Wisper Nilgün canım,ben Füsun'um.Ben de hep karıştırıyorum,isimler kolay kolay aklımda kalmıyor.
Banu, süper bir seçim ,harika oluyor.Nilgün'ün halleyli pastasını da öneririm,10 günde 3 kez yaptırdılar.
deryacım anlayacak olan her durumda anlar..
4 yılımız bitti ilk zamanlardakiyle çok farklı seni kırmaktan korkan insan zamanla değişiyor ve tabiki sende değişiyorsun söyleyemeyeceğin şeyleri söyleyebiliyorsun böyle anlarda...
hani bedirhan gökçenin bir şiiri varya FARKINDA MISIN diye tam bu durumluk işte...
herkese selam ben bu grubun eski üyelerindenim tam 2 yıl önce ki yazılarımı buldum utanç içinde yazıyorum 2 yıl önce 70 kiloyken şimdi 81.200 üm sağlık prblemleri yaşıyorum oyüzden kilo veremiyorum hormonlarım kafayı yedirtti bana ara ara gelip okuyorum kilo veren arkadaşlar için seviniyorum çünkü o ruh halini biliyorum oofff çok mutsuz ediyor bu durumum benim ama çözüm yok artık kafayı yedim herkese bol iradeli günler umarım herkes istediği kiloya iner
günaydın kızçelerrrr nasılsınız bakalım
ben hergün dibe batıyorum vallahiii bugün başlıyorum dedikçe yiyorum yaniii
kalkıp evi toparlıyım okula gidene kadar , 2 kişiyiz ama bir dağınığız sormayın gitsin
aman canımız sağolsun
günaydin kizlar,cok yogun bir hafta geciriyorum cok yorgunum bütün kemiklerim agriyor :)
diyetim kacamaklida olsa devam ediyor tek taviz vermedigim sey aksam 18 den sonra yememek
cnm gözünüz aydin allah bi daha yasatmasinKızlar gece çıktık teyzemin evine daha yeni girdim eve o nedenle sizi haberdar edemedim çok teşekkürler ilginiz için gece dışarda aradık ama yine kendi buldu bizi :) çok şükür ki telefonu unutmuyor arattıda eminönünden aldık normalde her kıyafetinde var üzerine yazılı bilgiler ama bu sefer ne cüzdan almış ne mont .Chip mi ne varmış ondan taktıracaklar tekrar kaybolmaya karşı dövmeyide düşündüler ama bilemiyorum .Derya bende çok korkuyorum bu hastalıktan halamda da var bu hastalık ... Ama bundan daha çok korktuğum hastalık ALS hastalığı türkiyede 2 milyon kişide var bu hastalık motor sinirleri etkileyerek kas hareketlerine engel oluyor hiç bir uzvuna hakim olamıyorsun ölümcülde değil ki ölüp kurtulasın çok kötü bir hastalık neyse konu değiştirip halimize şükredelim ve olumlu düşünelim ...
Gülay kilolu ikende bakıyorum hoşsun he kırmızılar alımlılıklar... 75 kg da ki resmin siyah olduğundan mı bilmem ama gayet ince geldi simitler çarptı gözüme sadece tez zamanda kurtulman dileğiyle ...
KIZLARRRRRRRRR çok sıkılıyorum evde artık çalışmak istiyorum şöyle yakında haftanın 5 günü saat 6 da çıkabileceğim bir iş bulsam varya kızımıda kreşe vermek istiyorum eğitimi gelişimi açısından harika olur ekonomim ve hayatım canlanırdı
Kizlar ALLAH RIZASI ICIN Babam Icin Dua Edin
$uan Yogun Bakimda Yatiyor Ve Belkide Sizin Edeceginiz Dua Ona Umud I$igi
Olabilir ...
Babam Kanserdi Buraya Yazmi$tim , Kemo Görüp Iyilesme Yolundaydi..
