Kizlar ALLAH RIZASI ICIN Babam Icin Dua Edin
$uan Yogun Bakimda Yatiyor Ve Belkide Sizin Edeceginiz Dua Ona Umud I$igi
Olabilir ...
Babam Kanserdi Buraya Yazmi$tim , Kemo Görüp Iyilesme Yolundaydi..
Kemo Gördügü Icin Böbreklerinde Yetmezlik Cikmis Ve Sariliga Cevirmi$
O Sarilikta Akcigerlerine Vurmu$ Onlari Eritmi$
$uan Dua Etmekten Ba$ka Bi$ey Gelmiyoooor Elimdenn , Cok Fenayim Agliyip Duruyorumm
Nolursunuz Dualarinizi Eksik Etmeyin ..
canım inşaat oldugu için sana küçük gelmiştir. yatak odasında balkon iyi olur bencede. ama oturma odasıda olabilirdi çocuk odasından çıkılmasaydı. hani arkadaşlarla balkon keyfi yapmak için :)))kızlar bişiy söylüycem sizeee
hafta sonu eve bakmaya gittik baya bi yapılmış 6. katta şuanda
5 kat kaldı. fıtnes salonu yapılcakmış alt katıda eger binada oturanlar isterse
ama ev düşündgümden küçük geldi gözüme normalde 130 m2 kullanım alanı var evn ama inşaat oldugu için mi öyle geldi bilmiyorum
birde evde 2 balkon var biri mutfakta açılıyor digeride turma odasındna diye biliyordum
ama yatak odasından açılıyormuş,istersek girişi diger odadan vericeklerr amaa orasıda çocuk odası
bende çocuk odaısnd abalkon istemiyorum biraz canım sıkıldı...
ama yatak odasınd abalkon kalsın diyor eşimde kullanışlı olurmu bilmiyorum
canım tmm bayram ertesi perşembe başlayalım...KENDİMİZ İÇİİİNNNNN
Bayramdan sonra 15 gün muzaffer kuşan söz canım yapalım ,zaten biliyorsun çok istiyordum...ANlaştık ....bayram sonra ilk perşembe başlıyoruz ok mi ????
Aynı şeyleri düşünüyorum bazen ne için kimin için uğraşıyorum diye sonra kendim için diyorum büyük harflerle.........KENDIM İCİNNNNNNNNNNNNN
........
Kızlar gece çıktık teyzemin evine daha yeni girdim eve o nedenle sizi haberdar edemedim çok teşekkürler ilginiz için gece dışarda aradık ama yine kendi buldu bizi :) çok şükür ki telefonu unutmuyor arattıda eminönünden aldık normalde her kıyafetinde var üzerine yazılı bilgiler ama bu sefer ne cüzdan almış ne mont .
canım canım çok çok üzüldüm. malesef kemoterapinin sonuçlarını çok duyuyoruz. çok sevdiğim arkadaşımda babasının ciğerlerinde görüldü şu an hastanede ameliyat oldu.oda demişti böbreklere zararını. Rabbim yardımcınız olsun , şifalar versin, sizlere bağışlasın. sen dualarına devam et canım. bende edicem babacın için. sende kendine dikkat et. sana ihtiyacı olacak canımmm.Kizlar ALLAH RIZASI ICIN Babam Icin Dua Edin
Olabilir ...
$uan Dua Etmekten Ba$ka Bi$ey Gelmiyoooor Elimdenn , Cok Fenayim Agliyip Duruyorumm
ayyy canım ne diyim ALLAH sabır versin yine içerde iyi durmuşş benim ki kıyameti koparırdı ağlamaktan kusardı içerde....ayyy bu çocuklar varya ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyorrr...
hıııhhhh hiç kıskanmadım desem yalan olurrr...ahh keşke birileride benim yakınımda olsaydı...
