80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AYYY canım benim ezberleyemedim bi türlü karişioooo kusura bakma

tarif bu o zaman

sevgiler

Şiirin sözlerini okudum sadece, bu hale gelmekten çok ama çok korkarım
Evet bizden farklılar, evet bizi bizim gibi anlayamazlar ama o saygı var ya gitti mi yerini hiçbir şey alamaz, o yüzden ben mesela çok çok sinirli olduğum zamanlarda sıkarım kendimi gene de ağzımdan bir laf çıkmaz, o üstüme gelip konuş dese dahi sinirliyken asla konuşmam..bilirim çünkü o biletin geri dönüşü yok
Etrafımda çok evlilik gözlemleme fırsatım oldu mesela 15 yaşındayken en büyük ablamın yanında kaldım 2 sene, onları görüp demek ki bunları yapmamak lazım dedim hep kendime, anne babamın evliliği zaten evlilikten nefret etme sebebimdi ama hepsinden bir ders çıkardım.. Mesela eşime en ufak hakaret cümlelerini bile kurmamışımdır, bir salak aptal bile dememişimdir, o da bana aynı şekilde..Çünkü bir koptu mu bağlamak imkansız, hep bunu gördüm ben eskiden beri..
Ama evlilik öyle zor ki, hani çocuk istemiyorum ya ben bin tane sebebinden biri de bu işte, zaten iki kişiyle bile çok çok zor bir olay ki bir de çocuk...O yüzden tekrar tekrar söylüyorum annelere her yönden hayranım..Eğer alışılmışın dışında çok düşünceli, ince, çocuk sorumluluğunun bilincinde bambaşka bir eşleri yoksa sağlıklı şekilde bu süreci atlatmaları çok zor..Ki hadi hepsi yapıldı diyelim gene gene ilişkiye gösterilecek özen azalır bence :26:

Senin de dediğini gibi insan bizde olmaz diyor hep ama az ya da çok ortak şeyler yaşanıyor öyle olunca da düşünüyor insan herkes ne kadar özel görüyor kendini diye..Ama aşkın mayasında var kibir sanırım..
Ama mesela amaaan hepsi aynı demelerini doğru bulmuyorum, sadece benzer huyları var erkeklerinde tıpkı kadınlar gibi..Bu boşvermişlik yıpratır insanı bence..

Ayy ayşecim nereden nerelere geldik, yine de ben şükrediyorum çevremdeki o korktuğum örneklerden çok uzak, sıradan sorunları dışında hayal ettiğim gibi mutlu bir evliliğim var ki düşününce herkes öyle hissediyordur..Sadece arada sorunlar düşündürüyor bizi böyle..Ha eğer insan daha ciddi şekilde mutsuz hissediyorsa bence ne olursa olsun bir şeyler yapmalı..Konuşmalı, çare aramalı..Çare bulamadığında da korkmamalı, cesaretli olmalı her konuda.. Bir insanın kendine verebileceği en büyük ceza sevmediği biriyle ömrünü geçirmesidir, bunu kimse kendine yapmamalı...

Hoşgeldin tekrar, hastalığını okudum bak banuda da vardı aynı hastalık ama o zayıflayarak yendi bunu. Hepimiz bir bıraktık bir devam ettik sadece sen değil, hepimiz insanız sakın bu konuda kendini aşağılama..
Gel aramızda ol en azından sohbetlere katıl, banu senin içinde ipuçları verecektir ufak ufak bir şeyler yapmaya çalış bakalım nasıl olacak..Ama kendini zorlayıp soğutma, önemli olan bu..Mesela haftada 200-300 gr versen bile yeter..Onların nasıl birikip 5-10-20 kilolar olduğuna şaşıracaksın..

günaydın kızçelerrrr nasılsınız bakalım
ben hergün dibe batıyorum vallahiii bugün başlıyorum dedikçe yiyorum yaniii

Bir kere diyetten uzaklaşınca geri dönmek çok çok çok zor

kalkıp evi toparlıyım okula gidene kadar , 2 kişiyiz ama bir dağınığız sormayın gitsin
aman canımız sağolsun

Bu lafını görünce dayanamadım bak çocuk olunca böyle diyemezsin işte
Ben de mesela keyfim olmayınca aman dursun öyle banane biz bizeyiz diyebiliyorum ama bunun bir de çocuklu versiyonunu düşünemiyorum
Sen öyle deyince bu geldi aklıma birden, kızma he

günaydin kizlar,cok yogun bir hafta geciriyorum cok yorgunum bütün kemiklerim agriyor :)

diyetim kacamaklida olsa devam ediyor tek taviz vermedigim sey aksam 18 den sonra yememek

