80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimsecikler gelmedi aradım taradım şu bizim kilo çizelgemizi göremedim günü gelmeyuince görünmüyormu yoksa ayyyhh uff bırakıcam aramayı

kuralları güncelledim ama

scapula sanırım maili alamadın burayada uğrayamadığına göre işlerin var galiba

selam kızlar çok yoruldum bugün misafirim vardı sabahtan beri ayaktaydım bulaşıkları toparladım arkadaşlarımla bi muhabbet ediyim dedim kimseler yok akşamada yemeğim de var rahatım şimdi neyse gelen olur heralde bekliyim:1shok:

bugün yediklerimi yazayım diğer topiclere bir bakınayım

sabah 1 kivi, 5 fındık, 1 incir
ara bir avuç organik kayısı, 3 erik, bir kepekli çubuk
öğlen 4 kaşık pilav 6 kaşık cacık, 4 kaşık fasulye
ara 5 kiraz
ara yağsız pişmiş yufkadan iki dilim börek
akşam yoğrtlu semiz
2 lt su 2 bardak iksir 30 dk yürüyüş bugün ayrıca 30 mekik, 20 bacak kaldırma,hareketlerimi çoğaltacağım 12 hazirandan sonra yoğunlaştırılmış program başlıyor benim için kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ben bugün yediklerimi yazayım
sabah 4 zeytin çay bikaç çatal lor ve 1 dilim çavdar ekmeği
ara ...
öğlen ...
arada 2 küçük poğaca ve çay
akşam taze fasulye yemeği yiyeceğim yanında biraz yoğurt
ve birazdan yürüyüşe çıkacağım
bugün pek bişey yemedim çünkü dışardaydım işlerim vardı ondan

aslında iştahımda yok ne biliyim canımda bişi istemiyor bu hafta iki kilo versem bari
bu kadar açlığa inş veririm

alnağmecim vallahi pişman olmadım değil, baharnaz boşuna kızmadı bana :) napalım artık bir güncük de olsun, 29 haziran'a kadar bozmak yok rejimi, o gün tatile gidicez eşimle inşallah, 64 kg olmayı umuyorum. Bugün yediklerimi de yazayım, artık yarın görüşürüz.
sabah: 5 kayısı, 2 nektar
öğle: 1 kepekli tost, 3 yk yoğurt
akşam: 1 kase domates çorbası
ara: 5 nektar
3 lt su ve 2 fincan yeşil

serram nasilsin bitaneem?

elaay fistik senden nabeer

baharnazcim cok saol:) ama ilk iki sinavim berabet gecti digeri haftaya hayirlisi olsun artik:)

slm kızlarr.. lavitacım denk geldik sonunda tatlım.. sınavlarının kötü geçmesine üzüldüm ama hayırlısı olsun cnmm...

evet bebisim denk geldik:))
canim ya sorma hele tarih varya berabtti
güzel olmakda suc:) gözetmen gözünü bnden alamadim:) kopya cekemedim:)
* birilerine gönderme olsun bu bebeim:))*

listemi d yazayım...

sabah------------ 1 dilim şokellalı ekmek -tatlicadiarzu- , domates-salatalık,3 zeytin,1 şekersiz çay
ara---------------- -
öğlen------------ 4 kaşık bakla yemeği,1 domates,1 küçük kase yoğurt
ara--------------- 1 domates, 1 salatalık
akşam---------- 2 biber dolması, 2 kaşık yoğurt, 1 fırında patates
ara--------------- 2 şekersiz çay

bugün 2,5 lt. su, 2 saat yürüyüş... bu kadar bugünlük.. yarın sabah yürüyüş parkurunda yürücem.. başka türlüsü gezinti gibi oluyo :)))

hihoyyyt güzel arkadaşım benim... allah nazardan korusun seni.. boşver kuzum takma kafana... toparlarsın sen... (notlar nasıl oluyo bilmiyorum ama bi öncekilerle fln ortalamamı alınıyo.. inş. onlarla birlikte iyi bi noy gelir)

ben üni. de ilk senemde işletme bölümünde tüm derslerden kalıp sadece hukuk dersini kurtarmış biri olarak ne kadar bilgim olabilir sen düşün işte gerisini.. kaydirigubbakcemile3

ben bulaşıklarımı yıkamaya gidiyorum kuzum sayfam açık .. ok..

ay iyiyim lavitacım ama sabahtan pek enerjiktim şimdi enerjim eksilerde neden böle oluyom her akşam üstü bu saatelrde bilmiorum

fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…