çok geçmiş olsun bitanemm ALLAH tan atlattınız yaaa...çok ama çok geçmiş olsun...
inşallah canım üst sıralarda olmayı çok isterim ama zor gibi şımardım biraz saldım bu gün ve çok canım sıkkın tahtınıda bana bırakma hayatım hep beraber olalım orda
bişi değilll canımmm görevimmm
canım 3.5 litle su biraz fazla hem kendine niye bu kadar eziyet ettiriyorsun ki azar azar sağlıklı beslenerek zayıflayabilrisin bu kadar sıvı içmenin vucuda yarardan çok zarara eder....böbreklerini yorarsın..zayıflamanada çoooookkk artı olacağınıda zannetmiyorum..yani demek istediğim 2 litre su da içsen 3.5 lt suda içsen aynı kiloyu vereceksinn...acele kilo verirsin ama bu sadece kas dokundan ve su ağırlığından gidecektir...ben 31 kilo verdim ama bu kadar su bu kadar sebze suyu felan içerek kendime eziyet etmedimm yani bilgilendirmek istedim yinede sen bilirsin canımm...
başarılarının devamını diliyorum tatlım inşallah seni hep üst sıralarda görürüzz...
tahtımı sana bırakıyorummmmm
ayy inşallah iyi haberler alırsınızzzz..
ay ne güzel ya bn bi spora başlasam çok daha ii olucak ama vaktim yok daha doğrusu oğluma bakan yok bakan olsa bi saniye durmamGünaydın canlar, bir tembellik yapışmış üzerime yarabbim kurtulamıyorum..Sürekli bir halsizlik, belli belirsiz bir boğaz ağrısı, göz yaşarması, nefes zorluğu...Kış geldi derya hastalığın ta kendisi oldu gene...
Almıyorum arkadaş ilaç filan of bu ne ya içim dışım antibiyotik böyle gezeceğim artık kabul ettim yani kışın sağlam olmak haram bana
Arkadaşla yürüyüşlerimizi de iptal ettim valla evde ne yapabilirsem yapacağım bu buz gibi esen rüzgarda yürümeye hiç halim ve gücüm yok
Leslie ablamı bir ziyaret edeyim diyorum uzun zaman oldu özlemiştir
Ya da latin dansına mı vursam kendimi bilemedim hangisi aklıma yatarsa onu yaparım artık, sporsuz olmuyor başlayacağım inşallah bir şekilde..
ay bu kocalar ne tuhaflar önceden konuş diye ağzının içine bakarlar sonrada sus diye gözünün içine bnmkide bn konuşmaya başlıyım daha 2. dakkada dırdırcılar gibisin diyo benimde zoruma gidio hemen susuveriyorum oda amacına ulaşıyo herşey içimde patlıyo ama napçan ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicezHiç de demem ne güzel susmuş diye çünkü ben de nefret ederim tartışma esnasında karşımdakinin susmasından..Keşke bağırsa çağırsa derim ama o susuş çıldırtır beni..Sürekli olmasa da eşimde sadece susar bazen o yüzden anlayabiliyorum..Kendimi sürekli konuşan iğrenç sıradan bir kadın gibi hissederim o anda her şey boş gelir offf anlatılamaz bir şey işte gerçekten çok sinir bozucu...
Moral bozukken diyet yapmayı ben başaramadım hiç gülayım, özellikle eşle olan problemler en kötüsü o anda hiçbir şey görmüyor insanın gözü
Moral bozukken yiyen biri olarak öyle bir durumda full motivasyonda bile olsam tam tersine dönebiliyor işler..İkiniz de sakinleşince ne kadar üzüldüğünü kırıldığını anlatsan..Umarım bir an önce yoluna girer her şey
canımm çok geçmiş olsun rabbim şifasını tez zamanda versin acılarını dindirsin bende dua edicem canım inşallah güzel haberlerini alırız babanın sen kendine ii bak ayaklarının üstüne sağlam basma zamanı salma kendini canımKizlar ALLAH RIZASI ICIN Babam Icin Dua Edin
Olabilir ...
izlem ve nehirr
süper bi buluşma olmuş evde buluşmuşsunuz bu kez
dahada rahat olmuştur eminimm, güsle bir haber aldım deryoş ankaraya geliyormuşbekleyin bizden fotoları artıkın
kızlar bişiy söylüycem sizeee
hafta sonu eve bakmaya gittik baya bi yapılmış 6. katta şuanda
5 kat kaldı. fıtnes salonu yapılcakmış alt katıda eger binada oturanlar isterse
ama ev düşündgümden küçük geldi gözüme normalde 130 m2 kullanım alanı var evn ama inşaat oldugu için mi öyle geldi bilmiyorum
birde evde 2 balkon var biri mutfakta açılıyor digeride turma odasındna diye biliyordum
ama yatak odasından açılıyormuş,istersek girişi diger odadan vericeklerr amaa orasıda çocuk odası
bende çocuk odaısnd abalkon istemiyorum biraz canım sıkıldı...
