80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende tartışmada genelde susan taraf olurum. konuşursam olay büyür diye. çünkü bende ağzımı açtıgımda kırıcı olurum. zaman geçince üstünden düşünür konuşurum geri. bende sinirden yerdim tartışınca. yapmıyorum diyet falan neye kime uğraşıyorum derdim. ama elime bişey geçmedi. kafamızda buna uymak zorundayız dışına çıkmamam diye şartlandırıyorum kendimi. bende hafta sonu bi çıldırdım:) attım kendimi dışarı. arada kuru kayısı yemem lazımdı.evde vardı ama gitmeyi beklemedim.vaktim geçmesin diye.marketten aldım yedim. yola giderken badem aldım yedim. galeta aldım. kendimi frenlemeyi öğrendim sayılır. çünkü kimsenin benim hayrıma bi iş yaptıgı yok bari ben kendime zayıflayıp ödül vereyim...

şimdi ne dersin 15 günlük muz. kuş. aaaa

Tülayım bu listeyi nereden almıştın sen? Bence gene uy ama suyu azalt, belli ki bir doktor hazırlamamış bu listeyi :26:

canım bu liste hani antepteki ablam varya onun komşusundan.bizde arkadaş olduk. herhafta düzenli gidiyor o.şimdi 62. 66 kg ile başladı.51 olması lazım. boyu sanırım 1.50 55 arası.

selam kızlarrrr
iş yapayım dedimm ama elim kolum kalkmıyorrr,burnum akıyor hapşuruyorum
allahım kış geldi hastalıklar başladı yine yaaa

bugün düzenli beslenmeye başladım gerçekten diyet yapınca mide rahat oluyor
daha hafif daha enerjik oluyorsun ,sıkılınca yiyenler bilir deli gibi yeidm kaç gündür
hatta pazar gece 10 da eve dönerken ayvalık tostu yedimmm
yuhh dedimmm banu ne oluyor sana sabah tartıldım 67.3 çıktım en son 65.4 te yapmışım bildirimi
reglimde yakın ,su filan içmedim ödemde olabilir bakalım cumaya belli olcak sonuçç

elaycım
canı sıkkın olunca yiyenlerden biride benim
sıkma canınıı herşey yoluna giriyor bir şekilde ayrıca istersen 65 hatta dahada az kiloda olabilirisn

izlem ve nehirr
süper bi buluşma olmuş evde buluşmuşsunuz bu kez
dahada rahat olmuştur eminimm, güsle bir haber aldım deryoş ankaraya geliyormuş bekleyin bizden fotoları artıkın
ayrıca egecik nasılda kalmış yahu odada ama o kapılarda oluyor,benimkilerde kardeşimin odasınd akalmışlardı 1 saat kadar ama korkmuştur ege 3 saat az bir zman degilll

kızlar bişiy söylüycem sizeee
hafta sonu eve bakmaya gittik baya bi yapılmış 6. katta şuanda
5 kat kaldı. fıtnes salonu yapılcakmış alt katıda eger binada oturanlar isterse
ama ev düşündgümden küçük geldi gözüme normalde 130 m2 kullanım alanı var evn ama inşaat oldugu için mi öyle geldi bilmiyorum

birde evde 2 balkon var biri mutfakta açılıyor digeride turma odasındna diye biliyordum
ama yatak odasından açılıyormuş,istersek girişi diger odadan vericeklerr amaa orasıda çocuk odası
bende çocuk odaısnd abalkon istemiyorum biraz canım sıkıldı...

ama yatak odasınd abalkon kalsın diyor eşimde kullanışlı olurmu bilmiyorum

250 diyen kadını bi görseydin.. Bir an önce git havasındaydı..sohbet etmek şöyle dursun beni gerdi..bir an önce kaçmak istedim ordan..kendimden tiksindim utandım yani iğrenç bir duygu hissttirdi bana..hem para vercem hem psikolojim bozulcaktı yani:))

selam kızlarrrrr

canlarım saatler alındı oğlumla ben iyce sapıttık bi düzene girmemedikk

öncelikle banıcum hayırlısı ile inşallah bir an önce oturr. bizimde evin altı sor salonu a-olcak güya 2 yıldır bekliyoz tık yok olursa süper olur giderim kesinnn

mutfağında balkon olması çok güzelmiş mesela benim balkon taaa dipteki oturma odasında mutfaga uzak balık falan balkonda kızartırken çok iyi oluyor ev kokmuyor yatak odasındaki balkonda iyi bence çocuk odasından kapı açtırma canım nolur nolmaz

güle güle otur güzelimm

menümü yazım dünkü

kahvaltı 2 dilim ekmek yumurta peynir

öglen tonbalıklı salata

ara 1 mandalina 1 elma

akşam yumurtalı pırasa
2 kaşık makarna
1 tutam ekmek

ara 3 adet çig köfte

çig köfteker olayı bozdu heralde

yumurtalı pırasa denedinizmi kızlar bi de soğan ile süper oluyo inanın

öptüm güzeller

selam tunacımmmm
inşş evinin altı spor salonu olur ya güsel bir imkan bizimkide belli dgeil hala cnm