Kemo Gördügü Icin Böbreklerinde Yetmezlik Cikmis Ve Sariliga Cevirmi$
O Sarilikta Akcigerlerine Vurmu$ Onlari Eritmi$
$uan Dua Etmekten Ba$ka Bi$ey Gelmiyoooor Elimdenn , Cok Fenayim Agliyip Duruyorumm
Nolursunuz Dualarinizi Eksik Etmeyin ..
tünaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
dün saat 23 sularında beni bir heves sardı maya aldırdım eşime poğaça yapmayı denedim hamur işlerinde iyi olmama rağmen bir türlü kıvamını tutturamıyordum kızlar bir yaptım varya pufuduk pufuduk oldu pastane pohçası ile ayırd edilemez yani2 tepside bitti meraklanman ben sadece elledim kokusu şişirir diye çok koklamadım bile :18:
deryaaa kısa saç sana çok yakışıyor uzun saç nası durucak acep merakla bekliyoruz uzat bakalım benim sıkıntım dökülmeye son verememek dipleri iyice gelen saçımı karamel rengine boyadımfırsat bulup kuaföre gidemiyorum neyseki güzel oldu .Saç mezoterapisi duydum kuzenimin patronunun eşi yeni bir yer açmış kadın saç ekmedede uzman en son çare mezoterapi yaptırmak istiyorum 89 tl ye 3 seans yapıyormuş çok uygun geldi bi araştıracağım diğer türlü saç bakımlarını düzenli yapamıyorum aslında 2 haftada bir saçlarımızın bakıma girmesi şart ...Canım bu arada ben 10 sene 300 kişilik ihracat firmasında personel sorumluluğu yaptım 3 senedir evdeyim sıkıldım iyice aynı pozisyonda iş bulmam imkansız aslında pekte istemiyorum malum çalışma saatleri uymaz artık .. geçen gün bir iş buldum muhasebe eve çok yakın ufak bir yer aslında tam bana göre idi ama eşim krolar çoğunlukta dedi izin vermedi .
merhaba kızlar nasılsınız?
bir süredir giremiyorum foruma aslında girmiyorum.eşimle sorunlar tekrar başladı keyfim yok.suratım asık işten eve evden işe gidip geliyorum.
canım bir şey yapmak istemiyor.o yüzden foruma da girmiyorum.ama merak etmeyin kendimi bırakmadım akşamları k yiyorum ve akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum.bu sabah 79.3 ü gördüm belki cumaya kadar inerim 78 e inerim.
umarım hepiniz iyisinizdir.hastamız yoktur inşallah.umarım keyfim yerine bir an önce gelir ve aranıza tekrar katılırım.
hepinizi çok öpüyorum
selam kızlar nasılsınız
Şiirin sözlerini okudum sadece, bu hale gelmekten çok ama çok korkarım
Evet bizden farklılar, evet bizi bizim gibi anlayamazlar ama o saygı var ya gitti mi yerini hiçbir şey alamaz, o yüzden ben mesela çok çok sinirli olduğum zamanlarda sıkarım kendimi gene de ağzımdan bir laf çıkmaz, o üstüme gelip konuş dese dahi sinirliyken asla konuşmam..bilirim çünkü o biletin geri dönüşü yok
Etrafımda çok evlilik gözlemleme fırsatım oldu mesela 15 yaşındayken en büyük ablamın yanında kaldım 2 sene, onları görüp demek ki bunları yapmamak lazım dedim hep kendime, anne babamın evliliği zaten evlilikten nefret etme sebebimdi ama hepsinden bir ders çıkardım.. Mesela eşime en ufak hakaret cümlelerini bile kurmamışımdır, bir salak aptal bile dememişimdir, o da bana aynı şekilde..Çünkü bir koptu mu bağlamak imkansız, hep bunu gördüm ben eskiden beri..