ama yatak odasınd abalkon kalsın diyor eşimde kullanışlı olurmu bilmiyorum
Dediklerine harfiyen katılıyorum ,çok iyi anlatmışsın tıpkı bensin sende....Diyet konusuna takılmamın nedeni nisandan beri b-fite gitmem ,aklı selim biri olsaydı 20 kilo verirdi bukadar ayda bense 7 verdim( ondan yani ama sizinle konuşunca geri topluyorum konsantremi....Çok sağolun siz çokkk
KIZLARRRRRRRRR çok sıkılıyorum evde artık çalışmak istiyorum şöyle yakında haftanın 5 günü saat 6 da çıkabileceğim bir iş bulsam varya kızımıda kreşe vermek istiyorum eğitimi gelişimi açısından harika olur ekonomim ve hayatım canlanırdı
kızlar akşam yemekten sonra şiddetli bir tatlı krizim oluyor canım deli gibi çiko istiyor.
kileri açtım akşam çikolatalı gofret bana baktı ben ona ama yemedim.
deryam sabah form çikolardan yiyebilirsin dedi ama cnm sabah hiçç çekmiyor ne hikmetse akşam yemeğinden sonra istiyor.
bende kaçamağımı sade kahveden yana kullanıyorum
gülaycım aslında okulda öğleyin iki dakika açtım ve senin fotoları gördüm aceleyle cevap yazmak istemedim...Bugün hatta son 1 haftadır çok bozuk moralim,psikolojik deli dolaşıyorum evde...yaş 28 oldu 5 yaşında bir kızım oldu ama hala şımarık bir genç kız gibiyim,istediğim olmadımı ,ilgi görmedim mi deliriyorum....Zaten diyette salmış durumdayım biliyorsunuz son 10 gündür....Bugün geçmiş okudum,sabahtan beri öncesi-sonrası fotolara baktım ve başarı hikayelerini okudum...Bunlar bana iyi geldi ,şimdi eski fotolarıma bakarken nerden nereye geldiğimi görmenizi istediğim birkaç fotomu sizinle paylaşmak istedim....Eki Görüntüle 282186 burda hamileliğimin 7.ayındayım
Eki Görüntüle 282187 bu 2005 yazı evliliğimin 1.yılı ve 65 kilolardayım
Eki Görüntüle 282188 bu 2009 yaz başı
Eki Görüntüle 282189 bu 2009 ramazan bayramı
Eki Görüntüle 282190 bu doğumdan 7 ay sonraki en şişman halim 87 civarı
Eki Görüntüle 282194 bu elayın 1.yaş günü
Eki Görüntüle 282195 buda 75 kiloluk bu eylüldeki son halim
evet kızlar bunlar benim kilo geçmişim 65 den zayıf olmamışım hiç en son eşimle 2000 yılında 57 kilo olduğumu htatırlıyorum yani 16 yaşındayken...sonra hep almışım hiç vermemişim...
sen konuşursun o susar , susarsın o yine susar....
aslında başka şeyler var deryam,eşimle pazar güünü bir olay yüzünden tartıştık yani aslında ben tartıştım o sustu,şimdi sen ne güzel bir taraf susmuş diceksin ama öyle değil,ben susan insana sinir olurum..eşimde öyle hep suskun,konuşmak uzlaşmak yok aslaa ki konumda çokçok haklıydım anlatsam hak verirsin..duvar çatlar ama onda tık yok .tabi bu diyet olayıda sıktı artık....moralim bozuk olunca yiyiyorum ozaman moralim daha çok bozuluyor,böyle kısır bir döngüdeyim,delircem
deryacım anlayacak olan her durumda anlar..Hiç de demem ne güzel susmuş diye çünkü ben de nefret ederim tartışma esnasında karşımdakinin susmasından..Keşke bağırsa çağırsa derim ama o susuş çıldırtır beni..Sürekli olmasa da eşimde sadece susar bazen o yüzden anlayabiliyorum..Kendimi sürekli konuşan iğrenç sıradan bir kadın gibi hissederim o anda her şey boş gelir offf anlatılamaz bir şey işte gerçekten çok sinir bozucu...
