80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burcummmm çok çok geçmiş olsun cnm allah şifa versinn babanaa(

canım inşaat oldugu için sana küçük gelmiştir. yatak odasında balkon iyi olur bencede. ama oturma odasıda olabilirdi çocuk odasından çıkılmasaydı. hani arkadaşlarla balkon keyfi yapmak için :)))

canım tmm bayram ertesi perşembe başlayalım...KENDİMİZ İÇİİİNNNNN

canım gözünüz aydın. çok şükür gelmiş. Rabbim yaşatmasın bidaha.

canım canım çok çok üzüldüm. malesef kemoterapinin sonuçlarını çok duyuyoruz. çok sevdiğim arkadaşımda babasının ciğerlerinde görüldü şu an hastanede ameliyat oldu.oda demişti böbreklere zararını. Rabbim yardımcınız olsun , şifalar versin, sizlere bağışlasın. sen dualarına devam et canım. bende edicem babacın için. sende kendine dikkat et. sana ihtiyacı olacak canımmm.

menümü yazıp kaçayım kızlar...

uyanınca limonlu su

8.30: 2 yk yulaf ezmesi / 1 çay b.süt / 3 kayısı / 1 muz

10.30 1 fincan ıhlamur / 2 çatal ıslak kek aslında 2 diyet bizküvi yazıyordı

11.30 da rezene çayı içmeliydim yoktu içemedim.

12.30 1 tabak haşlanmış karnabahar / 3 yk yoğurt / mevsim salata

14.00 1 bardak maydanoz suyu

17.00 1 kepekli galeta / az peynir

19.00 1 tabak haşlanmış karnabahar / yeşil salata

20.00 da 1 meyve + papatya çayı içmeliydim. ama ben dolma sarıyordum. 9 10 sarma yemişimdir.

bugun azcık bozdum.yarın telafi etcem inş.

3,5 lt su

spor: leslie 5 mili 35 dk yaptım + 50 mekik

kızlar menümü yazıyım utanarak çantada atabilirsiniz bana hakettim yani
sabah:1 d k ekmeği peynir 3 zeytin maydanoz

öğlen :t kahvesi 3 kuş lokumu

ara :1 kepek ekmeğine kaşarlı tost

akşamide arası döner 1 bardak kola 3 4 patates

çayın yanına dışardan aldığım kurabiyelerden birer ısırık

1,5 lt su

izlem ve nehirr
süper bi buluşma olmuş evde buluşmuşsunuz bu kez
dahada rahat olmuştur eminimm, güsle bir haber aldım deryoş ankaraya geliyormuş bekleyin bizden fotoları artıkın

Hayırlısıyla bir geleyimde arzu, filiz sen ben
Biz de kıskandırırız artıkın

Harika canım inşallah yaparlar..Bence de yatak odasından açılsın, evet oturma odasında olsa daha iyiydi ama çok da sorun değil..Ayrıca inşaat olduğu için küçük görünmesi normal bir toparlansın tadilat bitsin o zaman bak..

Gülayım allahaşkına şu dünyada hangimizin huyu suyu yapısı bir ki? Kimimiz zor veririz, kimimiz kolay, kimimizin hayat şartları bu kadar el veriyordur, kimisi tüm şartları zorlar..Ben artık kızmıyorum kimseye yeter ki bu yolda olduğu bilincini yitirmesin insan gerisi sadece zaman meselesi ne var yani başkası 6 ayda zayıflasın, sen 1 senede ya da daha az nedir yani

Canım meslek sahibimisin bilmiyorum ama her iki durumda da bakabilirsin etrafına bir bak bakalım kafana göre bir iş bulursan konuş eşinle de..Sürekli evde olmaz tabi ki bunalır insan..