yumurtalı pırasa süper olurr bende çok yerimm onu kışın
zaten hep diyorum ya kışın diyet yapmak çok kolay hemde daha iyi kış sebzelerinin zayıflatma etkisi çok fazla
bendee bi ara yapıcma yumurtalı pırasayı,
lahana salatası yapıcam bendee yarın tavsiye edeirm birde bol bol kapuska yiyin göbecikli arkadaşlar

gülaycım 75 kiloki halin süper süper vermişsin çocuk falan derken hepimiz aynı devreleri geçirdik ben şu an 80,5 im.. bende 5 kilo versem süper olur öncelikle tabii

birlikte vericez canımm bu kiloları

cnm ins rabbim gönlüne göre veriride en kisa zamanda alirsin kucagini bi bebek

hayirli olsun cnm allah güle güle oturmak nasip etsin
cocuk odasinda balkon bencede iyi olmaz

Son düzenleme:
WİSPER füsundu heralde dimi şumu canım

ISLAK KEK (garantı tarif hiç şaşmaz :)))

4 yumurta
2 bardak şeker
1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
2 kaşık kakao(1 paket yani ama büyük paket varsa yarısı)
1 vanilya
1 kakao
2 bardak un

yumurta ve şekeri köpürünceye kadar iyice çırp.sütü,sıvı yağı,kakaoyu ve vanilyayı ekle.iyice çırp.yarım su bardağı ayır.
greri kalan malzemeye unu ve kabartma tozunu ekle.çırp yine.

fırında pişir.çıkınca yarım bardak karışım ayırdın ya dökmeden önce onun üstünü süt ile tamamla yani 1 bardak karışımı kekin üzerine dök.keki yavaş yavaş dilimle ki araya sos girsin.kek ılıyınca dilimleri eline al ve hindistan cevizine bula bir güzel.her tarafı kaplansın ama.

diğer bir tarif te ağlayan kek .bu da kremelı.yine garanti bir tarif..

şeklinde vermişti

selam kızlar bir kaç gündür bilgisayarda sorun vardı giremedim.
geçmiş 38 sayfa falan olmuş okumaya çalışıcam
herkes iyidir umarım

Wisper Nilgün canım,ben Füsun'um.Ben de hep karıştırıyorum,isimler kolay kolay aklımda kalmıyor.
Banu, süper bir seçim ,harika oluyor.Nilgün'ün halleyli pastasını da öneririm,10 günde 3 kez yaptırdılar.

Son düzenleme:
Bayramdan sonra 15 gün muzaffer kuşan söz canım yapalım ,zaten biliyorsun çok istiyordum...ANlaştık ....bayram sonra ilk perşembe başlıyoruz ok mi ????
Dediklerine harfiyen katılıyorum ,çok iyi anlatmışsın tıpkı bensin sende....Diyet konusuna takılmamın nedeni nisandan beri b-fite gitmem ,aklı selim biri olsaydı 20 kilo verirdi bukadar ayda bense 7 verdim ( ondan yani ama sizinle konuşunca geri topluyorum konsantremi....Çok sağolun siz çokkk
Aynı şeyleri düşünüyorum bazen ne için kimin için uğraşıyorum diye sonra kendim için diyorum büyük harflerle.........KENDIM İCİNNNNNNNNNNNNN

Canım benim arkadaşın y.odasında var balkonu,çok avatajlı der hep,yazın açarım eser diyor,sonra çamaşır asma olayını y.odası dışına çıkarmıyorum o güzel oluyor diyor,hiç canını sıkma mutfağındaki balkon yeter sana en önemlisi o zaten,bende oda yok en kötüsü benim için odadan geçiyorum hep balkona....iyi günleriniz olsun
gülaycım 75 kiloki halin süper süper vermişsin çocuk falan derken hepimiz aynı devreleri geçirdik ben şu an 80,5 im.. bende 5 kilo versem süper olur öncelikle tabii

birlikte vericez canımm bu kiloları

Çok sağol ya!! acayip motive oldum bu sözlerle ...verircez başka yolu yok....ikimizde başarıcaz ,hepimiz başarıcazzzzzzz....Beraberce.........

elaycımmm dogru sanırım yazdıklarınn kalıcak öyle o balkon zaten yazın bi sehpa iki sandalye koyarım otururuz artıkın zaten 2 balkon varsa biri çok kullanılmıyorum benim şuan öyle yani

m.kuşan diyetine mi başlıyorsunuz?

