralde dimi şumu canım
ISLAK KEK (garantı tarif hiç şaşmaz :)))
4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
2 kaşık kakao(1 paket yani ama büyük paket varsa yarısı)
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un
yumurta ve şekeri köpürünceye kadar iyice çırp.sütü,sıvı yağı,kakaoyu ve vanilyayı ekle.iyice çırp.yarım su bardağı ayır.
greri kalan malzemeye unu ve kabartma tozunu ekle.çırp yine.
fırında pişir.çıkınca yarım bardak karışım ayırdın ya dökmeden önce onun üstünü süt ile tamamla yani 1 bardak karışımı kekin üzerine dök.keki yavaş yavaş dilimle ki araya sos girsin.kek ılıyınca dilimleri eline al ve hindistan cevizine bula bir güzel.her tarafı kaplansın ama.
diğer bir tarif te ağlayan kek .bu da kremelı.yine garanti bir tarif..
şeklinde vermişti
Bayramdan sonra 15 gün muzaffer kuşan söz canım yapalım ,zaten biliyorsun çok istiyordum...ANlaştık ....bayram sonra ilk perşembe başlıyoruz ok mi ????canımmmmm şu anki halinle dağlar kadar fark var canımmm. neden azmini kırıyorsun bidenem. neden biz 65 altına düşmeyelim... gel takıl bana diorum.. bayramdan sonra yapalım mı muzaffer k. nın 15 günlüğünü. ne dersinnnnnnnnn
Dediklerine harfiyen katılıyorum ,çok iyi anlatmışsın tıpkı bensin sende....Diyet konusuna takılmamın nedeni nisandan beri b-fite gitmem ,aklı selim biri olsaydı 20 kilo verirdi bukadar ayda bense 7 verdimHiç de demem ne güzel susmuş diye çünkü ben de nefret ederim tartışma esnasında karşımdakinin susmasından..Keşke bağırsa çağırsa derim ama o susuş çıldırtır beni..Sürekli olmasa da eşimde sadece susar bazen o yüzden anlayabiliyorum..Kendimi sürekli konuşan iğrenç sıradan bir kadın gibi hissederim o anda her şey boş gelir offf anlatılamaz bir şey işte gerçekten çok sinir bozucu...
Moral bozukken diyet yapmayı ben başaramadım hiç gülayım, özellikle eşle olan problemler en kötüsü o anda hiçbir şey görmüyor insanın gözü
Moral bozukken yiyen biri olarak öyle bir durumda full motivasyonda bile olsam tam tersine dönebiliyor işler..İkiniz de sakinleşince ne kadar üzüldüğünü kırıldığını anlatsan..Umarım bir an önce yoluna girer her şey
Aynı şeyleri düşünüyorum bazen ne için kimin için uğraşıyorum diye sonra kendim için diyorum büyük harflerle.........KENDIM İCİNNNNNNNNNNNNNcanım bende tartışmada genelde susan taraf olurum. konuşursam olay büyür diye. çünkü bende ağzımı açtıgımda kırıcı olurum. zaman geçince üstünden düşünür konuşurum geri. bende sinirden yerdim tartışınca. yapmıyorum diyet falan neye kime uğraşıyorum derdim. ama elime bişey geçmedi. kafamızda buna uymak zorundayız dışına çıkmamam diye şartlandırıyorum kendimi. bende hafta sonu bi çıldırdım:) attım kendimi dışarı. arada kuru kayısı yemem lazımdı.evde vardı ama gitmeyi beklemedim.vaktim geçmesin diye.marketten aldım yedim. yola giderken badem aldım yedim. galeta aldım. kendimi frenlemeyi öğrendim sayılır. çünkü kimsenin benim hayrıma bi iş yaptıgı yok bari ben kendime zayıflayıp ödül vereyim...
şimdi ne dersin 15 günlük muz. kuş. aaaa
Canım benim arkadaşın y.odasında var balkonu,çok avatajlı der hep,yazın açarım eser diyor,sonra çamaşır asma olayını y.odası dışına çıkarmıyorum o güzel oluyor diyor,hiç canını sıkma mutfağındaki balkon yeter sana en önemlisi o zaten,bende oda yok en kötüsü benim için odadan geçiyorum hep balkona....iyi günleriniz olsunkızlar bişiy söylüycem sizeee
gülaycım 75 kiloki halin süper süper vermişsin çocuk falan derken hepimiz aynı devreleri geçirdik ben şu an 80,5 im.. bende 5 kilo versem süper olur öncelikle tabii
birlikte vericez canımm bu kiloları
Bayramdan sonra 15 gün muzaffer kuşan söz canım yapalım ,zaten biliyorsun çok istiyordum...ANlaştık ....bayram sonra ilk perşembe başlıyoruz ok mi ????
Dediklerine harfiyen katılıyorum ,çok iyi anlatmışsın tıpkı bensin sende....Diyet konusuna takılmamın nedeni nisandan beri b-fite gitmem ,aklı selim biri olsaydı 20 kilo verirdi bukadar ayda bense 7 verdim( ondan yani ama sizinle konuşunca geri topluyorum konsantremi....Çok sağolun siz çokkk
Aynı şeyleri düşünüyorum bazen ne için kimin için uğraşıyorum diye sonra kendim için diyorum büyük harflerle.........KENDIM İCİNNNNNNNNNNNNN
Canım benim arkadaşın y.odasında var balkonu,çok avatajlı der hep,yazın açarım eser diyor,sonra çamaşır asma olayını y.odası dışına çıkarmıyorum o güzel oluyor diyor,hiç canını sıkma mutfağındaki balkon yeter sana en önemlisi o zaten,bende oda yok en kötüsü benim için odadan geçiyorum hep balkona....iyi günleriniz olsun
Çok sağol ya!! acayip motive oldum bu sözlerle ...verircez başka yolu yok....ikimizde başarıcaz ,hepimiz başarıcazzzzzzz....Beraberce.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?