O beter huy bende de var, sabah hayatta yemem ne oluyorsa akşam her şeyi yemek istiyorum vücudumuz bize düşman programlanmış sanki ne garip :))
Çok zorlanırsan akşam ye ne yapalım
Ya da tarçın çayını denedin mi?

gülaycım aslında okulda öğleyin iki dakika açtım ve senin fotoları gördüm aceleyle cevap yazmak istemedim...
öncelikle süper incelmişsin zaten senin bacaklarda sorun yok orta taraf galiba sıkıntılı bölgenn..
seninle aynı kilodayız insan kendini zayıflamış göremiyor bak senin resmini görünce bendemi böyleyim acaba diye mutlu oldum...

gelelim diğer konuya biz topikçe aynı şeyleri yaşıyoruz hep bu yakın arkadaşlarımızla da olur ya hep regl dönemleri benzer gider yaşananlar benzer gider..
bizde topikçe hastalıktı sıkıntıydı tatlı krizleri derken benzedik bence birbirimize..
şimdi ben niye böyle dedim inan okuyunca tam dertleşmelik birini buldum dedim..
bizde pazar günü bi konu yüzünden tartıştık ve o günden beri küs durumdayız ve dediğin gibi ben haklıyım o da bilio ama işine gelmiyor.
taviz de vermiyor bayaa bi restleştim ben ama nafile ve insanı nasıl sinir ediyor...
iki gündür akşama kadar süper gidiyor diyetim akşam onu görünce sinirden kaç tane kurabiye yedim bilmiyorum..
ayşe durmalısın dedikçe yiyorum birde bugün yarın regl durumu var nasıl gerginim anlatamam...
bu erkekler ama gerçekten çok acımasız 2003 ten beri birlikteyiz 2007 de evlendik ama zaman bazı şeyleri eskitiyor maalesef ... deseler hayır derdim bizde olmaz derdim ama bizimki de diğerleri gibi sıradanmış işte kabullenemesemde...
ki birde dedğin gibi zor bir süreçten geçiyoruz diyet işimiz çok uzadı benimle başlayanlar hedeflerine yaklaştılar ben daha yolun yarısındayım ...
ama arkadaşım inan değmiyor iki gündür 74.1 görmüştüm ama sanırım artışa geçer çünkü yiyorum akşamları...
ne diyeyim kelin ilacı misali ... yok çaresi....

sen konuşursun o susar , susarsın o yine susar....
bu böyle gider bizde.....

deryacım anlayacak olan her durumda anlar..
4 yılımız bitti ilk zamanlardakiyle çok farklı seni kırmaktan korkan insan zamanla değişiyor ve tabiki sende değişiyorsun söyleyemeyeceğin şeyleri söyleyebiliyorsun böyle anlarda...
hani bedirhan gökçenin bir şiiri varya FARKINDA MISIN diye tam bu durumluk işte...
bu nasıl bişi tülü bilgi verirmisin bende yapabilirim...
bu buluşmalardan bende istiyorum...
denizliye de gelin yaaa.....
nilgünümün ıslak kekinden yaparım halleyli pastadan yaparımmm...
canım benimki 50 tl..
denizliye otobüsle gel git ayda daha mantıklı ankaradan bilet ne kadar ki....
hadi geçmiş olsun bulunmuş bariiii...
ne zor allahım yaa....

akşamları bu olay bendede var canım şu ara..
har diyet iddialı bir giriş yapıo piyasaya..
ardından eleştirilerrr..
en iyisi kendi bildiğin diyet.....

burcum dualarımız seninle allah bir an önce şifasını versinn.
babacığın umarım tez zamanda iyileşir...

nilgün yok sevda yok nuran zaten yok bayadırr.....
nerelerdesiniz kızlarrrrrr..

ayyy derya bedirhan gökçe dedim sana şimdi açtım dinliom ne bunalımım bi bilsennn...

ünide ne dinlerdikkk..

ona bile zaman yok şimdii....

kardeş türküler....

düş sokağıııı.....

aman beee.....