bugünkü menüm:

sabah:
ballı tarçın çayı
2 t.bugday ekmegi
2 dilim peynir

gün boyu:
1 ceviz+elmalı soda
1 cennet elması+1çay bardagı süt
1 elma+1çay bardagı süt

akşam:
1 tabak sulu köfte
2-3 çatal karışık turşu
1 kase yogurt

ara:
1 avuç çekirdek

1 saat bantta yürüyüş
bol su
1 form çay
3 bardak yeşil çay

yatmadan önce :
ballı tarçın çayı

Son düzenleme:
Kızlar gece çıktık teyzemin evine daha yeni girdim eve o nedenle sizi haberdar edemedim çok teşekkürler ilginiz için gece dışarda aradık ama yine kendi buldu bizi :) çok şükür ki telefonu unutmuyor arattıda eminönünden aldık normalde her kıyafetinde var üzerine yazılı bilgiler ama bu sefer ne cüzdan almış ne mont .Chip mi ne varmış ondan taktıracaklar tekrar kaybolmaya karşı dövmeyide düşündüler ama bilemiyorum .Derya bende çok korkuyorum bu hastalıktan halamda da var bu hastalık ... Ama bundan daha çok korktuğum hastalık ALS hastalığı türkiyede 2 milyon kişide var bu hastalık motor sinirleri etkileyerek kas hareketlerine engel oluyor hiç bir uzvuna hakim olamıyorsun ölümcülde değil ki ölüp kurtulasın çok kötü bir hastalık neyse konu değiştirip halimize şükredelim ve olumlu düşünelim ...
Gülay kilolu ikende bakıyorum hoşsun he kırmızılar alımlılıklar ... 75 kg da ki resmin siyah olduğundan mı bilmem ama gayet ince geldi simitler çarptı gözüme sadece tez zamanda kurtulman dileğiyle ...
KIZLARRRRRRRRR çok sıkılıyorum evde artık çalışmak istiyorum şöyle yakında haftanın 5 günü saat 6 da çıkabileceğim bir iş bulsam varya kızımıda kreşe vermek istiyorum eğitimi gelişimi açısından harika olur ekonomim ve hayatım canlanırdı

selam kızlar,
menümü yazıyım
sabah
domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta,
1kk b. peynir, 1 dlm k.peynir
1 dlm ekmek yeşilçay

öğle
küçük bir dilim ekmek üzerine azıcık krem peynir
4 zeytin, çay

akşam
bir porsiyon ızgara köfte
3yk yoğurt, 2 salatalık

ara
yeşilçay, mandalina, sade kahve

sabah 45 dak. yürüyüş bandı

kızlar akşam yemekten sonra şiddetli bir tatlı krizim oluyor canım deli gibi çiko istiyor.
kileri açtım akşam çikolatalı gofret bana baktı ben ona ama yemedim.
deryam sabah form çikolardan yiyebilirsin dedi ama cnm sabah hiçç çekmiyor ne hikmetse akşam yemeğinden sonra istiyor.
bende kaçamağımı sade kahveden yana kullanıyorum

kızlar muzaffer kuşhanı bende araştırıcam dukanın da kitabını alıcam çünkü bende programlı birşey denemek istiyorum bayramdan sonra.
karbonhidrata çok meylettim ama vücuttan çok fazla su götürdüğünü ve mehmet özünde 3-5 gün dışında tavsiye etmediğine dair yazılar okudum.
yeni gelen arkadaşlar nerelerdesiniz hiç göremiyorum forumda sizi huuu

gülayyy cnm senle aynı kilodayız ama sen daha ince duruyorsun yani bacakların.
seninde üst bedenin toplu.
benim üst bedenim ince suratım kaşık kadar kaldı göğüsler küçüldü, parmaklarım bile, ama basenlerim zor inceliyor spora rağmen.

ah kızlar dukan diyetiyle ilgili yeni birşeyler okudum ve sizinle paylaşıyım dedim.
"üç aşamada birkaç ay içinde 15 kilo verdiği söylenen diyeti uygulayan 5000 kişi üzerinde yapılan araştırmada bu kişilerin %80 inin 3 yıl içinde tekrar eski kilolarına döndüğü görüldü.
fransız doktorlar diyetin uyku apnesine, kısırlığa, yüksek tansiyona, 2. tip diyabete yol açtığı karaciğer ve kalpte problem oluşturduğunu belirtmişler"

Kizlar ALLAH RIZASI ICIN Babam Icin Dua Edin
$uan Yogun Bakimda Yatiyor Ve Belkide Sizin Edeceginiz Dua Ona Umud I$igi
Olabilir ...

Babam Kanserdi Buraya Yazmi$tim , Kemo Görüp Iyilesme Yolundaydi..
Kemo Gördügü Icin Böbreklerinde Yetmezlik Cikmis Ve Sariliga Cevirmi$
O Sarilikta Akcigerlerine Vurmu$ Onlari Eritmi$
$uan Dua Etmekten Ba$ka Bi$ey Gelmiyoooor Elimdenn , Cok Fenayim Agliyip Duruyorumm

Nolursunuz Dualarinizi Eksik Etmeyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…