Ama evlilik öyle zor ki, hani çocuk istemiyorum ya ben bin tane sebebinden biri de bu işte, zaten iki kişiyle bile çok çok zor bir olay ki bir de çocuk...O yüzden tekrar tekrar söylüyorum annelere her yönden hayranım..Eğer alışılmışın dışında çok düşünceli, ince, çocuk sorumluluğunun bilincinde bambaşka bir eşleri yoksa sağlıklı şekilde bu süreci atlatmaları çok zor..Ki hadi hepsi yapıldı diyelim gene gene ilişkiye gösterilecek özen azalır bence :26:
Senin de dediğini gibi insan bizde olmaz diyor hep ama az ya da çok ortak şeyler yaşanıyor öyle olunca da düşünüyor insan herkes ne kadar özel görüyor kendini diye..Ama aşkın mayasında var kibir sanırım..
Ama mesela amaaan hepsi aynı demelerini doğru bulmuyorum, sadece benzer huyları var erkeklerinde tıpkı kadınlar gibi..Bu boşvermişlik yıpratır insanı bence..
Ayy ayşecim nereden nerelere geldik, yine de ben şükrediyorum çevremdeki o korktuğum örneklerden çok uzak, sıradan sorunları dışında hayal ettiğim gibi mutlu bir evliliğim var ki düşününce herkes öyle hissediyordur..Sadece arada sorunlar düşündürüyor bizi böyle..Ha eğer insan daha ciddi şekilde mutsuz hissediyorsa bence ne olursa olsun bir şeyler yapmalı..Konuşmalı, çare aramalı..Çare bulamadığında da korkmamalı, cesaretli olmalı her konuda.. Bir insanın kendine verebileceği en büyük ceza sevmediği biriyle ömrünü geçirmesidir, bunu kimse kendine yapmamalı...
Hoşgeldin tekrar, hastalığını okudum bak banuda da vardı aynı hastalık ama o zayıflayarak yendi bunu. Hepimiz bir bıraktık bir devam ettik sadece sen değil, hepimiz insanız sakın bu konuda kendini aşağılama..
Gel aramızda ol en azından sohbetlere katıl, banu senin içinde ipuçları verecektir ufak ufak bir şeyler yapmaya çalış bakalım nasıl olacak..Ama kendini zorlayıp soğutma, önemli olan bu..Mesela haftada 200-300 gr versen bile yeter..Onların nasıl birikip 5-10-20 kilolar olduğuna şaşıracaksın..
Bir kere diyetten uzaklaşınca geri dönmek çok çok çok zor
Bu lafını görünce dayanamadım bak çocuk olunca böyle diyemezsin işte
Ben de mesela keyfim olmayınca aman dursun öyle banane biz bizeyiz diyebiliyorum ama bunun bir de çocuklu versiyonunu düşünemiyorum
Sen öyle deyince bu geldi aklıma birden, kızma he
Zaten en önemli şeyi yapıyormuşsun, güzel olacak bu hafta güzel :13:
elaycımmm dogru sanırım yazdıklarınn kalıcak öyle o balkon zaten yazın bi sehpa iki sandalye koyarım otururuz artıkınzaten 2 balkon varsa biri çok kullanılmıyorum benim şuan öyle yani
m.kuşan diyetine mi başlıyorsunuz?
Gülay kilolu ikende bakıyorum hoşsun he kırmızılar alımlılıklar... 75 kg da ki resmin siyah olduğundan mı bilmem ama gayet ince geldi simitler çarptı gözüme sadece tez zamanda kurtulman dileğiyle ...
Benim bacaklarım 55 cm oldu basen ise 90 tam mankenim yanigülayyy cnm senle aynı kilodayız ama sen daha ince duruyorsun yani bacakların.
seninde üst bedenin toplu.
benim üst bedenim ince suratım kaşık kadar kaldı göğüsler küçüldü, parmaklarım bile, ama basenlerim zor inceliyor spora rağmen.
Burcu cum çok çok çok geçmiş olsun,Allahım şifalar versin...Acılar çektirmesin,sabırlı ,dirayetli olun...Dualarım sizinle canım..Kizlar ALLAH RIZASI ICIN Babam Icin Dua Edin
Olabilir ...