BİR NÖBET daha sona erdi...menüm gene istediğim gibi değil

sabah uyanınca incir
kahvaltı bir dilim tam tahıllı ekmek
domates ve 2 dilim peynri yeşil çay ile
ara:yok
öğlen bir tabak patlıcanlı etli yemek bir kase çorba yarım dilim ekmek
araudin(
ara:mandalin
akşam bir tabak türlü 2 kaşık pilav ve bir küçük paket yoğurta
ara ara kuruyemiş az az
gece 10 gibi bir yumurta 5 zeytin
gece 2 ye kadar çalıştırm
1 lt su..

herkese selam ben bu grubun eski üyelerindenim tam 2 yıl önce ki yazılarımı buldum utanç içinde yazıyorum 2 yıl önce 70 kiloyken şimdi 81.200 üm sağlık prblemleri yaşıyorum oyüzden kilo veremiyorum hormonlarım kafayı yedirtti bana ara ara gelip okuyorum kilo veren arkadaşlar için seviniyorum çünkü o ruh halini biliyorum oofff çok mutsuz ediyor bu durumum benim ama çözüm yok artık kafayı yedim herkese bol iradeli günler umarım herkes istediği kiloya iner

günaydın kızlar net gitmeden hemen dünki menümü yazıym
sabah 1 dilim ekmek , 1 kk peynir
öğlen 1 küçük pizza,kola,patates kızartması
akşam:1 dürüm çiğköfte
çok berbat bi menüm var biliyorum dışardaydık alternatifim yoktu

sehercim selam cnmm sıkma canıı lütfen hepimiz aynı durumdayız inanki
hemen kilo alan bir yapımız var neden utanç duyuyorsun ki aşk olsun
tiroiid mi vardı cnm sendeee gel sık sıkk burayı bırakma cnmm

günaydın kızçelerrrr nasılsınız bakalım
ben hergün dibe batıyorum vallahiii bugün başlıyorum dedikçe yiyorum yaniii

ayşecim bende onları srucaktım nilgün ve sevdayı göremedim neredeler acaba?

asuu
cnm hoşgeldin sendeee kaç gündür yazıcam unutuyorumm

kızlar eşimin dayısı ve yengesi çagırıyor bayramda gelin çoruma diye ama kararsızım ya
valiz hazırl a valiz boşalt üşeniyorum yeminle yahuu

hoşbuldum banucum bende sana yazıcam net gidio aldığımızdan beri tat vermedi
oğluşlarına geçmiş olsun canım darısı benimkinin başına bi kaç gündür çişini yaparken acıyo dio korkuyorum valla
kız gel çoruma yani sungurluya ben burdayım bacım her daim beklerim

sehercim selam cnmm sıkma canıı lütfen hepimiz aynı durumdayız inanki
hemen kilo alan bir yapımız var neden utanç duyuyorsun ki aşk olsun
tiroiid mi vardı cnm sendeee gel sık sıkk burayı bırakma cnmm

evet canım ya hem tiroid var hemde polikistik over metobolizma diye bişey kalmadı işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum ilaçlarda artık fayda etmiyor .sık sık gelip okuyorum zatende yazacak bi menüm olmadığından yazmıyorum en alt seviyeye indirdim yediklerimi 1 saat akşam yarım saat sabah yürüyorum haftanın 5 günü ama off masum seninde polikistiğin vardı değiğlmi en çok sen anlarsın belki şu durumumu

nickin hiççç yabancı gelmedi çokbilmiş kesin aynı dönemde buralardaydık hoşgeldin

zaman ne kadar hızlı geçiyor. haftanın ortasına geldik c.tesi günü yolcuyum bende. çoruma gidicem Allah nasip ederse.
bayramın 3. günüde ankaraya geçicem kaynanama birgece kalıp ist. geri dönüş yapıcaz.

kociş iyice hanımköylü oldum diye yakınıyor
aslında önce annesine gitmek istese kararlı olur karşı çıkardı, ama oda köy havasını seviyor. iyiki bir köyümüz var huzur buluyorum resmen:))

banu, evt nilgün ve sevda yoklar bayağıdır.
siz telefonla görüşüyorsunuz sanırım konuşursanız bizide habersiz bırakma cnm özlediğimizi ilet.

kalkıp evi toparlıyım okula gidene kadar , 2 kişiyiz ama bir dağınığız sormayın gitsin
aman canımız sağolsun

günaydin kizlar,cok yogun bir hafta geciriyorum cok yorgunum bütün kemiklerim agriyor :)

diyetim kacamaklida olsa devam ediyor tek taviz vermedigim sey aksam 18 den sonra yememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…