Moral bozukken diyet yapmayı ben başaramadım hiç gülayım, özellikle eşle olan problemler en kötüsü o anda hiçbir şey görmüyor insanın gözü
Moral bozukken yiyen biri olarak öyle bir durumda full motivasyonda bile olsam tam tersine dönebiliyor işler..İkiniz de sakinleşince ne kadar üzüldüğünü kırıldığını anlatsan..Umarım bir an önce yoluna girer her şey
bu nasıl bişi tülü bilgi verirmisin bende yapabilirim...canım bende tartışmada genelde susan taraf olurum. konuşursam olay büyür diye. çünkü bende ağzımı açtıgımda kırıcı olurum. zaman geçince üstünden düşünür konuşurum geri. bende sinirden yerdim tartışınca. yapmıyorum diyet falan neye kime uğraşıyorum derdim. ama elime bişey geçmedi. kafamızda buna uymak zorundayız dışına çıkmamam diye şartlandırıyorum kendimi. bende hafta sonu bi çıldırdım:) attım kendimi dışarı. arada kuru kayısı yemem lazımdı.evde vardı ama gitmeyi beklemedim.vaktim geçmesin diye.marketten aldım yedim. yola giderken badem aldım yedim. galeta aldım. kendimi frenlemeyi öğrendim sayılır. çünkü kimsenin benim hayrıma bi iş yaptıgı yok bari ben kendime zayıflayıp ödül vereyim...
şimdi ne dersin 15 günlük muz. kuş. aaaa
bu buluşmalardan bende istiyorum...selam kızlarrrr
iş yapayım dedimm ama elim kolum kalkmıyorrr,burnum akıyor hapşuruyorum
allahım kış geldi hastalıklar başladı yine yaaa
bugün düzenli beslenmeye başladım gerçekten diyet yapınca mide rahat oluyor
daha hafif daha enerjik oluyorsun ,sıkılınca yiyenler bilir deli gibi yeidm kaç gündür
hatta pazar gece 10 da eve dönerken ayvalık tostu yedimmm
yuhh dedimmm banu ne oluyor sana sabah tartıldım 67.3 çıktım en son 65.4 te yapmışım bildirimi
reglimde yakın ,su filan içmedim ödemde olabilir bakalım cumaya belli olcak sonuçç
elaycım
canı sıkkın olunca yiyenlerden biride benim
sıkma canınıı herşey yoluna giriyor bir şekilde ayrıca istersen 65 hatta dahada az kiloda olabilirisn
izlem ve nehirr
süper bi buluşma olmuş evde buluşmuşsunuz bu kez
dahada rahat olmuştur eminimm, güsle bir haber aldım deryoş ankaraya geliyormuşbekleyin bizden fotoları artıkın
ayrıca egecik nasılda kalmış yahu odada ama o kapılarda oluyor,benimkilerde kardeşimin odasınd akalmışlardı 1 saat kadar ama korkmuştur ege 3 saat az bir zman degilll
canım benimki 50 tl..250 diyen kadını bi görseydin.. Bir an önce git havasındaydı..sohbet etmek şöyle dursun beni gerdi..bir an önce kaçmak istedim ordan..kendimden tiksindim utandım yani iğrenç bir duygu hissttirdi bana..hem para vercem hem psikolojim bozulcaktı yani:))
hadi geçmiş olsun bulunmuş bariiii...Kızlar gece çıktık teyzemin evine daha yeni girdim eve o nedenle sizi haberdar edemedim çok teşekkürler ilginiz için gece dışarda aradık ama yine kendi buldu bizi :) çok şükür ki telefonu unutmuyor arattıda eminönünden aldık normalde her kıyafetinde var üzerine yazılı bilgiler ama bu sefer ne cüzdan almış ne mont .Chip mi ne varmış ondan taktıracaklar tekrar kaybolmaya karşı dövmeyide düşündüler ama bilemiyorum .Derya bende çok korkuyorum bu hastalıktan halamda da var bu hastalık ... Ama bundan daha çok korktuğum hastalık ALS hastalığı türkiyede 2 milyon kişide var bu hastalık motor sinirleri etkileyerek kas hareketlerine engel oluyor hiç bir uzvuna hakim olamıyorsun ölümcülde değil ki ölüp kurtulasın çok kötü bir hastalık neyse konu değiştirip halimize şükredelim ve olumlu düşünelim ...
Gülay kilolu ikende bakıyorum hoşsun he kırmızılar alımlılıklar... 75 kg da ki resmin siyah olduğundan mı bilmem ama gayet ince geldi simitler çarptı gözüme sadece tez zamanda kurtulman dileğiyle ...