Zaten en önemli şeyi yapıyormuşsun, güzel olacak bu hafta güzel :13:

Günaydın kızlar
Bugün saç bakım günüm yaşasın :87::87:
Kızlar diplerine baktım bugün aynada resmen 1 cm uzamış ya
Bugün 4. kürüm olacak 1 hafta da yapamamıştım kesinlikle şiddetle saç uzatmak isteyenlere tavsiye ediyorum bu kürü..8 haftanın sonunda 2 haftalık ara vereceğim..Yaza şöyle denizde toplanacak kadar saçım olsa yeter

Yahu kısa saç hastası deryanın haline bakın uzun saçları inceliyorum, hayran hayran bakıyorum
İnsanın zevkleri ne çabuk renk değiştirebiliyor :44:

cnm gözünüz aydin allah bi daha yasatmasin

rabbim sifa versin allah acilarini hafifletsin hayirlisiyla sagligina kavusur ins en kisa zamanda sizede sabir versin allahim

tünaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
dün saat 23 sularında beni bir heves sardı maya aldırdım eşime poğaça yapmayı denedim hamur işlerinde iyi olmama rağmen bir türlü kıvamını tutturamıyordum kızlar bir yaptım varya pufuduk pufuduk oldu pastane pohçası ile ayırd edilemez yani 2 tepside bitti meraklanman ben sadece elledim kokusu şişirir diye çok koklamadım bile :18:
deryaaa kısa saç sana çok yakışıyor uzun saç nası durucak acep merakla bekliyoruz uzat bakalım benim sıkıntım dökülmeye son verememek dipleri iyice gelen saçımı karamel rengine boyadımfırsat bulup kuaföre gidemiyorum neyseki güzel oldu .Saç mezoterapisi duydum kuzenimin patronunun eşi yeni bir yer açmış kadın saç ekmedede uzman en son çare mezoterapi yaptırmak istiyorum 89 tl ye 3 seans yapıyormuş çok uygun geldi bi araştıracağım diğer türlü saç bakımlarını düzenli yapamıyorum aslında 2 haftada bir saçlarımızın bakıma girmesi şart ...Canım bu arada ben 10 sene 300 kişilik ihracat firmasında personel sorumluluğu yaptım 3 senedir evdeyim sıkıldım iyice aynı pozisyonda iş bulmam imkansız aslında pekte istemiyorum malum çalışma saatleri uymaz artık .. geçen gün bir iş buldum muhasebe eve çok yakın ufak bir yer aslında tam bana göre idi ama eşim krolar çoğunlukta dedi izin vermedi .

canlarım selam

kahvaltı edemedim evde geldim işe 1 kase yogurt yedimmm

işyerindede pilav var dı onunyerine 1 simit bir ayran yedim

KIZLAR SİMİT OLURMU gerçi simit diyeti die bişe de var ama yine de bilemedimm

ne derisiniz

arkadaşlar ben yeniyim ve desteğinize ihtiyacım var...lütfen yardımcı olun...bağlantımda da sorun var..

arkadaşlar ben yeni üyeyim..desteğinize çok ihtiyacımvar..bağlantımda sorun oluyor...

arkadaşlar ben 89 kg 1.70 boy 27 yaşında iki çocuk annesi bir bayanım..hayatım boyunca hiç zayıf olmadım..(
kilolu bayanlar hamilelikte çok kilo almıyorlar...kadın doğum uzmanından dinlemiştim..gerçektende ilk kızıma hamile kaldığımda 82 kg idim.93 kg ile doğum yaptım ama emzirmedönemi yok mu...gelsin tatlılarrrr...süt olsun diye değil...aşerdim..normaldede tatlıyı çok severim..
doğumdan sonra tekrar 82 ye insem de kısa sürede 93 kg oldum..kızım 6 aylıkken eşim 5 aylık askere gitti..5 ayda 17 kg verdim..ama eridim..yağdan çok kas ve su kaybettiğimi biliyordum..zaten yüzümde çökme oldu.eşim askerden geldikten sonra kilolarda gelmeye başladı.ben yine 82 olmuşken tekrar (plansız) hamile kaldım ve yine 93 kg ile doğum yaptım.