$uan Dua Etmekten Ba$ka Bi$ey Gelmiyoooor Elimdenn , Cok Fenayim Agliyip Duruyorumm
Evet ayşecim bende seni gördğümde ah keşke böyle görünsem demiştim,sende benim kadar hatta biraz daha zayıf duruyorsun canım yüzünden çok belli senin özelilkle....Diğer konuda dertleşecek insan arıyorum aslında ,okadar bozuyorki psikolojimi onun sessizliği,deliriyorum...Benim gibi kıçında bile çenesi olan bir insana böyle bir eşgülaycım aslında okulda öğleyin iki dakika açtım ve senin fotoları gördüm aceleyle cevap yazmak istemedim...
öncelikle süper incelmişsin zaten senin bacaklarda sorun yok orta taraf galiba sıkıntılı bölgenn..
seninle aynı kilodayız insan kendini zayıflamış göremiyor bak senin resmini görünce bendemi böyleyim acaba diye mutlu oldum...
gelelim diğer konuya biz topikçe aynı şeyleri yaşıyoruz hep bu yakın arkadaşlarımızla da olur ya hep regl dönemleri benzer gider yaşananlar benzer gider..
bizde topikçe hastalıktı sıkıntıydı tatlı krizleri derken benzedik bence birbirimize..
şimdi ben niye böyle dedim inan okuyunca tam dertleşmelik birini buldum dedim..
bizde pazar günü bi konu yüzünden tartıştık ve o günden beri küs durumdayız ve dediğin gibi ben haklıyım o da bilio ama işine gelmiyor.
taviz de vermiyor bayaa bi restleştim ben ama nafile ve insanı nasıl sinir ediyor...
iki gündür akşama kadar süper gidiyor diyetim akşam onu görünce sinirden kaç tane kurabiye yedim bilmiyorum..
ayşe durmalısın dedikçe yiyorum birde bugün yarın regl durumu var nasıl gerginim anlatamam...
bu erkekler ama gerçekten çok acımasız 2003 ten beri birlikteyiz 2007 de evlendik ama zaman bazı şeyleri eskitiyor maalesef ... deseler hayır derdim bizde olmaz derdim ama bizimki de diğerleri gibi sıradanmış işte kabullenemesemde...
ki birde dedğin gibi zor bir süreçten geçiyoruz diyet işimiz çok uzadı benimle başlayanlar hedeflerine yaklaştılar ben daha yolun yarısındayım ...
ama arkadaşım inan değmiyor iki gündür 74.1 görmüştüm ama sanırım artışa geçer çünkü yiyorum akşamları...
ne diyeyim kelin ilacı misali ... yok çaresi....
sen konuşursun o susar , susarsın o yine susar....
bu böyle gider bizde.....
Ablacım dön artık,üzülüyorum seni her gördüğümde nolur ...selam kızlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız?
bir süredir giremiyorum foruma aslında girmiyorum.eşimle sorunlar tekrar başladı keyfim yok.suratım asık işten eve evden işe gidip geliyorum.
canım bir şey yapmak istemiyor.o yüzden foruma da girmiyorum.ama merak etmeyin kendimi bırakmadım akşamları k yiyorum ve akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum.bu sabah 79.3 ü gördüm belki cumaya kadar inerim 78 e inerim.
umarım hepiniz iyisinizdir.hastamız yoktur inşallah.umarım keyfim yerine bir an önce gelir ve aranıza tekrar katılırım.
hepinizi çok öpüyorum
Günaydın kızlar
Bugün saç bakım günüm yaşasın :87::87:
Kızlar diplerine baktım bugün aynada resmen 1 cm uzamış ya
Bugün 4. kürüm olacak 1 hafta da yapamamıştım kesinlikle şiddetle saç uzatmak isteyenlere tavsiye ediyorum bu kürü..8 haftanın sonunda 2 haftalık ara vereceğim..Yaza şöyle denizde toplanacak kadar saçım olsa yeter
Yahu kısa saç hastası deryanın haline bakın uzun saçları inceliyorum, hayran hayran bakıyorum
İnsanın zevkleri ne çabuk renk değiştirebiliyor :44:
Kizlar ALLAH RIZASI ICIN Babam Icin Dua Edin
Olabilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?