KIZLARRRRRRRRR çok sıkılıyorum evde artık çalışmak istiyorum şöyle yakında haftanın 5 günü saat 6 da çıkabileceğim bir iş bulsam varya kızımıda kreşe vermek istiyorum eğitimi gelişimi açısından harika olur ekonomim ve hayatım canlanırdı
selam kızlar,
menümü yazıyım
sabah
domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta,
1kk b. peynir, 1 dlm k.peynir
1 dlm ekmek yeşilçay
öğle
küçük bir dilim ekmek üzerine azıcık krem peynir
4 zeytin, çay
akşam
bir porsiyon ızgara köfte
3yk yoğurt, 2 salatalık
ara
yeşilçay, mandalina, sade kahve
sabah 45 dak. yürüyüş bandı
kızlar akşam yemekten sonra şiddetli bir tatlı krizim oluyor canım deli gibi çiko istiyor.
kileri açtım akşam çikolatalı gofret bana baktı ben ona ama yemedim.
deryam sabah form çikolardan yiyebilirsin dedi ama cnm sabah hiçç çekmiyor ne hikmetse akşam yemeğinden sonra istiyor.
bende kaçamağımı sade kahveden yana kullanıyorum
kızlar muzaffer kuşhanı bende araştırıcam dukanın da kitabını alıcam çünkü bende programlı birşey denemek istiyorum bayramdan sonra.
karbonhidrata çok meylettim ama vücuttan çok fazla su götürdüğünü ve mehmet özünde 3-5 gün dışında tavsiye etmediğine dair yazılar okudum.
yeni gelen arkadaşlar nerelerdesiniz hiç göremiyorum forumda sizi huuu
gülayyy cnm senle aynı kilodayız ama sen daha ince duruyorsun yani bacakların.
seninde üst bedenin toplu.
benim üst bedenim ince suratım kaşık kadar kaldı göğüsler küçüldü, parmaklarım bile, ama basenlerim zor inceliyor spora rağmen.
akşamları bu olay bendede var canım şu ara..ah kızlar dukan diyetiyle ilgili yeni birşeyler okudum ve sizinle paylaşıyım dedim.
"üç aşamada birkaç ay içinde 15 kilo verdiği söylenen diyeti uygulayan 5000 kişi üzerinde yapılan araştırmada bu kişilerin %80 inin 3 yıl içinde tekrar eski kilolarına döndüğü görüldü.
fransız doktorlar diyetin uyku apnesine, kısırlığa, yüksek tansiyona, 2. tip diyabete yol açtığı karaciğer ve kalpte problem oluşturduğunu belirtmişler"
Kizlar ALLAH RIZASI ICIN Babam Icin Dua Edin
Olabilir ...
herkese selam ben bu grubun eski üyelerindenim tam 2 yıl önce ki yazılarımı buldum utanç içinde yazıyorum 2 yıl önce 70 kiloyken şimdi 81.200 üm sağlık prblemleri yaşıyorum oyüzden kilo veremiyorum hormonlarım kafayı yedirtti bana ara ara gelip okuyorum kilo veren arkadaşlar için seviniyorum çünkü o ruh halini biliyorum oofff çok mutsuz ediyor bu durumum benim ama çözüm yok artık kafayı yedim herkese bol iradeli günler umarım herkes istediği kiloya iner
günaydın kızçelerrrr nasılsınız bakalım
ben hergün dibe batıyorum vallahiii bugün başlıyorum dedikçe yiyorum yaniii
ayşecim bende onları srucaktım nilgün ve sevdayı göremedim neredeler acaba?
asuu
cnm hoşgeldin sendeee kaç gündür yazıcam unutuyorumm
kızlar eşimin dayısı ve yengesi çagırıyor bayramda gelin çoruma diye ama kararsızım ya
valiz hazırl a valiz boşalt üşeniyorum yeminle yahuu
sehercim selam cnmm sıkma canıı lütfen hepimiz aynı durumdayız inanki
hemen kilo alan bir yapımız var neden utanç duyuyorsun ki aşk olsun
tiroiid mi vardı cnm sendeee gel sık sıkk burayı bırakma cnmm
evet canım ya hem tiroid var hemde polikistik over metobolizma diye bişey kalmadı işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum ilaçlarda artık fayda etmiyor .sık sık gelip okuyorum zatende yazacak bi menüm olmadığından yazmıyorum en alt seviyeye indirdim yediklerimi 1 saat akşam yarım saat sabah yürüyorum haftanın 5 günü ama off masum seninde polikistiğin vardı değiğlmi en çok sen anlarsın belki şu durumumu
nickin hiççç yabancı gelmedi çokbilmiş kesin aynı dönemde buralardaydık hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?