doğumdan gelince 86 kg idim..emzirme dönemi yine 93 kg oldum(hep aynı sınırlardayım)
şuan kızım 9 aylık 89 kg yum
BEN DE VARIM ARKADAŞLAR...
Ama bayramdan sonra ve cuma günü start almayı düşünüyorum
11 kasım a denk geliyor...
desteğinizi benden esirgemeyin arkadaşlar...
şuan aynada sadece yüzümebakıyorum..kıyafet almıyorum..
KİLOLUYUM VE KENDİNLE BARIŞIĞIM diyenler koca bir aldatmacanın içerisindeler..kilo özgüveni zedeliyor..
diyet kelimesine karşıyım..artık sağlıklı beslenme var..belli bir zamanı kapsayan değil ..verilen kilolar çok çabuk geri alınabiliyor ve bu metabolizmayı allak bullak ediyor..
sağlıklı ve kalıcı istediğimiz kilolarda olmek temennisiyle...

merhaba kızlar nasılsınız?

bir süredir giremiyorum foruma aslında girmiyorum.eşimle sorunlar tekrar başladı keyfim yok.suratım asık işten eve evden işe gidip geliyorum.

canım bir şey yapmak istemiyor.o yüzden foruma da girmiyorum.ama merak etmeyin kendimi bırakmadım akşamları k yiyorum ve akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum.bu sabah 79.3 ü gördüm belki cumaya kadar inerim 78 e inerim.

umarım hepiniz iyisinizdir.hastamız yoktur inşallah.umarım keyfim yerine bir an önce gelir ve aranıza tekrar katılırım.

hepinizi çok öpüyorum

iraden icin tebrikler ama ,23 sularinda kalkip maya alan esinede helal olsun

aranizdaki sorun bi an önce cözülür ins canim

ins canim ,hic sanmiyorum ama olsun ama 2 haftada 3 kilo verdim daha ne olsun :)

ivettt kuzum başlıyoruz Allah'ın izni ile....Artık yeter saçmaladıklarımın haddi hesabı yok...Sen ne dersin ? uygunmudur,hiç denedin mi ,deneyen gördün mü ...Uff kararsız kazım olmak istemiyorum,bu diyet kesin başlanacaaaaaaakkkkkkkk

Canım Kilolu iken her ne kadar bakımlı olmaya çalışsamda yakıştıramıyorum kendime bazı şeyleri .....75de aynı böyleyim,ama dediğin gibi simitler ve göğüs ,sırt bölümü en sorunlu olduğum yer benim,bi gitse ahhh bi gitseee :26:
Benim bacaklarım 55 cm oldu basen ise 90 tam mankenim yani ama üst bölgem sanki bana ait değil.....Allahım hep anamın suçu tıpkı annem gibiyim ve yaşlandıkça daha çok benziyorum onaaa kader bazı şeyler ama değişicekkkkkkk
Burcu cum çok çok çok geçmiş olsun,Allahım şifalar versin...Acılar çektirmesin,sabırlı ,dirayetli olun...Dualarım sizinle canım..
Evet ayşecim bende seni gördğümde ah keşke böyle görünsem demiştim,sende benim kadar hatta biraz daha zayıf duruyorsun canım yüzünden çok belli senin özelilkle....Diğer konuda dertleşecek insan arıyorum aslında ,okadar bozuyorki psikolojimi onun sessizliği,deliriyorum...Benim gibi kıçında bile çenesi olan bir insana böyle bir eş Ama ben buldum bensevdim,gerçi pişman değilim asla ama dediğin gibi zamanla benim başıma asla gelmez dediğim monotonluklar ,sevgili kocamın sayesinde yaşanıyor...Ve ben gitgide dibe vuruyorum ...Senin dediğin gibi sinirden yiyiyorum,aklıma geldikçe abur-cubura saldırıyorum....Derin bir iç çekiyorum ,yanlış olduğunu biliyorum ama dayanamıyorum....Dün gece benimki biraz yumuşadı kendi kendine,gelip öpmeler ,sarılmalar falan ama o 2 gün bir duvarla evli olmayı tercih ederdim....Yok çaresi dediğin gibi napalım kendimiz için savaşalım bizde,önemli olanda bu zaten..Kendime saygımı kaybetmmemeye çalışıyorum..O gittimi gelmez geri
selam kızlar nasılsınız
Ablacım dön artık,üzülüyorum seni her gördüğümde nolur ...

Nilgünüm iyiyiz canım biz,sende iyi ol emi.....diyette benim gibi pireye kızıp yorgan yakmamana sevindim...Umarım herşey düzelir...Sevgiyle canım...

benim saclarimda uzun biraz uclarindan kestirmek istiyorum ama burda bana uygun yer bulamiyorum bi kadina gitmistim bi ara s.misti saclarimin icine türkiyeye gitmeyi bekliycem mecbur :)

cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin İNŞALLAH RABBİM yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…